Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Espectrometria

Resultat de la cerca

Registres trobats: 51


Títol 1, 1, 6-Trimethyl- 1, 2-Dihidronaphthalene: an important contributor to the botte aged bouquet of wine
Autor ROBERT, F. SIMPSON  
Dades Font Chemistry and Industry ISSN: 0009-3068 VOL 7 - gener 1978 - V: - N: , Pg: 37
Descriptors Vi de taula Vi blanc Buquet Aroma Color Emmagatzematge Envelliment Ampolla Riesling Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 4/24

Títol A Gas-liquid chromatographic method for analysis of phenolic acids in plants
Autor HOVART, R. J.   SENTER, S. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 1292-1295
Descriptors Cromatografia de gasos HPLC Analisi Fenols Acid Esters Plantes Espectrometria
Localització C 3/127

Títol Analisis de flavonoides en vino por cromatografia liquida de alta eficacia con deteccion por espectrometria de masas
Autor DE PASCUAL-TERESA, S.   JUSTENSEN, U.   RIVAS GONZALO, J.C.   SANTOS BUELGA, C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 409-418
Descriptors Analisi Flavonoides Cromatografia liquida d'alta eficacia Espectrometria de massa
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Analisis de plaguicidas mediante acoplamiento cromatografia liquida-espectrometria de masas con interfase de introduccion directa
Autor BARCELO, D.   ALBAIGES, J.  
Dades Font Revista de agroqu?mica y tecnolog?a de alimentos ISSN: 0034-7698 - 1987 - V: 27- N: 4, Pg: 471-483
Descriptors Plaguicides Analisi Cromatografia liquida Espectrometria de massa
Localització C 21/28

Títol Analyse automatique des sucres des mouts de raisin en fermentation par spectrometrie dans le proche infrarouge.
Autor BOUVIER, J.C.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 8 - 1988 - V: - N: , Pg: 227-243
Descriptors Sucre Fermentacio Espectrometria Raim Most
Localització C 6/97

Títol Analyse et controle de qualite du vin par spectrometrie proche et moyen infrarouge
Autor MEURENS, M.  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 946, Pg: 1 p.
Descriptors Vi Analisi Control de qualitat Espectrometria Composicio Autenticitat Frau
Localització FV 946

Títol Analyse objective de la qualite des vendages par spectrometrie infra-rouge a transformee de Fourrier (IRTF) et reseaux de neurones
Autor DUBERNET, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 215-222
Descriptors Espectrometria Infraroig Analisi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Aplicacion de la espectroscopia NIR en el sector en Australia
Autor RIQUELME, M.T.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Noviembre 2010 - V: - N: 3329, Pg: 2406-20409
Descriptors Espectroscopia d'infraroig proper Espectrometria Australia

Títol Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   SCHMID, M.  
Dades Font Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736
Descriptors Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi
Localització C 4/17

Títol Chelating resins for the concentration of trace elements from sea water and their analytical use in conjunction with atomic absorption spectrophotometry
Autor RILEY, J.P.   TAYLOR, D.  
Dades Font Analytica Chimica acta ISSN: 0003-2670 - 1968 - V: - N: 40, Pg: 479-485
Descriptors Aigua marina Analisi Absorcio atomica Espectrometria
Localització C 19/32

Títol Computer-aided interpretation of steroid mass spectra by pattern recognition methods. Part III. Computation of binary classifiers by linear regression
Autor ROTTER, H.   VARMUZA, K.  
Dades Font Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 103 - 1978 - V: - N: , Pg: 61-71
Descriptors Espectrometria Reconeixement de models Programa informatic Regressio lineal Estadistiques Analisi vectorial
Localització C 4/4

Títol Concentration changes in some volatiles through six stages of a spanish-style solera
Autor M. STAN KUNG  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 187-191
Descriptors Xeres Jerez Sherry Components volatils Espectrometria Aroma HPLC Solera California
Localització C 3/123

Títol Determinacion de cobre en aguardientes de orujo por espectrometria de absorcion atomica con atomizacion electrotermica (ETAAS)
Autor PEREIRA, G. et al.  
Dades Font Alimentacion. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2006 - V: - N: 371, Pg: 76-77
Descriptors Coure Aiguardent Orujo Espectrometria d'absorcio atomica Atomitzacio electrotermica

Títol Determination de la presence d'alcool de synthese dans un vin de liqueur.
Autor Union Nationale des Groupements de Distillateurs d'Alcool  
Dades Font FV - mar? 1975 - V: - N: 536, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Alcohol Determinacio Licor Espectrometria
Localització FV 536

Títol Determination de la teneur naturelle en C14 de l'alcool ethylique au moyen de la scintillation liquide.
Autor RIESMINI, P.   VOLONTERIO, G.  
Dades Font FV - mar? 1975 - V: - N: 542, Pg: 4 p.
Descriptors Carboni 14 Alcohol etilic Vi Espectrometria
Localització FV 542

Títol Determination of Individual Simple Sugars in Aqueous Solution by Near Infrared Spectrophotometry.
Autor DULL, G. G.   GIANGIACOMO, R.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 49 - 1984 - V: - N: , Pg: 1601-1603
Descriptors Espectrometria Sucre Glucosa Fructosa

Títol Determination of Sugar and Ethanol Content in Aqueous Products of Molasses Distilleries by Near Infrared Spectrophotometry.
Autor DUMOULIN, E. D.   AZAIS, P.   GUERAIN, J. T.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 52 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 626-629
Descriptors Etanol Sucre Espectrometria
Localització C 7/21

Títol Determination of diacetyl in beer by gas chromatography with flame-ionization detection
Autor GASSIOT, M.   FERRER, M.   BARCELO, C.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 VOL 147 - 1978 - V: - N: , Pg: 463-469
Descriptors Cervesa Cromatografia de gasos Diacetil Gust Espectrometria Components volatils Compostos organics Carbonil
Localització C 4/8

Títol Differenciation de l'alcool synthese et de l'alcool de fermentation
Autor SIMON, H.   RAUSCHENBACH, P.   TUMUNCHEN  
Dades Font FV - mar? 1975 - V: - N: 541, Pg: 8 p.
Descriptors Alcohol Fermentacio Espectrometria
Localització FV 541

Títol Dosage de l'arsenic par spectrometrie d'absorption atomique
Autor MEDINA, B.   SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - mar? 1983 - V: - N: 770, Pg: 3 p.
Descriptors Dosificacio Dosatge Arsenic Espectrometria Vi
Localització FV 770

Títol Dosage de l'hydroxymethylfurfural (HMF) dans les vins, alcools et jus de fruits.
Autor CHARPENTIER, C.  
Dades Font FV - abril 1970 - V: - N: 362, Pg: 3 p.
Descriptors Hidroximetilfurfural Vi Suc de fruita Most Determinacio Espectrometria
Localització FV 362

Títol Dosage des residus de fongicides a noyau benzimidazole dans les raisins, les jus de raisins et les vins. Note complementaire.
Autor MESTRES, R.   TOURTE, J.   CAMPO, M.   ILLES, S.  
Dades Font FV - mar? 1975 - V: - N: 553 bis, Pg: 3 p.
Descriptors Residus Fungicides Productes fitosanitaris Espectrometria Benzimidazole Raim Most Vi
Localització FV 553 bis

Títol Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire
Autor OLLIVIER, C.   LLAUBERES, R. M.   DUBOURDIEU, D.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123
Descriptors HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge
Localització C 4/86

Títol Gas chromatographic spectrophotometric and electrochemical behaviour of subsititude s-triazines
Autor PACAKOVA, V.   NEMEC, I.  
Dades Font Journal of Chromatograpy - 1978 - V: - N: 148, Pg: 273-281
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria Comportament electroquimic s-triazina
Localització C 19/15

Títol Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   ABRAHAM, K. O.  
Dades Font Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321
Descriptors Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne
Localització C 3/121

Títol Identification and significance of several sulfur-containing compounds in wine
Autor RAPP, A.   GUNTERT, M.   ALMY, J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 219-221
Descriptors Vi Qualitat Components volatils Aroma Sulfur Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 3/7

Títol Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir
Autor FREDRIC, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75
Descriptors Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters
Localització C 3/124

Títol Improved estimatin of the limit of detection inmultivarate calibration
Autor FABER, K.   KOWALSKI, B.R.  
Dades Font Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1997 - V: - N: 357, Pg: 789-795
Descriptors Deteccio Analisi sensorial Llindar de deteccio Espectrometria Calibratge multivariat
Localització C 9/124

Títol Influence de l'experimentation et du traitement de l'echantillon sur la precision et la justesse des mesures des rapports isotopiques d-2-H et d-18-O d'eaux de vins
Autor ZHANG, B.   FOUREL, F.   NAULET, N.   MARTIN, G. J.  
Dades Font FV - juliol 1992 - V: - N: 918, Pg: 8 p.
Descriptors Aigua Isotop Oxigen Hidrogen Vi dol? Vi sec Composicio Espectrometria Aigualit Deuteri
Localització FV 918

Títol Isolation and identification of volatiles from catwba wine
Autor NELSON, R. R.   ACREE, T. E.   BUTTS, R. M.  
Dades Font Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 5, Pg: 1188-1190
Descriptors Vi Nova York Concord Vitis labrusca Raim Vinificacio Fermentacio Components volatils Analisi instrumental Analisi sensorial Cromatografia de gasos Espectrometria Aroma
Localització C 4/12

Títol L?accoppiamento gascromatografia-spettrometria di massa nello studio dei coomposti volatili delle uve e dei vini
Autor STEFANO, R. DI  
Dades Font Vini d?Italia - 1982 - V: XXIV- N: 521, Pg: 1-21
Descriptors Cromatografia de gasos Espectrometria Compostos volatils Raim Vi
Localització C 19/48

Títol Major volatile components of Aurore wine : a gas chromatographic-mass spectrometric analysis combining chemical ionization and electron impact ionization
Autor COBB, C. S.   RICE, A. C.   BURSEY, M. M.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 43 - 1978 - V: - N: , Pg: 1822-1825
Descriptors Hibrids Aurora Vitis vinifera Varietats Vi Components volatils Espectrometria Ionitzacio Cromatografia de gasos Aroma
Localització C 4/23

Títol Methode rapide de determination de l'acide tartrique.
Autor REBELEIN, H.  
Dades Font FV - febrer 1972 - V: - N: 392, Pg: 3 p.
Descriptors Acid tartric Acid tartaric Determinacio Vi Espectrometria Espectrofotometria
Localització FV 392

Títol Profiling and quantification of biogenic amines in wine by constant B2E linked scan mass apectrometry
Autor SCHLUMEGGER, U. P.   HANSJ?RG, W.   FRIEDLT, F.  
Dades Font Biomedical and environmental mass spectrometry ISSN: 0306-042X VOL 14 - 1987 - V: - N: , Pg: 229-233
Descriptors Amines biogenes Vi Espectrometria Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Analisi
Localització C 4/116

Títol Research note identification of 1,1' -diethoxypropan- 2-one inspirits aged in wood
Autor SMEDT, P.   LIDDLE, P. A. P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 286-288
Descriptors Espectrometria Envelliment Fusta Cromatografia de gasos Brandi Composicio Lactones Components volatils Botes
Localització C 4/22

Títol Selectivity and limits of detection in inductively coupled plasma optical emission spectometry using multivariate calibration.
Autor BAUER, G.   WEGSCHEIDER, W.   ORTNER, H.M.  
Dades Font Spectrochimica Acta. Part B: Atomic spectroscopy ISSN: 0584-8547 VOL 47B - 1992 - V: - N: 1, Pg: 179-188
Descriptors Model matematic Analisi instrumental Espectrometria
Localització C 4/63

Títol Simultaneous determination of copper, lead and zinc in wine by differential-pulse polarography
Autor BRUNO, P.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 103 - agost 1978 - V: - N: , Pg: 868-871
Descriptors Vi Metall Zinc Coure Plom Salut Toxicitat Dosificacio Dosatge Espectrometria Analisi bromatologica Identificacio Control de qualitat
Localització C 4/7

Títol Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine
Autor ROSANNE, W. S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363
Descriptors Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen
Localització C 3/130

Títol Spectrophotometric and potentiometric determination of the protonation constants of dithiocarbazates and studies on some of their metallic chelates
Autor IZQUIERDO, A.   GUASCH, J.   RIUS, F.X.  
Dades Font Talanta ISSN: 0039?9140 - 1985 - V: 32- N: 1, Pg: 73-77
Descriptors Determinacio Espectrometria Potenciometria
Localització C 19/102

Títol Spectrophotometric determination of stability constants of Ni(II) and Cu(II) complexes with N-substituted hydrazinedithiocarboxylic acids
Autor IZQUIERDO, A.   GUASCH, J.   RIUS, F.X.  
Dades Font Polyhedron ISSN: 0277-5387 - 1985 - V: 4- N: 5, Pg: 897-898
Descriptors Determinacio Espectrometria Acid hidrazineditiocarboxilic
Localització C 19/101

Títol Sulla presenza di ammine biologiche nei mosti e nelle bevande fermentate : uno studio analitico
Autor ADDEO, F.   MALORNI, A.  
Dades Font Scienza e tecnologia degli alimenti VOL 4 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 241-245
Descriptors Amines biogenes Most Fermentacio Vi Cervesa Espectrometria Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio
Localització C 4/52

Títol The determination of lead in wine
Autor PORTALA, Frank  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 900, Pg: 5 p.
Descriptors Plom Vi Dosificacio Dosatge Contaminants Identificacio Determinacio Analisi Espectrometria
Localització FV 900

Títol The gas chromatographic-mass spectrometric examination of the volatiles produced by the fermentation of a sucrose solution
Autor WILLIAMS, A.A.   HOLLANDS, T.A.   TUCKNOTT, O.G.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 172 - 1981 - V: - N: , Pg: 377-381
Descriptors Espectrometria Cromatografia de gasos Components volatils Sucre Fermentacio
Localització C 3/68

Títol Uso de tecnicas cromatograficas y espectrometria de masas en la identificacion de levaduras de vinificacion. Comportamiento frente a antifungicos
Autor PAREDES SALIDO, F.   MIRA GUITIERREZ,J.M.   SASIAN MACIA, P.  
Dades Font XXII Jornadas de Viticltura y Enologia Tierra de Barros - 2000 - V: - N: , Pg: 553-564
Descriptors Cromatografia Tecniques cromatografiques Espectrometria de massa Llevats Vinificacio Antifungics
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Volatile aroma components of Australian port wines
Autor SIMPSON, R. F  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222
Descriptors Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust
Localització C 6/12

Títol Volatile components of Albana wine : II Alcohol-free fraction
Autor CAPELLA, P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 216-218
Descriptors Alcohol Components volatils Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 3/135

Títol Volatile components of albana wine : III. Carbonyl compounds
Autor BOREA, I. A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 219-226
Descriptors Components volatils Albana Vi Carbonil Compostos organics Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria Aldehids Cetones
Localització C 6/5

Títol Whiskey Composition: Identification of additional components by gas chromatography-mass spectrometry
Autor KAHN, J.H.   SHIPLEY, P.A.   LaROE, E.G.   CONNER, H.A.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 - 1969 - V: 34- N: , Pg: 587-591
Descriptors Whisky Composicio Components adicionals Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 17/4

Títol Wine analysis by 1D and 2D NMR spectrometry
Autor KOSIR, I.   KOCJANCIC, M   KIDRIC, J.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 382-385
Descriptors Espectrometria NMR 1D 2D Vi Analisi del vi
Localització 663.254 IN V

Títol Wine aroma composition: identification of additional volatile constituents of Red wine
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 926-928
Descriptors Aroma Components volatils Vi negre Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi
Localització C 3/125

Títol Wine headspace analysis : Reproducibility and application to varietal classification
Autor FORREY, R. R.   FLATH, R. A.   NOBLE, A. C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 346-353
Descriptors Vi Raim Varietats Components volatils Aroma Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi Identificacio Chardonnay Colombar Riesling
Localització C 3/138