Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Sucre

Resultat de la cerca

Registres trobats: 131


Títol Adsoptiion specificity of immobilized tannin for proteins and other organic compounds
Autor WATANABE, T.   MORI, T.   TOSA, T.   CHIBATA, I.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 45 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 10001-1003
Descriptors Tanins Proteines Compostos organics Absorcio Sake Cervesa Japo Enzims Constituents Determinacio Analisi Sucre
Localització C 6/40

Títol An active sucrose carrier (Scr 1) that is predominantly expressed in the seedling of Ricinus communis L.
Autor WEIG, A.   KOMOR, E.  
Dades Font Journal of Plant Physiology ISSN: 0176-1617 VOL 147 - 1996 - V: - N: , Pg: 685-690
Descriptors Ricinus communis Expressio heterologica Sucre Transport Polimerasa Reaccio
Localització C 11/70

Títol Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50
Descriptors Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols

Títol Analyse automatique des sucres des mouts de raisin en fermentation par spectrometrie dans le proche infrarouge.
Autor BOUVIER, J.C.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 8 - 1988 - V: - N: , Pg: 227-243
Descriptors Sucre Fermentacio Espectrometria Raim Most
Localització C 6/97

Títol Analyse comparative de vins et de "vins legers" americains
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 774, Pg: 2 p.
Descriptors Vi lleuger Grau alcoholic Acidesa Glicerol Alcohol Sucre Graduacio Reduccio
Localització FV 774

Títol Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p.
Descriptors Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica
Localització FV 880

Títol Application de la resonnance magnetique nucleaire du Deuterium au controle des mouts, des mouts concentres, du sucre de Raisin et des vins.
Autor MARTIN, G.  
Dades Font FV - - V: - N: 810, Pg: 13 p.
Descriptors Ressonancia magnetica nuclear Deuteri Most concentrat Sucre Vi Raim Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 810

Títol Applications oenologiques de techniques membranaires. Nanofiltration et osmose inverse
Autor MIETTON-PEUCHOT, M.   MASSOT, A.   NOILET, P.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 51-54
Descriptors Sector vinicola Membrana Nanofiltracio Osmosi inversa Sucre Most Alcohol Tecnologia de membrana Aplicacions

Títol Assimilate transport in grapevines effect of phloem disruption
Autor HUNTER, J.J.   RUFFNER, H.P.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine research ISSN: 1322-7130 - 2001 - V: - N: 7, Pg: 118-126
Descriptors Raim Floema Sucre Acid organic Fotoassimilacio Sucre
Localització C 15/134

Títol Avec ou sans sucre?
Autor PEYROULOU, J. P.  
Dades Font Revue du vin de France ISSN: 0750-358X - novembre 1995 - V: - N: 396, Pg: 22-26
Descriptors Vi Sucre Xaptalitzacio Vinificacio

Títol Azucar residual
Autor VATERLAUS, T.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Mayo-Junio-Julio 2010 - V: - N: 76, Pg: 46
Descriptors Sucre Vi Sucre residual

Títol Bacillus Thuringiensis en la lucha contra las polillas del racimo
Autor SCHMID, A  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 21-27
Descriptors Proteccio dels vegetals Insectes Corc del raim Lobesia botrana Eudemis Clysia ambiguella Productes fitosanitaris Bacteris Malalties de la vinya Bacillus thuringiensis Sucre Tractament fitosanitari

Títol Capacidad de las levaduras enologicas de consumir fructosa. La fermentacion
Autor DUMONT, A.   RAYNAL, C.   RAGINEL, F.[et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3237, Pg: 2502-2507
Descriptors Parada fermentativa Condicions enologiques Sucre Saccharomyces cerevisiae Fructosa Fermentacio alcoholica Llevats Estudi

Títol Caracteristiques du sucre caramelise
Autor SAPETTI, C.   MAZZA, G.   VALVASSORI, S.  
Dades Font FV - abril 1982 - V: - N: 751, Pg: 7 p.
Descriptors Sucre Caramel.litzacio Additius
Localització FV 751

Títol Cell wall polysaccharides determination: comparison of detergent method and direct monomeric analysis
Autor BARRY, J.L.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 275-282
Descriptors Polisacarids analisi Cel.lulosa Composicio Sucre Metode Van Soest Monomer Carbohidrats
Localització C 4/77

Títol Characterization of hexose uptake in wine strains of saccharomyces cerevisiae and saccharomyces bayanus
Autor McCLELLAN, C. J.   DOES, A. L.   BISSON, L. F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 40 - 1989 - V: - N: 1, Pg: 9-15
Descriptors Hexosa Vi Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces bayanus Sucre Transport Llevats
Localització C 9/41

Títol Chemistry of membrane separation processes in sugar industry applications
Autor VERCELLOTTI, J.R.   CLARKE, M.A.   GODSHALL, M.A.   BLANCO, R.S.   PATOUT, W.S.   FLORENCE, R.A.  
Dades Font Zuckerindustrie VOL 123 - 1998 - V: - N: 9, Pg: 736-745
Descriptors Sucre Separacio per membrana
Localització C 13/111

Títol Colorimetric method for determination of sugars and related substances
Autor DUBOIS, M.  
Dades Font Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 VOL 28 - mar? 1956 - V: - N: 3, Pg: 350-356
Descriptors Sucre Sacarid Polisacarids Colorimetria Fenols Identificacio Concentracio Acid sulfuric Cromatografia Analisi Filtracio
Localització C 4/114

Títol Comparacion de los distintos metodos de analisis de azucares reductores en vinos
Autor GARCIA, R. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1994 - V: - N: 30, Pg: 36-41
Descriptors Analisi Vi Sucre Dosificacio Dosatge Control de qualitat Qualitat Rioja DOQ Denominacio d'origen qualificada Rioja

Títol Cremant, effervescent! Info ou intox...?
Autor TASTE, J.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2008 - V: - N: 229, Pg: 22-28
Descriptors Vi efervescent Fran?a Gas carbonic Vi escumos Vi escumos natural Cremant Regions viticoles Pressio Sucre Varietats comercials Varietats de raim Vendes Vi tranquil

Títol Densidad de plantacion en condiciones semiaridas: efectos productivos y cualitativos en la variedad Tempranillo cultivada en vaso en regimen de riego deficitario
Autor YUSTE, J.   ARRANZ, C.   BARAJAS, E.   [et al.]  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo-Junio 2008 - V: - N: 116, Pg: 5-13
Descriptors Densitat de plantacio Sucre Sucre de raim Polifenols Rendiment Tempranillo Valle del Duero Reg deficitari Produccio de vi Qualitat del vi

Títol Densidad de plantacion y regimen hidrico en Tempranillo
Autor ALBURQUERQUE, M.V.   YUSTE, R.   YUSTE, J.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3252, Pg: 262-268
Descriptors Reg Regim hidric Tempranillo Densitat de plantacio Valladolid Superficie foliar Potencial hidric foliar Baia Sucre

Títol Detection de l'enrichissement des mouts, des mouts concentres, du sucre de raisin et des vins par application de la resonance magnetique nucleaire du Deuterium.
Autor
Dades Font FV - abril 1988 - V: - N: 826, Pg: 15 p.
Descriptors Enriquiment Most concentrat Sucre Raim Vi Deuteri Ressonancia magnetica nuclear
Localització FV 826

Títol Determinacion y control del estado hidrico de la vid. Efectos morfologicos y fisiologicos de la restriccion hidrica en vides
Autor OJEDA, H.   DELOIRE, A.   WANG, Z.   CARBONNEAU, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2004 - V: XV- N: 90, Pg: 27-43
Descriptors Aigua Antocians Sucre Potencial hidric de les fulles Vinya

Títol Determination du glycerol et des glucides dans les mouts, vins et champagnes par chromatographie liquide haute performance : repetabilite, reproductibilite.
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 6 - 1986 - V: - N: , Pg: 559-577
Descriptors Glicerol Vi Most Cava Xampany Champagne HPLC Cromatografia Analisi Composicio Dosificacio Dosatge Sucre
Localització C 4/100

Títol Determination du glycerol, du 2-3 butanediol et du dihydroxyacetone dans les sucres, le sorbitol, le mannitol, etc.. par chromatographie de partage
Autor NEISH, A.C  
Dades Font FV - maig 1967 - V: - N: 147, Pg: 8 p.+ 1 feuillet d?errata
Descriptors Cromatografia Glicerol Vi Determinacio Sorbitol Mannitol Sucre Glucosa Butanodiol Dihidroxiacetona
Localització FV 147

Títol Determination du sorbitol sous forme d'ethers trimethysilyliques par chromatographie en phase gazeuse dans des sirops sucres.
Autor ARTAUD, J.   ESTIENNE, J.   CAS, M.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 517, Pg: 6 p.
Descriptors Sorbitol Eter Cromatografia de gasos Xarop de raim Sacarosa Sucre
Localització FV 517

Títol Determination of Individual Simple Sugars in Aqueous Solution by Near Infrared Spectrophotometry.
Autor DULL, G. G.   GIANGIACOMO, R.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 49 - 1984 - V: - N: , Pg: 1601-1603
Descriptors Espectrometria Sucre Glucosa Fructosa

Títol Determination of Sugar and Ethanol Content in Aqueous Products of Molasses Distilleries by Near Infrared Spectrophotometry.
Autor DUMOULIN, E. D.   AZAIS, P.   GUERAIN, J. T.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 52 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 626-629
Descriptors Etanol Sucre Espectrometria
Localització C 7/21

Títol Determination quantitative des sucres et des alcools derives de sucres dans le vin par chromatographie liquide haute pression.
Autor FLAK, W.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 748, Pg: 4 p.
Descriptors Sucre Alcohol Vi Cromatografia de liquids HPLC
Localització FV 748

Títol Differentes strategies microbiologiques et technologiques de production de vin a teneur reduite en alcool, Les
Autor BES, M.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 9-11
Descriptors Microbiologia del vi Produccio de vi Alcohol Sucre Desalcoholitzacio

Títol Direct analysis of the major organic components in grape must and wine using High Performance Liquid Chromatography
Autor FRAYNE, R.F.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 4, Pg: 281-287
Descriptors Cromatografia de liquids Alcohol Vi Raim Most Acid organic Sucre Metode enzimatic Destil.lacio
Localització C 4/137

Títol Donnant la teneur en sucres des mistelles d?apres la densite et le titre en alcool
Autor JAULMES, P  
Dades Font FV - febrer 1970 - V: - N: 344, Pg: 6 p.
Descriptors Graduacio Mistela Sucre Grau alcoholic Alcohol
Localització FV 344

Títol Dosage de l'acide galacturonique dans le vin.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - abril 1976 - V: - N: 596, Pg: 9 p.
Descriptors Sucre Acidesa Vi blanc Vi negre Vi licoros Determinacio Acid galacturonic
Localització FV 596

Títol Dosage de la betaine dans les vins.
Autor DUBOIS, P.   SIMAND, P.  
Dades Font FV - novembre 1975 - V: - N: 581, Pg: 6 p.
Descriptors Betaina Vi Xaptalitzacio Sucre Determinacio
Localització FV 581

Títol Dosage des edulcorants intenses dans les vins blancs et les jus de raisins.
Autor CAZABEIL, J. M.   SALAGOITY, M. H.   TRICARD, C.  
Dades Font FV - juny 1989 - V: - N: 836, Pg: 6 p.
Descriptors Vi blanc Most Edulcorant Sucre Dosificacio Dosatge Addicio
Localització FV 836

Títol Dosage des sucres dans les vins.
Autor NIKOVA, Z.   MRISTEV, M.A.   HRISTEVA, A.  
Dades Font FV - octubre 1973 - V: - N: 463, Pg: 3 p.
Descriptors Sucre Vi Determinacio Coure
Localització FV 463

Títol Dosage des sucres dans les vins
Autor CURVELO-GARCIA, A. S.   ALVES, A.   GUIMAR   BARROS, P.   TOMAS SIMO?S, J.   CABRAL, M.   MIRANDA, L.   LAUREANO, T.   AGOSTINHO, A.  
Dades Font FV - febrer 1998 - V: - N: 1067, Pg: 1-9
Descriptors Dosatge Dosificacio Sucre Vi
Localització FV 1067

Títol Dosage des sucres residuels dans les vins secs par chromatographie en phase gazeuse.
Autor BERTRAND, M. A.   DUBERNET, M. O.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font FV - febrer 1975 - V: - N: 526, Pg: 4 p.
Descriptors Sucre Residus Vi sec Cromatografia de gasos
Localització FV 526

Títol Dosage des sucres totaux et reducteurs et d'autres constituants dans les eaux-de-vie d'origine viticole
Autor TAVARES, M.J.   LOURO, M.D.   PERDIGAO, M.H.   MOREIRA, M.S.   MENDES, M.T.  
Dades Font FV - abril 1991 - V: - N: 892, Pg: 12 p.
Descriptors Sucre Vi Graduacio Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Esters Alcohol Grau alcoholic Begudes alcoholiques Reduccio Colorimetria Cromatografia
Localització FV 892

Títol Dosage du glucose et du fructose residuels dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques de determination des sucres residuels.
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   LAFITTE, M.   JOYEUX, A.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 634, Pg: 4 p.
Descriptors Glucosa Fructosa Residus Vi Metode enzimatic Metode quimic Sucre Vi Dosificacio Dosatge
Localització FV 634

Títol Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression .
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio
Localització FV 722

Títol Dosage du glucose, du fructose et du saccharose dans le vin.(1)
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - febrer 1973 - V: - N: 438, Pg: 6 p.
Descriptors Glucosa Fructosa Sacarosa Sucre Vi Determinacio
Localització FV 438

Títol Dosage du sorbitol dans le vin. Remarques et complements pour la methode feuillet vert nQ 348.
Autor GUTMANN   GRUBER  
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 446, Pg: 2 p.
Descriptors Sorbitol Vi Determinacio Alcohol Sucre
Localització FV 446

Títol Du sucre a l'alcool: comment reactiver les fermentacions?
Autor NIONCEL, Claire  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 32-33
Descriptors Fermentacio Apagament Aturada fermentativa

Títol Efecto de la clarificacion sobre la constitucion de los vinos tintos
Autor
Dades Font Envaspres : Revista Tecnica del Envase y Embalaje ISSN: 0211-2965 - abril 1993 - V: - N: 126, Pg: 44-49
Descriptors Clarificacio Composicio Vi negre Graduacio Monastrell Alacant DO Bentonita Albumina analisi Densitat Grau alcoholic Vi testimoni Sulfat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sucre Acidesa Cendres
Localització C 4/44

Títol Efecto de la temperatura sobre la fermentacion glicero-piruvica
Autor CASP, A.   LOPEZ, M.L.   ROMERO, M.P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993/1994, Pg: 3949-3951
Descriptors Fermentacio gliceropiruvica Sucre Temperatura Vi Etanol Composicio Glicerol
Localització C 4/38

Títol Efecto del etanol sobre la fermentacion de azucares en cepas vinicas de Saccharomyces cerevisiae
Autor MENGIBAR PAREJA, P.   GOMEZ LUNA M.J.   RAMOS RUIZ, J.   SANCHO PUEBLA, E.D.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 223-240
Descriptors Etanol Fermentacio Sucre Saccharomyces cerevisiae
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Effect of sugar transport inactivation in Saccharomyces cerevisiae on sluggish and stuck enological fermentations
Autor SALMON, J.M.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - abril 1989 - V: - N: 4, Pg: 953-958
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Sucre Fermentacio
Localització C 9/52

Títol Effects of low nitrate and high sugar concentrations on anthocyanin content and composition of grape (Vitis vinifera L.) cell suspension
Autor BAO DO, C.   CORMIER, F.  
Dades Font Plant Cell Reports - 1991 - V: - N: 5, Pg: 500-504
Descriptors Sucre Concentracio de sucre Nitrat Antocianines Suspensio cel.lular Vinya Vitis vinifera Cultiu de cel.lules Sucrosa
Localització C 10/22

Títol Effet de steroides de la canne a sucre sur des levures en fermentation alcoolique
Autor BOURGEOIS, P.   FAHRASMANE, L.  
Dades Font Canadian Institut of Food Science and Technology Journal - 1998 - V: - N: 5, Pg: 555-557
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica
Localització C 13/106

Títol Elaboracion de sidra en condiciones controladas
Autor SUAREZ, B.   RODRIGUEZ, R.   PICINELLI, A.   MORENO, J.   MANGAS, J.J.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 123-128
Descriptors Sidra Induccio Fermentacio Acid Sucre Elaboracio

Títol Espressione dei geni biosintetici dei polifenoli nell'acino di vite in relazione alla concentrazione di zuccheri e di aba
Autor RICCOMAGNO, N.   CARRA, A.   SCHUBERT, A.  
Dades Font Quaderni della Scuola di specializzazione in scienza viticole et enologique ISSN: 0393-5116 - 2004 - V: Convegno internazionale su miglioramento della qualita in sistemi viticoli tipici i studio ecofisiologico e microclimatico- N: 27, Pg: 67-77
Descriptors Biosintetic Polifenols Sucre Vinya Raim Estres biotic

Títol Estudio de la incidencia sobre la calidad de los vinos de la aplicacion de tecnicas para reducir el alcohol de los vinos cuando su contenido en azucar supere 15 (v/v) de alcohol en potencia
Autor FRANCO ALADREN, E.   [et. al]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2010 - V: XII- N: 64, Pg: 52-57
Descriptors Sucre Most Desalcoholitzacio Vi Qualitat del vi Grau alcoholic Compostos volatils Alcohol Fermentacio

Títol Estudio de la maduracion tecnologica de los cultivares Tempranillo, Cabernet Sauvignon y Shiraz en dos campa?as de climatologia anomala (2003 y 2007) en Tierra de Barros (Extremadura)
Autor GUERA, M. T.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Enero-Febrero 2010 - V: XII- N: 63, Pg: 26-31
Descriptors Raim Maduresa Clima Sucre Acidesa Tempranillo Cabernet sauvignon Shiraz Climatologia 2003 2007

Títol Evaluation statistique de l'essai collaboratif sur le dosage enzymatique des sucres.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 661, Pg: 15 p.
Descriptors Enzims Sucre Vi Estadistiques Dosificacio Dosatge Determinacio Glucosa
Localització FV 661

Títol Evolucion de las tecnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos
Autor MOUTOUNET, M.  
Dades Font V Foro mundial del vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 63-70
Descriptors Canvi climatic Practiques enologiques Tecniques de vinificacio Noves tecnologies Vi Sucre Most Desalcoholitzacio Destil?lacio Fermentacio alcoholica
Localització 634.8:663.2 For

Títol Evolucion del contenido de azucares en yogures elaborados con zumo de manzana concentrado
Autor COBOS, A.   DIAZ, O.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2006 - V: - N: 374, Pg: 100-101
Descriptors Iogurt Sucre Suc de poma concentrat Elaboracio

Títol Evolucion del contenido en azucares del brandy de Jerez durante el periodo de envejecimiento
Autor MARTINEZ MONTERO, C. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 445-458
Descriptors Brandi de Xeres Sucre Envelliment Botes
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol
Autor PLESSIS, C. S. du   MARAIS, J.   HOUTMAN, A. C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre
Localització C 3/149

Títol Fonaments basics de l'analisi dels vins (I)
Autor GARCIA, J.  
Dades Font Quaderns tecnics de l'INCAVI - - V: - N: 1 (Serie Enologia), Pg:
Descriptors Vi Analisi Graduacio Acidesa Grau alcoholic Most Sucre

Títol Identification du saccharose dans les mouts et dans les vins par chromatographie sur couche mince
Autor NICCOLAI, L.   STELLA, C  
Dades Font FV - abril 1966 - V: - N: 202, Pg: 3 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Most Vi Cromatografia en capa fina CCF Determinacio
Localització FV 202

Títol Impacto ambiental de la industria vinicola (y II). Productores de mostos y azucar de uva
Autor PRODANOV, M.   GARCIA IZQUIERDO, C.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 73-78
Descriptors Impacte ambiental Industria vinicola Most Sucre Raim Enologia Most Sucre de raim

Títol In vivo regulation of glycolysis and charactrization of sugar: phosphotransferase systems in Strptococcus lactis
Autor THOMPSON, John  
Dades Font Journal of bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 136 - novembre 1978 - V: - N: 2, Pg: 465-476
Descriptors Streptococcus lactic Glicolisi Sucre Fosfenolpiruvat Fosfotransferasa Regulacio
Localització C 7/30

Títol Influence du terroir et de la conduite du verger sur la vigueur, le developpement et la productivite des pommiers. Consequences sur la teneur en sucres des pommes
Autor JACQUET, A. et al  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo IV- N: , Pg: 1-11
Descriptors Pomer Productivitat Conduccio Sucre Poma
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Internal acidification and cAMP increase are not correlated in Saccharomyces
Autor MAZON, M.J.   GANCEDO, J.M   ERASO, P.  
Dades Font European Journal of biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 165 - 1987 - V: - N: , Pg: 671-674
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Sucre Acidificacio Glucosa
Localització C 8/109

Títol Investigation of Pyrazine Formation Pathways in Sugar-Ammonia Model Systems
Autor SHIBAMOTO, Takayuki   BERNHARD, R.A  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 25 - 1977 - V: - N: 3, Pg: 609-614
Descriptors Pirazina Formacio Sucre Hidrats de carboni Glucid
Localització C 6/66

Títol L'interface vigne-raisin en sur-maturite et apres la chute des feuilles: synthese des connaissances et comparaison des methodes de misde en filet pour la production de vin de glace
Autor CARBONNEAU, A.   PEDNEAULT, K.   GAGNE, F.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet/Aout 2012 - V: - N: 253, Pg: 93
Descriptors Vi de gel Sucre Aroma Canada Maduracio del raim

Títol La chaptalizacion supone un fraude al consumidor
Autor ISASI GOMEZ, N.  
Dades Font La Prensa del Rioja - novembre 1993 - V: - N: 73, Pg: 30
Descriptors Xaptalitzacio Vi Excedent Legislacio Frau Sucre Unio Europea Sacarosa

Títol La fiabilite des methodes de flux continu segmente appliquees a l'analyse des vins et des mouts
Autor CURVELO-GARCIA, A. S.  
Dades Font FV - febrer 1993 - V: - N: 941, Pg: 10 p.
Descriptors Flux continu fraccionat Vi Most Analisi Colorimetria Sucre Acid L-malic Acid L-lactic Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Acid tartric Acid tartaric Glicerol Determinacio
Localització FV 941

Títol Las virosis de la vid. Efecto del jaspeado y del enrollado sobre el contenido de azucares del mosto
Autor DUQUE, M?.C. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 39-42
Descriptors Virosi Vinya Sucre Most Malalties de la vinya

Títol Le dosage colorimetrique en flux continu des sucres reducteurs dans les vins.
Autor CURVELO-GARCIA, A.S.   GODINHO, M.C.  
Dades Font FV - abril 1988 - V: - N: 823, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Sucre Reduccio Dosificacio Dosatge Flux continu Colorimetria
Localització FV 823

Títol Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre.
Autor PARFAIT, A.   JOURET, C.  
Dades Font Industries alimentaires et agricoles. ISSN: 0019-9311 - 1980 - V: - N: , Pg: 721-724
Descriptors Sucre Glicerol Fermentacio alcoholica Analisi Produccio Determinacio Composicio Defectes Control de qualitat Rom
Localització C 4/133

Títol Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre
Autor PARFAIT, A.   JOURET, C.  
Dades Font Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 VOL 97 - 1980 - V: - N: 7/8, Pg: 721-724
Descriptors Glicerol Fermentacio alcoholica Sucre Rom Begudes alcoholiques Formacio Llevats
Localització C 4/37

Títol Le saccharose dans les raisins leur contenu normal et naturel - traitement des echantillons de mouts et de vins pour la recherche du saccharose de source exogene.
Autor TERCERO, Carlos  
Dades Font FV - juliol 1972 - V: - N: 420, Pg: 5 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Raim Most Vi Determinacio Hidrolisi
Localització FV 420

Títol Le sucre de raisin (projet de monographie).
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 791, Pg: 16 p.
Descriptors Sucre Raim Most Determinacio Constituents Dosificacio Dosatge
Localització FV 791

Títol Le sucre de raisin.
Autor JUNGE, Ch.   PETTENKOFER, Max von  
Dades Font FV - octubre 1986 - V: - N: 804, Pg: 28 p.
Descriptors Sucre Constituents Determinacio Raim Dosificacio Dosatge
Localització FV 804

Títol Le sucre sur l'etiquete
Autor REMOND, P.  
Dades Font Revue vinicole internationale - Octobre 2013 - V: - N: 3912, Pg: 16-19
Descriptors Composicio del vi Vi Sucre Etiqueta Etiquetat Etiquetatge

Títol Les Lesons de l'exceptionelle annee 1982 dans le vignoble meridional de la France
Autor BOUBALS, D.  
Dades Font Progres Agricole et Viticole ISSN: 0369-8173 VOL 100 - mar? 1983 - V: - N: 5, Pg: 134-137
Descriptors Vinya Produccio Maduracio Sucre Verema Vi Acidesa
Localització C 2/87

Títol Maniere de calculer l'alcool en puissance des vins d'apres leur teneur en matieres reductrices
Autor JAULMES, P  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 210, Pg: 2 p.
Descriptors Reduccio Vi dols Most Graduacio Fermentacio Alcohol Grau alcoholic Sucre
Localització FV 210

Títol Marche du "hors-vin": des debouches a ne pas negliger
Autor BILLIEMAZ, B.  
Dades Font Viti: De la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - juny 1993 - V: - N: 177, Pg: 14-15
Descriptors Sucre Most Most concentrat rectificat Raim Unio Europea

Títol Mass transfer limitations during ultrafiltration of cheese whey with onorganic membranes
Autor AIMAR, P.   LAFAILLE, J.P.   SANCHEZ, V.   TADDEI, Christine  
Dades Font Journal of Membrane Science ISSN: 0376-7388 VOL 38 - 1988 - V: - N: , Pg: 203-221
Descriptors Membrana Transport Ultrafiltracio Formatge Serum Sucre
Localització C 6/19

Títol Maturite optimale et mesures de qualite autres que le sucre
Autor DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de L'OIV - 1983 - V: - N: 634, Pg: 834-851
Descriptors Maduracio Sucre Qualitat Vi
Localització C 1/103

Títol Measurement of protein using Bicinchoninic acid
Autor SMITH, P.K.   KROHN, R.I.   HERMANSON, G.T.   MALLIA, A.K.   GARTNER, F.H.   PROVENZANO, M.D.   FUJIMOTO, E.K   GOEKE, N.M.   OLSON, B.J.   KLENK, D.C.  
Dades Font Analytical Biochemistry ISSN: 0003-2697 VOL 150 - 1985 - V: - N: , Pg: 76-85
Descriptors Analisi Determinacio Proteines Acid Bicinconinic Sucre Coure Ions Sal Identificacio
Localització C 6/17

Títol Methode propose pour la determination par chromatographie en phase gazeuse du sorbitol et du saccharose dans les mouts et les vins.
Autor LERCKER, G.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 556, Pg: 8 p.
Descriptors Sacarosa Most Vi Sorbitol Cromatografia de gasos Sucre
Localització FV 556

Títol Methode refractometrique pour la determination de la teneur en sucres des mouts, des mouts concentres et du sucre de Raisin.
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 811, Pg: 15 p.
Descriptors Refractometre Determinacio Sucre Most concentrat Raim Sacarosa Constituents Dosificacio Dosatge
Localització FV 811

Títol Methodes de determination et d'identification des polysaccharides du grain de raisin, du mout et du vin. Etude de quelques donnees experimentales.
Autor DATOUNACHVILI, E.N.   YEJOV, V.N.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 503, Pg: 4 p.
Descriptors Acid galacturonic Most Raim Varietats Sucre Electroforesi Polisacarids Moscatell Sacarid
Localització FV 503

Títol Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p.
Descriptors Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa
Localització FV 879

Títol Microflora presente in tappi di sughero non sterilizzati: esame al microscopio elettronico
Autor FUMI, M.D.   COLOMBI, M.G.   BIANCHI, F  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 358-364
Descriptors Microflora Microscopia electronica Sucre Tap Bacteris Vi
Localització 663.2 Sim

Títol Nota: Levaduras presentes y composicion de la fraccion volatil durante la fermentacion de mostos con alto contenido en azucar.
Autor MATEO,J. J.   JIMENEZ, M.   PASTOR, A.   HUERTA, T.  
Dades Font Revista espanyola de Ciencia y Tecnologia de Alimentos ISSN: 1131-799X VOL 35 - juny 1995 - V: - N: 3, Pg: 323-332
Descriptors Most Fermentacio Sucre Llevats Fraccio volatil Monastrell Components volatils

Títol Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs
Autor SUDRAUD, M. P.   JOYEUX, A.   CRUEGE, J.   LAFITTE, M.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p.
Descriptors Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio
Localització FV 665

Títol On-line dialysis with HPLC for the automated preparations and analysis of small molecules such as amino acids, sugars and orgnic acids in grape juice, musts and wines
Autor LINGET, C. et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 524-527
Descriptors HPLC Aminoacid Sucre Acid organic Analisi molecular Most Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Polialcoholes y azucares en vinos con distinto grado de prensada.
Autor GOMEZ, M. C.   HERNANDEZ, L.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - juny 1987 - V: - N: 183, Pg: 109-111
Descriptors Vi blanc Tierra de Barros Valdepenyas Valdepe?as Sucre Composicio Alcohol Polialcohol
Localització C 4/39

Títol Polialcooli e zuccheri minori nei mosti concentrati rettificati. Possibili parametri di genuinita?
Autor VERSINI, G.   DALLA SERRA, A.   MARGUERI, G  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 41-47
Descriptors Polialcohol Sucre Most concentrat rectificat
Localització C 18/4

Títol Prevention des augmentations d'acidite volatile dans les mouts riches en sucre. De nouveaux outils de maitrise
Autor PILLET, O.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2012 - V: 39- N: 143, Pg: 17-21
Descriptors Acidesa volatil Most Sucre Clarificacio Torulaspora delbrueckii Fermentacio

Títol Proceso de obtencion y primera depuracion de la miel en continuo
Autor SALVACHUA GALLEGO, J.C.   ROBLES PORTELA, E.M?  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Noviembre 2003 - V: XXII- N: 184, Pg: 69-78
Descriptors Depuracio Mel Procediment Sucre Elaboracio Produccio

Títol Purification of a plasma membrane-bound adenosine triphosphatase form plant roots
Autor HODGES, T.K.   LEONARD, R.T.  
Dades Font Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 32 - 1974 - V: - N: , Pg: 392-406
Descriptors ATPasa Enzims Cel.lula Citologia Membrana Plantes Sacarosa Sucre
Localització C 4/135

Títol Qualitative analysis of synthetic sweeteners in wines
Autor MOREIRA, M.S.   PERDIGAO, M.H.   TAVARES, M.J.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 860, Pg: 7 p.
Descriptors Vi Control de qualitat Millora qualitativa Sucre Composicio Analisi Dosificacio Dosatge Portugal
Localització FV 860

Títol Rapport alcool/extrait des vins edulcores (Q) du Portugal.
Autor MANSO-LEFEVRE, P.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 554, Pg: 1 p.
Descriptors Alcohol Vi Edulcorant Portugal Sucre
Localització FV 554

Títol Rapport alcool/extrait, alcool cendres, extrait/cendres, extrait/ cendres des vins blancs de Tchecoslovaquie.
Autor MINARIK, E.   NAVARA, A.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 504, Pg: 3 p.
Descriptors Grau alcoholic Alcohol Graduacio Txecoslovaquia Vi blanc Acidesa Sucre
Localització FV 504

Títol Rapports alcool/extrait, alcool-cendres, extrait-cendres des vins d'Hongrie
Autor VIDOR, G.  
Dades Font FV - mar? 1974 - V: - N: 485, Pg: 16 p.
Descriptors Grau alcoholic Alcohol Vi Graduacio Hongria Sucre Extracte
Localització FV 485

Títol Recherche du saccharose d'origine exogene dans les mouts et les vins.
Autor TERCERO, Carlos  
Dades Font FV - juliol 1972 - V: - N: 421, Pg: 3 p.
Descriptors Raim Sacarosa Most Vi Sucre Determinacio Cromatografia en capa fina CCF
Localització FV 421

Títol Recherche du saccharose dans le sucre de raisin par chromatographie en couche mince.
Autor USSEGLIO-TOMASSET, L.  
Dades Font FV - mar? 1988 - V: - N: 821, Pg: 1 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Raim Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 821

Títol Reforme de l'OCM: l'arrachage au coeur du debat
Autor BEAUVALLET, L.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 13-24
Descriptors Politica agraria Unio Europea Viticultura Vi Destil.lacio preventiva Finan?ament Fran?a Espanya Italia Xaptalitzacio Most concentrat Sucre Rendiment Produccio Comercialitzacio Vinya

Títol Relation entre la teneur des vins en alcools superieurs et la teneur des mouts en substances azotees en particulier en acides animes
Autor BIDAN, M. P.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1975 - V: - N: 536, Pg: 843-867
Descriptors Vi Alcohol superior Formacio Substancies nitrogenades Sucre Acid cetonic Llevats Nitrogen Concentracio Acid aminat Fermentacio Most
Localització C 1/38

Títol Reliable berry sampling and sugar determination in grapes
Autor PLESSIS, C. S. du   SCHAIKWYK, D. J.  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1974 - V: - N: 21, Pg:
Descriptors Raim Sucre

Títol Roles of sugar alcohols in Osmotic Stress Adaptation. Replacement of glycerol by mannitol and sorbitol in Yeast
Autor SHEN, BO   HOFMANN, STEFAN   JENSEN, RICHARD G.   BOHNERT, HANS  
Dades Font Plant Physiology - September 1999 - V: - N: 121, Pg: 45-52
Descriptors Sucre Alcohol Glicerol Mannitol Sorbitol Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 15/110

Títol Saccharose. Saccharum Album .Sucre blanc - Sucre de canne - Sucre de betterave -C12 H22 O11=342,3 (projet de monographie).
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - abril 1981 - V: - N: 703, Pg: 4 p.
Descriptors Sacarosa Sucre Analisi Caracteristiques Dosificacio Dosatge
Localització FV 703

Títol Saccharose. Saccharum album. Sucre blanc. Sucre de canne-sucre de betterave.
Autor
Dades Font FV - juliol 1981 - V: - N: 741, Pg: 3 p.
Descriptors Sucre Sacarosa Identificacio Caracteristiques Analisi
Localització FV 741

Títol Significance of copper in alcohol production with fermentation of raisin extracts by the cell recycle process
Autor DRAINAS, C.   KOUTINAS, A. A.   AKRIDA, K.  
Dades Font Journal of Food Science VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1588-1590
Descriptors Coure Alcohol Produccio Fermentacio Most Glucosa Etanol Llevats Sucre Saccharomyces cerevisiae Raim Varietats Trechumena Psila Reciclatge
Localització C 4/99

Títol Specific uptake of 6-deoxy-D-glucose and of 2-aminoisobutyric acid by sugar beet leaves and roots
Autor KOTYK, A   ZAHRADNICEK, J.  
Dades Font Biologia Plantarum VOL 39 - 1997 - V: - N: 4, Pg: 591-597
Descriptors 6-deoxi-D-glucosa Acid 2-aminoisobutiric Sucre Arrels Fulles
Localització C 10/152

Títol Stabilisation des mouts de raisin en vue de la recherche de l'addition de saccharose.
Autor JAULMES, P.   HAMELLE, G.  
Dades Font FV - maig 1973 - V: - N: 453, Pg: 2 p.
Descriptors Most Estabilitzacio Sacarosa Sucre Raim Determinacio
Localització FV 453

Títol Sucres reducteurs. Procede de defecation (methode de reference)
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1981 - V: - N: 738, Pg: 3 p.
Descriptors Vi sec Sucre Reduccio Most Mistela Analisi Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 738

Títol Sugar determination : balling hydrometer or refractometer
Autor DU PLESSIS, C. S  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1986 - V: - N: 186, Pg:
Descriptors Sucre Concentracio Determinacio Refractometre Hidrometre

Títol Sustitutos de la sacarosa (I). Edulcorantes de carga, polioles o azucares alcohol
Autor MADRILLEY, C.   JIMENEZ, T.   RAVENTOS, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 91-97
Descriptors Edulcorant de carrega Alimentacio Sucre Alcohol Propietats

Títol Table donnant la concentration en sucres et le titre alcoometrique en puissance des mouts concentres d'apres leur indice de refraction
Autor
Dades Font FV - juliol 1981 - V: - N: 739, Pg: 2 p.
Descriptors Most concentrat Graduacio Concentracio Grau alcoholic Sucre Composicio
Localització FV 739

Títol Tables donnant la teneur en sucres des mouts de raisins d?apres leurs densites 15/15, 20/20, leur masse volumique p20 ou leur indice de refraction n D 20
Autor JAULMES, P.  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 209, Pg: 7 p.
Descriptors Sucre Most Raim Fran?a Densitat
Localització FV 209

Títol Teneur en plomb de plusieurs vins Sud-africains.
Autor PLESSIS, C.S. DU  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 498, Pg: 1 p.
Descriptors Sud Africa Africa del sud Plom Vi blanc Vi negre Vi sec Graduacio Vi escumos Sucre Alcohol Grau alcoholic
Localització FV 498

Títol Teneurs en sulfates de divers types de vins grecs autres que les vins secs.
Autor KOURAKOU, S.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 491, Pg: 7 p.
Descriptors Sulfat Sofre Vi licoros Vi escumos Vi dol? Grecia Sucre Graduacio Grau alcoholic Acidesa pH Alcohol
Localització FV 491

Títol Teneurs en sulfates des vins speciaux bulgares.
Autor LITCHEV, V.  
Dades Font FV - abril 1974 - V: - N: 492, Pg: 1 p.
Descriptors Sulfat Sofre Potassi Bulgaria Graduacio Vi blanc Vi negre Vi escumos Sucre Grau alcoholic Jerez Sherry Xeres Vi dol?
Localització FV 492

Títol Test colorimetrique pour deceler rapidement le saccharose dans les mouts de raisin et dans les vins .
Autor SCHNEYDER, J.   VALENTA, M.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 747, Pg: 2 p.
Descriptors Colorimetria Vi Sucre Sacarosa Most Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 747

Títol The Application of the QB/Total acid criterion for harvesting grapes at optimum maturity
Autor PLESSIS, C.S. du  
Dades Font VORI Leaflet series - 1983 - V: - N: 103, Pg:
Descriptors Raim Verema Maduracio Sucre Acid

Títol The Influence of holding on sugar and acidity of harvested grapes
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Vori leaflet series - 1977 - V: - N: 48, Pg:
Descriptors Raim Emmagatzematge Sucre Acidesa

Títol The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis)
Autor PANCHAL, C. J.   STEWART, G. G.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89
Descriptors Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa
Localització C 4/113

Títol The gas chromatographic-mass spectrometric examination of the volatiles produced by the fermentation of a sucrose solution
Autor WILLIAMS, A.A.   HOLLANDS, T.A.   TUCKNOTT, O.G.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 172 - 1981 - V: - N: , Pg: 377-381
Descriptors Espectrometria Cromatografia de gasos Components volatils Sucre Fermentacio
Localització C 3/68

Títol The rapid and accurate determination of alcohol, total SO2 and total sugar contents in wines
Autor DU PLESSIS, C. S  
Dades Font Vori leaflet series - 1976 - V: - N: 33, Pg:
Descriptors Vi Alcohol Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sucre Analisi

Títol Traitement avant la fermetation du sucre de raisin (mout concentre rectifie ou MCR) destine a l'analyse de resonnance magnetique nucleaire
Autor DELL'ORO, V.   DELFINI, C.  
Dades Font FV - juny 1992 - V: - N: 916, Pg: 17 p.
Descriptors Sucre Raim Most concentrat rectificat Ressonancia magnetica nuclear Analisi Llevats Fermentacio Prefermentacio Vinificacio
Localització FV 916

Títol Trends in Germain wine
Autor McRORY, George  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 81-82 (continued on page 118)
Descriptors Alemanya Vi Varietats Produccio Qualitat Sucre Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Legislacio Bibliografia Alemania

Títol Untersuchung der Zuckerbausteine von Polysacchariden des Weines
Autor WILL, Frank   DIETRICH, Helmt  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 191 - 1990 - V: - N: , Pg: 123-128
Descriptors Polisacarids Vi Analisi Cromatografia Sucre Cromatografia de gasos
Localització C 3/15

Títol Valeur du rapport alcool/extrait non reducteur alcool/cendres extrait non reducteur /cendres dans certains vins de l'Algerie.
Autor NIKOVA, Z.   CERCHALI   RABHI, L.  
Dades Font FV - juliol 1974 - V: - N: 508, Pg: 4 p.
Descriptors Vi sec Grau alcoholic Extracte Graduacio Algeria Cendres Alcohol Sucre
Localització FV 508

Títol pH and trace-elements content in raisin exract industrial-scale alcoholic fermentation
Autor AKRIDA, K.   DEMERTZIS, P. G.   KOUTINAS, A. A.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering - maig 1988 - V: - N: , Pg: 666-669
Descriptors pH Raim Grecia Vinificacio Fermentacio alcoholica Coure Vi Constituents Metall Sucre Alcohol Llevats
Localització C 5/67