Registres trobats: 51
Títol | 1, 1, 6-Trimethyl- 1, 2-Dihidronaphthalene: an important contributor to the botte aged bouquet of wine |
Autor | ROBERT, F. SIMPSON |
Dades Font | Chemistry and Industry ISSN: 0009-3068 VOL 7 - gener 1978 - V: - N: , Pg: 37 |
Descriptors | Vi de taula Vi blanc Buquet Aroma Color Emmagatzematge Envelliment Ampolla Riesling Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 4/24 |
Títol | A Gas-liquid chromatographic method for analysis of phenolic acids in plants |
Autor | HOVART, R. J. SENTER, S. D. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 1292-1295 |
Descriptors | Cromatografia de gasos HPLC Analisi Fenols Acid Esters Plantes Espectrometria |
Localització | C 3/127 |
Títol | Analisis de flavonoides en vino por cromatografia liquida de alta eficacia con deteccion por espectrometria de masas |
Autor | DE PASCUAL-TERESA, S. JUSTENSEN, U. RIVAS GONZALO, J.C. SANTOS BUELGA, C. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 409-418 |
Descriptors | Analisi Flavonoides Cromatografia liquida d'alta eficacia Espectrometria de massa |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Analisis de plaguicidas mediante acoplamiento cromatografia liquida-espectrometria de masas con interfase de introduccion directa |
Autor | BARCELO, D. ALBAIGES, J. |
Dades Font | Revista de agroqu?mica y tecnolog?a de alimentos ISSN: 0034-7698 - 1987 - V: 27- N: 4, Pg: 471-483 |
Descriptors | Plaguicides Analisi Cromatografia liquida Espectrometria de massa |
Localització | C 21/28 |
Títol | Analyse automatique des sucres des mouts de raisin en fermentation par spectrometrie dans le proche infrarouge. |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 8 - 1988 - V: - N: , Pg: 227-243 |
Descriptors | Sucre Fermentacio Espectrometria Raim Most |
Localització | C 6/97 |
Títol | Analyse et controle de qualite du vin par spectrometrie proche et moyen infrarouge |
Autor | MEURENS, M. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 946, Pg: 1 p. |
Descriptors | Vi Analisi Control de qualitat Espectrometria Composicio Autenticitat Frau |
Localització | FV 946 |
Títol | Analyse objective de la qualite des vendages par spectrometrie infra-rouge a transformee de Fourrier (IRTF) et reseaux de neurones |
Autor | DUBERNET, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 215-222 |
Descriptors | Espectrometria Infraroig Analisi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Aplicacion de la espectroscopia NIR en el sector en Australia |
Autor | RIQUELME, M.T. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Noviembre 2010 - V: - N: 3329, Pg: 2406-20409 |
Descriptors | Espectroscopia d'infraroig proper Espectrometria Australia |
Títol | Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. SCHMID, M. |
Dades Font | Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736 |
Descriptors | Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi |
Localització | C 4/17 |
Títol | Chelating resins for the concentration of trace elements from sea water and their analytical use in conjunction with atomic absorption spectrophotometry |
Autor | RILEY, J.P. TAYLOR, D. |
Dades Font | Analytica Chimica acta ISSN: 0003-2670 - 1968 - V: - N: 40, Pg: 479-485 |
Descriptors | Aigua marina Analisi Absorcio atomica Espectrometria |
Localització | C 19/32 |
Títol | Computer-aided interpretation of steroid mass spectra by pattern recognition methods. Part III. Computation of binary classifiers by linear regression |
Autor | ROTTER, H. VARMUZA, K. |
Dades Font | Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 103 - 1978 - V: - N: , Pg: 61-71 |
Descriptors | Espectrometria Reconeixement de models Programa informatic Regressio lineal Estadistiques Analisi vectorial |
Localització | C 4/4 |
Títol | Concentration changes in some volatiles through six stages of a spanish-style solera |
Autor | M. STAN KUNG |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 187-191 |
Descriptors | Xeres Jerez Sherry Components volatils Espectrometria Aroma HPLC Solera California |
Localització | C 3/123 |
Títol | Determinacion de cobre en aguardientes de orujo por espectrometria de absorcion atomica con atomizacion electrotermica (ETAAS) |
Autor | PEREIRA, G. et al. |
Dades Font | Alimentacion. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Marzo 2006 - V: - N: 371, Pg: 76-77 |
Descriptors | Coure Aiguardent Orujo Espectrometria d'absorcio atomica Atomitzacio electrotermica |
Títol | Determination de la presence d'alcool de synthese dans un vin de liqueur. |
Autor | Union Nationale des Groupements de Distillateurs d'Alcool |
Dades Font | FV - mar? 1975 - V: - N: 536, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Alcohol Determinacio Licor Espectrometria |
Localització | FV 536 |
Títol | Determination de la teneur naturelle en C14 de l'alcool ethylique au moyen de la scintillation liquide. |
Autor | RIESMINI, P. VOLONTERIO, G. |
Dades Font | FV - mar? 1975 - V: - N: 542, Pg: 4 p. |
Descriptors | Carboni 14 Alcohol etilic Vi Espectrometria |
Localització | FV 542 |
Títol | Determination of Individual Simple Sugars in Aqueous Solution by Near Infrared Spectrophotometry. |
Autor | DULL, G. G. GIANGIACOMO, R. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 49 - 1984 - V: - N: , Pg: 1601-1603 |
Descriptors | Espectrometria Sucre Glucosa Fructosa |
Títol | Determination of Sugar and Ethanol Content in Aqueous Products of Molasses Distilleries by Near Infrared Spectrophotometry. |
Autor | DUMOULIN, E. D. AZAIS, P. GUERAIN, J. T. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 52 - 1978 - V: - N: 3, Pg: 626-629 |
Descriptors | Etanol Sucre Espectrometria |
Localització | C 7/21 |
Títol | Determination of diacetyl in beer by gas chromatography with flame-ionization detection |
Autor | GASSIOT, M. FERRER, M. BARCELO, C. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 VOL 147 - 1978 - V: - N: , Pg: 463-469 |
Descriptors | Cervesa Cromatografia de gasos Diacetil Gust Espectrometria Components volatils Compostos organics Carbonil |
Localització | C 4/8 |
Títol | Differenciation de l'alcool synthese et de l'alcool de fermentation |
Autor | SIMON, H. RAUSCHENBACH, P. TUMUNCHEN |
Dades Font | FV - mar? 1975 - V: - N: 541, Pg: 8 p. |
Descriptors | Alcohol Fermentacio Espectrometria |
Localització | FV 541 |
Títol | Dosage de l'arsenic par spectrometrie d'absorption atomique |
Autor | MEDINA, B. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - mar? 1983 - V: - N: 770, Pg: 3 p. |
Descriptors | Dosificacio Dosatge Arsenic Espectrometria Vi |
Localització | FV 770 |
Títol | Dosage de l'hydroxymethylfurfural (HMF) dans les vins, alcools et jus de fruits. |
Autor | CHARPENTIER, C. |
Dades Font | FV - abril 1970 - V: - N: 362, Pg: 3 p. |
Descriptors | Hidroximetilfurfural Vi Suc de fruita Most Determinacio Espectrometria |
Localització | FV 362 |
Títol | Dosage des residus de fongicides a noyau benzimidazole dans les raisins, les jus de raisins et les vins. Note complementaire. |
Autor | MESTRES, R. TOURTE, J. CAMPO, M. ILLES, S. |
Dades Font | FV - mar? 1975 - V: - N: 553 bis, Pg: 3 p. |
Descriptors | Residus Fungicides Productes fitosanitaris Espectrometria Benzimidazole Raim Most Vi |
Localització | FV 553 bis |
Títol | Estimation rapide des constituants macromoleculaires des mouts et des vins par chromatographie liquide haute pression (CLHP) de tamisage moleculaire |
Autor | OLLIVIER, C. LLAUBERES, R. M. DUBOURDIEU, D. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 20 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 119-123 |
Descriptors | HPLC Most Polisacarids Proteines Cromatografia Refractometria Espectrometria Dosificacio Dosatge Vi Col.loide Tamisatge |
Localització | C 4/86 |
Títol | Gas chromatographic spectrophotometric and electrochemical behaviour of subsititude s-triazines |
Autor | PACAKOVA, V. NEMEC, I. |
Dades Font | Journal of Chromatograpy - 1978 - V: - N: 148, Pg: 273-281 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria Comportament electroquimic s-triazina |
Localització | C 19/15 |
Títol | Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. ABRAHAM, K. O. |
Dades Font | Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321 |
Descriptors | Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne |
Localització | C 3/121 |
Títol | Identification and significance of several sulfur-containing compounds in wine |
Autor | RAPP, A. GUNTERT, M. ALMY, J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 219-221 |
Descriptors | Vi Qualitat Components volatils Aroma Sulfur Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 3/7 |
Títol | Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir |
Autor | FREDRIC, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75 |
Descriptors | Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters |
Localització | C 3/124 |
Títol | Improved estimatin of the limit of detection inmultivarate calibration |
Autor | FABER, K. KOWALSKI, B.R. |
Dades Font | Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1997 - V: - N: 357, Pg: 789-795 |
Descriptors | Deteccio Analisi sensorial Llindar de deteccio Espectrometria Calibratge multivariat |
Localització | C 9/124 |
Títol | Influence de l'experimentation et du traitement de l'echantillon sur la precision et la justesse des mesures des rapports isotopiques d-2-H et d-18-O d'eaux de vins |
Autor | ZHANG, B. FOUREL, F. NAULET, N. MARTIN, G. J. |
Dades Font | FV - juliol 1992 - V: - N: 918, Pg: 8 p. |
Descriptors | Aigua Isotop Oxigen Hidrogen Vi dol? Vi sec Composicio Espectrometria Aigualit Deuteri |
Localització | FV 918 |
Títol | Isolation and identification of volatiles from catwba wine |
Autor | NELSON, R. R. ACREE, T. E. BUTTS, R. M. |
Dades Font | Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 5, Pg: 1188-1190 |
Descriptors | Vi Nova York Concord Vitis labrusca Raim Vinificacio Fermentacio Components volatils Analisi instrumental Analisi sensorial Cromatografia de gasos Espectrometria Aroma |
Localització | C 4/12 |
Títol | L?accoppiamento gascromatografia-spettrometria di massa nello studio dei coomposti volatili delle uve e dei vini |
Autor | STEFANO, R. DI |
Dades Font | Vini d?Italia - 1982 - V: XXIV- N: 521, Pg: 1-21 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Espectrometria Compostos volatils Raim Vi |
Localització | C 19/48 |
Títol | Major volatile components of Aurore wine : a gas chromatographic-mass spectrometric analysis combining chemical ionization and electron impact ionization |
Autor | COBB, C. S. RICE, A. C. BURSEY, M. M. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 43 - 1978 - V: - N: , Pg: 1822-1825 |
Descriptors | Hibrids Aurora Vitis vinifera Varietats Vi Components volatils Espectrometria Ionitzacio Cromatografia de gasos Aroma |
Localització | C 4/23 |
Títol | Methode rapide de determination de l'acide tartrique. |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | FV - febrer 1972 - V: - N: 392, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid tartric Acid tartaric Determinacio Vi Espectrometria Espectrofotometria |
Localització | FV 392 |
Títol | Profiling and quantification of biogenic amines in wine by constant B2E linked scan mass apectrometry |
Autor | SCHLUMEGGER, U. P. HANSJ?RG, W. FRIEDLT, F. |
Dades Font | Biomedical and environmental mass spectrometry ISSN: 0306-042X VOL 14 - 1987 - V: - N: , Pg: 229-233 |
Descriptors | Amines biogenes Vi Espectrometria Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Analisi |
Localització | C 4/116 |
Títol | Research note identification of 1,1' -diethoxypropan- 2-one inspirits aged in wood |
Autor | SMEDT, P. LIDDLE, P. A. P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 286-288 |
Descriptors | Espectrometria Envelliment Fusta Cromatografia de gasos Brandi Composicio Lactones Components volatils Botes |
Localització | C 4/22 |
Títol | Selectivity and limits of detection in inductively coupled plasma optical emission spectometry using multivariate calibration. |
Autor | BAUER, G. WEGSCHEIDER, W. ORTNER, H.M. |
Dades Font | Spectrochimica Acta. Part B: Atomic spectroscopy ISSN: 0584-8547 VOL 47B - 1992 - V: - N: 1, Pg: 179-188 |
Descriptors | Model matematic Analisi instrumental Espectrometria |
Localització | C 4/63 |
Títol | Simultaneous determination of copper, lead and zinc in wine by differential-pulse polarography |
Autor | BRUNO, P. |
Dades Font | Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 103 - agost 1978 - V: - N: , Pg: 868-871 |
Descriptors | Vi Metall Zinc Coure Plom Salut Toxicitat Dosificacio Dosatge Espectrometria Analisi bromatologica Identificacio Control de qualitat |
Localització | C 4/7 |
Títol | Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine |
Autor | ROSANNE, W. S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363 |
Descriptors | Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen |
Localització | C 3/130 |
Títol | Spectrophotometric and potentiometric determination of the protonation constants of dithiocarbazates and studies on some of their metallic chelates |
Autor | IZQUIERDO, A. GUASCH, J. RIUS, F.X. |
Dades Font | Talanta ISSN: 0039?9140 - 1985 - V: 32- N: 1, Pg: 73-77 |
Descriptors | Determinacio Espectrometria Potenciometria |
Localització | C 19/102 |
Títol | Spectrophotometric determination of stability constants of Ni(II) and Cu(II) complexes with N-substituted hydrazinedithiocarboxylic acids |
Autor | IZQUIERDO, A. GUASCH, J. RIUS, F.X. |
Dades Font | Polyhedron ISSN: 0277-5387 - 1985 - V: 4- N: 5, Pg: 897-898 |
Descriptors | Determinacio Espectrometria Acid hidrazineditiocarboxilic |
Localització | C 19/101 |
Títol | Sulla presenza di ammine biologiche nei mosti e nelle bevande fermentate : uno studio analitico |
Autor | ADDEO, F. MALORNI, A. |
Dades Font | Scienza e tecnologia degli alimenti VOL 4 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 241-245 |
Descriptors | Amines biogenes Most Fermentacio Vi Cervesa Espectrometria Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio |
Localització | C 4/52 |
Títol | The determination of lead in wine |
Autor | PORTALA, Frank |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 900, Pg: 5 p. |
Descriptors | Plom Vi Dosificacio Dosatge Contaminants Identificacio Determinacio Analisi Espectrometria |
Localització | FV 900 |
Títol | The gas chromatographic-mass spectrometric examination of the volatiles produced by the fermentation of a sucrose solution |
Autor | WILLIAMS, A.A. HOLLANDS, T.A. TUCKNOTT, O.G. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 172 - 1981 - V: - N: , Pg: 377-381 |
Descriptors | Espectrometria Cromatografia de gasos Components volatils Sucre Fermentacio |
Localització | C 3/68 |
Títol | Uso de tecnicas cromatograficas y espectrometria de masas en la identificacion de levaduras de vinificacion. Comportamiento frente a antifungicos |
Autor | PAREDES SALIDO, F. MIRA GUITIERREZ,J.M. SASIAN MACIA, P. |
Dades Font | XXII Jornadas de Viticltura y Enologia Tierra de Barros - 2000 - V: - N: , Pg: 553-564 |
Descriptors | Cromatografia Tecniques cromatografiques Espectrometria de massa Llevats Vinificacio Antifungics |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Volatile aroma components of Australian port wines |
Autor | SIMPSON, R. F |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust |
Localització | C 6/12 |
Títol | Volatile components of Albana wine : II Alcohol-free fraction |
Autor | CAPELLA, P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 216-218 |
Descriptors | Alcohol Components volatils Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 3/135 |
Títol | Volatile components of albana wine : III. Carbonyl compounds |
Autor | BOREA, I. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 219-226 |
Descriptors | Components volatils Albana Vi Carbonil Compostos organics Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria Aldehids Cetones |
Localització | C 6/5 |
Títol | Whiskey Composition: Identification of additional components by gas chromatography-mass spectrometry |
Autor | KAHN, J.H. SHIPLEY, P.A. LaROE, E.G. CONNER, H.A. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 - 1969 - V: 34- N: , Pg: 587-591 |
Descriptors | Whisky Composicio Components adicionals Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 17/4 |
Títol | Wine analysis by 1D and 2D NMR spectrometry |
Autor | KOSIR, I. KOCJANCIC, M KIDRIC, J. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 382-385 |
Descriptors | Espectrometria NMR 1D 2D Vi Analisi del vi |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Wine aroma composition: identification of additional volatile constituents of Red wine |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 926-928 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi negre Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi |
Localització | C 3/125 |
Títol | Wine headspace analysis : Reproducibility and application to varietal classification |
Autor | FORREY, R. R. FLATH, R. A. NOBLE, A. C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 346-353 |
Descriptors | Vi Raim Varietats Components volatils Aroma Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi Identificacio Chardonnay Colombar Riesling |
Localització | C 3/138 |