Registres trobats: 16
Títol | 3-Isobutyl-2-Methoxypyrazine, responsible of vegetative aroma in wines; viticultural and winemaking factors |
Autor | KOTSERIDIS, Y, ANOCIBAR BELOQUI, A. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 252-255 |
Descriptors | 3-isobutil 2-metoxipirazina Aroma vegetatiu Viticultura Vinificacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Aldehydes and methyl ketones organoleptic role |
Autor | VANDERLINDE, R. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 240-243 |
Descriptors | Aldehids Metil Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Caracterization of the different types of wine spirits using the volatil aldehydes |
Autor | VANDERLINDE, R. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 500-503 |
Descriptors | Aldehids volatils Caracteritizacio del vi Vi espirituos |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Carbonyls substances combined with sulfur dioxide in white wines produced from botrytised grapes |
Autor | GUILLOU, I. HERVE, E. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 415-418 |
Descriptors | Carbonil Vi blanc |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Deviations aromatiques pendant le processus de vinification et d'elevage |
Autor | BERTRAND, A. |
Dades Font | Els compostos aromatics del vi. Jornada tecnica - Maig 1999 - V: - N: , Pg: p. multiple |
Descriptors | Olor Defectes d'origen biologic Gust Vinificacio Aroma |
Localització | 663.253.5 JOR |
Títol | Effects of nitrogen fertilization and grafting on the composition of must and wine from Merlot grapes, particularly on the presence of ethyl carbamate |
Autor | BERTRAND, A. INGARGIOLA, M.C. DELAS, J. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 215-220 |
Descriptors | Nitrogen Fertilitzacio Compostos del most Merlot Raim Carbamat d'etil Most |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Heterocycles acetals from glycerol and ethanal in port wine evolution with oxidative ageing |
Autor | SILVA FERREIRA, A.C. BARBE, J.C. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 411-414 |
Descriptors | Glicerol Etanal Oxidacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Influence de la clarification du mout de raisin sur sa teneur en acides gras |
Autor | BERTRAND, A. MIELE, A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 293-297 |
Descriptors | Clarificacio Most de raim Acids grassos |
Localització | C 12/122 |
Títol | L'acidification des vins a l'aide de resines echangeuses de cations forts |
Autor | BERTRAND, A. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 285-286 |
Descriptors | Acidificacio Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Le carbamate d?ethyle dans les eaux-de-vie de vin observations sur son origine |
Autor | BERTRAND, A. TRIQUET-PISSARD, R. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1986 - V: 20- N: 2, Pg: 131-136 |
Descriptors | Carbamat d'etil |
Localització | C 19/119 |
Títol | Le dimethyle dicarbonate (DMDC) un nouve antiseptique a l'etude en oenologie |
Autor | BERTRAND, A. |
Dades Font | XXVeme Congres de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 85-94 |
Descriptors | Dimetil dicarbonat Antiseptic Enologia DMDC |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Les Combinaisons du Dioxyde de Soufre Dans les Vins |
Autor | BERTRAND, A. GUILLOU, I. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 VOL 2 - febrer 1998 - V: - N: 227, Pg: 30-35 |
Descriptors | Dioxid de sofre Vi Botritis |
Títol | Quantitative analysis of principals ions in armagnac spirits |
Autor | VANDERLINDE, R. BERTRAND, A. |
Dades Font | In Vino Analytica Scientia. First symposium: Application de la chimie analytica aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 232-235 |
Descriptors | Vi espirituos Armanyac Analisi quantitativa Ions |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Recherche du diethylene-glycol dans les vins |
Autor | BERTRAND, A. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1985 - V: 19- N: 3, Pg: 191-195 |
Descriptors | Dietile glicol Vi |
Localització | C 19/71 |
Títol | Role de certains composes soufres dans l'aorme des vins |
Autor | ANOCIBAR BELOQUI, A. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 248-251 |
Descriptors | Compostos Sofre Aroma Vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Wine Phenolics-Analysis of Low Molecular Weight Components by High Performance Liquid Chromatography |
Autor | SALAGOITY-AUGUSTE, M.H. BERTRAND, A. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1984 - V: 35- N: , Pg: 1241-1247 |
Descriptors | Vi Analisi fenolica Compostos Baix pes molecular Cromatografia liquida d'alta resolucio |
Localització | C 20/93 |