Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Acid

Resultat de la cerca

Registres trobats: 209


Títol A Gas-liquid chromatographic method for analysis of phenolic acids in plants
Autor HOVART, R. J.   SENTER, S. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 1292-1295
Descriptors Cromatografia de gasos HPLC Analisi Fenols Acid Esters Plantes Espectrometria
Localització C 3/127

Títol A uniform method for total acid determination in wines.
Autor GUYMON, J.F.   OUGH, C.S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 40-45
Descriptors Vi Acidesa Analisi Determinacio Acid Composicio Identificacio Control de qualitat
Localització C 4/43

Títol Abscisic Acid Content and Osmotic Relations of Salt-stressed Grapevine Leaves
Autor DOWNTON, W. J. S.   LOVEYS, B. R.  
Dades Font Australian Journal of Plant Physiology - 1981 - V: - N: 8, Pg: 443- 452
Descriptors Acid abscisic Relacio osmotica Pampols Vinya Estres de sal
Localització C 10/144

Títol Abscisic acid physiology and biosynthesis in higher plants
Autor CREELMAN, R.A  
Dades Font Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 - 1989 - V: - N: 75, Pg: 131-136
Descriptors Acid abscisic Fisiologia Biosintesi Plantes Xanthoxin
Localització C 6/67

Títol Abscisic acid signaling
Autor GIRAUDAT, J.  
Dades Font Current Opinion in cell Biology ISSN: 0955-0674 VOL 7 - 1995 - V: - N: , Pg: 232-238
Descriptors Acid abscisic
Localització C 8/44

Títol Abscisic acid transport and metabolism in grapevine (vitis vinifera l.)
Autor LOVEYS, B.R.  
Dades Font New phytology ISSN: 0028-646X - 1984 - V: - N: 98, Pg: 575-582
Descriptors Acid abscisic Transport Metabolisme Vinya
Localització C 6/53

Títol Accumulation and transport of abscisic acid and its metabolites in Ricinus and Xanthium
Autor ZEEVAART, J.A.D.   BOYER, G.L.  
Dades Font Plant physiology ISSN: 0032-0889 - 1984 - V: - N: 74, Pg: 934-939
Descriptors Acid abscisic Estres hidric Acid faseic
Localització C 9/136

Títol Acetaldehyde metabolism by wine lactic acid bacteria
Autor OSBORNE, J.P   MIRA DE ORDUNYA, R   PILONE, G.L   LIU, S.Q  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - july 2000 - V: - N: 191, Pg: 51-55
Descriptors Fermentacio malolactica Dioxid de sulfur Acetaldehid Acid lactic
Localització C 15/26

Títol Acetic Acid Bacteria in Some Australian Wines
Autor DRYSDALE, G. S.   FLEET, G. H.  
Dades Font Food Technology in Australia ISSN: 0015-6647 VOL 37 - gener 1985 - V: - N: 1, Pg: 17-20
Descriptors Acid acetic Bacteris Australia Vi
Localització C 11/10

Títol Acetic acid bacteria in winemaking: a review
Autor DRYSDALE, G.S.   FLEET, G.H.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 143-154
Descriptors Acetobacter Bacteris Gluconobacter Vi Acid acetic
Localització C 9/127

Títol Acetic acid bacteria presents in South African red wine fermentations and their characteristics
Autor LAMBRECHTS, M.G.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 165-170
Descriptors Acid acetic Bacteris Sud Africa Vi negre Fermentacio Caracteristiques Africa del sud
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Acetobacter Polyoxogenes Sp. Nov., a new species of an acetic acid bacterium useful for producing vinegar with high acidity
Autor ENTANI, E.   OHMORI, S.   MASAI, H.   SUZUKI, K.  
Dades Font Journal of General and Applied Microbiology ISSN: 0022-1260 VOL 31 - 1985 - V: - N: , Pg: 475-490
Descriptors Acid acetic Acetobacter Vinagre
Localització C 12/135

Títol Acetobacter diazotrophicus sp. nov., a nitrogen-fixing acetic acid bacterium associated with sugarcane
Autor GILLIS, M.   KERSTERS, K.   HOSTE, B.   JANSSENS, D.   KROPPENSTEDT, R. M.   STEPHAN, M. P.   TEIXEIRA, K.R.   DOBEREINER, J.   LEY, F. J. de  
Dades Font International journal of systematic bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 39 - juliol 1989 - V: - N: 3, Pg: 361-364
Descriptors Canya de sucre Saccharobacter nitrocaptans Acid desoxiribonucleic DNA Arrels Acetobacter Acid acetic
Localització C 9/120

Títol Acid, sulfur and sorbate treatments for wine. An overview with practical considerations
Autor ABRAMS, B  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - hivern 1992 - V: - N: 4, Pg: 132-135
Descriptors Vi Vinificacio Fermentacio Acidesa Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre pH Acid tartric Acid tartaric Acid citric Dosificacio Dosatge

Títol Activation of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae by octanoic acid.
Autor VIEGAS, C. A.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 137 - 1991 - V: - N: , Pg: 645-651
Descriptors Acid octanoic Saccharomyces cerevisiae Llevats Plasma Membrana ATPasa Enzims Cel.lula Citologia Fermentacio alcoholica Toxicitat Determinacio
Localització C 5/60

Títol Alteration in membrane fluidity and lipid composition, and modulation of H+-ATPase activity in Saccharomyces cerevisiae cause by decanoic acid
Autor ALEXANDRE, H.   MATHIEU, B.   CHARPENTIER, C.  
Dades Font Microbiology-UK ISSN: 0002-0260 - 1996 - V: - N: , Pg: 469-475
Descriptors Saccharomyces cerevisiae ATPasa
Localització C 8/98

Títol Amino acid and protein metabolism in Vitis spp.
Autor ROUBELAKIS-ANGELAKIS, K.A.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 52-61
Descriptors Aminoacid Proteines Metabolisme Vitis spp
Localització 634.817 INT

Títol Amino acid replacements at seven different histidines in the yeast plasma membrane H+-ATPase reveal critical positions at His285 and His701
Autor WACH, A.   SUPPLY, P.   DUFOUR, J. P.   GOFFEAU, A.  
Dades Font Biochemistry ISSN: 0006-2960 - 1996 - V: - N: 35, Pg: 883-890
Descriptors Histidina Llevats H285 H701 Cicle catalitic d'hidrolisi Aminoacid Membrana plasmatica Saccharomyces cerevisiae Oligonucleotid Mutagenesi Plasma
Localització C 7/108

Títol Amino acid uptake is strongly affected during exponential growth of Saccharomyces cerevisiae in 0.7 M NaCl medium
Autor NORBECK, J.   BLOMBERG, A.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 VOL 158 - 1998 - V: - N: , Pg: 121-126
Descriptors Transport Aminoacid Clorur Sodi Saccharomyces cerevisiae
Localització C 12/33

Títol An enzyme-immunoassay for cis-(+)-abscisic acid.
Autor WEILER, Elmar W.  
Dades Font Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 VOL 54 - 1982 - V: - N: , Pg: 510-514
Descriptors Acid abscisic Reguladors de creixement Enzims
Localització C 3/32

Títol Anaerobic nutrition of Saccharomyces cerevisiae. II Unsaturated fatty acid requirement for growth in a defined medium
Autor ANDREASEN, A.A.   STIER, T.J.B.  
Dades Font Journal of cellular and comparative physiology ISSN: 0095-9898 - 1957 - V: 43- N: , Pg: 271-281
Descriptors Nutricio anaerobica Saccharomyes cerevisiae Acid gras insaturat Creixement Llevats
Localització C 15/101

Títol Application de l?isotachophorese au dosage des acides des vins
Autor CHAUVET, S.   SUDRAUD, P.  
Dades Font Analusis ISSN: 0365-4877 - 1983 - V: 11- N: 5, Pg: 243-250
Descriptors Isotacoforesi Dosificacio Acid Vi
Localització C 20/88

Títol Ascorbic acid and dehydroascorbic acid content of foods-as-easten
Autor VANDERSLICE, J.T.   HIGGS, D.J.   HAYES, J.M.   BLOCK, G.  
Dades Font Journal of Food Composition and Analysis ISSN: 0889-1575 VOL 3 - 1990 - V: - N: , Pg: 105-118
Descriptors Acid ascorbic Acid deshidroascorbic Aliments Vitamina C
Localització C 14/60

Títol Bioconversion of Cinnamic acid to acetophenone by a pseudomonad: microbial production of a natural flavor compound
Autor HILTON, M.D.   CAIN, W.J.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 - March 1990 - V: - N: , Pg: 623-627
Descriptors Bioconversio Acid cinamic Acetofenona Pseudomonad Compostos Sabor
Localització C 17/37

Títol Changes in the activity of the general amino acid permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus during fermentation
Autor IGLESIAS, R.   FERRERAS, J. M.   ARIAS, F. J.   MUNYOZ, R.   GIRBES, T.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 36 - 1990 - V: - N: , Pg: 808-810
Descriptors Permeasa Aminoacid Sintesi de polifenilalanina Inhibicio Etanol Saccharomyces cerevisiae
Localització C 11/4

Títol Changes in the anthocyanins, flavonoids and hydroxycinnamic acid esters during fermentation and aging of merlot and cabernet sauvignon
Autor NAGEL, C.W.   WULF, L.W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 2, Pg: 111-116
Descriptors Antocianins Flavonoides Acid hidroxicinamic Cabernet sauvignon Merlot Fermentacio Envelliment
Localització C 18/131

Títol Characterisation of Balsamic Vinegars by Animo Acid Content
Autor SIGNORE, A del.   STANCHER, B   CALABRESE, M  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 12 - novembre 2000 - V: - N: 3, Pg: 317-332
Descriptors Aminoacid Vinagre balsamic Tecniques estadistiques Caracteritzacio

Títol Characterization by Plasmid Profile Analysis of Acetic Acid Bacteria from Wine, Spirit Cider Acetators for Industrial Vinegar Production
Autor MARIETTE, I.   SCHWARTZ, E.   VOGEL, R. F.   HAMMES, W. P.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1991 - V: - N: 71, Pg: 134-138
Descriptors Sobreoxidacio Plasma Acid acetic Vi Alcohol DNA ADN Acid desoxiribonucleic Produccio de vinagre
Localització C 10/145

Títol Characterization of Saccharomyces Sp. through determination of amnio acid profiles by capillary gas chromatography
Autor VASCONCELOS, A.M.P.   CHAVES DAS NEVES, H.J.  
Dades Font Journal of High Resolution Chromatography & Chromatography Communications ISSN: 0344-7138 VOL 8 - September 1985 - V: - N: , Pg: 547-550
Descriptors Saccharomyces sp. Aminoacid Cromatografia capil?lar de gasos Llevats
Localització C 24/73

Títol Characterization of an acetic acid bacterium useful for producing bacterial cellulose in agitation cultures: the proposal of acetobacter xylinum subsp. sucrofermentans subsp. nov., The
Autor TOYOSAKI, H.   KOJIMA, Y.   TSUCHIDA, T.   HOSHINO, K.   YAMADA, Y.   YOSHINAGA, F.  
Dades Font Journal of general and applied microbiology ISSN: 0022-1260 VOL 41 - 1995 - V: - N: , Pg: 307-314
Descriptors Bacteris acidolactics
Localització C 8/113

Títol Characterization, Cloning, Curing, and Distribution in Lactic Acid Bacteria of pLP1, a Plasmid from Lactobacillus plantarum CCM 1904 and Its Use in Shuttle Vector Construction
Autor BRINGEL, F.   FREY, L.   HUBERT, J. C.  
Dades Font Plasmid ISSN: 0147-619X - 1989 - V: - N: 22, Pg: 193-202
Descriptors Lactobacillus plantarum Bacteris acidolactics Bacteris
Localització C 6/129

Títol Chenopodium: seed protein, fractionation and amino acid composition
Autor PRAKASH, D.   PAL, M.  
Dades Font International Journal of Food Sciences and Nutrition ISSN: 0963-7486 VOL 49 - 1998 - V: - N: 4, Pg: 271-275
Descriptors Aminoacid Composicio Chenopodium
Localització C 14/52

Títol Colorimetric Determination of Sterols in Vegetable Oils with Chloramine T and Sulfuric Acid Reagent
Autor AHUJA, K. L.   BAJAJ, K. L.  
Dades Font Journal of the American Oil Chemistry Society ISSN: 0003-021X VOL 57 - agost 1980 - V: - N: 8, Pg: 250-251
Descriptors Determinacio colorimetrica Cloramina T Oli vegetal Esterol
Localització C 11/8

Títol Colorimetry of total phenolics with phosphomolybdic-phosphotungstic acid reagents
Autor SINGLETON, V. L.   ROSSI, J. A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 16 - 1965 - V: - N: , Pg: 144-158
Descriptors Fenols Vi Raim Colorimetria Color
Localització C 7/100

Títol Combined effects of ethanol, high homogenization pressure, and temperature on cell fatty acid composition in Saccharomyces cerevisiae
Autor GUERZONI, M.E.   FERRUZZI, M.   GARDINI, F.   LANCIOTTI, R.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 - 1999 - V: - N: 45, Pg: 805-810
Descriptors Etanol Temperatura Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 17/34

Títol Comparison of exocellular polysaccharide production by thermophilic lactic acid bacteria
Autor CERNING, J.   BOUILLANNE, C.   LANDON, M.   DESMAZEAUD, M. J.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 443-451
Descriptors Bacteris acidolactics Polisacarids
Localització C 7/77

Títol Comparison of exolcullular polysaccharide production by thermophilic lactic acid bacteria
Autor CERNING, J.   BOUILLANNE, C.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 VOL 10 - 1990 - V: - N: , Pg: 4443-4451
Descriptors Bacteris acidolactics Polisacarids
Localització C 7/85

Títol Compartmental redistribution and long-distance transport of abscisic acid (ABA) in plants as influenced by environmental changes in the rhizosphere - a biomathematical model
Autor SLOVIK, S.   DAETER, W.   HARTUNG, W.  
Dades Font Journal of experimental botany - agost 1995 - V: - N: 289, Pg: 881-894
Descriptors Acid abscisic Redistribucio compartimental Informatica Biomatematica pH Comunicacio peu-arrel Comunicacio arrel-peu
Localització C 10/2

Títol Componentes volatiles en uvas
Autor GOMEZ, E. [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 37-40
Descriptors Raim Components volatils Aroma Acid Varietats Alcohol Esters Composicio Analisi Hidrolisi Enzims Monoterpens

Títol Composition and consumption of alcoholic beverages: a review
Autor SUOMALAINEN, H.   NYKANEN, L.   ERIKSSON, K.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187
Descriptors Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum
Localització C 3/25

Títol Composition and quality of juices and wines of eight vitis rotundifolia michx. cultivars
Autor RADVANYI, J...[et al.]  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 316-322
Descriptors Vi Vitis Rotundinfulia Most Analisi sensorial Vi blanc Vi negre Vinificacio Analisi Composicio Moscatell Acid Color
Localització C 3/128

Títol Contribucion delas levaduras indigenas a la composicion volatil del vino en fermentaciones inoculadas
Autor GARDE CERDAN, T.   ARIAS GIL, M.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: VII- N: 38, Pg: 32-36
Descriptors Llevats Composicio volatil Fermentacio inoculada Esters Acid Alcohol superior

Títol Correction de l'acidite des mouts et des vins.
Autor REBELEIN, H.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141
Descriptors Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania
Localització C 5/50

Títol DL- lactic acid production and /or degradation by wine yeast during alcoholic fermentation
Autor DELFINI, C.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 40-47
Descriptors Acid lactic Llevats Fermentacio alcoholica
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Degradation of oxalic acid by trasgenc oilseed rape plants expressing oxalate oxidase.
Autor THOMPSON, C.   DUNWELL, J.M.   JOHNSTONE, C.E.   LAY, V.   RAY, J.   SCHMIDT, M.   WATSON, H.   NISBET, G.  
Dades Font Euphytica - 1995 - V: - N: 85, Pg: 169-172
Descriptors Acid oxalic Brassica napus Sclerotinia sclerotiorum Transformacio
Localització C 9/81

Títol Deoxyribonucleic Acid Homologies Among Organisms in the Genus Gluconobacter
Autor MICALES, B. K.   JOHNSON, J. L.   CLAUS, G. W.  
Dades Font International Journal of Systematic Bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 35 - gener 1985 - V: - N: 1, Pg: 79-85
Descriptors DNA ADN Acid desoxiribonucleic Gens Glauconobacter
Localització C 10/35

Títol Determination de l'origine d'un vin a l'aide du spectre des acides amines.
Autor OOGHE, W.  
Dades Font FV - maig 1989 - V: - N: 832, Pg: 5 p.
Descriptors Origen Vi Denominacio d'origen Autenticitat Acid Amines Control de qualitat Fran?a
Localització FV 832

Títol Determination of free and total fatty acids of wine
Autor SOUFLEROS, E.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 169-177
Descriptors Vi Acid Esters Cromatografia de gasos
Localització C 1/65

Títol Determination of pteroic acid by high-performance thin-layer chromatography. Contribution to the investigation of 7,8-dihydropteroate synthase
Autor BARTELS, R.   BOCK, L.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 659 - 1994 - V: - N: , Pg: 185-189
Descriptors Acid pteroic Cromatografia Cromatografia en capa fina d'alta resolucio
Localització C 6/61

Títol Determination of the acidity index of crude oils and petroleum derivatives by means of thermometric titrations. Comparison with other methods
Autor BORRULL, F. et al.  
Dades Font Thermochimica Acta ISSN: 0040-6031 - 1986 - V: 98- N: , Pg: 1-7
Descriptors Index Acid Oli cru Petroli Derivats Titracio termometrica
Localització C 20/38

Títol Determination quantitative des principaux composants acides du vin par chromatographie liquide haute pression
Autor SCHNEYDER, J.   FLAK, W.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 749, Pg: 5 p.
Descriptors Acid Vi HPLC Determinacio Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Acid carboxilic Acid citric Acid fumaric Acid succinic
Localització FV 749

Títol Disruption of the Saccharomyces cerevisiae homologe to the murine fatty acid transport protein impairs uptake and growth on long-chain fatty acids
Autor FAERGEMAN, N. J.   DIRUSSO, C. C.   ELBERGER, A.   KNUDSEN, J.   BLACK, P. N.  
Dades Font The Journal of Biological Chemistry ISSN: 8531-8538 VOL 272 - mar? 1997 - V: - N: 13, Pg: 8531-8538
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid gras Transport de proteines Llevats
Localització C 10/37

Títol Diurnal changes in water relations and abscisic acid in field-grown Vitis vinifera cultivars. III. The influence of xylem-derived absisci acid on leaf gas exchange
Autor LOVEYS, B.R.  
Dades Font New Phytologist, The ISSN: 0028-646X - 1984 - V: - N: 98, Pg: 563-573
Descriptors Acid abscisic Xilema Transport Vinya Fotosintesi Estoma
Localització C 5/108

Títol Diurnal changes in water relations and abscisic acid in field-grown vitis vinifera cultivars
Autor LOVEYS, B. & B.R.   DURING, H.  
Dades Font New phytology ISSN: 0028/646X - 1984 - V: - N: 97, Pg: 37-47
Descriptors Acid abscisic Relacio hidrica Vinya
Localització C 8/11

Títol Diurnal changes in water relations and absisic acid in field grown Vitis vinifera cvs.I. Leaf water potential components and leaf conductance under humid termperature and semiarid conditions
Autor DURING, H.   LOVEYS, B. R.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1982 - V: - N: 21, Pg: 223-232
Descriptors Relacio hidrica Vitis vinifera Vinya Acid abscisic
Localització C 10/4

Títol Dosage de l'acide tartrique. Hydrolyse de l'acid metatartrique eventuellement present
Autor
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 304 (complement), Pg: 1 p.
Descriptors Hidrolisi Acid metartaric Acid tartric Acid tartaric Determinacio Vi
Localització FV 304 (complement)

Títol Dosage des acides des vins par isotachophorese.
Autor CHAUVET, S.   CAZABEIL, J. M.   SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - juny 1989 - V: - N: 837, Pg: 6 p.
Descriptors Acid Vi Dosificacio Dosatge Isotacoforesi Metode Metodologia
Localització FV 837

Títol Dosage des acides gras totaux du vin et des levures de vinification
Autor FERRARI, G.   MEUNIER, J.M.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 7 - 1987 - V: - N: , Pg: 61-76
Descriptors Acids grassos Vi blanc Llevats Fermentacio Acid Cromatografia de gasos liquids Composicio Autolisi Vinificacio Lipids Metode xampanyes Metode tradicional Conservacio
Localització C 4/102

Títol Dosage des acides-phenols dans les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 723, Pg: 6 p.
Descriptors Cromatografia de liquids Acid Fenols Vi Analisi HPLC Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 723

Títol Dosage du nitrure de sodium dans les mouts et les vins
Autor SALVO, R.   GUILLEM, J. V.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 662, Pg: 4 p.
Descriptors Acid Sodi Most Vi Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 662

Títol Dosage par chromatographie liquide haute performance des principaux acides organiques du vin
Autor POLO, M. C.   BARAHONA, F.   CACERES, I.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 175-187
Descriptors Cromatografia HPLC Acid organic Vi Analisi Composicio Identificacio Dosificacio Dosatge Acid
Localització C 4/79

Títol Effect of Vineyard Locations, Varieties, and Rootstocks on the Juice Amino Acid Composition of Several Cultivars
Autor OUGH C. S.   HUANG, Z.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 135-139
Descriptors Most Vi Analisi Dosificacio Dosatge Aminoacid Cromatografia de liquids HPLC Varietats
Localització C 5/31

Títol Effect of a 4-wk daily intake of Cognac on lipid and oxidativeprotection parameters of plasma and low-density lipoprotein in healthy volunteers. A remanent plasma oxidative protection. Ellagic acid could depress cell production of superoxide.
Autor LEGER, CL.   CARBONNEAU, MA.   MICHEL, F.   CRISTOL, J.P.   LAURET, C.   LIBERSA DURIEZ, P.   LUC, G.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings ISSN: - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Lipids Plasma Lipoproteines Oxidacio Proteccio Produccio cel?lular Conyac Cognac
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Effect of abscisic acid and defoliation on anthocyanin accumulation in Kyoho grapes (Vitis vinifera L. x V. labruscana Bailey)
Autor KATAOKA, I.   SUGIURA, A.   UTSUNOMIYA, N.   TOMANA, T.  
Dades Font Vitis - 1982 - V: - N: 21, Pg: 325-332
Descriptors Acid abscisic Defoliacio Acumulacio antocianica Vitis vinifera Vitis labruscana Raim Baia Color Pell
Localització C 5/118

Títol Effect of acetic acid bacteria upon the growth and metabolism of yeasts during the fermentation of grape juice, The
Autor DRYSDALE, G.S.   FLEET, G.H.  
Dades Font Journal of applied bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1989 - V: - N: 67, Pg: 471-481
Descriptors Bacteris Acid acetic Acetobacter Metabolisme Llevats Fermentacio alcoholica Most Gluconobacter Saccharomyces cerevisiae Kloeckera apiculata Candida stellata Acetat d'etil
Localització C 9/133

Títol Effect of certain Grape-Parasitic Fungi on the activity of wine lactic acid bacteria (Leuconostoc Oenos)
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   SAN ROMAO, V.   JOYEUX, A.   CHAUVET, S.  
Dades Font Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1987 - V: - N: 7, Pg: 267-274
Descriptors Fongs Parasits Leuconostoc oenos Fermentacio malolactica Vi Raim
Localització C 15/57

Títol Effect of crop level and crop load on growth, yiels, must and wine composition, and quality of Cabernet Sauvignon
Autor BRAVO, B.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 2, Pg: 125-131
Descriptors Cabernet sauvignon Vi Qualitat Creixement Most Composicio Tractament Dissolvent Carinyena Acidesa Acid Vinya Cultiu Varietats Cari?ena
Localització C 4/94

Títol Effect of osmotic stress on abscisic acid levels in xylem sap of sunflower (Helianthus annuus L.)
Autor HOAD, G.V.  
Dades Font Planta ISSN: 0032-1935 - 1975 - V: - N: 124, Pg: 25-29
Descriptors Acid abscisic Estres osmotic Gira-sol Xilema
Localització C 2/66

Títol Effect of potassium and nitrogen supply on organic acid concentration and pH of grape juice: preliminary results
Autor RUHL, E.H.   FUDA, A.P.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 312-14
Descriptors Potasi Nitrogen Concentracio Acid organic pH Raim
Localització 634.817 INT

Títol Effect of pre-and/ or post fermentation addition of antioxidants like ascorbic acid or glutathione on fermentation, formation of volatile sulfur compounds and other substances causing off-flavours in wine
Autor RAUHUT, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 76-82
Descriptors Fermentacio Antioxidant Acid ascorbic Compostos volatils
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effect of the Chronic Ethanol Action on the Activity of the General Amino-Acid Permease from Saccharomyces cerevisiae var. ellipsoideus
Autor FERRERAS, J.M.   IGLESIAS, R.   GIRBES, T.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0005-2736 - 1989 - V: - N: 979, Pg: 375-377
Descriptors Etanol Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Permeasa Transport Cicloheximida
Localització C 11/2

Títol Effect pf pH and age of culture on cellular fatty acid composition of Leuconostoc oenos.
Autor DRICI-CACHON, Z.   CAVIN, J.F.   DIVIES, C.  
Dades Font Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 VOL 22 - 1996 - V: - N: 5, Pg: 331-334
Descriptors Leuconostoc oenos pH Acids grassos
Localització C 12/93

Títol Effects of gibberellic acid on cluster and berry characteristics of table grape cultivar Maria
Autor PIERS, E.J.P.   SAMAIO, V.R.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 151-156
Descriptors Acid giberelic Raim Raim de taula
Localització 634.814 SIM

Títol Effects of nitrogen fertilization of grapevines on amino acid metabolism and higher-alcohol formation during grape juice fermentation
Autor OUGH, C.S.   BELL, A.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 122-123
Descriptors Fertilitzacio Nitrogen Fermentacio Aminoacid Vinya
Localització C 7/25

Títol Effects of post-harvest treatment and storage time on the organic acid content in assaria and mollar pomegranate ( Punica Granatum L.) fruit
Autor MIGUEL, G.   FONTES, C.   MARTINS, D.   [et al.]  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322
Descriptors Punica granatum L. Magrana Granada Efecte Temps Emmagatzematge Acid organic
Localització C 24/100

Títol Effects of pst-harvest treatment and storage time on the organic acid content assaria and mollar pomegranate (Punica granatum L.) fruit
Autor MIGUEL, G. et al.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2006 - V: 18- N: 3, Pg: 317-322
Descriptors Postcollita Emmagatzematge Acid orgnanic Punica granatum L. Fruita
Localització C 24/20

Títol Effects of unsatured fatty acid deprivation on neutral lipid synthesis in Saccharomyces cerevisiae
Autor BUTTKE, T. M.   PYLE, A. L.  
Dades Font Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 152 - novembre 1982 - V: - N: 2, Pg: 747-756
Descriptors Acid gras insaturat Sintesi de lipids Saccharomyces cerevisiae
Localització C 23/66

Títol El Aroma del vino
Autor GOMEZ, E. [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 40-45
Descriptors Vi Aroma Components volatils Alcohol superior Esters Acid Fenols

Títol El lado acido de los vinos
Autor HIDALGO, J.  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 1999 - V: - N: 155, Pg: 30-34
Descriptors Vi Acid Acidesa

Títol Elaboracion de sidra en condiciones controladas
Autor SUAREZ, B.   RODRIGUEZ, R.   PICINELLI, A.   MORENO, J.   MANGAS, J.J.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 123-128
Descriptors Sidra Induccio Fermentacio Acid Sucre Elaboracio

Títol Enzymatische Bestimmung von S§uren,Kohlenhydraten und glycerin in wein.
Autor M?HLER, K.   LOOSER, S.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 140 - 1969 - V: - N: 3, Pg: 149-155
Descriptors Vi Glicerol Analisi Composicio Metode enzimatic Determinacio Acid Carbohidrats
Localització C 4/80

Títol Evolucion del contenido de acidos organicos en la elaboracion del cava
Autor GUILLEN, M. T.   LUGAR, L.   MARTI, M.   GOMEZ, J. M.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - novembre 1987 - V: - N: , Pg: 51-53
Descriptors Cava Vinificacio Acid organic Analisi Composicio Acid Fermentacio Control de qualitat Cromatografia
Localització C 4/110

Títol Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156
Descriptors Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire
Localització C 9/134

Títol Exocellular polysaccharides produced by lactic acid bacteria
Autor CERNING, J.  
Dades Font FEMS Microbiology Reviews ISSN: 0168-6445 - 1990 - V: - N: 87, Pg: 113-130
Descriptors Bacteris acidolactics Polisacarids mutants Leuconostoc mesenteroides
Localització C 7/37

Títol Experiments of acidification of musts and wines with DL-malic acid, DL-lactic acid and L(+) tartaric acid
Autor DELFINI, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 135-142
Descriptors Acidificacio Most Vi Acid malic Acid lactic Acid tartaric
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Factors influencing the growth of malolactic bacteria and malolactic activity in wine -interactions between wine yeast and lactic acid bacteria
Autor MARKIDES, A.  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - 1993 - V: - N: , Pg: 108-111
Descriptors Vi Bacteris acidolactics Llevats Creixement Fermentacio malolactica
Localització C 7/89

Títol Fatty Acid Dependent Hydrogen Peroxide Production in Lactobacillus
Autor NUNYEZ, M.   OLAZABAL, M. E.   OLIVER, G.   PESCE, A. A.   MASSA, E.   FARIAS, R. N.  
Dades Font Biochemical and biophysical research communications ISSN: 0006-291X VOL 152 - abril 1988 - V: - N: 1, Pg: 113-121
Descriptors Lactobacillus Acids grassos
Localització C 8/94

Títol Fatty acid Composition of Malolactic Oenococcus oeni Strains Exposed to pH and Ethanol Stress
Autor BASTIANINI, A   GRANCHI, L   GUERRINI, S   VINCENZINI, M  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 12 - novembre 2000 - V: - N: 3, Pg: 333-342
Descriptors Acids grassos Fermentacio malolactica Oenococcus oeni Estres d'etanol pH

Títol Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must.
Autor BUZZINI, P.   GOBBETTI, M.   ROSSI, J.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28
Descriptors Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio
Localització C 5/52

Títol Fibra de microextraccion de Carboxen-polidimetilsiloxano
Autor PEREZ, S.J.   PEREZ, J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2012 - V: - N: 3367, Pg: 70-73
Descriptors Analisi de compostos volatils Vi blanc Canaries Esters Aldehids Cetones Alcohol Acid Terpens Hidrocarburs

Títol Flavor composition of wines : a review
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font CRC Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 0099-0248 - novembre 1979 - V: - N: , Pg: 59-111
Descriptors Components volatils Gust Vi Fermentacio Acid Acid carboxilic Aroma Esters
Localització C 2/9

Títol Freon 11 xtraction of volatile metabolites formed by certain lactic acid bacteria
Autor BRITZ, T. J.   TRACEY, R. P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - juny 1989 - V: - N: 6, Pg: 1617-1623
Descriptors Bacteris lactics Fermentacio Metabolits Cromatografia de gasos liquids Freo 11 Lactobacil Espectrometria de massa Vi Viniflora oenos Leuconostoc oenos
Localització C 6/21

Títol Gas chromatographic determinations of amino acid differences in cabernet sauvignon grapes and wines as affected by rootstocks
Autor OUGH, C.S.   TABACMAN, H.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 4, Pg: 306-311
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Aminoacid Cabernet sauvignon Raim Vi Portaempelt
Localització C 18/140

Títol Genetic Heterogeneity Among Keto-Acid-Producing Strains of Gluconobacter oxydans
Autor VERMA, V.   QAZI, P.   CULLUM, J.   QAZI, G. N.  
Dades Font World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1997 - V: - N: , Pg: 289-294
Descriptors Heterogeneitat genetica Genoma Glauconobacter oxydans Cetoacids Electroforesi
Localització C 11/18

Títol Gluconacetobacter entanii sp.nov., isolated from submerged high-acid industrial vinegar fermentations
Autor SCHULLER, G.   HERTEL, cH.   HAMMES, P.W.  
Dades Font International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology ISSN: 1466-5026 - 2000 - V: - N: 50, Pg: 2013-2020
Descriptors Gluconacetobacter entanii sp.nov. Bacteris acetics Fermentacio Vinagre
Localització C 16/109

Títol Gluconic acid in California wines
Autor McCLOSKEY, L. P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 198-201
Descriptors Vi blanc Vi de taula California Acid gluconic Control de qualitat Defectes Analisi Metode enzimatic Sauternes Composicio Raim Botrytis cinerea Botritis Fongs Podridura grisa Malalties de la vinya
Localització C 4/72

Títol Glucons§ureverg§rung durch Milchs§urebakterien des weines. Fermentation of gluconic acid by lactic acid bacteria isolated from wine
Autor RADLER, F.   SCH?NIG, I.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1978 - V: - N: 167, Pg: 165-170
Descriptors Fermentacio Vi Acid lactic Acid gluconic Bacteris lactics Llevats
Localització C 4/61

Títol Glutathione metabolic genes coordinately respond to heavy metals and jasmonic acid in arabidopsis
Autor XIANG, Ch.   OLIVER, D.J.  
Dades Font The Plant Cell ISSN: 1040-4651 VOL 10 - 1998 - V: - N: 9, Pg: 1539-1550
Descriptors Metall pesant Plantes
Localització C 13/35

Títol Growth and metabolism of sugar and acids of "Leuconostoc oenos" under different conditions of temperature and pH.
Autor SERPA, M.   SILVA, M. H.   CORTES, I.   MENDES, A.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 76 - 1994 - V: - N: , Pg: 42-48
Descriptors Metabolisme Acid Creixement Leuconostoc oenos Temperatura pH
Localització C 7/128

Títol Growth and survival of acetic acid bacteria in wines at different concentrations in wines at different concentrations of oxygen, The
Autor DRYSDALE, G.S.   FLEET, G.H.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 99-105
Descriptors Acid acetic Oxigen Bacteris Vi Acetobacter Gluconobacter Concentracio d'etanol
Localització C 24/13

Títol High Perfomance Liquid Chromatography of Ascorbic Acid
Autor HELSPER, J.P.F.G.  
Dades Font High Performance Liquid Chromatography in Plant Sciences - 1987 - V: 5- N: , Pg: 114-120
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Acid ascorbic
Localització C 21/39

Títol High Performance Liquid Chromatographic Determination of Sorbic Acid in Wine
Autor McCALLA, M.A.   MARK, F.G.   KIPP, W.H.  
Dades Font Journal of the AOAC - 1977 - V: 60- N: 1, Pg:
Descriptors Begudes alcoholiques Cromatografia de liquids Determinacio Acid sorbic Vi
Localització C 19/8

Títol Histochemical technique: A low-volume, enzyme-amplified immunoassay with sub-fmol sensivity. Application to measurement of abscisic acid in stomatal guard cells
Autor HARRIS, M. J.   OUTLAW, W. H. Jr.  
Dades Font Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 - 1990 - V: - N: 78, Pg: 495-500
Descriptors Acid abscisic Aigua
Localització C 8/91

Títol Hydroxycinnamic acid-tartaric acid ester content in mature grapes and during the maturation of white riesling grapes
Autor American Journal of Enology and Viticulture  
Dades Font ONG, B.Y.NAGEL C.W. - 1978 - V: 29- N: 4, Pg: 277-281
Descriptors Acid tartaric hidroxicinamic Esters Raim Maduracio Riesling Varietats blanques
Localització C 19/16

Títol Identification of Mesophilic Lactic Acid Bacteria by Using Polymerate Chain Reaction-Amplified Variable Regions of 16S rRNA and Specific DNA Probes
Autor KLIJN, N.   WEERKAMP, A. H.   DE VOS, W. M.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 57 - novembre - V: - N: 11, Pg: 1991
Descriptors Bacteris acidolactics ADN Fermentacio
Localització C 8/32

Títol Identification of lactic acid bacteria isolated from South African brandy base wines
Autor DU PLESSIS, H.W. et al.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2004 - V: - N: 91, Pg: 19-29
Descriptors Acid lactic Bacteris acidolactics Vi base Sud Africa Africa del sud
Localització C 15/62

Títol Improvement of cluster and berry quality of centennial seedless grapes through gibberellic acid
Autor PIRES, E.J.P.   TERRA, M.M.   POMER, C.V.   PASSOS, I.R.S.  
Dades Font Proceedings of the fifth international symposium on Grapevine Physiology ISSN: 0567-7572 - May 1997 - V: - N: , Pg: 293-299
Descriptors Morfologia Raim Vinya Acid giberelic
Localització 634.814 SYM

Títol Increased cellular fatty acid desaturation as a possible key factor in thermotolerance in Saccharomyces cerevisiae
Autor GUERZONI, M.E.   FERRUZZI, M.   SINIGAGLIA, M.   CRISCUOLI, G.C.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 - 1997 - V: 43- N: , Pg: 569-576
Descriptors Termotolerancia Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 17/35

Títol Induction of tomato stress protein mRNAs by ethephon, 2,6-dichloroisonicotinic acid and salicylate
Autor VAN KAN, J.A.L.   COZIJNSEN, T.   DANHASH, N.   De WIT, P.J.G.M.  
Dades Font Plant molecular biology - 1995 - V: - N: 27, Pg: 1205-1213
Descriptors Plantes Defensa Cladosporium fulvum
Localització C 9/64

Títol Induction, modification, and transduction of the salicylic acid signal in plant defense responses
Autor SANCHEZ-CASAS, Paloma et al.  
Dades Font Proceedings of the National Academy of Sciences of USA ISSN: 0027-8424 VOL 92 - maig 1995 - V: - N: , Pg: 4134-4137
Descriptors Acid salicilic Transduccio Induccio Plantes Defensa
Localització C 6/68

Títol Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec
Autor BISSON, J.   BERTRAND, M. A.   DAULNY, B.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202
Descriptors Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils
Localització C 3/148

Títol Influence of Osmotic Stress on Nitrate reductase Activity in Wheat (Triticum aestivum L.) and the Role of Abscisic Acid
Autor LARSSON, M.   WHITFORD, P. N.   CLARKSON, D. T.  
Dades Font Journal of Experimental Botany ISSN: 0022-0957 VOL 40 - novembre 1989 - V: - N: 220, Pg: 1265-1271
Descriptors Acid abscisic Pressio osmotica Nitrat reductasa
Localització C 3/155

Títol Influence of carbohydrate moieties of human serum transferrin on the determination of its molecular mass by polyacrylamide gradient gel electrophoresis and staining with periodic acid-Schiff reagent
Autor RIEBE, D.   THORN, W.  
Dades Font Electrophoresis ISSN: 0173-0835 VOL 12 - 1991 - V: - N: , Pg: 287-293
Descriptors Meitats de carbohidrats Transferencia de serum Massa molecular Gradient de poliacrilamida Electroforesi de gel Acid periodic
Localització C 11/73

Títol Influence of the nitrogen source and concentration on N fractions and free amino acid levels of gape vine explants
Autor GARCIA, J.L.   MAZUELOS, C.   SARIMENTO, R.   TRONCOSO, A.   VILLEGAS, A  
Dades Font Plant and Soil ISSN: 0032-079X VOL 144 - 1992 - V: - N: , Pg: 255-258
Descriptors Nitrogen Aminoacid Raim Vinya
Localització C 6/22

Títol Influencia de la Botrytis Cinerea en algunos componentes del mosto
Autor CANTOS, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 44-50
Descriptors Most Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Fongs Podridura acida Podridura noble Podridura Bacteris Llevats Analisi Acid Acidesa Acidificacio Vinya Malalties de la vinya

Títol Influencia del tipo de levadura y del tiempo de maceracion en la composicion quimica de vinos de Treixadura
Autor FALQUE, E.   FERNANDEZ, E.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 68-70
Descriptors Acid Alcohol Llevats Maceracio Treixadura

Títol Ingestion of cognac significantly increases plasma phenolic and ellagic acid concentrations and plasma antioxidant capacity in humans
Autor DURIEZ, P  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section wine and health: current and future wine and health information: the issues in perspective- N: Poster presentations: responsible communication of wine and health information, Pg: 358-369
Descriptors Conyac Cognac Consum Plasma fenolic Plasma antioxidant Salut
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Inhibition of certain lactic acid bacteria by free and sulphur dioxide
Autor FORNACHON, J.C.M  
Dades Font Journal of Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 14 - desembre 1963 - V: - N: , Pg: 857-862
Descriptors Bacteris acidolactics Bacteris Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio malolactica Vi
Localització C 7/122

Títol Initiation of anaerobic growth of Saccharomyces cerevisiae by amino acids or nucleic acid bases: ergosterol and unsaturated fatty acids cannot replace oxygen in minimal media
Autor THOMAS, K.C.   HYNES, S.H.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - October 1998 - V: 21- N: 4-5, Pg: 247-253
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Amines Ergosterol Creixement anaerobic Substitucio Acid aminat Oxigenacio Oxigen
Localització C 1/92

Títol Interaction af abscisic acid with phospholipid membranes
Autor STILLWELL, W.   BRENGLE, B.   HESTER, P.   WASSALL, S. R.  
Dades Font Biochemistry ISSN: 0006-2960 - 1989 - V: - N: 28, Pg: 2798-2804
Descriptors Membrana fosfolipida Lipids Acid abscisic
Localització C 8/126

Títol Interaction between isolation source, cellular fatty acid composition and stress tolerance in Saccharomyces cerevisiae and its subspecies
Autor GUERZONI, M. E.   SINIGAGLIA, M.   GARDINI, F.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1993 - V: - N: 75, Pg: 588-594
Descriptors Acids grassos Aillament Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/102

Títol Interaction of the effects of acetic acid and ethanol on inhibition of fermentation in saccharomyces cerevisiae
Autor PAMPULHA, M.E.   LOUREIRO, V.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 11 - 1989 - V: - N: 4, Pg: 269-274
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid acetic Etanol Inhibicio Fermentacio
Localització C 6/110

Títol Interrelationship between yeasts and lactic acid bacteria in the process of winemaking
Autor GORINA, V.A.   TANASHUK, T.N.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Llevats Acid lactic Bacteris Interrelacio Vinificacio
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Intra- and Intergeneric Similarities of the Ribosomal Ribonucleic Acid Cistrons of Acetobacter and Gluconobacter
Autor GILLIS, M.   LEY, J. de  
Dades Font International Journal of Systematic Bacteriology ISSN: 0020-7713 VOL 30 - gener 1980 - V: - N: 1, Pg: 7-27
Descriptors rARN RNAr RNA ribosomal Acid ribonucleic ribosomal Acetobacter Glauconobacter
Localització C 10/36

Títol Iron absorption and the iron binding and anti-oxidant properties of phytic acid
Autor MINIHANE, A.M.   RIMBACH, G.  
Dades Font International Journal of Food Science and Technology - 2002 - V: - N: 37, Pg: 741-748
Descriptors Antioxidant DMT1 Absorcio Ferro Acid fitic MPT1 Radical lliure
Localització C 17/8

Títol Isolation and characterization of exopolysaccharides from slime-forming mesophilic lactic acid bacteria
Autor CERNING, J.   BOUILLANNE, C.   LANDON, M.   DESMAZEAUD, M. J.  
Dades Font Journal of Dairy Science ISSN: 0022-0302 VOL 75 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 692-699
Descriptors Aillament Caracteritzacio Bacteris acidolactics Exopolisacarid
Localització C 8/38

Títol Isolation and classification of acetic acid bacteria from high percetage vinegar fermentations
Autor KITTELMANN, M.   STAMM, W. W.   HEINRICH, F.   TRUPER, H. G.  
Dades Font Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0170-1741 - 1989 - V: - N: 30, Pg: 47-52
Descriptors Bacteris Acid acetic Isolacio Fermentacio Vinagre
Localització C 23/73

Títol Kinetics of Wine Spoilage by Acetic Acid Bacteria
Autor K?SEBALABAN, F.   ?ZILGEN, M.  
Dades Font Journal of Chemical Technology and Biotechnology ISSN: 0268-2575 VOL 55 - 1992 - V: - N: 1, Pg: 59-63
Descriptors Malalties del vi Defectes del vi Bacteris Acid acetic
Localització C 11/1

Títol Kinetics of wine spoilage by acetic acid bacteria
Autor KOSEBALABAN, F.   OZILGEN,M.  
Dades Font Journal of Chemical Technology ISSN: 0268-2575 - 1992 - V: - N: 55, Pg: 59-63
Descriptors Cinetica Acid acetic Vi Acetobacter
Localització C 17/22

Títol L'extrait des vins suisses.
Autor LIPKA, Z.   SCHOPFER, J. F.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 520, Pg: 13 p.
Descriptors Extracte Vi Suissa Polifenols Glicerol Constituents Cendres Acid
Localització FV 520

Títol L?acidesa del vi base cava: funcio i correcio
Autor PALACIOS GARCIA, A.   SUAREZ MARTINEZ, C.   HERAS MANSO, J.M.  
Dades Font ACE, Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - Gener-Mar? 2006 - V: 23- N: 74, Pg: 20-24
Descriptors Acidesa Vi Cava Acid Fermentacio malolactica Desacidificacio

Títol Lactic acid bacteria and metal ions
Autor BOYAVAL, P.  
Dades Font Lait ISSN: 0023-7302 VOL 69 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 87-113
Descriptors Bacteris acidolactics Nutricio Potassi Transport Sodi Metall pesant Calci Manganes Magnesi
Localització C 8/74

Títol Lactic acid bacteria: model systems for in vivo studies of sugar transport and metabolism in gram-positive organisms
Autor THOMPSON, John  
Dades Font Biochimie - 1988 - V: - N: 70, Pg: 325-336
Descriptors Potencial PEP Cicles futils Bacteriostasi Cicle glicosic 31P-NMR in vivo Acid lactic Metabolisme Regulacio del transport de sucre
Localització C 1/77

Títol Lactobacillic acid accumulation in the Plasma Menbrane of Oenococcus onei: a response to Ethanol stress?
Autor TEIXEIRA, H.   GON?ALVES, M.G.   ROZES, N.   RAMOS, A.   SAN ROMAO, M.V.  
Dades Font Microbial Ecology ISSN: 0095-3628 - 2002 - V: 43- N: 1, Pg: 146-153
Descriptors Etanol Acumulacio d'acid Acid lactobacil?lic Membrana plasmatica Oenococcus oeni Estres d'etanol
Localització C 15/136

Títol Levels of major organic acids in wine materials of the Crimea and the occurrence in them of lactic acid bacteria
Autor KISHKOVSKAIA, S.A.   IVANOVA, E.V.   KOVALCHOUK, E.V.   TOKARIEVA, O.I.   PIKAR, N.A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Acid organic Bacteris Acid lactic
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Lipid and fatty acid compositions of different grape types
Autor GALLANDER, J. F.   PENG, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 24-27
Descriptors Raim Acids grassos Lipids Vitis vinifera Varietats Identificacio Cromatografia Cromatografia de gasos HPLC Vitis labrusca
Localització C 3/132

Títol Liquid chromatographic assay of ascorbic acid, niacinamide, pyridoxine, thiamine and ribo/lavin in multivitamin-mineral preparations
Autor FUK-LUEN LAM ... (et al)  
Dades Font Journal of Association Official Analitycal Chemistry VOL 67 - 1984 - V: - N: 5, Pg: 1007-1011
Descriptors Cromatografia de liquids HPLC Analisi Control de qualitat Vitamina Aigua Soluble Composicio
Localització C 5/4

Títol Malolactic fermentation, more than just the conversation of malic acid to lactic acid
Autor KRIEGER, S.A.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 575-587
Descriptors Fermentacio malolactica Acid lactic Acid malic

Títol Mangangehalte in rebbl§ttern, most und wein
Autor EUKELMANN, R  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 167 - 1978 - V: - N: , Pg: 167-171
Descriptors Manganes Most Vi Sol Acid Vinya Vinificacio Fermentacio
Localització C 3/145

Títol Manipulation of volatil phenol concentrations in wine through expressing various phenolic acid decarboxylase genes in Saccharomyces cerevisiae
Autor VAN RENSBURG, P.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Poster presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 302-312
Descriptors Compostos volatils Fenols
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Measurement of protein using Bicinchoninic acid
Autor SMITH, P.K.   KROHN, R.I.   HERMANSON, G.T.   MALLIA, A.K.   GARTNER, F.H.   PROVENZANO, M.D.   FUJIMOTO, E.K   GOEKE, N.M.   OLSON, B.J.   KLENK, D.C.  
Dades Font Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 150 - 1985 - V: - N: , Pg: 76-85
Descriptors Analisi Determinacio Proteines Acid Bicinconinic Sucre Coure Ions Sal Identificacio
Localització C 6/17

Títol Membrane proteins associated with amino acid transport by yeast (Saccharomyces cerevisiae)
Autor WOODWARD, J.R.   KORNBERG, H.L.  
Dades Font The Biochemical Journal ISSN: 0306-3283 VOL 192 - 1980 - V: - N: , Pg: 659-664
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Membrana Proteines Aminoacid Transport Llevats
Localització C 10/136

Títol Methode simple de determination de l'acidite volatile dans le vin pour la practique de cave.
Autor SANDOVAL PUERTA, J.A.   HIDALGO ZABALLOS, T.  
Dades Font FV - abril 1971 - V: - N: 387, Pg: 4 p.
Descriptors Acid Acidesa Vi escumos Components volatils Determinacio Destil.lacio
Localització FV 387

Títol Modification required for abscicic acid microassay (enyme-amplified ELISA)
Autor ZHANG, S. Q.   HITE, R. C.   OUTLAW, W. H.  
Dades Font Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 - 1991 - V: - N: 83, Pg: 304-306
Descriptors Acid abscisic Aigua
Localització C 8/90

Títol Monoclonal antibodies for the detection and quantitation of the endogenous plant growth regulator, abscisic acid.
Autor MERTENS, R.   DEUS-NEUMANN, B.   WEILER, E.W.  
Dades Font Federation of European Biochemical Societies - agost 1983 - V: - N: 1,2, Pg: 269-272
Descriptors Plantes Reguladors de creixement Acid abscisic Anticossos
Localització C 3/31

Títol Movement of abscisic acid into the apoplast in response to water stress in Xanthium strumarium L.
Autor CORNISH, K.   ZEEVAART, J. A. D.  
Dades Font Plant Physiology ISSN: 0032/0889 - 1985 - V: - N: 78, Pg: 623-626
Descriptors Acid abscisic Apoplast Xanthium strumarium Estres hidric
Localització C 5/106

Títol Movement of fatty acids, fatty acid analogues, and bile acids across phospolipid bilayers
Autor KAMP, F   HAMILTON, J. A.  
Dades Font Biochemistry ISSN: 0006-2960 VOL 32 - 1993 - V: - N: 41, Pg: 11074 - 11086
Descriptors Acid gras inesterificat pH Bilis Cinesi Fosfolipids
Localització C 10/143

Títol Multiple Nutritional Requirements of Lactobacilli: Genetic Lesions Affecting Amino Acid Biosynthetic Pathways
Autor MORISHITA, Takashi   DEGUCHI, Y.  
Dades Font Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 148 - octubre 1981 - V: - N: 1, Pg: 64-71
Descriptors Bacteris acidolactics Bacteris Lactobacil Aminoacid
Localització C 1/81

Títol New insights into the phenomenon of random oxidation: the role of ascorbic acid and metal ions
Autor SCOLLARY, G.R. et al.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - October 2001 - V: - N: , Pg: 53-56
Descriptors Oxidacio Acid ascorbic Ions metal?lics
Localització 634.8:663.2 (061.3) AUS

Títol Organic acid metabolism under different glucose concentrations of Leuconostoc oenos from wine.
Autor SAGUIR, F.M.   MANCA DE NADRA, M.C.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 81 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 393-397
Descriptors Vi Glucosa Leuconostoc oenos Metabolisme Acid organic
Localització C 12/92

Títol Organic acid synthesis and release of hydrogen ions in response to Fe deficiency stress of mono -and dicoty- ledonous plant species
Autor LANDSBERG, E. CH.  
Dades Font Jounal of Plant Nutrition ISSN: 0190-4167 VOL 3 - 1981 - V: - N: 1-4, Pg: 579-591
Descriptors Sintesi d'acid organic Hidrogen Carencia de ferro Clorosi ferrica Plantes monocotiledonies Plantes dicotiledonies
Localització C 23/63

Títol Phenolic response as berry protection against salicylic acid elicitation
Autor KRAEVA, E.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 93-94
Descriptors Resposta fenolica Acid salicilic Raim Baia
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Phloem transport of abscisic acid in Ricinus communis L. seedlings
Autor ZHONG, W.   HARTUNG, W.   KOMOR, E.   SCHOBERT, C.  
Dades Font Plant, cell and environment ISSN: 0140-7791 - 1996 - V: - N: 19, Pg: 471-477
Descriptors Ricinus communis Euphorbiaceae Acid abscisic Test Elisa Floema Saba Estres hidric
Localització C 9/130

Títol Phospholipid synthesis in S. cerevisiae Strain GL7 grown without unsatured fatty acid supplements
Autor BUTTKE, T. M.   REYNOLDS, R.   PYLE, A. L.  
Dades Font Lipids VOL 17 - 1982 - V: - N: 5, Pg: 361-366
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid gras instaturat Acid gras decanoic Acid gras dodecanoic Acid gras tetradecanoic Fosfolipids Sintesi
Localització C 10/39

Títol Photometric determination of tartaric acid in wine by flow injection analysis
Autor LUQUE, M. D.   VALCARCEL, M.   LAZARO, F.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 111 - juliol 1986 - V: - N: , Pg: 729-732
Descriptors Vi Analisi Acid tartric Acid tartaric Determinacio Fotometria Vanadat
Localització C 2/24

Títol Plasma-membrane phospholipid unsaturation affects expression of the general amino-acid permease in Saccharomyces cerevisiae Y185
Autor CALDERBANK, J.   KEENAN, M.H.J.   ROSE, A.H.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 131 - 1985 - V: - N: , Pg: 57-65
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Y185 Permeasa Aminoacid
Localització C 24/63

Títol Plasmid Contents of Lactic Acid Bacterio Isolated from Different Types of Sour Doughs
Autor LONNER, C.   PREVE-AKESSON, K.   AHRNE, S.  
Dades Font Current Microbiology ISSN: 0343-8651 VOL 20 - 1990 - V: - N: , Pg: 201-207
Descriptors Plasmid Bacteris acidolactics Fermentacio
Localització C 7/118

Títol Precipitacio del KHT (tartrat acid de potasi) en el vi i el cava
Autor RODRIGUEZ CLEMENTE, Rafael  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 3-8
Descriptors Precipitacio KHT Tartrat acid de potassi Vi Cava

Títol Prevention of ethyl carbamate formation in wine by urea degradation using acid urease
Autor KODAMA, S.   SUZUKI, T.   FUJINAWA, S.   DE LA TEJA, P.   YOTSUZUKA, F.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 270-273
Descriptors Prevencio Carbamat d'etil Urea Vi
Localització 634.817 INT

Títol Production of ethanol, acetaldehyde, and acetic acid in wine by various yeast races : role of alcohol and aldehyde dehydrogenase
Autor MILLAN, C.   ORTEGA, J. M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 107-112
Descriptors Fermentacio Most Saccharomyces cerevisiae Raim Pedro Ximenez Varietats Montilla-Moriles DO Vi Acid carboxilic Enzims Acetaldehid Llevats Etanol
Localització C 4/88

Títol Properties of Wine Lactic Acid Bacteria: Their Potential Enological Significance
Autor DAVIS, C. R.   WIBOWO, D.   FLEET, G. H.   LEE, T. H.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 137-142
Descriptors Bacteris Lactobacillus Leuconostoc Bacteris acidolactics Vi
Localització C 7/74

Títol Quantification of glycosidase activities in selected yeasts and lactic acid bacteria
Autor MCMAHON, H.   ZOECKLEIN, B.W.   FUGELSANG, K.   JASINSKI, Y.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 1999 - V: 23- N: , Pg: 198-203
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Brettanomyces Acid bacterolactic Glicosidasa Fenols Vi
Localització C 1/86

Títol Radioimmunoassays for the Differential and Direct Analysis or Free and Conjugated Abscisic Acid in Plant Extracts
Autor WEILER, E.W  
Dades Font Planta ISSN: 0032-0935 VOL 148 - 1980 - V: - N: , Pg: p. 262-272
Descriptors Plantes Reguladors de creixement Acid abscisic
Localització C 3/28

Títol Radioimmunoassays for the differential and direct analysis of free and conjugated abscisic acid in plant extracts
Autor WEILER, Elmar W.  
Dades Font Planta ISSN: 0032-0935 - 1980 - V: - N: 148, Pg: 262-272
Descriptors Radioimmunoanalisi Acid abscisic Antiserum Acid faseic Cromatografia
Localització C 3/164

Títol Ralationship between nitrate-reductase activity and malic acid synthesis in grapevines
Autor FAILLA, O.   BRANCADORO, L.   SCIENZA, A.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 363-366
Descriptors Nitrat reductasa Acid malic Vinya
Localització 634.814 SIM

Títol Rapid Detection of Lactic Acid Bacteria in Fermenter Samples Using a Nested Polymerase Chain Reaction
Autor STEWART, R. J.   DOWHANICK, T. M.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists VOL 54 - 1996 - V: - N: 2, Pg: 78-84
Descriptors Cervesa Contaminacio Bacteris acidolactics PCR
Localització C 8/64

Títol Rapid and sensitive in situ hybridization method for detecting and identifying lactic acid bacteria in wine
Autor SOHIER, D.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Food Microbiology ISSN: 0740-0020 - 1998 - V: - N: 15, Pg: 391-397
Descriptors Bacteris acidolactics Vi Metode d'identificacio Identificacio
Localització C 12/129

Títol Rapid, Species-Specific detection of lactic acid bacteria from beer using the polymerase chain reaction
Autor DIMICHELE, L. J.   LEWIS, M. J.  
Dades Font Journal of American Society of Brewing Chemists - 1992 - V: - N: , Pg: 63-66
Descriptors Bacteris acidolactics Identificacio Cervesa Reaccio de polimeritzacio en cadena
Localització C 8/104

Títol Regulation of Squalene Epoxidase Activity by Membrane Fatty Acid Composition in Yeast
Autor BUTTKE, T. M.   BRINT, S. L.   LOWE, M. R.  
Dades Font Lipids ISSN: 0024-4201 VOL 23 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 68-71
Descriptors Epoxidasa Llevats Acid gras insaturat Mutant biosintetic Saccharomyces cerevisiae
Localització C 10/33

Títol Regulation of heavy metal toxicity in acid-tolerant chlorella: physiological an biochemical approaches
Autor RAI, L.C.   RAI, P.K.   MALLICK, N.  
Dades Font Environmental and experimental botany ISSN: 0098-8472 VOL 36 - 1996 - V: - N: 1, Pg: 99-109
Descriptors ATPasa Plantes Metall pesant
Localització C 9/96

Títol Regulation of the Expression of the H-ATPase Genes PMA1 and PMA2 During Growth and Effects of Octanoic Acid in Saccharomyces cerevisiae
Autor VIEGAS, C. A.   SUPPLY, P.   CAPIEAUX, E.   VAN DYCK, L.   GOFFEAU, A.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0167-4781 - 1994 - V: - N: 1217, Pg: 74-80
Descriptors H-ATPasa Expressio genetica Acid octanoic Assaig de fusio Saccharomyces cerevisiae Creixement Membrana plasmatica Galactosidasa
Localització C 10/151

Títol Relationship between cadmium sensitivity and degree of plasma membrane fatty acid unsaturation in Saccharomyces cerevisiae
Autor HOWLETT, N.G.   AVERY, S.V.  
Dades Font Applied Microbiology and Biotechnology ISSN: 0175-7598 VOL 48 - 1997 - V: - N: 4, Pg: 539-545
Descriptors Cadmi Membrana plasmatica Acid gras insaturat Saccharomyces cerevisiae
Localització C 13/115

Títol Relationship between mineral nutrition and organic acid levels in grape berry
Autor FAILLA, O.   SCIENZA, A.   GALLUZZI, A.   STRINGARI, G.   STEFANI, R.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 227-230
Descriptors Nutricio mineral Acid organic Raim Vinya
Localització 634.814 SIM

Títol Research Note. Commercial trial of winemaking using two selected starters of saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content.
Autor FATICHENTI, F.   FARRIS, G.A.   DEIANA, P.   CECCARELLI, S.   SERRA, M  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 236-240
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid malic Fermentacio alcoholica
Localització C 8/83

Títol Research note proline and abscisic acid content of the juice of ripe riesling grape berries: effect of irrigation during harvest
Autor COOMBE, B.G.   MONK, P.R  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 30 - 1979 - V: - N: 1, Pg: 64-67
Descriptors Reg Irrigacio Acid abscisic Collita Vinya Riesling Baia Verema Raim Regatge
Localització C 6/71

Títol Research note rapid determination of sorbic acid in wine
Autor ZIEMELIS, G.   SOMERS, T. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 217-219
Descriptors Vi de taula Acid sorbic Vi blanc Vi negre Control de qualitat Dosificacio Dosatge
Localització C 4/29

Títol Reverse dot blot hybridization: A useful method for the direct identification of lactic acid bacteria in fermented food.
Autor EHRMANN, M.   LUDWIG, W.   SCHLEIFER, K.H  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - 1994 - V: - N: 117, Pg: 143-150
Descriptors Bacteris acidolactics Identificacio Aliments
Localització C 8/77

Títol Reviews of the progress of Dairy Science: Genetics of lactic acid bacteria
Autor LYDON, F.   GASSON, M. J.  
Dades Font The Journal of Dairy Research ISSN: 0022-02999 - 1981 - V: - N: 48, Pg: 363-376
Descriptors DNA plasmid ADN plasmid Bacteris acidolactics Extraccio
Localització C 7/111

Títol Role of Scalar Protons in Metabolic Energy Generation in Lactic Acid Bacteria
Autor LOLKEMA, J.S.   POOLMAN, B.   KONINGS, W.N.  
Dades Font Journal of Bioenergetics and Biomembranes ISSN: 0145-479X VOL 4 - 1995 - V: - N: 27, Pg: 467-473
Descriptors Protons Bacteris acidolactics Fermentacio malolactica
Localització C 12/69

Títol Saccharomyces cerevisiae cell fatty acid composition and release during fermentation without aeration and in absence of exogenous lipids
Autor BARDI, L.   COCITO, Ch.   MARZONA, M.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 VOL 47 - 1999 - V: - N: , Pg: 133-140
Descriptors Aturada fermentativa Fermentacio Llevats Oxigen Acids grassos
Localització C 14/35

Títol Seed lipids from some varieties of grapes grown in Sicily. Note 1: fatty acid composition
Autor IZZO, R.   MURATORE, G.  
Dades Font La Rivista Italiana delle Sostanze Grasse ISSN: 0035-6808 VOL LXX - Dicembre 1993 - V: - N: , Pg: 601-604
Descriptors Acids grassos Composicio Raim
Localització C 14/70

Títol Simultaneous and sequential fermentations with yeast and lactic acid bacteria in apple juice
Autor HERRERO, M. et al.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - January 1999 - V: 22- N: 1, Pg: 48-51
Descriptors Poma Suc de poma Acid lactic Suc de poma concentrat Interaccio amb microorganismes Acidesa Acid malic Degradacio Acidificacio biologica Acidificacio
Localització C 2/20

Títol Some pehnolic acid and flavanols en sivereal autochthoniy Croatian wines determined by high performance liquid chromatography (hplc)
Autor BUDIC-LETO, I.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 397-402
Descriptors Acid fenolic Flavonols Vi Croacia Cromatografia liquida
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Sorbic Acid as a Preservative in Sparkling Wine. Its Efficacy and Adverse Flavor Effect Associated with Ethyl Sorbate Formation
Autor DE ROSA, T. et al.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 - 1983 - V: 34- N: 2, Pg: 98-102
Descriptors Acid sorbic Vi escumos Gust Sabor Efectes Etil
Localització C 20/82

Títol Specific uptake of 6-deoxy-D-glucose and of 2-aminoisobutyric acid by sugar beet leaves and roots
Autor KOTYK, A   ZAHRADNICEK, J.  
Dades Font Biologia Plantarum VOL 39 - 1997 - V: - N: 4, Pg: 591-597
Descriptors 6-deoxi-D-glucosa Acid 2-aminoisobutiric Sucre Arrels Fulles
Localització C 10/152

Títol Spoilage of bottled red wine by acetic acid bacteria
Autor BARTOWSKY, E.J.   XIA, D.   GIBSON, R.L.   FLEET, G.H.   HENSCHKE, P.A.  
Dades Font Letters in Applied Microbiology ISSN: 0266-8254 - 2003 - V: - N: 36, Pg: 307-314
Descriptors Acid acetic Bacteris de l'acid acetic Acetobacter pasteurianus Identificacio Vi
Localització C 24/69

Títol Stability of anthocyanins from grape (Vitis vinifera L.)skins with tannic acid in a model system
Autor FAL?AO, L.D. et al.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2004 - V: XVI- N: 3, Pg: 323-332
Descriptors Antocians Raim Vitis vinifera L. Acid tannic Copigmentacio

Títol Stress-dependent redistribution of abscisic acid (ABA) in Hordeum vulgare L. leaves: the role of epidermal ABA metabolism, tonoplastic transport and the cuticle
Autor DAETER, W.   HARTUNG, W.  
Dades Font Plant, cell and environment ISSN: 0140-7791 - 1995 - V: - N: 18, Pg: 1367-1376
Descriptors Cuticula Transport tonoplastic Acid abscisic Metabolisme Transport Epidermis cel.lular Vacuola Hordeum vulgare
Localització C 9/132

Títol Substrate specifity and gene expression of the amino-acid permeases in Saccharomyces cerevisiae
Autor REGENBERG, B   DURING-OLSEN MORTEN, L   KIELLAND-BRANDT, C   HOLMBERG, S  
Dades Font Current Genetics ISSN: 0172-8083 VOL 36 - 2000 - V: - N: 5, Pg: 317-328
Descriptors Aminoacid Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/31

Títol Synthesis, metabolism and compartmentation of abscisic acid in Riccia fluitans L.
Autor HELLWEGE, E.M.   HARTUNG, W.  
Dades Font Journal of plant physiology ISSN: 0176-1617 VOL 150 - 1997 - V: - N: , Pg: 287-291
Descriptors Acid abscisic Riccia fluitans Forma aquatica Forma terrestre
Localització C 9/129

Títol The Application of the QB/Total acid criterion for harvesting grapes at optimum maturity
Autor PLESSIS, C.S. du  
Dades Font VORI Leaflet series - 1983 - V: - N: 103, Pg:
Descriptors Raim Verema Maduracio Sucre Acid

Títol The H+-ATPase in the plasma membrane of Saccharomyces cerevisiae is activated during growth latency in octanoic acid-supplemented medium accompanying the decrease in intracel.lular pHand cell viability
Autor VIEGAS, C. A.   ALMEIDA, P. F.   CAVACO, M.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0082-57860 VOL 64 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 779-783
Descriptors Saccharomyces cerevisiae H+-ATPasa Membrana plasmatica
Localització C 12/32

Títol The Relationship Between the Ratio of Degrees Brix to Percent Acid and Sensory Flavor in Grapefruit Juice
Autor FELLERS, P. J.  
Dades Font Food Technology ISSN: 0015-6639 - juliol 1991 - V: - N: , Pg: 68-75
Descriptors Suc de taronja Gust
Localització C 8/50

Títol The Toxicity of Sulphur Dioxide towards Certain Lactic Acid Bacteria from Fermented Apple Juice
Autor CARR, J.G.   DAVIES, P. A.   SPARKS, A.H  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 40 - 1976 - V: - N: , Pg: 201-212
Descriptors Bacteris acidolactics Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Fermentacio
Localització C 7/66

Títol The effect of ascorbic acid on oxidative browning of white wines and model wines
Autor PENG, Z.   DUNCAN, B.   POCOCK, K.F.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 4 - 1998 - V: - N: 3, Pg: 127-135
Descriptors Acid ascorbic Vi blanc Dioxid de sulfur Oxidacio
Localització C 15/13

Títol The effect of different treatments on abscisic acid levels in waltham cross grapes and the occurrence of berry abscission
Autor WOLF, E.E.H.   BULLSTEDT, D.U.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 347-350
Descriptors Acid abscisic Tractament Raim
Localització 634.814 SIM

Títol The enumeration and identification of acetic acid bacteria from south african red wine fermentations
Autor DU TOIT, W.J.   LAMBRECHTS, M.G.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2002 - V: 74- N: , Pg: 57-64
Descriptors Acid acetic Fermentacio Vi negre pH
Localització C 16/10

Títol The occurrence and characterization of lactic acid bacteria in brandy base wines
Autor LAMBRECHTS, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 321-330
Descriptors Acid lactic Bacteris Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol The occurrence, control and esoteric effect of acetic acid bacteria in winemaking
Autor DU TOIT, W.J.   PRETORIUS, I.S.  
Dades Font Annals of Microbiology - 2002 - V: - N: 52, Pg: 155-179
Descriptors Bacteris acetics Acid acetic Vi Efectes
Localització C 17/3

Títol The phylogeny of acetic acid bacteria based on the partial sequences of 16S ribosomal RNA: the elevation of the subgenus Glauconoacetobacter to the generic level
Autor YAMADA, Y.   HOSINO, K.   ISHIKAWA, T.  
Dades Font Biosci. Biotechnology Biochemistry VOL 8 - 1997 - V: - N: 61, Pg: 1244-1251
Descriptors Taxonomia Glauconoacetobacter Bacteris Acid acetic rRNA ARNr 16S
Localització C 23/74

Títol The relationship of acid-soluble glucogen to yeast flocculation
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1608-1613
Descriptors Floculacio Llevats Glicogen
Localització C 14/3

Títol The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for the isolation of lactic acid bacteria
Autor CASEY, G. P.   INGLEDEW, W. M.  
Dades Font Brewers Digest - mar? 1981 - V: - N: , Pg: 38-45
Descriptors Bacteris Bacteriologia Medi Acid acetic Acid lactic Flavobacterium proteus
Localització C 10/6

Títol Tissue fractionation studies. 5.The association of acid phosphatase with a special class of cytoplasmic granules in rat liver.
Autor APPELMANS, F.   WATTIAUX, R.   DUVE, C. de  
Dades Font Biochemical Journal ISSN: 0264-6021 VOL 59 - 1955 - V: - N: , Pg: 438-445
Descriptors Fosfatasa acida Enzims Identificacio Determinacio Mitocondri Citologia
Localització C 5/55

Títol Transport and metabolic effects of alfa-aminoisobutyric acid en Saccharomyces Cerevisiae
Autor KYU WON KIM   ROON, R. J.  
Dades Font Biochimica et biophysica acta ISSN: 0304-4165 - 1982 - V: - N: 719, Pg: 356-362
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Aminoacid Transport Acid alfa-aminoisobutiric
Localització C 9/8

Títol Uptake of fatty acid by the yeasts, Saccharomyces uvarum and Saccharomyces lipolytica
Autor PALTAUF, F.   KOHLWIEN, S. D.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta - 1983 - V: - N: 3, Pg: 310-317
Descriptors Saccharomyces uvarum Saccharomyces lipolytica Acids grassos Llevats Transport cinetic
Localització C 23/69

Títol Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines
Autor OUGH, C. S.   RAMEY, D. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934
Descriptors Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims
Localització C 3/140

Títol Weak organic acid treatment causes a trehalose accumulation in low-ph cultures of Saccharomyces cerevisiae, not displayed by the more preservative-resistant Zygosaccharomyces baili
Autor CHENG,L.   MOGHRABY, J.   PIPER, P.W.  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - october 1999 - V: - N: 170, Pg: 89-95
Descriptors Acid sorbic Ph intracel.lular Llevats Saccharomyces cerevisiae Zygosaccharomyces bailii
Localització C 15/47

Títol Wine deacidification
Autor BEELMAN, R.B.   GALLANDER, J.F.  
Dades Font Advances in Food Research - 1979 - V: - N: , Pg: 1-53
Descriptors Vi Acidesa Fermentacio malolactica Maceracio carbonica Acid Vinificacio
Localització C 8/1

Títol Wine quality prediction from juice brix/acid ratio and associated compositional changes for "White Riesling" and "Cabernet Sauvignon"
Autor OUGH, C. S.   SINGLETON, V. L.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 19 - 1968 - V: - N: 3, Pg: 129-138
Descriptors Vi Qualitat Riesling blanc Cabernet sauvignon Most Envelliment Composicio
Localització C 2/95