Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
MORENO, J.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol Aceleracion de la crianza biologica mediante aireaciones periodicas
Autor MAURICIO, J.C.   MORENO, J.   ORTEGA, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 117-119
Descriptors Crian?a biologica Acceleracio Aireacio del most
Localització 663.2 JOR

Títol Caracterizacion de la fraccion volatil de vinos Muscat de Rivesaltes (Vinos dulces naturales)
Autor MOYANO, L.   LEPOUTRE, J.P.   CORTES, M.B.   MORENO, J.   BAUMES, R.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 339-350
Descriptors Fraccio volatil Muscat Rivesaltes
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Consumo de etanol y produccion de acetaldehido en vinos tipo sherry sometidos a diferentes condiciones de crianza biologica
Autor MU?OZ, D.   CORTES, M.B.   MORENO, J.   ZEA, L.   MOYANO, L.   MORENO, J.A.   PEINADO, R.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 363-376
Descriptors Etanol Acetaldehid Vi fino Sherry Crian?a biologica
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Diferenciacion analitica y sensorial de vinos tipicos de Montilla-Moriles mediante compuestos mayoritarios del aroma
Autor MORENO, J.A.   ZEA, L.   MOYANO, L   CORTES, M.B.   MU?OZ., D.   PEINADO, R.   MORENO, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 377-386
Descriptors Diferenciacio analitica Diferenciacio sensorial Vi Montilla-Moriles DO Compostos de l'aroma
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Diferenciacion de los vinos de la D.O. Montilla-Moriles sometidos a crianzas biologica y oxidativa
Autor MOYANO, L.   CORTES, M?.B.   MORENO, J.   ZEA, I.   MEDINA, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 131-137
Descriptors Crian?a biologica Crian?a oxidativa Vi Montilla-Moriles DO Diferenciacio

Títol Diferenciacion mediante compuestos del aroma de vnos comerciales tipo fino, amontillado y oloroso producidos en la D.O. Montilla-Moriles
Autor MENDEZ, M.L.   MOYANO, L.   ZEA, L.   MORENO, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 401-408
Descriptors Compostos de l'aroma Aroma del vi Fino Amontillat Oloros Montilla-Moriles DO Vi
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Elaboracion de sidra en condiciones controladas
Autor SUAREZ, B.   RODRIGUEZ, R.   PICINELLI, A.   MORENO, J.   MANGAS, J.J.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 123-128
Descriptors Sidra Induccio Fermentacio Acid Sucre Elaboracio

Títol Ensayos de determinacion de volatiles mayoritarios y olioles del vino por cromatografia de gases en columna capilar e inyeccion directa
Autor MU?OZ, D.   PEINADO, R.A.   MORENO, J.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-079-5 - Mayo 2002 - V: XXIV Jornadas- N: , Pg: 369-380
Descriptors Volatils majoritaris Oliols Cromatografia de gasos Columna capil?lar Injeccio directa Vi
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio del aprovechamiento de la biomasa procedente de la crianza biologica de vinos finos
Autor MU?OZ, D.   VALERO, E.   MORENO, J.   MOYANO, L.   ZEA, L.   MEDINA, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 243-263
Descriptors Biomassa Crian?a biologica Vi fino Aprofitament
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Fermentation of "Pedro Ximenez" musts at various temperatures and different degrees of ripeness
Autor MAURICIO, J.C.   MORENO, J.   MEDINA, M.   ORTEGA, J.M.  
Dades Font Belgian Journal of Food Chemistry and Biotechnology ISSN: 0773-6177 VOL 41 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 71-77
Descriptors Most Pedro Ximenez Fermentacio Temperatura Maduracio
Localització C 12/147

Títol Formation of Ethanol, Higher Alcohols, Esters, and Terpenes by Five Yeast Strains in Musts from Pedro Ximenez Grapes in Various Degrees of Ripeness.
Autor CABRERA, M. J.   MORENO, J.   ORTEGA, J. M.   MEDINA, M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 283-287
Descriptors Etanol Formacio Vi Fermentacio Llevats
Localització C 8/84

Títol Tecnicas analiticas en el control de calidad y caracterizacion de la sidra natural asturiana
Autor PICINELLI, A.   SUAREZ, B.   MORENO, J.   CASO RODRIGUEZ, L.M?.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 129-136
Descriptors Sidra Caracteritzacio Parametres globals HPLC CG-FID PCR Control de qualitat Qualitat Tecniques analitiques