Registres trobats: 7
Títol | Equipos de secado en la industria alimentaria (I) |
Autor | RAVENTOS, M. SANCHO DOMENC, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 113-117 |
Descriptors | Equips d'assecat Industria alimentaria Aliments |
Títol | La tecnologia en el sector alimentari en el segle XXI |
Autor | RAVENTOS, M. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Tecnologia Sector alimentari Segle XXI Enginyeria dels aliments Tecnologia dels aliments Aliments |
Localització | C 12/106 |
Títol | Produccion de mosto cervecero |
Autor | NOVELL, J. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2003 - V: XXII- N: 179, Pg: 53-60 |
Descriptors | Most cervecer Produccio Begudes Moli de Malta |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (I). Edulcorantes de carga, polioles o azucares alcohol |
Autor | MADRILLEY, C. JIMENEZ, T. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 91-97 |
Descriptors | Edulcorant de carrega Alimentacio Sucre Alcohol Propietats |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos |
Autor | JIMENEZ, T. MADRILLEY, C. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199 |
Descriptors | Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina |
Títol | Tecnologia del procesado del lactosuero |
Autor | GINER, O. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 79-89 |
Descriptors | Lactosuero Tractament termic Centrifugacio Tecnologia de membranes Evaporacio Deshidratacio Depuracio |
Títol | Tecnologies per a la criogenitzacio i la criomaceracio |
Autor | RAVENTOS, M. |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r Trimestre 2009 - V: 26- N: 86, Pg: 12-16 |
Descriptors | Vi Industria alimentaria Processament Conservacio d'aliments Tecnologia dels aliments Alta pressio hidrostatica |