Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Processament

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Desarrollo y aplicacion de nuevas soluciones tecnologicas para la mejora del procesado, calidad, conservacion y comercializacion de los productos pesqueros (CONSERVAPESCA)
Autor MOROS MARTINEZ, J.E.   MEJIAS GARCIA, J.L.   CHACARTEGUI, C.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2013/2014 - V: - N: 449, Pg: 56-62
Descriptors Desenvolupament Aplicacio Solucions tecnologiques Processament Qualitat Conservacio Comercialitzacio Productes pesquers

Títol Eficacia del cloro en la desinfeccion de vegetales minimamente procesados
Autor OLARTE MARTINEZ, C.   SANZ CERVERA, S.   GUTIERREZ VIGUERA, A. R.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 57-63
Descriptors Vegetals Aliments minimament processats VMP Processament Vegetals congelats Desinfeccio Clor Patogens Microorganismes patogens Seguretat alimentaria Processat en fred

Títol Mercado de la aceituna de mesa en Espa?a, El
Autor MARTINEZ BURGOS, E.  
Dades Font Agricultura: revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2009 - V: LXXVIII- N: 918, Pg: 356-361
Descriptors Espanya Oliva de taula Varietats Olivera Tipus Produccio Processament Industria Exportacio

Títol Recoleccion, obtencion y procesado artesanal de la miel
Autor SALVACHUA GALLEGO, J.C.   ROBLES PORTELA, E.M?  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 93-100
Descriptors Recol?leccio Obtencio Processament Mel

Títol Sabores innovadores, productos funcionales y novedades en el packaging marcan la tendencia en el sector de bebidas
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 30-41
Descriptors Begudes Begudes refrescants Aigua Innovacio Sabor Packaging Envas Beneficis Nutricio Cervesa Sacarosa Obesitat Processament Jornades 2009 Automatitzacio Begudes refrescants PET Begudes espirituoses Envasat Suc

Títol Seis consejos claves para reducir el coste total de la propiedad de maquinaria para el procesamiento de alimentos y bebidas
Autor AKEROYD, C.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 57-59
Descriptors Maquinaria Processament Aliments Begudes

Títol Tecniques no destructives per al control del processament d'aliments
Autor BENEDITO, J.   [et al.]  
Dades Font TECA: Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2009 - V: 11- N: 2, Pg: 3-11
Descriptors Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Ultrasons Espectroscopia d'infraroig Control de qualitat Sector alimentari Analisi d'imatges

Títol Tecnologies per a la criogenitzacio i la criomaceracio
Autor RAVENTOS, M.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 26- N: 86, Pg: 12-16
Descriptors Vi Industria alimentaria Processament Conservacio d'aliments Tecnologia dels aliments Alta pressio hidrostatica

Títol Utilizacion de agua activada electroliticamente para la desinfeccion de frutas y hortalizas minimamente procesadas
Autor ABADIAS, M.   USALL, J.   ANGUERA, M.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2008 - V: - N: 392, Pg: 64-69
Descriptors Fruita Hortalisses Aliments minimament processats Rentat Desinfeccio Aigua electrolitzada Hipoclorit sodic Escherichia coli5 Infeccions alimentaries Processament