Registres trobats: 3
Títol | Comment detecter le potentiel aromatiques d'un vin dans les grains de raisins? |
Autor | SHNEIDER, R. RAZUNGLES, A. BAUMES, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 37-39 |
Descriptors | Potencial aromatic Raim Vi Components volatils Tecniques cromatografiques Metode d'analisi Analisi sensorial Aroma Baia |
Títol | Comparaison de diverses techniques chromatographiques pour l?analyse des acides mono-et di-carboxyliques a courte chaine |
Autor | GONNET, C. MARICHY, M. PHILIPPE, N. |
Dades Font | Analusis - 1979 - V: 7- N: 7-8, Pg: 370-375 |
Descriptors | Tecniques cromatografiques Acid monocarboxilic Acid dicarboxilic |
Localització | C 18/141 |
Títol | Uso de tecnicas cromatograficas y espectrometria de masas en la identificacion de levaduras de vinificacion. Comportamiento frente a antifungicos |
Autor | PAREDES SALIDO, F. MIRA GUITIERREZ,J.M. SASIAN MACIA, P. |
Dades Font | XXII Jornadas de Viticltura y Enologia Tierra de Barros - 2000 - V: - N: , Pg: 553-564 |
Descriptors | Cromatografia Tecniques cromatografiques Espectrometria de massa Llevats Vinificacio Antifungics |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |