Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Components volatils

Resultat de la cerca

Registres trobats: 157


Títol A case of cognac adulteration.
Autor SCHEE, H. A. van der   KENNEDY, W. B.H.   BOUWKNEGT, J. P.   HITTENHAUSEN-GELDERBLOM, R.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 188 - 1989 - V: - N: , Pg: 11-15
Descriptors Conyac Cognac Brandi Adulteracio Control de qualitat Defectes Autenticitat Frau Analisi Components volatils Aroma Cromatografia de gasos
Localització C 4/84

Títol A gas chromatographic method for the accurate determination of low concentrations of volatile sulphur compounds in alcoholic beverages
Autor RONKAINEN, P.   DENSLOW, J.   LEPP  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 85 - novembre-desembre 1979 - V: - N: , Pg: 350-353
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Analisi Composicio Cervesa Vi Components volatils Compostos sulfurosos Sulfur
Localització C 4/48

Títol Accumulation of volatile oak compounds in a model wine stored in American and Limousin oak barrels
Autor SPILLMAN, P.J.   ILAND, P.G.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Graper and Wine Research - 1998 - V: 4- N: , Pg: 67-73
Descriptors Roure Vi Extraccio Components volatils Volatilitat Barriques
Localització C 12/48

Títol Analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 880, Pg: 9 p.
Descriptors Analisi quimica Analisi sensorial Composicio Sucre Grau alcoholic Graduacio Acidesa Components volatils Begudes alcoholiques Compostos fenolics Determinacio Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos HPLC Espectrofotometria d'absorcio atomica
Localització FV 880

Títol Analyse des substances volatiles majoritaires des eaux-de-vie
Autor GONZALEZ, M.   REGLERO, G.   HERRAIZ, M.   CABEZUDO, M. D.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 792, Pg: 3 p.
Descriptors Components volatils Begudes alcoholiques Licor Constituents Determinacio
Localització FV 792

Títol Analysis of wine bouquet components using headspace solid-phase microextraction-capillary gas chromatography
Autor DE LA CALLE, D.   REICHENB   DANZER, K.   HURLBECK, C.   BARTZSCH, C.   FELLER, K.H.  
Dades Font Journal of High Resolution Chromatography ISSN: 0935-6304 VOL 21 - 1998 - V: - N: 7, Pg: 373-377
Descriptors Components aromatics Cromatografia capil?lar de gasos Components volatils Vi Aroma Microextraccio en fase solida
Localització C 13/12

Títol Aprocedure for the sensory analysis of gas Chromatographic Effluents
Autor ACREE, T. E.   BARNARD, J.   CUNNINGHAM, D. G.  
Dades Font Food chemistry ISSN: 0308-8146 VOL 14 - 1984 - V: - N: , Pg: 273-286
Descriptors Analisi sensorial Efluents de gasos cromatografics Components volatils Flavor Llindar de percepcio
Localització C 10/103

Títol Aroma and compositional changes in wine with oxidation, storage and ageing
Autor SIMPSON, R. F  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 - 1978 - V: - N: 17, Pg: 274-287
Descriptors Aroma Emmagatzematge Composicio Envelliment Vi blanc Vi de taula Oxidacio Riesling Sultanina Australia Acetat d'etil Qualitat Analisi sensorial Components volatils Color
Localització C 4/13

Títol Aroma composition of bottle aged white wine
Autor SIMPSON, R.F.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 18 - 1979 - V: - N: , Pg: 148-159
Descriptors Vi blanc Vi de taula Composicio Aroma Analisi Envelliment Ampolla Control de qualitat Defectes Components volatils
Localització C 4/53

Títol Aromas of Syrah wines: identification of volatile compounds by GC-MS-SPECTRA data bank and classification by statistical methods
Autor VERNIN, G.   BONIFACE, C.   METZGER, J.   FRAISSE, D.   DOAN, D.   ALAMERCERY, S.  
Dades Font Frontiers of flavor ISSN: 0-444-42940-9 - 1988 - V: 17- N: , Pg: 655-685
Descriptors Aroma Vi Syrah Components volatils Classificacio
Localització 663.253.5:543 INT

Títol Aromas varietales en uva. Analisis de las variedades Pedro Ximenez, Baladi, Airen y Montepila
Autor CANYETE, M. L.   MORENO, J. J.   PEREZ, F.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 5 - juliol-agost 1994 - V: - N: 7-8, Pg: 54-56
Descriptors Raim Varietats Aroma Components volatils Pedro Ximenez Baladi Airen Lairen Forcallat Montepila Cromatografia de gasos Montilla-Moriles DO Monoterpens

Títol Aromastoffe des wines
Autor RAPP, A.  
Dades Font Chemie in unserer Zeit. ISSN: 0009-2851 - gener 1992 - V: - N: 6, Pg: 273-284
Descriptors Vi Aroma Components volatils Composicio Analisi
Localització C 4/74

Títol Beverage review. Wine aroma composition.
Autor MARAIS, J.  
Dades Font Food review - desembre-gener 1990-1991 - V: - N: , Pg: 18-21
Descriptors Vi Aroma Composicio Components volatils Raim Terpens Alcohol superior Most Pirazina Fermentacio No isoprenoide Analisi
Localització C 4/73

Títol Caracterisation des cepages par les substances aromatiques des raisins
Autor RAPP, A. [et al.]  
Dades Font Bulletin de L'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 53 - febrer 1980 - V: - N: 588, Pg: 91-114
Descriptors Cep Raim Aroma Components volatils Identificacio Extraccio Varietats Riesling Moscatell (raim) Analisi sensorial
Localització C 3/139

Títol Caracteristicas quimicas de los vinos blancos jovenes de las variedades Airen, Viura y Macabeo
Autor PEREZ-COELLO, M.S.   GONZALEZ-VINYAS, M.A.   CABEZUDO, M.D.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 125-129
Descriptors Caracteristiques quimiques Vi blanc Airen Viura Macabeu Components volatils Aminoacid

Títol Caracteritzacio de vins varietals : Influencia de la zona de produccio
Autor CALLAO, M.P.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - Desembre 1991 - V: - N: 23-24, Pg: 17-21
Descriptors Vi blanc Components volatils Varietats Aroma Analisi Cromatografia

Títol Changes in the composition of neutral volatile components during the production of apple brandy
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   SCHMID, M.  
Dades Font Journal of the Science of food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1978 - V: - N: 29, Pg: 728-736
Descriptors Brandi de poma Produccio Components volatils Aroma Destil.lacio Fermentacio Llevats Esters Alcohol Espectrometria Cromatografia de gasos Poma Analisi
Localització C 4/17

Títol Characterization of Some Volatile Constituents of Bell Peppers
Autor BUTTERY,R.G.   SEIFERT, R.M.   GUADAGNI, D.G.   LING, L.C  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 17 - mar? 1969 - V: - N: 6, Pg: 1322-1327
Descriptors Components volatils Aroma Pebrot
Localització C 3/101

Títol Classification des vins en fonction de l'origine et du cepage par le moyen des composants du bouquet volatils.
Autor MARAIS, J.   VAN ROOYEN, P. C.   PLESSIS, C. S. du  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 733, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Buquet Components volatils Aroma Analisi quimica
Localització FV 733

Títol Classification of white cultivar wines by origin using volatile aroma components
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN ROOYEN, P. C.   MARAIS, J.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 2, Pg: 45-49
Descriptors Vi blanc Aroma Components volatils Analisi Cromatografia de gasos Colombar Chenin blanc
Localització C 3/48

Títol Comment detecter le potentiel aromatiques d'un vin dans les grains de raisins?
Autor SHNEIDER, R.   RAZUNGLES, A.   BAUMES, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Novembre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 37-39
Descriptors Potencial aromatic Raim Vi Components volatils Tecniques cromatografiques Metode d'analisi Analisi sensorial Aroma Baia

Títol Comparacion del perfil aromatico de uvas en la variedad cabernet sauvignon de distintas denominaciones de origen espa?olas
Autor GOMEZ, E.   GIL, R   MARTINEZ, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 42-48
Descriptors Cabernet sauvignon Tast Aroma Components volatils Raim Vi

Títol Comparison of extracting solvents for typical volatile components of eastern wines in model aqueous-alcoholic systems
Autor BURSEY, M. M.   COBB, C. S.  
Dades Font Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 197-199
Descriptors Components volatils Most Cromatografia de gasos Vitis labrusca Concord Identificacio Analisi
Localització C 4/11

Títol Componentes volatiles en uvas
Autor GOMEZ, E. [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 37-40
Descriptors Raim Components volatils Aroma Acid Varietats Alcohol Esters Composicio Analisi Hidrolisi Enzims Monoterpens

Títol Comportament de compostos formats durant la fermentacio dels vins amb sulfat amonic
Autor CASP, A.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 4t trimestre 1992 - V: - N: 26, Pg: 10-14
Descriptors Vi Fermentacio Components volatils Llevats Sulfat amonic Aroma Alcohol isoamilic Glicerol Acetaldehid Acetat d'etil Acetat de metil Butanol Metanol Propanol Isobutanol Butanodiol

Títol Composition and consumption of alcoholic beverages: a review
Autor SUOMALAINEN, H.   NYKANEN, L.   ERIKSSON, K.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 25 - 1974 - V: - N: 4, Pg: 179-187
Descriptors Components volatils Compostos fenolics Aroma Analisi Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Fermentacio Acid Whisky Rom Destil.lacio Xeres Sherry Jerez Vi Lactones Salut Genetica Llevats Esters Consum
Localització C 3/25

Títol Compuestos responsables del sabor a corcho y del caracter Brett. Metodologia para la determinacion simultanea
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3233, Pg: 2247-2252
Descriptors Vi Qualitat del vi Gust de suro Aroma del vi Components volatils Anisols Fenols volatils Determinacio simultania

Títol Concentration changes in some volatiles through six stages of a spanish-style solera
Autor M. STAN KUNG  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 187-191
Descriptors Xeres Jerez Sherry Components volatils Espectrometria Aroma HPLC Solera California
Localització C 3/123

Títol Constituyentes volatiles de un vino de maceracion carbonica y de vinificacion tradicional
Autor SALINAS FERNANDEZ, M.R... [et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 46-51
Descriptors Vinificacio Maceracio carbonica Components volatils Aroma Monastrell Esters

Títol Contribucion al estudio de los componentes volatiles de uvas de Tierra de Barros (Badajoz)
Autor MESIAS, J.L.   MAYNAR, J.I.   MARECA, I.  
Dades Font Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 21 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 114-120
Descriptors Components volatils Raim de Tierra de Barros (Badajoz)
Localització C 3/61

Títol Crianza y envejecimiento de vinos
Autor GARCIA, M. J.   ALEIXANDRE, J. L.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - octubre 1991 - V: - N: 10, Pg: 51-61
Descriptors Envelliment Vi Vinificacio Conservacio Roure Botes de roure Components volatils Aroma Crian?a

Títol Dati gascromatografici di valutazione biometrica per differenziare i distillati
Autor REINER, L.   SCHREIER, P.  
Dades Font Industrie delle Bevande ISSN: 0390-0541 - desembre 1978 - V: - N: , Pg: 467-470
Descriptors Analisi discriminant Cromatografia de gasos Begudes alcoholiques Whisky Vi Brandi Components volatils Aroma Cervesa Qualitat Licor Destil.lacio
Localització C 3/170

Títol Defectos olfatorios de reduccion de origen fermentativo
Autor DUBORDIEU, D.   LAVIGNE, V.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1991 - V: - N: 16, Pg: 61-68
Descriptors Vi Fermentacio Components volatils Sofre Aroma Defectes del vi Analisi sensorial Alteracions del vi

Títol Determinacion de componentes volatiles en vinos
Autor ROMERO, M.P.   CASP, A.   CARRASCO, J.M.  
Dades Font Revista de Agroqu?mica y Tecnolog?a de Alimentos ISSN: 0034-7698 - 1986 - V: 26- N: 3, Pg: 338-348
Descriptors Components volatils Vi Determinacio
Localització C 20/4

Títol Determination enzymatique de l'acide acetique dans le vin. (Test UV)
Autor JUNGE, C.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 635, Pg: 7 p.
Descriptors Metode enzimatic Acid carboxilic Vi Components volatils Destil.lacio
Localització FV 635

Títol Determination of diacetyl in beer by gas chromatography with flame-ionization detection
Autor GASSIOT, M.   FERRER, M.   BARCELO, C.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 VOL 147 - 1978 - V: - N: , Pg: 463-469
Descriptors Cervesa Cromatografia de gasos Diacetil Gust Espectrometria Components volatils Compostos organics Carbonil
Localització C 4/8

Títol Determination of sulfur compounds in beer by the flame photometric method: sulfur compounds in beer
Autor RICHARDSON, P. J.   MOCEK, M.  
Dades Font American Society of Brewing Chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 - 1971 - V: - N: , Pg: 128-135
Descriptors Sulfur Compostos sulfurosos Cervesa Analisi Determinacio Cromatografia de gasos liquids Fotometria de flama Components volatils Espai de cap Analisi sensorial
Localització C 4/51

Títol Differenciation des vins blancs, roses et rouges.
Autor BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 815, Pg: 3 p.
Descriptors Vi blanc Vi rosat Vi negre Maceracio Constituents Components volatils Analisi Identificacio
Localització FV 815

Títol Differentiation between wines originating from different red wine cultivars and wine regions by the application of stepwise discriminant analysis to gas chromatographic data
Autor PLESSIS, C. S. du   VAN ROOYEN, P. C.   MARAIS, J.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture - 1981 - V: - N: 1, Pg: 19-23
Descriptors Vi negre Analisi discriminant Cromatografia de gasos Vi varietal SDA Components volatils Estadistiques
Localització C 3/49

Títol Dimethyl sulphide in some Australian red wine
Autor MORA, S.J.   [et al.]  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 26 - 1987 - V: - N: , Pg: 79-84
Descriptors Vi negre Compostos sulfurosos Australia Components volatils Sulfur Composicio Gust Analisi sensorial Dimetilsulfoxid
Localització C 4/55

Títol Dosage de l?alcool dans les vins aromatises
Autor SCHNEYDER, J  
Dades Font FV - gener 1966 - V: - N: 187, Pg: 2 p.
Descriptors Alcohol Vi aromatitzat Grau alcoholic Graduacio Determinacio Densitat Densimetre Components volatils Aroma
Localització FV 187

Títol Dosage du lignocomplexe des aux-de-vie vieillies en fut de chene par la determination des radicaux methoxyles.
Autor PUECH, J.L.   JOURET, C.   DEIBNER, L.  
Dades Font FV - febrer 1978 - V: - N: 656, Pg: 4 p.
Descriptors Components volatils Begudes alcoholiques Metoxil Lignina Botes de roure Envelliment Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 656

Títol Dosages de phenols volatils dans les vins par chromatographie en phase gazeuse
Autor CHATONNET, P.   BOIDRON, J.N.  
Dades Font Science des aliments ISSN: 0240-8813 - 1988 - V: 4- N: 8, Pg: 479-488
Descriptors Components volatils Fenols Cromatografia en fase gasosa Analisi quantitativa
Localització C 16/108

Títol Efecto de la microoxigenacion despues de la fermentacion malolactica en el aroma y composicion fenolica de un vino cencibel
Autor CEJUDO, M.   GUCHU, E.   HERMOSIN, I.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 414-416
Descriptors Vi negre Polifenols Microoxigenacio Fermentacio malolactica Components volatils Analisi sensorial
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto del sulfuroso sobre la formacion de compuestos volatiles por levaduras autoctonas de la D.O. Valencia en mosto sintetico
Autor GARCIA, M.J.   CASP, A.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font ASAE Publication VOL 1 - 1995 - V: - N: 95, Pg: 347-355
Descriptors Sulfuros Components volatils Llevats Valencia DO Most sintetic
Localització C 14/72

Títol Effect of storage time and temperature on the volatile composition and quality of dry white table wines
Autor POOL, H. J.   MARAIS, J.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 151-164
Descriptors Composicio Buquet Temperatura Colombar Chenin Riesling Emmagatzematge Components volatils Vi Vi blanc Vi de taula Envelliment Embotellament Qualitat Cromatografia de gasos Analisi sensorial
Localització C 3/122

Títol Effect of three Saccharomyces cerevisiae strains on the volatile composition of Albari?o wines
Autor VILANOVA, M.   MASNEUF-POMAREDE, I.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 221-227
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Albarinyo Components volatils Vi Fermentacio alcoholica Analisi quimica Alcohol Esters Albari?o

Títol Effects of crop level on chemical composition and headspace volatiles of Lodi Zinfandel grapes and wines
Autor CORDNER, C. W.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 247-253
Descriptors Vi Analisi discriminant Raim Verema Components volatils Estadistiques Espai de cap Cromatografia de gasos Most Collita Zinfandel Varietats California
Localització C 4/10

Títol Eine neue methode zur anreicherung von dampskomponenten. Dargestellt am beispiel des weines
Autor RAPP, A.   KNIPSER, W.  
Dades Font Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 13 - novembre 1980 - V: - N: 11, Pg: 698-701
Descriptors Vi Aroma Components volatils
Localització C 3/114

Títol El Aroma del vino
Autor GOMEZ, E. [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 40-45
Descriptors Vi Aroma Components volatils Alcohol superior Esters Acid Fenols

Títol Elaboracion de vino albarinyo : incidencia de la maceracion peculiar : Experiencias de 1989/1990
Autor ORRIOLS, I.   MORENO, F.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - gener 1992 - V: - N: 1, Pg: 41-45
Descriptors Albarinyo Vinificacio Maceracio Prefermentacio Analisi Vi Most Components volatils Maceracio pel.licular Albari?o

Títol Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments
Autor GUADAYOL CUNILL, J.M.  
Dades Font Tecnologia i ciencia dels aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25
Descriptors Components volatils Aroma Aliments Llindar de deteccio Molecules volatils Formacio

Títol Els components volatils responsables de l'aroma dels aliments
Autor GUADAYOL CUNILL, J.M.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 22-25
Descriptors Components volatils Aroma Aliments

Títol Estudio analitico comparativo de Whiskies importados segun su procedencia y anyos de envejecimiento
Autor CACERES, I.  
Dades Font Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 23 - 1981 - V: - N: 2, Pg: 157-174
Descriptors Composicio Control de qualitat Elaboracio Whisky de segol Whisky de blat de moro Whisky bourbon Legislacio Graduacio Analisi Grau alcoholic Espectrofotometria HPLC Components volatils Envelliment Identificacio
Localització C 4/111

Títol Estudio de los componentes volatiles en vinos olorosos y su comparacion con macerados elaborados por tecnicas de envejecimiento acelerado
Autor AGUDO GALERA, L.   OLALLA HERRERA, M.   QUESADA GRANADOS, J.J.   VILLALON MIR, M.   GIMENEZ MARTINEZ, R.   LOPEZ MARTINEZ, M.C.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros:Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 503-512
Descriptors Components volatils Vi oloros Envelliment accelerat
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio del aroma de los vinos de Tierra de Barros mediante separacion en fases por adicion de sales y cromatografia gas-liquido de la fase organica
Autor MARECA, I.   MAYNAR, J. I.   MESIAS, J. L.  
Dades Font Revista de agroquimica y tecnologia de alimentos ISSN: 0034-7698 VOL 20 - 1980 - V: - N: 2, Pg: 240-246
Descriptors Aroma Vi blanc Components volatils Cromatografia de gasos HPLC Analisi Tierra de Barros Addicio Sal Identificacio
Localització C 3/134

Títol Estudio sobre maceracion carbonica : ensayos con levaduras S.C.71.B
Autor ANOCIBAR, A.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 51-56
Descriptors Vinificacio Maceracio carbonica Components volatils Compostos fenolics Color Tanins Aroma

Títol Etude de la phase prefermentaire de la vinification : Extraction et formation de certains composes de l'arome; cas des terpenols, des aldehydes et des alcools en C6
Autor CORDONNIER, R.   BAYONOVE, C.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: , Pg: 269-286
Descriptors Prefermentacio Aroma Components volatils Terpens Aldehids Alcohol Vi blanc Analisi Raim Varietats Vinificacio
Localització C 4/83

Títol Etude des phenols volatils de deux vins rouges
Autor DUBOIS, P.   BRULE, G.   ILIC, M.  
Dades Font Annales de technologie agricole - 1971 - V: - N: 2, Pg: 131-139
Descriptors Components volatils Fenols Vi negre Analisi Aroma
Localització C 3/5

Títol Etude par chromatographie en phase gazeuse de substances volatiles issues du bois de chene
Autor SARRE, C.   MARSAL, F.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 21 - 1987 - V: - N: 1, Pg: 71-80
Descriptors Components volatils Botes de roure Cromatografia de gasos Maceracio Analisi Fusta
Localització C 2/14

Títol Evaluation of wine aroma - science or art?
Autor CHISHOLM, M. G.  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698X VOL 23 - hivern 1991 - V: - N: 4, Pg: 112-115
Descriptors Vi Analisi sensorial Roda d'aromes Aroma Identificacio HPLC Components volatils Tastador -a

Títol Evolucio dels components aromatics en els vins joves del Penedes
Autor FRANQUET, R.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1990 - V: - N: 19, Pg: 7-23
Descriptors Vi blanc Aroma Penedes Components volatils Qualitat Analisi sensorial Esters Cromatografia de gasos Analisi

Títol Evolucion de algunos componentes volatiles durante la conservacion de vinos de Malvasia
Autor PUIG, M. I...[et al.]  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1993 - V: - N: 26, Pg: 57-65
Descriptors Components volatils Vi Vi blanc Malvasia Conservacio Embotellament Envelliment Alcohol superior Vinificacio Clarificacio Acetaldehid Acetat d'etil Isobutanol Acetat de metil Butanol Propanol Metanol

Títol Extraction of information on the chemical structure of monofunctional compounds from retention data in gas-liquid chromatography by pattern recognition methods
Autor HUBER, J. F. K.   REICH, G.  
Dades Font Analytica Chimica Acta ISSN: 0003-2670 VOL 122 - 1980 - V: - N: , Pg: 139-149
Descriptors Analisi multidimensional HPLC Cromatografia de gasos Identificacio Components volatils Informatica Automatitzacio Composicio Reconeixement de models Nombre atomic
Localització C 3/137

Títol Factors affecting the reproducibility of fermentation of grape juice and of the aroma composition of wines. I. Grape maturity, sugar, inoculum concentration, aeration,juice turbidity and ergosterol
Autor PLESSIS, C. S. du   MARAIS, J.   HOUTMAN, A. C.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 37-54
Descriptors Vi Most Aroma Components volatils Fermentacio Cromatografia de gasos Llevats Control de qualitat Clarificacio Sucre
Localització C 3/149

Títol Flavor composition of wines : a review
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font CRC Critical Reviews in Food Science and Nutrition ISSN: 0099-0248 - novembre 1979 - V: - N: , Pg: 59-111
Descriptors Components volatils Gust Vi Fermentacio Acid Acid carboxilic Aroma Esters
Localització C 2/9

Títol Formacion de compuestos sulfurados volatiles durante la fermentacion alcoholica
Autor CALDENTEY, P.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 40-44
Descriptors Vi Fermentacio alcoholica Components volatils Aroma Sulfat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre

Títol Formation and ocurrence of flavor compounds in wine and distilled alcoholic beverages
Autor NYKANEN, L.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 37 - 1986 - V: - N: 1, Pg: 84-96
Descriptors Vi Begudes alcoholiques Components volatils Formacio Llevats Fermentacio
Localització C 1/37

Títol Formation and retention of free H2 5 and of free volatile thiols during beer fermentation
Autor BERNSTEIN, L.   KHAN, A.A.   BRENNER, M.W.  
Dades Font American Society of Brewing chemists. Proceedings ISSN: 0096-0845 VOL 32 - 1974 - V: - N: 2, Pg: 82-93
Descriptors Analisi Fermentacio Cervesa Compostos sulfurosos Llevats Saccharomyces cerevisiae Components volatils Sulfur Manganes Zinc Coure Sulfat Sulfit Crom Ferro Tiols Mercapta
Localització C 4/50

Títol Gaschromatographische Untersuchungen uber die AromastofFe von Weinbeeren I. An reicherung und Kapillar Chromatographische Auftrennung
Autor RAPP, A.   MASTRICH, H.   ENGEL, L.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 15 - 1976 - V: - N: , Pg: 29-36
Descriptors Aroma Components volatils Analisi Enzims Oxidacio Metanol Concentracio Composicio
Localització C 4/56

Títol Gaschromatographische untersuchungen uber die aromastoffe von weinbeeren. III. Die bedeutung des standortes fur die aromastoffzusammensetzung der rebsorte Riesling
Autor RAPP, A.   HASTRICH, H.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 17 - 1978 - V: - N: , Pg: 288-298
Descriptors Cromatografia de gasos Aroma Varietats Raim Composicio Riesling Analisi discriminant Morio muscat Components volatils
Localització C 4/10

Títol Hidroxylate linalool derivatives as precursors of volatile monoterpenes of muscat grapes
Autor WILLIAMS, P. J.   STRAUSS, C.R.   WILSON, B.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - abril 1980 - V: - N: 4, Pg: 766-771
Descriptors Aroma Moscatell Most Raim Components volatils Terpens Oxidacio Vitis vinifera L. Moscatell d'Alexandria Moscat Bianco Hidrolisi Temperatura Calor Cromatografia Monoterpens
Localització C 3/141

Títol Identification and determination of volatil constituents in Wines from different vine cultivars
Autor BAUMES, R.   CORDONNIER, R.   NITZ, S.   DRAWERT, F.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1986 - V: 37- N: 9, Pg: 927-943
Descriptors Identificacio Determinacio Components volatils Aillament Vi Varietats de ra?m
Localització C 16/27

Títol Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   ABRAHAM, K. O.  
Dades Font Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321
Descriptors Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne
Localització C 3/121

Títol Identification and significance of several sulfur-containing compounds in wine
Autor RAPP, A.   GUNTERT, M.   ALMY, J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 3, Pg: 219-221
Descriptors Vi Qualitat Components volatils Aroma Sulfur Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 3/7

Títol Identification of some volatile compounds of wine of vitis vinifera cultivar Pinot noir
Autor FREDRIC, C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 69-75
Descriptors Pinot noir Pinot negre Cultiu California Clons Vi Components volatils Fermentacio Aroma Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Alcohol Tanins Esters
Localització C 3/124

Títol Identifizierung von 3.7-Dimethyl-okta-1,7-dien-3,6-diol im Trauben- und Weinaroma von Muskatsorten
Autor RAPP, A.   KNIPSER, W.   ENGEL, L.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 226-229
Descriptors Vi Most Aroma Components volatils Varietats Raim
Localització C 3/147

Títol Improved chromatographic analysis of volatile sulfur compounds by the static headspace thecnique on water-alcolhol solutions and brandies with chemiluminescence detection
Autor NEDJMA, Mustapha   MAUJEAN, Alain  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 704 - 1995 - V: - N: , Pg: 495-502
Descriptors Analisi cromatografica Components volatils Brandi
Localització C 8/4

Títol Incidence des composes volatils issus du liege sur le "gout de bouchon" des vins
Autor RIGAUD, J.   ISSANCOU, S.   SARRIS, J.   ANGLOIS, D.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 81-93
Descriptors Tap de suro Gust Vi Components volatils Suro
Localització C 13/91

Títol Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec
Autor BISSON, J.   BERTRAND, M. A.   DAULNY, B.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202
Descriptors Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils
Localització C 3/148

Títol Influence du bois sur certaines substances odorantes des vins
Autor BOIDRON, J.N.   CHATONNET, P.   PONS, M  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294
Descriptors Gust Substancies fragants Aroma Components volatils
Localització C 3/36

Títol Influence du bois sur certaines substances olorantes des vins
Autor PONS, M.   CHATONNET, P.   BOIDRON, J. N.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 4, Pg: 275-294
Descriptors Vi Conservacio Botes de roure Fusta Aroma Components volatils Compostos fenolics Analisi Cromatografia de gasos Crian?a
Localització C 2/15

Títol Influence du debourbage des mouts et du sulfitage sur les teneurs en substances volatiles des vins et des eaux-de-vie
Autor MARLY-BRUGEROLLE, C.   SARRE, C.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 12 - 1978 - V: - N: 1, Pg: 35-48
Descriptors Desfangament Vi blanc Most Components volatils Aroma Clarificacio Ugni blanc Fermentacio Poliol Cromatografia Alcohol superior Esters
Localització C 4/19

Títol Influencia de la adicion de levaduras autoctonas en los parametros fisico-quimicos y compuestos volatiles de un mosto.
Autor DEL PINO, M.   CARDENAL, E.   DIAZ, M. E.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1995 - V: - N: 10, Pg: 55-58
Descriptors Llevats autoctons Most Components volatils Saccharomyces

Títol Influencia de la variedad del mosto y de los agentes fermentativos en la formacion de compuestos volatiles mayoritarios en vinos .
Autor BRAVO, F.   GONZALEZ, L.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - gener-febrer 1989 - V: - N: , Pg: 55-60
Descriptors Most Raim Varietats Vi Components volatils Vinificacio Fermentacio Aroma Composicio Metanol Propanol Alcohol superior Esters Aldehids Llevats Acetaldehid
Localització C 4/115

Títol Influencia del raspon en la composicion organoleptica de los vinos tintos de variedades Cabernet-Sauvignon y Pinot Noir
Autor OUGH, C. S.   MESIAS, J. L.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 39 - 1984 - V: - N: 1993-1994, Pg: 3857-3871
Descriptors Vi Compostos fenolics Cabernet sauvignon Pinot negre Pinot noir Vi negre Rapa Aroma Components volatils Analisi sensorial
Localització C 2/94

Títol Influenza dell'anidride solforosa sui composti volatili ceduti dai lieviti
Autor STEFANO, R. D.   DELFINI, C.   CIOLFI, G.  
Dades Font Annali dell Istituto Sperimentale per l'Enologia Asti ISSN: 0374-5791 - - V: - N: , Pg: 519-527
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Components volatils Llevats Fermentacio Cromatografia Cromatografia de gasos Most
Localització C 3/9

Títol Iniciacion en el estudio del aprovechamiento de residuos vinicos.
Autor ZAMORA, E.   OLIVES, M. C. de  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 41 - 1986 - V: - N: 2063, Pg: 613-617
Descriptors Residus Fermentacio Analisi Vi Pinyol Brisa Components volatils
Localització C 4/124

Títol Investigation of volatile components in wines from Koshu and Zenkoji grapes
Autor SHIMIZU, J. I.   WATANABE, M.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 46 - 1982 - V: - N: 9, Pg: 2353-2355
Descriptors Components volatils Analisi Vi Varietats Raim Composicio Japo Cromatografia de gasos Zenkoji Koshu
Localització C 4/58

Títol Isolation and identification of volatiles from catwba wine
Autor NELSON, R. R.   ACREE, T. E.   BUTTS, R. M.  
Dades Font Journal of the Agriculture and food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 26 - 1978 - V: - N: 5, Pg: 1188-1190
Descriptors Vi Nova York Concord Vitis labrusca Raim Vinificacio Fermentacio Components volatils Analisi instrumental Analisi sensorial Cromatografia de gasos Espectrometria Aroma
Localització C 4/12

Títol La Elaboracion del brandy de Jerez
Autor GOMEZ, J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1991 - V: - N: 11-12, Pg: 37-42
Descriptors Brandi de Xeres DE Brandy de Jerez DE Elaboracio Destil.lacio Composicio Envelliment Components volatils

Títol La cromatografia de gases aplicada a los vinos .
Autor CASAJUS, J. J.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184x VOL 42 - 1987 - V: - N: 2138, Pg: 3285-3292
Descriptors Cromatografia de gasos Vi Analisi Aroma Composicio Components volatils
Localització C 4/75

Títol La maceration pelliculaire dans la vinification en blanc. Incidence sur la composante volatile des mouts
Autor BAUMES, R.   BAYONOVE, C.   BARILLERE, J. M.   ESCUDIER, J. L.   CORDONNIER, R  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 22 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 209-223
Descriptors Maceracio pel.licular Vinificacio en blanc Components volatils Most
Localització C 3/38

Títol Le dosage de quelques composes phenoliques (aldehydes aromatiques et acides phenols) dans le aux-de- vie de cognac vieillies en futs de chene , par chromatographie en phase liquide haute performance (CLHP)
Autor CANTAGREL, R.   VIDAL, J.P.   BOULESTEIX, J.M.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 906, Pg: 11 p.
Descriptors Cromatografia de liquids Envelliment Fenols Aldehids Compostos fenolics Analisi Dosificacio Dosatge Botes de roure Components volatils Aroma Cognac Conyac
Localització FV 906

Títol Les facteurs determinant l'incidence des copeaux de chene sur les caracteristiques sensorielles des vins
Autor CAMPBELL, J.E. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et de techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2007 - V: 34- N: 123, Pg: 11-15
Descriptors Caracteristiques sensorials Vi de Fran?a Caracteritzacio del vi Components volatils Components del vi Maceracio Fusta de roure

Títol Los Aguardientes de orujo gallegos : diferentes sistemas de elaboracion, componentes volatiles caracteristicos
Autor ORRIOLS, I.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juliol-agost 1991 - V: - N: 7-8, Pg: 58-63
Descriptors Galicia Aiguardent Elaboracio Analisi Composicio Destil.lacio Brisa Components volatils

Títol Los whiskies escoceses. Estudio analitico de sus componentes volatiles por cromatografia de gases
Autor RODRIGUEZ, I   DE LA SERNA, P  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - octubre 2000 - V: - N: 316, Pg: 139-146
Descriptors Whisky escoces Cromatografia Cromatografia de gasos Components volatils

Títol Major volatile components of Aurore wine : a gas chromatographic-mass spectrometric analysis combining chemical ionization and electron impact ionization
Autor COBB, C. S.   RICE, A. C.   BURSEY, M. M.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 43 - 1978 - V: - N: , Pg: 1822-1825
Descriptors Hibrids Aurora Vitis vinifera Varietats Vi Components volatils Espectrometria Ionitzacio Cromatografia de gasos Aroma
Localització C 4/23

Títol Methode d'analyse, d'application generale aux vins, aux eaux-de- vie, aux boissons alcooliques de haut degre et aux vinaigres, par chromatographie gaz-liquide. Separation de l'ethanol des 19 composants les plus volatils et de ceux-ci entre eux, et determination quantitative.
Autor CABEZUDO, M. D.   HERRAIZ, M.   FERNANDEZ, J.   GARCIA, J. A.   MOLERA, J.   GOROSTIZA, E. F. de  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 638, Pg: 16 p.
Descriptors Cromatografia de gasos liquids Vi Begudes alcoholiques Licor Brandi Conyac Cognac Etanol Components volatils Constituents Vinagre Rom
Localització FV 638

Títol Methode pour la determination de la conformite de la partie aromatique des boissons spiritueuses
Autor BRUNERIE, M. P.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 911, Pg: 18 p.
Descriptors Components volatils Aroma Composicio Begudes alcoholiques Extraccio Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Dissolvent
Localització FV 911

Títol Methode simple de determination de l'acidite volatile dans le vin pour la practique de cave.
Autor SANDOVAL PUERTA, J.A.   HIDALGO ZABALLOS, T.  
Dades Font FV - abril 1971 - V: - N: 387, Pg: 4 p.
Descriptors Acid Acidesa Vi escumos Components volatils Determinacio Destil.lacio
Localització FV 387

Títol Microextraction of volatile organic compounds using the inside needle capillary adsorption trap (INCAT) device
Autor McCOMB, M.E.   OLESCHUK, R.D.   GILLER, E.   GESSER, H.D.  
Dades Font Talanta ISSN: 0039-9140 VOL 44 - 1997 - V: - N: 11, Pg: 2137-2143
Descriptors INCAT Microextraccio Compostos organics Components volatils
Localització C 13/15

Títol Mise au point sur les techniques d'extraction et de separation des constituants volatils du vin.
Autor ETIEVANT, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 21 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 247-265
Descriptors Vi Analisi Components volatils Composicio Extraccio Aroma Destil.lacio Espai de cap Identificacio
Localització C 5/89

Títol Mixed columns made to order in gas chromatography. IV. Isothermal selective separation of alcoholic and acetic fermentation products
Autor CABEZUDO, M. D.  
Dades Font Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 16 - febrer 1978 - V: - N: , Pg: 61-67
Descriptors Fermentacio acetica Fermentacio alcoholica Cromatografia de gasos Programa informatic Informatica Components volatils Begudes alcoholiques Vi Cervesa Whisky Brandi Composicio Analisi
Localització C 4/2

Títol Modification de la composition des substances volatiles au cours de la preparation des vins legers (avec peu d'alcool) par destillation sous vide.
Autor PAVLENKO, N. M.   KIRITSEV, V. V.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 782, Pg: 3 p.
Descriptors Vi lleuger Destil.lacio Vinificacio Components volatils Vi blanc Vi negre
Localització FV 782

Títol Natural flavours of wine : correlation between instrumental analysis and sensory perception
Autor RAPP, A.  
Dades Font Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1990 - V: - N: 337, Pg: 777-785
Descriptors Components volatils Gust Vi Aroma Analisi instrumental Analisi sensorial
Localització C 2/12

Títol Nota: Levaduras presentes y composicion de la fraccion volatil durante la fermentacion de mostos con alto contenido en azucar.
Autor MATEO,J. J.   JIMENEZ, M.   PASTOR, A.   HUERTA, T.  
Dades Font Revista espanyola de Ciencia y Tecnologia de Alimentos ISSN: 1131-799X VOL 35 - juny 1995 - V: - N: 3, Pg: 323-332
Descriptors Most Fermentacio Sucre Llevats Fraccio volatil Monastrell Components volatils

Títol Nueva tecnologia para la reduccion de compuestos volatiles en tapones. Procedimiento Innocork
Autor MESQUITA, A.   MACKU, C.   WOLTER, D.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3219, Pg: 982-988
Descriptors Suro Tap de suro Industria surera Extraccio Innocork Control de qualitat TCA Components volatils Qualitat del vi Gust de suro

Títol Nuove acquisizioni sui componenti volatili dei vini ottenuti per macerazione carbonica
Autor CARNACINI, A  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 335-338
Descriptors Components volatils Vi Maceracio carbonica
Localització 663.2 Sim

Títol Observations on the use of porons polymers for collecting volatiles from synthetic mixtures reminiscent of fermented ciclers
Autor WILLIAMS, A.A  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 1041-1054
Descriptors Components volatils Polimers porosos Sidra Cromatografia de gasos Aroma Begudes alcoholiques
Localització C 3/144

Títol Potential artefacts from using porons polymers for collecting aroma components
Autor WILLIAMS, A. A.   LEWIS, M. J.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 1017-1026
Descriptors Aroma Components volatils Vi Analisi Polimers Polimeritzacio Hidrocarbons poliaromatics Alcohol Fenols
Localització C 3/115

Títol Problems with the determination of environmental sulphur compounds by gas chromatography
Autor WANDENCKI, W.  
Dades Font Journal of Chromatography A ISSN: 0021-9673 VOL 793 - 1998 - V: - N: 1, Pg: 1-19
Descriptors Compostos sulfurosos Cromatografia de gasos Sulfur Components volatils
Localització C 13/14

Títol Proceso de estabilizacion de los vinos blancos.
Autor HERNANZ, M.D.   ALEIXANDRE, J.L.   GARCIA, M.J.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - mar?-abril 1994 - V: - N: 3-4, Pg: 63-71
Descriptors Vi blanc Estabilitzacio Components volatils Aroma Conservacio Composicio Analisi Alcohol isoamilic Alcohol alifatic saturat

Títol Profili aromatici di vini siciliani. Nota II: Componenti volatili ed aromatici in vino da uve botritizzate coltivate in Sicilia
Autor DUGO, P.   SAITTA, M.   DUGO, G.   BAMBARA, G.   PICCOLO, F.   CAPRARO, F.   GENDUSCO, P.  
Dades Font Rivista di Scienza dell'Alimentazione VOL Anno 23 - 1994 - V: - N: 2, Pg: 215-225
Descriptors Components volatils Components aromatics Vi Botrytis cinerea Raim Podridura grisa Vitis vinifera Fongs Sicilia Botritis
Localització C 8/8

Títol Quantitative analysis of the principal volative compounds in oak wood by direct thermal desorption (DTD) and GC/MS
Autor GARCIA-ROMERO, E   PEREZ-COELLO, M.S   SANZ, J   CABEZUDO, M.D  
Dades Font Analusis ISSN: 0365-4877 - 1998 - V: - N: 26, Pg: 33-35
Descriptors Components volatils Vi Fusta Roure
Localització C 15/21

Títol Rapid extraction of volatile compounds in wine and vinegar using extrelut resin.
Autor GERBI, V.   ZEPPA, G.   CARNACINI, A.  
Dades Font Italian Journal of Food Science. - agost 1994 - V: - N: 4, Pg: 259-267
Descriptors Vi Vinagre Components volatils Extraccio Aroma Resines Composicio
Localització C 5/90

Títol Recherche et dosage de l'histamine dans les vins.
Autor CERUTTI, G.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 562, Pg: 3 p.
Descriptors Histamina Vi Amines volatils Components volatils Cromatografia en capa fina
Localització FV 562

Títol Relazione fra le tecniche di vinificazione ed i componenti volatili del vino "Pinot blanco trentino '79". The relationship belween vinification procedures and the volatile components of the wine "Pinot blanco trentino '79"
Autor MARGHERI, G... [et al.]  
Dades Font Vini d'Italia ISSN: 0042-630X - 1980 - V: - N: , Pg: 275-282
Descriptors Vinificacio Components volatils Vi Pinot blanc Cromatografia de gasos Esters Alcohol superior Terpens Qualitat Trentino
Localització C 3/55

Títol Research note identification of 1,1' -diethoxypropan- 2-one inspirits aged in wood
Autor SMEDT, P.   LIDDLE, P. A. P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 29 - 1978 - V: - N: 4, Pg: 286-288
Descriptors Espectrometria Envelliment Fusta Cromatografia de gasos Brandi Composicio Lactones Components volatils Botes
Localització C 4/22

Títol Role de la "Souche de Levure" dans la production des substances volatiles au cours de la fermentation du jus de raisisn
Autor SOUFLEROS, E.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 13 - 1979 - V: - N: 3, Pg: 181-196
Descriptors Fermentacio Vi Suc de raim Components volatils Llevats Most Aroma Esters Etanol Acetat d'etil Lactat Glicerol
Localització C 3/1

Títol Role de le levure dans la transformation de certains constituants volatils du bois de chene au cours de l'elaboration en barrique des vins blancs secs
Autor MARSAL, F  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x VOL 22 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-38
Descriptors Fermentacio alcoholica Vinificacio Vi blanc sec Llevats Botes de roure Components volatils Aroma
Localització C 3/27

Títol Sensory study of selected volatile sulfur compounds in white wine.
Autor GONIAK, O. J.   NOBLE, A. C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 38 - 1987 - V: - N: 3, Pg: 223-227
Descriptors Vi blanc Components volatils Compostos sulfurosos Analisi sensorial Aroma Defectes Control de qualitat Composicio Mercapta Qualitat Sulfur Sofre
Localització C 5/11

Títol Some advances in alcoholic beverages and vinegar flavor research
Autor HERRAIZ, M.   LLAGUNO, C.   CABEZUDO, M. D.  
Dades Font The Quality of foods and beverages - 1981 - V: - N: , Pg: 225-240
Descriptors Begudes alcoholiques Vinagre Gust Constituents Analisi Components volatils Olfacte
Localització C 3/42

Títol Some applications of analyses of volatile flavour compounds to wine
Autor POLLINITZ, A.P.   CAPONE, D.L.   CAMPBELL, J.I.   FRANKE, S.   MCLEAN, H.   SKOUROUMOUNIS, G.K.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Eleventh Australian Wine Industry Technical Conference ISSN: 0811-0743 - Octubre 2001 - V: - N: , Pg: 162-164
Descriptors Analisi Components volatils Xips roure
Localització 634.8:663.2(061.3)AUS

Títol Some volatile components of vitis vinifera variety Cabernet Sauvignon wine
Autor ROSANNE, W. S.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 360-363
Descriptors Components volatils Vi Aroma Vitis vinifera Cabernet sauvignon Espectrometria Cromatografia de gasos Cromatografia California Identificacio Esters Alcohol Hidrocarbons poliaromatics Nitrogen
Localització C 3/130

Títol Studies with controlled fermentation. X: effect of fermentation temperature on some volatile compounds in wine
Autor OUGH, C.S.   AMERINE, M.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 18 - 1967 - V: - N: , Pg: 157-196
Descriptors Components volatils Vi Fermentacio
Localització C 14/65

Títol Studio delle sostanze aromatiche della specie vitis vinifera l. identificazione di alcuni componenti del canaiolo di Toscana
Autor AZZARI, E.   TADDEI, M.  
Dades Font L'Enotecnico ISSN: 0392-176X - novembre 1989 - V: - N: , Pg: 81-85
Descriptors Raim Varietats Vitis vinifera Components volatils Aroma Composicio Analisi
Localització C 6/9

Títol Study of odorous compounds produced by putrefaction of foods
Autor KAMIYA, A.   OSE, Y  
Dades Font Chrom. - - V: - N: 610, Pg: 383-391
Descriptors Aroma Components volatils Putrefaccio d'aliments Aliments Acids grassos Amines Sofre
Localització C 3/41

Títol Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-79762 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31
Descriptors Extraccio Components volatils Aliments

Títol Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31
Descriptors Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments

Títol The Chemestry of Serry maturation II. An investigation of the volatile components present in "Standard" sherry base wine
Autor CRIDDLE, W.J.   GOSWELL, R.W.   WILLIAMS, M.A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 34 - 1983 - V: - N: 2, Pg: 61-71
Descriptors Sherry Jerez Xeres Components volatils Aroma Analisi Composicio Cromatografia de gasos
Localització C 5/41

Títol The Collection and concentration of aroma components of soft fruit using porapak Q
Autor WILLIAMS, A. A.   TUCKNOTT, O. G.   ISMAIL, H. H.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 262-266
Descriptors Aroma Components volatils Polimers Polimeritzacio Cromatografia de gasos Analisi Vi Raim
Localització C 2/100

Títol The Evolution of champagne volatiles during ageing
Autor ADDA, J.   ROGER, S.   LOYAUX, D.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 32 - 1981 - V: - N: , Pg: 1254-1258
Descriptors Aroma Components volatils Envelliment Cromatografia de gasos Xampany Cromatografia Analisi
Localització C 3/21

Títol The Phenolic cinnamates of white grapes and wine
Autor SINGLETON, V. L.   TIMBERLAKE, C. F.   LEA, A. G. H.  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 29 - 1978 - V: - N: , Pg: 403-410
Descriptors Cabernet sauvignon Raim Fenols Vi negre Most Acid cinamic Components volatils Aroma Hidrolisi Acid carboxilic Cromatografia
Localització C 4/20

Títol The Volatile Flavour Components of Commercial Port Wines
Autor WILLIAMS, A.A.   LEWIS, M.J.   MAY, H.V.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 311-319
Descriptors Components volatils Sabor Gust Vi
Localització C 20/64

Títol The aroma of the flor Sherry
Autor WEBB, A.D.   KEPNER, R.E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 13 - gener-mar? 1962 - V: - N: 1, Pg: 1-14
Descriptors Xeres Jerez Sherry Aroma Components volatils Cromatografia de gasos liquids Analisi Gust Vi Composicio
Localització C 4/43

Títol The development and use of a rapid analytical technique for estimation of free and potentially volatile monoterpene flavorants of grapes
Autor DIMITRIADIS, E.   WILLIAMS, P. J.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 35 - 1984 - V: - N: 2, Pg: 66-71
Descriptors Components volatils Vi Analisi Terpens Aroma Color Envelliment Moscatell d'Alexandria
Localització C 2/99

Títol The distribution of dimethyl sulphide in some New Zealand Wines
Autor SPEDDING, D. J.   PURDIE, A.   ESCHENBRUCH, R.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 19 - 1980 - V: - N: , Pg: 241-245
Descriptors Nova Zelanda Analisi Vi Sulfur Compostos sulfurosos Composicio Most Components volatils Dimetilsulfoxid
Localització C 4/54

Títol The gas chromatographic-mass spectrometric examination of the volatiles produced by the fermentation of a sucrose solution
Autor WILLIAMS, A.A.   HOLLANDS, T.A.   TUCKNOTT, O.G.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 172 - 1981 - V: - N: , Pg: 377-381
Descriptors Espectrometria Cromatografia de gasos Components volatils Sucre Fermentacio
Localització C 3/68

Títol The volatile components of Scotch Whisky
Autor WILLIAMS, A.A.   TUCKNOTT, O.G.  
Dades Font - 1972 - V: - N: 23, Pg: 1-7
Descriptors Components volatils Whisky escoces
Localització C 17/28

Títol Untersuchungen des Trauben-und Weinaromas. Studies on grape and wine aroma: contribution to the characterization of different neutral vine varities (Silvaner, Weissburgunder, Rul§nder)
Autor RAPP, A.   SUCKRAU, I.   VERSINI, G.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 197 - 1993 - V: - N: , Pg: 249-254
Descriptors Vi Varietats Raim Pinot blanc Pinot gris Weissburgunder Rul§nder Aroma Silvaner Components volatils Caracteristiques Terpens Analisi discriminant Monoterpens Riesling
Localització C 4/92

Títol Use of C18 reversed-phase liquid chromatography for the isolation of monoterpene glycosides and nor-isoprenoid precursors from grape juice and wines
Autor WILLIAMS, P. J. ...(et al.)  
Dades Font Journal of chromatography ISSN: 0021-9673 VOL 235 - 1982 - V: - N: , Pg: 471-480
Descriptors Carboni Cromatografia de liquids Vi Most Analisi Components volatils Monoterpens No isoprenoide Determinacio Identificacio Glicosid Isoprenoide
Localització C 6/8

Títol Utilizacion de patrones deuterados en la cuantificacion de componentes volatiles en vinos
Autor PEREZ, L.J.   MOYA, M.   DE LA HERA, M.L.   LOPEZ, J.M.   GOMEZ, E.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2001 - V: XX- N: 164, Pg: 57-62
Descriptors Patrons Components volatils Quantificacio Vi

Títol Valoracion de las caracteristicas organolepticas de vinos de uvas Bobal, Garnacha y Tempranillo
Autor CLIMENT, M. D.   PARDO, M. T.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1994 - V: - N: 31, Pg: 42-48
Descriptors Raim Varietats Ull de llebre Tempranillo Boval Vi Compostos polifenolics Fenols Antocians Analisi Composicio Components volatils Flavonols Proantocianidina Analisi sensorial Garnatxa Garnacha

Títol Vinification des blancs en futs : un regain d'interet
Autor DUSFOURD, E.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - abril 1991 - V: - N: 153, Pg: 41-42
Descriptors Vi blanc Vinificacio Botes de roure Aroma Fermentacio Components volatils

Títol Vinos de la Denominacion de Origen Vinos de Madrid: III. Subzona de San Martin
Autor HUERTA, M. D.   SALINAS, M. R.   MASOUD, T.   ALONSO, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener/febrer 1998 - V: - N: 54, Pg: 14-20
Descriptors Madrid DO Denominacio d'origen Subzona San Martin Components volatils Vi

Títol Vinos de la denominacion de origen "Vinos de Madrid": I. Subzona de Arganda.
Autor HUERTA, M.D.   SALINAS, M.R.   MASOUD, T.   ALONSO, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1997 - V: - N: 51, Pg: 15-19
Descriptors Components volatils Vi Vinos de Madrid DO Arganda SZ Denominacio d'origen Parametres generals

Títol Vinos de la denominacion de origen "vinos de madrid". II. subzona de Navalcarnero
Autor HUERTA, M.D.   SALINAS, M.R.   MASOUD, T.   ALONSO, G.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1997 - V: - N: 52, Pg: 46-51
Descriptors Vi Components volatils Vinos de Madrid DO Subzona Navalcarnero Denominacio d'origen

Títol Volatile aroma components of Australian port wines
Autor SIMPSON, R. F  
Dades Font Journal of the science of food and agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 31 - 1980 - V: - N: , Pg: 214-222
Descriptors Aroma Components volatils Vi Raim Australia Cromatografia de gasos Espectrometria Esters Gust
Localització C 6/12

Títol Volatile components of Albana wine : II Alcohol-free fraction
Autor CAPELLA, P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 216-218
Descriptors Alcohol Components volatils Vi Cromatografia Cromatografia de gasos Espectrometria
Localització C 3/135

Títol Volatile components of albana wine : III. Carbonyl compounds
Autor BOREA, I. A.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 219-226
Descriptors Components volatils Albana Vi Carbonil Compostos organics Analisi Cromatografia de gasos Espectrometria Aldehids Cetones
Localització C 6/5

Títol Volatile compounds of blackcurrant juice and wine.
Autor LEINO, M.   KALLIO, H.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 VOL 196 - 1993 - V: - N: , Pg: 410-414
Descriptors Components volatils Aroma Most Vi Grosella Composicio Analisi Cromatografia de gasos Suc de fruita Terpens
Localització C 4/97

Títol Wine Analysis: Study and Comparison of Techniques Developed for the Study of Volatile Constituents
Autor ETIEVANT, P.   MAARSE, H.   VAN DEN BERG, F.  
Dades Font Chromatographia ISSN: 0009-5893 VOL 21 - juliol 1986 - V: - N: 7, Pg: 379-386
Descriptors Analisi Vi Components volatils
Localització C 3/40

Títol Wine Aroma
Autor RAPP, A.   MANDERY, H.  
Dades Font Experientia ISSN: 0014-4754 VOL 42 - 1986 - V: - N: , Pg: 873-884
Descriptors Flavor Buquet Aroma primaria Aroma secundaria Components volatils
Localització C 10/96

Títol Wine aroma composition: identification of additional volatile constituents of Red wine
Autor SCHREIER, P.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 926-928
Descriptors Aroma Components volatils Vi negre Identificacio Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi
Localització C 3/125

Títol Wine headspace analysis : Reproducibility and application to varietal classification
Autor FORREY, R. R.   FLATH, R. A.   NOBLE, A. C.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 346-353
Descriptors Vi Raim Varietats Components volatils Aroma Cromatografia de gasos Espectrometria Analisi Identificacio Chardonnay Colombar Riesling
Localització C 3/138

Títol Zur Kenntnis der Aromastoffzusammensetzung italiennischer und griechischer Brandies.
Autor POSTEL, Von W.   ADAM, L.  
Dades Font Die Branntweinwirtschaft ISSN: 0006-9159 VOL 130 - octubre 1990 - V: - N: 20, Pg: 342-346
Descriptors Brandi Aroma Components volatils Analisi Aroma Grecia Composicio
Localització C 5/93