Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Aldehids

Resultat de la cerca

Registres trobats: 20


Títol Alcool rectifie alimentaire.(2Q projet)
Autor BRUN, S.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 632, Pg: 10 p.
Descriptors Alcohol rectificat Vi Rectificacio Constituents Esters Acidesa Aldehids Cromatografia de gasos Brisa Metanol Marc Raim
Localització FV 632

Títol Alcools et aldehydes herbaces (C6) dans les raisins et les mouts en fermentation alcoolique
Autor MESIAS, J.L. et al.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - 1983 - V: - N: 90, Pg: 51-55
Descriptors Alcohol Aldehids Raim Most Fermentacio alcoholica
Localització C 20/76

Títol Aldehydes and methyl ketones organoleptic role
Autor VANDERLINDE, R.   BERTRAND, A.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 240-243
Descriptors Aldehids Metil Caracteristiques organoleptiques
Localització 663.254 IN V

Títol Caracterizacion de los volatiles presentes en el jamon iberico
Autor SABIO, E.   VIDAL-ARAGON, M.C.   FALLOLA, A.   SANABRIA, C.   CARRASCOSA, A.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo - V: - N: , Pg: 43-46
Descriptors Compostos volatils Pernil iberic Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Aldehids Cetones
Localització C 15/126

Títol Chromatographic separation of mixtures of polyphenolic acids and aldehydes and qualitative analysis of complex samples (wine)
Autor BARROSO, C.G. et al.  
Dades Font - - V: - N: , Pg: 422-424
Descriptors Cromatografia Separacio Acid polifenolic Aldehids Analisi qualitativa Vi
Localització C 24/12

Títol Comparaison de methodes de dosage de quelques elements du non alcool dans les spiritueux: aldehydes, esters et furfural
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.   MAZEROLLES, G  
Dades Font FV - juliol 1990 - V: - N: 869, Pg: 11 p.
Descriptors Conyac Analisi Composicio Aldehids Esters Dosificacio Dosatge Determinacio Furfural Cromatografia de gasos Identificacio Brandi Cognac
Localització FV 869

Títol Determination des aldehydes du groupe furannique (hydroxymethylfurfural) (1)
Autor Bundesminister fur Ernahrung, Landwirtschaft u. Forsten Bonn (R.F. A.).  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 400, Pg: 3 p.
Descriptors Aldehids Vi Hidroximetilfurfural Espectrofotometria Colorants Color Acid barbituric
Localització FV 400

Títol Determination separee des aldehydes superieures et de l'aldehyde acetique dans les vins.
Autor NALIMOVA, A.A.  
Dades Font FV - maig 1973 - V: - N: 455, Pg: 4 p.
Descriptors Aldehids Espectrofotometria Vi Determinacio
Localització FV 455

Títol Dosage des sulfites et des aldehydes par la methode au sulfite
Autor HAMELLE, G.   JAULMES, P  
Dades Font FV - - V: - N: 38 i 67, Pg:
Descriptors Sulfit Aldehids
Localització FV 38 i FV 67

Títol Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6
Autor CORDONNIER, R.   BAYONOVE, C.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286
Descriptors Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio
Localització C 4/83

Títol Evolucion de los alcoholes y aldehidos de seis atomos de carbono durante las primeras horas de la vinificacion
Autor GOMEZ, E.   MARTINEZ, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL X - mar?-abril 1998 - V: - N: 55, Pg: 58-63
Descriptors Vi Alcohol Aldehids Carboni Vinificacio Fermentacio Aroma Compostos CO2 Prefermentacio

Títol Fibra de microextraccion de Carboxen-polidimetilsiloxano
Autor PEREZ, S.J.   PEREZ, J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Enero 2012 - V: - N: 3367, Pg: 70-73
Descriptors Analisi de compostos volatils Vi blanc Canaries Esters Aldehids Cetones Alcohol Acid Terpens Hidrocarburs

Títol Influence du bois sur certaines substances odorantes des vins
Autor BOIDRON, J.N.   CHATONNET, P.   PONS, M.  
Dades Font Connaissance Vigne Vin - 1988 - V: 22- N: 4, Pg: 275-294
Descriptors Fusta Vi Aroma Compostos volatils Fenols volatils Aldehids
Localització C 15/64

Títol Influencia de la variedad del mosto y de los agentes fermentativos en la formacion de compuestos volatiles mayoritarios en vinos .
Autor BRAVO, F.   GONZALEZ, L.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - gener-febrer 1989 - V: - N: , Pg: 55-60
Descriptors Most Raim Varietats Vi Components volatils Vinificacio Fermentacio Aroma Composicio Metanol Propanol Alcohol superior Esters Aldehids Llevats Acetaldehid
Localització C 4/115

Títol Le dosage de quelques composes phenoliques (aldehydes aromatiques et acides phenols) dans le aux-de- vie de cognac vieillies en futs de chene , par chromatographie en phase liquide haute performance (CLHP)
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.   BOULESTEIX, J.M.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 906, Pg: 11 p.
Descriptors Cromatografia de liquids Envelliment Fenols Aldehids Compostos fenolics Analisi Dosificacio Dosatge Botes de roure Components volatils Aroma Cognac Conyac
Localització FV 906

Títol Les conditions de formation des aldehydes dans les vins. Relations et importance en rapport avec les phenomenes d'oxydation et les caracteristiques organoleptiques.
Autor BARO, J.   QUIROS CARRASCO, J.A.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 50 - 1977 - V: - N: 554, Pg: 253-267
Descriptors Vi Aldehids Formacio Caracteristiques organoleptiques
Localització C 3/168

Títol Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p.
Descriptors Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa
Localització FV 879

Títol Recherche et dosage du caramel et des aldehydes furfuriques: leur evaluation comme "indice de furfural (ou de caramel)". (Proposition de substitution a la methode internationale J§gerschmidt).
Autor GAROGLIO, P. G.   BODDI-GIANNARDI, G.  
Dades Font FV - febrer 1968 - V: - N: 268, Pg: 5 p.
Descriptors Caramel Vi Most Determinacio Aiguardent Begudes alcoholiques Furfural Aldehids
Localització FV 268

Títol Teneur en methanol, esters totaux, aldehydes totaux et acidite titrable dans l'alcool alimentaire rectifie de vin.
Autor ZEEMAN, W.   PLESSIS, C.S. du  
Dades Font FV - novembre 1976 - V: - N: 619, Pg: 7 p.
Descriptors Metanol Esters Aldehids Acidesa Alcohol Rectificacio Vi Dosificacio Dosatge
Localització FV 619

Títol Volatile components of albana wine : III. Carbonyl compounds
Autor BOREA, I. A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 219-226
Descriptors Components volatils Albana Vi Carbonil Compostos organics Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria Aldehids Cetones
Localització C 6/5