Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
DIAZ, M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Alternativas e implicaciones medioambientales de la gestion de residuos en la industria carnica
Autor LACA, A.   LACA, A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2004 - V: XXIII- N: 189, Pg: 92-100
Descriptors Medi ambient Residus Industria carnica Gestio de residus

Títol Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (I)
Autor DIAZ, M.   [et al.]  
Dades Font Semana Vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3260, Pg: 790-795
Descriptors Fenols volatils Vi negre Defectes organoleptics Caracter Brett Acid fenolic Brettanomyces dekkera Acid cinamic Aroma del vi Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces

Títol Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (II)
Autor DIAZ, M.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3261, Pg: 854-860
Descriptors Vi Fenols volatils Grau alcoholic pH Brettanomyces Defectes organoleptics Factors de risc Caracter Brett

Títol Fermentaciones alcoholica y malolactica en vinos y sidras. Aspectos microbiologicos
Autor HERRERO, M.   DE LA ROZA, C.   GARCIA, L. A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 61-66
Descriptors Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vinificacio Sidra Inoculacio Control de fermentacio Saccharomyces cerevisiae

Títol Nuevas estrategias para el control microbiologico en la industria alimentaria
Autor NORIEGA, E.   LACA, A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 16-23
Descriptors Control microbiologic Seguretat alimentaria Industria alimentaria Listeriosi Riscos microbiologics

Títol Nuevas tendencias en ciencia y tecnologia de la carne
Autor PAREDES, B.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 49-53
Descriptors Tecnologia de la carn Tendencies Carn Productes carnics Conservacio Tecniques de conservacio

Títol Oportunidades de mercado de los vinos de Castilla-La Mancha
Autor BERNABEU, R.   OLMEDA, M.   OLIVAS, R.   DIAZ, M.  
Dades Font Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-Diciembre 2008 - V: - N: 102, Pg: 38-44
Descriptors Oportunitats Mercat Vins Castilla la Mancha Castella - la Manxa Comercialitzacio vitivinicola Comercialitzacio Consum de vi Consumidor

Títol Proteinas procedentes de subproductos de industrias alimentarias: metodos de extraccion y propiedades funcionales
Autor DIAZ, M.   RENDUELES, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 111-118
Descriptors Proteines Subproductes Industria alimentaria Metodes d'extraccio

Títol Seguridad alimentaria en el desarrollo de patogenos (y II)
Autor DIAZ, M.   LACA, A.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 88-93
Descriptors Seguretat alimentaria Patogens Aliments

Títol Seguridad alimentaria y desarrollo de patogenos (i)
Autor LACA, A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 109-114
Descriptors Seguretat alimentaria Patogens Aliments

Títol Separacion en columnas por cromatografia de intercambio ionico en la industria alimentaria. Equilibrio, cinetica y bases de disenyo
Autor DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 125-132
Descriptors Separacio en columna Industria alimentaria Cromatografia d'intercanvi ionic

Títol Tecnologia de separacion por cormatografia de intercambio ionico aplicada a la industria alimentaria. (II) Equipo y operacion
Autor RENDUELES, M.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 125-131
Descriptors Cromatografia d'intercanvi ionic Industria alimentaria