Registres trobats: 11
Títol | Aroma variation in Tannat wines: effect of malolactic fermentation on ethyl lactate level and its enantiomeric distribution |
Autor | LLORET, A. BOIDO, E. LORENZO, D. CARRAU, F. DELLACASSA, E. VERSINI, G. |
Dades Font | Italian Journal of Food Sciences ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 2, Pg: 175-180 |
Descriptors | Distribucio enantiomerica Lactat d'etil Fermentacio malolactica Tannat Vins |
Títol | Clonal selection through the study of agronomical and aroma variability in two Gewurztraminer populations |
Autor | STEFANINI, M. MALOSSINI, U. VERSINI, G. |
Dades Font | Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 747-755 |
Descriptors | Aroma Clons Gewurztraminer Vi |
Localització | 634.804 INT |
Títol | Composicion en oxigeno-18 del agua del mosto en la vendimia. II.. Influencia del portainjerto |
Autor | TARDAGUILA, M. J. BERTAMINI, M. RENIERO, F. VERSINI, G. GOMEZ, R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 52-58 |
Descriptors | Portaempelt Vi Most Vitis vinifera Oxigen Isotop |
Títol | Effetto dell'ombreggiamento della chioma sullo sviluppo delle bacche, la maturazione, la concentrazione di antociani ed il profilo aromatico delle uve Cabernet Sauvignon |
Autor | IACONO, F. BERTAMINI, M. COOMBE, B.G. DE MICHELI, L. MATTIVI, F. VERSINI, G. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 571-574 |
Descriptors | Creixement de la vinya Podridura Vinya Concentracio fenolica Aroma Cabernet sauvignon Ombra |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Evoluzione di componenti volatili nel corso della elaborazione dei vini spumanti del trentino |
Autor | VERSINI, G. MARGHERI, G. |
Dades Font | Idustria delle bevande - 1982 - V: - N: 58, Pg: 101-103 |
Descriptors | Compostos volatils Vi escumos Evolucio Vinificacio |
Localització | C 19/54 |
Títol | Oxygen isotope composition of must-water in grapevine: effects of water deficit and rootstock |
Autor | TARDAGUILA, J. BERTAMIN, M. RENIERO, F. VERSINI, G. |
Dades Font | Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 3 - 1997 - V: - N: , Pg: 84-89 |
Descriptors | Isotop Vitis vinfiera Estres hidric Portaempelt |
Localització | C 14/32 |
Títol | Polialcooli e zuccheri minori nei mosti concentrati rettificati. Possibili parametri di genuinita? |
Autor | VERSINI, G. DALLA SERRA, A. MARGUERI, G |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 41-47 |
Descriptors | Polialcohol Sucre Most concentrat rectificat |
Localització | C 18/4 |
Títol | Sull?aroma del vino Traminer aromatico o Gewurztraminer |
Autor | VERSINI, G. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1985 - V: - N: 1-2, Pg: 57-65 |
Descriptors | Aroma Vi Traminer Vi aromatic |
Localització | C 19/90 |
Títol | The occurrence of atypical againg aroma and other peculiar aroma-influencing compounds in sparkling wines |
Autor | VERSINI, G. LUNELLI, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 351-368 |
Descriptors | Envelliment accelerat Defectes aromatics Compostos del vi Vi escumos |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder) |
Autor | RAPP, A. SUCKRAU, I. VERSINI, G. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254 |
Descriptors | Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling |
Localització | C 4/92 |
Títol | Vorkommen, Herkunft und Moglichkeiten fur eine Verminderung der untypischen Alterungsnote (ATA) bein Wein- ein Uberblick |
Autor | RAPP, A. VERSINI, G. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 285-310 |
Descriptors | Envelliment accelerat Origen ATA Vi Disminucio Reduccio Edat atipica |
Localització | 663.2 SYM |