Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
VERSINI, G.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Aroma variation in Tannat wines: effect of malolactic fermentation on ethyl lactate level and its enantiomeric distribution
Autor LLORET, A.   BOIDO, E.   LORENZO, D.   CARRAU, F.   DELLACASSA, E.   VERSINI, G.  
Dades Font Italian Journal of Food Sciences ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 2, Pg: 175-180
Descriptors Distribucio enantiomerica Lactat d'etil Fermentacio malolactica Tannat Vins

Títol Clonal selection through the study of agronomical and aroma variability in two Gewurztraminer populations
Autor STEFANINI, M.   MALOSSINI, U.   VERSINI, G.  
Dades Font Proceedings of the seventh international symposium on Grapevine Genetics and Breeding ISSN: 0567-7572 - July 1998 - V: 2- N: , Pg: 747-755
Descriptors Aroma Clons Gewurztraminer Vi
Localització 634.804 INT

Títol Composicion en oxigeno-18 del agua del mosto en la vendimia. II.. Influencia del portainjerto
Autor TARDAGUILA, M. J.   BERTAMINI, M.   RENIERO, F.   VERSINI, G.   GOMEZ, R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 52-58
Descriptors Portaempelt Vi Most Vitis vinifera Oxigen Isotop

Títol Effetto dell'ombreggiamento della chioma sullo sviluppo delle bacche, la maturazione, la concentrazione di antociani ed il profilo aromatico delle uve Cabernet Sauvignon
Autor IACONO, F.   BERTAMINI, M.   COOMBE, B.G.   DE MICHELI, L.   MATTIVI, F.   VERSINI, G.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 571-574
Descriptors Creixement de la vinya Podridura Vinya Concentracio fenolica Aroma Cabernet sauvignon Ombra
Localització 634.814 SIM

Títol Evoluzione di componenti volatili nel corso della elaborazione dei vini spumanti del trentino
Autor VERSINI, G.   MARGHERI, G.  
Dades Font Idustria delle bevande - 1982 - V: - N: 58, Pg: 101-103
Descriptors Compostos volatils Vi escumos Evolucio Vinificacio
Localització C 19/54

Títol Oxygen isotope composition of must-water in grapevine: effects of water deficit and rootstock
Autor TARDAGUILA, J.   BERTAMIN, M.   RENIERO, F.   VERSINI, G.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research VOL 3 - 1997 - V: - N: , Pg: 84-89
Descriptors Isotop Vitis vinfiera Estres hidric Portaempelt
Localització C 14/32

Títol Polialcooli e zuccheri minori nei mosti concentrati rettificati. Possibili parametri di genuinita?
Autor VERSINI, G.   DALLA SERRA, A.   MARGUERI, G  
Dades Font Vignevini ISSN: 0006-1530 - 1984 - V: - N: 3, Pg: 41-47
Descriptors Polialcohol Sucre Most concentrat rectificat
Localització C 18/4

Títol Sull?aroma del vino Traminer aromatico o Gewurztraminer
Autor VERSINI, G.  
Dades Font Vignevini ISSN: 0390-0479 - 1985 - V: - N: 1-2, Pg: 57-65
Descriptors Aroma Vi Traminer Vi aromatic
Localització C 19/90

Títol The occurrence of atypical againg aroma and other peculiar aroma-influencing compounds in sparkling wines
Autor VERSINI, G.   LUNELLI, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 351-368
Descriptors Envelliment accelerat Defectes aromatics Compostos del vi Vi escumos
Localització 663.2 SYM

Títol Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder)
Autor RAPP, A.   SUCKRAU, I.   VERSINI, G.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254
Descriptors Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling
Localització C 4/92

Títol Vorkommen, Herkunft und Moglichkeiten fur eine Verminderung der untypischen Alterungsnote (ATA) bein Wein- ein Uberblick
Autor RAPP, A.   VERSINI, G.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 285-310
Descriptors Envelliment accelerat Origen ATA Vi Disminucio Reduccio Edat atipica
Localització 663.2 SYM