Registres trobats: 20
Títol | Alcool rectifie alimentaire.(2Q projet) |
Autor | BRUN, S. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 632, Pg: 10 p. |
Descriptors | Alcohol rectificat Vi Rectificacio Constituents Esters Acidesa Aldehids Cromatografia de gasos Brisa Metanol Marc Raim |
Localització | FV 632 |
Títol | Alcools et aldehydes herbaces (C6) dans les raisins et les mouts en fermentation alcoolique |
Autor | MESIAS, J.L. et al. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - 1983 - V: - N: 90, Pg: 51-55 |
Descriptors | Alcohol Aldehids Raim Most Fermentacio alcoholica |
Localització | C 20/76 |
Títol | Aldehydes and methyl ketones organoleptic role |
Autor | VANDERLINDE, R. BERTRAND, A. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 240-243 |
Descriptors | Aldehids Metil Caracteristiques organoleptiques |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Caracterizacion de los volatiles presentes en el jamon iberico |
Autor | SABIO, E. VIDAL-ARAGON, M.C. FALLOLA, A. SANABRIA, C. CARRASCOSA, A. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo - V: - N: , Pg: 43-46 |
Descriptors | Compostos volatils Pernil iberic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Aldehids Cetones |
Localització | C 15/126 |
Títol | Chromatographic separation of mixtures of polyphenolic acids and aldehydes and qualitative analysis of complex samples (wine) |
Autor | BARROSO, C.G. et al. |
Dades Font | - - V: - N: , Pg: 422-424 |
Descriptors | Cromatografia Separacio Acid polifenolic Aldehids Analisi qualitativa Vi |
Localització | C 24/12 |
Títol | Comparaison de methodes de dosage de quelques elements du non alcool dans les spiritueux: aldehydes, esters et furfural |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. MAZEROLLES, G |
Dades Font | FV - juliol 1990 - V: - N: 869, Pg: 11 p. |
Descriptors | Conyac Analisi Composicio Aldehids Esters Dosificacio Dosatge Determinacio Furfural Cromatografia de gasos Identificacio Brandi Cognac |
Localització | FV 869 |
Títol | Determination des aldehydes du groupe furannique (hydroxymethylfurfural) (1) |
Autor | Bundesminister fur Ernahrung, Landwirtschaft u. Forsten Bonn (R.F. A.). |
Dades Font | FV - febrer 1972 - V: - N: 400, Pg: 3 p. |
Descriptors | Aldehids Vi Hidroximetilfurfural Espectrofotometria Colorants Color Acid barbituric |
Localització | FV 400 |
Títol | Determination separee des aldehydes superieures et de l'aldehyde acetique dans les vins. |
Autor | NALIMOVA, A.A. |
Dades Font | FV - maig 1973 - V: - N: 455, Pg: 4 p. |
Descriptors | Aldehids Espectrofotometria Vi Determinacio |
Localització | FV 455 |
Títol | Dosage des sulfites et des aldehydes par la methode au sulfite |
Autor | HAMELLE, G. JAULMES, P |
Dades Font | FV - - V: - N: 38 i 67, Pg: |
Descriptors | Sulfit Aldehids |
Localització | FV 38 i FV 67 |
Títol | Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6 |
Autor | CORDONNIER, R. BAYONOVE, C. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286 |
Descriptors | Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio |
Localització | C 4/83 |
Títol | Evolucion de los alcoholes y aldehidos de seis atomos de carbono durante las primeras horas de la vinificacion |
Autor | GOMEZ, E. MARTINEZ, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 58-63 |
Descriptors | Vi Alcohol Aldehids Carboni Vinificacio Fermentacio Aroma Compostos CO2 Prefermentacio |
Títol | Fibra de microextraccion de Carboxen-polidimetilsiloxano |
Autor | PEREZ, S.J. PEREZ, J.P. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2012 - V: - N: 3367, Pg: 70-73 |
Descriptors | Analisi de compostos volatils Vi blanc Canaries Esters Aldehids Cetones Alcohol Acid Terpens Hidrocarburs |
Títol | Influence du bois sur certaines substances odorantes des vins |
Autor | BOIDRON, J.N. CHATONNET, P. PONS, M. |
Dades Font | Connaissance Vigne Vin - 1988 - V: 22- N: 4, Pg: 275-294 |
Descriptors | Fusta Vi Aroma Compostos volatils Fenols volatils Aldehids |
Localització | C 15/64 |
Títol | Influencia de la variedad del mosto y de los agentes fermentativos en la formacion de compuestos volatiles mayoritarios en vinos . |
Autor | BRAVO, F. GONZALEZ, L. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - gener-febrer 1989 - V: - N: , Pg: 55-60 |
Descriptors | Most Raim Varietats Vi Components volatils Vinificacio Fermentacio Aroma Composicio Metanol Propanol Alcohol superior Esters Aldehids Llevats Acetaldehid |
Localització | C 4/115 |
Títol | Le dosage de quelques composes phenoliques (aldehydes aromatiques et acides phenols) dans le aux-de- vie de cognac vieillies en futs de chene , par chromatographie en phase liquide haute performance (CLHP) |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. BOULESTEIX, J.M. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 906, Pg: 11 p. |
Descriptors | Cromatografia de liquids Envelliment Fenols Aldehids Compostos fenolics Analisi Dosificacio Dosatge Botes de roure Components volatils Aroma Cognac Conyac |
Localització | FV 906 |
Títol | Les conditions de formation des aldehydes dans les vins. Relations et importance en rapport avec les phenomenes d'oxydation et les caracteristiques organoleptiques. |
Autor | BARO, J. QUIROS CARRASCO, J.A. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 554, Pg: 253-267 |
Descriptors | Vi Aldehids Formacio Caracteristiques organoleptiques |
Localització | C 3/168 |
Títol | Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa |
Localització | FV 879 |
Títol | Recherche et dosage du caramel et des aldehydes furfuriques: leur evaluation comme "indice de furfural (ou de caramel)". (Proposition de substitution a la methode internationale J§gerschmidt). |
Autor | GAROGLIO, P. G. BODDI-GIANNARDI, G. |
Dades Font | FV - febrer 1968 - V: - N: 268, Pg: 5 p. |
Descriptors | Caramel Vi Most Determinacio Aiguardent Begudes alcoholiques Furfural Aldehids |
Localització | FV 268 |
Títol | Teneur en methanol, esters totaux, aldehydes totaux et acidite titrable dans l'alcool alimentaire rectifie de vin. |
Autor | ZEEMAN, W. PLESSIS, C.S. du |
Dades Font | FV - novembre 1976 - V: - N: 619, Pg: 7 p. |
Descriptors | Metanol Esters Aldehids Acidesa Alcohol Rectificacio Vi Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 619 |
Títol | Volatile components of albana wine : III. Carbonyl compounds |
Autor | BOREA, I. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 219-226 |
Descriptors | Components volatils Albana Vi Carbonil Compostos organics Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria Aldehids Cetones |
Localització | C 6/5 |