Registres trobats: 30
Títol | ?Nuevo orden alimentario, Un? |
Autor | CONTRERAS, J. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 38-45 |
Descriptors | Nutricio Alimentacio saludable Nutrients Qualitat alimentaria Qualitat Falta Aliments Salut Salut publica Additius |
Títol | AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27 |
Descriptors | Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat |
Títol | Aceitunas negras naturales de la variedad Hojiblanca. Influencia de la aireacion y otros parametros en su calidad |
Autor | MORALES ORDO?EZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: - N: 248, Pg: 26-31 |
Descriptors | Verema 2006-2007 2007-2008 Aire Additius Fermentacio Anaerobiosi Oliva |
Títol | Additius amb valor afegit |
Autor | SOTO, E. TERRES, L. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19 |
Descriptors | Additius Valor afegit Lecitina Acid fosforic Fosfats Mido Fibra Vitamina |
Títol | Additius amb valor afegit |
Autor | SOTO, E. TERRES, L. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19 |
Descriptors | Additius Lecitina Acid fosforic Fibra Mido Vitamina Fosfats |
Títol | Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas) |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63 |
Descriptors | Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos |
Títol | Aditivos: las especias como fuente de antioxidantes naturales. Aportan compuestos bioactivos beneficiosos para la salud |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y teconologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2009 - V: - N: 239, Pg: 56-59 |
Descriptors | Especies Antioxidant Additius Industria agroalimentaria Activitat antioxidant |
Títol | Aplicacion de analisis de inyeccion de flujo en la determinacion de sulfitos en alimentos |
Autor | RUIZ-CAPILLAS PEREZ, C. JIMENEZ COLMENERO, F. |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2009 - V: - N: 407, Pg: 108-112 |
Descriptors | Sulfit Aliments Analisi per injeccio en flux Determinacio Additius Additius alimentaris Extraccio |
Títol | Caracteristiques du sucre caramelise |
Autor | SAPETTI, C. MAZZA, G. VALVASSORI, S. |
Dades Font | FV - abril 1982 - V: - N: 751, Pg: 7 p. |
Descriptors | Sucre Caramel.litzacio Additius |
Localització | FV 751 |
Títol | Color Additives water soluble |
Autor | |
Dades Font | Official Methods of Analysis of AOAC International (llibre) - - V: - N: 11? edicio, Pg: 575-576 |
Descriptors | Color Additius Separacio |
Localització | C 8/17 |
Títol | Considerations preliminaires a l'inscription au "codex oenologique" des preparations d'enzymes pectolytiques. |
Autor | MARTEAU, G. |
Dades Font | FV - juny 1975 - V: - N: 567, Pg: 7 p. |
Descriptors | Enzims Additius Produccio Microorganismes |
Localització | FV 567 |
Títol | Ecologia y prevencion de brettanomyces/dekkera durante la elaboracion y crianza de vinos tintos |
Autor | MORATA, A. BENITO, S. PALOMERO, F. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 32-37 |
Descriptors | Ecologia Brettanomyces Brettanomyces dekkera Vi negre Elaboracio de vi Degradacio Fenols volatils Additius Additius quimics Anhidrid sulfuros Acid sorbic |
Títol | Efecto de la adicion exogena de complejos enzimaticos con actividad principal xilanasa sobre las propiedades viscoelasticas de las masas de harina de trigo |
Autor | CABALLERO BARRIGORN, A. RUIZ RODRIGUEZ, L. COPA PATI?O J. L. SOLIVERI DE CARRANZA, J. POPPER, L. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 85-91 |
Descriptors | Addicio Additius Farina de blat Propietats |
Títol | El anhidrido sulfuroso; algunas reflexiones sobre este aditivo |
Autor | ZAMORA MARIN, F. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 28-31 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros Additius |
Títol | El etiquetado y la determinacion de aditivos en productos alimentarios |
Autor | ARADILLA ZAPATA, D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 63-66 |
Descriptors | Etiquetatge Additius Aliments Envas Etiqueta |
Títol | Els plastics en el mon del vi |
Autor | DE LA TORRE, J. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt Trimestre 2006 - V: 23- N: 77, Pg: 8-12 |
Descriptors | Plastic Vi Envas de plastic Additius |
Títol | Influencia de aditivos e ingredientes menores en las propiedades panarias de la harina de trigo |
Autor | DE LA ROSA, M?.P. PRIEGO, R. HUERTA, R. TOLEDANO, A.M? MEDINA, L.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 137-146 |
Descriptors | Additius Influencia Panificacio Farina de blat |
Títol | Le Point sur l'interet de la nisine en oenologie |
Autor | GERBAUX, V. NAULT, I. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 50-52 |
Descriptors | Additius Vinificacio Nisina Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | Mercado de ingredientes, aditivos y aromas mantiene una tendencia al alza, El |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2009 - V: - N: 407, Pg: 32-43 |
Descriptors | Additius Additius alimentaris Aroma Ingredients Legislacio Novetats Aliments funcionals |
Títol | Miel y sus propiedades funcionales, La |
Autor | VIUDA MARTOS, M. RUIZ NAVAJAS, Y. FERNANDEZ LOPEZ, J. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39 |
Descriptors | Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties |
Títol | Preparations d'enzymes pectolytiques. (Inscription au "codex oenologique"). |
Autor | MARTEAU, G. |
Dades Font | FV - juny 1975 - V: - N: 568, Pg: 5 p. |
Descriptors | Microorganismes Enzims Vi Additius |
Localització | FV 568 |
Títol | Produccion de extracto proteico a partir de lias de la fabricacion de sidra para uso como aditivo en el sector |
Autor | QUIROS, C. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 108-113 |
Descriptors | Extracte proteic Sidra Additius |
Títol | Residual amounts of proteinaceous additives in table wine |
Autor | WATTS, D. A. OUGH, C. S. BROWN, W. D |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 46 - 1981 - V: - N: , Pg: 681-687 |
Descriptors | Residus Additius Vi blanc Vi negre Vi de taula analisi bromatologica Proteines Clarificacio Filtracio Most Enzims |
Localització | C 4/118 |
Títol | Silicas and Silicates. Inert processing aids have vital functional properties. |
Autor | LABELL, F. |
Dades Font | Food processing ISSN: 0015-6523 VOL 47 - 1986 - V: - N: 5, Pg: 80-83 |
Descriptors | Silicat Silici Silice Aliments Composicio Additius Industria alimentaria Caracteristiques |
Localització | C 6/23 |
Títol | Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins. |
Autor | MARTEAU, G. OLIVIERI, Ch. |
Dades Font | FV - juliol 1979 - V: - N: 692, Pg: 4 p. |
Descriptors | Enzims Addicio Dosificacio Dosatge Vi Most Verema Collita Additius Toxicitat Contaminants Higiene |
Localització | FV 692 |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos |
Autor | JIMENEZ, T. MADRILLEY, C. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199 |
Descriptors | Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina |
Títol | Sustitutos de la sal |
Autor | BALD, C. PICAZA, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Feber 2005 - V: - N: 198, Pg: 75-77 |
Descriptors | Sal Substitutiu Additius Clorur sodic |
Títol | Tendencias en el mercado de bebidas apuntan hacia nuevos segmentos innovadores en los que la tecnologia cobra vital importancia, Las |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio 2009 - V: - N: 404, Pg: 28-61 |
Descriptors | Begudes Begudes analcoholiques Tecnologia Automatitzacio Additius Envasatge Materia primera Etiquetatge Etiqueta Logistica Investigacio i desenvolupament Innovacio Seguretat Qualitat Suc Aigua Cervesa sense alcohol Begudes espirituoses |
Títol | The Foaming properties of beer. |
Autor | BAMFORTH, C. W. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383 |
Descriptors | Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius |
Localització | C 6/35 |
Títol | Understanding wine additives |
Autor | STITZER, W. |
Dades Font | American Wine Society. Journal ISSN: 0364-698X - Winter 2006 - V: 38- N: 4, Pg: 129-131 |
Descriptors | Additius Vi EEUU pH |