Registres trobats: 9
Títol | Desarrollo y aplicacion de nuevas soluciones tecnologicas para la mejora del procesado, calidad, conservacion y comercializacion de los productos pesqueros (CONSERVAPESCA) |
Autor | MOROS MARTINEZ, J.E. MEJIAS GARCIA, J.L. CHACARTEGUI, C. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2013/2014 - V: - N: 449, Pg: 56-62 |
Descriptors | Desenvolupament Aplicacio Solucions tecnologiques Processament Qualitat Conservacio Comercialitzacio Productes pesquers |
Títol | Eficacia del cloro en la desinfeccion de vegetales minimamente procesados |
Autor | OLARTE MARTINEZ, C. SANZ CERVERA, S. GUTIERREZ VIGUERA, A. R. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 57-63 |
Descriptors | Vegetals Aliments minimament processats VMP Processament Vegetals congelats Desinfeccio Clor Patogens Microorganismes patogens Seguretat alimentaria Processat en fred |
Títol | Mercado de la aceituna de mesa en Espa?a, El |
Autor | MARTINEZ BURGOS, E. |
Dades Font | Agricultura: revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2009 - V: LXXVIII- N: 918, Pg: 356-361 |
Descriptors | Espanya Oliva de taula Varietats Olivera Tipus Produccio Processament Industria Exportacio |
Títol | Recoleccion, obtencion y procesado artesanal de la miel |
Autor | SALVACHUA GALLEGO, J.C. ROBLES PORTELA, E.M? |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 93-100 |
Descriptors | Recol?leccio Obtencio Processament Mel |
Títol | Sabores innovadores, productos funcionales y novedades en el packaging marcan la tendencia en el sector de bebidas |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 30-41 |
Descriptors | Begudes Begudes refrescants Aigua Innovacio Sabor Packaging Envas Beneficis Nutricio Cervesa Sacarosa Obesitat Processament Jornades 2009 Automatitzacio Begudes refrescants PET Begudes espirituoses Envasat Suc |
Títol | Seis consejos claves para reducir el coste total de la propiedad de maquinaria para el procesamiento de alimentos y bebidas |
Autor | AKEROYD, C. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 57-59 |
Descriptors | Maquinaria Processament Aliments Begudes |
Títol | Tecniques no destructives per al control del processament d'aliments |
Autor | BENEDITO, J. [et al.] |
Dades Font | TECA: Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2009 - V: 11- N: 2, Pg: 3-11 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Ultrasons Espectroscopia d'infraroig Control de qualitat Sector alimentari Analisi d'imatges |
Títol | Tecnologies per a la criogenitzacio i la criomaceracio |
Autor | RAVENTOS, M. |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 26- N: 86, Pg: 12-16 |
Descriptors | Vi Industria alimentaria Processament Conservacio d'aliments Tecnologia dels aliments Alta pressio hidrostatica |
Títol | Utilizacion de agua activada electroliticamente para la desinfeccion de frutas y hortalizas minimamente procesadas |
Autor | ABADIAS, M. USALL, J. ANGUERA, M. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 64-69 |
Descriptors | Fruita Hortalisses Aliments minimament processats Rentat Desinfeccio Aigua electrolitzada Hipoclorit sodic Escherichia coli5 Infeccions alimentaries Processament |