Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Additius

Resultat de la cerca

Registres trobats: 30


Títol ?Nuevo orden alimentario, Un?
Autor CONTRERAS, J.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 38-45
Descriptors Nutricio Alimentacio saludable Nutrients Qualitat alimentaria Qualitat Falta Aliments Salut Salut publica Additius

Títol AFCA y la universidad de lleida reunen a los nuevos aditivos e ingredientes funcionales
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 22-27
Descriptors Jornades Ingredients funcionals Additius Aliments funcionals Seguretat alimentaria Conservant Conservacio d'aliments Industria alimentaria Greix Estabilitzant Suc Poliol Carbohidrats Microelements Unio Europea Reglament europeu Polifenols Calci Te Carotenoides Cultiu probiotic Cel?lulosa Envasat

Títol Aceitunas negras naturales de la variedad Hojiblanca. Influencia de la aireacion y otros parametros en su calidad
Autor MORALES ORDO?EZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre-Diciembre 2009 - V: - N: 248, Pg: 26-31
Descriptors Verema 2006-2007 2007-2008 Aire Additius Fermentacio Anaerobiosi Oliva

Títol Additius amb valor afegit
Autor SOTO, E.   TERRES, L.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19
Descriptors Additius Valor afegit Lecitina Acid fosforic Fosfats Mido Fibra Vitamina

Títol Additius amb valor afegit
Autor SOTO, E.   TERRES, L.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 16-19
Descriptors Additius Lecitina Acid fosforic Fibra Mido Vitamina Fosfats

Títol Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas)
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63
Descriptors Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos

Títol Aditivos: las especias como fuente de antioxidantes naturales. Aportan compuestos bioactivos beneficiosos para la salud
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y teconologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2009 - V: - N: 239, Pg: 56-59
Descriptors Especies Antioxidant Additius Industria agroalimentaria Activitat antioxidant

Títol Aplicacion de analisis de inyeccion de flujo en la determinacion de sulfitos en alimentos
Autor RUIZ-CAPILLAS PEREZ, C.   JIMENEZ COLMENERO, F.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2009 - V: - N: 407, Pg: 108-112
Descriptors Sulfit Aliments Analisi per injeccio en flux Determinacio Additius Additius alimentaris Extraccio

Títol Caracteristiques du sucre caramelise
Autor SAPETTI, C.   MAZZA, G.   VALVASSORI, S.  
Dades Font FV - abril 1982 - V: - N: 751, Pg: 7 p.
Descriptors Sucre Caramel.litzacio Additius
Localització FV 751

Títol Color Additives water soluble
Autor
Dades Font Official Methods of Analysis of AOAC International (llibre) - - V: - N: 11? edicio, Pg: 575-576
Descriptors Color Additius Separacio
Localització C 8/17

Títol Considerations preliminaires a l'inscription au "codex oenologique" des preparations d'enzymes pectolytiques.
Autor MARTEAU, G.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 567, Pg: 7 p.
Descriptors Enzims Additius Produccio Microorganismes
Localització FV 567

Títol Ecologia y prevencion de brettanomyces/dekkera durante la elaboracion y crianza de vinos tintos
Autor MORATA, A.   BENITO, S.   PALOMERO, F.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 32-37
Descriptors Ecologia Brettanomyces Brettanomyces dekkera Vi negre Elaboracio de vi Degradacio Fenols volatils Additius Additius quimics Anhidrid sulfuros Acid sorbic

Títol Efecto de la adicion exogena de complejos enzimaticos con actividad principal xilanasa sobre las propiedades viscoelasticas de las masas de harina de trigo
Autor CABALLERO BARRIGORN, A.   RUIZ RODRIGUEZ, L.   COPA PATI?O J. L.   SOLIVERI DE CARRANZA, J.   POPPER, L.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Febrero 2007 - V: - N: 380, Pg: 85-91
Descriptors Addicio Additius Farina de blat Propietats

Títol El anhidrido sulfuroso; algunas reflexiones sobre este aditivo
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 28-31
Descriptors Anhidrid sulfuros Additius

Títol El etiquetado y la determinacion de aditivos en productos alimentarios
Autor ARADILLA ZAPATA, D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 63-66
Descriptors Etiquetatge Additius Aliments Envas Etiqueta

Títol Els plastics en el mon del vi
Autor DE LA TORRE, J.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4rt Trimestre 2006 - V: 23- N: 77, Pg: 8-12
Descriptors Plastic Vi Envas de plastic Additius

Títol Influencia de aditivos e ingredientes menores en las propiedades panarias de la harina de trigo
Autor DE LA ROSA, M?.P.   PRIEGO, R.   HUERTA, R.   TOLEDANO, A.M?   MEDINA, L.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 137-146
Descriptors Additius Influencia Panificacio Farina de blat

Títol Le Point sur l'interet de la nisine en oenologie
Autor GERBAUX, V.   NAULT, I.  
Dades Font Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1991 - V: - N: 8, Pg: 50-52
Descriptors Additius Vinificacio Nisina Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre

Títol Mercado de ingredientes, aditivos y aromas mantiene una tendencia al alza, El
Autor
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2009 - V: - N: 407, Pg: 32-43
Descriptors Additius Additius alimentaris Aroma Ingredients Legislacio Novetats Aliments funcionals

Títol Miel y sus propiedades funcionales, La
Autor VIUDA MARTOS, M.   RUIZ NAVAJAS, Y.   FERNANDEZ LOPEZ, J.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2008 - V: - N: 233, Pg: 36-39
Descriptors Additius Fitoquimics Propolis Aliments funcionals Mel Salut Compostos fenolics Capacitat anitoxidant Radicals lliures Oxidacio Flavonoides Antivirosi Malalties

Títol Preparations d'enzymes pectolytiques. (Inscription au "codex oenologique").
Autor MARTEAU, G.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 568, Pg: 5 p.
Descriptors Microorganismes Enzims Vi Additius
Localització FV 568

Títol Produccion de extracto proteico a partir de lias de la fabricacion de sidra para uso como aditivo en el sector
Autor QUIROS, C. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 108-113
Descriptors Extracte proteic Sidra Additius

Títol Residual amounts of proteinaceous additives in table wine
Autor WATTS, D. A.   OUGH, C. S.   BROWN, W. D  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 46 - 1981 - V: - N: , Pg: 681-687
Descriptors Residus Additius Vi blanc Vi negre Vi de taula analisi bromatologica Proteines Clarificacio Filtracio Most Enzims
Localització C 4/118

Títol Silicas and Silicates. Inert processing aids have vital functional properties.
Autor LABELL, F.  
Dades Font Food processing ISSN: 0015-6523 VOL 47 - 1986 - V: - N: 5, Pg: 80-83
Descriptors Silicat Silici Silice Aliments Composicio Additius Industria alimentaria Caracteristiques
Localització C 6/23

Títol Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins.
Autor MARTEAU, G.   OLIVIERI, Ch.  
Dades Font FV - juliol 1979 - V: - N: 692, Pg: 4 p.
Descriptors Enzims Addicio Dosificacio Dosatge Vi Most Verema Collita Additius Toxicitat Contaminants Higiene
Localització FV 692

Títol Sustitutos de la sacarosa (y II). Edulcorantes intensivos
Autor JIMENEZ, T.   MADRILLEY, C.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 185.199
Descriptors Additius Ingredients Substitut de la sacarosa Edulcorant intensiu Caracteristiques Propietats Acid ciclamic Neohesperidina dihidochalcona Sacarina

Títol Sustitutos de la sal
Autor BALD, C.   PICAZA, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Feber 2005 - V: - N: 198, Pg: 75-77
Descriptors Sal Substitutiu Additius Clorur sodic

Títol Tendencias en el mercado de bebidas apuntan hacia nuevos segmentos innovadores en los que la tecnologia cobra vital importancia, Las
Autor
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio 2009 - V: - N: 404, Pg: 28-61
Descriptors Begudes Begudes analcoholiques Tecnologia Automatitzacio Additius Envasatge Materia primera Etiquetatge Etiqueta Logistica Investigacio i desenvolupament Innovacio Seguretat Qualitat Suc Aigua Cervesa sense alcohol Begudes espirituoses

Títol The Foaming properties of beer.
Autor BAMFORTH, C. W.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing. ISSN: 0046 - 9750 VOL 91 - novembre-desembre 1985 - V: - N: , Pg: 370-383
Descriptors Cervesa Elaboracio Caracteristiques Escuma Constituents Metanol Ions Metall Llevats Fermentacio Additius
Localització C 6/35

Títol Understanding wine additives
Autor STITZER, W.  
Dades Font American Wine Society. Journal ISSN: 0364-698X - Winter 2006 - V: 38- N: 4, Pg: 129-131
Descriptors Additius Vi EEUU pH