Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Sector alimentari

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol 1987-2007, dos decadas del Panel de Consumo Alimentario
Autor MARTIN CERDE?O, V.J.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Julio-Agosto 2008 - V: - N: 100. N?mero Especial, Pg: 208-239
Descriptors Consum Sector alimentari Evolucio 1987 2007 Carn Fruita Peix Hortalisses Llet

Títol Aditivos, ingredientes y materias primas: pilar basico del sector alimentario (Monografico aditivos, ingredientes y materias primas)
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2007 - V: - N: 388, Pg: 34-63
Descriptors Sector alimentari Additius Additius alimentaris Ingredients Composicio dels aliments Materia prima Materia primera Europa Antioxidant Colorants artificials Colorants funcionals IDA Ingesta diaria admisible Avaluacio de riscos

Títol Estrategias de flexibilidad para la aplicacion del sistema APPCC-HACCP
Autor VALCARCEL ALONSO, S.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 405, Pg: 106-110
Descriptors Flexibilitat Sistema APPCC Sector alimentari

Títol La aplicacion de las normas ISO 9000 en empresas del sector alimentario espa?ol. Resultados relativos a los procesos de implantacion, certificacion y mantenimiento del sistema de calidad
Autor MAZA RUBIO, M?.T.   RAMIREZ ARIAS, V.   BERGA MONGE, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 70-76
Descriptors ISO 9000 Sector alimentari Qualitat

Títol La tecnologia en el sector alimentari en el segle XXI
Autor RAVENTOS, M.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Tecnologia Sector alimentari Segle XXI Enginyeria dels aliments Tecnologia dels aliments Aliments
Localització C 12/106

Títol Nueva tecnica revolucionaria para procesar congelados
Autor IRIS (INNOVACIO I RECERCA INDUSTRIAL I SOSTENIBLE)  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 46-47
Descriptors Ultrasons d'alta intensitat Sector alimentari Congelats Consum Energia

Títol Nuevos requisitos medioambientales en el sector alimentario
Autor BERGA MONGE, A.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 95-99
Descriptors Medi ambient Sector alimentari Impacte mediambiental Aliments

Títol Plan de control de plagas. Mantenimiento de la seguridad alimentaria
Autor FERNANDEZ BAZ, A.   VEIGA GONZALEZ, M. J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2008 - V: - N: 237, Pg: 22-23
Descriptors Control de plagues Seguretat alimentaria Analisi de perills i punts critics de control Sector alimentari APPCC Legislacio

Títol Quesos buscan pareja, Los
Autor PALMA, M.  
Dades Font La Vanguardia - 24 Mar? 2012 - V: - N: , Pg: 11
Descriptors Formatge Entrevista Fires Sector alimentari Sector lactic
Localització C 25/15

Títol Recopilacion de normas microbiologicas de los alimentos y asimilados y otros parametros fisico-quimicos de interes sanitario. Revision marzo 2010
Autor MORAGAS ENCUENTRA, M.   PABLO BUSTO, B. de  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2010 - V: - N: 412, Pg: 99-109
Descriptors Microbiologia Normes Reglamentacio Sector alimentari

Títol Tecniques no destructives per al control del processament d'aliments
Autor BENEDITO, J.   [et al.]  
Dades Font TECA: Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2009 - V: 11- N: 2, Pg: 3-11
Descriptors Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Ultrasons Espectroscopia d'infraroig Control de qualitat Sector alimentari Analisi d'imatges