Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Caracteristiques organoleptiques

Resultat de la cerca

Registres trobats: 67


Títol 20 tragos con personalidad
Autor DELGADO, C.  
Dades Font Pais, El - Diciembre 2009 - V: - N: , Pg: 10-11
Descriptors Vi Degustacio Tast de vins Marques comercials Caracteristiques organoleptiques Vi negre Vi blanc Cava
Localització C 24/202

Títol 3. Area de marketing. Tendencias de estilos de vinos: 3.3. Sociologia del gusto. ?Cual es la evolucion del gusto en los jovenes?
Autor PUISAIS, J.  
Dades Font V Foro mundial de vino, Rioja III Milenio ISSN: 9788481253054 (ISBN) - Abril 2008 - V: - N: , Pg: 193-199
Descriptors Vi Tendencies de consum Comercialitzacio vitivinicola Consum Consum de vi Caracteritzacio del vi Caracteristiques organoleptiques Societat Sociologia Gust
Localització Signatura: 634.8:663.2 For

Títol 400 meilleurs crus degustes en 2009, Les
Autor POELS, O.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Noviembre 2009 - V: Hors serie- N: 17, Pg: 70-125
Descriptors Vi Degustacio Tast de vins 2009 Fran?a Regions viticoles Regions vitivinicoles Preu Caracteristiques organoleptiques

Títol Aceites catalanes con denominacion
Autor DARP  
Dades Font Origen Revista del Sabor Rural ISSN: 1697-5561 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: II- N: 12, Pg: 32-34
Descriptors Oli Catalunya Denominacio d'origen Produccio Caracteristiques organoleptiques

Títol Aguas minerales
Autor GARCIA, R.  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5561 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o X- N: 73, Pg: 20-24
Descriptors Aigua Agua mineral Aigua envasada Cata Caracteristiques organoleptiques

Títol Alava acida? Rioja Alavesa. Crianzas '06
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Octubre 2009 - V: - N: 79, Pg: 30-39
Descriptors Rioja Alavesa Vi 2006 Vi de crian?a Varietats de vi Marques comercials Caracteristiques organoleptiques Tast de vins

Títol Aldehydes and methyl ketones organoleptic role
Autor VANDERLINDE, R.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 240-243
Descriptors Aldehids Metil Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.254 IN V

Títol Beaune. Dans les coulisses des Hospices
Autor SALAMA, R.  
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Novembre 2009 - V: - N: 536, Pg: 36-46
Descriptors Vi Regio vinicola Regio vitivinicola Vinya Cellers Tast de vins Caracteristiques organoleptiques Fran?a

Títol Calida Cabernet. Cabernet manchegos
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Octubre 2009 - V: - N: 79, Pg: 56-63
Descriptors Cabernet Castella - la Manxa Castilla la Mancha Marques comercials Vi Caracteristiques organoleptiques

Títol Caracteristicas enologicas de las variedades Albari?o, Dona Branca, Godello y Treixadura
Autor LOSADA, M. M.   PARIENTE, M. V.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - mar? 1998 - V: - N: 2694, Pg: 994-998
Descriptors Viticultura Varietats Caracteristiques enologiques Caracteristiques organoleptiques Albarinyo Dona Branca Treixadura Godello Albari?o

Títol Caracterizacion aromatica de la variedad Albari?o en las tres principales subzonas de la D.O. Rias Baixas; Proyecto Terru?o
Autor ALVAREZ, K.   TUBIO, M.   LISSARRAGUE, J.R.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Abril 2014 - V: - N: 452, Pg: 73-83
Descriptors Albari?o Aroma Aroma del vi Caracteristiques del vi Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques sensorials Rias Baixas DO

Títol Caracterizacion organoleptica de vinos finos de Jerez sometidos a crianza biologica dirigida
Autor MESA, J.J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 337-338
Descriptors Caracteristiques organoleptiques Vi Xeres Crian?a biologica
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Cava colorao, El. Cavas rosados
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Diciembre 2009 - V: - N: 80, Pg: 64-71
Descriptors Cava rosat Tast de vins Caracteristiques organoleptiques Marques comercials

Títol Conocer los defectos de los aceites de oliva
Autor SALAZAR GARCIA, D.C.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Julio 2013 - V: Suplemento Mensual del Sector Olivicola- N: 31, Pg: 209-213
Descriptors Oli d'oliva Defectes Caracteristiques organoleptiques

Títol Crianza en barrica aumenta la estabilidad polifenolica y mejora las caracteristicas organolepticas de los vinos
Autor MARTINEZ GARCIA, J.  
Dades Font La prensa del Rioja - Gener-Febrer 2005 - V: - N: 154, Pg: 24-25
Descriptors Crian?a Vi Caracteristiques organoleptiques Estabilitat polifenolica Barrica Botes

Títol Crianzas de Rioja Alta por menos de 9 euros
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Abril 2010 - V: - N: 82, Pg: 36-42
Descriptors Crian?a Vi Rioja Alta Tast de vins Varietats comercials Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques sensorials

Títol D.O. Ribera del Guadiana
Autor TECNOLOGIA DEL VINO  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2003 - V: III- N: 10, Pg: 37-43
Descriptors Ribera del Guadian DO Varietats de raim Caracteristiques organoleptiques Denominacio d'origen Infoden Ca?amero Montanchez

Títol DOC Torres Vedras
Autor INSTITUTO DA VINHA E DO VINHO  
Dades Font Viticultura enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 2001 - V: - N: 76, Pg: 68
Descriptors Torres Vedras DOQ Denominacio d'origen Portugal Varietats Caracteristiques organoleptiques

Títol Definition d'un itineraire technique pour la vinification du chardonnay
Autor GERBAUX, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2013 - V: 40- N: 146, Pg: 25-28
Descriptors Vinificacio Chardonnay Prefermentacio Caracteristiques organoleptiques Fusta de roure

Títol Denominacion de origen Ribeira Sacra
Autor CONSEJO REGULADOR DE LA DENOMINACION DE ORIGEN RIBEIRA SACRA  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2002 - V: LVII- N: 2910/11, Pg: 1620-1627
Descriptors Ribeira Sacra DO Denominacio d'origen Historia Infoden Medi ecoclimatic Medi edafic Varietats Caracteristiques organoleptiques Evolucio Produccio

Títol Denominaciones de Origen -Madeira-
Autor Instituto da Vinha e do Vinho  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 27
Descriptors Madeira Denominacio d'origen Varietats de raim Vi Caracteristiques organoleptiques

Títol Edad del pago, La. Vinos de Pago
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Diciembre 2009 - V: - N: 80, Pg: 50-59
Descriptors Regio vitivinicola Tast de vins Marques comercials Caracteristiques organoleptiques Espanya

Títol Efectos organolepticos de la fermentacion malolactica en vinos
Autor TRIOLI, G.   DULAU, L.   KRIEGER, S. et al.  
Dades Font Aspectos practicos de la fermentacion malolactica - 1999 - V: 8- N: , Pg: 53-65
Descriptors Investigacio Fermentacio malolactica Caracteristiques organoleptiques Congressos Vi
Localització 663.252.4 ASP

Títol Elevage des vins rouges en futs de chene: evolution de certains composes volatils et de leur impact aromatique
Autor CHATONNET, P.   BOIDRON, J.N.   PONS, MONIQUE  
Dades Font Science des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1990 - V: - N: 10, Pg: 565-587
Descriptors Vi negre Botes Roure Compostos volatils Compostos aromatics Caracteristiques organoleptiques Aroma
Localització C 12/60

Títol Envejecimiento en barrica de roble de vinos tintos de Aragon
Autor PEREZ RUIZ, J.  
Dades Font La barrica de roble como factor de calidad en la criaza de los vinos tintos - 1999 - V: 3- N: , Pg: 125-137
Descriptors Vi negre Congressos Envelliment Vi d'Arago Botes de roure Botes Caracteristiques organoleptiques Garnatxa Garnacha
Localització 663.256.23 BAR

Títol Envejecimiento en barrica de roble de vinos tintos de Navarra
Autor SUBERBIOLA RIPA, J.  
Dades Font congresos y jornadas: La barrica de roble como factor de calidad en la criaza de los vinos tintos - 1999 - V: 3- N: , Pg: 97-121
Descriptors Vi negre Congressos Envelliment Botes de roure Botes Vi de Navarra Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.256.23 Bar

Títol Envejeciminero en barrica de roble de vinos tintos de Rioja
Autor MARTINEZ GARCIA, J.  
Dades Font La barrica de roble como factor de calidad en la criaza de los vinos tintos - 1999 - V: 3- N: , Pg: 75-94
Descriptors Vi negre Congressos Envelliment Vi de Rioja Botes de roure Botes Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.256.23 BAR

Títol Estudio de distintos factores que inciden en las paradas de fermentacion de vinos elaborados en virgen
Autor SANTAMARIA AQUILUE, M.P   LOPEZ MARTIN, R.   GUTIERREZ , A.R.  
Dades Font XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 81-115
Descriptors Fermentacio Caracteristiques organoleptiques Acids grassos Desfangat Congressos Vi negre
Localització 663.252.4 Cur

Títol Estudio de la incidencia de la levadura en el perfil aromatico de vinos alentejanos. Repercusion en las caracteristicas organolepticas
Autor CABRITA, M.J.   LAUREANO, P.   VALDES, M.E.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Alemendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 199-210
Descriptors Llevats Perfil aromatic Caracteristiques organoleptiques
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio de la madurez fenolica sobre diferentes variedades tintas y su relacion con el color de los vinos
Autor MATEOS, S.   VALLS, J.   NADAL, M.   AROLA, L.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 45-50
Descriptors Maduracio fenolica Varietats negres Color Vi Caracteristiques organoleptiques

Títol Evolucion de las caracteristicas cromaticas y organolepticas de vinos tintos jovenes de la variedad Cencibel durante su almacenamiento en botella
Autor HERMOSIN, I.   DONDARZA, M.D.   GOMEZ,R.   GONZALEZ VI?A, M.A.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2003 - V: III- N: 9, Pg: 41-45
Descriptors Caracteristiques cromatiques Caracteristiques organoleptiques Cencibel Vi negre Vi jove Embotellament

Títol Experiencias sobre maceraci?n en vinos de tempranillo
Autor MARTINEZ, J.   LOPEZ, R.   SANTAMARIA, P. et al.  
Dades Font Congresos y jornadas: Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 49-71
Descriptors Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol Extraccion y estabilizacion de la materia colorante en la vinificacion en tinto
Autor ZAMORA MARIN, F.  
Dades Font Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 11-46
Descriptors Maceracio Congressos Control de qualitat Microbiologia del vi Investigacio Vi negre Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol Glucananses en oenologie, un point sur les connaisances, Les
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 39-41
Descriptors Vi Enzims Propietats quimiques Propietats fisiques Clarificacio de vi Filtracio Caracteristiques organoleptiques

Títol Grano y la calidad de la madera de roble destinada a la fabricacion de barricas, El
Autor ESTERUELAS, E.   SANZ, M.   MU?OZ, A.M?   [et al.]  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2008 - V: - N: 114, Pg: 16-23
Descriptors Gra Tamany Fusta Fusta de roure Barriques Roure Compostos volatils Polifenols El.lagitanins Envelliment del vi Envelliment en barrica Oxigenacio Crian?a Crian?a en barrica Roure america Roure frances Toneleria Caracteristiques organoleptiques Permeabilitat Influencia Qualitat

Títol Guide d'achat des crus. Edition 2008
Autor
Dades Font Revue du vin de France, La ISSN: 0750-358X - Septembre 2008 - V: Suplement- N: 524, Pg: 3-62
Descriptors Vi Fran?a Regions viticoles Regions vitivinicoles Tast de vins Degustacio Guia Caracteristiques organoleptiques
Localització C 24/204

Títol Identificacion y responsabilidad del 2,4,6-tribomoanisol en el olor enmohecido / corcho en los vinos
Autor CHATONNET, P. et al.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo - Abril 2004 - V: XV- N: 91, Pg: 43-52
Descriptors Anisols Cellers Caracteristiques organoleptiques Olor a florit

Títol Identification, dosage et incidences organoleptiques de nouevaux composes soufres intervenant dans l'arome caracteristique des vins de sauvignon mise en evidence de s-conjugues de la cysteine comme precurseurs inodores dans le mout
Autor TOMINAGA, T. et al.  
Dades Font First SymposiumIn Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 236-239
Descriptors Caracteristiques organoleptiques Aroma Sauvignon Most
Localització 663.254 IN V

Títol Impact de la co-inoculation levures/bacteries sur l'arome des vins rouges
Autor ANTALICK, G.   PERELLO, m.c.   REVEL, G. DE  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 9-10
Descriptors Aroma del vi Caracteristiques organoleptiques Vi negre Inoculacio Bacteris Llevats Llevats vinics

Títol Impacto de los niveles de fertilizacion nitrogenada y potasica del vi?edo CV. Tempranillo en la composicion y caracteristicas organolepticas del vino
Autor MARTIN, P.   GARCIA, M.A.   GONZALEZ, M.R.   DELGADO, R.   BLANCO, C.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters I. Viticulture. Viticulture of the future and world demand- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Fertilitzacio nitrogenada Fertilitzacio potassica Tempranillo Ull de llebre Composicio Caracteristiques organoleptiques
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Impronta varietal y de la crianza en barricas de roble en el impacto organoleptico de vinos de la Ribera del Gallego-Cinco Villas
Autor PALACIOS, A.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Juinio 2010 - V: XII- N: 65, Pg: 44-51
Descriptors Varietats de raim Crian?a Crian?a en barrica Barrica de roure Caracteristiques organoleptiques Regio vitivinicola Merlot Cabernet sauvignon Shiraz Caracteristiques varietals Aroma del vi Analisi estadistica

Títol Influence de la temperature d?elaboration et de conservation sur les caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins
Autor DU PLESSIS, C.S.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 56 - 1983 - V: - N: 624, Pg: 104-115
Descriptors Vi Temperatura Influencia Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques
Localització C 14/66

Títol Influence du facteur temps de conservation sur le caracteristiques physico-chimiques et organoleptiques des vins
Autor SOMERS, T.C.  
Dades Font Bulletin de l?O.I.V. - 1983 - V: 625- N: , Pg: 172-188
Descriptors Temps Conservacio Caracteristiques fisicoquimiques Caracteristiques organoleptiques Vi
Localització C 20/63

Títol Influencia de dos tecnicas de maceracion sobre la composicion fenolica, aromatica y las caracteristicas organolepticas de vinos cv. Merlot
Autor CASASSA, F. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo-Abril 2007 - V: - N: 109, Pg: 5-20
Descriptors Merlot Vi Tecniques de vinificacio Polifenols Composicio del vi Caracteritzacio organoleptica Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques del vi Aroma

Títol Influencia de la microoxigenacion en el color y las caracteristicas organolepticas de los vinos tintos
Autor CABANILLAS, P.   CANALS, J.M.   ROZES, N.   AROLA, L.   ZAMORA, F.  
Dades Font Tecnologia del vino - Septiembre/Octubre 2001 - V: I- N: 2, Pg: 51-55
Descriptors Microoxigenacio Color Organolepsi Vi negre Caracteristiques organoleptiques

Títol La cata del aceite de oliva virgen
Autor RAMON IZQUIERDO, J.  
Dades Font Agricultura Revista Agropecuaria ISSN: 0002-1334 - Mayo 2003 - V: LXXII- N: 851, Pg: 368-370
Descriptors Cata Tast Oli d'oliva verge Caracteristiques organoleptiques Analisi sensorial

Títol La radiacio inonitzant en la industria alimentaria
Autor CALDERON, J.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juny 2000 - V: IV- N: 5, Pg: 8-11
Descriptors Radiacio ionitzant Industria alimentaria Irradiacio Caracteristiques organoleptiques Aliments

Títol Les conditions de formation des aldehydes dans les vins. Relations et importance en rapport avec les phenomenes d'oxydation et les caracteristiques organoleptiques.
Autor BARO, J.   QUIROS CARRASCO, J.A.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 554, Pg: 253-267
Descriptors Vi Aldehids Formacio Caracteristiques organoleptiques
Localització C 3/168

Títol Les techniques d'analyse fine
Autor LE NOTRE, D.   KLEBANOWSKI, H.   BRETHENOUX, P.E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 66-68
Descriptors Elaboracio de vi Caracteristiques sensorials Qualitat aromatica Qualitat del vi Tecniques de vinificacio Caracteristiques organoleptiques

Títol Momento optimo de la fermentacion malolactica del vino balnco
Autor KRIEGER, S.   HERREROS, R.   ROMERO, S.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 58-63
Descriptors Vi blanc Fermentacio malolactica Caracteristiques sensorials Caracteristiques organoleptiques

Títol Observations sur les caracteristiques chromatiques.
Autor SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - maig 1989 - V: - N: 830, Pg: 9 p.
Descriptors Color Caracteristiques organoleptiques Vi blanc Vi negre
Localització FV 830

Títol Obtencion de vinos enriquecidos en resveratrol
Autor GUERRERO HIDALGO, R.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero-Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 12-16
Descriptors Resveratrol Llum ultravioleta Caracteristiques organoleptiques Propietats saludables

Títol Obtencion de vinos enriquecidos en resveratrol
Autor GUERRERO HIDALGO, R.F.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2011 - V: - N: 257, Pg: 12-16
Descriptors Enriquiment Vins Resveratrol Propietats saludables Caracteristiques organoleptiques Induccio Vinificacio

Títol Prevencion de aromas azufrados y notas verdes en el vino cuando las uvas tienen madurez irregular
Autor LALLEMAND  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 28-32
Descriptors Elaboracio de vi Aroma Caracteristiques organoleptiques Aroma del vi Aroma herbaci del vi

Títol Renace Ribeiro. Blancos de Ribeiro
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Octubre 2009 - V: - N: 79, Pg: 42-53
Descriptors Ribeiro DO Marques comercials Varietats de vi Caracteristiques organoleptiques

Títol Riego y su relacion con la calidad del aceite de oliva virgen extra, El. Resultados mas relevantes de los ensayos de influencia del riego sobre la composicion y calidad del aceite
Autor HIDALGO, J.   VEGA, V.   HIDALGO, J.C.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 30-34
Descriptors Oli d'oliva Caracteristiques organoleptiques Reg Composicio Qualitat de l'oli Extraccio Acidesa Polifenols Acid gras

Títol Santiago Gracia Ysiegas, en el Solar de Urbenzo
Autor MONROY, G.S.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2010 - V: XII- N: 65, Pg: 92-95
Descriptors Cari?ena Carinyena Tast de vins Caracteristiques organoleptiques Regio vitivinicola

Títol Secreto de la Pinot, El
Autor SANCHEZ, B.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Diciembre 2008 - V: - N: 69, Pg: 30-35
Descriptors Pinot noir Varietats de raim Espanya Vi Terrer Caracteristiques organoleptiques Caracteristiques varietals Bodegues Denominacions d'origen

Títol Sin lias no hay paraiso
Autor
Dades Font Vinos de Espa?a - Diciembre 2009 - V: - N: 80, Pg: 38-46
Descriptors Champagne Xampany Fran?a Marques comercials Caracteristiques organoleptiques

Títol Sobre las posibilidades de acidificacion de mostos en zonas calidas. Acidificacion quimica y/o biologica
Autor SUAREZ, J. A.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2903, Pg: 966-974
Descriptors Most Acidificacio Acidificacio biologica Saccharomyces Llevats Caracteristiques organoleptiques Acid organic

Títol Tostado rotativo horizontal. Nuevo sistema de tostado de barricas para crianza de vinos
Autor ECHEPARE FERNANDEZ, E. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - Marzo-Abril 2006 - V: - N: 103, Pg: 15-34
Descriptors Barrica Caracteristiques organoleptiques Torrat Vi Crian?a

Títol Une liberation par "flash-detente"
Autor ESCUDIER, J. L.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1995 - V: - N: 201, Pg: 36-38
Descriptors Compostos fenolics Termotractament Baia Raim Caracteristiques organoleptiques

Títol Utilizacion de taninos en la crianza de vinos tintos de Navarra
Autor SUBERVIOLA, J.   ALONSO, M.F.   VECINO, C.   DE LA FUENTE, J.M.  
Dades Font Maceracion y extraccion de color - 2002 - V: 14- N: , Pg: 75-95
Descriptors Maceracio Congressos Vi experimental Investigacio Vi negre Tanins Coloracio Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.252.3 JOR

Títol Vieillisement aromatique premature des vins blancs secs, Le
Autor PONS, A.   LAVIGNE, V.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2007 - V: - N: 125, Pg: 20-22
Descriptors Vi blanc Vi blanc sec Aroma Caracteristiques organoleptiques

Títol Vinos macerados con material de roble americano. Discriminacion analitica y organoleptica de los vinos criados en barrica
Autor FRANCO, E.   ESTELLA, C.   HABA, E.   [et al.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2007 - V: - N: 49, Pg: 32-39
Descriptors Vi Roure america Envelliment Envelliment en barrica Caracteristiques organoleptiques Crian?a

Títol Virgen extra. El autentico aceite de oliva
Autor ORIGEN  
Dades Font Origen. La revista del sabor rural ISSN: 1697-5591 - Mayo 2009 - V: VI- N: 42, Pg: 24-25
Descriptors Oli d'oliva Oli d'oliva verge extra Aroma Caracteristiques organoleptiques

Títol XVIII concurso de vinos de cosecheros de la Rioja
Autor
Dades Font Prensa del Rioja, La - Diciembre 2008 - V: - N: 179, Pg: 22-23
Descriptors Vi Marques comercials Caracteristiques sensorials Caracteristiques organoleptiques Varietats de raim Caracteristiques viticoles