Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Caracteristiques sensorials

Resultat de la cerca

Registres trobats: 43


Títol 245 Top. Oros irrefutables
Autor CASADO, A.  
Dades Font Vinos de Espa?a - Febrero 2010 - V: - N: 81, Pg: 32-53
Descriptors 2010 Tast de vins Caracteristiques sensorials Varietats de vi Varietats comercials

Títol Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50
Descriptors Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols

Títol Application du procede OakScan au bois pour l'oenologie: selectrion et influence de la teneur en polyphenols du chene sur le profil aromatique et structurant du vin
Autor GIORDANENGO, T.   MICHEL, J.   GAUTHIER, P.   CHARPENTIER, J.P.   JOURDES, M.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 16-24
Descriptors Polifenols Roure Serradures Elaboracio de vi Tecnologia enologica Fusta Caracteristiques sensorials

Títol Au-dela de la fermentation malolactique
Autor BARTOWSKY, E.   COSTELLO, P.   KRIEGER, S.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 61-65
Descriptors Fermantacio Fermentacio malolactica Vi negre Impactet Bacteris Aroma del vi Caracteristiques sensorials

Títol Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 2/2: Impacts du liege sur les proprietes sensorielles des vins
Autor CARON, D.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 31-35
Descriptors Tap de suro Vi efervescent Suro Propietats sensorials Dioxid de carboni CO2 Cromatografia de gasos Propietats fisiques Caracteristiques sensorials

Títol Caracteristiques aromatiques et sensorielles des vins eleves avec des copeaux de chene en cuves en acier inoxydable ou en barriques usagees
Autor GOMEZ-PLAZA, E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 55-59
Descriptors Caracteristiques aromatiques Vi Caracteristiques sensorials Encenalls de roure Barriques Tanc Acer inoxidable

Títol Caracterizacion aromatica de la variedad Albari?o en las tres principales subzonas de la D.O. Rias Baixas; Proyecto Terru?o
Autor ALVAREZ, K.   TUBIO, M.   LISSARRAGUE, J.R.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2014 - V: - N: 452, Pg: 73-83
Descriptors Albari?o Aroma Aroma del vi Caracteristiques del vi Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques sensorials Rias Baixas DO

Títol Caracterizacion de mostos y vinos (I). Lineas de actuacion para enologos
Autor GUILLEM, J.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4446-4453
Descriptors Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica

Títol Caracterizacion de mostos y vinos (II). Lineas de actuacion para enologos
Autor GUILLEM, J.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4454-4465
Descriptors Caracteristiques varietals del most Caracteristiques del vi Caracteristiques Most Vi Caracteristiques sensorials Components del vi Composicio fisicoquimica Qualitat Qualificacio

Títol Cartographie des capacites olfactives des professionnels du vin
Autor TEMPERE,S.   CUZANGE, E.   BOUGEANT, J.C.   REVEL, G.   SICARD, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 44-47
Descriptors Degustacio Analisi sensorial Degustador-a Caracteristiques sensorials Sensibilitat olfactiva

Títol Catas
Autor CIRUJANO, A.   JIMENEZ, G.   HERRERO, A.   [et al.]  
Dades Font Vino y gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 227, Pg: 81-94
Descriptors Cata Tast Tast de vins Caracteristiques sensorials Vins Preu

Títol Champagne pour tous. Degustations
Autor GERBELLE, A.   POELS, O.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Decembre-Janvier 2008-2009 - V: - N: 527, Pg: 99-130
Descriptors Fran?a Degustacio Tast Xampany Champagne 2008 Caracteristiques viticoles Caracteristiques sensorials

Títol Comparative study on calciocavallo campano cheese
Autor MAROTTA, M.   DE ROSA, M.   KILCAWLEY, K.N.   [et al.]  
Dades Font Italian journal of food science ISSN: 1120-1770 - 2007 - V: XIX- N: 3, Pg: 263-277
Descriptors Formatge Aliments Italia Qualitat Analisi Analisi qualitatitiva Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials

Títol Composicion quimica y caracteristicas sensoriales de vinos tintos monovarietales de Brancellao y Albarello
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   REGO MARTINEZ, F.   DIAZ LOSADA, E.  
Dades Font Viticultura/enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Julio-Septiembre 2008 - V: - N: 117, Pg: 32-36
Descriptors Galicia Vi negre Composicio quimica Caracteristiques sensorials Potencial enologic Varietats de raim Vi monovarietal Clons

Títol Composition and sensory properties of Cabernet Sauvignon wine aged in French versus American oak barrels
Autor AIKEN, J.W.   NOBLE, A.C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1984 - V: 23- N: , Pg: 27-36
Descriptors Cabernet sauvignon Caracteristiques sensorials Composicio Roure frances Roure america Crian?a Barriques Botes
Localització C 21/7

Títol Concours et preferences des consommateurs. Partie 2/2: Impact des caracteristiques sensorielles dur la reponse hedonique des consommateurs et des jurys de concours
Autor CLEMENT, J.F.   PERRIN, J.C.   GUYOT, C.   DENEULIN, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2012 - V: - N: 145, Pg: 56-58
Descriptors Consumidor Caracteristiques sensorials Jurat

Títol Crianzas de Rioja Alta por menos de 9 euros
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Abril 2010 - V: - N: 82, Pg: 36-42
Descriptors Crian?a Vi Rioja Alta Tast de vins Varietats comercials Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques sensorials

Títol Efecto de distintos ambientes sobre las caracteristicas fisico-quimicas y sensoriales del Montepulciano d'Abruzzo DOC.
Autor DI LENA, B.et al  
Dades Font Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo III- N: , Pg: 19pp
Descriptors Ambient Efecte Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques sensorials Montepulciano d'Abruzzo DOC
Localització 634.8:663.2 SIM

Títol Effets de differents levures oenologiques sur le profil sensoriel des vins rouges. Mise en relation avec les attentes des consommateurs
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 13-21
Descriptors Llevats enologics Caracteristiques sensorials Consumidor
Localització 634.8:663.2 CON

Títol El desfangado en mostos de la variedad treixadura. Incidencia en la poblacion de Saccharomyces y en la composicion volatil y las caracteristicas sensoriales del vino
Autor BLANCO, P.   ESTEVEZ, S.   CORTES, S.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2006 - V: VI- N: 31, Pg: 58-63
Descriptors Most Desfangament Varietats Treixadura Saccharomyces Compostos volatils Caracteristiques sensorials Vi

Títol Evaluacion de la composicion volatil y de los descriptores sensoriales de vino monovarietales de brancellao para su caracterizacion
Autor CORTES DIEGUEZ, S.   DIAZ LOSADA, E.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2009 - V: XI- N: 61, Pg: 38-41
Descriptors Brancellao Compostos volatils Caracteristiques sensorials Galicia Vi monovarietal Aroma Aroma del vi Caracteritzacio del vi

Títol Incidence de cinq techniques de maceration sur les caracteristiques analytiques, aromatiques, et sensorielles des vins rouges
Autor GEFFROY, O.   LOPEZ, R.   SERRANO, E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 55-59
Descriptors Vi negre Elaboracio de vi Tecniques de vinificacio Maceracio Caracteristiques sensorials

Títol Influencias de la congelacion en las caracteristicas fisico-quimicas, bioquimicas y sensoriales del queso
Autor TEJADA, L.   GOMEZ, R.   VIOQUE, M.   SANCHEZ, E.   FERNANDEZ-SALGUERO, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2003 - V: XXII- N: 177, Pg: 61-66
Descriptors Congelacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques quimiques Caracteristiques sensorials Formatge Industria lactica

Títol L'arome des vins roses
Autor POUZALGUES, N.   DAGAN, L.   SCHNEIDER, R.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 45-48
Descriptors Aroma del vi Vi negre Caracteristiques aromatiques Cartografia Aroma Caracteristiques sensorials

Títol L'effet de rendement eleves du vignoble sur les caracteristiques analytiques et sensorielles du vin merlot
Autor MIELE, A.   RIZZON, L.A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Caracteristiques analitiques Caracteristiques sensorials Merlot Vinya
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol La pulverisation d?ethanol a la veraison pourrait assouplir les vins en periode caniculaire
Autor CHERVIN, C.   ROUSTAN, J.P.   DAVAUX, F.   SOUQUET, J.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 13-15
Descriptors Vi Concentracio d'etanol Caracteristiques sensorials

Títol Le gaz carbonique et l'oxygene lors de l'elaboration du champagne
Autor VALADE, M.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril/Mai 2011 - V: - N: 246, Pg: 2-10
Descriptors Gas carbonic Oxigen Xampany Caracteristiques sensorials Metodes de mesura Elaboracio de cava

Títol Les facteurs determinant l'incidence des copeaux de chene sur les caracteristiques sensorielles des vins
Autor CAMPBELL, J.E. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 11-15
Descriptors Caracteristiques sensorials Vi de Fran?a Caracteritzacio del vi Components volatils Components del vi Maceracio Fusta de roure

Títol Les techniques d'analyse fine
Autor LE NOTRE, D.   KLEBANOWSKI, H.   BRETHENOUX, P.E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 66-68
Descriptors Elaboracio de vi Caracteristiques sensorials Qualitat aromatica Qualitat del vi Tecniques de vinificacio Caracteristiques organoleptiques

Títol Malvar. La austera blanca madrile?a
Autor CHAO, J. E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo 2008 - V: V- N: 32, Pg: 48-49
Descriptors Vi de Madrid DO Madrid Madrid DO Vi blanc Raim autocton Varietats de raim Malvar Malvasia Airen Caracteristiques sensorials Caracteristiques varietals Vinya Vins Varietats comercials Vi jove

Títol Mise au point d?un verre pour la standardisation de l?effervescence.
Autor MARCHAL, R.   THUILLIER, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 61-64
Descriptors Vi Caracteristiques sensorials Efervescencia

Títol Momento optimo de la fermentacion malolactica del vino balnco
Autor KRIEGER, S.   HERREROS, R.   ROMERO, S.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 58-63
Descriptors Vi blanc Fermentacio malolactica Caracteristiques sensorials Caracteristiques organoleptiques

Títol Negramoll. La noble tinta canaria
Autor CHAO, J.E.  
Dades Font Origen: la revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Junio 2008 - V: V- N: 33, Pg: 42-43
Descriptors Raim Varietats autoctones Varietats de raim Illes Canaries Raim negre Caracteristiques varietals Canaries DO Denominacio d'origen Zones viticoles Exportacio Caracteristiques del vi Caracteristiques sensorials Vi blanc 2006 2007

Títol Nuevas tendencias en el queso. El futuro es ya!
Autor CANUT, E.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Marzo 2011 - V: 8- N: 59, Pg: 22-23
Descriptors Futur Formatge Tendencies Consum Caracteristiques sensorials Materia prima Novetats

Títol Oxigen i vins negres
Autor LAURIE, V.F.   PE?A-NEIRA, A.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2012 - V: 29- N: 95, Pg: 4-7
Descriptors Oxigen Vi negre Vinificacio Oxidacio del most Oxidacio del vi Caracteristiques sensorials

Títol Profil chimique et sensoriel du fut cintre par immersion, Le. Bilan de 2 ans d'experimentations
Autor PRIDA, A.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 45-48
Descriptors Perfil quimic Caracteristiques sensorials Maduracio Bota Botes Crian?a en barrica Immersio 2007-2008 Analisi sensorial Vi

Títol Promenade par la Champagne
Autor
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 54-63
Descriptors Champagne Vi Xampany Regio vitivinicola Fran?a Vinya Clima Caracteristiques viticoles Caracteristiques sensorials Zones de produccio Reg Varietats comercials Chardonnay Pinot noir Pinot Meunier Vinificacio Metode champenoise Caracteritzacio de la zona

Títol Reconquete du Priorat, La
Autor BANYOLS, M-L.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Juillet-Aout 2008 - V: - N: 523, Pg: 136-138
Descriptors Vi Vi catala Priorat Regio vitivinicola Varietats de vi Varietats autoctones Caracteristiques sensorials Caracteristiques del vi Varietats comercials

Títol Ribera del Duero
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 77, Pg: 74-87
Descriptors Ribera del Duero Ribera del Duero DO Varietats de vinya Regio vitivinicola Varietats comercials Cellers Vi Caracteristiques sensorials Tast

Títol Rioja
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - 2009 - V: - N: 77, Pg: 88-106
Descriptors Rioja Rioja DO Varietats de vinya Exportacio Vi Marques comercials Cellers Tast Caracteristiques sensorials

Títol Se?orios del roble. Crianzas de ribera
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Septiembre 2009 - V: - N: 78, Pg: 36-49
Descriptors Ribera del Duero Crian?a Vi Roure Tempranillo Tast de vins Cata Caracteristiques sensorials Varietats comercials

Títol Tendencias de chocolate
Autor SUEIRO, E.  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 1131-5997 - 2008 - V: XXIV- N: 223, Pg: 44-52
Descriptors Historia Xocolata Cacao Caracteristiques Caracteristiques sensorials

Títol XVIII concurso de vinos de cosecheros de la Rioja
Autor
Dades Font Prensa del Rioja, La - Diciembre 2008 - V: - N: 179, Pg: 22-23
Descriptors Vi Marques comercials Caracteristiques sensorials Caracteristiques organoleptiques Varietats de raim Caracteristiques viticoles