Registres trobats: 3
Títol | Adapter la maceration a la maturite phenolique. Vins rouges du Centre |
Autor | DAULNY, B. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2007 - V: - N: 331, Pg: 36-37 |
Descriptors | Vi negre Maduresa fenolica Maceracio |
Títol | Influence de la temperature de fermentation sur la vomposition d'un vin blanc sec |
Autor | BISSON, J. BERTRAND, M. A. DAULNY, B. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 3, Pg: 195-202 |
Descriptors | Vi Vi blanc Vi blanc sec Fermentacio Vinificacio Llevats Temperatura Most Analisi Acid Esters Aroma Oxidacio Components volatils |
Localització | C 3/148 |
Títol | Nouvelles alternatives pour le collage des mouts raisins blancs |
Autor | RENOUF, V. LOUAZIL, P. IRTUMENDI, N. MOINE, V. DAULNY, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 30-33 |
Descriptors | Vi blanc Clarificacio de vi Qualitat organoleptica Fermentacio alcoholica |