Registres trobats: 11
Títol | 1987-2007, dos decadas del Panel de Consumo Alimentario |
Autor | MARTIN CERDE?O, V.J. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 100. N?mero Especial, Pg: 208-239 |
Descriptors | Consum Sector alimentari Evolucio 1987 2007 Carn Fruita Peix Hortalisses Llet |
Títol | Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas) |
Autor | ALIMENTARIA |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63 |
Descriptors | Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos |
Títol | Estrategias de flexibilidad para la aplicacion del sistema APPCC-HACCP |
Autor | VALCARCEL ALONSO, S. |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 106-110 |
Descriptors | Flexibilitat Sistema APPCC Sector alimentari |
Títol | La aplicacion de las normas ISO 9000 en empresas del sector alimentario espa?ol. Resultados relativos a los procesos de implantacion, certificacion y mantenimiento del sistema de calidad |
Autor | MAZA RUBIO, M?.T. RAMIREZ ARIAS, V. BERGA MONGE, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 70-76 |
Descriptors | ISO 9000 Sector alimentari Qualitat |
Títol | La tecnologia en el sector alimentari en el segle XXI |
Autor | RAVENTOS, M. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Tecnologia Sector alimentari Segle XXI Enginyeria dels aliments Tecnologia dels aliments Aliments |
Localització | C 12/106 |
Títol | Nueva tecnica revolucionaria para procesar congelados |
Autor | IRIS (INNOVACIO I RECERCA INDUSTRIAL I SOSTENIBLE) |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 46-47 |
Descriptors | Ultrasons d'alta intensitat Sector alimentari Congelats Consum Energia |
Títol | Nuevos requisitos medioambientales en el sector alimentario |
Autor | BERGA MONGE, A.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 95-99 |
Descriptors | Medi ambient Sector alimentari Impacte mediambiental Aliments |
Títol | Plan de control de plagas. Mantenimiento de la seguridad alimentaria |
Autor | FERNANDEZ BAZ, A. VEIGA GONZALEZ, M. J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2008 - V: - N: 237, Pg: 22-23 |
Descriptors | Control de plagues Seguretat alimentaria Analisi de perills i punts critics de control Sector alimentari APPCC Legislacio |
Títol | Quesos buscan pareja, Los |
Autor | PALMA, M. |
Dades Font | La Vanguardia - 24 Mar? 2012 - V: - N: , Pg: 11 |
Descriptors | Formatge Entrevista Fires Sector alimentari Sector lactic |
Localització | C 25/15 |
Títol | Recopilacion de normas microbiologicas de los alimentos y asimilados y otros parametros fisico-quimicos de interes sanitario. Revision marzo 2010 |
Autor | MORAGAS ENCUENTRA, M. PABLO BUSTO, B. de |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2010 - V: - N: 412, Pg: 99-109 |
Descriptors | Microbiologia Normes Reglamentacio Sector alimentari |
Títol | Tecniques no destructives per al control del processament d'aliments |
Autor | BENEDITO, J. [et al.] |
Dades Font | TECA: Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2009 - V: 11- N: 2, Pg: 3-11 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Ultrasons Espectroscopia d'infraroig Control de qualitat Sector alimentari Analisi d'imatges |