Registres trobats: 2
Títol | Guia de aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (HACCP) en las centrales fruticolas |
Autor | FONS, E. RULL, F. SANCHIS, V. TEIXIDO, N. USALL, J. VI?AS, I. |
Dades Font | Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2002 - V: XVI- N: 129, Pg: 5-13 |
Descriptors | Fruticultura Central hortifruiticola Fruita d'os Guia Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Punts critics |
Títol | Ochratoxin A (OTA) in wines, musts and grape juices: Occurrence, Regulation and Methods of Analysis |
Autor | BELLI, N. MARIN, S. SANCHIS, V. RAMOS, J. |
Dades Font | Food Science and Technology International ISSN: 1082-0132 - December 2002 - V: 8- N: 6, Pg: 325-335 |
Descriptors | Ocratoxina A Micotoxina Vi Most Suc de ra?m |