Registres trobats: 25
Títol | Bebidas con burbujas: proceso de adicion de anhidrico carbonico |
Autor | BOLUFER, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 30-33 |
Descriptors | Anhidrid carbonic CO2 Cava Cervesa Sidra |
Títol | Caracterizacion genetica de levaduras sidreras por PCR de intron splice site |
Autor | PANDO BEDRI?ANA, R. SUAREZ VALLES, B. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2004 - V: XXIII- N: 194, Pg: 50-54 |
Descriptors | Llevats Sidra PCR Intron splice site Caracteritzacio genetica Begudes alcoholiques |
Títol | Cider Cidre Sidra. El milagro olvidado |
Autor | VINUM |
Dades Font | Vinum - Noviembre 2002 - V: - N: 32, Pg: 40-44 |
Descriptors | Sidra Poma Historia Begudes |
Títol | Comarca de la sidra |
Autor | RAMIREZ, L. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 34-38 |
Descriptors | Enoturisme Sidra Asturias Innovacio Gastronomia |
Títol | Detection of added alcohol in ciders by means of by-products formed in fermentation. Classification of products by principal component analysis |
Autor | LEHTONEN, P. ALI-MATTILA, E. |
Dades Font | FV - febrer 1998 - V: - N: 1062, Pg: 1-5 |
Descriptors | Productes Sidra Fermentacio |
Localització | FV 1062 |
Títol | Determinacion de los compuestos volatiles de sidra natural asturiana por CG |
Autor | CASO GARCIA, L.M? PICINELLI LOBO, A. MORENO FERNANDEZ, J. MANGAS ALONSO, J.J. SUAREZ VALLES, B. |
Dades Font | Jornadas de Viticutura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 361-370 |
Descriptors | Compostos volatils Sidra natural |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Elaboracion de sidra en condiciones controladas |
Autor | SUAREZ, B. RODRIGUEZ, R. PICINELLI, A. MORENO, J. MANGAS, J.J. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 123-128 |
Descriptors | Sidra Induccio Fermentacio Acid Sucre Elaboracio |
Títol | Estudio de las bacterias lacticas en sidra natural asturiana |
Autor | PARDO BUSTO, Lucia |
Dades Font | - setembre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Bacteris lactics Sidra Asturies Asturias Poma Premsatge Identificacio Fermentacio |
Localització | (043) PARDO BUSTO |
Títol | Estudio preliminar de vinagres de vino, jerez y sidra |
Autor | DIAZ MARQUINA, A. ZAPATA REVILLA, M.A. LOPEZ TALLADA, M. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2003 - V: - N: 340, Pg: 113-117 |
Descriptors | Vinagre de vi Xeres Sidra Acidesa total Contingut mineral |
Títol | Evolutions qualitative des flores microbiennes de mouts de pommes a cidre au cours de la fermentation: relations avec le terroir et la composition physico-chimique des fruits |
Autor | JACQUET, A. et al. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo VI y anexos- N: , Pg: 1-11 |
Descriptors | Evolucio qualitativa Evolucio quantitativa Poma Sidra Fermentacio Flora microbiana Most de poma |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Fermentaciones alcoholica y malolactica en vinos y sidras. Aspectos microbiologicos |
Autor | HERRERO, M. DE LA ROZA, C. GARCIA, L. A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 61-66 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vinificacio Sidra Inoculacio Control de fermentacio Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Influence du terroir et de la conduite du verger sur la composition des pommes a cidre |
Autor | TRAVERS, I. et al. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo IV- N: , Pg: 1-14 |
Descriptors | Conduccio Poma Sidra |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | La ruta de la sidra |
Autor | GONZALEZ, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2007 - V: IV- N: 22, Pg: 28-31 |
Descriptors | Sidra Poma Enoturisme Ruta turistica |
Títol | La sidra Asturiana |
Autor | ALVAREZ REQUEJO, S. |
Dades Font | Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Diciembre 2001 - V: LXXI- N: 846, Pg: 834-837 |
Descriptors | Sidra Asturies Asturias Historia Evolucio Sidra asturiana Industria sidrera asturiana Estacion pomologica de Villaviciosa |
Títol | Le Cidre : a la conquete du lineaire |
Autor | BERIOT, N. |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des vins et Spiritueux ISSN: 0150-2980 - agost-setembre 1992 - V: - N: 238, Pg: 4-6 |
Descriptors | Sidra Mercat Distribucio Consum Consumidor |
Títol | Le Cidre : c'est reparti |
Autor | MIGNARD, Serge |
Dades Font | NEID : L'Information internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - juny 1992 - V: - N: 236, Pg: 48-52 |
Descriptors | Sidra Mercat Comercialitzacio Distribucio Marqueting Consum Exportacio |
Títol | Le Cidre : un potentiel de developpement important |
Autor | |
Dades Font | NEID : L'Information Internationale des vins et spiritueux ISSN: 0150-2980 - mar? 1993 - V: - N: 243, Pg: 21-33 |
Descriptors | Sidra Comercialitzacio Mercat Produccio Distribucio Consum |
Títol | Observations on the use of porons polymers for collecting volatiles from synthetic mixtures reminiscent of fermented ciclers |
Autor | WILLIAMS, A.A |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 1041-1054 |
Descriptors | Components volatils Polimers porosos Sidra Cromatografia de gasos Aroma Begudes alcoholiques |
Localització | C 3/144 |
Títol | Pais Vasco. Dias de vino y sidra |
Autor | DELGADO, C. |
Dades Font | Vinum - Septiembre-Octubre 2006 - V: - N: 55, Pg: 16-27 |
Descriptors | Pais Basc Vi Gastronomia |
Títol | Produccion de extracto proteico a partir de lias de la fabricacion de sidra para uso como aditivo en el sector |
Autor | QUIROS, C. et al. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2005 - V: XXIV- N: 199, Pg: 108-113 |
Descriptors | Extracte proteic Sidra Additius |
Títol | Reversed-phase gradient high-performance liquid chromatography of procyanidins and their oxidation products in ciders and wines, optimised by Snyder?s procedures |
Autor | LEA, A.G.H. |
Dades Font | Journal of Chromatrography - 1980 - V: - N: 194, Pg: 62-68 |
Descriptors | Cromatografia de liquids Procianidins Oxidacio Sidra Vi |
Localització | C 19/35 |
Títol | Sidra de Asturias |
Autor | SANZ, A. |
Dades Font | Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Septiembre-Octubre 2004 - V: I- N: 5, Pg: 40-43 |
Descriptors | Sidra Asturies Denominacio d'origen Begudes Varietats Asturias |
Títol | Tecnicas analiticas en el control de calidad y caracterizacion de la sidra natural asturiana |
Autor | PICINELLI, A. SUAREZ, B. MORENO, J. CASO RODRIGUEZ, L.M?. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 129-136 |
Descriptors | Sidra Caracteritzacio Parametres globals HPLC CG-FID PCR Control de qualitat Qualitat Tecniques analitiques |
Títol | Txakoli. El vino del mar |
Autor | SANCHEZ, B. |
Dades Font | Vinum - Septiembre-Octubre 2006 - V: - N: 55, Pg: 34-37 |
Descriptors | Txakoli Txacoli Sidra Pais Basc |