Registres trobats: 198
Títol | ?Nuevo orden alimentario, Un? |
Autor | CONTRERAS, J. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 38-45 |
Descriptors | Nutricio Alimentacio saludable Nutrients Qualitat alimentaria Qualitat Falta Aliments Salut Salut publica Additius |
Títol | A General Method for Organophosphorus Pesticide Residues in Nonfatty Foods |
Autor | STORHERR, R.W. OTT, P. WATTS, R.R. |
Dades Font | Journal of the AOAC - 1971 - V: 54- N: 3, Pg: 513-516 |
Descriptors | Pesticides organofosforosos Residus Aliments |
Localització | C 19/19 |
Títol | A Plea for Fully Automated Capillary Gas Chromatography -Applications in Food Analysis |
Autor | SANDRA, P. KOT, A TRANG, K. DAVID, F. |
Dades Font | European Food and Drink Review ISSN: 0955-4416 - estiu 1994 - V: - N: , Pg: 69-75 |
Descriptors | Aliments Analisi Cromatografia capil.lar |
Localització | C 1/80 |
Títol | Actividad antimicrobiana de las bacterias lacticas ( y II ) |
Autor | CINTAS, L.M CASAUS, P. HERNANDEZ, P.E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 109-119 |
Descriptors | Bacteris lactics Activitat antimicrobiana Bacteriocines Higiene Aliments |
Títol | Actualizacion de la reglamentacion europea en materia de higiene alimentaria |
Autor | QUINTELA, J.C. PICO, J.A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 105-110 |
Descriptors | Higiene alimentaria Europa Reglament Codex alimetarius Legislacio Aliments |
Títol | Adherencia bacteriana a materiales de recubrimiento en la industria alimentaria |
Autor | POMBAR, A. GALLARDO, C.S. RODRIGUEZ, L.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 44-49 |
Descriptors | Adherencia bacteriana Industria alimentaria Aliments Contaminacio Bacteris Biofilm Biocapa |
Títol | Advances in the Instrumental Analysis of Food Flavours |
Autor | SCHREIER, P. IDSTEIN, H. |
Dades Font | Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 1-14 |
Descriptors | Analisi instrumental Aliments Gust Sabor |
Localització | C 19/85 |
Títol | Alimentos con calidad conocida en Catalu?a, Los |
Autor | ORIGEN LA REVISTA DEL SABOR RURAL |
Dades Font | Origen, la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2007 - V: IV- N: 26, Pg: 34-41 |
Descriptors | Aliments Qualitat Qualitat alimentaria Catalunya Industria agroalimentaria Productes Productes alimentaris Denominacions d'origen |
Títol | Alimentos ecologicos |
Autor | |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2008 - V: - N: 231, Pg: 34-36 |
Descriptors | Aliments Aliments saludables Aliments ecologics Agricultura ecologica |
Títol | Alimentos modificados geneticamente. Conceptos basicos y realidad normativa |
Autor | PRIETO GOVERNA, MONTSERRAT |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre/Diciembre 2001 - V: 11- N: 60, Pg: 83-95 |
Descriptors | Aliments modificats geneticament aliments Plantes transgeniques Regulacio Autoritzacio Varietats comercials Legislacio |
Títol | Alimentos y transmision de enfermedades viricas |
Autor | LINARES, M.P. REVERT, C. HARDISSON, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 103-108 |
Descriptors | Transmissio de malalties viriques Malalties viriques Seguretat alimentaria Aliments Virus Infeccions alimentaries Enterovirus Epidemiologia Polivirus Adenovirus Rotavirus Norwalk Calicivirus Hepatitis Hepatovirosi A Hepatovirosi E |
Títol | Aliments funcionals . Una visio global. Probiotics |
Autor | LOPEZ VARELA, S. DORCA, X. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 22-29 |
Descriptors | Aliments funcionals Probiotics Bifidus |
Títol | Alkylpyrazines, volatiles formed in the Maillard reaction. Determination of odour detection thresholds and odour intensity functions by dynamic olfactometry |
Autor | FORS, S. M. OLOFSSON, B. K. |
Dades Font | Chemical Senses ISSN: 0379-864X VOL 10 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 287-296 |
Descriptors | Aroma Aliments Alquilpirazina Pirazina |
Localització | C 3/10 |
Títol | Aminas biogenas en alimentos: metodos de deteccion de bacterias productoras |
Autor | MARCOBAL, A. DE LAS RIVAS, B. MU?OZ, R. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 66-72 |
Descriptors | Amines biogenes Aliments Deteccio Bacteris Histamina Tiramina Putrescina Cadaverina Metode molecular Medi diferencial |
Títol | Analisis de ciclo de vida en alimentos |
Autor | CLEMENTE, G. SANJUAN, N. CARCEL, J.A. BENEDITO, J. BON, J. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 103-108 |
Descriptors | Analisi Cicle de vida Aliments |
Títol | Analisis sensorial de alimentos. I. Desarrollo del vocabulario descriptivo y uso de referencias especificas |
Autor | BARCENAS, P. PEREZ ELORTONDO, F.J. SALMERON, J. ALBISU, M. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio-agosto 2000 - V: - N: 314, Pg: 23-29 |
Descriptors | Vocabulari Lexic Analisi sensorial Aliments |
Títol | Analisis sensorial. Guia general y metodo para la evaluacion del color de los alimentos. UNE 87026:2000 |
Autor | ASOCIACION ESPA?OLA DE NORMALIZACION Y CERTIFICACION |
Dades Font | - Diciembre 2000 - V: - N: , Pg: 13 pp |
Descriptors | Analisi sensorial Codi de colors Color Aliments Comparacio Condicions d'observacions Assaig a la llum artificial Assaig a la llum del dia Avaluacio Il?luminacio Patrons de color |
Localització | C 6/118 |
Títol | Anuario 2001. La gu?a de los mercados de gran consumo. |
Autor | |
Dades Font | ISSN: 84-88653-11-5 - 2001 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | ACNielsen Nielsen Anuari 2001 Mercat Consum Vi Aliments |
Localització | C 22/1 |
Títol | Aplicacion de altas presiones en alimentos. Aspectos microbiologicos. Combinacion con otros metodos fisicos y quimicos |
Autor | YUSTE, J. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 11-16 |
Descriptors | Alta pressio Aliments Aspectes microbiologics Metodes fisics Metodes quimics |
Títol | Aplicacion de analisis de inyeccion de flujo en la determinacion de sulfitos en alimentos |
Autor | RUIZ-CAPILLAS PEREZ, C. JIMENEZ COLMENERO, F. |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2009 - V: - N: 407, Pg: 108-112 |
Descriptors | Sulfit Aliments Analisi per injeccio en flux Determinacio Additius Additius alimentaris Extraccio |
Títol | Aplicacion de los pulsos electricos de alta tension para la conservacion de alimentos |
Autor | ROSELL, J.R. ARANTEGUI, J. MARTIN, O. BARBOSA, G.V. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 109-114 |
Descriptors | Pols electric d'alta tensio Conservacio Aliments Pasteuritzacio Oli d'oliva |
Títol | Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos |
Autor | PEDRO ELEZ MARTINEZ, A. MARSELLES FONTANET, R. MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 86-101 |
Descriptors | Aliments Conservacio d'aliments Qualitat Pols electric d'alta intensitat Microorganismes Enzims |
Títol | Aplicaciones de la biologia molecular en tecnologia de alimentos |
Autor | MARTIN, M. C. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 28-33 |
Descriptors | Aliments ADN DNA Gens Biologia molecular Bacteris acidolactics Acid lactic Clonacio Mutacio genetica PCR Bacteriofags Tiramina |
Títol | Application de la repetabilite et la reproductibilite dans l'analyse des denrees alimentaires ( complement au FV 682) |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - febrer 1980 - V: - N: 711, Pg: 6 p. |
Descriptors | Aliments Analisi Normes Reglament Estadistiques Metode |
Localització | FV 711 |
Títol | Applicationof near-infrared reflection (NIR) spectroscopy for the rapid determination fo the nutrient content of mixed feeds and raw materials for mixed feed production |
Autor | SZALANCZY, E. |
Dades Font | Acta Chimica Hungarica - 1987 - V: 124- N: 6, Pg: 813-817 |
Descriptors | NIR Espectroscopia Determinacio Nutrients Aliments |
Localització | C 21/57 |
Títol | Aprovechamiento de subproductos de las industrias agroalimentarias: compuestos fenolicos |
Autor | GIL-CONEJERO, M.A. VIUDA-MARTOS, M. FERNANDEZ-LOPEZ, J. SAYAS-BARBERA, M.E. PEREZ-ALVAREZ, J.A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 74-76 |
Descriptors | Subproductes Industria agroalimentaria Aliments Compostos fenolics Polifenols Flavonoides |
Títol | Armonizacion de regulaciones de etiquetado de productos alimenticios |
Autor | DIAZ SOSA, Z. VALDES AMARAL, O. LUNA MARTINEZ, M.V. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350 , Pg: 47-49 |
Descriptors | Etiquetatge Productes alimentaris Regulacio Aliments |
Títol | Ascorbic acid and dehydroascorbic acid content of foods-as-easten |
Autor | VANDERSLICE, J.T. HIGGS, D.J. HAYES, J.M. BLOCK, G. |
Dades Font | Journal of Food Composition and Analysis ISSN: 0889-1575 VOL 3 - 1990 - V: - N: , Pg: 105-118 |
Descriptors | Acid ascorbic Acid deshidroascorbic Aliments Vitamina C |
Localització | C 14/60 |
Títol | Automated capillary gas chromatographic analysis of pesticide residues in food |
Autor | STAN, H.J. GOEBEL, H. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1983 - V: 268- N: , Pg: 55-69 |
Descriptors | Cromatografia capil?lar de gasos Pesticides Residus Aliments |
Localització | C 20/50 |
Títol | Automatische Vors§ulenderivatisierung mit o-Phthaldialdehyd (OPA) |
Autor | PETRIDIS, Konstantin D. STEINHART, Hans |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung - 1995 - V: - N: 201, Pg: 256-260 |
Descriptors | Amines biogenes Cromatografia liquida d'alta resolucio Aliments |
Localització | C 6/103 |
Títol | Bacterias lacteas de origen alimentario:consideraciones taxonomicas y filogeneticas |
Autor | CINTAS, L.M CASAUS, M.P HERNANDEZ, P.E |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 61-70 |
Descriptors | Bacteris lactics Aliments Taxonomia Caracteristiques |
Títol | Bases reglamentarias de la higiene de los alimentos. Evolucion de los criterios microbiologicos |
Autor | OLIVIER,P. QUELQUEJEU,N. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - abril 2001 - V: - N: 2853, Pg: 1126-1134 |
Descriptors | Higiene Aliments Reglamentacio |
Títol | Beneficios y diferencias de las certificaciones agroalimentarias: BRC, IFS o ISO 22000. Que certificacion escojo? |
Autor | GOMEZ ESCALADA, R. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2010 - V: - N: 414, Pg: 116-117 |
Descriptors | Certificacio Aliments ISO 22000 Qualitat alimentaria |
Títol | Carotenoides como colorantes alimentarios |
Autor | CALVO, M.M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 64-68 |
Descriptors | Carotenoides Colorants Aliments Legislacio |
Títol | Codificacion y etiquetaje de envases para garantizar la trazabilidad alimentaria |
Autor | CASTILLO MALIVERN, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2011 - V: - N: 260, Pg: 46-51 |
Descriptors | Codificacio Etiquetatge Tra?abilitat Aliments |
Títol | Colorantes funcionales |
Autor | CALVO, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 87-92 |
Descriptors | Colorants funcionals Aliments Antocians Riboflavina Curcumina |
Títol | Comparacion de la calidad nutricional de los menus ofertados, en la temporada de invierno y verano, en un comedor universitario |
Autor | GONZALEZ CARNERO, J. DE LA MONTA?A MIGUELEZ, J. MIGUEZ BERNARDEZ, M. GONZALEZ TESOURO, M?.P. VELO CID, C. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 51-56 |
Descriptors | Menjadors col?lectius Aliments Nutrients RDA Adequacio |
Títol | Comparacion de un metodo inmunofluorescente enzimatico automatizado con un metodo convencional para la deteccion de Escherichia coli O157 en alimentos |
Autor | SABATE, S. SERRA, M. LORENZO, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 95-96 |
Descriptors | Escherichia coli Aliments Deteccio |
Títol | Comparacion entre tecnicas tradicionales y rapidas en la evaluacion de la contaminacion de superficies y en la deteccion de Salmonella |
Autor | RODRIGUEZ JEREZ, J.J. GALAN ALEJO, L.C. FUSTER VALLS, N. MARIN DE MATEO, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 115-118 |
Descriptors | Tecniques d'avaluacio Superficie Contaminacio Salmonella Avaluacio Seguretat alimentaria Aliments |
Títol | Comparative study on calciocavallo campano cheese |
Autor | MAROTTA, M. DE ROSA, M. KILCAWLEY, K.N. [et al.] |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 263-277 |
Descriptors | Formatge Aliments Italia Qualitat Analisi Analisi qualitatitiva Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials |
Títol | Compte-Rendu de la reunion inter-organisations (IAM) Budapest, 10-11 Novembre 1988. |
Autor | |
Dades Font | FV - 1989 - V: - N: 844, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metode Analisi Normes Reglament Vi Aliments |
Localització | FV 844 |
Títol | Conservacion de alimentos mediante acidificacion |
Autor | FERNANDEZ, A. ALVAREZ ORDO?EZ, A. BERNARDO, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 46-49 |
Descriptors | Aliments Conservacio d'aliments Acidificacio Activitat antimicrobiana Toxicitat |
Títol | Conservacion de los alimentos mediante pulsos electricos de alto voltaje: mecanismos de inactivacion microbiana |
Autor | GARCIA, D. SOMOLINOS, M. PAGAN, R. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 48-51 |
Descriptors | Aliments Conservacio Pols electric Pols eletric d'alt voltatge Inactivacio microbiana |
Títol | Contribution a la planification et a l'execution d'essais collaboratifs et a leur evaluation statistique |
Autor | GO?TSCH, P. H. KR?NERT, W. OLSCHIMKE, D. OTTO, U. VIERK?TTER, S. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 667, Pg: 13 p. |
Descriptors | Analisi Metodologia Aliments Defectes Laboratori |
Localització | FV 667 |
Títol | Control de microorganismos en sistemas de calentamiento/refrigeracion |
Autor | ALDAMIZ-ECHEBARRIA ZULUETA, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 107-113 |
Descriptors | Sistema d'escalfament Sistema de refrigeracio Escalfament Refrigeracio Aliments Begudes |
Títol | Control de plagas en la industria alimentaria (I) |
Autor | RODRIGUEZ GOMEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 99-103 |
Descriptors | Industria alimentaria Control de plagues Plagues Control Aliments Infectants |
Títol | Control of concentration polaritation and fouling of membranes in medical, food and biotechnical applications. |
Autor | BAUSER, H. CHMIEL, H. STROH, N. WALITZA, E. |
Dades Font | Journal of Membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 27 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 195-202 |
Descriptors | Polaritzacio de concentracio Membrana Aliments Medicina Microfiltracio Ultrafiltracio Plasma |
Localització | C 6/11 |
Títol | D-sorbitol/xylitol. Methode colorimetrique pour la determination du D-sorbitol et du xylitol dans les aliments. Ref 670 057 de Boehringer test-combination pour 3 x 10 determinations |
Autor | |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 893, Pg: 4 p. |
Descriptors | Colorimetria Aliments Analisi Determinacio Xylitol Sorbitol Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 893 |
Títol | Decomposition and Filth in Foods. Determination of Histamine in fish by Liquid Chromatography with Post-Column Reaction and Fluorometric Detection. |
Autor | WALTERS, Milda J. |
Dades Font | Journal of AOAC International ISSN: 0004-5756 VOL 67 - 1984 - V: - N: 8, Pg: 1040-1043 |
Descriptors | Descomposicio Aliments Fluorimetria Histamina Cromatografia de liquids Determinacio |
Localització | C 7/32 |
Títol | Decret 126/1994, de 16 de maig, pel qual es regula l?autoritzacio, l?acreditacio i el registre dels laboratoris de salut ambiental i alimentaria |
Autor | |
Dades Font | Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ISSN: 0213-3539 - Juny 1994 - V: - N: 1905, Pg: 3770-3774 |
Descriptors | Legislacio Decret Acreditacio Laboratori de salut ambiental i alimentaria Aliments Industria alimentaria |
Localització | Legislacio 2 |
Títol | Denominaciones de origen una revision en el mercado alimentario espa?ol |
Autor | MARTIN CERDE?O, V. J. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-diciembre 2006 - V: 16- N: 90, Pg: 87-113 |
Descriptors | Denominacio d'origen Espanya Mercat espanyol Denominacions d'origen Aliments |
Títol | Deteccion de especias irradiadas por metodos luminiscentes. Aplicacion de la norma EN1788 |
Autor | CORRECHER, V. SANCHEZ-MU?OZ, L. DELGADO, A. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 90-92 |
Descriptors | Legislacio Ionitzacio Aliments Especies |
Títol | Deteccion de organismos modificados geneticamente en alimentos mediante tecnicas de amplificacion de DNA |
Autor | GARCIA CA?AS, V. CIFUENTES, A. GONZALEZ, R. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2002 - V: XXXIX- N: 339, Pg: 11-19 |
Descriptors | Amplificacio de l'ADN Organismes modificats geneticament Analisi Aliments ADN DNA Enginyeria genetica |
Títol | Determinacion de aminas biogenas en alimentos |
Autor | LOPEZ GLARIA, R. CENTRICH ESCARPENTER, F. GALCERAN HUGUET, M.T. |
Dades Font | Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 45-50 |
Descriptors | Amines biogenes Aliments Determinacio Cromatografia de liquids Analisi |
Títol | Determination et application de la repetabilite et la reproductibilite. |
Autor | OLSCHIMKE, D. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 682, Pg: 5 p. |
Descriptors | Normes Reglament Analisi Aliments Metodologia |
Localització | FV 682 |
Títol | Determination of biogenic amines by RP-HPLC of the dabsyl derivates |
Autor | BOCKHARDT, A. KRAUSE, I. KLOSTERMEYER, H. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 203 - 1996 - V: - N: , Pg: 65-70 |
Descriptors | Amines biogenes Determinacio RP-HPLC Aliments |
Localització | C 12/114 |
Títol | Developments in Dehydration of Foods |
Autor | BRENNAN, J.G. |
Dades Font | European Food and Drink Review ISSN: 0955-4416 - estiu 1994 - V: - N: , Pg: 29-37 |
Descriptors | Deshidratacio Aliments Preservacio |
Localització | C 1/80 |
Títol | Dulce |
Autor | KNOLL, R. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Junio-Julio 2008 - V: - N: 66, Pg: 78 |
Descriptors | Llengua Gust Sentits Aliments Caloria Hidrats de carboni Industria alimentaria Vi Most Fruita Fermentacio Fructosa Xocolata Vi dol? |
Títol | El etiquetado y la determinacion de aditivos en productos alimentarios |
Autor | ARADILLA ZAPATA, D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 63-66 |
Descriptors | Etiquetatge Additius Aliments Envas Etiqueta |
Títol | El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (I) |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 81-84 |
Descriptors | Temperatura Aliments Cadena del fred Microorganismes |
Títol | El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (y II) |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 77-80 |
Descriptors | Temperatura Aliments Microorganismes Control Refrigeracio Tractament termic |
Títol | El sector agroalimentario: ?Para que es? |
Autor | BONAZZI, M. |
Dades Font | Desafio Meditarraneo, El ISSN: 84-932298-3-0 - 2001 - V: - N: , Pg: 53-77 |
Descriptors | Industria agroalimentaria Productes alimentaris Aliments Productivitat agricola Consum Sector agroalimentari |
Localització | 338.43.01:664 OLI |
Títol | Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments |
Autor | GUADAYOL CUNILL, J.M. |
Dades Font | Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25 |
Descriptors | Components volatils Aroma Aliments Llindar de deteccio Molecules volatils Formacio |
Títol | Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments |
Autor | GUADAYOL CUNILL, J.M. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25 |
Descriptors | Components volatils Aroma Aliments |
Títol | Emballage et industries agroalimentaires |
Autor | |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 - abril 1996 - V: - N: 4, Pg: 294 p. |
Descriptors | Embalatge Fran?a Industria agroalimentaria Consum Reglament Condicionament Prevencio Reciclatge Preservacio Aliments Permeabilitat Aroma Valvules Collita 1995 Palets Productes lactics Conserves |
Títol | Enfriamiento criogenico |
Autor | GOMEZ-PASTRANA, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 137-142 |
Descriptors | Criogenia Fred Aliments |
Títol | Enfriamiento rapido de alimentos: ?deseo o realidad? |
Autor | JAMES, S.J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 92-100 |
Descriptors | Refredament rapid Refrigeracio Aliments Cadena del fred |
Títol | Enterococos en la industria alimentara: ?buenos, feos o malos? III. Enterococos y quesos |
Autor | FERNANDEZ, L. ARROYO, R. RODRIGUEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 40-43 |
Descriptors | Enterococcus Industria alimentaria Aliments Formatge Bacteris Lactics |
Títol | Enterococos y alimentos |
Autor | BENEZET, A. OSA, J.M. BOTAS, M. OLMO, N. PEDREGAL, E. PEREZ FLOREZ, F. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 107-114 |
Descriptors | Enterococcus Aliments |
Títol | Envasado alimentario en papel, carton y vidrio |
Autor | PARDO, L. GIRAUDO, M. MENENDEZ, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2010 - V: - N: 256, Pg: 60-65 |
Descriptors | Envasat Aliments Legislacio alimentaria Cartro Paper Vidre |
Títol | Envasado de alimentos bajo atmosfera protectora. Tecnica E.A.P. |
Autor | RODRIGUEZ GIRO, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 87-92 |
Descriptors | Envasat Aliments Atmosfera protectora Envasat sota atmosfera protectora |
Títol | Envasado de alimentos en atmosfera protectora |
Autor | GURI BAIGET, S. |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 62-65 |
Descriptors | Aliments Conservacio Conservacio d'aliments Envasat sota atmosfera protectora Envasat |
Títol | Envasado de alimentos. Aspectos tecnicos del envasado al vacio y bajo atmosfera protectora |
Autor | GOBANTES,I GOMEZ,R. CHOUBERT,G. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - enero-febrero 2001 - V: - N: 1, Pg: 75-80 |
Descriptors | Envasat Aliments Envasat al buit Envasat sota atmosfera protectora |
Títol | Envasado y conservacion de alimentos. Ultimas tendencias |
Autor | LOPEZ ALONSO, R. TORRES ZAPATA, T. ANTOLIN GIRALDO, G. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 45-52 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Envasat Aliments |
Títol | Envase activo e inteligente |
Autor | TORRES ZAPATA, C.T. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 56-64 |
Descriptors | Envas actiu Envas intel.ligent Aliments Embalatge Envas |
Títol | Envases i embalajes plasticos alimentarios |
Autor | RODRIGUEZ PIN, E. RODRIGUEZ PIN, M. RIERA RODRIGUEZ, F. |
Dades Font | Alimentacion Tecnologia y Equipos ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 52-60 |
Descriptors | Envasatge Envas de plastic Plastic Poliolefines Aliments Industria alimentaria Embalatge |
Títol | Envases y embalajes. Caracteristicas de diferenciacion |
Autor | PARDO, L. GIRAUDO, M. MENENDEZ, J. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 70-77 |
Descriptors | Envas Embalatge Aliments Seguretat alimentaria Cadena alimentaria Material Mecanismes Ergonomia Resistencia |
Títol | Envases y embalajes: fundamentales para la conservacion de los alimentos |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 48-50 |
Descriptors | Envas Embalatge Conservacio Aliments |
Títol | Equipos de secado en la industria alimentaria (I) |
Autor | RAVENTOS, M. SANCHO DOMENC, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 113-117 |
Descriptors | Equips d'assecat Industria alimentaria Aliments |
Títol | Equipos de secado en la industria alimentaria (y II) |
Autor | SANCHO DOMENC, J. RAVENTOS SANTAMARIA, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 101-112 |
Descriptors | Equips d'assecatge Industria alimentaria Aliments |
Títol | Estado actual de los criterios microbiologicos aplicables a los productos alimenticios: revision de la normativa vigente europea y espa?ola |
Autor | GOMEZ, M?.R. et al. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 90-100 |
Descriptors | Microbiologia Aliments Normativa Unio Europea Espanya Criteris microbiologics |
Títol | Etica dels aliments |
Autor | SIURANA, J.C. |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 83-88 |
Descriptors | Aliments Etica Alimentacio sostenible Seguretat dels aliments Organismes modificats geneticament |
Títol | Etiquetas autoadhesivas funcionales para el mercado de la alimentacion y bebidas |
Autor | FINAT |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2011 - V: - N: 427, Pg: 106-108 |
Descriptors | Etiqueta adhesiva Aliments Begudes |
Títol | Evaluacion de un medio cromogenico en la deteccion de vibrio parahaemolyticus en alimentos |
Autor | SERRA, M. SABATE, S. TORRENTS, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 93-94 |
Descriptors | Aliments Microorganismes Deteccio |
Títol | Fermentation-Derived Polysaccharides for Use in Foods |
Autor | MORRIS, V.J |
Dades Font | Food Biotechnolgy: New Developments in Fermentation - - V: - N: , Pg: 199-201 |
Descriptors | Fermentacio Aliments Polisacarids |
Localització | C 1/76 |
Títol | Fibra de algarroba: mucho mas que fibra alimentaria |
Autor | HABER, B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 95-99 |
Descriptors | Fibra de garrofer Alimentacio Garrofer Garrofes Salut Aliments |
Títol | Flavor Precursors in Food Stuffs |
Autor | SCHUTTE, L. |
Dades Font | Phenolic, sulfur and nitrogen compounds in food flavors - 1976 - V: - N: 26, Pg: 96-113 |
Descriptors | Gust Sabor Aliments Compostos |
Localització | C 19/5 |
Títol | Fundamentos del analisis microbiologico de alimentos |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 58-63 |
Descriptors | Analisi microbiologica Aliments |
Títol | Hidrocarburs aromatics policiclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments |
Autor | VIDAL CAROU, M.C. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 27-35 |
Descriptors | Hidrocarburs aromatics policiclics Oli de sansa Pinyolada d'oliva Oli de pinyolada Aliments |
Títol | Home made dry susages produced in Sardinia: an investigation on the microflora |
Autor | DAGA, E. MANNU, L. PORCU, S. [et al.] |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 297-308 |
Descriptors | Sardenya Aliments Microflora Aliments artesanals |
Títol | ISO 22000, une norme pour la securite des aliments. Principes et applications |
Autor | HALLOPEAU, M. BOUTOU, O. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 50-52 |
Descriptors | Normes ISO Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Metode HACCP |
Títol | IV Congres Catala d'Enginyeria en la Industria Alimentaria. Gestio del risc en la industria alimentaria |
Autor | Col.legi d'Enginyers Industrials de Catalunya |
Dades Font | - 10 de desembre 2002 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Industria alimentaria Gestio Riscos Seguretat alimentaria Aliments Sistema integrat en la gestio dels riscos en l'empresa alimentaria HACCP ARPC |
Localització | C 22/17 |
Títol | Ideas actuales para la gestion de la seguridad de los alimentos |
Autor | MORENO GARCIA, B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 100-107 |
Descriptors | Seguretat dels aliments Gestio Aliments Control de qualitat |
Títol | Implementacion de un sistema de calidad en el laboratorio de composicion de alimentos del INHA |
Autor | MOSQUERA, D MENENDEZ, R VALDES, O VICTORIA, M.L YIP, J |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0330-5755 VOL XXXVII - Octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 19-22 |
Descriptors | Sistema de qualitat Laboratori de composicio d'aliments Aliments INHA Insituto de Nutricion e Higiene de los Alimentos |
Títol | Importancia del control de calidad en el envasado de alimentos |
Autor | PASCUAL, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2011 - V: - N: 258, Pg: 54-57 |
Descriptors | Control de qualitat Envasat Aliments Seguretat alimentaria |
Títol | Improved high-performance liquid chromatographic analysis of some carboxylic acids in food and beverages as their p-nitrobenzyl esters |
Autor | BADOUD, R. PRATZ, G. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1986 - V: 360- N: , Pg: 119-136 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid carboxilic Aliments Begudes p-nitrobenzil Esters |
Localització | C 19/138 |
Títol | Inactivacion microbiana por ultrasonidos. Aplicacion en la conservacion de alimentos |
Autor | PAGAN, R VIRTO, R ALVAREZ, I RASO, J |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 77-83 |
Descriptors | Inactivacio microbiana per ultrasons Aliments Industria alimentaria Conservacio |
Títol | Inhibicion de cepas de staphylococcus aureus y de escherichia coli mediante extracto etanolico de propoleos |
Autor | TOSI, E.A. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2005-2006 - V: Especial ferias- N: 369, Pg: 105 |
Descriptors | Propolis Staphylococcus aureus Escherichia coli Bacteriostatic Aliments Conservant |
Títol | Ion exchange treatments |
Autor | |
Dades Font | Food Technology in New Zeland ISSN: 0015 - 6655 - octubre 1993 - V: - N: , Pg: 1 p. |
Descriptors | Ions Descoloracio Aliments Suc de fruita Vi Most Estabilitzacio Desacidificacio Nova Zelanda |
Localització | C 6/36 |
Títol | La cadena alimentaria en Espa?a: retos y perspectivas |
Autor | BRIZ, J. DE FELIPE, I. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-diciembre 2006 - V: 16- N: 90, Pg: 71-85 |
Descriptors | Cadena alimentaria Espanya Mercat Aliments Distribucio Productivitat |
Títol | La Rioja en vanguardia de la calidad agroalimentaria |
Autor | |
Dades Font | La Prensa del Rioja - setembre 1994 - V: - N: 79, Pg: 26-27 |
Descriptors | Rioja Investigacio Aliments |
Títol | La conservacio dels aliments |
Autor | ROSELL RIUS, R. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio |
Títol | La conservacio dels aliments |
Autor | ROSELL I RIUS, R. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio |
Títol | La conservacion de los alimentos por metodos combinados . (I) Aspectos generales y alimentos tradicionales |
Autor | DIAZ, O. COBOS, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 141-146 |
Descriptors | Conservacio Aliments Metodes combinats |
Títol | La contribucion de los fertilizantes a la produccion y calidad de los alimentos |
Autor | CRUZ, A. De la GARCIA SERRANO, P. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Octubre 2012 - V: 81- N: 955, Pg: 668-670 |
Descriptors | Fertilitzant Produccio Aliments Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Nitrogen Fosfor Potassi Micronutrients Nutricio Sostenibilitat |
Títol | La dieta mediterrania reivindica el vi com aliment |
Autor | |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 25 |
Descriptors | Vi Aliments Nutricio Salut Dieta mediterrania Antioxidant |
Títol | La distribucion a temperatura controlada de productos perecederos en Europa |
Autor | DOMINGUEZ ALONSO, M. GARCIA RODRIGUEZ, C. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 45-48 |
Descriptors | Productes peribles Transport Comercialitzacio Temperatura controlada Cadena del fred Conservacio d'aliments Aliments |
Títol | La figura del tecnologo de alimentos en la industria alimentaria |
Autor | SAMANIEGO VAESKEN, L. ASENSIO GIL, L. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 119-122 |
Descriptors | Tecnoleg-ologa Aliments Industria alimentaria |
Títol | La ingenieria de procesos en la industria de alimentos en el Siglo XXI |
Autor | ALONSO, A.A. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enginyeria dels aliments Enginyeria de processos Proces Industria alimentaria Aliments Segle XXI |
Localització | C 12/102 |
Títol | La necesidad de conservar los alimentos |
Autor | CINTAS IZARRA, L.M. CASAUS LARA, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 89-95 |
Descriptors | Tecniques de conservacio d'aliments Conservacio d'aliments Aliments Bioconservacio |
Títol | La radiacio inonitzant en la industria alimentaria |
Autor | CALDERON, J. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 8-11 |
Descriptors | Radiacio ionitzant Industria alimentaria Irradiacio Caracteristiques organoleptiques Aliments |
Títol | La tecnica de congelacion y sus efectos sobre los alimentos |
Autor | MARTIN CANTOS, J.P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 63-68 |
Descriptors | Congelacio Aliments Efectes Nucleacio Cristal?litzacio |
Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Polsacions electriques Aliments |
Títol | La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. BARBOSA CANOVAS, G.V. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71 |
Descriptors | Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments |
Títol | La tecnologia en el sector alimentari en el segle XXI |
Autor | RAVENTOS, M. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Tecnologia Sector alimentari Segle XXI Enginyeria dels aliments Tecnologia dels aliments Aliments |
Localització | C 12/106 |
Títol | La textura dels aliments: un complement al sabor |
Autor | VINCENT, J. ELICES, M |
Dades Font | Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 65-70 |
Descriptors | Aliments Textura Sabor Textura dura Textura cruixent Assaig mecanic |
Títol | La trazabilidad y la normativa de higiene en las primeras fases de la cadena de produccion de alimentos. Las exigencias de la seguridad alimentaria son muy dificiles en los segmentos menos modernizados |
Autor | LANGREO NAVARRO, A. BENITO GARCIA, I. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2006 - V: XIII- N: 230, Pg: 38-40 |
Descriptors | Tra?abilitat Produccio Aliments Higiene |
Títol | Legionelosis: problematica actual y exigencias legales para su prevencion y control |
Autor | JAUREGUI, B. PEREZ, J. ASENSIO, J. JAUREGUI, J.L. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 73-79 |
Descriptors | Legionel?losi Prevencio Control Legislacio Legionel.la Higiene Industria alimentaria Aliments |
Títol | Legislacion de etiquetado de alimentos. Requisitos y modo de satisfacerlos |
Autor | CONESA, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 101-103 |
Descriptors | Reglament Legislacio Etiquetatge Aliments |
Títol | Levaduras y alteracion de los alimentos |
Autor | GARCIA, T. GONZALEZ, I. MAYORAL, B. LOPEZ-CALLEJA, I. HERNANDEZ, P. E. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2002 - V: 39- N: 334, Pg: 59-65 |
Descriptors | Llevats Alteracions dels aliments Aliments Industria alimentaria |
Títol | Limitaciones del analisis microbiologico de los alimentos |
Autor | RODRIGUEZ, J.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 61-65 |
Descriptors | Analisi microbiologica Limitacio Aliments Seguretat alimentaria |
Títol | Listeria monocytogenes en alimentos. Implantacion de un plan de control en una industria de helados |
Autor | GARRIDO MARTIN, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 75-78 |
Descriptors | Listeria monocytogenes Microorganismes Aliments Gelats |
Títol | Lodos de depuradoras: una alternativa en la produccion de alimentos |
Autor | UTRIA BORGES, E. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2004 - V: XLI- N: 352, Pg: 41-45 |
Descriptors | Depuradora Residus Blat Materia organica Nitrogen Fosfor Potassi Aliments |
Títol | Los enterococos en los alimentos: interes tecnologico y sanitario |
Autor | MARTINEZ, S. LOPEZ, M. BERNARDO, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 111-116 |
Descriptors | Enterococcus Aliments Sanitat Microorganismes anaerobis Seguretat alimentaria Probiotics |
Títol | Los metodos modernos como alternativa a los clasicos para el analisis microbiologico de los alimentos |
Autor | ROSA, M. P. de la MEDINA, L. M. JORDANO, R. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVI - setembre 1997 - V: - N: 7, Pg: 107-113 |
Descriptors | Analisi microbiologica Aliments Metodologia |
Títol | Maladies des plantes et qualite des productions: mycotoxines et sante humaine et animale. |
Autor | EDMOND, E. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 0048-4091 - desembre 1994 - V: - N: 467, Pg: 27, 30-32 |
Descriptors | Toxicitat Salut Malalties de la vinya Intoxicacio Contaminants Micotoxina Aliments |
Localització | C 5/62 |
Títol | Materiales en contacto con alimentos |
Autor | LORENZO, J. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 120-121 |
Descriptors | Envasat Aliments Legislacio Seguretat alimentaria |
Títol | Mercados y supermercados. Una alianza estrategica |
Autor | GUTIERREZ JIMENEZ, J. |
Dades Font | Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 84-87 |
Descriptors | Comercialitzacio Aliments Mercats Consum Estudi de mercat |
Títol | Metodos indirectos para la determinacion continua de aniones en alimentos por espectroscopia atomica usando analisis por inyeccion en flujo |
Autor | YEBRA BIURRUN, M? Carmen MARTINEZ CARRERA, F. Javier MORENO-CID, A. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2001 - V: XXXVIII- N: 325, Pg: 39-43 |
Descriptors | Espectroscopia d'absorcio atomica Anions Analisi per injeccio en flux Aliments |
Títol | Microestructura i propietats dels aliments |
Autor | LLUCH, M.A. |
Dades Font | Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 5-9 |
Descriptors | Microestructura Aliments Microscopia Propietats |
Títol | Monografico panificacion |
Autor | AITS |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2013 - V: - N: 443, Pg: 28-60 |
Descriptors | Pa Consum Alimentacio saludable Galeta Aliments artesanals Aliments Vi Llavor del raim Blat Kamut Innovacio Glucosa |
Títol | N.nitrosaminas en los alimentos y riesgo para la salud |
Autor | MARTINEZ, A. HAZA, A.I. MORALES, P. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 153-158 |
Descriptors | Aliments Riscos Salut N-nitrosaminas Control de qualitat Industria alimentaria |
Títol | Natural astringency in foodstuffs - a molecular interpretation |
Autor | HASLAM, E. LILLEY, T.H. |
Dades Font | CRC Critical reviews in food science & nutrition VOL 27 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-40 |
Descriptors | Tanins Aliments Astringencia Percepcio sensorial |
Localització | C 14/8 |
Títol | New applications of voltammetry in determination of toxic trace metals in food |
Autor | VALENTA P. OSTAPCZUK, P.H. PIHLAR, B. NURNBERG, H.W. |
Dades Font | Heavy Metals in the Environment International Conference. 3nd - - V: - N: , Pg: 619-621 |
Descriptors | Aliments Metall Determinacio |
Localització | C 3/66 |
Títol | New high-performance analytical procedurefor the voltammetric determination of nickel in routine analysis of waters, biological materials and food |
Autor | PIHLAR, B. VALENTA, P. NURNBERG, H.W. |
Dades Font | Fresenius Zeitschrift fur Analytische Chemie ISSN: 0016-1152 VOL 307 - 1981 - V: - N: , Pg: 337-346 |
Descriptors | Niquel Analisi d'aigua Aliments |
Localització | C 3/59 |
Títol | Noves tendencies en l?envasament d?aliments en envasos flexibles |
Autor | |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: 1-15 |
Descriptors | Envasatge Envas flexible Enginyeria dels aliments Aliments |
Localització | C 12/100 |
Títol | Nuevas tendencias en el consumo de productos agroalimentarios |
Autor | MARTINEZ-CARRASCO, L. BRUGAROLAS MOLLA-BAUZA, M. MARTINEZ POVEDA, A. |
Dades Font | Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 88-92 |
Descriptors | Consum Productes agroalimentaris Aliments Tendencies |
Títol | Nuevos indicadores quimicos para el control de la calidad de los alimentos |
Autor | SANZ, M.L. OLANO, A. DEL CASTILLO, M.D. |
Dades Font | Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-8415 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 91-99 |
Descriptors | Indicadors quimics Control de la qualitat Aliments Qualitat |
Títol | Nuevos requisitos medioambientales en el sector alimentario |
Autor | BERGA MONGE, A.M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 95-99 |
Descriptors | Medi ambient Sector alimentari Impacte mediambiental Aliments |
Títol | Ochratoxines et consequences en toxicologie |
Autor | CREPPY, E.E. BAUDRIMONT, L. BETBEDER, A.M. |
Dades Font | Cryptogamie Mycologie ISSN: 0181-1584 VOL 16 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 195-221 |
Descriptors | Ocratoxina Toxicologia Aliments Micotoxina |
Localització | C 13/55 |
Títol | Operacion y puesta a punto de un acetificador semi-industrial de maximo rendimiento |
Autor | ORY, I. de ROMERO, L. E. CANTERO, D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 175-178 |
Descriptors | Aliments Balan? de costos Acetificador |
Títol | Pectinlyase immobilization on epoxy supports for application in the food processing industry. |
Autor | SPAGNA, G. PIFFERI, P.G. MARTINO, A. |
Dades Font | Journal of Chemical Technology and Biotechnology. ISSN: 0268 - 2575 VOL 57 - 1993 - V: - N: , Pg: 379-385 |
Descriptors | Resines Epoxi Pectinliasa Industria alimentaria Aliments Enzims pectolitics Suc de fruita |
Localització | C 6/33 |
Títol | Pesticide and industrial chemical residues. Multiresidue method for quantitative determination of organophosphorus pesticides in foods |
Autor | BLAHA, J.J. JACKSON, P.J. |
Dades Font | Journal Association of Official Analytical Chemists - 1985 - V: 68- N: 6, Pg: 1095-1099 |
Descriptors | Pesticides Residus Residus industrials Determinacio Organofosfor Aliments |
Localització | C 19/69 |
Títol | Phosphates as inhibitors of yeasts isolated from food sources |
Autor | SUAREZ, V.B. CARRASCO, M. SIMONETTA, A. |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 255-262 |
Descriptors | Llevats Fosfats Efecte inhibitori Inhibicio Aliments |
Títol | Picnic |
Autor | IBA?EZ, E. |
Dades Font | Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - XXIV - V: XXIV- N: 226, Pg: 40-49 |
Descriptors | Aire lliure Menjar Clima Historia Estres Paris Envas de plastic Aliments |
Títol | Plastic en contacte amb els aliments |
Autor | BEJARANO, E. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 12-14 |
Descriptors | Plastic Aliments Control Analisi |
Títol | Plastic en contacte amb els aliments |
Autor | BEJARANO, E. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 12-14 |
Descriptors | Plastic Aliments |
Títol | Procesado de alimentos mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo, II Efectos sobre microorganismos y componentes de los alimentos |
Autor | BENDICHO, S. ARANTEGUI, J. MARTIN, O. |
Dades Font | Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 37-44 |
Descriptors | Polsos electrics d'alta densitat de camp Microorganismes Enzims Efectes Components dels aliments Aliments |
Títol | Procesos de biotecnologia de alimentos en el siglo XXI |
Autor | RAMON, D. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enginyeria dels aliments Proces Biotecnologia Aliments Segle XXI |
Localització | C 12/107 |
Títol | Propiedades funcionales de proteinas lacteas |
Autor | RIERA RODRIGUEZ, F. |
Dades Font | Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 43-43 |
Descriptors | Propietats funcionals Proteines lactiques Emulsio Escumacio Gelificacio Aliments Industria lactica industria lletera |
Títol | Protection of traditional greek foods using a plant extract |
Autor | LALAS, S. AGGELOUSIS, G. GORTZI, O. [et al.] |
Dades Font | Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 279-286 |
Descriptors | Aliments Alimentacio Grecia Extracte vegetal Avaluacio sensorial Analisi sensorial |
Títol | Pyrazine Update |
Autor | MAGA, J.A |
Dades Font | Food Reviews International ISSN: 8755-9129 VOL 8 - 1992 - V: - N: 4, Pg: 479-558 |
Descriptors | Pirazina Aliments |
Localització | C 3/156 |
Títol | Pyrazines in Foods. A review |
Autor | MAGA, J. A. SIZER, C. E. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 21 - 1973 - V: - N: 1, Pg: 22-30 |
Descriptors | Pirazina Gust Aliments |
Localització | C 4/143 |
Títol | Pyrazines in flavour |
Autor | MAGA, J.A. |
Dades Font | Developments in Food Science - 1982 - V: - N: , Pg: 283-323 |
Descriptors | Pirazina Sabor Gust Aliments |
Localització | C 19/60 |
Títol | Radiacion infrarroja aplicada a la deshidratacion, La |
Autor | IGUAZ GAINZA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 105-108 |
Descriptors | Deshidratacio Radiacio infrarroja Equipament Energia electromagnetica Aliments |
Títol | Rapport relatif a la 8eme reunion inter-organisations et a la 17eme session de la commission du codex alimentarius sur les methodes d'analyse et d'echantillonnage |
Autor | MANDROU, B. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 909, Pg: 2 p. |
Descriptors | Normes Reglament Analisi Aliments Vi Vinagre Suc de fruita OIV |
Localització | FV 909 |
Títol | Rapport relatif a la reunion du comite du codex alimentarius sur les methodes d'analyse et d'echantillonnage (CCMAS). |
Autor | |
Dades Font | FV - 1989 - V: - N: 845, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metode Metodologia Analisi Normes Reglament Aliments Vi |
Localització | FV 845 |
Títol | Real Decreto 28 Diciembre 1995, Num. 2207/1995. Productos Alimenticios. Normas de higiene |
Autor | |
Dades Font | Boletin Oficial del Estado ISSN: 1138-4018 - Febrero 1996 - V: - N: 50, Pg: 2907-2912 |
Descriptors | Normes Higiene Aliments Legislacio Reial decret |
Localització | C 25/7 |
Títol | Recopilacion de normas microbiologicas de los alimentos y asimilados y otros parametros fisico-quimicos de interes sanitario (I) |
Autor | MORAGAS ENCUENTRA, M. PABLO BUSTO, M?.B. de |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 76-92 |
Descriptors | Normativa Normes microbiologiques Aliments Parametres fisicoquimics Interes sanitari |
Títol | Recopilacion de normas microbiologicas de los alimentos y asimilados y otros parametros fisico-quimicos de interes sanitario (II) |
Autor | MORAGAS ENCUENTRA, M. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 375, Pg: 64-88 |
Descriptors | Microbiologia Normes Aliments Parametres fisicoquimics Sanitat |
Títol | Recopilacion de normas microbiologicas de los alimentos y asimilados y otros parametros fisico-quimicos de interes sanitario |
Autor | MORAGAS, M. DE PABLO, M.B. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2010 - V: - N: 417, Pg: 103-117 |
Descriptors | Normes microbiologiques Aliments |
Títol | Report on genetically modified soya beans |
Autor | Advisory Committee on noel foods and processes |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 11 pp. |
Descriptors | Prevencio Aliments Plantes Fava |
Localització | C 9/43 |
Títol | Reverse dot blot hybridization: A useful method for the direct identification of lactic acid bacteria in fermented food. |
Autor | EHRMANN, M. LUDWIG, W. SCHLEIFER, K.H |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1994 - V: - N: 117, Pg: 143-150 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Identificacio Aliments |
Localització | C 8/77 |
Títol | Review: Confocal scanning laser microscopy. A poweful tool in food science |
Autor | FERRANDO, M. SPIESS, W. E. L |
Dades Font | Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - august 2000 - V: - N: 4, Pg: 267-284 |
Descriptors | Fluorescencia Microbiologia Emulsio Microscopia laser confocal Aliments |
Títol | Revision: cinetica de los procesos de deterioro de los alimentos |
Autor | ROS, G. PALAZON, M.Z. ABELLAN, P. VIDAL, M.L. ROMERO, F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 61-68 |
Descriptors | Cinetica Deteriorament dels aliments Aliments Equaci? d'Arrhenius Arrhenius |
Títol | Sector congelados. Sanos y rapidos de preparar |
Autor | ALIMENTACION, EQUIPOS Y TECNOLOGIA |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 40-43 |
Descriptors | Congelats Aliments |
Títol | Seguridad alimentaria en el desarrollo de patogenos (y II) |
Autor | DIAZ, M. LACA, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 88-93 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Patogens Aliments |
Títol | Seguridad alimentaria y desarrollo de patogenos (i) |
Autor | LACA, A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 109-114 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Patogens Aliments |
Títol | Seguridad del consumidor frente a los residuos de productos fitosanitarios en los alimentos |
Autor | CELMA, E. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Noviembre 1999 - V: - N: 113, Pg: 62-65 |
Descriptors | Productes fitosanitaris Seguretat Consumidor Residus Aliments |
Títol | Seis consejos claves para reducir el coste total de la propiedad de maquinaria para el procesamiento de alimentos y bebidas |
Autor | AKEROYD, C. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 57-59 |
Descriptors | Maquinaria Processament Aliments Begudes |
Títol | Silicas and Silicates. Inert processing aids have vital functional properties. |
Autor | LABELL, F. |
Dades Font | Food processing ISSN: 0015-6523 VOL 47 - 1986 - V: - N: 5, Pg: 80-83 |
Descriptors | Silicat Silici Silice Aliments Composicio Additius Industria alimentaria Caracteristiques |
Localització | C 6/23 |
Títol | Simultaneous Determination of 2,3,4,6-Tetrachloroanisole and Pentachloroanisole in Foods and Packaging Materials by High-resolution Gas Chromatography-Multiple Ion Monitoring-Mass Spectrometry |
Autor | WHITFIELD, F.B. SHAW, K.J. NGUYEN, T.H. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: , Pg: 85-96 |
Descriptors | Determinacio simultania 2,3,4,6-tetracloroanisol Pentacloroanisol Aliments Empaquetat Cromatrografia de gasos d'alta resolucio Espectrometria ionica de massa |
Localització | C 20/8 |
Títol | Simultaneous Determination of 2,4,6-Trichloroanisole, 2,3,4,6-Tetrachloroanisole and Pentachloroanisole in Foods and Packaging Materials by High-resolution Gas Chromatography-Multiple Ion Monitoring-Mass Spectrometry |
Autor | WHITFIELD, F.B. SHAW, K.J. LY NGUYEN, T.H. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: , Pg: 85-96 |
Descriptors | 2,4,6-tricloroanisol 2,3,4,6-tetracloroanisol Pentacloroanisol Aliments Empaquetat Cromatografia de gasos d'alta resolucio |
Localització | C 20/46 |
Títol | Sistemas de gestion de la inocuidad de los alimentos. ISO 22000:2005 |
Autor | ORDOZGOITI, E. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2006 - V: XXV- N: 213, Pg: 41-44 |
Descriptors | ISO 22000:2005 Inocuitat Aliments Sistema de gestio |
Títol | Study of odorous compounds produced by putrefaction of foods |
Autor | KAMIYA, A. OSE, Y |
Dades Font | Chrom. - - V: - N: 610, Pg: 383-391 |
Descriptors | Aroma Components volatils Putrefaccio d'aliments Aliments Acids grassos Amines Sofre |
Localització | C 3/41 |
Títol | Supervivencia de Listeria monocytogenes en el procesado de alimentos: mecanismos moleculares de la respuesta al estres |
Autor | NAVAS FERNANDEZ, J. MONKS JANTZEN, M. MARTINEZ-SUAREZ, J.V. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2006 - V: - N: 371, Pg: 60-67 |
Descriptors | Listeria monocytogenes Aliments Mecanismes moleculars Estres |
Títol | Sur la destruction enzymatique et les changements de constitution des produits de transformation du pyrocarbonate d?ethyle avec les constituants des aliments |
Autor | FINGERHUT, M. LANG, K KRUG, E. REIMOLD, W. PAULI, O. |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 218, Pg: 1 p. |
Descriptors | Pirocarbonat d'etil Enzims Constituents Aliments Toxicitat Salut Vi Most Suc de fruita |
Localització | FV 218 |
Títol | Tecnicas de conservacion de alimentos en el Siglo XXI |
Autor | MARTIN BELLOSO, O. |
Dades Font | 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Enginyeria dels aliments Tecniques de conservacio Conservacio Aliments Segle XXI |
Localització | C 12/103 |
Títol | Tecnicas de deteccion rapida para alergenos en alimentacion |
Autor | BERGES, S. |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 67-68 |
Descriptors | Aliments Etiquetat Test ATP PCR Assaig Elisa Test Elisa Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Seguretat dels aliments Test predictiu Kit d'assaig |
Títol | Tecnicas rapidas para la deteccion de listeria monocytogenes en alimentos |
Autor | AYMERICH, T. MARTIN, B. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2010 - V: - N: 256, Pg: 40-47 |
Descriptors | Listeria monocaitogenes Listeriosi Aliments Analisi microbiologica Seguretat alimentaria Criteris microbiologics |
Títol | Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-79762 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31 |
Descriptors | Extraccio Components volatils Aliments |
Títol | Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31 |
Descriptors | Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments |
Títol | Tecniques no destructives per al control del processament d'aliments |
Autor | BENEDITO, J. [et al.] |
Dades Font | TECA: Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2009 - V: 11- N: 2, Pg: 3-11 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Ultrasons Espectroscopia d'infraroig Control de qualitat Sector alimentari Analisi d'imatges |
Títol | Tecnologia de conservacion y congelacion de alimentos para prolongar la vida util de los productos alimentarios |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 56-59 |
Descriptors | Aliments Tecnologia alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Congelats Fred |
Títol | Tecnologia de envasado en atmosfera modificada |
Autor | COLOME, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 95-99 |
Descriptors | Tecnologia Envasat Atmosfera modificada Envasat atmosfera modificada Aliments |
Títol | Tecnologia del envasado de alimentos perecederos en atmosferas modificadas |
Autor | COLOME, E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 109-113 |
Descriptors | Envasat Aliments Atmosfera modificada |
Títol | The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols |
Autor | MAGA, J.A. |
Dades Font | Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen |
Localització | C 4/57 |
Títol | Trihalometans en aigues i aliments |
Autor | CALDERON, J. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 50-52 |
Descriptors | Trihalometans Aigua Aliments P&T |
Títol | Un verre de vin au milieu de chaque repas.Pourquoi? |
Autor | JOYEUX, H. |
Dades Font | Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0395-899X - 1985 - V: - N: especial, Pg: 42-48 |
Descriptors | Vi Nutricio Salut Aliments Composicio |
Localització | C 3/99 |
Títol | Uso de pulsos electronicos en la conservacion de alimentos |
Autor | GARCIA, Y. GONZALEZ, M.E. ACOSTA, V. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2004 - V: XLI- N: 356, Pg: 17-20 |
Descriptors | Pols electric Aliments Conservacio Microorganismes |
Títol | Uso de recubrimientos comestibles para mantener la calidad de frutas y hortalizas cortadas en fresco |
Autor | PEREZ-GATO, M?.B. SERRA, M. |
Dades Font | Fruticultura Profesional - Enero-Febrero 2006 - V: - N: 156, Pg: 28-36 |
Descriptors | Qualitat Fruita Hortalisses Recobriment comestible Vida util Aliments Conservacio |
Títol | Utilizacion de los tratamientos por alta presion para la conservacion de alimentos |
Autor | GUAMIS, B. |
Dades Font | Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Conservacio Aliments Alta pressio |
Localització | 634.8:663.2(061.3) SEM |
Títol | Utilizacion de tecnicas rapidas para el control de patogenos en un laboratorio de referencia |
Autor | ZAMORANO, M. LUNA, R de GARCIA, M?.A. REX, M?.J |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 133-139 |
Descriptors | Aliments Industria alimentaria Patogens Control Laboratori de referencia Analisi Control de qualitat |
Títol | Validacion de un metodo para la determinacion de ocratoxina A en alimentos |
Autor | CASTILLO, M. CORTES, M.A. MONTESINOS, L. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 93-94 |
Descriptors | Aliments Ocratoxina Ocratoxina A Micotoxina |
Títol | Ventajas de la congelacion de alimentos por nitrogeno liquido |
Autor | GOMEZ, J. M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 169-172 |
Descriptors | Congelacio Aliments Nitrogen liquid |
Títol | Vino come alimento e come farmaco, Il |
Autor | PAOLETTI, R. GALLI, C.L. TREMOLI, E. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 43-46 |
Descriptors | Vi Aliments Salut |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Vino: aspetti alimentari e sociali |
Autor | STELLA, C. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 65-75 |
Descriptors | Vi Societat Aliments |
Localització | 663.2 Sim |