Registres trobats: 157
Títol | A case of cognac adulteration. |
Autor | SCHEE, H. A. van der KENNEDY, W. B.H. BOUWKNEGT, J. P. HITTENHAUSEN-GELDERBLOM, R. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 188 - 1989 - V: - N: , Pg: 11-15 |
Descriptors | Conyac Cognac Brandi Adulteracio Control de qualitat Defectes Autenticitat Frau Analisi Components volatils Aroma Cromatografia de gasos |
Localització | C 4/84 |
Títol | A gas chromatographic method for the accurate determination of low concentrations of volatile sulphur compounds in alcoholic beverages |
Autor | RONKAINEN, P. DENSLOW, J. LEPP |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - novembre-desembre 1979 - V: - N: , Pg: 350-353 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Determinacio Analisi Composicio Cervesa Vi Components volatils Compostos sulfurosos Sulfur |
Localització | C 4/48 |
Títol | Accumulation of volatile oak compounds in a model wine stored in American and Limousin oak barrels |
Autor | SPILLMAN, P.J. ILAND, P.G. SEFTON, M.A. |
Dades Font | Australian Journal of Graper and Wine Research - 1998 - V: 4- N: , Pg: 67-73 |
Descriptors | Roure Vi Extraccio Components volatils Volatilitat Barriques |
Localització | C 12/48 |
Títol | Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p. |
Descriptors | Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica |
Localització | FV 880 |
Títol | Analyse des substances volatiles majoritaires des eaux-de-vie |
Autor | GONZALEZ, M. REGLERO, G. HERRAIZ, M. CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 792, Pg: 3 p. |
Descriptors | Components volatils Begudes alcoholiques Licor Constituents Determinacio |
Localització | FV 792 |
Títol | Analysis of wine bouquet components using headspace solid-phase microextraction-capillary gas chromatography |
Autor | DE LA CALLE, D. REICHENB DANZER, K. HURLBECK, C. BARTZSCH, C. FELLER, K.H. |
Dades Font | Journal of High Resolution Chromatography ISSN: 0935-6304 VOL 21 - 1998 - V: - N: 7, Pg: 373-377 |
Descriptors | Components aromatics Cromatografia capil?lar de gasos Components volatils Vi Aroma Microextraccio en fase solida |
Localització | C 13/12 |
Títol | Aprocedure for the sensory analysis of gas Chromatographic Effluents |
Autor | ACREE, T. E. BARNARD, J. CUNNINGHAM, D. G. |
Dades Font | Food chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 14 - 1984 - V: - N: , Pg: 273-286 |
Descriptors | Analisi sensorial Efluents de gasos cromatografics Components volatils Flavor Llindar de percepcio |
Localització | C 10/103 |
Títol | Aroma and compositional changes in wine with oxidation, storage and ageing |
Autor | SIMPSON, R. F |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 - 1978 - V: - N: 17, Pg: 274-287 |
Descriptors | Aroma Emmagatzematge Composicio Envelliment Vi blanc Vi de taula Oxidacio Riesling Sultanina Australia Acetat d'etil Qualitat Analisi sensorial Components volatils Color |
Localització | C 4/13 |
Títol | Aroma composition of bottle aged white wine |
Autor | SIMPSON, R.F. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 18 - 1979 - V: - N: , Pg: 148-159 |
Descriptors | Vi blanc Vi de taula Composicio Aroma Analisi Envelliment Ampolla Control de qualitat Defectes Components volatils |
Localització | C 4/53 |
Títol | Aromas of Syrah wines: identification of volatile compounds by GC-MS-SPECTRA data bank and classification by statistical methods |
Autor | VERNIN, G. BONIFACE, C. METZGER, J. FRAISSE, D. DOAN, D. ALAMERCERY, S. |
Dades Font | Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 655-685 |
Descriptors | Aroma Vi Syrah Components volatils Classificacio |
Localització | 663.253.5:543 INT |
Títol | Aromas varietales en uva. Analisis de las variedades Pedro Ximenez, Baladi, Airen y Montepila |
Autor | CANYETE, M. L. MORENO, J. J. PEREZ, F. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 5 - juliol-agost 1994 - V: - N: 7-8, Pg: 54-56 |
Descriptors | Raim Varietats Aroma Components volatils Pedro Ximenez Baladi Airen Lairen Forcallat Montepila Cromatografia de gasos Montilla-Moriles DO Monoterpens |
Títol | Aromastoffe des wines |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Chemie in unserer Zeit. ISSN: 0009-2851 - gener 1992 - V: - N: 6, Pg: 273-284 |
Descriptors | Vi Aroma Components volatils Composicio Analisi |
Localització | C 4/74 |
Títol | Beverage review. Wine aroma composition. |
Autor | MARAIS, J. |
Dades Font | Food review - desembre-gener 1990-1991 - V: - N: , Pg: 18-21 |
Descriptors | Vi Aroma Composicio Components volatils Raim Terpens Alcohol superior Most Pirazina Fermentacio No isoprenoide Analisi |
Localització | C 4/73 |
Títol | Caracterisation des cepages par les substances aromatiques des raisins |
Autor | RAPP, A. [et al.] |
Dades Font | Bulletin de L'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 53 - febrer 1980 - V: - N: 588, Pg: 91-114 |
Descriptors | Cep Raim Aroma Components volatils Identificacio Extraccio Varietats Riesling Moscatell (raim) Analisi sensorial |
Localització | C 3/139 |
Títol | Caracteristicas quimicas de los vinos blancos jovenes de las variedades Airen, Viura y Macabeo |
Autor | PEREZ-COELLO, M.S. GONZALEZ-VINYAS, M.A. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 125-129 |
Descriptors | Caracteristiques quimiques Vi blanc Airen Viura Macabeu Components volatils Aminoacid |
Títol | Caracteritzacio de vins varietals : Influencia de la zona de produccio |
Autor | CALLAO, M.P. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 17-21 |
Descriptors | Vi blanc Components volatils Varietats Aroma Analisi Cromatografia |
Títol | Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. SCHMID, M. |
Dades Font | Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736 |
Descriptors | Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi |
Localització | C 4/17 |
Títol | Characterization of Some Volatile Constituents of Bell Peppers |
Autor | BUTTERY,R.G. SEIFERT, R.M. GUADAGNI, D.G. LING, L.C |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 17 - mar? 1969 - V: - N: 6, Pg: 1322-1327 |
Descriptors | Components volatils Aroma Pebrot |
Localització | C 3/101 |
Títol | Classification des vins en fonction de l'origine et du cepage par le moyen des composants du bouquet volatils. |
Autor | MARAIS, J. VAN ROOYEN, P. C. PLESSIS, C. S. du |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 733, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Buquet Components volatils Aroma Analisi quimica |
Localització | FV 733 |
Títol | Classification of white cultivar wines by origin using volatile aroma components |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN ROOYEN, P. C. MARAIS, J. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 2, Pg: 45-49 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Components volatils Analisi Cromatografia de gasos Colombar Chenin blanc |
Localització | C 3/48 |
Títol | Comment detecter le potentiel aromatiques d'un vin dans les grains de raisins? |
Autor | SHNEIDER, R. RAZUNGLES, A. BAUMES, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 37-39 |
Descriptors | Potencial aromatic Raim Vi Components volatils Tecniques cromatografiques Metode d'analisi Analisi sensorial Aroma Baia |
Títol | Comparacion del perfil aromatico de uvas en la variedad cabernet sauvignon de distintas denominaciones de origen espa?olas |
Autor | GOMEZ, E. GIL, R MARTINEZ, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 42-48 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Tast Aroma Components volatils Raim Vi |
Títol | Comparison of extracting solvents for typical volatile components of eastern wines in model aqueous-alcoholic systems |
Autor | BURSEY, M. M. COBB, C. S. |
Dades Font | Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 197-199 |
Descriptors | Components volatils Most Cromatografia de gasos Vitis labrusca Concord Identificacio Analisi |
Localització | C 4/11 |
Títol | Componentes volatiles en uvas |
Autor | GOMEZ, E. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 37-40 |
Descriptors | Raim Components volatils Aroma Acid Varietats Alcohol Esters Composicio Analisi Hidrolisi Enzims Monoterpens |
Títol | Comportament de compostos formats durant la fermentacio dels vins amb sulfat amonic |
Autor | CASP, A. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 10-14 |
Descriptors | Vi Fermentacio Components volatils Llevats Sulfat amonic Aroma Alcohol isoamilic Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Acetat de metil Butanol Metanol Propanol Isobutanol Butanodiol |
Títol | Composition and consumption of alcoholic beverages: a review |
Autor | SUOMALAINEN, H. NYKANEN, L. ERIKSSON, K. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187 |
Descriptors | Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum |
Localització | C 3/25 |
Títol | Compuestos responsables del sabor a corcho y del caracter Brett. Metodologia para la determinacion simultanea |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3233, Pg: 2247-2252 |
Descriptors | Vi Qualitat del vi Gust de suro Aroma del vi Components volatils Anisols Fenols volatils Determinacio simultania |
Títol | Concentration changes in some volatiles through six stages of a spanish-style solera |
Autor | M. STAN KUNG |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 187-191 |
Descriptors | Xeres Jerez Sherry Components volatils Espectrometria Aroma HPLC Solera California |
Localització | C 3/123 |
Títol | Constituyentes volatiles de un vino de maceracion carbonica y de vinificacion tradicional |
Autor | SALINAS FERNANDEZ, M.R... [et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 46-51 |
Descriptors | Vinificacio Maceracio carbonica Components volatils Aroma Monastrell Esters |
Títol | Contribucion al estudio de los componentes volatiles de uvas de Tierra de Barros (Badajoz) |
Autor | MESIAS, J.L. MAYNAR, J.I. MARECA, I. |
Dades Font | Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 21 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 114-120 |
Descriptors | Components volatils Raim de Tierra de Barros (Badajoz) |
Localització | C 3/61 |
Títol | Crianza y envejecimiento de vinos |
Autor | GARCIA, M. J. ALEIXANDRE, J. L. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - octubre 1991 - V: - N: 10, Pg: 51-61 |
Descriptors | Envelliment Vi Vinificacio Conservacio Roure Botes de roure Components volatils Aroma Crian?a |
Títol | Dati gascromatografici di valutazione biometrica per differenziare i distillati |
Autor | REINER, L. SCHREIER, P. |
Dades Font | Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 467-470 |
Descriptors | Analisi discriminant Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Whisky Vi Brandi Components volatils Aroma Cervesa Qualitat Licor Destil.lacio |
Localització | C 3/170 |
Títol | Defectos olfatorios de reduccion de origen fermentativo |
Autor | DUBORDIEU, D. LAVIGNE, V. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 61-68 |
Descriptors | Vi Fermentacio Components volatils Sofre Aroma Defectes del vi Analisi sensorial Alteracions del vi |
Títol | Determinacion de componentes volatiles en vinos |
Autor | ROMERO, M.P. CASP, A. CARRASCO, J.M. |
Dades Font | Revista de Agroqu?mica y Tecnolog?a de Alimentos ISSN: 0034-7698 - 1986 - V: 26- N: 3, Pg: 338-348 |
Descriptors | Components volatils Vi Determinacio |
Localització | C 20/4 |
Títol | Determination enzymatique de l'acide acetique dans le vin. (Test UV) |
Autor | JUNGE, C. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 635, Pg: 7 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Acid carboxilic Vi Components volatils Destil.lacio |
Localització | FV 635 |
Títol | Determination of diacetyl in beer by gas chromatography with flame-ionization detection |
Autor | GASSIOT, M. FERRER, M. BARCELO, C. |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 VOL 147 - 1978 - V: - N: , Pg: 463-469 |
Descriptors | Cervesa Cromatografia de gasos Diacetil Gust Espectrometria Components volatils Compostos organics Carbonil |
Localització | C 4/8 |
Títol | Determination of sulfur compounds in beer by the flame photometric method: sulfur compounds in beer |
Autor | RICHARDSON, P. J. MOCEK, M. |
Dades Font | American Society of Brewing Chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 - 1971 - V: - N: , Pg: 128-135 |
Descriptors | Sulfur Compostos sulfurosos Cervesa Analisi Determinacio Cromatografia de gasos liquids Fotometria de flama Components volatils Espai de cap Analisi sensorial |
Localització | C 4/51 |
Títol | Differenciation des vins blancs, roses et rouges. |
Autor | BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 815, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi blanc Vi rosat Vi negre Maceracio Constituents Components volatils Analisi Identificacio |
Localització | FV 815 |
Títol | Differentiation between wines originating from different red wine cultivars and wine regions by the application of stepwise discriminant analysis to gas chromatographic data |
Autor | PLESSIS, C. S. du VAN ROOYEN, P. C. MARAIS, J. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 1, Pg: 19-23 |
Descriptors | Vi negre Analisi discriminant Cromatografia de gasos Vi varietal SDA Components volatils Estadistiques |
Localització | C 3/49 |
Títol | Dimethyl sulphide in some Australian red wine |
Autor | MORA, S.J. [et al.] |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 79-84 |
Descriptors | Vi negre Compostos sulfurosos Australia Components volatils Sulfur Composicio Gust Analisi sensorial Dimetilsulfoxid |
Localització | C 4/55 |
Títol | Dosage de l?alcool dans les vins aromatises |
Autor | SCHNEYDER, J |
Dades Font | FV - gener 1966 - V: - N: 187, Pg: 2 p. |
Descriptors | Alcohol Vi aromatitzat Grau alcoholic Graduacio Determinacio Densitat Densimetre Components volatils Aroma |
Localització | FV 187 |
Títol | Dosage du lignocomplexe des aux-de-vie vieillies en fut de chene par la determination des radicaux methoxyles. |
Autor | PUECH, J.L. JOURET, C. DEIBNER, L. |
Dades Font | FV - febrer 1978 - V: - N: 656, Pg: 4 p. |
Descriptors | Components volatils Begudes alcoholiques Metoxil Lignina Botes de roure Envelliment Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 656 |
Títol | Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse |
Autor | CHATONNET, P. BOIDRON, J.N. |
Dades Font | Science des aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 4- N: 8, Pg: 479-488 |
Descriptors | Components volatils Fenols Cromatografia en fase gasosa Analisi quantitativa |
Localització | C 16/108 |
Títol | Efecto de la microoxigenacion despues de la fermentacion malolactica en el aroma y composicion fenolica de un vino cencibel |
Autor | CEJUDO, M. GUCHU, E. HERMOSIN, I. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 414-416 |
Descriptors | Vi negre Polifenols Microoxigenacio Fermentacio malolactica Components volatils Analisi sensorial |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Efecto del sulfuroso sobre la formacion de compuestos volatiles por levaduras autoctonas de la D.O. Valencia en mosto sintetico |
Autor | GARCIA, M.J. CASP, A. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | ASAE Publication VOL 1 - 1995 - V: - N: 95, Pg: 347-355 |
Descriptors | Sulfuros Components volatils Llevats Valencia DO Most sintetic |
Localització | C 14/72 |
Títol | Effect of storage time and temperature on the volatile composition and quality of dry white table wines |
Autor | POOL, H. J. MARAIS, J. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 151-164 |
Descriptors | Composicio Buquet Temperatura Colombar Chenin Riesling Emmagatzematge Components volatils Vi Vi blanc Vi de taula Envelliment Embotellament Qualitat Cromatografia de gasos Analisi sensorial |
Localització | C 3/122 |
Títol | Effect of three Saccharomyces cerevisiae strains on the volatile composition of Albari?o wines |
Autor | VILANOVA, M. MASNEUF-POMAREDE, I. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 221-227 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Albarinyo Components volatils Vi Fermentacio alcoholica Analisi quimica Alcohol Esters Albari?o |
Títol | Effects of crop level on chemical composition and headspace volatiles of Lodi Zinfandel grapes and wines |
Autor | CORDNER, C. W. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 247-253 |
Descriptors | Vi Analisi discriminant Raim Verema Components volatils Estadistiques Espai de cap Cromatografia de gasos Most Collita Zinfandel Varietats California |
Localització | C 4/10 |
Títol | Eine neue methode zur anreicherung von dampskomponenten. Dargestellt am beispiel des weines |
Autor | RAPP, A. KNIPSER, W. |
Dades Font | Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 13 - novembre 1980 - V: - N: 11, Pg: 698-701 |
Descriptors | Vi Aroma Components volatils |
Localització | C 3/114 |
Títol | El Aroma del vino |
Autor | GOMEZ, E. [et al.] |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 40-45 |
Descriptors | Vi Aroma Components volatils Alcohol superior Esters Acid Fenols |
Títol | Elaboracion de vino albarinyo : incidencia de la maceracion peculiar : Experiencias de 1989/1990 |
Autor | ORRIOLS, I. MORENO, F. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 41-45 |
Descriptors | Albarinyo Vinificacio Maceracio Prefermentacio Analisi Vi Most Components volatils Maceracio pel.licular Albari?o |
Títol | Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments |
Autor | GUADAYOL CUNILL, J.M. |
Dades Font | Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25 |
Descriptors | Components volatils Aroma Aliments Llindar de deteccio Molecules volatils Formacio |
Títol | Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments |
Autor | GUADAYOL CUNILL, J.M. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25 |
Descriptors | Components volatils Aroma Aliments |
Títol | Estudio analitico comparativo de Whiskies importados segun su procedencia y anyos de envejecimiento |
Autor | CACERES, I. |
Dades Font | Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 23 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 157-174 |
Descriptors | Composicio Control de qualitat Elaboracio Whisky de segol Whisky de blat de moro Whisky bourbon Legislacio Graduacio Analisi Grau alcoholic Espectrofotometria HPLC Components volatils Envelliment Identificacio |
Localització | C 4/111 |
Títol | Estudio de los componentes volatiles en vinos olorosos y su comparacion con macerados elaborados por tecnicas de envejecimiento acelerado |
Autor | AGUDO GALERA, L. OLALLA HERRERA, M. QUESADA GRANADOS, J.J. VILLALON MIR, M. GIMENEZ MARTINEZ, R. LOPEZ MARTINEZ, M.C. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros:Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 503-512 |
Descriptors | Components volatils Vi oloros Envelliment accelerat |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Estudio del aroma de los vinos de Tierra de Barros mediante separacion en fases por adicion de sales y cromatografia gas-liquido de la fase organica |
Autor | MARECA, I. MAYNAR, J. I. MESIAS, J. L. |
Dades Font | Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 20 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 240-246 |
Descriptors | Aroma Vi blanc Components volatils Cromatografia de gasos HPLC Analisi Tierra de Barros Addicio Sal Identificacio |
Localització | C 3/134 |
Títol | Estudio sobre maceracion carbonica : ensayos con levaduras S.C.71.B |
Autor | ANOCIBAR, A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 51-56 |
Descriptors | Vinificacio Maceracio carbonica Components volatils Compostos fenolics Color Tanins Aroma |
Títol | Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6 |
Autor | CORDONNIER, R. BAYONOVE, C. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286 |
Descriptors | Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio |
Localització | C 4/83 |
Títol | Etude des phenols volatils de deux vins rouges |
Autor | DUBOIS, P. BRULE, G. ILIC, M. |
Dades Font | Annales de technologie agricole - 1971 - V: - N: 2, Pg: 131-139 |
Descriptors | Components volatils Fenols Vi negre Analisi Aroma |
Localització | C 3/5 |
Títol | Etude par chromatographie en phase gazeuse de substances volatiles issues du bois de chene |
Autor | SARRE, C. MARSAL, F. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 21 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 71-80 |
Descriptors | Components volatils Botes de roure Cromatografia de gasos Maceracio Analisi Fusta |
Localització | C 2/14 |
Títol | Evaluation of wine aroma - science or art? |
Autor | CHISHOLM, M. G. |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 112-115 |
Descriptors | Vi Analisi sensorial Roda d'aromes Aroma Identificacio HPLC Components volatils Tastador -a |
Títol | Evolucio dels components aromatics en els vins joves del Penedes |
Autor | FRANQUET, R. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 7-23 |
Descriptors | Vi blanc Aroma Penedes Components volatils Qualitat Analisi sensorial Esters Cromatografia de gasos Analisi |
Títol | Evolucion de algunos componentes volatiles durante la conservacion de vinos de Malvasia |
Autor | PUIG, M. I...[et al.] |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 57-65 |
Descriptors | Components volatils Vi Vi blanc Malvasia Conservacio Embotellament Envelliment Alcohol superior Vinificacio Clarificacio Acetaldehid Acetat d'etil Isobutanol Acetat de metil Butanol Propanol Metanol |
Títol | Extraction of information on the chemical structure of monofunctional compounds from retention data in gas-liquid chromatography by pattern recognition methods |
Autor | HUBER, J. F. K. REICH, G. |
Dades Font | Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 122 - 1980 - V: - N: , Pg: 139-149 |
Descriptors | Analisi multidimensional HPLC Cromatografia de gasos Identificacio Components volatils Informatica Automatitzacio Composicio Reconeixement de models Nombre atomic |
Localització | C 3/137 |
Títol | Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol |
Autor | PLESSIS, C. S. du MARAIS, J. HOUTMAN, A. C. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54 |
Descriptors | Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre |
Localització | C 3/149 |
Títol | Flavor composition of wines : a review |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | CRC Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 0099-0248 - novembre 1979 - V: - N: , Pg: 59-111 |
Descriptors | Components volatils Gust Vi Fermentacio Acid Acid carboxilic Aroma Esters |
Localització | C 2/9 |
Títol | Formacion de compuestos sulfurados volatiles durante la fermentacion alcoholica |
Autor | CALDENTEY, P. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 40-44 |
Descriptors | Vi Fermentacio alcoholica Components volatils Aroma Sulfat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | Formation and ocurrence of flavor compounds in wine and distilled alcoholic beverages |
Autor | NYKANEN, L. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 84-96 |
Descriptors | Vi Begudes alcoholiques Components volatils Formacio Llevats Fermentacio |
Localització | C 1/37 |
Títol | Formation and retention of free H2 5 and of free volatile thiols during beer fermentation |
Autor | BERNSTEIN, L. KHAN, A.A. BRENNER, M.W. |
Dades Font | American Society of Brewing chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 VOL 32 - 1974 - V: - N: 2, Pg: 82-93 |
Descriptors | Analisi Fermentacio Cervesa Compostos sulfurosos Llevats Saccharomyces cerevisiae Components volatils Sulfur Manganes Zinc Coure Sulfat Sulfit Crom Ferro Tiols Mercapta |
Localització | C 4/50 |
Títol | Gaschromatographische Untersuchungen uber die AromastofFe von Weinbeeren I. An reicherung und Kapillar Chromatographische Auftrennung |
Autor | RAPP, A. MASTRICH, H. ENGEL, L. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 15 - 1976 - V: - N: , Pg: 29-36 |
Descriptors | Aroma Components volatils Analisi Enzims Oxidacio Metanol Concentracio Composicio |
Localització | C 4/56 |
Títol | Gaschromatographische untersuchungen uber die aromastoffe von weinbeeren. III. Die bedeutung des standortes fur die aromastoffzusammensetzung der rebsorte Riesling |
Autor | RAPP, A. HASTRICH, H. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 17 - 1978 - V: - N: , Pg: 288-298 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Aroma Varietats Raim Composicio Riesling Analisi discriminant Morio muscat Components volatils |
Localització | C 4/10 |
Títol | Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes |
Autor | WILLIAMS, P. J. STRAUSS, C.R. WILSON, B. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771 |
Descriptors | Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens |
Localització | C 3/141 |
Títol | Identification and determination of volatil constituents in Wines from different vine cultivars |
Autor | BAUMES, R. CORDONNIER, R. NITZ, S. DRAWERT, F. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: 9, Pg: 927-943 |
Descriptors | Identificacio Determinacio Components volatils Aillament Vi Varietats de ra?m |
Localització | C 16/27 |
Títol | Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines |
Autor | SCHREIER, P. DRAWERT, F. ABRAHAM, K. O. |
Dades Font | Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321 |
Descriptors | Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne |
Localització | C 3/121 |
Títol | Identification and significance of several sulfur-containing compounds in wine |
Autor | RAPP, A. GUNTERT, M. ALMY, J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 219-221 |
Descriptors | Vi Qualitat Components volatils Aroma Sulfur Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 3/7 |
Títol | Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir |
Autor | FREDRIC, C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75 |
Descriptors | Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters |
Localització | C 3/124 |
Títol | Identifizierung von 3.7-Dimethyl-okta-1,7-dien-3,6-diol im Trauben- und Weinaroma von Muskatsorten |
Autor | RAPP, A. KNIPSER, W. ENGEL, L. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 226-229 |
Descriptors | Vi Most Aroma Components volatils Varietats Raim |
Localització | C 3/147 |
Títol | Improved chromatographic analysis of volatile sulfur compounds by the static headspace thecnique on water-alcolhol solutions and brandies with chemiluminescence detection |
Autor | NEDJMA, Mustapha MAUJEAN, Alain |
Dades Font | Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 704 - 1995 - V: - N: , Pg: 495-502 |
Descriptors | Analisi cromatografica Components volatils Brandi |
Localització | C 8/4 |
Títol | Incidence des composes volatils issus du liege sur le "gout de bouchon" des vins |
Autor | RIGAUD, J. ISSANCOU, S. SARRIS, J. ANGLOIS, D. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 81-93 |
Descriptors | Tap de suro Gust Vi Components volatils Suro |
Localització | C 13/91 |
Títol | Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec |
Autor | BISSON, J. BERTRAND, M. A. DAULNY, B. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202 |
Descriptors | Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils |
Localització | C 3/148 |
Títol | Influence du bois sur certaines substances odorantes des vins |
Autor | BOIDRON, J.N. CHATONNET, P. PONS, M |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294 |
Descriptors | Gust Substancies fragants Aroma Components volatils |
Localització | C 3/36 |
Títol | Influence du bois sur certaines substances olorantes des vins |
Autor | PONS, M. CHATONNET, P. BOIDRON, J. N. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294 |
Descriptors | Vi Conservacio Botes de roure Fusta Aroma Components volatils Compostos fenolics Analisi Cromatografia de gasos Crian?a |
Localització | C 2/15 |
Títol | Influence du debourbage des mouts et du sulfitage sur les teneurs en substances volatiles des vins et des eaux-de-vie |
Autor | MARLY-BRUGEROLLE, C. SARRE, C. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 35-48 |
Descriptors | Desfangament Vi blanc Most Components volatils Aroma Clarificacio Ugni blanc Fermentacio Poliol Cromatografia Alcohol superior Esters |
Localització | C 4/19 |
Títol | Influencia de la adicion de levaduras autoctonas en los parametros fisico-quimicos y compuestos volatiles de un mosto. |
Autor | DEL PINO, M. CARDENAL, E. DIAZ, M. E. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1995 - V: - N: 10, Pg: 55-58 |
Descriptors | Llevats autoctons Most Components volatils Saccharomyces |
Títol | Influencia de la variedad del mosto y de los agentes fermentativos en la formacion de compuestos volatiles mayoritarios en vinos . |
Autor | BRAVO, F. GONZALEZ, L. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - gener-febrer 1989 - V: - N: , Pg: 55-60 |
Descriptors | Most Raim Varietats Vi Components volatils Vinificacio Fermentacio Aroma Composicio Metanol Propanol Alcohol superior Esters Aldehids Llevats Acetaldehid |
Localització | C 4/115 |
Títol | Influencia del raspon en la composicion organoleptica de los vinos tintos de variedades Cabernet-Sauvignon y Pinot Noir |
Autor | OUGH, C. S. MESIAS, J. L. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993-1994, Pg: 3857-3871 |
Descriptors | Vi Compostos fenolics Cabernet sauvignon Pinot negre Pinot noir Vi negre Rapa Aroma Components volatils Analisi sensorial |
Localització | C 2/94 |
Títol | Influenza dell'anidride solforosa sui composti volatili ceduti dai lieviti |
Autor | STEFANO, R. D. DELFINI, C. CIOLFI, G. |
Dades Font | Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 519-527 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Components volatils Llevats Fermentacio Cromatografia Cromatografia de gasos Most |
Localització | C 3/9 |
Títol | Iniciacion en el estudio del aprovechamiento de residuos vinicos. |
Autor | ZAMORA, E. OLIVES, M. C. de |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 41 - 1986 - V: - N: 2063, Pg: 613-617 |
Descriptors | Residus Fermentacio Analisi Vi Pinyol Brisa Components volatils |
Localització | C 4/124 |
Títol | Investigation of volatile components in wines from Koshu and Zenkoji grapes |
Autor | SHIMIZU, J. I. WATANABE, M. |
Dades Font | Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 46 - 1982 - V: - N: 9, Pg: 2353-2355 |
Descriptors | Components volatils Analisi Vi Varietats Raim Composicio Japo Cromatografia de gasos Zenkoji Koshu |
Localització | C 4/58 |
Títol | Isolation and identification of volatiles from catwba wine |
Autor | NELSON, R. R. ACREE, T. E. BUTTS, R. M. |
Dades Font | Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 5, Pg: 1188-1190 |
Descriptors | Vi Nova York Concord Vitis labrusca Raim Vinificacio Fermentacio Components volatils Analisi instrumental Analisi sensorial Cromatografia de gasos Espectrometria Aroma |
Localització | C 4/12 |
Títol | La Elaboracion del brandy de Jerez |
Autor | GOMEZ, J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 37-42 |
Descriptors | Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Elaboracio Destil.lacio Composicio Envelliment Components volatils |
Títol | La cromatografia de gases aplicada a los vinos . |
Autor | CASAJUS, J. J. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184x VOL 42 - 1987 - V: - N: 2138, Pg: 3285-3292 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Vi Analisi Aroma Composicio Components volatils |
Localització | C 4/75 |
Títol | La maceration pelliculaire dans la vinification en blanc. Incidence sur la composante volatile des mouts |
Autor | BAUMES, R. BAYONOVE, C. BARILLERE, J. M. ESCUDIER, J. L. CORDONNIER, R |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 209-223 |
Descriptors | Maceracio pel.licular Vinificacio en blanc Components volatils Most |
Localització | C 3/38 |
Títol | Le dosage de quelques composes phenoliques (aldehydes aromatiques et acides phenols) dans le aux-de- vie de cognac vieillies en futs de chene , par chromatographie en phase liquide haute performance (CLHP) |
Autor | CANTAGREL, R. VIDAL, J.P. BOULESTEIX, J.M. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 906, Pg: 11 p. |
Descriptors | Cromatografia de liquids Envelliment Fenols Aldehids Compostos fenolics Analisi Dosificacio Dosatge Botes de roure Components volatils Aroma Cognac Conyac |
Localització | FV 906 |
Títol | Les facteurs determinant l'incidence des copeaux de chene sur les caracteristiques sensorielles des vins |
Autor | CAMPBELL, J.E. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 11-15 |
Descriptors | Caracteristiques sensorials Vi de Fran?a Caracteritzacio del vi Components volatils Components del vi Maceracio Fusta de roure |
Títol | Los Aguardientes de orujo gallegos : diferentes sistemas de elaboracion, componentes volatiles caracteristicos |
Autor | ORRIOLS, I. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 58-63 |
Descriptors | Galicia Aiguardent Elaboracio Analisi Composicio Destil.lacio Brisa Components volatils |
Títol | Los whiskies escoceses. Estudio analitico de sus componentes volatiles por cromatografia de gases |
Autor | RODRIGUEZ, I DE LA SERNA, P |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 139-146 |
Descriptors | Whisky escoces Cromatografia Cromatografia de gasos Components volatils |
Títol | Major volatile components of Aurore wine : a gas chromatographic-mass spectrometric analysis combining chemical ionization and electron impact ionization |
Autor | COBB, C. S. RICE, A. C. BURSEY, M. M. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 43 - 1978 - V: - N: , Pg: 1822-1825 |
Descriptors | Hibrids Aurora Vitis vinifera Varietats Vi Components volatils Espectrometria Ionitzacio Cromatografia de gasos Aroma |
Localització | C 4/23 |
Títol | Methode pour la determination de la conformite de la partie aromatique des boissons spiritueuses |
Autor | BRUNERIE, M. P. |
Dades Font | FV - juliol 1991 - V: - N: 911, Pg: 18 p. |
Descriptors | Components volatils Aroma Composicio Begudes alcoholiques Extraccio Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Dissolvent |
Localització | FV 911 |
Títol | Methode simple de determination de l'acidite volatile dans le vin pour la practique de cave. |
Autor | SANDOVAL PUERTA, J.A. HIDALGO ZABALLOS, T. |
Dades Font | FV - abril 1971 - V: - N: 387, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid Acidesa Vi escumos Components volatils Determinacio Destil.lacio |
Localització | FV 387 |
Títol | Microextraction of volatile organic compounds using the inside needle capillary adsorption trap (INCAT) device |
Autor | McCOMB, M.E. OLESCHUK, R.D. GILLER, E. GESSER, H.D. |
Dades Font | Talanta ISSN: 0039-9140 VOL 44 - 1997 - V: - N: 11, Pg: 2137-2143 |
Descriptors | INCAT Microextraccio Compostos organics Components volatils |
Localització | C 13/15 |
Títol | Mise au point sur les techniques d'extraction et de separation des constituants volatils du vin. |
Autor | ETIEVANT, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 21 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 247-265 |
Descriptors | Vi Analisi Components volatils Composicio Extraccio Aroma Destil.lacio Espai de cap Identificacio |
Localització | C 5/89 |
Títol | Mixed columns made to order in gas chromatography. IV. Isothermal selective separation of alcoholic and acetic fermentation products |
Autor | CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 16 - febrer 1978 - V: - N: , Pg: 61-67 |
Descriptors | Fermentacio acetica Fermentacio alcoholica Cromatografia de gasos Programa informatic Informatica Components volatils Begudes alcoholiques Vi Cervesa Whisky Brandi Composicio Analisi |
Localització | C 4/2 |
Títol | Modification de la composition des substances volatiles au cours de la preparation des vins legers (avec peu d'alcool) par destillation sous vide. |
Autor | PAVLENKO, N. M. KIRITSEV, V. V. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 782, Pg: 3 p. |
Descriptors | Vi lleuger Destil.lacio Vinificacio Components volatils Vi blanc Vi negre |
Localització | FV 782 |
Títol | Natural flavours of wine : correlation between instrumental analysis and sensory perception |
Autor | RAPP, A. |
Dades Font | Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1990 - V: - N: 337, Pg: 777-785 |
Descriptors | Components volatils Gust Vi Aroma Analisi instrumental Analisi sensorial |
Localització | C 2/12 |
Títol | Nota: Levaduras presentes y composicion de la fraccion volatil durante la fermentacion de mostos con alto contenido en azucar. |
Autor | MATEO,J. J. JIMENEZ, M. PASTOR, A. HUERTA, T. |
Dades Font | Revista espanyola de Ciencia y Tecnologia de Alimentos ISSN: 1131-799X VOL 35 - juny 1995 - V: - N: 3, Pg: 323-332 |
Descriptors | Most Fermentacio Sucre Llevats Fraccio volatil Monastrell Components volatils |
Títol | Nueva tecnologia para la reduccion de compuestos volatiles en tapones. Procedimiento Innocork |
Autor | MESQUITA, A. MACKU, C. WOLTER, D. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3219, Pg: 982-988 |
Descriptors | Suro Tap de suro Industria surera Extraccio Innocork Control de qualitat TCA Components volatils Qualitat del vi Gust de suro |
Títol | Nuove acquisizioni sui componenti volatili dei vini ottenuti per macerazione carbonica |
Autor | CARNACINI, A |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 335-338 |
Descriptors | Components volatils Vi Maceracio carbonica |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Observations on the use of porons polymers for collecting volatiles from synthetic mixtures reminiscent of fermented ciclers |
Autor | WILLIAMS, A.A |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 1041-1054 |
Descriptors | Components volatils Polimers porosos Sidra Cromatografia de gasos Aroma Begudes alcoholiques |
Localització | C 3/144 |
Títol | Potential artefacts from using porons polymers for collecting aroma components |
Autor | WILLIAMS, A. A. LEWIS, M. J. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 1017-1026 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi Analisi Polimers Polimeritzacio Hidrocarbons poliaromatics Alcohol Fenols |
Localització | C 3/115 |
Títol | Problems with the determination of environmental sulphur compounds by gas chromatography |
Autor | WANDENCKI, W. |
Dades Font | Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 VOL 793 - 1998 - V: - N: 1, Pg: 1-19 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Cromatografia de gasos Sulfur Components volatils |
Localització | C 13/14 |
Títol | Proceso de estabilizacion de los vinos blancos. |
Autor | HERNANZ, M.D. ALEIXANDRE, J.L. GARCIA, M.J. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 63-71 |
Descriptors | Vi blanc Estabilitzacio Components volatils Aroma Conservacio Composicio Analisi Alcohol isoamilic Alcohol alifatic saturat |
Títol | Profili aromatici di vini siciliani. Nota II: Componenti volatili ed aromatici in vino da uve botritizzate coltivate in Sicilia |
Autor | DUGO, P. SAITTA, M. DUGO, G. BAMBARA, G. PICCOLO, F. CAPRARO, F. GENDUSCO, P. |
Dades Font | Rivista di Scienza dell'Alimentazione VOL Anno 23 - 1994 - V: - N: 2, Pg: 215-225 |
Descriptors | Components volatils Components aromatics Vi Botrytis cinerea Raim Podridura grisa Vitis vinifera Fongs Sicilia Botritis |
Localització | C 8/8 |
Títol | Quantitative analysis of the principal volative compounds in oak wood by direct thermal desorption (DTD) and GC/MS |
Autor | GARCIA-ROMERO, E PEREZ-COELLO, M.S SANZ, J CABEZUDO, M.D |
Dades Font | Analusis ISSN: 0365-4877 - 1998 - V: - N: 26, Pg: 33-35 |
Descriptors | Components volatils Vi Fusta Roure |
Localització | C 15/21 |
Títol | Rapid extraction of volatile compounds in wine and vinegar using extrelut resin. |
Autor | GERBI, V. ZEPPA, G. CARNACINI, A. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science. - agost 1994 - V: - N: 4, Pg: 259-267 |
Descriptors | Vi Vinagre Components volatils Extraccio Aroma Resines Composicio |
Localització | C 5/90 |
Títol | Recherche et dosage de l'histamine dans les vins. |
Autor | CERUTTI, G. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 562, Pg: 3 p. |
Descriptors | Histamina Vi Amines volatils Components volatils Cromatografia en capa fina |
Localització | FV 562 |
Títol | Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79" |
Autor | MARGHERI, G... [et al.] |
Dades Font | Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282 |
Descriptors | Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino |
Localització | C 3/55 |
Títol | Research note identification of 1,1' -diethoxypropan- 2-one inspirits aged in wood |
Autor | SMEDT, P. LIDDLE, P. A. P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 286-288 |
Descriptors | Espectrometria Envelliment Fusta Cromatografia de gasos Brandi Composicio Lactones Components volatils Botes |
Localització | C 4/22 |
Títol | Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn |
Autor | SOUFLEROS, E. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196 |
Descriptors | Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol |
Localització | C 3/1 |
Títol | Role de le levure dans la transformation de certains constituants volatils du bois de chene au cours de l'elaboration en barrique des vins blancs secs |
Autor | MARSAL, F |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x VOL 22 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-38 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Vinificacio Vi blanc sec Llevats Botes de roure Components volatils Aroma |
Localització | C 3/27 |
Títol | Sensory study of selected volatile sulfur compounds in white wine. |
Autor | GONIAK, O. J. NOBLE, A. C. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 223-227 |
Descriptors | Vi blanc Components volatils Compostos sulfurosos Analisi sensorial Aroma Defectes Control de qualitat Composicio Mercapta Qualitat Sulfur Sofre |
Localització | C 5/11 |
Títol | Some advances in alcoholic beverages and vinegar flavor research |
Autor | HERRAIZ, M. LLAGUNO, C. CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | The Quality of foods and beverages - 1981 - V: - N: , Pg: 225-240 |
Descriptors | Begudes alcoholiques Vinagre Gust Constituents Analisi Components volatils Olfacte |
Localització | C 3/42 |
Títol | Some applications of analyses of volatile flavour compounds to wine |
Autor | POLLINITZ, A.P. CAPONE, D.L. CAMPBELL, J.I. FRANKE, S. MCLEAN, H. SKOUROUMOUNIS, G.K. SEFTON, M.A. |
Dades Font | Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 162-164 |
Descriptors | Analisi Components volatils Xips roure |
Localització | 634.8:663.2(061.3)AUS |
Títol | Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine |
Autor | ROSANNE, W. S. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363 |
Descriptors | Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen |
Localització | C 3/130 |
Títol | Studies with controlled fermentation. X: effect of fermentation temperature on some volatile compounds in wine |
Autor | OUGH, C.S. AMERINE, M.A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 18 - 1967 - V: - N: , Pg: 157-196 |
Descriptors | Components volatils Vi Fermentacio |
Localització | C 14/65 |
Títol | Studio delle sostanze aromatiche della specie vitis vinifera l. identificazione di alcuni componenti del canaiolo di Toscana |
Autor | AZZARI, E. TADDEI, M. |
Dades Font | L'Enotecnico ISSN: 0392-176X - novembre 1989 - V: - N: , Pg: 81-85 |
Descriptors | Raim Varietats Vitis vinifera Components volatils Aroma Composicio Analisi |
Localització | C 6/9 |
Títol | Study of odorous compounds produced by putrefaction of foods |
Autor | KAMIYA, A. OSE, Y |
Dades Font | Chrom. - - V: - N: 610, Pg: 383-391 |
Descriptors | Aroma Components volatils Putrefaccio d'aliments Aliments Acids grassos Amines Sofre |
Localització | C 3/41 |
Títol | Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-79762 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31 |
Descriptors | Extraccio Components volatils Aliments |
Títol | Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments |
Autor | GUADAYOL, J.M. BAQUERO, T. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31 |
Descriptors | Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments |
Títol | The Chemestry of Serry maturation II. An investigation of the volatile components present in "Standard" sherry base wine |
Autor | CRIDDLE, W.J. GOSWELL, R.W. WILLIAMS, M.A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 2, Pg: 61-71 |
Descriptors | Sherry Jerez Xeres Components volatils Aroma Analisi Composicio Cromatografia de gasos |
Localització | C 5/41 |
Títol | The Collection and concentration of aroma components of soft fruit using porapak Q |
Autor | WILLIAMS, A. A. TUCKNOTT, O. G. ISMAIL, H. H. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 262-266 |
Descriptors | Aroma Components volatils Polimers Polimeritzacio Cromatografia de gasos Analisi Vi Raim |
Localització | C 2/100 |
Títol | The Evolution of champagne volatiles during ageing |
Autor | ADDA, J. ROGER, S. LOYAUX, D. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 32 - 1981 - V: - N: , Pg: 1254-1258 |
Descriptors | Aroma Components volatils Envelliment Cromatografia de gasos Xampany Cromatografia Analisi |
Localització | C 3/21 |
Títol | The Phenolic cinnamates of white grapes and wine |
Autor | SINGLETON, V. L. TIMBERLAKE, C. F. LEA, A. G. H. |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 403-410 |
Descriptors | Cabernet sauvignon Raim Fenols Vi negre Most Acid cinamic Components volatils Aroma Hidrolisi Acid carboxilic Cromatografia |
Localització | C 4/20 |
Títol | The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines |
Autor | WILLIAMS, A.A. LEWIS, M.J. MAY, H.V. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319 |
Descriptors | Components volatils Sabor Gust Vi |
Localització | C 20/64 |
Títol | The aroma of the flor Sherry |
Autor | WEBB, A.D. KEPNER, R.E. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 1-14 |
Descriptors | Xeres Jerez Sherry Aroma Components volatils Cromatografia de gasos liquids Analisi Gust Vi Composicio |
Localització | C 4/43 |
Títol | The development and use of a rapid analytical technique for estimation of free and potentially volatile monoterpene flavorants of grapes |
Autor | DIMITRIADIS, E. WILLIAMS, P. J. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 2, Pg: 66-71 |
Descriptors | Components volatils Vi Analisi Terpens Aroma Color Envelliment Moscatell d'Alexandria |
Localització | C 2/99 |
Títol | The distribution of dimethyl sulphide in some New Zealand Wines |
Autor | SPEDDING, D. J. PURDIE, A. ESCHENBRUCH, R. |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 241-245 |
Descriptors | Nova Zelanda Analisi Vi Sulfur Compostos sulfurosos Composicio Most Components volatils Dimetilsulfoxid |
Localització | C 4/54 |
Títol | The gas chromatographic-mass spectrometric examination of the volatiles produced by the fermentation of a sucrose solution |
Autor | WILLIAMS, A.A. HOLLANDS, T.A. TUCKNOTT, O.G. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 172 - 1981 - V: - N: , Pg: 377-381 |
Descriptors | Espectrometria Cromatografia de gasos Components volatils Sucre Fermentacio |
Localització | C 3/68 |
Títol | The volatile components of Scotch Whisky |
Autor | WILLIAMS, A.A. TUCKNOTT, O.G. |
Dades Font | - 1972 - V: - N: 23, Pg: 1-7 |
Descriptors | Components volatils Whisky escoces |
Localització | C 17/28 |
Títol | Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder) |
Autor | RAPP, A. SUCKRAU, I. VERSINI, G. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254 |
Descriptors | Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling |
Localització | C 4/92 |
Títol | Use of C18 reversed-phase liquid chromatography for the isolation of monoterpene glycosides and nor-isoprenoid precursors from grape juice and wines |
Autor | WILLIAMS, P. J. ...(et al.) |
Dades Font | Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 235 - 1982 - V: - N: , Pg: 471-480 |
Descriptors | Carboni Cromatografia de liquids Vi Most Analisi Components volatils Monoterpens No isoprenoide Determinacio Identificacio Glicosid Isoprenoide |
Localització | C 6/8 |
Títol | Utilizacion de patrones deuterados en la cuantificacion de componentes volatiles en vinos |
Autor | PEREZ, L.J. MOYA, M. DE LA HERA, M.L. LOPEZ, J.M. GOMEZ, E. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 57-62 |
Descriptors | Patrons Components volatils Quantificacio Vi |
Títol | Valoracion de las caracteristicas organolepticas de vinos de uvas Bobal, Garnacha y Tempranillo |
Autor | CLIMENT, M. D. PARDO, M. T. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 42-48 |
Descriptors | Raim Varietats Ull de llebre Tempranillo Boval Vi Compostos polifenolics Fenols Antocians Analisi Composicio Components volatils Flavonols Proantocianidina Analisi sensorial Garnatxa Garnacha |
Títol | Vinification des blancs en futs : un regain d'interet |
Autor | DUSFOURD, E. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1991 - V: - N: 153, Pg: 41-42 |
Descriptors | Vi blanc Vinificacio Botes de roure Aroma Fermentacio Components volatils |
Títol | Vinos de la Denominacion de Origen Vinos de Madrid: III. Subzona de San Martin |
Autor | HUERTA, M. D. SALINAS, M. R. MASOUD, T. ALONSO, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 14-20 |
Descriptors | Madrid DO Denominacio d'origen Subzona San Martin Components volatils Vi |
Títol | Vinos de la denominacion de origen "Vinos de Madrid": I. Subzona de Arganda. |
Autor | HUERTA, M.D. SALINAS, M.R. MASOUD, T. ALONSO, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1997 - V: - N: 51, Pg: 15-19 |
Descriptors | Components volatils Vi Vinos de Madrid DO Arganda SZ Denominacio d'origen Parametres generals |
Títol | Vinos de la denominacion de origen "vinos de madrid". II. subzona de Navalcarnero |
Autor | HUERTA, M.D. SALINAS, M.R. MASOUD, T. ALONSO, G. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1997 - V: - N: 52, Pg: 46-51 |
Descriptors | Vi Components volatils Vinos de Madrid DO Subzona Navalcarnero Denominacio d'origen |
Títol | Volatile aroma components of Australian port wines |
Autor | SIMPSON, R. F |
Dades Font | Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust |
Localització | C 6/12 |
Títol | Volatile components of Albana wine : II Alcohol-free fraction |
Autor | CAPELLA, P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 216-218 |
Descriptors | Alcohol Components volatils Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Espectrometria |
Localització | C 3/135 |
Títol | Volatile components of albana wine : III. Carbonyl compounds |
Autor | BOREA, I. A. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 219-226 |
Descriptors | Components volatils Albana Vi Carbonil Compostos organics Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria Aldehids Cetones |
Localització | C 6/5 |
Títol | Volatile compounds of blackcurrant juice and wine. |
Autor | LEINO, M. KALLIO, H. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 196 - 1993 - V: - N: , Pg: 410-414 |
Descriptors | Components volatils Aroma Most Vi Grosella Composicio Analisi Cromatografia de gasos Suc de fruita Terpens |
Localització | C 4/97 |
Títol | Wine Analysis: Study and Comparison of Techniques Developed for the Study of Volatile Constituents |
Autor | ETIEVANT, P. MAARSE, H. VAN DEN BERG, F. |
Dades Font | Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 21 - juliol 1986 - V: - N: 7, Pg: 379-386 |
Descriptors | Analisi Vi Components volatils |
Localització | C 3/40 |
Títol | Wine Aroma |
Autor | RAPP, A. MANDERY, H. |
Dades Font | Experientia ISSN: 0014-4754 VOL 42 - 1986 - V: - N: , Pg: 873-884 |
Descriptors | Flavor Buquet Aroma primaria Aroma secundaria Components volatils |
Localització | C 10/96 |
Títol | Wine aroma composition: identification of additional volatile constituents of Red wine |
Autor | SCHREIER, P. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 926-928 |
Descriptors | Aroma Components volatils Vi negre Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi |
Localització | C 3/125 |
Títol | Wine headspace analysis : Reproducibility and application to varietal classification |
Autor | FORREY, R. R. FLATH, R. A. NOBLE, A. C. |
Dades Font | Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 346-353 |
Descriptors | Vi Raim Varietats Components volatils Aroma Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi Identificacio Chardonnay Colombar Riesling |
Localització | C 3/138 |
Títol | Zur Kenntnis der Aromastoffzusammensetzung italiennischer und griechischer Brandies. |
Autor | POSTEL, Von W. ADAM, L. |
Dades Font | Die Branntweinwirtschaft ISSN: 0006-9159 VOL 130 - octubre 1990 - V: - N: 20, Pg: 342-346 |
Descriptors | Brandi Aroma Components volatils Analisi Aroma Grecia Composicio |
Localització | C 5/93 |