Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
GOMEZ, R.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 11


Títol Actividad coagulante de extractos acuosos de cardos de las especies Cynara cardunculus y Cinara humilis empleados en la elaboracion de quesos tradicionales. Estudio de los factores que la modifican
Autor VIOQUE, M   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2005 - V: - N: 366, Pg: 91-97
Descriptors Coagulants Cardo Cynara cardunculus Cynara humilis Formatge Elaboracio

Títol Analisis sensorial y calidad de los quesos
Autor VIOQUE, M.   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 70-73
Descriptors Analisi sensorial Formatge Qualitat

Títol Coagulantes vegetales empleados en la fabricacion de quesos tradicionales. Caracterizacion de algunas variedades
Autor VIOQUE, M.   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 48-55
Descriptors Coagulants vegetals Fabricacio Formatge Varietats

Títol Composicion en oxigeno-18 del agua del mosto en la vendimia. II.. Influencia del portainjerto
Autor TARDAGUILA, M. J.   BERTAMINI, M.   RENIERO, F.   VERSINI, G.   GOMEZ, R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 52-58
Descriptors Portaempelt Vi Most Vitis vinifera Oxigen Isotop

Títol Control de los vinos a traves de la resonancia magnetica nuclear (RMN)
Autor TARDAGUILA, J.   PARDO, J. E.   GOMEZ, R.   BERTAMINI, M.   BLANCH, A. I.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 79-82
Descriptors Ressonancia magnetica nuclear RMN Vinificacio Control Adulteracio Xaptalitzacio

Títol Dosage du mercure dans les vins.
Autor REVUELTA, D.   GOMEZ, R.   BARDON, A.  
Dades Font FV - abril 1976 - V: - N: 594, Pg: 3 p.
Descriptors Mercuri Vi Mineralitzacio Espectrofotometria d'absorcio atomica Determinacio
Localització FV 594

Títol Essais des charbons actives pour oenologie.
Autor GOMEZ, R.   PANDOLFI, C. S.  
Dades Font FV - juliol 1973 - V: - N: 461, Pg: 3 p.
Descriptors Carboni Vi Analisi sensorial Constituents
Localització FV 461

Títol Influencia del ecosistema viticola sobre la composicion isotopica de la uva y el vino
Autor TARDAGUILA, M. J.   PARDO, J. E.   GOMEZ, R.   BERTAMINI, M.   BLANCH, A. I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1997 - V: - N: 51, Pg: 20-27
Descriptors Portaempelt Composicio isotopica del vi Composicio isotopica del raim Ecosistema viticola Tecniques isotopiques Varietats Zones de produccio d13C d18O (D/H)I (D/H)II Genotip

Títol Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso
Autor TEJADA, L.   GOMEZ, R.   VIOQUE, M.   SANCHEZ, E.   FERNANDEZ-SALGUERO, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66
Descriptors Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica

Títol Sensores inteligantes. Aplicaciones industriales de sensores olfativos
Autor GUTIERREZ, F.J.   HORRILLO, M.C.   SAYAGO, I.   ARES, L.   FERNANDEZ, M.J.   GOMEZ, R.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 175-178
Descriptors Sensor intel.ligent Sensor olfactiu Nas electronic

Títol Uso y utilidad del contenido en carbono-13 en el vino para el sector enologico
Autor TARDAGUILA, J.   PARDO, J.E.   GOMEZ, R.   BERTAMINI, M.   BLANCH, A.I.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 63-66
Descriptors Adulteracio Caracteritzacio Carboni 13 Xaptalitzacio Most Vi