Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
RAVENTOS, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 7


Títol Equipos de secado en la industria alimentaria (I)
Autor RAVENTOS, M.   SANCHO DOMENC, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 113-117
Descriptors Equips d'assecat Industria alimentaria Aliments

Títol La tecnologia en el sector alimentari en el segle XXI
Autor RAVENTOS, M.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Tecnologia Sector alimentari Segle XXI Enginyeria dels aliments Tecnologia dels aliments Aliments
Localització C 12/106

Títol Produccion de mosto cervecero
Autor NOVELL, J.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 53-60
Descriptors Most cervecer Produccio Begudes Moli de Malta

Títol Sustitutos de la sacarosa (I). Edulcorantes de carga, polioles o azucares alcohol
Autor MADRILLEY, C.   JIMENEZ, T.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 91-97
Descriptors Edulcorant de carrega Alimentacio Sucre Alcohol Propietats

Títol Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos
Autor JIMENEZ, T.   MADRILLEY, C.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199
Descriptors Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina

Títol Tecnologia del procesado del lactosuero
Autor GINER, O.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 79-89
Descriptors Lactosuero Tractament termic Centrifugacio Tecnologia de membranes Evaporacio Deshidratacio Depuracio

Títol Tecnologies per a la criogenitzacio i la criomaceracio
Autor RAVENTOS, M.  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 26- N: 86, Pg: 12-16
Descriptors Vi Industria alimentaria Processament Conservacio d'aliments Tecnologia dels aliments Alta pressio hidrostatica