Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Tecniques de conservacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 6


Títol Extractos de uva y su contribucion en la conservacion de alimentos
Autor VILLANUEVA, S.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 67-71
Descriptors Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Extracte Raim Antioxidant Compostos antioxidants

Títol La agricultura de conservacion en el balance del carbono
Autor VERZ-GONZALEZ, O.   [et al.]  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Septiembre 2010 - V: 79- N: 932, Pg: 634-638
Descriptors Agricultura de conservacio Tecniques de cultiu Efecte hivernacle Agricultura ecologica Tecniques de conservacio Contaminacio mediambiental

Títol Nuevas tendencias en ciencia y tecnologia de la carne
Autor PAREDES, B.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 49-53
Descriptors Tecnologia de la carn Tendencies Carn Productes carnics Conservacio Tecniques de conservacio

Títol Nuevos metodos de conservacion: alimentos mas duraderos con procesos mas eficientes y naturales
Autor ALIMENTARIA  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 51-66
Descriptors Sector lactic Productes lactics Conservacio Conservacio d'aliments Tecniques de conservacio Tecniques de conservacio d'aliments Tecniques de millora Consum d'energia Congelacio Super-refrigeracio

Títol Tecnicas de conservacion de alimentos en el Siglo XXI
Autor MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font 2n Congres Catala d?Enginyeria a la Industria Alimentaria - 15 i 16 de desembre 1998 - V: - N: , Pg:
Descriptors Enginyeria dels aliments Tecniques de conservacio Conservacio Aliments Segle XXI
Localització C 12/103

Títol Tecnologias emergentes e inocuidad alimentaria
Autor PINA, M.C.   FERRER, C.   MARTINEZ, A.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Juny 2005 - V: - N: 364, Pg: 38-41
Descriptors Tecniques de conservacio Suc de raim Tractament termic Inactivacio de bacteris Inactivacio de llevats Inactivacio de fongs Alta pressio hidrostatica Pols electric d'alta intensitat