Registres trobats: 12
Títol | Alternativas e implicaciones medioambientales de la gestion de residuos en la industria carnica |
Autor | LACA, A. LACA, A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2004 - V: XXIII- N: 189, Pg: 92-100 |
Descriptors | Medi ambient Residus Industria carnica Gestio de residus |
Títol | Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (I) |
Autor | DIAZ, M. [et al.] |
Dades Font | Semana Vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3260, Pg: 790-795 |
Descriptors | Fenols volatils Vi negre Defectes organoleptics Caracter Brett Acid fenolic Brettanomyces dekkera Acid cinamic Aroma del vi Brettanomyces/Dekkera Brettanomyces |
Títol | Condiciones para la presencia de fenoles volatiles en tintos. Consecuencias organolepticas (II) |
Autor | DIAZ, M. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2009 - V: LXIV- N: 3261, Pg: 854-860 |
Descriptors | Vi Fenols volatils Grau alcoholic pH Brettanomyces Defectes organoleptics Factors de risc Caracter Brett |
Títol | Fermentaciones alcoholica y malolactica en vinos y sidras. Aspectos microbiologicos |
Autor | HERRERO, M. DE LA ROZA, C. GARCIA, L. A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 61-66 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vinificacio Sidra Inoculacio Control de fermentacio Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Nuevas estrategias para el control microbiologico en la industria alimentaria |
Autor | NORIEGA, E. LACA, A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2010 - V: - N: 255, Pg: 16-23 |
Descriptors | Control microbiologic Seguretat alimentaria Industria alimentaria Listeriosi Riscos microbiologics |
Títol | Nuevas tendencias en ciencia y tecnologia de la carne |
Autor | PAREDES, B. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2002 - V: XXI- N: 172, Pg: 49-53 |
Descriptors | Tecnologia de la carn Tendencies Carn Productes carnics Conservacio Tecniques de conservacio |
Títol | Oportunidades de mercado de los vinos de Castilla-La Mancha |
Autor | BERNABEU, R. OLMEDA, M. OLIVAS, R. DIAZ, M. |
Dades Font | Distribucion y consumo ISSN: 1132-0176 - Noviembre-Diciembre 2008 - V: - N: 102, Pg: 38-44 |
Descriptors | Oportunitats Mercat Vins Castilla la Mancha Castella - la Manxa Comercialitzacio vitivinicola Comercialitzacio Consum de vi Consumidor |
Títol | Proteinas procedentes de subproductos de industrias alimentarias: metodos de extraccion y propiedades funcionales |
Autor | DIAZ, M. RENDUELES, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 1999 - V: - N: 9, Pg: 111-118 |
Descriptors | Proteines Subproductes Industria alimentaria Metodes d'extraccio |
Títol | Seguridad alimentaria en el desarrollo de patogenos (y II) |
Autor | DIAZ, M. LACA, A. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2003 - V: XXII- N: 183, Pg: 88-93 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Patogens Aliments |
Títol | Seguridad alimentaria y desarrollo de patogenos (i) |
Autor | LACA, A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2003 - V: XXII- N: 182, Pg: 109-114 |
Descriptors | Seguretat alimentaria Patogens Aliments |
Títol | Separacion en columnas por cromatografia de intercambio ionico en la industria alimentaria. Equilibrio, cinetica y bases de disenyo |
Autor | DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 1999 - V: - N: 7, Pg: 125-132 |
Descriptors | Separacio en columna Industria alimentaria Cromatografia d'intercanvi ionic |
Títol | Tecnologia de separacion por cormatografia de intercambio ionico aplicada a la industria alimentaria. (II) Equipo y operacion |
Autor | RENDUELES, M. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 125-131 |
Descriptors | Cromatografia d'intercanvi ionic Industria alimentaria |