Registres trobats: 209
Títol | A Gas-liquid chromatographic method for analysis of phenolic acids in plants |
Autor | HOVART, R. J. SENTER, S. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 1292-1295 |
Descriptors | Cromatografia de gasos HPLC Analisi Fenols Acid Esters Plantes Espectrometria |
Localització | C 3/127 |
Títol | A uniform method for total acid determination in wines. |
Autor | GUYMON, J.F. OUGH, C.S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 40-45 |
Descriptors | Vi Acidesa Analisi Determinacio Acid Composicio Identificacio Control de qualitat |
Localització | C 4/43 |
Títol | Abscisic Acid Content and Osmotic Relations of Salt-stressed Grapevine Leaves |
Autor | DOWNTON, W. J. S. LOVEYS, B. R. |
Dades Font | Australian Journal of Plant Physiology - 1981 - V: - N: 8, Pg: 443- 452 |
Descriptors | Acid abscisic Relacio osmotica Pampols Vinya Estres de sal |
Localització | C 10/144 |
Títol | Abscisic acid physiology and biosynthesis in higher plants |
Autor | CREELMAN, R.A |
Dades Font | Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 - 1989 - V: - N: 75, Pg: 131-136 |
Descriptors | Acid abscisic Fisiologia Biosintesi Plantes Xanthoxin |
Localització | C 6/67 |
Títol | Abscisic acid signaling |
Autor | GIRAUDAT, J. |
Dades Font | Current Opinion in cell Biology ISSN: 0955-0674 VOL 7 - 1995 - V: - N: , Pg: 232-238 |
Descriptors | Acid abscisic |
Localització | C 8/44 |
Títol | Abscisic acid transport and metabolism in grapevine (vitis vinifera l.) |
Autor | LOVEYS, B.R. |
Dades Font | New phytology ISSN: 0028-646X - 1984 - V: - N: 98, Pg: 575-582 |
Descriptors | Acid abscisic Transport Metabolisme Vinya |
Localització | C 6/53 |
Títol | Accumulation and transport of abscisic acid and its metabolites in Ricinus and Xanthium |
Autor | ZEEVAART, J.A.D. BOYER, G.L. |
Dades Font | Plant physiology ISSN: 0032-0889 - 1984 - V: - N: 74, Pg: 934-939 |
Descriptors | Acid abscisic Estres hidric Acid faseic |
Localització | C 9/136 |
Títol | Acetaldehyde metabolism by wine lactic acid bacteria |
Autor | OSBORNE, J.P MIRA DE ORDUNYA, R PILONE, G.L LIU, S.Q |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - july 2000 - V: - N: 191, Pg: 51-55 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Dioxid de sulfur Acetaldehid Acid lactic |
Localització | C 15/26 |
Títol | Acetic Acid Bacteria in Some Australian Wines |
Autor | DRYSDALE, G. S. FLEET, G. H. |
Dades Font | Food Technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 37 - gener 1985 - V: - N: 1, Pg: 17-20 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris Australia Vi |
Localització | C 11/10 |
Títol | Acetic acid bacteria in winemaking: a review |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 143-154 |
Descriptors | Acetobacter Bacteris Gluconobacter Vi Acid acetic |
Localització | C 9/127 |
Títol | Acetic acid bacteria presents in South African red wine fermentations and their characteristics |
Autor | LAMBRECHTS, M.G. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 165-170 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris Sud Africa Vi negre Fermentacio Caracteristiques Africa del sud |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Acetobacter Polyoxogenes Sp. Nov., a new species of an acetic acid bacterium useful for producing vinegar with high acidity |
Autor | ENTANI, E. OHMORI, S. MASAI, H. SUZUKI, K. |
Dades Font | Journal of General and Applied Microbiology ISSN: 0022-1260 VOL 31 - 1985 - V: - N: , Pg: 475-490 |
Descriptors | Acid acetic Acetobacter Vinagre |
Localització | C 12/135 |
Títol | Acetobacter diazotrophicus sp. nov., a nitrogen-fixing acetic acid bacterium associated with sugarcane |
Autor | GILLIS, M. KERSTERS, K. HOSTE, B. JANSSENS, D. KROPPENSTEDT, R. M. STEPHAN, M. P. TEIXEIRA, K.R. DOBEREINER, J. LEY, F. J. de |
Dades Font | International journal of systematic bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 39 - juliol 1989 - V: - N: 3, Pg: 361-364 |
Descriptors | Canya de sucre Saccharobacter nitrocaptans Acid desoxiribonucleic DNA Arrels Acetobacter Acid acetic |
Localització | C 9/120 |
Títol | Acid, sulfur and sorbate treatments for wine. An overview with practical considerations |
Autor | ABRAMS, B |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - hivern 1992 - V: - N: 4, Pg: 132-135 |
Descriptors | Vi Vinificacio Fermentacio Acidesa Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre pH Acid tartric Acid tartaric Acid citric Dosificacio Dosatge |
Títol | Activation of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae by octanoic acid. |
Autor | VIEGAS, C. A. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 137 - 1991 - V: - N: , Pg: 645-651 |
Descriptors | Acid octanoic Saccharomyces cerevisiae Llevats Plasma Membrana ATPasa Enzims Cel.lula Citologia Fermentacio alcoholica Toxicitat Determinacio |
Localització | C 5/60 |
Títol | Alteration in membrane fluidity and lipid composition, and modulation of H+-ATPase activity in Saccharomyces cerevisiae cause by decanoic acid |
Autor | ALEXANDRE, H. MATHIEU, B. CHARPENTIER, C. |
Dades Font | Microbiology-UK ISSN: 0002-0260 - 1996 - V: - N: , Pg: 469-475 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae ATPasa |
Localització | C 8/98 |
Títol | Amino acid and protein metabolism in Vitis spp. |
Autor | ROUBELAKIS-ANGELAKIS, K.A. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 52-61 |
Descriptors | Aminoacid Proteines Metabolisme Vitis spp |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Amino acid replacements at seven different histidines in the yeast plasma membrane H+-ATPase reveal critical positions at His285 and His701 |
Autor | WACH, A. SUPPLY, P. DUFOUR, J. P. GOFFEAU, A. |
Dades Font | Biochemistry ISSN: 0006-2960 - 1996 - V: - N: 35, Pg: 883-890 |
Descriptors | Histidina Llevats H285 H701 Cicle catalitic d'hidrolisi Aminoacid Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Oligonucleotid Mutagenesi Plasma |
Localització | C 7/108 |
Títol | Amino acid uptake is strongly affected during exponential growth of Saccharomyces cerevisiae in 0.7 M NaCl medium |
Autor | NORBECK, J. BLOMBERG, A. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 158 - 1998 - V: - N: , Pg: 121-126 |
Descriptors | Transport Aminoacid Clorur Sodi Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 12/33 |
Títol | An enzyme-immunoassay for cis-(+)-abscisic acid. |
Autor | WEILER, Elmar W. |
Dades Font | Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 VOL 54 - 1982 - V: - N: , Pg: 510-514 |
Descriptors | Acid abscisic Reguladors de creixement Enzims |
Localització | C 3/32 |
Títol | Anaerobic nutrition of Saccharomyces cerevisiae. II Unsaturated fatty acid requirement for growth in a defined medium |
Autor | ANDREASEN, A.A. STIER, T.J.B. |
Dades Font | Journal of cellular and comparative physiology ISSN: 0095-9898 - 1957 - V: 43- N: , Pg: 271-281 |
Descriptors | Nutricio anaerobica Saccharomyes cerevisiae Acid gras insaturat Creixement Llevats |
Localització | C 15/101 |
Títol | Application de l?isotachophorese au dosage des acides des vins |
Autor | CHAUVET, S. SUDRAUD, P. |
Dades Font | Analusis ISSN: 0365-4877 - 1983 - V: 11- N: 5, Pg: 243-250 |
Descriptors | Isotacoforesi Dosificacio Acid Vi |
Localització | C 20/88 |
Títol | Ascorbic acid and dehydroascorbic acid content of foods-as-easten |
Autor | VANDERSLICE, J.T. HIGGS, D.J. HAYES, J.M. BLOCK, G. |
Dades Font | Journal of Food Composition and Analysis ISSN: 0889-1575 VOL 3 - 1990 - V: - N: , Pg: 105-118 |
Descriptors | Acid ascorbic Acid deshidroascorbic Aliments Vitamina C |
Localització | C 14/60 |
Títol | Bioconversion of Cinnamic acid to acetophenone by a pseudomonad: microbial production of a natural flavor compound |
Autor | HILTON, M.D. CAIN, W.J. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - March 1990 - V: - N: , Pg: 623-627 |
Descriptors | Bioconversio Acid cinamic Acetofenona Pseudomonad Compostos Sabor |
Localització | C 17/37 |
Títol | Changes in the activity of the general amino acid permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus during fermentation |
Autor | IGLESIAS, R. FERRERAS, J. M. ARIAS, F. J. MUNYOZ, R. GIRBES, T. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 36 - 1990 - V: - N: , Pg: 808-810 |
Descriptors | Permeasa Aminoacid Sintesi de polifenilalanina Inhibicio Etanol Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 11/4 |
Títol | Changes in the anthocyanins, flavonoids and hydroxycinnamic acid esters during fermentation and aging of merlot and cabernet sauvignon |
Autor | NAGEL, C.W. WULF, L.W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 2, Pg: 111-116 |
Descriptors | Antocianins Flavonoides Acid hidroxicinamic Cabernet sauvignon Merlot Fermentacio Envelliment |
Localització | C 18/131 |
Títol | Characterisation of Balsamic Vinegars by Animo Acid Content |
Autor | SIGNORE, A del. STANCHER, B CALABRESE, M |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 12 - novembre 2000 - V: - N: 3, Pg: 317-332 |
Descriptors | Aminoacid Vinagre balsamic Tecniques estadistiques Caracteritzacio |
Títol | Characterization by Plasmid Profile Analysis of Acetic Acid Bacteria from Wine, Spirit Cider Acetators for Industrial Vinegar Production |
Autor | MARIETTE, I. SCHWARTZ, E. VOGEL, R. F. HAMMES, W. P. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1991 - V: - N: 71, Pg: 134-138 |
Descriptors | Sobreoxidacio Plasma Acid acetic Vi Alcohol DNA ADN Acid desoxiribonucleic Produccio de vinagre |
Localització | C 10/145 |
Títol | Characterization of Saccharomyces Sp. through determination of amnio acid profiles by capillary gas chromatography |
Autor | VASCONCELOS, A.M.P. CHAVES DAS NEVES, H.J. |
Dades Font | Journal of High Resolution Chromatography & Chromatography Communications ISSN: 0344-7138 VOL 8 - September 1985 - V: - N: , Pg: 547-550 |
Descriptors | Saccharomyces sp. Aminoacid Cromatografia capil?lar de gasos Llevats |
Localització | C 24/73 |
Títol | Characterization of an acetic acid bacterium useful for producing bacterial cellulose in agitation cultures: the proposal of acetobacter xylinum subsp. sucrofermentans subsp. nov., The |
Autor | TOYOSAKI, H. KOJIMA, Y. TSUCHIDA, T. HOSHINO, K. YAMADA, Y. YOSHINAGA, F. |
Dades Font | Journal of general and applied microbiology ISSN: 0022-1260 VOL 41 - 1995 - V: - N: , Pg: 307-314 |
Descriptors | Bacteris acidolactics |
Localització | C 8/113 |
Títol | Characterization, Cloning, Curing, and Distribution in Lactic Acid Bacteria of pLP1, a Plasmid from Lactobacillus plantarum CCM 1904 and Its Use in Shuttle Vector Construction |
Autor | BRINGEL, F. FREY, L. HUBERT, J. C. |
Dades Font | Plasmid ISSN: 0147-619X - 1989 - V: - N: 22, Pg: 193-202 |
Descriptors | Lactobacillus plantarum Bacteris acidolactics Bacteris |
Localització | C 6/129 |
Títol | Chenopodium: seed protein, fractionation and amino acid composition |
Autor | PRAKASH, D. PAL, M. |
Dades Font | International Journal of Food Sciences and Nutrition ISSN: 0963-7486 VOL 49 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 271-275 |
Descriptors | Aminoacid Composicio Chenopodium |
Localització | C 14/52 |
Títol | Colorimetric Determination of Sterols in Vegetable Oils with Chloramine T and Sulfuric Acid Reagent |
Autor | AHUJA, K. L. BAJAJ, K. L. |
Dades Font | Journal of the American Oil Chemistry Society ISSN: 0003-021X VOL 57 - agost 1980 - V: - N: 8, Pg: 250-251 |
Descriptors | Determinacio colorimetrica Cloramina T Oli vegetal Esterol |
Localització | C 11/8 |
Títol | Colorimetry of total phenolics with phosphomolybdic-phosphotungstic acid reagents |
Autor | SINGLETON, V. L. ROSSI, J. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 16 - 1965 - V: - N: , Pg: 144-158 |
Descriptors | Fenols Vi Raim Colorimetria Color |
Localització | C 7/100 |
Títol | Combined effects of ethanol, high homogenization pressure, and temperature on cell fatty acid composition in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | GUERZONI, M.E. FERRUZZI, M. GARDINI, F. LANCIOTTI, R. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 - 1999 - V: - N: 45, Pg: 805-810 |
Descriptors | Etanol Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 17/34 |
Títol | Comparison of exocellular polysaccharide production by thermophilic lactic acid bacteria |
Autor | CERNING, J. BOUILLANNE, C. LANDON, M. DESMAZEAUD, M. J. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 443-451 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Polisacarids |
Localització | C 7/77 |
Títol | Comparison of exolcullular polysaccharide production by thermophilic lactic acid bacteria |
Autor | CERNING, J. BOUILLANNE, C. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 10 - 1990 - V: - N: , Pg: 4443-4451 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Polisacarids |
Localització | C 7/85 |
Títol | Compartmental redistribution and long-distance transport of abscisic acid (ABA) in plants as influenced by environmental changes in the rhizosphere - a biomathematical model |
Autor | SLOVIK, S. DAETER, W. HARTUNG, W. |
Dades Font | Journal of experimental botany - agost 1995 - V: - N: 289, Pg: 881-894 |
Descriptors | Acid abscisic Redistribucio compartimental Informatica Biomatematica pH Comunicacio peu-arrel Comunicacio arrel-peu |
Localització | C 10/2 |
Títol | Componentes volatiles en uvas |
Autor | GOMEZ, E. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 37-40 |
Descriptors | Raim Components volatils Aroma Acid Varietats Alcohol Esters Composicio Analisi Hidrolisi Enzims Monoterpens |
Títol | Composition and consumption of alcoholic beverages: a review |
Autor | SUOMALAINEN, H. NYKANEN, L. ERIKSSON, K. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187 |
Descriptors | Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum |
Localització | C 3/25 |
Títol | Composition and quality of juices and wines of eight vitis rotundifolia michx. cultivars |
Autor | RADVANYI, J...[et al.] |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 316-322 |
Descriptors | Vi Vitis Rotundinfulia Most Analisi sensorial Vi blanc Vi negre Vinificacio Analisi Composicio Moscatell Acid Color |
Localització | C 3/128 |
Títol | Contribucion delas levaduras indigenas a la composicion volatil del vino en fermentaciones inoculadas |
Autor | GARDE CERDAN, T. ARIAS GIL, M. ANCIN AZPILICUETA, C. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 32-36 |
Descriptors | Llevats Composicio volatil Fermentacio inoculada Esters Acid Alcohol superior |
Títol | Correction de l'acidite des mouts et des vins. |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141 |
Descriptors | Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania |
Localització | C 5/50 |
Títol | DL- lactic acid production and /or degradation by wine yeast during alcoholic fermentation |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 40-47 |
Descriptors | Acid lactic Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Degradation of oxalic acid by trasgenc oilseed rape plants expressing oxalate oxidase. |
Autor | THOMPSON, C. DUNWELL, J.M. JOHNSTONE, C.E. LAY, V. RAY, J. SCHMIDT, M. WATSON, H. NISBET, G. |
Dades Font | Euphytica - 1995 - V: - N: 85, Pg: 169-172 |
Descriptors | Acid oxalic Brassica napus Sclerotinia sclerotiorum Transformacio |
Localització | C 9/81 |
Títol | Deoxyribonucleic Acid Homologies Among Organisms in the Genus Gluconobacter |
Autor | MICALES, B. K. JOHNSON, J. L. CLAUS, G. W. |
Dades Font | International Journal of Systematic Bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 35 - gener 1985 - V: - N: 1, Pg: 79-85 |
Descriptors | DNA ADN Acid desoxiribonucleic Gens Glauconobacter |
Localització | C 10/35 |
Títol | Determination de l'origine d'un vin a l'aide du spectre des acides amines. |
Autor | OOGHE, W. |
Dades Font | FV - maig 1989 - V: - N: 832, Pg: 5 p. |
Descriptors | Origen Vi Denominacio d'origen Autenticitat Acid Amines Control de qualitat Fran?a |
Localització | FV 832 |
Títol | Determination of free and total fatty acids of wine |
Autor | SOUFLEROS, E. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 169-177 |
Descriptors | Vi Acid Esters Cromatografia de gasos |
Localització | C 1/65 |
Títol | Determination of pteroic acid by high-performance thin-layer chromatography. Contribution to the investigation of 7,8-dihydropteroate synthase |
Autor | BARTELS, R. BOCK, L. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 659 - 1994 - V: - N: , Pg: 185-189 |
Descriptors | Acid pteroic Cromatografia Cromatografia en capa fina d'alta resolucio |
Localització | C 6/61 |
Títol | Determination of the acidity index of crude oils and petroleum derivatives by means of thermometric titrations. Comparison with other methods |
Autor | BORRULL, F. et al. |
Dades Font | Thermochimica Acta ISSN: 0040-6031 - 1986 - V: 98- N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Index Acid Oli cru Petroli Derivats Titracio termometrica |
Localització | C 20/38 |
Títol | Determination quantitative des principaux composants acides du vin par chromatographie liquide haute pression |
Autor | SCHNEYDER, J. FLAK, W. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 749, Pg: 5 p. |
Descriptors | Acid Vi HPLC Determinacio Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Acid carboxilic Acid citric Acid fumaric Acid succinic |
Localització | FV 749 |
Títol | Disruption of the Saccharomyces cerevisiae homologe to the murine fatty acid transport protein impairs uptake and growth on long-chain fatty acids |
Autor | FAERGEMAN, N. J. DIRUSSO, C. C. ELBERGER, A. KNUDSEN, J. BLACK, P. N. |
Dades Font | The Journal of Biological Chemistry ISSN: 8531-8538 VOL 272 - mar? 1997 - V: - N: 13, Pg: 8531-8538 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid gras Transport de proteines Llevats |
Localització | C 10/37 |
Títol | Diurnal changes in water relations and abscisic acid in field-grown Vitis vinifera cultivars. III. The influence of xylem-derived absisci acid on leaf gas exchange |
Autor | LOVEYS, B.R. |
Dades Font | New Phytologist, The ISSN: 0028-646X - 1984 - V: - N: 98, Pg: 563-573 |
Descriptors | Acid abscisic Xilema Transport Vinya Fotosintesi Estoma |
Localització | C 5/108 |
Títol | Diurnal changes in water relations and abscisic acid in field-grown vitis vinifera cultivars |
Autor | LOVEYS, B. & B.R. DURING, H. |
Dades Font | New phytology ISSN: 0028/646X - 1984 - V: - N: 97, Pg: 37-47 |
Descriptors | Acid abscisic Relacio hidrica Vinya |
Localització | C 8/11 |
Títol | Diurnal changes in water relations and absisic acid in field grown Vitis vinifera cvs.I. Leaf water potential components and leaf conductance under humid termperature and semiarid conditions |
Autor | DURING, H. LOVEYS, B. R. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1982 - V: - N: 21, Pg: 223-232 |
Descriptors | Relacio hidrica Vitis vinifera Vinya Acid abscisic |
Localització | C 10/4 |
Títol | Dosage de l'acide tartrique. Hydrolyse de l'acid metatartrique eventuellement present |
Autor | |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 304 (complement), Pg: 1 p. |
Descriptors | Hidrolisi Acid metartaric Acid tartric Acid tartaric Determinacio Vi |
Localització | FV 304 (complement) |
Títol | Dosage des acides des vins par isotachophorese. |
Autor | CHAUVET, S. CAZABEIL, J. M. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 837, Pg: 6 p. |
Descriptors | Acid Vi Dosificacio Dosatge Isotacoforesi Metode Metodologia |
Localització | FV 837 |
Títol | Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification |
Autor | FERRARI, G. MEUNIER, J.M. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76 |
Descriptors | Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio |
Localització | C 4/102 |
Títol | Dosage des acides-phenols dans les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 723, Pg: 6 p. |
Descriptors | Cromatografia de liquids Acid Fenols Vi Analisi HPLC Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio |
Localització | FV 723 |
Títol | Dosage du nitrure de sodium dans les mouts et les vins |
Autor | SALVO, R. GUILLEM, J. V. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 662, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid Sodi Most Vi Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 662 |
Títol | Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin |
Autor | POLO, M. C. BARAHONA, F. CACERES, I. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187 |
Descriptors | Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid |
Localització | C 4/79 |
Títol | Effect of Vineyard Locations, Varieties, and Rootstocks on the Juice Amino Acid Composition of Several Cultivars |
Autor | OUGH C. S. HUANG, Z. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 135-139 |
Descriptors | Most Vi Analisi Dosificacio Dosatge Aminoacid Cromatografia de liquids HPLC Varietats |
Localització | C 5/31 |
Títol | Effect of a 4-wk daily intake of Cognac on lipid and oxidativeprotection parameters of plasma and low-density lipoprotein in healthy volunteers. A remanent plasma oxidative protection. Ellagic acid could depress cell production of superoxide. |
Autor | LEGER, CL. CARBONNEAU, MA. MICHEL, F. CRISTOL, J.P. LAURET, C. LIBERSA DURIEZ, P. LUC, G. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings ISSN: - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Lipids Plasma Lipoproteines Oxidacio Proteccio Produccio cel?lular Conyac Cognac |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Effect of abscisic acid and defoliation on anthocyanin accumulation in Kyoho grapes (Vitis vinifera L. x V. labruscana Bailey) |
Autor | KATAOKA, I. SUGIURA, A. UTSUNOMIYA, N. TOMANA, T. |
Dades Font | Vitis - 1982 - V: - N: 21, Pg: 325-332 |
Descriptors | Acid abscisic Defoliacio Acumulacio antocianica Vitis vinifera Vitis labruscana Raim Baia Color Pell |
Localització | C 5/118 |
Títol | Effect of acetic acid bacteria upon the growth and metabolism of yeasts during the fermentation of grape juice, The |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | Journal of applied bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1989 - V: - N: 67, Pg: 471-481 |
Descriptors | Bacteris Acid acetic Acetobacter Metabolisme Llevats Fermentacio alcoholica Most Gluconobacter Saccharomyces cerevisiae Kloeckera apiculata Candida stellata Acetat d'etil |
Localització | C 9/133 |
Títol | Effect of certain Grape-Parasitic Fungi on the activity of wine lactic acid bacteria (Leuconostoc Oenos) |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. SAN ROMAO, V. JOYEUX, A. CHAUVET, S. |
Dades Font | Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1987 - V: - N: 7, Pg: 267-274 |
Descriptors | Fongs Parasits Leuconostoc oenos Fermentacio malolactica Vi Raim |
Localització | C 15/57 |
Títol | Effect of crop level and crop load on growth, yiels, must and wine composition, and quality of Cabernet Sauvignon |
Autor | BRAVO, B. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 2, Pg: 125-131 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Vi Qualitat Creixement Most Composicio Tractament Dissolvent Carinyena Acidesa Acid Vinya Cultiu Varietats Cari?ena |
Localització | C 4/94 |
Títol | Effect of osmotic stress on abscisic acid levels in xylem sap of sunflower (Helianthus annuus L.) |
Autor | HOAD, G.V. |
Dades Font | Planta ISSN: 0032-1935 - 1975 - V: - N: 124, Pg: 25-29 |
Descriptors | Acid abscisic Estres osmotic Gira-sol Xilema |
Localització | C 2/66 |
Títol | Effect of potassium and nitrogen supply on organic acid concentration and pH of grape juice: preliminary results |
Autor | RUHL, E.H. FUDA, A.P. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 312-14 |
Descriptors | Potasi Nitrogen Concentracio Acid organic pH Raim |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Effect of pre-and/ or post fermentation addition of antioxidants like ascorbic acid or glutathione on fermentation, formation of volatile sulfur compounds and other substances causing off-flavours in wine |
Autor | RAUHUT, D. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 76-82 |
Descriptors | Fermentacio Antioxidant Acid ascorbic Compostos volatils |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Effect of the Chronic Ethanol Action on the Activity of the General Amino-Acid Permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus |
Autor | FERRERAS, J.M. IGLESIAS, R. GIRBES, T. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2736 - 1989 - V: - N: 979, Pg: 375-377 |
Descriptors | Etanol Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Permeasa Transport Cicloheximida |
Localització | C 11/2 |
Títol | Effect pf pH and age of culture on cellular fatty acid composition of Leuconostoc oenos. |
Autor | DRICI-CACHON, Z. CAVIN, J.F. DIVIES, C. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 VOL 22 - 1996 - V: - N: 5, Pg: 331-334 |
Descriptors | Leuconostoc oenos pH Acids grassos |
Localització | C 12/93 |
Títol | Effects of gibberellic acid on cluster and berry characteristics of table grape cultivar Maria |
Autor | PIERS, E.J.P. SAMAIO, V.R. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 151-156 |
Descriptors | Acid giberelic Raim Raim de taula |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Effects of nitrogen fertilization of grapevines on amino acid metabolism and higher-alcohol formation during grape juice fermentation |
Autor | OUGH, C.S. BELL, A.A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 122-123 |
Descriptors | Fertilitzacio Nitrogen Fermentacio Aminoacid Vinya |
Localització | C 7/25 |
Títol | Effects of post-harvest treatment and storage time on the organic acid content in assaria and mollar pomegranate ( Punica Granatum L.) fruit |
Autor | MIGUEL, G. FONTES, C. MARTINS, D. [et al.] |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322 |
Descriptors | Punica granatum L. Magrana Granada Efecte Temps Emmagatzematge Acid organic |
Localització | C 24/100 |
Títol | Effects of pst-harvest treatment and storage time on the organic acid content assaria and mollar pomegranate (Punica granatum L.) fruit |
Autor | MIGUEL, G. et al. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322 |
Descriptors | Postcollita Emmagatzematge Acid orgnanic Punica granatum L. Fruita |
Localització | C 24/20 |
Títol | Effects of unsatured fatty acid deprivation on neutral lipid synthesis in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | BUTTKE, T. M. PYLE, A. L. |
Dades Font | Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 152 - novembre 1982 - V: - N: 2, Pg: 747-756 |
Descriptors | Acid gras insaturat Sintesi de lipids Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 23/66 |
Títol | El Aroma del vino |
Autor | GOMEZ, E. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 40-45 |
Descriptors | Vi Aroma Components volatils Alcohol superior Esters Acid Fenols |
Títol | El lado acido de los vinos |
Autor | HIDALGO, J. |
Dades Font | Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 1999 - V: - N: 155, Pg: 30-34 |
Descriptors | Vi Acid Acidesa |
Títol | Elaboracion de sidra en condiciones controladas |
Autor | SUAREZ, B. RODRIGUEZ, R. PICINELLI, A. MORENO, J. MANGAS, J.J. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 123-128 |
Descriptors | Sidra Induccio Fermentacio Acid Sucre Elaboracio |
Títol | Enzymatische Bestimmung von S§uren,Kohlenhydraten und glycerin in wein. |
Autor | M?HLER, K. LOOSER, S. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 140 - 1969 - V: - N: 3, Pg: 149-155 |
Descriptors | Vi Glicerol Analisi Composicio Metode enzimatic Determinacio Acid Carbohidrats |
Localització | C 4/80 |
Títol | Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava |
Autor | GUILLEN, M. T. LUGAR, L. MARTI, M. GOMEZ, J. M. TORRE, M. C. de la |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53 |
Descriptors | Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia |
Localització | C 4/110 |
Títol | Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156 |
Descriptors | Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire |
Localització | C 9/134 |
Títol | Exocellular polysaccharides produced by lactic acid bacteria |
Autor | CERNING, J. |
Dades Font | FEMS Microbiology Reviews ISSN: 0168-6445 - 1990 - V: - N: 87, Pg: 113-130 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Polisacarids mutants Leuconostoc mesenteroides |
Localització | C 7/37 |
Títol | Experiments of acidification of musts and wines with DL-malic acid, DL-lactic acid and L(+) tartaric acid |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 135-142 |
Descriptors | Acidificacio Most Vi Acid malic Acid lactic Acid tartaric |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Factors influencing the growth of malolactic bacteria and malolactic activity in wine -interactions between wine yeast and lactic acid bacteria |
Autor | MARKIDES, A. |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - 1993 - V: - N: , Pg: 108-111 |
Descriptors | Vi Bacteris acidolactics Llevats Creixement Fermentacio malolactica |
Localització | C 7/89 |
Títol | Fatty Acid Dependent Hydrogen Peroxide Production in Lactobacillus |
Autor | NUNYEZ, M. OLAZABAL, M. E. OLIVER, G. PESCE, A. A. MASSA, E. FARIAS, R. N. |
Dades Font | Biochemical and biophysical research communications ISSN: 0006-291X VOL 152 - abril 1988 - V: - N: 1, Pg: 113-121 |
Descriptors | Lactobacillus Acids grassos |
Localització | C 8/94 |
Títol | Fatty acid Composition of Malolactic Oenococcus oeni Strains Exposed to pH and Ethanol Stress |
Autor | BASTIANINI, A GRANCHI, L GUERRINI, S VINCENZINI, M |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 12 - novembre 2000 - V: - N: 3, Pg: 333-342 |
Descriptors | Acids grassos Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Estres d'etanol pH |
Títol | Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must. |
Autor | BUZZINI, P. GOBBETTI, M. ROSSI, J. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28 |
Descriptors | Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio |
Localització | C 5/52 |
Títol | Fibra de microextraccion de Carboxen-polidimetilsiloxano |
Autor | PEREZ, S.J. PEREZ, J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2012 - V: - N: 3367, Pg: 70-73 |
Descriptors | Analisi de compostos volatils Vi blanc Canaries Esters Aldehids Cetones Alcohol Acid Terpens Hidrocarburs |
Títol | Flavor composition of wines : a review |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | CRC Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 0099-0248 - novembre 1979 - V: - N: , Pg: 59-111 |
Descriptors | Components volatils Gust Vi Fermentacio Acid Acid carboxilic Aroma Esters |
Localització | C 2/9 |
Títol | Freon 11 xtraction of volatile metabolites formed by certain lactic acid bacteria |
Autor | BRITZ, T. J. TRACEY, R. P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - juny 1989 - V: - N: 6, Pg: 1617-1623 |
Descriptors | Bacteris lactics Fermentacio Metabolits Cromatografia de gasos liquids Freo 11 Lactobacil Espectrometria de massa Vi Viniflora oenos Leuconostoc oenos |
Localització | C 6/21 |
Títol | Gas chromatographic determinations of amino acid differences in cabernet sauvignon grapes and wines as affected by rootstocks |
Autor | OUGH, C.S. TABACMAN, H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 4, Pg: 306-311 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Aminoacid Cabernet sauvignon Raim Vi Portaempelt |
Localització | C 18/140 |
Títol | Genetic Heterogeneity Among Keto-Acid-Producing Strains of Gluconobacter oxydans |
Autor | VERMA, V. QAZI, P. CULLUM, J. QAZI, G. N. |
Dades Font | World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1997 - V: - N: , Pg: 289-294 |
Descriptors | Heterogeneitat genetica Genoma Glauconobacter oxydans Cetoacids Electroforesi |
Localització | C 11/18 |
Títol | Gluconacetobacter entanii sp.nov., isolated from submerged high-acid industrial vinegar fermentations |
Autor | SCHULLER, G. HERTEL, cH. HAMMES, P.W. |
Dades Font | International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology ISSN: 1466-5026 - 2000 - V: - N: 50, Pg: 2013-2020 |
Descriptors | Gluconacetobacter entanii sp.nov. Bacteris acetics Fermentacio Vinagre |
Localització | C 16/109 |
Títol | Gluconic acid in California wines |
Autor | McCLOSKEY, L. P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 198-201 |
Descriptors | Vi blanc Vi de taula California Acid gluconic Control de qualitat Defectes Analisi Metode enzimatic Sauternes Composicio Raim Botrytis cinerea Botritis Fongs Podridura grisa Malalties de la vinya |
Localització | C 4/72 |
Títol | Glucons§ureverg§rung durch Milchs§urebakterien des weines. Fermentation of gluconic acid by lactic acid bacteria isolated from wine |
Autor | RADLER, F. SCH?NIG, I. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1978 - V: - N: 167, Pg: 165-170 |
Descriptors | Fermentacio Vi Acid lactic Acid gluconic Bacteris lactics Llevats |
Localització | C 4/61 |
Títol | Glutathione metabolic genes coordinately respond to heavy metals and jasmonic acid in arabidopsis |
Autor | XIANG, Ch. OLIVER, D.J. |
Dades Font | The Plant Cell ISSN: 1040-4651 VOL 10 - 1998 - V: - N: 9, Pg: 1539-1550 |
Descriptors | Metall pesant Plantes |
Localització | C 13/35 |
Títol | Growth and metabolism of sugar and acids of "Leuconostoc oenos" under different conditions of temperature and pH. |
Autor | SERPA, M. SILVA, M. H. CORTES, I. MENDES, A. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 76 - 1994 - V: - N: , Pg: 42-48 |
Descriptors | Metabolisme Acid Creixement Leuconostoc oenos Temperatura pH |
Localització | C 7/128 |
Títol | Growth and survival of acetic acid bacteria in wines at different concentrations in wines at different concentrations of oxygen, The |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 99-105 |
Descriptors | Acid acetic Oxigen Bacteris Vi Acetobacter Gluconobacter Concentracio d'etanol |
Localització | C 24/13 |
Títol | High Perfomance Liquid Chromatography of Ascorbic Acid |
Autor | HELSPER, J.P.F.G. |
Dades Font | High Performance Liquid Chromatography in Plant Sciences - 1987 - V: 5- N: , Pg: 114-120 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid ascorbic |
Localització | C 21/39 |
Títol | High Performance Liquid Chromatographic Determination of Sorbic Acid in Wine |
Autor | McCALLA, M.A. MARK, F.G. KIPP, W.H. |
Dades Font | Journal of the AOAC - 1977 - V: 60- N: 1, Pg: |
Descriptors | Begudes alcoholiques Cromatografia de liquids Determinacio Acid sorbic Vi |
Localització | C 19/8 |
Títol | Histochemical technique: A low-volume, enzyme-amplified immunoassay with sub-fmol sensivity. Application to measurement of abscisic acid in stomatal guard cells |
Autor | HARRIS, M. J. OUTLAW, W. H. Jr. |
Dades Font | Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 - 1990 - V: - N: 78, Pg: 495-500 |
Descriptors | Acid abscisic Aigua |
Localització | C 8/91 |
Títol | Hydroxycinnamic acid-tartaric acid ester content in mature grapes and during the maturation of white riesling grapes |
Autor | American Journal of Enology and Viticulture |
Dades Font | ONG, B.Y.NAGEL C.W. - 1978 - V: 29- N: 4, Pg: 277-281 |
Descriptors | Acid tartaric hidroxicinamic Esters Raim Maduracio Riesling Varietats blanques |
Localització | C 19/16 |
Títol | Identification of Mesophilic Lactic Acid Bacteria by Using Polymerate Chain Reaction-Amplified Variable Regions of 16S rRNA and Specific DNA Probes |
Autor | KLIJN, N. WEERKAMP, A. H. DE VOS, W. M. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 57 - novembre - V: - N: 11, Pg: 1991 |
Descriptors | Bacteris acidolactics ADN Fermentacio |
Localització | C 8/32 |
Títol | Identification of lactic acid bacteria isolated from South African brandy base wines |
Autor | DU PLESSIS, H.W. et al. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2004 - V: - N: 91, Pg: 19-29 |
Descriptors | Acid lactic Bacteris acidolactics Vi base Sud Africa Africa del sud |
Localització | C 15/62 |
Títol | Improvement of cluster and berry quality of centennial seedless grapes through gibberellic acid |
Autor | PIRES, E.J.P. TERRA, M.M. POMER, C.V. PASSOS, I.R.S. |
Dades Font | Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 293-299 |
Descriptors | Morfologia Raim Vinya Acid giberelic |
Localització | 634.814 SYM |
Títol | Increased cellular fatty acid desaturation as a possible key factor in thermotolerance in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | GUERZONI, M.E. FERRUZZI, M. SINIGAGLIA, M. CRISCUOLI, G.C. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 - 1997 - V: 43- N: , Pg: 569-576 |
Descriptors | Termotolerancia Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 17/35 |
Títol | Induction of tomato stress protein mRNAs by ethephon, 2,6-dichloroisonicotinic acid and salicylate |
Autor | VAN KAN, J.A.L. COZIJNSEN, T. DANHASH, N. De WIT, P.J.G.M. |
Dades Font | Plant molecular biology - 1995 - V: - N: 27, Pg: 1205-1213 |
Descriptors | Plantes Defensa Cladosporium fulvum |
Localització | C 9/64 |
Títol | Induction, modification, and transduction of the salicylic acid signal in plant defense responses |
Autor | SANCHEZ-CASAS, Paloma et al. |
Dades Font | Proceedings of the National Academy of Sciences of USA ISSN: 0027-8424 VOL 92 - maig 1995 - V: - N: , Pg: 4134-4137 |
Descriptors | Acid salicilic Transduccio Induccio Plantes Defensa |
Localització | C 6/68 |
Títol | Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec |
Autor | BISSON, J. BERTRAND, M. A. DAULNY, B. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202 |
Descriptors | Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils |
Localització | C 3/148 |
Títol | Influence of Osmotic Stress on Nitrate reductase Activity in Wheat (Triticum aestivum L.) and the Role of Abscisic Acid |
Autor | LARSSON, M. WHITFORD, P. N. CLARKSON, D. T. |
Dades Font | Journal of Experimental Botany ISSN: 0022-0957 VOL 40 - novembre 1989 - V: - N: 220, Pg: 1265-1271 |
Descriptors | Acid abscisic Pressio osmotica Nitrat reductasa |
Localització | C 3/155 |
Títol | Influence of carbohydrate moieties of human serum transferrin on the determination of its molecular mass by polyacrylamide gradient gel electrophoresis and staining with periodic acid-Schiff reagent |
Autor | RIEBE, D. THORN, W. |
Dades Font | Electrophoresis ISSN: 0173-0835 VOL 12 - 1991 - V: - N: , Pg: 287-293 |
Descriptors | Meitats de carbohidrats Transferencia de serum Massa molecular Gradient de poliacrilamida Electroforesi de gel Acid periodic |
Localització | C 11/73 |
Títol | Influence of the nitrogen source and concentration on N fractions and free amino acid levels of gape vine explants |
Autor | GARCIA, J.L. MAZUELOS, C. SARIMENTO, R. TRONCOSO, A. VILLEGAS, A |
Dades Font | Plant and Soil ISSN: 0032-079X VOL 144 - 1992 - V: - N: , Pg: 255-258 |
Descriptors | Nitrogen Aminoacid Raim Vinya |
Localització | C 6/22 |
Títol | Influencia de la Botrytis Cinerea en algunos componentes del mosto |
Autor | CANTOS, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 44-50 |
Descriptors | Most Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Fongs Podridura acida Podridura noble Podridura Bacteris Llevats Analisi Acid Acidesa Acidificacio Vinya Malalties de la vinya |
Títol | Influencia del tipo de levadura y del tiempo de maceracion en la composicion quimica de vinos de Treixadura |
Autor | FALQUE, E. FERNANDEZ, E. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 68-70 |
Descriptors | Acid Alcohol Llevats Maceracio Treixadura |
Títol | Ingestion of cognac significantly increases plasma phenolic and ellagic acid concentrations and plasma antioxidant capacity in humans |
Autor | DURIEZ, P |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: Poster presentations: responsible communication of wine and health information, Pg: 358-369 |
Descriptors | Conyac Cognac Consum Plasma fenolic Plasma antioxidant Salut |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Inhibition of certain lactic acid bacteria by free and sulphur dioxide |
Autor | FORNACHON, J.C.M |
Dades Font | Journal of Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 14 - desembre 1963 - V: - N: , Pg: 857-862 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Bacteris Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio malolactica Vi |
Localització | C 7/122 |
Títol | Initiation of anaerobic growth of Saccharomyces cerevisiae by amino acids or nucleic acid bases: ergosterol and unsaturated fatty acids cannot replace oxygen in minimal media |
Autor | THOMAS, K.C. HYNES, S.H. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - October 1998 - V: 21- N: 4-5, Pg: 247-253 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Amines Ergosterol Creixement anaerobic Substitucio Acid aminat Oxigenacio Oxigen |
Localització | C 1/92 |
Títol | Interaction af abscisic acid with phospholipid membranes |
Autor | STILLWELL, W. BRENGLE, B. HESTER, P. WASSALL, S. R. |
Dades Font | Biochemistry ISSN: 0006-2960 - 1989 - V: - N: 28, Pg: 2798-2804 |
Descriptors | Membrana fosfolipida Lipids Acid abscisic |
Localització | C 8/126 |
Títol | Interaction between isolation source, cellular fatty acid composition and stress tolerance in Saccharomyces cerevisiae and its subspecies |
Autor | GUERZONI, M. E. SINIGAGLIA, M. GARDINI, F. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1993 - V: - N: 75, Pg: 588-594 |
Descriptors | Acids grassos Aillament Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/102 |
Títol | Interaction of the effects of acetic acid and ethanol on inhibition of fermentation in saccharomyces cerevisiae |
Autor | PAMPULHA, M.E. LOUREIRO, V. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 11 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 269-274 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid acetic Etanol Inhibicio Fermentacio |
Localització | C 6/110 |
Títol | Interrelationship between yeasts and lactic acid bacteria in the process of winemaking |
Autor | GORINA, V.A. TANASHUK, T.N. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Llevats Acid lactic Bacteris Interrelacio Vinificacio |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Intra- and Intergeneric Similarities of the Ribosomal Ribonucleic Acid Cistrons of Acetobacter and Gluconobacter |
Autor | GILLIS, M. LEY, J. de |
Dades Font | International Journal of Systematic Bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 30 - gener 1980 - V: - N: 1, Pg: 7-27 |
Descriptors | rARN RNAr RNA ribosomal Acid ribonucleic ribosomal Acetobacter Glauconobacter |
Localització | C 10/36 |
Títol | Iron absorption and the iron binding and anti-oxidant properties of phytic acid |
Autor | MINIHANE, A.M. RIMBACH, G. |
Dades Font | International Journal of Food Science and Technology - 2002 - V: - N: 37, Pg: 741-748 |
Descriptors | Antioxidant DMT1 Absorcio Ferro Acid fitic MPT1 Radical lliure |
Localització | C 17/8 |
Títol | Isolation and characterization of exopolysaccharides from slime-forming mesophilic lactic acid bacteria |
Autor | CERNING, J. BOUILLANNE, C. LANDON, M. DESMAZEAUD, M. J. |
Dades Font | Journal of Dairy Science ISSN: 0022-0302 VOL 75 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 692-699 |
Descriptors | Aillament Caracteritzacio Bacteris acidolactics Exopolisacarid |
Localització | C 8/38 |
Títol | Isolation and classification of acetic acid bacteria from high percetage vinegar fermentations |
Autor | KITTELMANN, M. STAMM, W. W. HEINRICH, F. TRUPER, H. G. |
Dades Font | Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0170-1741 - 1989 - V: - N: 30, Pg: 47-52 |
Descriptors | Bacteris Acid acetic Isolacio Fermentacio Vinagre |
Localització | C 23/73 |
Títol | Kinetics of Wine Spoilage by Acetic Acid Bacteria |
Autor | K?SEBALABAN, F. ?ZILGEN, M. |
Dades Font | Journal of Chemical Technology and Biotechnology ISSN: 0268-2575 VOL 55 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 59-63 |
Descriptors | Malalties del vi Defectes del vi Bacteris Acid acetic |
Localització | C 11/1 |
Títol | Kinetics of wine spoilage by acetic acid bacteria |
Autor | KOSEBALABAN, F. OZILGEN,M. |
Dades Font | Journal of Chemical Technology ISSN: 0268-2575 - 1992 - V: - N: 55, Pg: 59-63 |
Descriptors | Cinetica Acid acetic Vi Acetobacter |
Localització | C 17/22 |
Títol | L'extrait des vins suisses. |
Autor | LIPKA, Z. SCHOPFER, J. F. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 520, Pg: 13 p. |
Descriptors | Extracte Vi Suissa Polifenols Glicerol Constituents Cendres Acid |
Localització | FV 520 |
Títol | L?acidesa del vi base cava: funcio i correcio |
Autor | PALACIOS GARCIA, A. SUAREZ MARTINEZ, C. HERAS MANSO, J.M. |
Dades Font | ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 20-24 |
Descriptors | Acidesa Vi Cava Acid Fermentacio malolactica Desacidificacio |
Títol | Lactic acid bacteria and metal ions |
Autor | BOYAVAL, P. |
Dades Font | Lait ISSN: 0023-7302 VOL 69 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 87-113 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Nutricio Potassi Transport Sodi Metall pesant Calci Manganes Magnesi |
Localització | C 8/74 |
Títol | Lactic acid bacteria: model systems for in vivo studies of sugar transport and metabolism in gram-positive organisms |
Autor | THOMPSON, John |
Dades Font | Biochimie - 1988 - V: - N: 70, Pg: 325-336 |
Descriptors | Potencial PEP Cicles futils Bacteriostasi Cicle glicosic 31P-NMR in vivo Acid lactic Metabolisme Regulacio del transport de sucre |
Localització | C 1/77 |
Títol | Lactobacillic acid accumulation in the Plasma Menbrane of Oenococcus onei: a response to Ethanol stress? |
Autor | TEIXEIRA, H. GON?ALVES, M.G. ROZES, N. RAMOS, A. SAN ROMAO, M.V. |
Dades Font | Microbial Ecology ISSN: 0095-3628 - 2002 - V: 43- N: 1, Pg: 146-153 |
Descriptors | Etanol Acumulacio d'acid Acid lactobacil?lic Membrana plasmatica Oenococcus oeni Estres d'etanol |
Localització | C 15/136 |
Títol | Levels of major organic acids in wine materials of the Crimea and the occurrence in them of lactic acid bacteria |
Autor | KISHKOVSKAIA, S.A. IVANOVA, E.V. KOVALCHOUK, E.V. TOKARIEVA, O.I. PIKAR, N.A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Acid organic Bacteris Acid lactic |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Lipid and fatty acid compositions of different grape types |
Autor | GALLANDER, J. F. PENG, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27 |
Descriptors | Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca |
Localització | C 3/132 |
Títol | Liquid chromatographic assay of ascorbic acid, niacinamide, pyridoxine, thiamine and ribo/lavin in multivitamin-mineral preparations |
Autor | FUK-LUEN LAM ... (et al) |
Dades Font | Journal of Association Official Analitycal Chemistry VOL 67 - 1984 - V: - N: 5, Pg: 1007-1011 |
Descriptors | Cromatografia de liquids HPLC Analisi Control de qualitat Vitamina Aigua Soluble Composicio |
Localització | C 5/4 |
Títol | Malolactic fermentation, more than just the conversation of malic acid to lactic acid |
Autor | KRIEGER, S.A. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 575-587 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Acid lactic Acid malic |
Títol | Mangangehalte in rebbl§ttern, most und wein |
Autor | EUKELMANN, R |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 167 - 1978 - V: - N: , Pg: 167-171 |
Descriptors | Manganes Most Vi Sol Acid Vinya Vinificacio Fermentacio |
Localització | C 3/145 |
Títol | Manipulation of volatil phenol concentrations in wine through expressing various phenolic acid decarboxylase genes in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | VAN RENSBURG, P. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 302-312 |
Descriptors | Compostos volatils Fenols |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Measurement of protein using Bicinchoninic acid |
Autor | SMITH, P.K. KROHN, R.I. HERMANSON, G.T. MALLIA, A.K. GARTNER, F.H. PROVENZANO, M.D. FUJIMOTO, E.K GOEKE, N.M. OLSON, B.J. KLENK, D.C. |
Dades Font | Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 150 - 1985 - V: - N: , Pg: 76-85 |
Descriptors | Analisi Determinacio Proteines Acid Bicinconinic Sucre Coure Ions Sal Identificacio |
Localització | C 6/17 |
Títol | Membrane proteins associated with amino acid transport by yeast (Saccharomyces cerevisiae) |
Autor | WOODWARD, J.R. KORNBERG, H.L. |
Dades Font | The Biochemical Journal ISSN: 0306-3283 VOL 192 - 1980 - V: - N: , Pg: 659-664 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Membrana Proteines Aminoacid Transport Llevats |
Localització | C 10/136 |
Títol | Methode simple de determination de l'acidite volatile dans le vin pour la practique de cave. |
Autor | SANDOVAL PUERTA, J.A. HIDALGO ZABALLOS, T. |
Dades Font | FV - abril 1971 - V: - N: 387, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid Acidesa Vi escumos Components volatils Determinacio Destil.lacio |
Localització | FV 387 |
Títol | Modification required for abscicic acid microassay (enyme-amplified ELISA) |
Autor | ZHANG, S. Q. HITE, R. C. OUTLAW, W. H. |
Dades Font | Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 - 1991 - V: - N: 83, Pg: 304-306 |
Descriptors | Acid abscisic Aigua |
Localització | C 8/90 |
Títol | Monoclonal antibodies for the detection and quantitation of the endogenous plant growth regulator, abscisic acid. |
Autor | MERTENS, R. DEUS-NEUMANN, B. WEILER, E.W. |
Dades Font | Federation of European Biochemical Societies - agost 1983 - V: - N: 1,2, Pg: 269-272 |
Descriptors | Plantes Reguladors de creixement Acid abscisic Anticossos |
Localització | C 3/31 |
Títol | Movement of abscisic acid into the apoplast in response to water stress in Xanthium strumarium L. |
Autor | CORNISH, K. ZEEVAART, J. A. D. |
Dades Font | Plant Physiology ISSN: 0032/0889 - 1985 - V: - N: 78, Pg: 623-626 |
Descriptors | Acid abscisic Apoplast Xanthium strumarium Estres hidric |
Localització | C 5/106 |
Títol | Movement of fatty acids, fatty acid analogues, and bile acids across phospolipid bilayers |
Autor | KAMP, F HAMILTON, J. A. |
Dades Font | Biochemistry ISSN: 0006-2960 VOL 32 - 1993 - V: - N: 41, Pg: 11074 - 11086 |
Descriptors | Acid gras inesterificat pH Bilis Cinesi Fosfolipids |
Localització | C 10/143 |
Títol | Multiple Nutritional Requirements of Lactobacilli: Genetic Lesions Affecting Amino Acid Biosynthetic Pathways |
Autor | MORISHITA, Takashi DEGUCHI, Y. |
Dades Font | Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 148 - octubre 1981 - V: - N: 1, Pg: 64-71 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Bacteris Lactobacil Aminoacid |
Localització | C 1/81 |
Títol | New insights into the phenomenon of random oxidation: the role of ascorbic acid and metal ions |
Autor | SCOLLARY, G.R. et al. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - October 2001 - V: - N: , Pg: 53-56 |
Descriptors | Oxidacio Acid ascorbic Ions metal?lics |
Localització | 634.8:663.2 (061.3) AUS |
Títol | Organic acid metabolism under different glucose concentrations of Leuconostoc oenos from wine. |
Autor | SAGUIR, F.M. MANCA DE NADRA, M.C. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 81 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 393-397 |
Descriptors | Vi Glucosa Leuconostoc oenos Metabolisme Acid organic |
Localització | C 12/92 |
Títol | Organic acid synthesis and release of hydrogen ions in response to Fe deficiency stress of mono -and dicoty- ledonous plant species |
Autor | LANDSBERG, E. CH. |
Dades Font | Jounal of Plant Nutrition ISSN: 0190-4167 VOL 3 - 1981 - V: - N: 1-4, Pg: 579-591 |
Descriptors | Sintesi d'acid organic Hidrogen Carencia de ferro Clorosi ferrica Plantes monocotiledonies Plantes dicotiledonies |
Localització | C 23/63 |
Títol | Phenolic response as berry protection against salicylic acid elicitation |
Autor | KRAEVA, E. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 93-94 |
Descriptors | Resposta fenolica Acid salicilic Raim Baia |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Phloem transport of abscisic acid in Ricinus communis L. seedlings |
Autor | ZHONG, W. HARTUNG, W. KOMOR, E. SCHOBERT, C. |
Dades Font | Plant, cell and environment ISSN: 0140-7791 - 1996 - V: - N: 19, Pg: 471-477 |
Descriptors | Ricinus communis Euphorbiaceae Acid abscisic Test Elisa Floema Saba Estres hidric |
Localització | C 9/130 |
Títol | Phospholipid synthesis in S. cerevisiae Strain GL7 grown without unsatured fatty acid supplements |
Autor | BUTTKE, T. M. REYNOLDS, R. PYLE, A. L. |
Dades Font | Lipids VOL 17 - 1982 - V: - N: 5, Pg: 361-366 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid gras instaturat Acid gras decanoic Acid gras dodecanoic Acid gras tetradecanoic Fosfolipids Sintesi |
Localització | C 10/39 |
Títol | Photometric determination of tartaric acid in wine by flow injection analysis |
Autor | LUQUE, M. D. VALCARCEL, M. LAZARO, F. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 111 - juliol 1986 - V: - N: , Pg: 729-732 |
Descriptors | Vi Analisi Acid tartric Acid tartaric Determinacio Fotometria Vanadat |
Localització | C 2/24 |
Títol | Plasma-membrane phospholipid unsaturation affects expression of the general amino-acid permease in Saccharomyces cerevisiae Y185 |
Autor | CALDERBANK, J. KEENAN, M.H.J. ROSE, A.H. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 131 - 1985 - V: - N: , Pg: 57-65 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Y185 Permeasa Aminoacid |
Localització | C 24/63 |
Títol | Plasmid Contents of Lactic Acid Bacterio Isolated from Different Types of Sour Doughs |
Autor | LONNER, C. PREVE-AKESSON, K. AHRNE, S. |
Dades Font | Current Microbiology ISSN: 0343-8651 VOL 20 - 1990 - V: - N: , Pg: 201-207 |
Descriptors | Plasmid Bacteris acidolactics Fermentacio |
Localització | C 7/118 |
Títol | Precipitacio del KHT (tartrat acid de potasi) en el vi i el cava |
Autor | RODRIGUEZ CLEMENTE, Rafael |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 3-8 |
Descriptors | Precipitacio KHT Tartrat acid de potassi Vi Cava |
Títol | Prevention of ethyl carbamate formation in wine by urea degradation using acid urease |
Autor | KODAMA, S. SUZUKI, T. FUJINAWA, S. DE LA TEJA, P. YOTSUZUKA, F. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 270-273 |
Descriptors | Prevencio Carbamat d'etil Urea Vi |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Production of ethanol, acetaldehyde, and acetic acid in wine by various yeast races : role of alcohol and aldehyde dehydrogenase |
Autor | MILLAN, C. ORTEGA, J. M. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 107-112 |
Descriptors | Fermentacio Most Saccharomyces cerevisiae Raim Pedro Ximenez Varietats Montilla-Moriles DO Vi Acid carboxilic Enzims Acetaldehid Llevats Etanol |
Localització | C 4/88 |
Títol | Properties of Wine Lactic Acid Bacteria: Their Potential Enological Significance |
Autor | DAVIS, C. R. WIBOWO, D. FLEET, G. H. LEE, T. H. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 137-142 |
Descriptors | Bacteris Lactobacillus Leuconostoc Bacteris acidolactics Vi |
Localització | C 7/74 |
Títol | Quantification of glycosidase activities in selected yeasts and lactic acid bacteria |
Autor | MCMAHON, H. ZOECKLEIN, B.W. FUGELSANG, K. JASINSKI, Y. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1999 - V: 23- N: , Pg: 198-203 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Brettanomyces Acid bacterolactic Glicosidasa Fenols Vi |
Localització | C 1/86 |
Títol | Radioimmunoassays for the Differential and Direct Analysis or Free and Conjugated Abscisic Acid in Plant Extracts |
Autor | WEILER, E.W |
Dades Font | Planta ISSN: 0032-0935 VOL 148 - 1980 - V: - N: , Pg: p. 262-272 |
Descriptors | Plantes Reguladors de creixement Acid abscisic |
Localització | C 3/28 |
Títol | Radioimmunoassays for the differential and direct analysis of free and conjugated abscisic acid in plant extracts |
Autor | WEILER, Elmar W. |
Dades Font | Planta ISSN: 0032-0935 - 1980 - V: - N: 148, Pg: 262-272 |
Descriptors | Radioimmunoanalisi Acid abscisic Antiserum Acid faseic Cromatografia |
Localització | C 3/164 |
Títol | Ralationship between nitrate-reductase activity and malic acid synthesis in grapevines |
Autor | FAILLA, O. BRANCADORO, L. SCIENZA, A. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 363-366 |
Descriptors | Nitrat reductasa Acid malic Vinya |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Rapid Detection of Lactic Acid Bacteria in Fermenter Samples Using a Nested Polymerase Chain Reaction |
Autor | STEWART, R. J. DOWHANICK, T. M. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 78-84 |
Descriptors | Cervesa Contaminacio Bacteris acidolactics PCR |
Localització | C 8/64 |
Títol | Rapid and sensitive in situ hybridization method for detecting and identifying lactic acid bacteria in wine |
Autor | SOHIER, D. LONVAUD-FUNEL, A. |
Dades Font | Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1998 - V: - N: 15, Pg: 391-397 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Vi Metode d'identificacio Identificacio |
Localització | C 12/129 |
Títol | Rapid, Species-Specific detection of lactic acid bacteria from beer using the polymerase chain reaction |
Autor | DIMICHELE, L. J. LEWIS, M. J. |
Dades Font | Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 63-66 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Identificacio Cervesa Reaccio de polimeritzacio en cadena |
Localització | C 8/104 |
Títol | Regulation of Squalene Epoxidase Activity by Membrane Fatty Acid Composition in Yeast |
Autor | BUTTKE, T. M. BRINT, S. L. LOWE, M. R. |
Dades Font | Lipids ISSN: 0024-4201 VOL 23 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 68-71 |
Descriptors | Epoxidasa Llevats Acid gras insaturat Mutant biosintetic Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 10/33 |
Títol | Regulation of heavy metal toxicity in acid-tolerant chlorella: physiological an biochemical approaches |
Autor | RAI, L.C. RAI, P.K. MALLICK, N. |
Dades Font | Environmental and experimental botany ISSN: 0098-8472 VOL 36 - 1996 - V: - N: 1, Pg: 99-109 |
Descriptors | ATPasa Plantes Metall pesant |
Localització | C 9/96 |
Títol | Regulation of the Expression of the H-ATPase Genes PMA1 and PMA2 During Growth and Effects of Octanoic Acid in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | VIEGAS, C. A. SUPPLY, P. CAPIEAUX, E. VAN DYCK, L. GOFFEAU, A. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0167-4781 - 1994 - V: - N: 1217, Pg: 74-80 |
Descriptors | H-ATPasa Expressio genetica Acid octanoic Assaig de fusio Saccharomyces cerevisiae Creixement Membrana plasmatica Galactosidasa |
Localització | C 10/151 |
Títol | Relationship between cadmium sensitivity and degree of plasma membrane fatty acid unsaturation in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | HOWLETT, N.G. AVERY, S.V. |
Dades Font | Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0175-7598 VOL 48 - 1997 - V: - N: 4, Pg: 539-545 |
Descriptors | Cadmi Membrana plasmatica Acid gras insaturat Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 13/115 |
Títol | Relationship between mineral nutrition and organic acid levels in grape berry |
Autor | FAILLA, O. SCIENZA, A. GALLUZZI, A. STRINGARI, G. STEFANI, R. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 227-230 |
Descriptors | Nutricio mineral Acid organic Raim Vinya |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Research Note. Commercial trial of winemaking using two selected starters of saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content. |
Autor | FATICHENTI, F. FARRIS, G.A. DEIANA, P. CECCARELLI, S. SERRA, M |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 236-240 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid malic Fermentacio alcoholica |
Localització | C 8/83 |
Títol | Research note proline and abscisic acid content of the juice of ripe riesling grape berries: effect of irrigation during harvest |
Autor | COOMBE, B.G. MONK, P.R |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 30 - 1979 - V: - N: 1, Pg: 64-67 |
Descriptors | Reg Irrigacio Acid abscisic Collita Vinya Riesling Baia Verema Raim Regatge |
Localització | C 6/71 |
Títol | Research note rapid determination of sorbic acid in wine |
Autor | ZIEMELIS, G. SOMERS, T. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 217-219 |
Descriptors | Vi de taula Acid sorbic Vi blanc Vi negre Control de qualitat Dosificacio Dosatge |
Localització | C 4/29 |
Títol | Reverse dot blot hybridization: A useful method for the direct identification of lactic acid bacteria in fermented food. |
Autor | EHRMANN, M. LUDWIG, W. SCHLEIFER, K.H |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1994 - V: - N: 117, Pg: 143-150 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Identificacio Aliments |
Localització | C 8/77 |
Títol | Reviews of the progress of Dairy Science: Genetics of lactic acid bacteria |
Autor | LYDON, F. GASSON, M. J. |
Dades Font | The Journal of Dairy Research ISSN: 0022-02999 - 1981 - V: - N: 48, Pg: 363-376 |
Descriptors | DNA plasmid ADN plasmid Bacteris acidolactics Extraccio |
Localització | C 7/111 |
Títol | Role of Scalar Protons in Metabolic Energy Generation in Lactic Acid Bacteria |
Autor | LOLKEMA, J.S. POOLMAN, B. KONINGS, W.N. |
Dades Font | Journal of Bioenergetics and Biomembranes ISSN: 0145-479X VOL 4 - 1995 - V: - N: 27, Pg: 467-473 |
Descriptors | Protons Bacteris acidolactics Fermentacio malolactica |
Localització | C 12/69 |
Títol | Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids |
Autor | BARDI, L. COCITO, Ch. MARZONA, M. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140 |
Descriptors | Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos |
Localització | C 14/35 |
Títol | Seed lipids from some varieties of grapes grown in Sicily. Note 1: fatty acid composition |
Autor | IZZO, R. MURATORE, G. |
Dades Font | La Rivista Italiana delle Sostanze Grasse ISSN: 0035-6808 VOL LXX - Dicembre 1993 - V: - N: , Pg: 601-604 |
Descriptors | Acids grassos Composicio Raim |
Localització | C 14/70 |
Títol | Simultaneous and sequential fermentations with yeast and lactic acid bacteria in apple juice |
Autor | HERRERO, M. et al. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - January 1999 - V: 22- N: 1, Pg: 48-51 |
Descriptors | Poma Suc de poma Acid lactic Suc de poma concentrat Interaccio amb microorganismes Acidesa Acid malic Degradacio Acidificacio biologica Acidificacio |
Localització | C 2/20 |
Títol | Some pehnolic acid and flavanols en sivereal autochthoniy Croatian wines determined by high performance liquid chromatography (hplc) |
Autor | BUDIC-LETO, I. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 397-402 |
Descriptors | Acid fenolic Flavonols Vi Croacia Cromatografia liquida |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Sorbic Acid as a Preservative in Sparkling Wine. Its Efficacy and Adverse Flavor Effect Associated with Ethyl Sorbate Formation |
Autor | DE ROSA, T. et al. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 2, Pg: 98-102 |
Descriptors | Acid sorbic Vi escumos Gust Sabor Efectes Etil |
Localització | C 20/82 |
Títol | Specific uptake of 6-deoxy-D-glucose and of 2-aminoisobutyric acid by sugar beet leaves and roots |
Autor | KOTYK, A ZAHRADNICEK, J. |
Dades Font | Biologia Plantarum VOL 39 - 1997 - V: - N: 4, Pg: 591-597 |
Descriptors | 6-deoxi-D-glucosa Acid 2-aminoisobutiric Sucre Arrels Fulles |
Localització | C 10/152 |
Títol | Spoilage of bottled red wine by acetic acid bacteria |
Autor | BARTOWSKY, E.J. XIA, D. GIBSON, R.L. FLEET, G.H. HENSCHKE, P.A. |
Dades Font | Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 - 2003 - V: - N: 36, Pg: 307-314 |
Descriptors | Acid acetic Bacteris de l'acid acetic Acetobacter pasteurianus Identificacio Vi |
Localització | C 24/69 |
Títol | Stability of anthocyanins from grape (Vitis vinifera L.)skins with tannic acid in a model system |
Autor | FAL?AO, L.D. et al. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 323-332 |
Descriptors | Antocians Raim Vitis vinifera L. Acid tannic Copigmentacio |
Títol | Stress-dependent redistribution of abscisic acid (ABA) in Hordeum vulgare L. leaves: the role of epidermal ABA metabolism, tonoplastic transport and the cuticle |
Autor | DAETER, W. HARTUNG, W. |
Dades Font | Plant, cell and environment ISSN: 0140-7791 - 1995 - V: - N: 18, Pg: 1367-1376 |
Descriptors | Cuticula Transport tonoplastic Acid abscisic Metabolisme Transport Epidermis cel.lular Vacuola Hordeum vulgare |
Localització | C 9/132 |
Títol | Substrate specifity and gene expression of the amino-acid permeases in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | REGENBERG, B DURING-OLSEN MORTEN, L KIELLAND-BRANDT, C HOLMBERG, S |
Dades Font | Current Genetics ISSN: 0172-8083 VOL 36 - 2000 - V: - N: 5, Pg: 317-328 |
Descriptors | Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/31 |
Títol | Synthesis, metabolism and compartmentation of abscisic acid in Riccia fluitans L. |
Autor | HELLWEGE, E.M. HARTUNG, W. |
Dades Font | Journal of plant physiology ISSN: 0176-1617 VOL 150 - 1997 - V: - N: , Pg: 287-291 |
Descriptors | Acid abscisic Riccia fluitans Forma aquatica Forma terrestre |
Localització | C 9/129 |
Títol | The Application of the QB/Total acid criterion for harvesting grapes at optimum maturity |
Autor | PLESSIS, C.S. du |
Dades Font | VORI Leaflet series - 1983 - V: - N: 103, Pg: |
Descriptors | Raim Verema Maduracio Sucre Acid |
Títol | The H+-ATPase in the plasma membrane of Saccharomyces cerevisiae is activated during growth latency in octanoic acid-supplemented medium accompanying the decrease in intracel.lular pHand cell viability |
Autor | VIEGAS, C. A. ALMEIDA, P. F. CAVACO, M. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0082-57860 VOL 64 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 779-783 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae H+-ATPasa Membrana plasmatica |
Localització | C 12/32 |
Títol | The Relationship Between the Ratio of Degrees Brix to Percent Acid and Sensory Flavor in Grapefruit Juice |
Autor | FELLERS, P. J. |
Dades Font | Food Technology ISSN: 0015-6639 - juliol 1991 - V: - N: , Pg: 68-75 |
Descriptors | Suc de taronja Gust |
Localització | C 8/50 |
Títol | The Toxicity of Sulphur Dioxide towards Certain Lactic Acid Bacteria from Fermented Apple Juice |
Autor | CARR, J.G. DAVIES, P. A. SPARKS, A.H |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 40 - 1976 - V: - N: , Pg: 201-212 |
Descriptors | Bacteris acidolactics Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio |
Localització | C 7/66 |
Títol | The effect of ascorbic acid on oxidative browning of white wines and model wines |
Autor | PENG, Z. DUNCAN, B. POCOCK, K.F. SEFTON, M.A. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 4 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 127-135 |
Descriptors | Acid ascorbic Vi blanc Dioxid de sulfur Oxidacio |
Localització | C 15/13 |
Títol | The effect of different treatments on abscisic acid levels in waltham cross grapes and the occurrence of berry abscission |
Autor | WOLF, E.E.H. BULLSTEDT, D.U. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 347-350 |
Descriptors | Acid abscisic Tractament Raim |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | The enumeration and identification of acetic acid bacteria from south african red wine fermentations |
Autor | DU TOIT, W.J. LAMBRECHTS, M.G. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: 74- N: , Pg: 57-64 |
Descriptors | Acid acetic Fermentacio Vi negre pH |
Localització | C 16/10 |
Títol | The occurrence and characterization of lactic acid bacteria in brandy base wines |
Autor | LAMBRECHTS, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 321-330 |
Descriptors | Acid lactic Bacteris Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | The occurrence, control and esoteric effect of acetic acid bacteria in winemaking |
Autor | DU TOIT, W.J. PRETORIUS, I.S. |
Dades Font | Annals of Microbiology - 2002 - V: - N: 52, Pg: 155-179 |
Descriptors | Bacteris acetics Acid acetic Vi Efectes |
Localització | C 17/3 |
Títol | The phylogeny of acetic acid bacteria based on the partial sequences of 16S ribosomal RNA: the elevation of the subgenus Glauconoacetobacter to the generic level |
Autor | YAMADA, Y. HOSINO, K. ISHIKAWA, T. |
Dades Font | Biosci. Biotechnology Biochemistry VOL 8 - 1997 - V: - N: 61, Pg: 1244-1251 |
Descriptors | Taxonomia Glauconoacetobacter Bacteris Acid acetic rRNA ARNr 16S |
Localització | C 23/74 |
Títol | The relationship of acid-soluble glucogen to yeast flocculation |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1608-1613 |
Descriptors | Floculacio Llevats Glicogen |
Localització | C 14/3 |
Títol | The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for the isolation of lactic acid bacteria |
Autor | CASEY, G. P. INGLEDEW, W. M. |
Dades Font | Brewers Digest - mar? 1981 - V: - N: , Pg: 38-45 |
Descriptors | Bacteris Bacteriologia Medi Acid acetic Acid lactic Flavobacterium proteus |
Localització | C 10/6 |
Títol | Tissue fractionation studies. 5.The association of acid phosphatase with a special class of cytoplasmic granules in rat liver. |
Autor | APPELMANS, F. WATTIAUX, R. DUVE, C. de |
Dades Font | Biochemical Journal ISSN: 0264-6021 VOL 59 - 1955 - V: - N: , Pg: 438-445 |
Descriptors | Fosfatasa acida Enzims Identificacio Determinacio Mitocondri Citologia |
Localització | C 5/55 |
Títol | Transport and metabolic effects of alfa-aminoisobutyric acid en Saccharomyces Cerevisiae |
Autor | KYU WON KIM ROON, R. J. |
Dades Font | Biochimica et biophysica acta ISSN: 0304-4165 - 1982 - V: - N: 719, Pg: 356-362 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Aminoacid Transport Acid alfa-aminoisobutiric |
Localització | C 9/8 |
Títol | Uptake of fatty acid by the yeasts, Saccharomyces uvarum and Saccharomyces lipolytica |
Autor | PALTAUF, F. KOHLWIEN, S. D. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica Acta - 1983 - V: - N: 3, Pg: 310-317 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Saccharomyces lipolytica Acids grassos Llevats Transport cinetic |
Localització | C 23/69 |
Títol | Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines |
Autor | OUGH, C. S. RAMEY, D. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934 |
Descriptors | Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims |
Localització | C 3/140 |
Títol | Weak organic acid treatment causes a trehalose accumulation in low-ph cultures of Saccharomyces cerevisiae, not displayed by the more preservative-resistant Zygosaccharomyces baili |
Autor | CHENG,L. MOGHRABY, J. PIPER, P.W. |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - october 1999 - V: - N: 170, Pg: 89-95 |
Descriptors | Acid sorbic Ph intracel.lular Llevats Saccharomyces cerevisiae Zygosaccharomyces bailii |
Localització | C 15/47 |
Títol | Wine deacidification |
Autor | BEELMAN, R.B. GALLANDER, J.F. |
Dades Font | Advances in Food Research - 1979 - V: - N: , Pg: 1-53 |
Descriptors | Vi Acidesa Fermentacio malolactica Maceracio carbonica Acid Vinificacio |
Localització | C 8/1 |
Títol | Wine quality prediction from juice brix/acid ratio and associated compositional changes for "White Riesling" and "Cabernet Sauvignon" |
Autor | OUGH, C. S. SINGLETON, V. L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 19 - 1968 - V: - N: 3, Pg: 129-138 |
Descriptors | Vi Qualitat Riesling blanc Cabernet sauvignon Most Envelliment Composicio |
Localització | C 2/95 |