Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BERTRAND, A.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 16


Títol 3-Isobutyl-2-Methoxypyrazine, responsible of vegetative aroma in wines; viticultural and winemaking factors
Autor KOTSERIDIS, Y,   ANOCIBAR BELOQUI, A.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 252-255
Descriptors 3-isobutil 2-metoxipirazina Aroma vegetatiu Viticultura Vinificacio
Localització 663.254 IN V

Títol Aldehydes and methyl ketones organoleptic role
Autor VANDERLINDE, R.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 240-243
Descriptors Aldehids Metil Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.254 IN V

Títol Caracterization of the different types of wine spirits using the volatil aldehydes
Autor VANDERLINDE, R.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 500-503
Descriptors Aldehids volatils Caracteritizacio del vi Vi espirituos
Localització 663.254 IN V

Títol Carbonyls substances combined with sulfur dioxide in white wines produced from botrytised grapes
Autor GUILLOU, I.   HERVE, E.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 415-418
Descriptors Carbonil Vi blanc
Localització 663.254 IN V

Títol Deviations aromatiques pendant le processus de vinification et d'elevage
Autor BERTRAND, A.  
Dades Font Els compostos aromatics del vi. Jornada tecnica - Maig 1999 - V: - N: , Pg: p. multiple
Descriptors Olor Defectes d'origen biologic Gust Vinificacio Aroma
Localització 663.253.5 JOR

Títol Effects of nitrogen fertilization and grafting on the composition of must and wine from Merlot grapes, particularly on the presence of ethyl carbamate
Autor BERTRAND, A.   INGARGIOLA, M.C.   DELAS, J.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 215-220
Descriptors Nitrogen Fertilitzacio Compostos del most Merlot Raim Carbamat d'etil Most
Localització 634.817 INT

Títol Heterocycles acetals from glycerol and ethanal in port wine evolution with oxidative ageing
Autor SILVA FERREIRA, A.C.   BARBE, J.C.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 411-414
Descriptors Glicerol Etanal Oxidacio
Localització 663.254 IN V

Títol Influence de la clarification du mout de raisin sur sa teneur en acides gras
Autor BERTRAND, A.   MIELE, A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 293-297
Descriptors Clarificacio Most de raim Acids grassos
Localització C 12/122

Títol L'acidification des vins a l'aide de resines echangeuses de cations forts
Autor BERTRAND, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 285-286
Descriptors Acidificacio Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Le carbamate d?ethyle dans les eaux-de-vie de vin observations sur son origine
Autor BERTRAND, A.   TRIQUET-PISSARD, R.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1986 - V: 20- N: 2, Pg: 131-136
Descriptors Carbamat d'etil
Localització C 19/119

Títol Le dimethyle dicarbonate (DMDC) un nouve antiseptique a l'etude en oenologie
Autor BERTRAND, A.  
Dades Font XXVeme Congres de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 85-94
Descriptors Dimetil dicarbonat Antiseptic Enologia DMDC
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Les Combinaisons du Dioxyde de Soufre Dans les Vins
Autor BERTRAND, A.   GUILLOU, I.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 30-35
Descriptors Dioxid de sofre Vi Botritis

Títol Quantitative analysis of principals ions in armagnac spirits
Autor VANDERLINDE, R.   BERTRAND, A.  
Dades Font In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytica aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 232-235
Descriptors Vi espirituos Armanyac Analisi quantitativa Ions
Localització 663.254 IN V

Títol Recherche du diethylene-glycol dans les vins
Autor BERTRAND, A.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1985 - V: 19- N: 3, Pg: 191-195
Descriptors Dietile glicol Vi
Localització C 19/71

Títol Role de certains composes soufres dans l'aorme des vins
Autor ANOCIBAR BELOQUI, A.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 248-251
Descriptors Compostos Sofre Aroma Vi
Localització 663.254 IN V

Títol Wine Phenolics-Analysis of Low Molecular Weight Components by High Performance Liquid Chromatography
Autor SALAGOITY-AUGUSTE, M.H.   BERTRAND, A.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1241-1247
Descriptors Vi Analisi fenolica Compostos Baix pes molecular Cromatografia liquida d'alta resolucio
Localització C 20/93