Registres trobats: 131
Títol | Adsoptiion specificity of immobilized tannin for proteins and other organic compounds |
Autor | WATANABE, T. MORI, T. TOSA, T. CHIBATA, I. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 45 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 10001-1003 |
Descriptors | Tanins Proteines Compostos organics Absorcio Sake Cervesa Japo Enzims Constituents Determinacio Analisi Sucre |
Localització | C 6/40 |
Títol | An active sucrose carrier (Scr 1) that is predominantly expressed in the seedling of Ricinus communis L. |
Autor | WEIG, A. KOMOR, E. |
Dades Font | Journal of Plant Physiology ISSN: 0176-1617 VOL 147 - 1996 - V: - N: , Pg: 685-690 |
Descriptors | Ricinus communis Expressio heterologica Sucre Transport Polimerasa Reaccio |
Localització | C 11/70 |
Títol | Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS |
Autor | PEREZ OLIVERO, S.J. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50 |
Descriptors | Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols |
Títol | Analyse automatique des sucres des mouts de raisin en fermentation par spectrometrie dans le proche infrarouge. |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 8 - 1988 - V: - N: , Pg: 227-243 |
Descriptors | Sucre Fermentacio Espectrometria Raim Most |
Localització | C 6/97 |
Títol | Analyse comparative de vins et de "vins legers" americains |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 774, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi lleuger Grau alcoholic Acidesa Glicerol Alcohol Sucre Graduacio Reduccio |
Localització | FV 774 |
Títol | Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica |
Localització | FV 880 |
Títol | Application de la resonnance magnetique nucleaire du Deuterium au controle des mouts, des mouts concentres, du sucre de Raisin et des vins. |
Autor | MARTIN, G. |
Dades Font | FV - - V: - N: 810, Pg: 13 p. |
Descriptors | Ressonancia magnetica nuclear Deuteri Most concentrat Sucre Vi Raim Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 810 |
Títol | Applications oenologiques de techniques membranaires. Nanofiltration et osmose inverse |
Autor | MIETTON-PEUCHOT, M. MASSOT, A. NOILET, P. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 51-54 |
Descriptors | Sector vinicola Membrana Nanofiltracio Osmosi inversa Sucre Most Alcohol Tecnologia de membrana Aplicacions |
Títol | Assimilate transport in grapevines effect of phloem disruption |
Autor | HUNTER, J.J. RUFFNER, H.P. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine research ISSN: 1322-7130 - 2001 - V: - N: 7, Pg: 118-126 |
Descriptors | Raim Floema Sucre Acid organic Fotoassimilacio Sucre |
Localització | C 15/134 |
Títol | Avec ou sans sucre? |
Autor | PEYROULOU, J. P. |
Dades Font | Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - novembre 1995 - V: - N: 396, Pg: 22-26 |
Descriptors | Vi Sucre Xaptalitzacio Vinificacio |
Títol | Azucar residual |
Autor | VATERLAUS, T. |
Dades Font | Vinum: la revista europea del vino - Mayo-Junio-Julio 2010 - V: - N: 76, Pg: 46 |
Descriptors | Sucre Vi Sucre residual |
Títol | Bacillus Thuringiensis en la lucha contra las polillas del racimo |
Autor | SCHMID, A |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 21-27 |
Descriptors | Proteccio dels vegetals Insectes Corc del raim Lobesia botrana Eudemis Clysia ambiguella Productes fitosanitaris Bacteris Malalties de la vinya Bacillus thuringiensis Sucre Tractament fitosanitari |
Títol | Capacidad de las levaduras enologicas de consumir fructosa. La fermentacion |
Autor | DUMONT, A. RAYNAL, C. RAGINEL, F.[et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3237, Pg: 2502-2507 |
Descriptors | Parada fermentativa Condicions enologiques Sucre Saccharomyces cerevisiae Fructosa Fermentacio alcoholica Llevats Estudi |
Títol | Caracteristiques du sucre caramelise |
Autor | SAPETTI, C. MAZZA, G. VALVASSORI, S. |
Dades Font | FV - abril 1982 - V: - N: 751, Pg: 7 p. |
Descriptors | Sucre Caramel.litzacio Additius |
Localització | FV 751 |
Títol | Cell wall polysaccharides determination: comparison of detergent method and direct monomeric analysis |
Autor | BARRY, J.L. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 275-282 |
Descriptors | Polisacarids analisi Cel.lulosa Composicio Sucre Metode Van Soest Monomer Carbohidrats |
Localització | C 4/77 |
Títol | Characterization of hexose uptake in wine strains of saccharomyces cerevisiae and saccharomyces bayanus |
Autor | McCLELLAN, C. J. DOES, A. L. BISSON, L. F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 1, Pg: 9-15 |
Descriptors | Hexosa Vi Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Sucre Transport Llevats |
Localització | C 9/41 |
Títol | Chemistry of membrane separation processes in sugar industry applications |
Autor | VERCELLOTTI, J.R. CLARKE, M.A. GODSHALL, M.A. BLANCO, R.S. PATOUT, W.S. FLORENCE, R.A. |
Dades Font | Zuckerindustrie VOL 123 - 1998 - V: - N: 9, Pg: 736-745 |
Descriptors | Sucre Separacio per membrana |
Localització | C 13/111 |
Títol | Colorimetric method for determination of sugars and related substances |
Autor | DUBOIS, M. |
Dades Font | Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 28 - mar? 1956 - V: - N: 3, Pg: 350-356 |
Descriptors | Sucre Sacarid Polisacarids Colorimetria Fenols Identificacio Concentracio Acid sulfuric Cromatografia Analisi Filtracio |
Localització | C 4/114 |
Títol | Comparacion de los distintos metodos de analisis de azucares reductores en vinos |
Autor | GARCIA, R. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1994 - V: - N: 30, Pg: 36-41 |
Descriptors | Analisi Vi Sucre Dosificacio Dosatge Control de qualitat Qualitat Rioja DOQ Denominacio d'origen qualificada Rioja |
Títol | Cremant, effervescent! Info ou intox...? |
Autor | TASTE, J. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2008 - V: - N: 229, Pg: 22-28 |
Descriptors | Vi efervescent Fran?a Gas carbonic Vi escumos Vi escumos natural Cremant Regions viticoles Pressio Sucre Varietats comercials Varietats de raim Vendes Vi tranquil |
Títol | Densidad de plantacion en condiciones semiaridas: efectos productivos y cualitativos en la variedad Tempranillo cultivada en vaso en regimen de riego deficitario |
Autor | YUSTE, J. ARRANZ, C. BARAJAS, E. [et al.] |
Dades Font | Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 5-13 |
Descriptors | Densitat de plantacio Sucre Sucre de raim Polifenols Rendiment Tempranillo Valle del Duero Reg deficitari Produccio de vi Qualitat del vi |
Títol | Densidad de plantacion y regimen hidrico en Tempranillo |
Autor | ALBURQUERQUE, M.V. YUSTE, R. YUSTE, J. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3252, Pg: 262-268 |
Descriptors | Reg Regim hidric Tempranillo Densitat de plantacio Valladolid Superficie foliar Potencial hidric foliar Baia Sucre |
Títol | Detection de l'enrichissement des mouts, des mouts concentres, du sucre de raisin et des vins par application de la resonance magnetique nucleaire du Deuterium. |
Autor | |
Dades Font | FV - abril 1988 - V: - N: 826, Pg: 15 p. |
Descriptors | Enriquiment Most concentrat Sucre Raim Vi Deuteri Ressonancia magnetica nuclear |
Localització | FV 826 |
Títol | Determinacion y control del estado hidrico de la vid. Efectos morfologicos y fisiologicos de la restriccion hidrica en vides |
Autor | OJEDA, H. DELOIRE, A. WANG, Z. CARBONNEAU, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2004 - V: XV- N: 90, Pg: 27-43 |
Descriptors | Aigua Antocians Sucre Potencial hidric de les fulles Vinya |
Títol | Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite. |
Autor | TUSSEAU, D. BENOIT, C. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577 |
Descriptors | Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre |
Localització | C 4/100 |
Títol | Determination du glycerol, du 2-3 butanediol et du dihydroxyacetone dans les sucres, le sorbitol, le mannitol, etc.. par chromatographie de partage |
Autor | NEISH, A.C |
Dades Font | FV - maig 1967 - V: - N: 147, Pg: 8 p.+ 1 feuillet d?errata |
Descriptors | Cromatografia Glicerol Vi Determinacio Sorbitol Mannitol Sucre Glucosa Butanodiol Dihidroxiacetona |
Localització | FV 147 |
Títol | Determination du sorbitol sous forme d'ethers trimethysilyliques par chromatographie en phase gazeuse dans des sirops sucres. |
Autor | ARTAUD, J. ESTIENNE, J. CAS, M. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 517, Pg: 6 p. |
Descriptors | Sorbitol Eter Cromatografia de gasos Xarop de raim Sacarosa Sucre |
Localització | FV 517 |
Títol | Determination of Individual Simple Sugars in Aqueous Solution by Near Infrared Spectrophotometry. |
Autor | DULL, G. G. GIANGIACOMO, R. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 49 - 1984 - V: - N: , Pg: 1601-1603 |
Descriptors | Espectrometria Sucre Glucosa Fructosa |
Títol | Determination of Sugar and Ethanol Content in Aqueous Products of Molasses Distilleries by Near Infrared Spectrophotometry. |
Autor | DUMOULIN, E. D. AZAIS, P. GUERAIN, J. T. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 52 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 626-629 |
Descriptors | Etanol Sucre Espectrometria |
Localització | C 7/21 |
Títol | Determination quantitative des sucres et des alcools derives de sucres dans le vin par chromatographie liquide haute pression. |
Autor | FLAK, W. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 748, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sucre Alcohol Vi Cromatografia de liquids HPLC |
Localització | FV 748 |
Títol | Differentes strategies microbiologiques et technologiques de production de vin a teneur reduite en alcool, Les |
Autor | BES, M. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 9-11 |
Descriptors | Microbiologia del vi Produccio de vi Alcohol Sucre Desalcoholitzacio |
Títol | Direct analysis of the major organic components in grape must and wine using High Performance Liquid Chromatography |
Autor | FRAYNE, R.F. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 281-287 |
Descriptors | Cromatografia de liquids Alcohol Vi Raim Most Acid organic Sucre Metode enzimatic Destil.lacio |
Localització | C 4/137 |
Títol | Donnant la teneur en sucres des mistelles d?apres la densite et le titre en alcool |
Autor | JAULMES, P |
Dades Font | FV - febrer 1970 - V: - N: 344, Pg: 6 p. |
Descriptors | Graduacio Mistela Sucre Grau alcoholic Alcohol |
Localització | FV 344 |
Títol | Dosage de l'acide galacturonique dans le vin. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 596, Pg: 9 p. |
Descriptors | Sucre Acidesa Vi blanc Vi negre Vi licoros Determinacio Acid galacturonic |
Localització | FV 596 |
Títol | Dosage de la betaine dans les vins. |
Autor | DUBOIS, P. SIMAND, P. |
Dades Font | FV - novembre 1975 - V: - N: 581, Pg: 6 p. |
Descriptors | Betaina Vi Xaptalitzacio Sucre Determinacio |
Localització | FV 581 |
Títol | Dosage des edulcorants intenses dans les vins blancs et les jus de raisins. |
Autor | CAZABEIL, J. M. SALAGOITY, M. H. TRICARD, C. |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 836, Pg: 6 p. |
Descriptors | Vi blanc Most Edulcorant Sucre Dosificacio Dosatge Addicio |
Localització | FV 836 |
Títol | Dosage des sucres dans les vins. |
Autor | NIKOVA, Z. MRISTEV, M.A. HRISTEVA, A. |
Dades Font | FV - octubre 1973 - V: - N: 463, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sucre Vi Determinacio Coure |
Localització | FV 463 |
Títol | Dosage des sucres dans les vins |
Autor | CURVELO-GARCIA, A. S. ALVES, A. GUIMAR BARROS, P. TOMAS SIMO?S, J. CABRAL, M. MIRANDA, L. LAUREANO, T. AGOSTINHO, A. |
Dades Font | FV - febrer 1998 - V: - N: 1067, Pg: 1-9 |
Descriptors | Dosatge Dosificacio Sucre Vi |
Localització | FV 1067 |
Títol | Dosage des sucres residuels dans les vins secs par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | BERTRAND, M. A. DUBERNET, M. O. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - febrer 1975 - V: - N: 526, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sucre Residus Vi sec Cromatografia de gasos |
Localització | FV 526 |
Títol | Dosage des sucres totaux et reducteurs et d'autres constituants dans les eaux-de-vie d'origine viticole |
Autor | TAVARES, M.J. LOURO, M.D. PERDIGAO, M.H. MOREIRA, M.S. MENDES, M.T. |
Dades Font | FV - abril 1991 - V: - N: 892, Pg: 12 p. |
Descriptors | Sucre Vi Graduacio Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Esters Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques Reduccio Colorimetria Cromatografia |
Localització | FV 892 |
Títol | Dosage du glucose et du fructose residuels dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques de determination des sucres residuels. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. LAFITTE, M. JOYEUX, A. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 634, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glucosa Fructosa Residus Vi Metode enzimatic Metode quimic Sucre Vi Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 634 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression . |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio |
Localització | FV 722 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du saccharose dans le vin.(1) |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 438, Pg: 6 p. |
Descriptors | Glucosa Fructosa Sacarosa Sucre Vi Determinacio |
Localització | FV 438 |
Títol | Dosage du sorbitol dans le vin. Remarques et complements pour la methode feuillet vert nQ 348. |
Autor | GUTMANN GRUBER |
Dades Font | FV - mar? 1973 - V: - N: 446, Pg: 2 p. |
Descriptors | Sorbitol Vi Determinacio Alcohol Sucre |
Localització | FV 446 |
Títol | Du sucre a l'alcool: comment reactiver les fermentacions? |
Autor | NIONCEL, Claire |
Dades Font | VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 32-33 |
Descriptors | Fermentacio Apagament Aturada fermentativa |
Títol | Efecto de la clarificacion sobre la constitucion de los vinos tintos |
Autor | |
Dades Font | Envaspres : Revista Tecnica del Envase y Embalaje ISSN: 0211-2965 - abril 1993 - V: - N: 126, Pg: 44-49 |
Descriptors | Clarificacio Composicio Vi negre Graduacio Monastrell Alacant DO Bentonita Albumina analisi Densitat Grau alcoholic Vi testimoni Sulfat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sucre Acidesa Cendres |
Localització | C 4/44 |
Títol | Efecto de la temperatura sobre la fermentacion glicero-piruvica |
Autor | CASP, A. LOPEZ, M.L. ROMERO, M.P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993/1994, Pg: 3949-3951 |
Descriptors | Fermentacio gliceropiruvica Sucre Temperatura Vi Etanol Composicio Glicerol |
Localització | C 4/38 |
Títol | Efecto del etanol sobre la fermentacion de azucares en cepas vinicas de Saccharomyces cerevisiae |
Autor | MENGIBAR PAREJA, P. GOMEZ LUNA M.J. RAMOS RUIZ, J. SANCHO PUEBLA, E.D. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 223-240 |
Descriptors | Etanol Fermentacio Sucre Saccharomyces cerevisiae |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Effect of sugar transport inactivation in Saccharomyces cerevisiae on sluggish and stuck enological fermentations |
Autor | SALMON, J.M. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - abril 1989 - V: - N: 4, Pg: 953-958 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Sucre Fermentacio |
Localització | C 9/52 |
Títol | Effects of low nitrate and high sugar concentrations on anthocyanin content and composition of grape (Vitis vinifera L.) cell suspension |
Autor | BAO DO, C. CORMIER, F. |
Dades Font | Plant Cell Reports - 1991 - V: - N: 5, Pg: 500-504 |
Descriptors | Sucre Concentracio de sucre Nitrat Antocianines Suspensio cel.lular Vinya Vitis vinifera Cultiu de cel.lules Sucrosa |
Localització | C 10/22 |
Títol | Effet de steroides de la canne a sucre sur des levures en fermentation alcoolique |
Autor | BOURGEOIS, P. FAHRASMANE, L. |
Dades Font | Canadian Institut of Food Science and Technology Journal - 1998 - V: - N: 5, Pg: 555-557 |
Descriptors | Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | C 13/106 |
Títol | Elaboracion de sidra en condiciones controladas |
Autor | SUAREZ, B. RODRIGUEZ, R. PICINELLI, A. MORENO, J. MANGAS, J.J. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 123-128 |
Descriptors | Sidra Induccio Fermentacio Acid Sucre Elaboracio |
Títol | Espressione dei geni biosintetici dei polifenoli nell'acino di vite in relazione alla concentrazione di zuccheri e di aba |
Autor | RICCOMAGNO, N. CARRA, A. SCHUBERT, A. |
Dades Font | Quaderni della Scuola di specializzazione in scienza viticole et enologique ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internazionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici i studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 67-77 |
Descriptors | Biosintetic Polifenols Sucre Vinya Raim Estres biotic |
Títol | Estudio de la incidencia sobre la calidad de los vinos de la aplicacion de tecnicas para reducir el alcohol de los vinos cuando su contenido en azucar supere 15 (v/v) de alcohol en potencia |
Autor | FRANCO ALADREN, E. [et. al] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2010 - V: XII- N: 64, Pg: 52-57 |
Descriptors | Sucre Most Desalcoholitzacio Vi Qualitat del vi Grau alcoholic Compostos volatils Alcohol Fermentacio |
Títol | Estudio de la maduracion tecnologica de los cultivares Tempranillo, Cabernet Sauvignon y Shiraz en dos campa?as de climatologia anomala (2003 y 2007) en Tierra de Barros (Extremadura) |
Autor | GUERA, M. T. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: XII- N: 63, Pg: 26-31 |
Descriptors | Raim Maduresa Clima Sucre Acidesa Tempranillo Cabernet sauvignon Shiraz Climatologia 2003 2007 |
Títol | Evaluation statistique de l'essai collaboratif sur le dosage enzymatique des sucres. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 661, Pg: 15 p. |
Descriptors | Enzims Sucre Vi Estadistiques Dosificacio Dosatge Determinacio Glucosa |
Localització | FV 661 |
Títol | Evolucion de las tecnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos |
Autor | MOUTOUNET, M. |
Dades Font | V Foro mundial del vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 63-70 |
Descriptors | Canvi climatic Practiques enologiques Tecniques de vinificacio Noves tecnologies Vi Sucre Most Desalcoholitzacio Destil?lacio Fermentacio alcoholica |
Localització | 634.8:663.2 For |
Títol | Evolucion del contenido de azucares en yogures elaborados con zumo de manzana concentrado |
Autor | COBOS, A. DIAZ, O. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 100-101 |
Descriptors | Iogurt Sucre Suc de poma concentrat Elaboracio |
Títol | Evolucion del contenido en azucares del brandy de Jerez durante el periodo de envejecimiento |
Autor | MARTINEZ MONTERO, C. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 445-458 |
Descriptors | Brandi de Xeres Sucre Envelliment Botes |
Localització | 634.8(462.221.2) JOR |
Títol | Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol |
Autor | PLESSIS, C. S. du MARAIS, J. HOUTMAN, A. C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54 |
Descriptors | Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre |
Localització | C 3/149 |
Títol | Fonaments basics de l'analisi dels vins (I) |
Autor | GARCIA, J. |
Dades Font | Quaderns tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 1 (Serie Enologia), Pg: |
Descriptors | Vi Analisi Graduacio Acidesa Grau alcoholic Most Sucre |
Títol | Identification du saccharose dans les mouts et dans les vins par chromatographie sur couche mince |
Autor | NICCOLAI, L. STELLA, C |
Dades Font | FV - abril 1966 - V: - N: 202, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Most Vi Cromatografia en capa fina CCF Determinacio |
Localització | FV 202 |
Títol | Impacto ambiental de la industria vinicola (y II). Productores de mostos y azucar de uva |
Autor | PRODANOV, M. GARCIA IZQUIERDO, C. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 73-78 |
Descriptors | Impacte ambiental Industria vinicola Most Sucre Raim Enologia Most Sucre de raim |
Títol | In vivo regulation of glycolysis and charactrization of sugar: phosphotransferase systems in Strptococcus lactis |
Autor | THOMPSON, John |
Dades Font | Journal of bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 136 - novembre 1978 - V: - N: 2, Pg: 465-476 |
Descriptors | Streptococcus lactic Glicolisi Sucre Fosfenolpiruvat Fosfotransferasa Regulacio |
Localització | C 7/30 |
Títol | Influence du terroir et de la conduite du verger sur la vigueur, le developpement et la productivite des pommiers. Consequences sur la teneur en sucres des pommes |
Autor | JACQUET, A. et al |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo IV- N: , Pg: 1-11 |
Descriptors | Pomer Productivitat Conduccio Sucre Poma |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Internal acidification and cAMP increase are not correlated in Saccharomyces |
Autor | MAZON, M.J. GANCEDO, J.M ERASO, P. |
Dades Font | European Journal of biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 165 - 1987 - V: - N: , Pg: 671-674 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Sucre Acidificacio Glucosa |
Localització | C 8/109 |
Títol | Investigation of Pyrazine Formation Pathways in Sugar-Ammonia Model Systems |
Autor | SHIBAMOTO, Takayuki BERNHARD, R.A |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 25 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 609-614 |
Descriptors | Pirazina Formacio Sucre Hidrats de carboni Glucid |
Localització | C 6/66 |
Títol | L'interface vigne-raisin en sur-maturite et apres la chute des feuilles: synthese des connaissances et comparaison des methodes de misde en filet pour la production de vin de glace |
Autor | CARBONNEAU, A. PEDNEAULT, K. GAGNE, F. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 93 |
Descriptors | Vi de gel Sucre Aroma Canada Maduracio del raim |
Títol | La chaptalizacion supone un fraude al consumidor |
Autor | ISASI GOMEZ, N. |
Dades Font | La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 30 |
Descriptors | Xaptalitzacio Vi Excedent Legislacio Frau Sucre Unio Europea Sacarosa |
Títol | La fiabilite des methodes de flux continu segmente appliquees a l'analyse des vins et des mouts |
Autor | CURVELO-GARCIA, A. S. |
Dades Font | FV - febrer 1993 - V: - N: 941, Pg: 10 p. |
Descriptors | Flux continu fraccionat Vi Most Analisi Colorimetria Sucre Acid L-malic Acid L-lactic Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Acid tartric Acid tartaric Glicerol Determinacio |
Localització | FV 941 |
Títol | Las virosis de la vid. Efecto del jaspeado y del enrollado sobre el contenido de azucares del mosto |
Autor | DUQUE, M?.C. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 39-42 |
Descriptors | Virosi Vinya Sucre Most Malalties de la vinya |
Títol | Le dosage colorimetrique en flux continu des sucres reducteurs dans les vins. |
Autor | CURVELO-GARCIA, A.S. GODINHO, M.C. |
Dades Font | FV - abril 1988 - V: - N: 823, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Sucre Reduccio Dosificacio Dosatge Flux continu Colorimetria |
Localització | FV 823 |
Títol | Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre. |
Autor | PARFAIT, A. JOURET, C. |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles. ISSN: 0019-9311 - 1980 - V: - N: , Pg: 721-724 |
Descriptors | Sucre Glicerol Fermentacio alcoholica Analisi Produccio Determinacio Composicio Defectes Control de qualitat Rom |
Localització | C 4/133 |
Títol | Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre |
Autor | PARFAIT, A. JOURET, C. |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 VOL 97 - 1980 - V: - N: 7/8, Pg: 721-724 |
Descriptors | Glicerol Fermentacio alcoholica Sucre Rom Begudes alcoholiques Formacio Llevats |
Localització | C 4/37 |
Títol | Le saccharose dans les raisins leur contenu normal et naturel - traitement des echantillons de mouts et de vins pour la recherche du saccharose de source exogene. |
Autor | TERCERO, Carlos |
Dades Font | FV - juliol 1972 - V: - N: 420, Pg: 5 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Raim Most Vi Determinacio Hidrolisi |
Localització | FV 420 |
Títol | Le sucre de raisin (projet de monographie). |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 791, Pg: 16 p. |
Descriptors | Sucre Raim Most Determinacio Constituents Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 791 |
Títol | Le sucre de raisin. |
Autor | JUNGE, Ch. PETTENKOFER, Max von |
Dades Font | FV - octubre 1986 - V: - N: 804, Pg: 28 p. |
Descriptors | Sucre Constituents Determinacio Raim Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 804 |
Títol | Le sucre sur l'etiquete |
Autor | REMOND, P. |
Dades Font | Revue vinicole internationale - Octobre 2013 - V: - N: 3912, Pg: 16-19 |
Descriptors | Composicio del vi Vi Sucre Etiqueta Etiquetat Etiquetatge |
Títol | Les Lesons de l'exceptionelle annee 1982 dans le vignoble meridional de la France |
Autor | BOUBALS, D. |
Dades Font | Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 100 - mar? 1983 - V: - N: 5, Pg: 134-137 |
Descriptors | Vinya Produccio Maduracio Sucre Verema Vi Acidesa |
Localització | C 2/87 |
Títol | Maniere de calculer l'alcool en puissance des vins d'apres leur teneur en matieres reductrices |
Autor | JAULMES, P |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 210, Pg: 2 p. |
Descriptors | Reduccio Vi dols Most Graduacio Fermentacio Alcohol Grau alcoholic Sucre |
Localització | FV 210 |
Títol | Marche du "hors-vin": des debouches a ne pas negliger |
Autor | BILLIEMAZ, B. |
Dades Font | Viti: De la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - juny 1993 - V: - N: 177, Pg: 14-15 |
Descriptors | Sucre Most Most concentrat rectificat Raim Unio Europea |
Títol | Mass transfer limitations during ultrafiltration of cheese whey with onorganic membranes |
Autor | AIMAR, P. LAFAILLE, J.P. SANCHEZ, V. TADDEI, Christine |
Dades Font | Journal of Membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 38 - 1988 - V: - N: , Pg: 203-221 |
Descriptors | Membrana Transport Ultrafiltracio Formatge Serum Sucre |
Localització | C 6/19 |
Títol | Maturite optimale et mesures de qualite autres que le sucre |
Autor | DU PLESSIS, C.S. |
Dades Font | Bulletin de L'OIV - 1983 - V: - N: 634, Pg: 834-851 |
Descriptors | Maduracio Sucre Qualitat Vi |
Localització | C 1/103 |
Títol | Measurement of protein using Bicinchoninic acid |
Autor | SMITH, P.K. KROHN, R.I. HERMANSON, G.T. MALLIA, A.K. GARTNER, F.H. PROVENZANO, M.D. FUJIMOTO, E.K GOEKE, N.M. OLSON, B.J. KLENK, D.C. |
Dades Font | Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 150 - 1985 - V: - N: , Pg: 76-85 |
Descriptors | Analisi Determinacio Proteines Acid Bicinconinic Sucre Coure Ions Sal Identificacio |
Localització | C 6/17 |
Títol | Methode propose pour la determination par chromatographie en phase gazeuse du sorbitol et du saccharose dans les mouts et les vins. |
Autor | LERCKER, G. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 556, Pg: 8 p. |
Descriptors | Sacarosa Most Vi Sorbitol Cromatografia de gasos Sucre |
Localització | FV 556 |
Títol | Methode refractometrique pour la determination de la teneur en sucres des mouts, des mouts concentres et du sucre de Raisin. |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 811, Pg: 15 p. |
Descriptors | Refractometre Determinacio Sucre Most concentrat Raim Sacarosa Constituents Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 811 |
Títol | Methodes de determination et d'identification des polysaccharides du grain de raisin, du mout et du vin. Etude de quelques donnees experimentales. |
Autor | DATOUNACHVILI, E.N. YEJOV, V.N. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 503, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid galacturonic Most Raim Varietats Sucre Electroforesi Polisacarids Moscatell Sacarid |
Localització | FV 503 |
Títol | Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa |
Localització | FV 879 |
Títol | Microflora presente in tappi di sughero non sterilizzati: esame al microscopio elettronico |
Autor | FUMI, M.D. COLOMBI, M.G. BIANCHI, F |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 358-364 |
Descriptors | Microflora Microscopia electronica Sucre Tap Bacteris Vi |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Nota: Levaduras presentes y composicion de la fraccion volatil durante la fermentacion de mostos con alto contenido en azucar. |
Autor | MATEO,J. J. JIMENEZ, M. PASTOR, A. HUERTA, T. |
Dades Font | Revista espanyola de Ciencia y Tecnologia de Alimentos ISSN: 1131-799X VOL 35 - juny 1995 - V: - N: 3, Pg: 323-332 |
Descriptors | Most Fermentacio Sucre Llevats Fraccio volatil Monastrell Components volatils |
Títol | Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs |
Autor | SUDRAUD, M. P. JOYEUX, A. CRUEGE, J. LAFITTE, M. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p. |
Descriptors | Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio |
Localització | FV 665 |
Títol | On-line dialysis with HPLC for the automated preparations and analysis of small molecules such as amino acids, sugars and orgnic acids in grape juice, musts and wines |
Autor | LINGET, C. et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 524-527 |
Descriptors | HPLC Aminoacid Sucre Acid organic Analisi molecular Most Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Polialcoholes y azucares en vinos con distinto grado de prensada. |
Autor | GOMEZ, M. C. HERNANDEZ, L. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - juny 1987 - V: - N: 183, Pg: 109-111 |
Descriptors | Vi blanc Tierra de Barros Valdepenyas Valdepe?as Sucre Composicio Alcohol Polialcohol |
Localització | C 4/39 |
Títol | Polialcooli e zuccheri minori nei mosti concentrati rettificati. Possibili parametri di genuinita? |
Autor | VERSINI, G. DALLA SERRA, A. MARGUERI, G |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 41-47 |
Descriptors | Polialcohol Sucre Most concentrat rectificat |
Localització | C 18/4 |
Títol | Prevention des augmentations d'acidite volatile dans les mouts riches en sucre. De nouveaux outils de maitrise |
Autor | PILLET, O. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 17-21 |
Descriptors | Acidesa volatil Most Sucre Clarificacio Torulaspora delbrueckii Fermentacio |
Títol | Proceso de obtencion y primera depuracion de la miel en continuo |
Autor | SALVACHUA GALLEGO, J.C. ROBLES PORTELA, E.M? |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2003 - V: XXII- N: 184, Pg: 69-78 |
Descriptors | Depuracio Mel Procediment Sucre Elaboracio Produccio |
Títol | Purification of a plasma membrane-bound adenosine triphosphatase form plant roots |
Autor | HODGES, T.K. LEONARD, R.T. |
Dades Font | Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 32 - 1974 - V: - N: , Pg: 392-406 |
Descriptors | ATPasa Enzims Cel.lula Citologia Membrana Plantes Sacarosa Sucre |
Localització | C 4/135 |
Títol | Qualitative analysis of synthetic sweeteners in wines |
Autor | MOREIRA, M.S. PERDIGAO, M.H. TAVARES, M.J. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 860, Pg: 7 p. |
Descriptors | Vi Control de qualitat Millora qualitativa Sucre Composicio Analisi Dosificacio Dosatge Portugal |
Localització | FV 860 |
Títol | Rapport alcool/extrait des vins edulcores (Q) du Portugal. |
Autor | MANSO-LEFEVRE, P. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 554, Pg: 1 p. |
Descriptors | Alcohol Vi Edulcorant Portugal Sucre |
Localització | FV 554 |
Títol | Rapport alcool/extrait, alcool cendres, extrait/cendres, extrait/ cendres des vins blancs de Tchecoslovaquie. |
Autor | MINARIK, E. NAVARA, A. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 504, Pg: 3 p. |
Descriptors | Grau alcoholic Alcohol Graduacio Txecoslovaquia Vi blanc Acidesa Sucre |
Localització | FV 504 |
Títol | Rapports alcool/extrait, alcool-cendres, extrait-cendres des vins d'Hongrie |
Autor | VIDOR, G. |
Dades Font | FV - mar? 1974 - V: - N: 485, Pg: 16 p. |
Descriptors | Grau alcoholic Alcohol Vi Graduacio Hongria Sucre Extracte |
Localització | FV 485 |
Títol | Recherche du saccharose d'origine exogene dans les mouts et les vins. |
Autor | TERCERO, Carlos |
Dades Font | FV - juliol 1972 - V: - N: 421, Pg: 3 p. |
Descriptors | Raim Sacarosa Most Vi Sucre Determinacio Cromatografia en capa fina CCF |
Localització | FV 421 |
Títol | Recherche du saccharose dans le sucre de raisin par chromatographie en couche mince. |
Autor | USSEGLIO-TOMASSET, L. |
Dades Font | FV - mar? 1988 - V: - N: 821, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Raim Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 821 |
Títol | Reforme de l'OCM: l'arrachage au coeur du debat |
Autor | BEAUVALLET, L. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 13-24 |
Descriptors | Politica agraria Unio Europea Viticultura Vi Destil.lacio preventiva Finan?ament Fran?a Espanya Italia Xaptalitzacio Most concentrat Sucre Rendiment Produccio Comercialitzacio Vinya |
Títol | Relation entre la teneur des vins en alcools superieurs et la teneur des mouts en substances azotees en particulier en acides animes |
Autor | BIDAN, M. P. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1975 - V: - N: 536, Pg: 843-867 |
Descriptors | Vi Alcohol superior Formacio Substancies nitrogenades Sucre Acid cetonic Llevats Nitrogen Concentracio Acid aminat Fermentacio Most |
Localització | C 1/38 |
Títol | Reliable berry sampling and sugar determination in grapes |
Autor | PLESSIS, C. S. du SCHAIKWYK, D. J. |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1974 - V: - N: 21, Pg: |
Descriptors | Raim Sucre |
Títol | Roles of sugar alcohols in Osmotic Stress Adaptation. Replacement of glycerol by mannitol and sorbitol in Yeast |
Autor | SHEN, BO HOFMANN, STEFAN JENSEN, RICHARD G. BOHNERT, HANS |
Dades Font | Plant Physiology - September 1999 - V: - N: 121, Pg: 45-52 |
Descriptors | Sucre Alcohol Glicerol Mannitol Sorbitol Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 15/110 |
Títol | Saccharose. Saccharum Album .Sucre blanc - Sucre de canne - Sucre de betterave -C12 H22 O11=342,3 (projet de monographie). |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - abril 1981 - V: - N: 703, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sacarosa Sucre Analisi Caracteristiques Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 703 |
Títol | Saccharose. Saccharum album. Sucre blanc. Sucre de canne-sucre de betterave. |
Autor | |
Dades Font | FV - juliol 1981 - V: - N: 741, Pg: 3 p. |
Descriptors | Sucre Sacarosa Identificacio Caracteristiques Analisi |
Localització | FV 741 |
Títol | Significance of copper in alcohol production with fermentation of raisin extracts by the cell recycle process |
Autor | DRAINAS, C. KOUTINAS, A. A. AKRIDA, K. |
Dades Font | Journal of Food Science VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1588-1590 |
Descriptors | Coure Alcohol Produccio Fermentacio Most Glucosa Etanol Llevats Sucre Saccharomyces cerevisiae Raim Varietats Trechumena Psila Reciclatge |
Localització | C 4/99 |
Títol | Specific uptake of 6-deoxy-D-glucose and of 2-aminoisobutyric acid by sugar beet leaves and roots |
Autor | KOTYK, A ZAHRADNICEK, J. |
Dades Font | Biologia Plantarum VOL 39 - 1997 - V: - N: 4, Pg: 591-597 |
Descriptors | 6-deoxi-D-glucosa Acid 2-aminoisobutiric Sucre Arrels Fulles |
Localització | C 10/152 |
Títol | Stabilisation des mouts de raisin en vue de la recherche de l'addition de saccharose. |
Autor | JAULMES, P. HAMELLE, G. |
Dades Font | FV - maig 1973 - V: - N: 453, Pg: 2 p. |
Descriptors | Most Estabilitzacio Sacarosa Sucre Raim Determinacio |
Localització | FV 453 |
Títol | Sucres reducteurs. Procede de defecation (methode de reference) |
Autor | KOURAKOU, S. |
Dades Font | FV - abril 1981 - V: - N: 738, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi sec Sucre Reduccio Most Mistela Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 738 |
Títol | Sugar determination : balling hydrometer or refractometer |
Autor | DU PLESSIS, C. S |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1986 - V: - N: 186, Pg: |
Descriptors | Sucre Concentracio Determinacio Refractometre Hidrometre |
Títol | Sustitutos de la sacarosa (I). Edulcorantes de carga, polioles o azucares alcohol |
Autor | MADRILLEY, C. JIMENEZ, T. RAVENTOS, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 91-97 |
Descriptors | Edulcorant de carrega Alimentacio Sucre Alcohol Propietats |
Títol | Table donnant la concentration en sucres et le titre alcoometrique en puissance des mouts concentres d'apres leur indice de refraction |
Autor | |
Dades Font | FV - juliol 1981 - V: - N: 739, Pg: 2 p. |
Descriptors | Most concentrat Graduacio Concentracio Grau alcoholic Sucre Composicio |
Localització | FV 739 |
Títol | Tables donnant la teneur en sucres des mouts de raisins d?apres leurs densites 15/15, 20/20, leur masse volumique p20 ou leur indice de refraction n D 20 |
Autor | JAULMES, P. |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 209, Pg: 7 p. |
Descriptors | Sucre Most Raim Fran?a Densitat |
Localització | FV 209 |
Títol | Teneur en plomb de plusieurs vins Sud-africains. |
Autor | PLESSIS, C.S. DU |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 498, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sud Africa Africa del sud Plom Vi blanc Vi negre Vi sec Graduacio Vi escumos Sucre Alcohol Grau alcoholic |
Localització | FV 498 |
Títol | Teneurs en sulfates de divers types de vins grecs autres que les vins secs. |
Autor | KOURAKOU, S. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 491, Pg: 7 p. |
Descriptors | Sulfat Sofre Vi licoros Vi escumos Vi dol? Grecia Sucre Graduacio Grau alcoholic Acidesa pH Alcohol |
Localització | FV 491 |
Títol | Teneurs en sulfates des vins speciaux bulgares. |
Autor | LITCHEV, V. |
Dades Font | FV - abril 1974 - V: - N: 492, Pg: 1 p. |
Descriptors | Sulfat Sofre Potassi Bulgaria Graduacio Vi blanc Vi negre Vi escumos Sucre Grau alcoholic Jerez Sherry Xeres Vi dol? |
Localització | FV 492 |
Títol | Test colorimetrique pour deceler rapidement le saccharose dans les mouts de raisin et dans les vins . |
Autor | SCHNEYDER, J. VALENTA, M. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 747, Pg: 2 p. |
Descriptors | Colorimetria Vi Sucre Sacarosa Most Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 747 |
Títol | The Application of the QB/Total acid criterion for harvesting grapes at optimum maturity |
Autor | PLESSIS, C.S. du |
Dades Font | VORI Leaflet series - 1983 - V: - N: 103, Pg: |
Descriptors | Raim Verema Maduracio Sucre Acid |
Títol | The Influence of holding on sugar and acidity of harvested grapes |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Vori leaflet series - 1977 - V: - N: 48, Pg: |
Descriptors | Raim Emmagatzematge Sucre Acidesa |
Títol | The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis) |
Autor | PANCHAL, C. J. STEWART, G. G. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa |
Localització | C 4/113 |
Títol | The gas chromatographic-mass spectrometric examination of the volatiles produced by the fermentation of a sucrose solution |
Autor | WILLIAMS, A.A. HOLLANDS, T.A. TUCKNOTT, O.G. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 172 - 1981 - V: - N: , Pg: 377-381 |
Descriptors | Espectrometria Cromatografia de gasos Components volatils Sucre Fermentacio |
Localització | C 3/68 |
Títol | The rapid and accurate determination of alcohol, total SO2 and total sugar contents in wines |
Autor | DU PLESSIS, C. S |
Dades Font | Vori leaflet series - 1976 - V: - N: 33, Pg: |
Descriptors | Vi Alcohol Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sucre Analisi |
Títol | Traitement avant la fermetation du sucre de raisin (mout concentre rectifie ou MCR) destine a l'analyse de resonnance magnetique nucleaire |
Autor | DELL'ORO, V. DELFINI, C. |
Dades Font | FV - juny 1992 - V: - N: 916, Pg: 17 p. |
Descriptors | Sucre Raim Most concentrat rectificat Ressonancia magnetica nuclear Analisi Llevats Fermentacio Prefermentacio Vinificacio |
Localització | FV 916 |
Títol | Trends in Germain wine |
Autor | McRORY, George |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 81-82 (continued on page 118) |
Descriptors | Alemanya Vi Varietats Produccio Qualitat Sucre Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Legislacio Bibliografia Alemania |
Títol | Untersuchung der Zuckerbausteine von Polysacchariden des Weines |
Autor | WILL, Frank DIETRICH, Helmt |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 191 - 1990 - V: - N: , Pg: 123-128 |
Descriptors | Polisacarids Vi Analisi Cromatografia Sucre Cromatografia de gasos |
Localització | C 3/15 |
Títol | Valeur du rapport alcool/extrait non reducteur alcool/cendres extrait non reducteur /cendres dans certains vins de l'Algerie. |
Autor | NIKOVA, Z. CERCHALI RABHI, L. |
Dades Font | FV - juliol 1974 - V: - N: 508, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi sec Grau alcoholic Extracte Graduacio Algeria Cendres Alcohol Sucre |
Localització | FV 508 |
Títol | pH and trace-elements content in raisin exract industrial-scale alcoholic fermentation |
Autor | AKRIDA, K. DEMERTZIS, P. G. KOUTINAS, A. A. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering - maig 1988 - V: - N: , Pg: 666-669 |
Descriptors | pH Raim Grecia Vinificacio Fermentacio alcoholica Coure Vi Constituents Metall Sucre Alcohol Llevats |
Localització | C 5/67 |