Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin

Resultat de la cerca

Registres trobats: 136


Títol Acetic acid bacteria presents in South African red wine fermentations and their characteristics
Autor LAMBRECHTS, M.G.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 165-170
Descriptors Acid acetic Bacteris Sud Africa Vi negre Fermentacio Caracteristiques Africa del sud
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Acidificatoin des mouts et des vins. L'utilisation des acides L-tartrique, L-lactique et DL-malique
Autor CARVALHO, E  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 287-294
Descriptors Acidificacio Most Vi Acid L-malic Acid L-lactic Acid DL-malic
Localització 634.8:663.2 CON

Títol After Seattle: the economics and politics of trade
Autor KARP, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 83-90
Descriptors Economia Politica Mercat Sector vinicola
Localització 634.8:663.2 CON

Títol An optimal wine production program model
Autor KALANOVIC, B.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 175-176
Descriptors Produccio Vi Model Optimitzacio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Analisis del grado de infeccion de botrytis cinerea en mosto
Autor SELLA, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 257-264
Descriptors Infeccio Malalties de la vinya Botrytis cinerea Most
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Analisis prospectivo de la innovacion tecnologica en el sector vitivinicola espa?ol
Autor GOMEZ LIMON, J.A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 157-162
Descriptors Innovacio tecnologica Sector vitivinicola Espanya
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Analyse objective de la qualite des vendages par spectrometrie infra-rouge a transformee de Fourrier (IRTF) et reseaux de neurones
Autor DUBERNET, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 215-222
Descriptors Espectrometria Infraroig Analisi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Anciennes et nouvelles adversites de la vigne en Italie; importance de la protection integree
Autor BORGO, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 175-180
Descriptors Proteccio integrada Malalties de la vinya Italia
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Application d'un modele de bilan hydrique et de la mesure de la temperature de couvert au diagnostic du stress hydrique de la vigne a la parcelle
Autor RIOU, CH.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 133-140
Descriptors Models hidrics Vinya Sol Temperatura Estres hidric
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Applications de la spectroscopie FT-IR au controle de qualite des produit oenologiques
Autor PALMA, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 437-438
Descriptors Espectrocopia FT-IR Control de qualitat Productes enologics
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Approache qualitative de la conservation des vins rouges fruites
Autor LEMPEREUR, V.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 331-336
Descriptors Conservacio Vi negre
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Aptitud viticola de los suelos del sur del Urugay
Autor SILVA, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 125-132
Descriptors Qualitat viticola Sol Uruguai Sud
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Assemblee des Regions Europeennes Viticoles (A.R.E.V.); vers une nouvelle approache des consommateurs
Autor MUSSOTTE, H,  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 119-126
Descriptors Regions europees viticoles Consumidor Consum Europa Regions viticoles
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Assessing the global performance of the members of a wine tasting panel
Autor ALVELOS, H.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 373-378
Descriptors Degustacio Tast Analisi sensorial Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Automatic methods as alternative to official methods for total and volatile acidity and reducing sugars determinations
Autor MIRANDA, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 429-436
Descriptors Metodes automatics Acidesa volatil
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Caracterisation de l'origine des vins par deux methodes d'analyses rapides. Application aux vins du Beaujolais, de Gaillac et de Tourraine
Autor BEGNAUD, F.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 379-380
Descriptors Analisi rapid Origen del vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Caracterisation de la composition en anthocyanes des principaux cepags de la Valle du Rhone
Autor PUECH, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 439-446
Descriptors Composicio Antocians Vall de Rhone
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Caracterisation morphologique, aromatique et moleculaire des cepages de Moscato et reserches sur leurs rapports phylogenetiques
Autor COSTACURTA, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 11-24
Descriptors Caracteritzacio morfologica Caracteritzacio aromatica Caracteritzacio molecular Filogenesi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Caracterizacion de taninos enologicos disponibles en el mercado chileno y sus efectos sobre un vino c.v Merlot durante la crianza
Autor PENA NEIRA, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 121-128
Descriptors Tanins enologics Mercat Xile Merlot Crian?a
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Caracterizacion organoleptica de vinos finos de Jerez sometidos a crianza biologica dirigida
Autor MESA, J.J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 337-338
Descriptors Caracteristiques organoleptiques Vi Xeres Crian?a biologica
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Change of primary aroma components during grape ripening, processing and winemaking
Autor PAPARGIRIOU, E.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 69-74
Descriptors Canvi Components Aroma Vinificacio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Changes in concentration of procyanidins and antocyanins during the production of the Plavac mali wine from Dingac and Postup localities
Autor GRACIN, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 247-254
Descriptors Procianidins Concentracio Antocianins
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Classification de vins par analyse spectroscopique moyen infra rouge a transmission de leur extrait sec
Autor PICQUE, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 481-482
Descriptors Analisi espectroscopic Infraroig Classificacio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Colloidal behaviour of grape seed tannins in model solution- Effect of wine polysaccharides
Autor RIOU, V.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 255-262
Descriptors Comportament coloidal Tanins Polisacarids
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Combined inhibition of yeast growht by ethanol and octanoic and decanoic acids studied by calorimetry
Autor ANTOCE, O.A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 277-284
Descriptors Llevats Etanol Acid octanoic Acid decanoic Calorimetria
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Competition pour l'usage des sols viticoles sur des terroirs bordelais , exemple de trois communes de l'Entre-Deux Mers
Autor CHERY, P.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 115-116
Descriptors Us del sol Sol viticola
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Consommation d'oxygene par les lies durant l'elevage des vins: consequences sur l'integrite des lies et sur la production potentielle d'aromes dans les vins
Autor FORNAIRON, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 307-312
Descriptors Aroma Vi Vinificacio Oxigen
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Consumer behavior and marketing strategies
Autor MOULTON, K.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 127-134
Descriptors Consumidor Comportament Marqueting Consum Vi Estrategies de marketing Sector vitivinicola
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Control y evaluacion economica de la fertilizacion de la vid en la produccion integrada
Autor CABALLERO, P.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 245-252
Descriptors Control Economia Fertilitzacio Vinya Produccio integrada
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Controle de la fermentation malolactique des vins: emploi du lysozyme
Autor AMATI, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 95-100
Descriptors Fermentacio malolactica Vi Lisozim
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Controle microbiologique des vins: utilisation de l'ATP metrie
Autor CAO-THANH, B.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 403-408
Descriptors Control microbiologic Vi ATP
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Denominations d'origine: tribut a la valorisation de l'economie regionale
Autor RIBEIRO DE ALMEIDA, A.   LIMPO FARIA, A.   CABRAL, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 35-40
Descriptors Denominacio d'origen Economia regional Sector vitivinicola
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Determination de la quantite d'anthocyanines des raisins Cabernet Sauvignon bresiliens sur cinq systemes de conduite de la vigne
Autor ROSIER, J.P.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 277-280
Descriptors Antocianins Quantitat Cabernet sauvignon Brasil
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Determination of non-volatile organic acids of wine via gas chromatography
Autor SKORBANOVA, E.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 447
Descriptors Acid organic Compostos no volatils Cromatografia de gasos
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Diagnostic et evolution du marche bresilien de vin
Autor MIELE, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 73-82
Descriptors Evolucio Mercat Vi Brasil
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Dosage de l'ocratoxine A dans le vin par chromatographie liquide a haute performance- detection a reseau de photodiodes (CLHP-DRP) et chromatographie en phase gazeuse- discriminateur de masse (CG-DM)
Autor SOLEAS, G.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 203-214
Descriptors Ocratoxina A Cromatografia liquida Cromatografia de gasos
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Efecto del empleo de activadores de fermentacion sobre la cinetica fermentativa y la produccion de compuestos volatiles secundarios
Autor VALERA, F.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 349-356
Descriptors Activadors Fermentacio Cinetica fermentativa Compostos volatils secundaris
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Efectode la lisosima com inhibidor de las bacterias lacticas
Autor VILAVELLA ARAUJO, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 365-371
Descriptors Lisozim Bacteris lactics Inhibidor
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Efectos de los clarificantes sobre la composicion proteica de mostos y vinos blancos
Autor ALVAREZ, I.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 449-456
Descriptors Clarificant Efectes Composicio proteica Most Vi blanc
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effect of SO2 on the transformations of anthocyanins and proanthocyanins in wine model systems
Autor LAUREANO, O.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 9-16
Descriptors SO2 Transformacio Antocianins Proantocianins Vi Anhidrid sulfuros
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effect of soil type and nitrogen fertilization on nitrogen content of mist and fermentation rate
Autor CONRADIE, W,J,  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 253-254
Descriptors Sol Nitrogen Fertilitzacio Fermentacio Most
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effecto del nivel de fertilizacion sobre la produccion y la calidad del fruto de Vitis vinifera L. cv. Verdejo
Autor MARTIN PENA, P.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 79-84
Descriptors Fertilitzacio Produccio Qualitat Vitis vinifera L Verdejo Vinya Fruit
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effects of enhanced glycerol, production on yeast activity and fermentation flavour
Autor GROSSMANN, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 61-68
Descriptors Glicerol Llevats Fermentacio Gust
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effects of yeast strain and of antioxidant level in the must on the aroma of young white wine
Autor MOIO, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 339-340
Descriptors Llevats Aroma Vi blanc Antioxidant
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Efficiency of nitrogen fertilization of grapevine cultivated on sands depending on the time of application
Autor SUTEU, G.E.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 73-78
Descriptors Nitrogen Fertilitzatio Vinya
Localització 634.8:663.2 CON

Títol El papel de la OIV en materia de practicas enologicas. La heterogeneidad actual del vino como concepto: la necesidad de adaptar la informacion a dar la consumidor
Autor LEZA, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 7-12
Descriptors OIV Practiques enologiques Consumidor Informacio Vi Comer? internacional Informacio al consumidor
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Elements de la conduite du vignoble favorisant la protection du terroir et l'expression de ses vins
Autor CARBONNEAU, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 189-200
Descriptors Proteccio de la vinya Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Essai d'analyse propective des enjeux dans le secteur vitivinicole
Autor TRAVERSAC, J.B.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 207-208
Descriptors Sector vitivinicola Analisi prospectiu
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Estudio de la madurez fenolica en uvas
Autor CASP, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 457-462
Descriptors Maduresa fenolica Raim
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Etat actuel du secteur de la vigne et du vin de l'Ukraine
Autor AVIDZBA, A.M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 91-96
Descriptors Sector vitivinicola Vi Ucrania Raim
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Etat et perspectives du developpement du marche du raisin et du vin en Ukraine
Autor AVIDZBA, A.M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 63-68
Descriptors Ucrania Desenvolupament Mercat Raim
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Ethylene (ETU) and propylenethiourea (PTU) residues in wine
Autor OTTENEDER, H.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 193-200
Descriptors Etile Propilenetioure Residus Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Etude de l'aptitude du raisin Cabernet Sauvignon a l'obtention de vins rouges bresiliens de qualite
Autor CRIVELLARO GUERRA, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 27-32
Descriptors Cabernet sauvignon Vi negre Brasil Qualitat del vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Etude des potentialites oenologiques des cepages Marselan et Caladoc en conditions mediterraneennes
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 239-243
Descriptors Marselan Caladoc Pontencials enologics Condicions mediterranies
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Etude des proprietes antiradicalaires et antioxidantes de differentes substances solubles en milieu hydroalcoolique. comparaison avec les performances de l'anhydride sulfureux
Autor VIVAS, N.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 107-120
Descriptors Propietats antiradicalaries Propietats antioxidants Substancies solubles Anhidrid sulfuros
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Etude sur le marche du vin en Suisse: Habitudes de consommation et d'achat, image
Autor MIAUTON, M.H.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 145-150
Descriptors Mercat viticola Suissa Consumidor Consum
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Etudes sur les usages et attitudes des consommateurs envers les vins en Chine: Canton, Shangai et Pekin, Hong-Kong
Autor BERGER, J.F.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 97-106
Descriptors Consumidor Xina Vi Consum Pekin Hong Kong Shanghai
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Evaluation de la qualite du produit, pur contribuer a rendre les systemes productifs vitivinicoles et leurs itineraires techniques durables, par le biais de la nouvelle methode denommee cimc
Autor CARGNELLO, G.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 207-214
Descriptors Qualitat Sistemes de produccio vitivinicola Sector vitivinicola
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Evaluation et pronostic de la qualite du vin rogue de table
Autor KOUDRITSKAIA, T.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 427-428
Descriptors Qualitat Vi negre Vi de taula
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Evaluation oenologique et selection de souches de levures issues de l'ile de Santorin en vue d'ameliorer la qualite des vins produits
Autor LANARIDIS, P.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 43-52
Descriptors Avaluacio enologica Llevats Seleccio Qualitat del vi Millora Illa de Santorin
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Evolution de la qualite des vins blancs et rouges en relation avec plusieurs souches de levures en etat de charge-manque et azote/elevage sur lie
Autor BERGER, S.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 181-186
Descriptors Vi blanc Vi negre Evolucio Qualitat del vi Llevats
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Experiments of acidification of musts and wines with DL-malic acid, DL-lactic acid and L(+) tartaric acid
Autor DELFINI, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 135-142
Descriptors Acidificacio Most Vi Acid malic Acid lactic Acid tartaric
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Facteurs biochimiques et physico-chimiques influen?ant la liberation des mannoproteines de levures
Autor VICHOT, P.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 263-269
Descriptors Factors bioquimics Factors fisico-quimics Mannoproteines Llevats
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Gestion de la production viticole: quels outils d'aide a la decision pour demain?
Autor RAYNAL, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 255-256
Descriptors Produccio viticola Gestio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Gestion des eaux de rin?age de pulverisation
Autor ROCHARD, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 223-230
Descriptors Gestio de l'aigua Pulveritzacio Vinya
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influence of skin contact and enzyme clarification on the polysaccharide composition of two monovarietal Bairrada white wines
Autor COIMBRA, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 229-236
Descriptors Clarificacio Enzims Polisacarids Vi blanc Monovarietals
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influence of the enzyme treatment in terpenol compounds of Maria Gomes white wines from two different harvests
Autor ROCHA, S.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 471-472
Descriptors Enzims Tractament Vi blanc Terpenol
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influence of water deficit on synthesis and concentration of skin phenolic compounds during the berry growth of Vitis Vinifera L. ev Shiraz
Autor OJEDA, H.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 69-70
Descriptors Deficit hidric Compostos fenolics Influencia Vitis vinifera L
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influencia de la inoculacion de cepas comerciales de levadura y parametros ambientales en el proceso de eleaboracion de los vinos de Jerez
Autor INFANTE, J.J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 417-426
Descriptors Inoculacio Vinya Llevats Vinificacio Vi Xeres
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influencia de la utilizacion de levaduras seleccionadas y enzimas en el contenido de alcoholes superiores y esteres en vino blanco seco de la variedad Moscatel
Autor ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 271-276
Descriptors Llevats Enzims Alcohol Vi blanc Moscatell
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influencia del terruno en la microbiota epifitica de la uva
Autor VILA, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 483-488
Descriptors Terruno Microbiota epifitica Raim
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Integrated production of wine (IPW): the South African system as a consumer guarantee
Autor TROMP, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 215-222
Descriptors Produccio integrada Vi Sud Africa Africa del sud
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Interet de la cartographie des preferences pour traduire les responses hedoniques des consommaterus en donnees vitivinicoles exploitables
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 69-72
Descriptors Cartografia Regions vitivinicoles Explotacio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Introduction et rehabilitation de la vigne dans le Sahara tunisien
Autor BEN-SALEM, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 37-44
Descriptors Introduccio de la vinya Rehabilitacio de la vinya Sahara Vinya Africa
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Investigation of nutrient supply and vitality of yeasts leading to quality improvement of wines and sparkling wines
Autor RAUHAUT, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 101-106
Descriptors Nutrients Llevats Vitalitat Millora Qualitat del vi Vi escumos
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Investigations on effect of NaC1 and Na"S04 salinity on chlorophyll and proline content in grape genotypes
Autor TAMBE, T.B.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 45-54
Descriptors NaC1 NaS04 Salinitat Clorofil?la Genotip
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Investigations on the influence of different soil tillage systems on soil erosion and surface runoff in hilly land sites
Autor SCHALLER, K.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 107-114
Descriptors Influencia Sol Erosio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Irrigation management for grape quality in Argentina
Autor PEREZ PENA, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 61-62
Descriptors Irrigacio Qualitat del raim Argentina Reg Aigua
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Isotopic analyses of wine and of products derived from grape
Autor GUILLOU, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 223-228
Descriptors Analisi isotopic Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol L'acidification des vins a l'aide de resines echangeuses de cations forts
Autor BERTRAND, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 285-286
Descriptors Acidificacio Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol L'amelioration du convoyeur pour la creation de nouvelles varietes a raisin de table roumaines
Autor OPREA, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 29-36
Descriptors Varietats Raim de taula Millora
Localització 634.8:663.2 CON

Títol L'analyse sensorielle: un nouvel outil pour apprecier la qualite du raisin de table
Autor CHARMONT, S.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 201-206
Descriptors Analisi sensorial Qualitat del raim Raim de taula
Localització 634.8:663.2 CON

Títol La genomique donctionnelle appliquee aux levures oenologiques
Autor BLONDIN, B.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigna et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 53-60
Descriptors Genomica funcional Llevats enologics Enologia Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol La necessite et l'importance des analyses previsionnelles et prospectives dans le secteur des boissons spiritueuses d'origine vitivinicole, notamment par rapport a d'autres denrees alimentaires
Autor ALBRECHT, W.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 195-202
Descriptors Analisi Sector vinicola Vi espirituos Espirituos
Localització 634.8:663.2 CON

Títol La reflectance du sol et de l'environnement de la vigne sont des parametres importants dans la notion de terroir
Autor ROBIN, J.P.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 141-154
Descriptors Reflectan?a Sol Medi ambient Vinya
Localització 634.8:663.2 CON

Títol La stabilisation des vins contre les tartrats de calcium avec l'utilisation du sorbet Termoxid-3A
Autor TARAN, N.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 25-26
Descriptors Estabilitzacio Vi Tartrats Calci Termoxid-3A
Localització 634.8:663.2 CON

Títol La stabilisation tartrique des vins par la carboxymethylcellulose
Autor CHACHEREAU, J.C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 17-24
Descriptors Estabilitzacio tartrica Carboximeticel?lulosa
Localització 634.8:663.2 CON

Títol La structure sociale de la production de vin en Italie
Autor BUSNENGO, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 13-24
Descriptors Societat Produccio vinicola Italia Estrategies Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol La viticulture de montage ou en forte pente
Autor FREGONI, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 95-98
Descriptors Viticultura Muntanya
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Le facteur culturel dans l'economie vitivinicole du XXIe siecle
Autor MALDONADO ROSSO, J  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 203-206
Descriptors Cultura Economia Viticultura Segle XXI
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Le plomb et le cadmium dans les raisins et les vins
Autor CATARINO, S.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 187-192
Descriptors Cadmi Raim Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Les arrets de fermentation
Autor SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 341-348
Descriptors Fermentacio Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Les aspects sociaux du secteur viticole italien: l'apport des caves cooperatives
Autor BUSNENGO, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 25-34
Descriptors Aspectes socials Sector viticola Italia Caves Cooperatives Estrategies
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Les methodes d'evaluation de la vie biologique des sols; acquisition de references en vignoble mediterraneen
Autor CHANTELOT, E  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 265-266
Descriptors Metode d'avaluacio Biologia Sol
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Les outils economiques de pilotage d'une appellation. Comment anticiper les evolutions de la demande pour les AOC de la Valle du Rhone?
Autor VILLARET, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 217-218
Descriptors Economia Evolucio Demanda AOC Vall de Rhone Denominacio d'origen Fran?a
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Les paysages vitivicoles: un enjeu du 21eme siecle pour la promotion de la filiere viticoles
Autor ROCHARD, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 55-62
Descriptors Paisatge viticola Promocio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Les polysaccharides du vin
Autor DOCO, TH.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 33-41
Descriptors Polisacarids Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Lesproanthocyanidines du raisin
Autor SOUQUET, J.M  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 1-8
Descriptors Proantocianidins Raim
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Mejora del control de la calidad en la vinificacion de vinos tintos mediante la medina en linea de la densidad
Autor DEL ALAMO, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 473-480
Descriptors Control de qualitat Vinificacio Vi negre Linia de densitat
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Menace des ressources naturelles par des AOX
Autor MULLER, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 273-276
Descriptors Recursos naturals AOX
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Mise en bouteilles: evaluation de la qualite
Autor BRUETSCHY, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 381-388
Descriptors Embotellament Qualitat del vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Modalites d'elevage et qualite des vins rouges de Loire
Autor BRUETSCHY, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 389-396
Descriptors Qualitat del vi Vi negre Loire
Localització 634.8:663.2 CON

Títol New genetic capacities of the Teinturier type for red wines and nonalcoholic couloured juice
Autor AVRAMOV, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 231-238
Descriptors Capacitats genetiques Teinturier Vi negre
Localització 634.8:663.2 CON

Títol New taxation system on wine in Hungary, economic and social consequencies
Autor BOTOS, P.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 219-222
Descriptors Impostos Hongria Consequencies
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Noueaux adjuvants oenologiques possibles d'origine levurienne
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 143-164
Descriptors Fermentacio alcoholica Fermentacion malolactica Llevats Macromolecules
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Nouveau procede de stabilisation tartrique des vins
Autor GABAS, N.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 245-246
Descriptors Estabilitzacio tartrica Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Ochratoxin A content in wines: relationship with grape variety and oenological conditions
Autor MOIO, L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 201-202
Descriptors Ocratoxina A Vi Varietats de raim Condicions enologiques
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Particularidades del marketing vitivinicola en zonas turisticas. El caso de la denominacion de origen Tacaronte-Acentejo en Tenerife
Autor GODENAU, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 135-144
Descriptors Marqueting Sector vitivinicola Tacoronte Acentejo DO Tenerife Turisme Denominacio d'origen
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Phenolic response as berry protection against salicylic acid elicitation
Autor KRAEVA, E.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 93-94
Descriptors Resposta fenolica Acid salicilic Raim Baia
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Planing for sucesss: Organisational life cycles in New Zealand wineries
Autor BEVERLAND, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 41-48
Descriptors Nova Zelanda Organitzacio Cellers Industria vinicola
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Preservation et valorisation de la diversite naturelle des souches de levures de vinification en Valle du Rhone
Autor COLAS, S.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 295-302
Descriptors Diversitat natural Llevats Vinificacio Vall de Rhone
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Protection des ressources d'eau a l'aide des stations de traiement a plantes
Autor MULLER, D  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 269-272
Descriptors Proteccio Recursos hidrics
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Protection des ressources d'eau par un nettoyage et une desinfection respectueux de l'environnement
Autor MULLER, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 181-188
Descriptors Recursos hidrics Aigua Neteja Desinfeccio Medi ambient
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Quelles vins pour le troisieme milleneaire? Equipe de travail, themes etudies, deroulement de l'enquete, liste des experts. Enquete propective: quels vins a l'aube du 3eme millenaire
Autor PALY, A.   ROUSSEY, S.   CABOCHEsEIGLE, R.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 113-118
Descriptors Enquesta Sector vinicola
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Quelques facteurs pour le developpement des prix sur le marche allemand des vins en vrac
Autor SEIDEMANN, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 167-174
Descriptors Desenvolupament Preu Alemanya Vi Sector vinicola Alemania
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Recherche sur l'application chez nous d'une nouvelle methode de controle de qualite
Autor SPERA, G.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 177-186
Descriptors Control de qualitat Metode Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Regards sur la viticulture. Bases prospectives
Autor ROUQUIE, P.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 1-6
Descriptors Viticultura Vinya Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Relacion entre la composicion aromatica y el analisis sensorial en vinos rosados elaborados con maceracion a baja temperatura
Autor GARIJO, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 75-84
Descriptors Composicio aromatica Analisi sensorial Vi rosat Maceracio a baixa temperatura
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Ressources genetiques de la vigne du point de vue des differents systemes de sa production
Autor MELKONIAN, V.V.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 25-28
Descriptors Recursos genetics Sistemes de produccio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Saccharomyces SPP on grapes. Importance of fungicides and natural vectors
Autor DELFINI, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 409-416
Descriptors Saccharomyces spp Raim Fungicides
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Seguimiento de la dinamica poblacional de levaduras en fermentaciones vinicas industriales mediante tecnicas moleculares
Autor PUIG PUJOL, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 171-180
Descriptors Dinamica poblacional Llevats Fermentacion industrial Tecniques moleculars
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Soil microbial biomass in vineyard soils with respect to different weed control systems
Autor REUTER, S.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 155-161
Descriptors Sol Biomassa Vinya Control Males herbes
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Some pehnolic acid and flavanols en sivereal autochthoniy Croatian wines determined by high performance liquid chromatography (hplc)
Autor BUDIC-LETO, I.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 397-402
Descriptors Acid fenolic Flavonols Vi Croacia Cromatografia liquida
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Strategie de developpement du secteur vitivinicole de la Republique de Moldavie
Autor CIUTAC, N,  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 49-54
Descriptors Republica de Moldavia Sector vitivinicola Desenvolupament
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Sustainig grape productivity through nutrients diagnosis of petioles - a survey analysis
Autor BHAKARE, B.D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 85-92
Descriptors Produccio Raim Nutrients
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Sustaining productivity in viticulture under adverse conditions in India
Autor TAMBE, T.B.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 281-287
Descriptors Productivitat Viticultura Condicions adverses India
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Technological measures against the off-flavour Bockser (formation of hydrogensulphide flavours) during the pocessing of grapes for white wine
Autor GOSSINGER, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 463-470
Descriptors Vinificacio Vi blanc Raim Hifrogensulfid Gust
Localització 634.8:663.2 CON

Títol The influence of controlled water inputs on grape quality in warm regions
Autor POSSINGHAM, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 63-68
Descriptors Sistema de reg Influencia Qualitat del raim Zones calides
Localització 634.8:663.2 CON

Títol The occurrence and characterization of lactic acid bacteria in brandy base wines
Autor LAMBRECHTS, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 321-330
Descriptors Acid lactic Bacteris Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol The sustainable winery and enviro-economic approach to consumer demand
Autor DOBELMANN, J.K.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 107-112
Descriptors Consumidor Demanda Mercat vitivinicola Consum
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Tools to improve the effectiveness of segmentation in wine making
Autor POMARICI, E.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 187-194
Descriptors Millora Segmentacio Vinificacio Efectivitat
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Un referentiel national production integree des raisins pour les vignobles fran?ais
Autor COULON, T.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 163-174
Descriptors Produccio integrada Raim Fran?a
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Un systeme d'information econimique: un outil prospectif d'aide a la decision pur la filiere vitivinicole
Autor DUBOS, J.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 165-166
Descriptors Informacio Economia Vitivinicultura Sector vitivinicola
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Variations in the fermentation aroma in wines of the Greek white cultivar Savatiano, vinified in barrel or in satinless steel container
Autor KARAGIANNIS, S.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 313-320
Descriptors Fermentacio Aroma Vi blanc Grecia Savatiano Vinificacio
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Vers l'obtention de varietes de vigne resistantes a l'oidium et au mildiou par les methodes conventionnelles et biotechnologiques
Autor BOUQUET, A.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 1- N: , Pg: 55-60
Descriptors Varietats de la vinya Resistencia de la vinya Oidium Oidi Mildiu Metodes biotecnologics Vinya
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Vinet- reseau transnational pour l'amelioration de la formation environnementale dans la viticulture
Autor MULLER, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 3- N: , Pg: 209-215
Descriptors Millora Formacio Medi ambient Viticultura
Localització 634.8:663.2 CON