Registres trobats: 22
Títol | Accord sur le vin entre les Estats-Unis et L?Union Europpenne. Quelles practiques oenologiques pour demain? |
Autor | HULOT, M. |
Dades Font | Revue Fran?aise d?Oenologie - Janvier-Fevrier 2006 - V: - N: 216, Pg: 10-13 |
Descriptors | Practiques enologiques Estats Units d'America Unio Europea Aroma Acidificacio Acidesa volatil Dicarbonat de dimetil |
Títol | Acidificacion del mosto por saccharomyces SPP |
Autor | YERAMIAN, N. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3080, Pg: 2870-2873 |
Descriptors | Acidificacio Most Saccharomyces spp. Llevats Fermentacio Acid malic Acidesa |
Títol | Acidification et stabilisation tartrique par methodes soustractives. Comparaison de technologies d'echanges d'ions par resines et d'extraction d'ions par membranes |
Autor | ESCUDIER, J.L. CAUCHY, B. LUTIN, F. MOUTOUNET, M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre/Octobre 2012 - V: - N: 254, Pg: 324-332 |
Descriptors | Acidificacio Estabilitzacio tartrica Canvi ionic Resines Extraccio de ions Membrana |
Títol | Acidificatoin des mouts et des vins. L'utilisation des acides L-tartrique, L-lactique et DL-malique |
Autor | CARVALHO, E |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 287-294 |
Descriptors | Acidificacio Most Vi Acid L-malic Acid L-lactic Acid DL-malic |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Alternativas a la disminucion de metanol en los aguardientes de orujo |
Autor | ORRIOLS, I. CORTES DIEGUEZ, S.M. LOPEZ, C. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 432-434 |
Descriptors | Metanol Orujo Acidificacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Aplicaciones enologicas del acido lactico |
Autor | MOSCOSO, A. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: - N: 3353, Pg: 1049-1053 |
Descriptors | Acidificacio Acid lactic Organitzacio comuna del mercat vitivinicola Reglamentacio comunitaria Propietats |
Títol | Conservacion de alimentos mediante acidificacion |
Autor | FERNANDEZ, A. ALVAREZ ORDO?EZ, A. BERNARDO, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 46-49 |
Descriptors | Aliments Conservacio d'aliments Acidificacio Activitat antimicrobiana Toxicitat |
Títol | En marcha la experimentacion de acidificacion con acido lactico. El objetivo es que esta practica enologica, no autorizada, lo pueda ser en un futuro proximo |
Autor | LOPEZ, A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2191-2193 |
Descriptors | Acidificacio Acid lactic Practiques enologiques |
Títol | Experiencia de acidificacion con acido lactico de mostos y vinos blancos de Extremadura |
Autor | ALVAREZ FRANCO, M?.L. COTILA DEL HOYO, P.A. MARIN EXPOSITO, M?.J. MATEOS DE PORRA, J.M. ZAMORA DE ALBA, E. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 253-266 |
Descriptors | Acidificacio Acid lactic Most Vi blanc Extremadura |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Experiments of acidification of musts and wines with DL-malic acid, DL-lactic acid and L(+) tartaric acid |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 135-142 |
Descriptors | Acidificacio Most Vi Acid malic Acid lactic Acid tartaric |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | IV Congreso Nacional de Enologos: Seleccion de levaduras productoras de acido malico para la acidificacion de vinos |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. VARELA, F. COLOMO, R. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 26 Junio 1999 - V: - N: 2759, Pg: 2158-2163 |
Descriptors | Seleccio Llevats Acid malic Acidificacio Vi |
Títol | Influencia de la Botrytis Cinerea en algunos componentes del mosto |
Autor | CANTOS, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 44-50 |
Descriptors | Most Botrytis cinerea Botritis Podridura grisa Fongs Podridura acida Podridura noble Podridura Bacteris Llevats Analisi Acid Acidesa Acidificacio Vinya Malalties de la vinya |
Títol | Internal acidification and cAMP increase are not correlated in Saccharomyces |
Autor | MAZON, M.J. GANCEDO, J.M ERASO, P. |
Dades Font | European Journal of biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 165 - 1987 - V: - N: , Pg: 671-674 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Sucre Acidificacio Glucosa |
Localització | C 8/109 |
Títol | L'acidification des vins a l'aide de resines echangeuses de cations forts |
Autor | BERTRAND, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 285-286 |
Descriptors | Acidificacio Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | L'acidite bientot maitrisee. |
Autor | FAVAREL, J-L. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1995 - V: - N: 202, Pg: 45 |
Descriptors | Acidesa Vi Acidificacio Most Acid tartric Acid tartaric |
Títol | Les Corrections de la vendage : l'acidification |
Autor | HENROTTE-VERDIER, M. L. |
Dades Font | Vignes et Vins ISSN: 1142-5288 - novembre 1990 - V: - N: 6, Pg: 67-70 |
Descriptors | Vi Most Acidesa Acidificacio |
Títol | Membrane Transport in an Osmotically Fragile Mutant of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | KOTYK,A. VENKOV,P. DVORAKOVA, M |
Dades Font | Yeast ISSN: 0749-503X VOL 4 - 1988 - V: - N: , Pg: 241-247 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acidificacio Mutant fragil |
Localització | C 3/163 |
Títol | Productos especificos para fertirrigacion y acidificacion de disoluciones de riego |
Autor | PELLICER, C. RINCON, L. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Octubre 2005 - V: - N: 216, Pg: 28-34 |
Descriptors | Fertirrigacio Acidificacio Productes pH Fertilitzant Concentracio salina Equilibri ionic |
Títol | SO2 : a l'aube d'une diminution des doses |
Autor | |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1993 - V: - N: 175, Pg: 29-46 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Efecte secundari Oxidacio Vi Vi blanc sec Reduccio Acid ascorbic Acidificacio Vi negre Elaboracio Control de qualitat Unio Europea Reglament Legislacio Higiene Toxicitat Dosificacio Dosatge Vinificacio Sulfit Addicio |
Títol | Simultaneous and sequential fermentations with yeast and lactic acid bacteria in apple juice |
Autor | HERRERO, M. et al. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - January 1999 - V: 22- N: 1, Pg: 48-51 |
Descriptors | Poma Suc de poma Acid lactic Suc de poma concentrat Interaccio amb microorganismes Acidesa Acid malic Degradacio Acidificacio biologica Acidificacio |
Localització | C 2/20 |
Títol | Sobre las posibilidades de acidificacion de mostos en zonas calidas. Acidificacion quimica y/o biologica |
Autor | SUAREZ, J. A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2002 - V: LVII- N: 2903, Pg: 966-974 |
Descriptors | Most Acidificacio Acidificacio biologica Saccharomyces Llevats Caracteristiques organoleptiques Acid organic |
Títol | Yeast quality: evaluation of the measurement methods. |
Autor | ISERENTANT, D. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 13-28 |
Descriptors | Llevats Millora qualitativa Control de qualitat Cervesa Produccio Elaboracio Fermentacio Metode enzimatic Analisi Glicogen Oxigen Acidificacio Acidesa |
Localització | C 5/51 |