Registres trobats: 11
Títol | Actividad coagulante de extractos acuosos de cardos de las especies Cynara cardunculus y Cinara humilis empleados en la elaboracion de quesos tradicionales. Estudio de los factores que la modifican |
Autor | VIOQUE, M GOMEZ, R. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2005 - V: - N: 366, Pg: 91-97 |
Descriptors | Coagulants Cardo Cynara cardunculus Cynara humilis Formatge Elaboracio |
Títol | Analisis sensorial y calidad de los quesos |
Autor | VIOQUE, M. GOMEZ, R. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2006 - V: XXV- N: 214, Pg: 70-73 |
Descriptors | Analisi sensorial Formatge Qualitat |
Títol | Coagulantes vegetales empleados en la fabricacion de quesos tradicionales. Caracterizacion de algunas variedades |
Autor | VIOQUE, M. GOMEZ, R. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2005 - V: XXIV- N: 203, Pg: 48-55 |
Descriptors | Coagulants vegetals Fabricacio Formatge Varietats |
Títol | Composicion en oxigeno-18 del agua del mosto en la vendimia. II.. Influencia del portainjerto |
Autor | TARDAGUILA, M. J. BERTAMINI, M. RENIERO, F. VERSINI, G. GOMEZ, R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1997 - V: - N: 48, Pg: 52-58 |
Descriptors | Portaempelt Vi Most Vitis vinifera Oxigen Isotop |
Títol | Control de los vinos a traves de la resonancia magnetica nuclear (RMN) |
Autor | TARDAGUILA, J. PARDO, J. E. GOMEZ, R. BERTAMINI, M. BLANCH, A. I. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 79-82 |
Descriptors | Ressonancia magnetica nuclear RMN Vinificacio Control Adulteracio Xaptalitzacio |
Títol | Dosage du mercure dans les vins. |
Autor | REVUELTA, D. GOMEZ, R. BARDON, A. |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 594, Pg: 3 p. |
Descriptors | Mercuri Vi Mineralitzacio Espectrofotometria d'absorcio atomica Determinacio |
Localització | FV 594 |
Títol | Essais des charbons actives pour oenologie. |
Autor | GOMEZ, R. PANDOLFI, C. S. |
Dades Font | FV - juliol 1973 - V: - N: 461, Pg: 3 p. |
Descriptors | Carboni Vi Analisi sensorial Constituents |
Localització | FV 461 |
Títol | Influencia del ecosistema viticola sobre la composicion isotopica de la uva y el vino |
Autor | TARDAGUILA, M. J. PARDO, J. E. GOMEZ, R. BERTAMINI, M. BLANCH, A. I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1997 - V: - N: 51, Pg: 20-27 |
Descriptors | Portaempelt Composicio isotopica del vi Composicio isotopica del raim Ecosistema viticola Tecniques isotopiques Varietats Zones de produccio d13C d18O (D/H)I (D/H)II Genotip |
Títol | Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso |
Autor | TEJADA, L. GOMEZ, R. VIOQUE, M. SANCHEZ, E. FERNANDEZ-SALGUERO, J. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66 |
Descriptors | Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica |
Títol | Sensores inteligantes. Aplicaciones industriales de sensores olfativos |
Autor | GUTIERREZ, F.J. HORRILLO, M.C. SAYAGO, I. ARES, L. FERNANDEZ, M.J. GOMEZ, R. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2000 - V: - N: 1, Pg: 175-178 |
Descriptors | Sensor intel.ligent Sensor olfactiu Nas electronic |
Títol | Uso y utilidad del contenido en carbono-13 en el vino para el sector enologico |
Autor | TARDAGUILA, J. PARDO, J.E. GOMEZ, R. BERTAMINI, M. BLANCH, A.I. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 63-66 |
Descriptors | Adulteracio Caracteritzacio Carboni 13 Xaptalitzacio Most Vi |