Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
USALL, J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 3


Títol Guia de aplicacion del sistema de analisis de peligros y puntos de control critico (HACCP) en las centrales fruticolas
Autor FONS, E.   RULL, F.   SANCHIS, V.   TEIXIDO, N.   USALL, J.   VI?AS, I.  
Dades Font Fruticultura profesional ISSN: 1131-5660 - Septiembre-Octubre 2002 - V: XVI- N: 129, Pg: 5-13
Descriptors Fruticultura Central hortifruiticola Fruita d'os Guia Analisi de riscos i control de punts critics ARCPC Punts critics

Títol Tratamientos postcosecha en fruta de pepita
Autor LLORENS, V.   USALL, J.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Septiembre 2007 - V: XIV- N: 255, Pg: 36-40
Descriptors Fruita Postcollita Tractament quimic Productes fitosanitaris

Títol Utilizacion de agua activada electroliticamente para la desinfeccion de frutas y hortalizas minimamente procesadas
Autor ABADIAS, M.   USALL, J.   ANGUERA, M.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 64-69
Descriptors Fruita Hortalisses Aliments minimament processats Rentat Desinfeccio Aigua electrolitzada Hipoclorit sodic Escherichia coli5 Infeccions alimentaries Processament