Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Aliments

Resultat de la cerca

Registres trobats: 198


Títol ?Nuevo orden alimentario, Un?
Autor CONTRERAS, J.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 38-45
Descriptors Nutricio Alimentacio saludable Nutrients Qualitat alimentaria Qualitat Falta Aliments Salut Salut publica Additius

Títol A General Method for Organophosphorus Pesticide Residues in Nonfatty Foods
Autor STORHERR, R.W.   OTT, P.   WATTS, R.R.  
Dades Font Journal of the AOAC - 1971 - V: 54- N: 3, Pg: 513-516
Descriptors Pesticides organofosforosos Residus Aliments
Localització C 19/19

Títol A Plea for Fully Automated Capillary Gas Chromatography -Applications in Food Analysis
Autor SANDRA, P.   KOT, A   TRANG, K.   DAVID, F.  
Dades Font European Food and Drink Review ISSN: 0955-4416 - estiu 1994 - V: - N: , Pg: 69-75
Descriptors Aliments Analisi Cromatografia capil.lar
Localització C 1/80

Títol Actividad antimicrobiana de las bacterias lacticas ( y II )
Autor CINTAS, L.M   CASAUS, P.   HERNANDEZ, P.E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 109-119
Descriptors Bacteris lactics Activitat antimicrobiana Bacteriocines Higiene Aliments

Títol Actualizacion de la reglamentacion europea en materia de higiene alimentaria
Autor QUINTELA, J.C.   PICO, J.A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 105-110
Descriptors Higiene alimentaria Europa Reglament Codex alimetarius Legislacio Aliments

Títol Adherencia bacteriana a materiales de recubrimiento en la industria alimentaria
Autor POMBAR, A.   GALLARDO, C.S.   RODRIGUEZ, L.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 44-49
Descriptors Adherencia bacteriana Industria alimentaria Aliments Contaminacio Bacteris Biofilm Biocapa

Títol Advances in the Instrumental Analysis of Food Flavours
Autor SCHREIER, P.   IDSTEIN, H.  
Dades Font Z Lebensm Unters Forsch - 1985 - V: - N: 180, Pg: 1-14
Descriptors Analisi instrumental Aliments Gust Sabor
Localització C 19/85

Títol Alimentos con calidad conocida en Catalu?a, Los
Autor ORIGEN LA REVISTA DEL SABOR RURAL  
Dades Font Origen, la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Octubre 2007 - V: IV- N: 26, Pg: 34-41
Descriptors Aliments Qualitat Qualitat alimentaria Catalunya Industria agroalimentaria Productes Productes alimentaris Denominacions d'origen

Títol Alimentos ecologicos
Autor
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2008 - V: - N: 231, Pg: 34-36
Descriptors Aliments Aliments saludables Aliments ecologics Agricultura ecologica

Títol Alimentos modificados geneticamente. Conceptos basicos y realidad normativa
Autor PRIETO GOVERNA, MONTSERRAT  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre/Diciembre 2001 - V: 11- N: 60, Pg: 83-95
Descriptors Aliments modificats geneticament aliments Plantes transgeniques Regulacio Autoritzacio Varietats comercials Legislacio

Títol Alimentos y transmision de enfermedades viricas
Autor LINARES, M.P.   REVERT, C.   HARDISSON, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 103-108
Descriptors Transmissio de malalties viriques Malalties viriques Seguretat alimentaria Aliments Virus Infeccions alimentaries Enterovirus Epidemiologia Polivirus Adenovirus Rotavirus Norwalk Calicivirus Hepatitis Hepatovirosi A Hepatovirosi E

Títol Aliments funcionals . Una visio global. Probiotics
Autor LOPEZ VARELA, S.   DORCA, X.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 22-29
Descriptors Aliments funcionals Probiotics Bifidus

Títol Alkylpyrazines, volatiles formed in the Maillard reaction. Determination of odour detection thresholds and odour intensity functions by dynamic olfactometry
Autor FORS, S. M.   OLOFSSON, B. K.  
Dades Font Chemical Senses ISSN: 0379-864X VOL 10 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 287-296
Descriptors Aroma Aliments Alquilpirazina Pirazina
Localització C 3/10

Títol Aminas biogenas en alimentos: metodos de deteccion de bacterias productoras
Autor MARCOBAL, A.   DE LAS RIVAS, B.   MU?OZ, R.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 66-72
Descriptors Amines biogenes Aliments Deteccio Bacteris Histamina Tiramina Putrescina Cadaverina Metode molecular Medi diferencial

Títol Analisis de ciclo de vida en alimentos
Autor CLEMENTE, G.   SANJUAN, N.   CARCEL, J.A.   BENEDITO, J.   BON, J.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 103-108
Descriptors Analisi Cicle de vida Aliments

Títol Analisis sensorial de alimentos. I. Desarrollo del vocabulario descriptivo y uso de referencias especificas
Autor BARCENAS, P.   PEREZ ELORTONDO, F.J.   SALMERON, J.   ALBISU, M.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio-agosto 2000 - V: - N: 314, Pg: 23-29
Descriptors Vocabulari Lexic Analisi sensorial Aliments

Títol Analisis sensorial. Guia general y metodo para la evaluacion del color de los alimentos. UNE 87026:2000
Autor ASOCIACION ESPA?OLA DE NORMALIZACION Y CERTIFICACION  
Dades Font - Diciembre 2000 - V: - N: , Pg: 13 pp
Descriptors Analisi sensorial Codi de colors Color Aliments Comparacio Condicions d'observacions Assaig a la llum artificial Assaig a la llum del dia Avaluacio Il?luminacio Patrons de color
Localització C 6/118

Títol Anuario 2001. La gu?a de los mercados de gran consumo.
Autor
Dades Font ISSN: 84-88653-11-5 - 2001 - V: - N: , Pg:
Descriptors ACNielsen Nielsen Anuari 2001 Mercat Consum Vi Aliments
Localització C 22/1

Títol Aplicacion de altas presiones en alimentos. Aspectos microbiologicos. Combinacion con otros metodos fisicos y quimicos
Autor YUSTE, J. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 11-16
Descriptors Alta pressio Aliments Aspectes microbiologics Metodes fisics Metodes quimics

Títol Aplicacion de analisis de inyeccion de flujo en la determinacion de sulfitos en alimentos
Autor RUIZ-CAPILLAS PEREZ, C.   JIMENEZ COLMENERO, F.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2009 - V: - N: 407, Pg: 108-112
Descriptors Sulfit Aliments Analisi per injeccio en flux Determinacio Additius Additius alimentaris Extraccio

Títol Aplicacion de los pulsos electricos de alta tension para la conservacion de alimentos
Autor ROSELL, J.R.   ARANTEGUI, J.   MARTIN, O.   BARBOSA, G.V.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1998 - V: - N: 6, Pg: 109-114
Descriptors Pols electric d'alta tensio Conservacio Aliments Pasteuritzacio Oli d'oliva

Títol Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos
Autor PEDRO ELEZ MARTINEZ, A.   MARSELLES FONTANET, R.   MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 86-101
Descriptors Aliments Conservacio d'aliments Qualitat Pols electric d'alta intensitat Microorganismes Enzims

Títol Aplicaciones de la biologia molecular en tecnologia de alimentos
Autor MARTIN, M. C. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 28-33
Descriptors Aliments ADN DNA Gens Biologia molecular Bacteris acidolactics Acid lactic Clonacio Mutacio genetica PCR Bacteriofags Tiramina

Títol Application de la repetabilite et la reproductibilite dans l'analyse des denrees alimentaires ( complement au FV 682)
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - febrer 1980 - V: - N: 711, Pg: 6 p.
Descriptors Aliments Analisi Normes Reglament Estadistiques Metode
Localització FV 711

Títol Applicationof near-infrared reflection (NIR) spectroscopy for the rapid determination fo the nutrient content of mixed feeds and raw materials for mixed feed production
Autor SZALANCZY, E.  
Dades Font Acta Chimica Hungarica - 1987 - V: 124- N: 6, Pg: 813-817
Descriptors NIR Espectroscopia Determinacio Nutrients Aliments
Localització C 21/57

Títol Aprovechamiento de subproductos de las industrias agroalimentarias: compuestos fenolicos
Autor GIL-CONEJERO, M.A.   VIUDA-MARTOS, M.   FERNANDEZ-LOPEZ, J.   SAYAS-BARBERA, M.E.   PEREZ-ALVAREZ, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 74-76
Descriptors Subproductes Industria agroalimentaria Aliments Compostos fenolics Polifenols Flavonoides

Títol Armonizacion de regulaciones de etiquetado de productos alimenticios
Autor DIAZ SOSA, Z.   VALDES AMARAL, O.   LUNA MARTINEZ, M.V.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350 , Pg: 47-49
Descriptors Etiquetatge Productes alimentaris Regulacio Aliments

Títol Ascorbic acid and dehydroascorbic acid content of foods-as-easten
Autor VANDERSLICE, J.T.   HIGGS, D.J.   HAYES, J.M.   BLOCK, G.  
Dades Font Journal of Food Composition and Analysis ISSN: 0889-1575 VOL 3 - 1990 - V: - N: , Pg: 105-118
Descriptors Acid ascorbic Acid deshidroascorbic Aliments Vitamina C
Localització C 14/60

Títol Atmosferas modificadas para el control de plagas en productos alimentarios
Autor RIUDAVETS, J.   CASTA?E, C.   ALOMAR, O.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 40-45
Descriptors Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Plaguicides Insectes Acar MIP Plagues Control biologic Control fisic Control quimic Atmosfera modificada Dioxid de carboni CO2 Industria agroalimentaria Control de plagues Envasat Aliments Productes alimentaris Materia prima Distribuci? Insecticides Fumigant quimic Aliments envasats en atmosfera modificada Al?lergi Al?lergen

Títol Automated capillary gas chromatographic analysis of pesticide residues in food
Autor STAN, H.J.   GOEBEL, H.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1983 - V: 268- N: , Pg: 55-69
Descriptors Cromatografia capil?lar de gasos Pesticides Residus Aliments
Localització C 20/50

Títol Automatische Vors§ulenderivatisierung mit o-Phthaldialdehyd (OPA)
Autor PETRIDIS, Konstantin D.   STEINHART, Hans  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung - 1995 - V: - N: 201, Pg: 256-260
Descriptors Amines biogenes Cromatografia liquida d'alta resolucio Aliments
Localització C 6/103

Títol Bacterias lacteas de origen alimentario:consideraciones taxonomicas y filogeneticas
Autor CINTAS, L.M   CASAUS, M.P   HERNANDEZ, P.E  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - desembre 2000 - V: - N: 318, Pg: 61-70
Descriptors Bacteris lactics Aliments Taxonomia Caracteristiques

Títol Bases reglamentarias de la higiene de los alimentos. Evolucion de los criterios microbiologicos
Autor OLIVIER,P.   QUELQUEJEU,N.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - abril 2001 - V: - N: 2853, Pg: 1126-1134
Descriptors Higiene Aliments Reglamentacio

Títol Beneficios y diferencias de las certificaciones agroalimentarias: BRC, IFS o ISO 22000. Que certificacion escojo?
Autor GOMEZ ESCALADA, R.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2010 - V: - N: 414, Pg: 116-117
Descriptors Certificacio Aliments ISO 22000 Qualitat alimentaria

Títol Carotenoides como colorantes alimentarios
Autor CALVO, M.M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 64-68
Descriptors Carotenoides Colorants Aliments Legislacio

Títol Codificacion y etiquetaje de envases para garantizar la trazabilidad alimentaria
Autor CASTILLO MALIVERN, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2011 - V: - N: 260, Pg: 46-51
Descriptors Codificacio Etiquetatge Tra?abilitat Aliments

Títol Colorantes funcionales
Autor CALVO, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2003 - V: XXII- N: 180, Pg: 87-92
Descriptors Colorants funcionals Aliments Antocians Riboflavina Curcumina

Títol Comparacion de la calidad nutricional de los menus ofertados, en la temporada de invierno y verano, en un comedor universitario
Autor GONZALEZ CARNERO, J.   DE LA MONTA?A MIGUELEZ, J.   MIGUEZ BERNARDEZ, M.   GONZALEZ TESOURO, M?.P.   VELO CID, C.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 51-56
Descriptors Menjadors col?lectius Aliments Nutrients RDA Adequacio

Títol Comparacion de un metodo inmunofluorescente enzimatico automatizado con un metodo convencional para la deteccion de Escherichia coli O157 en alimentos
Autor SABATE, S.   SERRA, M.   LORENZO, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 95-96
Descriptors Escherichia coli Aliments Deteccio

Títol Comparacion entre tecnicas tradicionales y rapidas en la evaluacion de la contaminacion de superficies y en la deteccion de Salmonella
Autor RODRIGUEZ JEREZ, J.J.   GALAN ALEJO, L.C.   FUSTER VALLS, N.   MARIN DE MATEO, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 115-118
Descriptors Tecniques d'avaluacio Superficie Contaminacio Salmonella Avaluacio Seguretat alimentaria Aliments

Títol Comparative study on calciocavallo campano cheese
Autor MAROTTA, M.   DE ROSA, M.   KILCAWLEY, K.N.   [et al.]  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 263-277
Descriptors Formatge Aliments Italia Qualitat Analisi Analisi qualitatitiva Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials

Títol Compte-Rendu de la reunion inter-organisations (IAM) Budapest, 10-11 Novembre 1988.
Autor
Dades Font FV - 1989 - V: - N: 844, Pg: 4 p.
Descriptors Metode Analisi Normes Reglament Vi Aliments
Localització FV 844

Títol Conservacion de alimentos mediante acidificacion
Autor FERNANDEZ, A.   ALVAREZ ORDO?EZ, A.   BERNARDO, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 46-49
Descriptors Aliments Conservacio d'aliments Acidificacio Activitat antimicrobiana Toxicitat

Títol Conservacion de los alimentos mediante pulsos electricos de alto voltaje: mecanismos de inactivacion microbiana
Autor GARCIA, D.   SOMOLINOS, M.   PAGAN, R.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 48-51
Descriptors Aliments Conservacio Pols electric Pols eletric d'alt voltatge Inactivacio microbiana

Títol Contribution a la planification et a l'execution d'essais collaboratifs et a leur evaluation statistique
Autor GO?TSCH, P. H.   KR?NERT, W.   OLSCHIMKE, D.   OTTO, U.   VIERK?TTER, S.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 667, Pg: 13 p.
Descriptors Analisi Metodologia Aliments Defectes Laboratori
Localització FV 667

Títol Control de microorganismos en sistemas de calentamiento/refrigeracion
Autor ALDAMIZ-ECHEBARRIA ZULUETA, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 107-113
Descriptors Sistema d'escalfament Sistema de refrigeracio Escalfament Refrigeracio Aliments Begudes

Títol Control de plagas en la industria alimentaria (I)
Autor RODRIGUEZ GOMEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1998 - V: - N: 7, Pg: 99-103
Descriptors Industria alimentaria Control de plagues Plagues Control Aliments Infectants

Títol Control of concentration polaritation and fouling of membranes in medical, food and biotechnical applications.
Autor BAUSER, H.   CHMIEL, H.   STROH, N.   WALITZA, E.  
Dades Font Journal of Membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 27 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 195-202
Descriptors Polaritzacio de concentracio Membrana Aliments Medicina Microfiltracio Ultrafiltracio Plasma
Localització C 6/11

Títol D-sorbitol/xylitol. Methode colorimetrique pour la determination du D-sorbitol et du xylitol dans les aliments. Ref 670 057 de Boehringer test-combination pour 3 x 10 determinations
Autor
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 893, Pg: 4 p.
Descriptors Colorimetria Aliments Analisi Determinacio Xylitol Sorbitol Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 893

Títol Decomposition and Filth in Foods. Determination of Histamine in fish by Liquid Chromatography with Post-Column Reaction and Fluorometric Detection.
Autor WALTERS, Milda J.  
Dades Font Journal of AOAC International ISSN: 0004-5756 VOL 67 - 1984 - V: - N: 8, Pg: 1040-1043
Descriptors Descomposicio Aliments Fluorimetria Histamina Cromatografia de liquids Determinacio
Localització C 7/32

Títol Decret 126/1994, de 16 de maig, pel qual es regula l?autoritzacio, l?acreditacio i el registre dels laboratoris de salut ambiental i alimentaria
Autor
Dades Font Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ISSN: 0213-3539 - Juny 1994 - V: - N: 1905, Pg: 3770-3774
Descriptors Legislacio Decret Acreditacio Laboratori de salut ambiental i alimentaria Aliments Industria alimentaria
Localització Legislacio 2

Títol Denominaciones de origen una revision en el mercado alimentario espa?ol
Autor MARTIN CERDE?O, V. J.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-diciembre 2006 - V: 16- N: 90, Pg: 87-113
Descriptors Denominacio d'origen Espanya Mercat espanyol Denominacions d'origen Aliments

Títol Deteccion de especias irradiadas por metodos luminiscentes. Aplicacion de la norma EN1788
Autor CORRECHER, V.   SANCHEZ-MU?OZ, L.   DELGADO, A.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 90-92
Descriptors Legislacio Ionitzacio Aliments Especies

Títol Deteccion de organismos modificados geneticamente en alimentos mediante tecnicas de amplificacion de DNA
Autor GARCIA CA?AS, V.   CIFUENTES, A.   GONZALEZ, R.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre 2002 - V: XXXIX- N: 339, Pg: 11-19
Descriptors Amplificacio de l'ADN Organismes modificats geneticament Analisi Aliments ADN DNA Enginyeria genetica

Títol Determinacion de aminas biogenas en alimentos
Autor LOPEZ GLARIA, R.   CENTRICH ESCARPENTER, F.   GALCERAN HUGUET, M.T.  
Dades Font Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 45-50
Descriptors Amines biogenes Aliments Determinacio Cromatografia de liquids Analisi

Títol Determination et application de la repetabilite et la reproductibilite.
Autor OLSCHIMKE, D.  
Dades Font FV - abril 1979 - V: - N: 682, Pg: 5 p.
Descriptors Normes Reglament Analisi Aliments Metodologia
Localització FV 682

Títol Determination of biogenic amines by RP-HPLC of the dabsyl derivates
Autor BOCKHARDT, A.   KRAUSE, I.   KLOSTERMEYER, H.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 203 - 1996 - V: - N: , Pg: 65-70
Descriptors Amines biogenes Determinacio RP-HPLC Aliments
Localització C 12/114

Títol Developments in Dehydration of Foods
Autor BRENNAN, J.G.  
Dades Font European Food and Drink Review ISSN: 0955-4416 - estiu 1994 - V: - N: , Pg: 29-37
Descriptors Deshidratacio Aliments Preservacio
Localització C 1/80

Títol Dulce
Autor KNOLL, R.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Junio-Julio 2008 - V: - N: 66, Pg: 78
Descriptors Llengua Gust Sentits Aliments Caloria Hidrats de carboni Industria alimentaria Vi Most Fruita Fermentacio Fructosa Xocolata Vi dol?

Títol El etiquetado y la determinacion de aditivos en productos alimentarios
Autor ARADILLA ZAPATA, D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 63-66
Descriptors Etiquetatge Additius Aliments Envas Etiqueta

Títol El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (I)
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2005 - V: XXIV- N: 204, Pg: 81-84
Descriptors Temperatura Aliments Cadena del fred Microorganismes

Títol El reto tecnologico de la aplicacion de las temperaturas en los alimentos (y II)
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2005 - V: XXIV- N: 205, Pg: 77-80
Descriptors Temperatura Aliments Microorganismes Control Refrigeracio Tractament termic

Títol El sector agroalimentario: ?Para que es?
Autor BONAZZI, M.  
Dades Font Desafio Meditarraneo, El ISSN: 84-932298-3-0 - 2001 - V: - N: , Pg: 53-77
Descriptors Industria agroalimentaria Productes alimentaris Aliments Productivitat agricola Consum Sector agroalimentari
Localització 338.43.01:664 OLI

Títol Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments
Autor GUADAYOL CUNILL, J.M.  
Dades Font Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25
Descriptors Components volatils Aroma Aliments Llindar de deteccio Molecules volatils Formacio

Títol Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments
Autor GUADAYOL CUNILL, J.M.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25
Descriptors Components volatils Aroma Aliments

Títol Emballage et industries agroalimentaires
Autor
Dades Font Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 - abril 1996 - V: - N: 4, Pg: 294 p.
Descriptors Embalatge Fran?a Industria agroalimentaria Consum Reglament Condicionament Prevencio Reciclatge Preservacio Aliments Permeabilitat Aroma Valvules Collita 1995 Palets Productes lactics Conserves

Títol Enfriamiento criogenico
Autor GOMEZ-PASTRANA, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 1999 - V: - N: 1, Pg: 137-142
Descriptors Criogenia Fred Aliments

Títol Enfriamiento rapido de alimentos: ?deseo o realidad?
Autor JAMES, S.J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 92-100
Descriptors Refredament rapid Refrigeracio Aliments Cadena del fred

Títol Enterococos en la industria alimentara: ?buenos, feos o malos? III. Enterococos y quesos
Autor FERNANDEZ, L.   ARROYO, R.   RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2006 - V: XXV- N: 217, Pg: 40-43
Descriptors Enterococcus Industria alimentaria Aliments Formatge Bacteris Lactics

Títol Enterococos y alimentos
Autor BENEZET, A.   OSA, J.M.   BOTAS, M.   OLMO, N.   PEDREGAL, E.   PEREZ FLOREZ, F.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 107-114
Descriptors Enterococcus Aliments

Títol Envasado alimentario en papel, carton y vidrio
Autor PARDO, L.   GIRAUDO, M.   MENENDEZ, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2010 - V: - N: 256, Pg: 60-65
Descriptors Envasat Aliments Legislacio alimentaria Cartro Paper Vidre

Títol Envasado de alimentos bajo atmosfera protectora. Tecnica E.A.P.
Autor RODRIGUEZ GIRO, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 87-92
Descriptors Envasat Aliments Atmosfera protectora Envasat sota atmosfera protectora

Títol Envasado de alimentos en atmosfera protectora
Autor GURI BAIGET, S.  
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 62-65
Descriptors Aliments Conservacio Conservacio d'aliments Envasat sota atmosfera protectora Envasat

Títol Envasado de alimentos. Aspectos tecnicos del envasado al vacio y bajo atmosfera protectora
Autor GOBANTES,I   GOMEZ,R.   CHOUBERT,G.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - enero-febrero 2001 - V: - N: 1, Pg: 75-80
Descriptors Envasat Aliments Envasat al buit Envasat sota atmosfera protectora

Títol Envasado y conservacion de alimentos. Ultimas tendencias
Autor LOPEZ ALONSO, R.   TORRES ZAPATA, T.   ANTOLIN GIRALDO, G.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 45-52
Descriptors Conservacio d'aliments Envasat Aliments

Títol Envase activo e inteligente
Autor TORRES ZAPATA, C.T. et al.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 56-64
Descriptors Envas actiu Envas intel.ligent Aliments Embalatge Envas

Títol Envases i embalajes plasticos alimentarios
Autor RODRIGUEZ PIN, E.   RODRIGUEZ PIN, M.   RIERA RODRIGUEZ, F.  
Dades Font Alimentacion Tecnologia y Equipos ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 52-60
Descriptors Envasatge Envas de plastic Plastic Poliolefines Aliments Industria alimentaria Embalatge

Títol Envases y embalajes. Caracteristicas de diferenciacion
Autor PARDO, L.   GIRAUDO, M.   MENENDEZ, J.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2009 - V: - N: 242, Pg: 70-77
Descriptors Envas Embalatge Aliments Seguretat alimentaria Cadena alimentaria Material Mecanismes Ergonomia Resistencia

Títol Envases y embalajes: fundamentales para la conservacion de los alimentos
Autor
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 48-50
Descriptors Envas Embalatge Conservacio Aliments

Títol Equipos de secado en la industria alimentaria (I)
Autor RAVENTOS, M.   SANCHO DOMENC, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 113-117
Descriptors Equips d'assecat Industria alimentaria Aliments

Títol Equipos de secado en la industria alimentaria (y II)
Autor SANCHO DOMENC, J.   RAVENTOS SANTAMARIA, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2004 - V: XXIII- N: 188, Pg: 101-112
Descriptors Equips d'assecatge Industria alimentaria Aliments

Títol Estado actual de los criterios microbiologicos aplicables a los productos alimenticios: revision de la normativa vigente europea y espa?ola
Autor GOMEZ, M?.R. et al.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 90-100
Descriptors Microbiologia Aliments Normativa Unio Europea Espanya Criteris microbiologics

Títol Etica dels aliments
Autor SIURANA, J.C.  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 83-88
Descriptors Aliments Etica Alimentacio sostenible Seguretat dels aliments Organismes modificats geneticament

Títol Etiquetas autoadhesivas funcionales para el mercado de la alimentacion y bebidas
Autor FINAT  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2011 - V: - N: 427, Pg: 106-108
Descriptors Etiqueta adhesiva Aliments Begudes

Títol Evaluacion de un medio cromogenico en la deteccion de vibrio parahaemolyticus en alimentos
Autor SERRA, M.   SABATE, S.   TORRENTS, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 93-94
Descriptors Aliments Microorganismes Deteccio

Títol Fermentation-Derived Polysaccharides for Use in Foods
Autor MORRIS, V.J  
Dades Font Food Biotechnolgy: New Developments in Fermentation - - V: - N: , Pg: 199-201
Descriptors Fermentacio Aliments Polisacarids
Localització C 1/76

Títol Fibra de algarroba: mucho mas que fibra alimentaria
Autor HABER, B.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 95-99
Descriptors Fibra de garrofer Alimentacio Garrofer Garrofes Salut Aliments

Títol Flavor Precursors in Food Stuffs
Autor SCHUTTE, L.  
Dades Font Phenolic, sulfur and nitrogen compounds in food flavors - 1976 - V: - N: 26, Pg: 96-113
Descriptors Gust Sabor Aliments Compostos
Localització C 19/5

Títol Fundamentos del analisis microbiologico de alimentos
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2004 - V: XXIII- N: 195, Pg: 58-63
Descriptors Analisi microbiologica Aliments

Títol Hidrocarburs aromatics policiclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments
Autor VIDAL CAROU, M.C.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 27-35
Descriptors Hidrocarburs aromatics policiclics Oli de sansa Pinyolada d'oliva Oli de pinyolada Aliments

Títol Home made dry susages produced in Sardinia: an investigation on the microflora
Autor DAGA, E.   MANNU, L.   PORCU, S.   [et al.]  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 297-308
Descriptors Sardenya Aliments Microflora Aliments artesanals

Títol ISO 22000, une norme pour la securite des aliments. Principes et applications
Autor HALLOPEAU, M.   BOUTOU, O.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 50-52
Descriptors Normes ISO Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Metode HACCP

Títol IV Congres Catala d'Enginyeria en la Industria Alimentaria. Gestio del risc en la industria alimentaria
Autor Col.legi d'Enginyers Industrials de Catalunya  
Dades Font - 10 de desembre 2002 - V: - N: , Pg:
Descriptors Industria alimentaria Gestio Riscos Seguretat alimentaria Aliments Sistema integrat en la gestio dels riscos en l'empresa alimentaria HACCP ARPC
Localització C 22/17

Títol Ideas actuales para la gestion de la seguridad de los alimentos
Autor MORENO GARCIA, B.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 100-107
Descriptors Seguretat dels aliments Gestio Aliments Control de qualitat

Títol Implementacion de un sistema de calidad en el laboratorio de composicion de alimentos del INHA
Autor MOSQUERA, D   MENENDEZ, R   VALDES, O   VICTORIA, M.L   YIP, J  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0330-5755 VOL XXXVII - Octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 19-22
Descriptors Sistema de qualitat Laboratori de composicio d'aliments Aliments INHA Insituto de Nutricion e Higiene de los Alimentos

Títol Importancia del control de calidad en el envasado de alimentos
Autor PASCUAL, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2011 - V: - N: 258, Pg: 54-57
Descriptors Control de qualitat Envasat Aliments Seguretat alimentaria

Títol Improved high-performance liquid chromatographic analysis of some carboxylic acids in food and beverages as their p-nitrobenzyl esters
Autor BADOUD, R.   PRATZ, G.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1986 - V: 360- N: , Pg: 119-136
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid carboxilic Aliments Begudes p-nitrobenzil Esters
Localització C 19/138

Títol Inactivacion microbiana por ultrasonidos. Aplicacion en la conservacion de alimentos
Autor PAGAN, R   VIRTO, R   ALVAREZ, I   RASO, J  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 19 - novembre 2000 - V: - N: 9, Pg: 77-83
Descriptors Inactivacio microbiana per ultrasons Aliments Industria alimentaria Conservacio

Títol Inhibicion de cepas de staphylococcus aureus y de escherichia coli mediante extracto etanolico de propoleos
Autor TOSI, E.A. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2005-2006 - V: Especial ferias- N: 369, Pg: 105
Descriptors Propolis Staphylococcus aureus Escherichia coli Bacteriostatic Aliments Conservant

Títol Ion exchange treatments
Autor
Dades Font Food Technology in New Zeland ISSN: 0015 - 6655 - octubre 1993 - V: - N: , Pg: 1 p.
Descriptors Ions Descoloracio Aliments Suc de fruita Vi Most Estabilitzacio Desacidificacio Nova Zelanda
Localització C 6/36

Títol La cadena alimentaria en Espa?a: retos y perspectivas
Autor BRIZ, J.   DE FELIPE, I.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-diciembre 2006 - V: 16- N: 90, Pg: 71-85
Descriptors Cadena alimentaria Espanya Mercat Aliments Distribucio Productivitat

Títol La Rioja en vanguardia de la calidad agroalimentaria
Autor
Dades Font La Prensa del Rioja - setembre 1994 - V: - N: 79, Pg: 26-27
Descriptors Rioja Investigacio Aliments

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL RIUS, R.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Preservacio Alteracions Deshidratacio Aliments Conservacio

Títol La conservacio dels aliments
Autor ROSELL I RIUS, R.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 44-61
Descriptors Conservacio d'aliments Assecatge Deshidratacio Aliments Assecatge natural Preservacio

Títol La conservacion de los alimentos por metodos combinados . (I) Aspectos generales y alimentos tradicionales
Autor DIAZ, O.   COBOS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 141-146
Descriptors Conservacio Aliments Metodes combinats

Títol La contribucion de los fertilizantes a la produccion y calidad de los alimentos
Autor CRUZ, A. De la   GARCIA SERRANO, P.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Octubre 2012 - V: 81- N: 955, Pg: 668-670
Descriptors Fertilitzant Produccio Aliments Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Nitrogen Fosfor Potassi Micronutrients Nutricio Sostenibilitat

Títol La dieta mediterrania reivindica el vi com aliment
Autor
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 1995 - V: - N: 31, Pg: 25
Descriptors Vi Aliments Nutricio Salut Dieta mediterrania Antioxidant

Títol La distribucion a temperatura controlada de productos perecederos en Europa
Autor DOMINGUEZ ALONSO, M.   GARCIA RODRIGUEZ, C.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2002 - V: XXI- N: 169, Pg: 45-48
Descriptors Productes peribles Transport Comercialitzacio Temperatura controlada Cadena del fred Conservacio d'aliments Aliments

Títol La figura del tecnologo de alimentos en la industria alimentaria
Autor SAMANIEGO VAESKEN, L.   ASENSIO GIL, L.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2006 - V: XXV- N: 209, Pg: 119-122
Descriptors Tecnoleg-ologa Aliments Industria alimentaria

Títol La ingenieria de procesos en la industria de alimentos en el Siglo XXI
Autor ALONSO, A.A.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Enginyeria de processos Proces Industria alimentaria Aliments Segle XXI
Localització C 12/102

Títol La necesidad de conservar los alimentos
Autor CINTAS IZARRA, L.M.   CASAUS LARA, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 1998 - V: - N: 10, Pg: 89-95
Descriptors Tecniques de conservacio d'aliments Conservacio d'aliments Aliments Bioconservacio

Títol La radiacio inonitzant en la industria alimentaria
Autor CALDERON, J.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 8-11
Descriptors Radiacio ionitzant Industria alimentaria Irradiacio Caracteristiques organoleptiques Aliments

Títol La tecnica de congelacion y sus efectos sobre los alimentos
Autor MARTIN CANTOS, J.P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2006 - V: XXV- N: 208, Pg: 63-68
Descriptors Congelacio Aliments Efectes Nucleacio Cristal?litzacio

Títol La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques
Autor MARTIN BELLOSO, O.   BARBOSA CANOVAS, G.V.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71
Descriptors Conservacio d'aliments Polsacions electriques Aliments

Títol La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques
Autor MARTIN BELLOSO, O.   BARBOSA CANOVAS, G.V.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71
Descriptors Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments

Títol La tecnologia en el sector alimentari en el segle XXI
Autor RAVENTOS, M.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Tecnologia Sector alimentari Segle XXI Enginyeria dels aliments Tecnologia dels aliments Aliments
Localització C 12/106

Títol La textura dels aliments: un complement al sabor
Autor VINCENT, J.   ELICES, M  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - Febrer 2004 - V: Hivern- N: 40, Pg: 65-70
Descriptors Aliments Textura Sabor Textura dura Textura cruixent Assaig mecanic

Títol La trazabilidad y la normativa de higiene en las primeras fases de la cadena de produccion de alimentos. Las exigencias de la seguridad alimentaria son muy dificiles en los segmentos menos modernizados
Autor LANGREO NAVARRO, A.   BENITO GARCIA, I.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Junio 2006 - V: XIII- N: 230, Pg: 38-40
Descriptors Tra?abilitat Produccio Aliments Higiene

Títol Legionelosis: problematica actual y exigencias legales para su prevencion y control
Autor JAUREGUI, B.   PEREZ, J.   ASENSIO, J.   JAUREGUI, J.L.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 73-79
Descriptors Legionel?losi Prevencio Control Legislacio Legionel.la Higiene Industria alimentaria Aliments

Títol Legislacion de etiquetado de alimentos. Requisitos y modo de satisfacerlos
Autor CONESA, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - maig 1998 - V: - N: 4, Pg: 101-103
Descriptors Reglament Legislacio Etiquetatge Aliments

Títol Levaduras y alteracion de los alimentos
Autor GARCIA, T.   GONZALEZ, I.   MAYORAL, B.   LOPEZ-CALLEJA, I.   HERNANDEZ, P. E.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2002 - V: 39- N: 334, Pg: 59-65
Descriptors Llevats Alteracions dels aliments Aliments Industria alimentaria

Títol Limitaciones del analisis microbiologico de los alimentos
Autor RODRIGUEZ, J.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: XXI- N: 171, Pg: 61-65
Descriptors Analisi microbiologica Limitacio Aliments Seguretat alimentaria

Títol Listeria monocytogenes en alimentos. Implantacion de un plan de control en una industria de helados
Autor GARRIDO MARTIN, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 1999 - V: - N: 6, Pg: 75-78
Descriptors Listeria monocytogenes Microorganismes Aliments Gelats

Títol Lodos de depuradoras: una alternativa en la produccion de alimentos
Autor UTRIA BORGES, E. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2004 - V: XLI- N: 352, Pg: 41-45
Descriptors Depuradora Residus Blat Materia organica Nitrogen Fosfor Potassi Aliments

Títol Los enterococos en los alimentos: interes tecnologico y sanitario
Autor MARTINEZ, S.   LOPEZ, M.   BERNARDO, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2003 - V: XXII- N: 176, Pg: 111-116
Descriptors Enterococcus Aliments Sanitat Microorganismes anaerobis Seguretat alimentaria Probiotics

Títol Los metodos modernos como alternativa a los clasicos para el analisis microbiologico de los alimentos
Autor ROSA, M. P. de la   MEDINA, L. M.   JORDANO, R.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVI - setembre 1997 - V: - N: 7, Pg: 107-113
Descriptors Analisi microbiologica Aliments Metodologia

Títol Maladies des plantes et qualite des productions: mycotoxines et sante humaine et animale.
Autor EDMOND, E.  
Dades Font Phytoma ISSN: 0048-4091 - desembre 1994 - V: - N: 467, Pg: 27, 30-32
Descriptors Toxicitat Salut Malalties de la vinya Intoxicacio Contaminants Micotoxina Aliments
Localització C 5/62

Títol Materiales en contacto con alimentos
Autor LORENZO, J.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 120-121
Descriptors Envasat Aliments Legislacio Seguretat alimentaria

Títol Mercados y supermercados. Una alianza estrategica
Autor GUTIERREZ JIMENEZ, J.  
Dades Font Distribucion y Consumo ISSN: 1132-0176 - Enero-Febrero 2008 - V: 18- N: 97, Pg: 84-87
Descriptors Comercialitzacio Aliments Mercats Consum Estudi de mercat

Títol Metodos indirectos para la determinacion continua de aniones en alimentos por espectroscopia atomica usando analisis por inyeccion en flujo
Autor YEBRA BIURRUN, M? Carmen   MARTINEZ CARRERA, F. Javier   MORENO-CID, A.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2001 - V: XXXVIII- N: 325, Pg: 39-43
Descriptors Espectroscopia d'absorcio atomica Anions Analisi per injeccio en flux Aliments

Títol Microestructura i propietats dels aliments
Autor LLUCH, M.A.  
Dades Font Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Febrer 2005 - V: - N: 7, Pg: 5-9
Descriptors Microestructura Aliments Microscopia Propietats

Títol Monografico panificacion
Autor AITS  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2013 - V: - N: 443, Pg: 28-60
Descriptors Pa Consum Alimentacio saludable Galeta Aliments artesanals Aliments Vi Llavor del raim Blat Kamut Innovacio Glucosa

Títol N.nitrosaminas en los alimentos y riesgo para la salud
Autor MARTINEZ, A.   HAZA, A.I.   MORALES, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 153-158
Descriptors Aliments Riscos Salut N-nitrosaminas Control de qualitat Industria alimentaria

Títol Natural astringency in foodstuffs - a molecular interpretation
Autor HASLAM, E.   LILLEY, T.H.  
Dades Font CRC Critical reviews in food science & nutrition VOL 27 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 1-40
Descriptors Tanins Aliments Astringencia Percepcio sensorial
Localització C 14/8

Títol New applications of voltammetry in determination of toxic trace metals in food
Autor VALENTA   P.   OSTAPCZUK, P.H.   PIHLAR, B.   NURNBERG, H.W.  
Dades Font Heavy Metals in the Environment International Conference. 3nd - - V: - N: , Pg: 619-621
Descriptors Aliments Metall Determinacio
Localització C 3/66

Títol New high-performance analytical procedurefor the voltammetric determination of nickel in routine analysis of waters, biological materials and food
Autor PIHLAR, B.   VALENTA, P.   NURNBERG, H.W.  
Dades Font Fresenius Zeitschrift fur Analytische Chemie ISSN: 0016-1152 VOL 307 - 1981 - V: - N: , Pg: 337-346
Descriptors Niquel Analisi d'aigua Aliments
Localització C 3/59

Títol Noves tendencies en l?envasament d?aliments en envasos flexibles
Autor
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg: 1-15
Descriptors Envasatge Envas flexible Enginyeria dels aliments Aliments
Localització C 12/100

Títol Nuevas tendencias en el consumo de productos agroalimentarios
Autor MARTINEZ-CARRASCO, L.   BRUGAROLAS MOLLA-BAUZA, M.   MARTINEZ POVEDA, A.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2004 - V: 23- N: 191, Pg: 88-92
Descriptors Consum Productes agroalimentaris Aliments Tendencies

Títol Nuevos indicadores quimicos para el control de la calidad de los alimentos
Autor SANZ, M.L.   OLANO, A.   DEL CASTILLO, M.D.  
Dades Font Alimentacion Nutricion y Salud ISSN: 1136-8415 - Octubre-Diciembre 2003 - V: 10- N: 4, Pg: 91-99
Descriptors Indicadors quimics Control de la qualitat Aliments Qualitat

Títol Nuevos requisitos medioambientales en el sector alimentario
Autor BERGA MONGE, A.M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Febrero 2004 - V: XXIII- N: 187, Pg: 95-99
Descriptors Medi ambient Sector alimentari Impacte mediambiental Aliments

Títol Ochratoxines et consequences en toxicologie
Autor CREPPY, E.E.   BAUDRIMONT, L.   BETBEDER, A.M.  
Dades Font Cryptogamie Mycologie ISSN: 0181-1584 VOL 16 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 195-221
Descriptors Ocratoxina Toxicologia Aliments Micotoxina
Localització C 13/55

Títol Operacion y puesta a punto de un acetificador semi-industrial de maximo rendimiento
Autor ORY, I. de   ROMERO, L. E.   CANTERO, D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 175-178
Descriptors Aliments Balan? de costos Acetificador

Títol Pectinlyase immobilization on epoxy supports for application in the food processing industry.
Autor SPAGNA, G.   PIFFERI, P.G.   MARTINO, A.  
Dades Font Journal of Chemical Technology and Biotechnology. ISSN: 0268 - 2575 VOL 57 - 1993 - V: - N: , Pg: 379-385
Descriptors Resines Epoxi Pectinliasa Industria alimentaria Aliments Enzims pectolitics Suc de fruita
Localització C 6/33

Títol Pesticide and industrial chemical residues. Multiresidue method for quantitative determination of organophosphorus pesticides in foods
Autor BLAHA, J.J.   JACKSON, P.J.  
Dades Font Journal Association of Official Analytical Chemists - 1985 - V: 68- N: 6, Pg: 1095-1099
Descriptors Pesticides Residus Residus industrials Determinacio Organofosfor Aliments
Localització C 19/69

Títol Phosphates as inhibitors of yeasts isolated from food sources
Autor SUAREZ, V.B.   CARRASCO, M.   SIMONETTA, A.  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 255-262
Descriptors Llevats Fosfats Efecte inhibitori Inhibicio Aliments

Títol Picnic
Autor IBA?EZ, E.  
Dades Font Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - XXIV - V: XXIV- N: 226, Pg: 40-49
Descriptors Aire lliure Menjar Clima Historia Estres Paris Envas de plastic Aliments

Títol Plastic en contacte amb els aliments
Autor BEJARANO, E.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 12-14
Descriptors Plastic Aliments Control Analisi

Títol Plastic en contacte amb els aliments
Autor BEJARANO, E.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 12-14
Descriptors Plastic Aliments

Títol Procesado de alimentos mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo, II Efectos sobre microorganismos y componentes de los alimentos
Autor BENDICHO, S.   ARANTEGUI, J.   MARTIN, O.  
Dades Font Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 37-44
Descriptors Polsos electrics d'alta densitat de camp Microorganismes Enzims Efectes Components dels aliments Aliments

Títol Procesos de biotecnologia de alimentos en el siglo XXI
Autor RAMON, D.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Proces Biotecnologia Aliments Segle XXI
Localització C 12/107

Títol Propiedades funcionales de proteinas lacteas
Autor RIERA RODRIGUEZ, F.  
Dades Font Alimentacion: Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2002 - V: XXI- N: 170, Pg: 43-43
Descriptors Propietats funcionals Proteines lactiques Emulsio Escumacio Gelificacio Aliments Industria lactica industria lletera

Títol Protection of traditional greek foods using a plant extract
Autor LALAS, S.   AGGELOUSIS, G.   GORTZI, O.   [et al.]  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 279-286
Descriptors Aliments Alimentacio Grecia Extracte vegetal Avaluacio sensorial Analisi sensorial

Títol Pyrazine Update
Autor MAGA, J.A  
Dades Font Food Reviews International ISSN: 8755-9129 VOL 8 - 1992 - V: - N: 4, Pg: 479-558
Descriptors Pirazina Aliments
Localització C 3/156

Títol Pyrazines in Foods. A review
Autor MAGA, J. A.   SIZER, C. E.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 21 - 1973 - V: - N: 1, Pg: 22-30
Descriptors Pirazina Gust Aliments
Localització C 4/143

Títol Pyrazines in flavour
Autor MAGA, J.A.  
Dades Font Developments in Food Science - 1982 - V: - N: , Pg: 283-323
Descriptors Pirazina Sabor Gust Aliments
Localització C 19/60

Títol Radiacion infrarroja aplicada a la deshidratacion, La
Autor IGUAZ GAINZA, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2001 - V: XX- N: 160, Pg: 105-108
Descriptors Deshidratacio Radiacio infrarroja Equipament Energia electromagnetica Aliments

Títol Rapport relatif a la 8eme reunion inter-organisations et a la 17eme session de la commission du codex alimentarius sur les methodes d'analyse et d'echantillonnage
Autor MANDROU, B.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 909, Pg: 2 p.
Descriptors Normes Reglament Analisi Aliments Vi Vinagre Suc de fruita OIV
Localització FV 909

Títol Rapport relatif a la reunion du comite du codex alimentarius sur les methodes d'analyse et d'echantillonnage (CCMAS).
Autor
Dades Font FV - 1989 - V: - N: 845, Pg: 3 p.
Descriptors Metode Metodologia Analisi Normes Reglament Aliments Vi
Localització FV 845

Títol Real Decreto 28 Diciembre 1995, Num. 2207/1995. Productos Alimenticios. Normas de higiene
Autor
Dades Font Boletin Oficial del Estado ISSN: 1138-4018 - Febrero 1996 - V: - N: 50, Pg: 2907-2912
Descriptors Normes Higiene Aliments Legislacio Reial decret
Localització C 25/7

Títol Recopilacion de normas microbiologicas de los alimentos y asimilados y otros parametros fisico-quimicos de interes sanitario (I)
Autor MORAGAS ENCUENTRA, M.   PABLO BUSTO, M?.B. de  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 76-92
Descriptors Normativa Normes microbiologiques Aliments Parametres fisicoquimics Interes sanitari

Títol Recopilacion de normas microbiologicas de los alimentos y asimilados y otros parametros fisico-quimicos de interes sanitario (II)
Autor MORAGAS ENCUENTRA, M.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2006 - V: - N: 375, Pg: 64-88
Descriptors Microbiologia Normes Aliments Parametres fisicoquimics Sanitat

Títol Recopilacion de normas microbiologicas de los alimentos y asimilados y otros parametros fisico-quimicos de interes sanitario
Autor MORAGAS, M.   DE PABLO, M.B.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2010 - V: - N: 417, Pg: 103-117
Descriptors Normes microbiologiques Aliments

Títol Report on genetically modified soya beans
Autor Advisory Committee on noel foods and processes  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 11 pp.
Descriptors Prevencio Aliments Plantes Fava
Localització C 9/43

Títol Reverse dot blot hybridization: A useful method for the direct identification of lactic acid bacteria in fermented food.
Autor EHRMANN, M.   LUDWIG, W.   SCHLEIFER, K.H  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1994 - V: - N: 117, Pg: 143-150
Descriptors Bacteris acidolactics Identificacio Aliments
Localització C 8/77

Títol Review: Confocal scanning laser microscopy. A poweful tool in food science
Autor FERRANDO, M.   SPIESS, W. E. L  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - august 2000 - V: - N: 4, Pg: 267-284
Descriptors Fluorescencia Microbiologia Emulsio Microscopia laser confocal Aliments

Títol Revision: cinetica de los procesos de deterioro de los alimentos
Autor ROS, G.   PALAZON, M.Z.   ABELLAN, P.   VIDAL, M.L.   ROMERO, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 61-68
Descriptors Cinetica Deteriorament dels aliments Aliments Equaci? d'Arrhenius Arrhenius

Títol Sector congelados. Sanos y rapidos de preparar
Autor ALIMENTACION, EQUIPOS Y TECNOLOGIA  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 40-43
Descriptors Congelats Aliments

Títol Seguridad alimentaria en el desarrollo de patogenos (y II)
Autor DIAZ, M.   LACA, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 88-93
Descriptors Seguretat alimentaria Patogens Aliments

Títol Seguridad alimentaria y desarrollo de patogenos (i)
Autor LACA, A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 109-114
Descriptors Seguretat alimentaria Patogens Aliments

Títol Seguridad del consumidor frente a los residuos de productos fitosanitarios en los alimentos
Autor CELMA, E.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Noviembre 1999 - V: - N: 113, Pg: 62-65
Descriptors Productes fitosanitaris Seguretat Consumidor Residus Aliments

Títol Seis consejos claves para reducir el coste total de la propiedad de maquinaria para el procesamiento de alimentos y bebidas
Autor AKEROYD, C.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 57-59
Descriptors Maquinaria Processament Aliments Begudes

Títol Silicas and Silicates. Inert processing aids have vital functional properties.
Autor LABELL, F.  
Dades Font Food processing ISSN: 0015-6523 VOL 47 - 1986 - V: - N: 5, Pg: 80-83
Descriptors Silicat Silici Silice Aliments Composicio Additius Industria alimentaria Caracteristiques
Localització C 6/23

Títol Simultaneous Determination of 2,3,4,6-Tetrachloroanisole and Pentachloroanisole in Foods and Packaging Materials by High-resolution Gas Chromatography-Multiple Ion Monitoring-Mass Spectrometry
Autor WHITFIELD, F.B.   SHAW, K.J.   NGUYEN, T.H.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: , Pg: 85-96
Descriptors Determinacio simultania 2,3,4,6-tetracloroanisol Pentacloroanisol Aliments Empaquetat Cromatrografia de gasos d'alta resolucio Espectrometria ionica de massa
Localització C 20/8

Títol Simultaneous Determination of 2,4,6-Trichloroanisole, 2,3,4,6-Tetrachloroanisole and Pentachloroanisole in Foods and Packaging Materials by High-resolution Gas Chromatography-Multiple Ion Monitoring-Mass Spectrometry
Autor WHITFIELD, F.B.   SHAW, K.J.   LY NGUYEN, T.H.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: , Pg: 85-96
Descriptors 2,4,6-tricloroanisol 2,3,4,6-tetracloroanisol Pentacloroanisol Aliments Empaquetat Cromatografia de gasos d'alta resolucio
Localització C 20/46

Títol Sistemas de gestion de la inocuidad de los alimentos. ISO 22000:2005
Autor ORDOZGOITI, E.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2006 - V: XXV- N: 213, Pg: 41-44
Descriptors ISO 22000:2005 Inocuitat Aliments Sistema de gestio

Títol Study of odorous compounds produced by putrefaction of foods
Autor KAMIYA, A.   OSE, Y  
Dades Font Chrom. - - V: - N: 610, Pg: 383-391
Descriptors Aroma Components volatils Putrefaccio d'aliments Aliments Acids grassos Amines Sofre
Localització C 3/41

Títol Supervivencia de Listeria monocytogenes en el procesado de alimentos: mecanismos moleculares de la respuesta al estres
Autor NAVAS FERNANDEZ, J.   MONKS JANTZEN, M.   MARTINEZ-SUAREZ, J.V.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2006 - V: - N: 371, Pg: 60-67
Descriptors Listeria monocytogenes Aliments Mecanismes moleculars Estres

Títol Sur la destruction enzymatique et les changements de constitution des produits de transformation du pyrocarbonate d?ethyle avec les constituants des aliments
Autor FINGERHUT, M.   LANG, K   KRUG, E.   REIMOLD, W.   PAULI, O.  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 218, Pg: 1 p.
Descriptors Pirocarbonat d'etil Enzims Constituents Aliments Toxicitat Salut Vi Most Suc de fruita
Localització FV 218

Títol Tecnicas de conservacion de alimentos en el Siglo XXI
Autor MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Tecniques de conservacio Conservacio Aliments Segle XXI
Localització C 12/103

Títol Tecnicas de deteccion rapida para alergenos en alimentacion
Autor BERGES, S.  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 67-68
Descriptors Aliments Etiquetat Test ATP PCR Assaig Elisa Test Elisa Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Seguretat dels aliments Test predictiu Kit d'assaig

Títol Tecnicas rapidas para la deteccion de listeria monocytogenes en alimentos
Autor AYMERICH, T.   MARTIN, B.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre/Noviembre 2010 - V: - N: 256, Pg: 40-47
Descriptors Listeria monocaitogenes Listeriosi Aliments Analisi microbiologica Seguretat alimentaria Criteris microbiologics

Títol Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-79762 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31
Descriptors Extraccio Components volatils Aliments

Títol Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31
Descriptors Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments

Títol Tecniques no destructives per al control del processament d'aliments
Autor BENEDITO, J.   [et al.]  
Dades Font TECA: Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2009 - V: 11- N: 2, Pg: 3-11
Descriptors Seguretat alimentaria Seguretat dels aliments Ultrasons Espectroscopia d'infraroig Control de qualitat Sector alimentari Analisi d'imatges

Títol Tecnologia de conservacion y congelacion de alimentos para prolongar la vida util de los productos alimentarios
Autor
Dades Font Alimentaria. Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2008 - V: - N: 390, Pg: 56-59
Descriptors Aliments Tecnologia alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Congelats Fred

Títol Tecnologia de envasado en atmosfera modificada
Autor COLOME, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL 17 - Junio 1998 - V: - N: 5, Pg: 95-99
Descriptors Tecnologia Envasat Atmosfera modificada Envasat atmosfera modificada Aliments

Títol Tecnologia del envasado de alimentos perecederos en atmosferas modificadas
Autor COLOME, E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 109-113
Descriptors Envasat Aliments Atmosfera modificada

Títol The Role of sulfur compounds in food flavor. Part III: Thiols
Autor MAGA, J.A.  
Dades Font Critical reviews in food science and nutrition - gener 1976 - V: - N: , Pg: 147-192
Descriptors Compostos sulfurosos Analisi Gust Aliments Sulfur Tiols Identificacio Fruita Begudes Caracteristiques Mercapta Sulfur d'hidrogen
Localització C 4/57

Títol Trihalometans en aigues i aliments
Autor CALDERON, J.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Gener 1999 - V: III- N: 3, Pg: 50-52
Descriptors Trihalometans Aigua Aliments P&T

Títol Un verre de vin au milieu de chaque repas.Pourquoi?
Autor JOYEUX, H.  
Dades Font Revue Fransaise d'Oenologie. Vin et Sante ISSN: 0395-899X - 1985 - V: - N: especial, Pg: 42-48
Descriptors Vi Nutricio Salut Aliments Composicio
Localització C 3/99

Títol Uso de pulsos electronicos en la conservacion de alimentos
Autor GARCIA, Y.   GONZALEZ, M.E.   ACOSTA, V.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2004 - V: XLI- N: 356, Pg: 17-20
Descriptors Pols electric Aliments Conservacio Microorganismes

Títol Uso de recubrimientos comestibles para mantener la calidad de frutas y hortalizas cortadas en fresco
Autor PEREZ-GATO, M?.B.   SERRA, M.  
Dades Font Fruticultura Profesional - Enero-Febrero 2006 - V: - N: 156, Pg: 28-36
Descriptors Qualitat Fruita Hortalisses Recobriment comestible Vida util Aliments Conservacio

Títol Utilizacion de los tratamientos por alta presion para la conservacion de alimentos
Autor GUAMIS, B.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Conservacio Aliments Alta pressio
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Utilizacion de tecnicas rapidas para el control de patogenos en un laboratorio de referencia
Autor ZAMORANO, M.   LUNA, R de   GARCIA, M?.A.   REX, M?.J  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XIX - Septiembre 2000 - V: - N: 7, Pg: 133-139
Descriptors Aliments Industria alimentaria Patogens Control Laboratori de referencia Analisi Control de qualitat

Títol Validacion de un metodo para la determinacion de ocratoxina A en alimentos
Autor CASTILLO, M.   CORTES, M.A.   MONTESINOS, L.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2007 - V: - N: 382, Pg: 93-94
Descriptors Aliments Ocratoxina Ocratoxina A Micotoxina

Títol Ventajas de la congelacion de alimentos por nitrogeno liquido
Autor GOMEZ, J. M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - gener-febrer 1998 - V: - N: 1, Pg: 169-172
Descriptors Congelacio Aliments Nitrogen liquid

Títol Vino come alimento e come farmaco, Il
Autor PAOLETTI, R.   GALLI, C.L.   TREMOLI, E.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 43-46
Descriptors Vi Aliments Salut
Localització 663.2 Sim

Títol Vino: aspetti alimentari e sociali
Autor STELLA, C.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento ISSN: ISBN 88-85022-21-9 - 1985 - V: - N: , Pg: 65-75
Descriptors Vi Societat Aliments
Localització 663.2 Sim