Registres trobats: 150
Títol | Acidificacion del mosto por saccharomyces spp |
Autor | YERAMIAN, N. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4577-4579 |
Descriptors | Llevats Fermentacio alcoholica Acidesa Acid malic Saccharomyces SPP |
Títol | Acidite volatile: les conditions de production par les levures |
Autor | LARUE, F. ROZES, N. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 113-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 36-38 |
Descriptors | Llevats Acidesa Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Vinificacio Most Vi Temperatura |
Títol | Activadores biologicos de la fermentacion alcoholica. Empleo de complementos nutritivos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2008 - V: LXIII- N: 3247, Pg: 3466-3468 |
Descriptors | Activadors biologics Fermentacio alcoholica Llevats Llevats vinics |
Títol | Activation of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae by octanoic acid. |
Autor | VIEGAS, C. A. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 137 - 1991 - V: - N: , Pg: 645-651 |
Descriptors | Acid octanoic Saccharomyces cerevisiae Llevats Plasma Membrana ATPasa Enzims Cel.lula Citologia Fermentacio alcoholica Toxicitat Determinacio |
Localització | C 5/60 |
Títol | Actividad Redox de la membrana citoplasmatica : implicacion en la evolucion del potencial Redox y la multiplicacion celular |
Autor | VINYEGRA, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 34-37 |
Descriptors | Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Multiplicacio cel.lular Fermentacio alcoholica Membrana |
Títol | Adapter la vinification des rouges a la matiere premiere |
Autor | I.A. |
Dades Font | Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 4-5 (dossier) |
Descriptors | Vi negre Vinificacio Materia primera Antocians Fermentacio alcoholica Extraccio |
Títol | Alcohol fermentation by yeasts - the effect of environmental and other variables |
Autor | JONES, R.P. PAMMENT, N. GREENFIELD, P.F. |
Dades Font | Process Biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 16 - April/May 1981 - V: - N: , Pg: 42-49 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 13/83 |
Títol | Alcools et aldehydes herbaces (C6) dans les raisins et les mouts en fermentation alcoolique |
Autor | MESIAS, J.L. et al. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - 1983 - V: - N: 90, Pg: 51-55 |
Descriptors | Alcohol Aldehids Raim Most Fermentacio alcoholica |
Localització | C 20/76 |
Títol | An inverse correlation between stress resistance and stuck fermentations in wine yeasts. A molecular study |
Autor | IVORRA, C. PEREZ-ORTIN, J.E. DEL OLMO, M. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 64 - 1999 - V: - N: 6, Pg: 698-708 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Estres Llevats Vi |
Localització | C 14/58 |
Títol | Analisis sobre el numero optimo de aislados para determinar la diversidad de levaduras en la fermentacion |
Autor | SANTAMARIA, P. GARIJO, P. LOPEZ, R. GUTIERREZ, A.R. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 19-21 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Biodiversitat Fermentacio alcoholica Aillament |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Aplicacion de la ingenieria del frio a la industria enologica. Necesidades frigorificas en bodega. |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 23-29 |
Descriptors | Enginyeria del fred Industria enologica Enologia Aplicacio Fred Prefermentacio Fermentacio alcoholica Estabilitzacio fisicoquimica |
Títol | Apparent loss of sugar transport activity in Saccharomyces Cerevisiae may mainly account for maximum ethanol production during alcoholic fermentation |
Autor | MAURICIO, J.C. SALMON, J.M. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - July 1992 - V: - N: 7, Pg: 577-582 |
Descriptors | Transport de sucre Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica |
Localització | C 14/29 |
Títol | Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation |
Autor | AGUERA, E. SAMSON, A. SOLINE, C. JULIEN ORTIZ, A. SIECZKOWSKI, N. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 2-11 |
Descriptors | Llevats inactius Fermentacio alcoholica Vi rosat Vi blanc Oxidacio Glutacio Analisi sensorial Tiols |
Títol | Automatic detection and correction of assimilable nitrogen deficiency during alcoholic fermentation under enological conditions |
Autor | BELY, M. SABLAYROLLES, J.M. BARRE, P. |
Dades Font | International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 211-214 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Deficit de nitrogen Nitrogen |
Localització | 634.817 INT |
Títol | Automatic detection of assimilable nitrogen deficiencies during alcoholic fermentation in oenological conditions |
Autor | BELY, M. SABLAYROLLES, J.M. BARRE, P. |
Dades Font | Journal of fermentation and bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1990 - V: 70- N: 4, Pg: 246-252 |
Descriptors | Assimilacio de nitrogen Fermentacio alcoholica Condicions enologiques Nitrogen Enologia |
Localització | C 34/6 |
Títol | Automatizacion mediante inyeccion en flujo de un sistema para el seguimiento de la fermentacion alcoholica de vinos tintos |
Autor | GONZALEZ RODRIGUEZ, J. PEREZ JUAN, P. LUQUE DE CASTRO, M.D. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 387-398 |
Descriptors | Injeccio en flux Fermentacio alcoholica Vi negre |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Biorregulador especifico para la fermentacion alcoholica de mostos. Impacto sobre la velocidad de fermentacion y sobre las caracteristicas del vino |
Autor | PELLERIN, P. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 36-40 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Most Velocitat de fermentacio Caracteristiques del vi Bioregulador |
Títol | Capacidad de las levaduras enologicas de consumir fructosa. La fermentacion |
Autor | DUMONT, A. RAYNAL, C. RAGINEL, F.[et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3237, Pg: 2502-2507 |
Descriptors | Parada fermentativa Condicions enologiques Sucre Saccharomyces cerevisiae Fructosa Fermentacio alcoholica Llevats Estudi |
Títol | Caracterisation des levures oenologiques temperatures de fermentation alcoolique et vins roses: jusqu'ou chercher les frigories? Incidence sur le profil aromatique |
Autor | PILLET, O. SILVANO, A. MASSON, G. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 11-18 (Cahier technique) |
Descriptors | Llevats enologics Temperatura Fermentacio alcoholica Esters Tiols Perfil aromatic |
Títol | Conocimientos actuales sobre las paradas de fermentacion. Estudio de la vinificacion en blanco |
Autor | ROZES, NICOLAS |
Dades Font | Enologos - Enero-Febrero 2002 - V: IV- N: 15, Pg: 20-24 |
Descriptors | Fermentacio Fermentacio alcoholica Vinificacio en blanc Creixement Aturada fermentativa Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Títol | Constituants des mouts et fermentation alcoolique. Comment optimiser la capacite fermentaire de la levure dans son lilieu |
Autor | ORTIZ JULIEN, A. THEODORE, D. SILVANO, A. DUMONT, A. SPECHT, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 45-49 |
Descriptors | Most Fermentacio alcoholica Llevats Nitrogen Macronutrients Esters Oxigen Esterol Micronutrients Mineral Vitamines |
Títol | Contribucion al estudio superficial del vino. Memoria de la estada en practicas realizada en la coopertiva de la Espluga del Francoli. Campanya 1990-91. |
Autor | PICAZO MARCO, Xavier |
Dades Font | - 1991 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vi Tensio superficial Espluga de Francoli, l' Most Fermentacio alcoholica Most flor Desfangament Bentonita Metode Conca de Barbera DO Perellada Macabeu |
Localització | (043) PICAZO MARCO |
Títol | Contribuciones al estudio de fermentaciones artesanales e industriales de Rioja Alavesa : acido sulfhidrico |
Autor | VINYEGRA, Milagros |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 9-10, Pg: 45-53 |
Descriptors | Fermentacio Vi Vinificacio Rioja Acid sulfhidric Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica |
Títol | Control optometrico de la fermantacion alcoholica de mostos |
Autor | LOPEZ, P. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 52-54 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Most Control optometric |
Títol | DL- lactic acid production and /or degradation by wine yeast during alcoholic fermentation |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 40-47 |
Descriptors | Acid lactic Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Desalcoholizacion parcial de vinos durante la fermentacion alcoholica mediante osmosis inversa |
Autor | FRANCO, E. BALLESTEROS, F. FELIPE, E. HERNANDO, D. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l'interior d'Enologos)- N: 82, Pg: 48-56 |
Descriptors | Desalcoholitzacio Fermentacio alcoholica Osmosi inversa Cinetica fermentativa Concentracio d'alcohol |
Títol | Description of alcoholic fermentation kinetics. Its variability significance |
Autor | BELY, M. SABLAYROLLES, J. M. BARRE, P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 41 - 1990 - V: - N: 4, Pg: 319-324 |
Descriptors | Cinesi Fermentacio alcoholica Most Llevats |
Localització | C 10/10 |
Títol | Desenvolupament de les soques diana de llevat per a la industria vinica |
Autor | CORDERO, R. |
Dades Font | ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2010 - V: 27- N: 92, Pg: 12-14 |
Descriptors | Soques Llevats Industria vinicola Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica |
Títol | Determination enzymatique de l'acide lactique (1). |
Autor | SUAREZ, A. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - gener 1974 - V: - N: 470, Pg: 5 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Vi Determinacio Acid lactic Enzims Fermentacio alcoholica Vinificacio |
Localització | FV 470 |
Títol | Deux levures peuvent-elles produire deux vins rouges differents? |
Autor | USCIDDA, N. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2009 - V: - N: 238, Pg: 9-15 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Vi negre Vinificacio Corsega Llevats Estudi comparatiu |
Títol | Dinamica de las poblaciones de bacterias acido-lacticas durante la fermentacion alcoholica de mostos de "O Baixo Minyo" |
Autor | ANGULO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1993 - V: - N: 24, Pg: 27-30 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Bacteris acidolactics Densitat cel.lular |
Títol | Dossier: La fermentation alcoolique. Le veritable pouvoir des levures |
Autor | CARLIEZ, M. DELTEIL, D. LOZANO, L |
Dades Font | VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1994 - V: - N: 190, Pg: 31-46 |
Descriptors | Llevats Fermentacio alcoholica Vi Vinificacio Seleccio Most Constituents Oxigen Nitrogen Tiamina Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Efecto de diferentes antifungicos comerciales frente a levaduras tipo no-Saccharomyces aisladas durante la fermentacion alcoholica de mosto de uva |
Autor | GALLEGO, A.R. GONZALEZ, J.A. GALLARDO, C.S. ARAUJO, A.B. RODRIGUEZ, L.A. |
Dades Font | Alimetaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2002 - V: XXXIX- N: 337, Pg: 159-162 |
Descriptors | No saccharomyces Antifungics Efecte inhibitori Ribeira Sacra Ourensana Llevats Fermentacio alcoholica Most de ra?m |
Títol | Efecto de la inoculacion puntual con levaduras comerciales sobre la ecologia de la fermentacion alcoholica en una bodega de la D.O.Ca Rioja |
Autor | SANTAMARIA AQUILUE, P. LOPEZ MARTIN, R. GARIJO JIMENEZ, P. EPIFANIO FERNANDEZ, S.I. GUTIERREZ VIGUERA, A.R. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 187-188 |
Descriptors | Llevats Inoculacio Fermentacio alcoholica Rioja DOQ |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Efecto del desfangado y de la temperatura de elaboracion en la fermentacion alcoholica y en la calidad de vinos blancos |
Autor | SANTAMARIA, P. LOPEZ, R. GUTIERREZ, A.R. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1997 - V: - N: 50, Pg: 12-17 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Desfangament Temperatura |
Títol | Efecto del enriquecimiento del mosto de uva con manoproteinas parietales de levadura antes d ela fermentacion alcoholica |
Autor | SUBERVIOLA, J. CELAYETA, G. GARCAINDIA, J. RECIO, E. SANTIAGO, L. PALACIOS, A. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 86-87 |
Descriptors | Enriquiment Most Mannoproteines Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Efecto del uso de levaduras inactivas en las paradas de fermentacion. Influencia y variacion de los acidos grasos en el desarrollo de la fermentacion alcoholica |
Autor | SUAREZ, C. PALACIOS, A. SANTIAGO, L. SANTAMARIA, P. LOPEZ, R. GUTIERREZ, A.R. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2003 - V: LVIII- N: 2990, Pg: 4134-4140 |
Descriptors | Llevats inactius Fermentacio Acids grassos Fermentacio alcoholica |
Títol | Efet combine des niveaux d'azote assimilable et de bourbes: nouveau parametre a prendre en compte pour la maitrise de la fermentation alcoholique |
Autor | CASALTA, E. CERVI, M.F. SABLAYROLLES, J.M. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 9-15 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Tecnologia enologica Azot Llevats Elaboracio de vi Vi blanc |
Títol | Effect of acetic acid bacteria upon the growth and metabolism of yeasts during the fermentation of grape juice, The |
Autor | DRYSDALE, G.S. FLEET, G.H. |
Dades Font | Journal of applied bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1989 - V: - N: 67, Pg: 471-481 |
Descriptors | Bacteris Acid acetic Acetobacter Metabolisme Llevats Fermentacio alcoholica Most Gluconobacter Saccharomyces cerevisiae Kloeckera apiculata Candida stellata Acetat d'etil |
Localització | C 9/133 |
Títol | Effect of the nutrient evolution during grape ripening on the alcoholic fermentation dynamics. Experiments with pignoletto and riesling cultivars |
Autor | GUERZONI, E. SOLARI, C. MARCHETTI, R. |
Dades Font | Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 9 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 267-284 |
Descriptors | Raim Llevats Fermentacio Fermentacio alcoholica |
Localització | C 8/102 |
Títol | Effect of three Saccharomyces cerevisiae strains on the volatile composition of Albari?o wines |
Autor | VILANOVA, M. MASNEUF-POMAREDE, I. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 221-227 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Llevats Albarinyo Components volatils Vi Fermentacio alcoholica Analisi quimica Alcohol Esters Albari?o |
Títol | Effet de steroides de la canne a sucre sur des levures en fermentation alcoolique |
Autor | BOURGEOIS, P. FAHRASMANE, L. |
Dades Font | Canadian Institut of Food Science and Technology Journal - 1998 - V: - N: 5, Pg: 555-557 |
Descriptors | Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | C 13/106 |
Títol | Eficacia del tratamiento antibotritico con Switch en uvas de la variedad Mencia e influencia sobre la fermentacion alcoholica y la calidad de los vinos obtenidos |
Autor | BLANCO, P. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 43-47 |
Descriptors | Switch Mencia Fermentacio alcoholica Qualitat del vi Malalties de la vinya Fongs Tractament antibotritic |
Títol | El vi: una biocatalisi d'alta expressio |
Autor | FERRER, S. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 3-4 |
Descriptors | Elaboracio de vi Bioquimica Derivats Fermentacio alcoholica |
Títol | Enological problems associated with uncontrolled Lactobacillus spp. growth |
Autor | EDWARDS, C.G. MILLS, J.M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 199-212 |
Descriptors | Lactobacillus spp. Influencia Fermentacio alcoholica Bacteris Enologia |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Estudi e l'efecte del microcel a la fermentacio alcoholica. Memoria d'estada en practiques a les bodegues Alexandre Bonnet |
Autor | BARBA, L. M. |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Fermentacio alcoholica Microcel Champagne Vins Vinificacio |
Localització | (043) BARBA ESTADELLA |
Títol | Estudio de la captacion de nitrogeno por la levadura durante la fermentacion alcoholica |
Autor | BELTRAN, G. BAIGES, I. NOVO, M.T. CHIVA, R. GUILLAMON, J.M. MAS, A. ROZES, N. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 201-203 |
Descriptors | Nitrogen Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Ethanol tolerance and activity of plasma membrane ATPase in Kluyveromyces marxianus and Saccharomyces cerevisae |
Autor | ROSA,M. F. SA-CORREIA, I. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology - 1992 - V: - N: , Pg: 23-27 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae ATPasa Etanol Protons |
Localització | C 3/91 |
Títol | Etude du carbamate d'ethyle dans les vins |
Autor | BERTRAND, M. A. INGARGIOLA, M. C. |
Dades Font | FV - mar? 1993 - V: - N: 952, Pg: 4 p. |
Descriptors | Carbamat d'etil Vi Analisi Control de qualitat Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio Fran?a Llevats Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Envelliment Bacteris |
Localització | FV 952 |
Títol | Evolucio i caracteritzacio de llevats durant el proces de fermentacio espontania de most procedent de carinyena negra de la DO Emporda-Costa Brava |
Autor | COLLDECARRERA, M. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842-X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 18-26 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats Vinificacio Vi Emporda-Costa Brava DO Most Carinyena negre Cari?ena negra |
Títol | Evolucion de las tecnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos |
Autor | MOUTOUNET, M. |
Dades Font | V Foro mundial del vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 63-70 |
Descriptors | Canvi climatic Practiques enologiques Tecniques de vinificacio Noves tecnologies Vi Sucre Most Desalcoholitzacio Destil?lacio Fermentacio alcoholica |
Localització | 634.8:663.2 For |
Títol | Evolucion del contenido de los fungicidas cyprodinil y fludioxonil durante la fermentacion alcoholica de mostos sinteticos |
Autor | SAEZ HERNAEZ, A. MARTINEZ SORIA, M.T. LOPEZ ALONSO, M. SANZ ASENSIO, J. PONS JUBERA, B. FERNADEZ ZURBANO, P. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 285-287 |
Descriptors | Fungicides Ciprodinil Fludioxonil Fermentacio alcoholica Most sintetic |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Evolucion del perfil aromatico al final de la fermentacion alcoholica en vinos airen inoculados con una levadura seleccionada en la D.O.Mancha |
Autor | PALACIOS, A. HUERTA, T. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 455-466 |
Descriptors | Perfil aromatic Fermentacio alcoholica Vi airen Vi inoculat Llevats La Mancha DO La Manxa DO |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156 |
Descriptors | Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire |
Localització | C 9/134 |
Títol | Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine |
Autor | DUBOURDIEU, D. LLAUBERES, R. M. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge |
Localització | C 4/101 |
Títol | Expression levels and patterns of glycolytic yeast genes during wine fermentation |
Autor | PUIG, S. PEREZ-ORTIN, J.E. |
Dades Font | Systematic Applied Microbiology ISSN: 0723-2020 VOL 23 - 2000 - V: - N: , Pg: 300-303 |
Descriptors | Glicolisi Llevats Vi Expressio genetica Fermentacio alcoholica |
Localització | C 15/12 |
Títol | Facteurs technologiques et oenologiques de maitrise des sulfites en fermentation alcoolique |
Autor | PIC-BLATEYRON, L. PLADEAU, V. GRANES, D. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 17-23 (cahier technique) |
Descriptors | Factors tecnologics Sulfit Fermentacio alcoholica Vinificacio |
Títol | Fermentaciones a bajas temperaturas (13QC). Efectos de las cepas de levaduras y la adicion de nutrientes |
Autor | LLAURADO, J. CONSTANTI, M. ROZES, N. MAS, A. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 87-92 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats Nutrients Addicio |
Títol | Fermentaciones alcoholica y malolactica en vinos y sidras. Aspectos microbiologicos |
Autor | HERRERO, M. DE LA ROZA, C. GARCIA, L. A. DIAZ, M. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 61-66 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vinificacio Sidra Inoculacio Control de fermentacio Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Fermentation alcoholique |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 8-11 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Fermentacio Elaboracio de vi Sulfitatge Verema |
Localització | C 24/321 |
Títol | Fermentation alcoolique. Les levures, unse source de SO2 |
Autor | E.T. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: - N: 364, Pg: 34-36 |
Descriptors | SO2 Fermentacio alcoholica Llevats Sofre Sulfitatge Riscos microbiologics |
Títol | Formacion de aminas biogenas durante fermentaciones alcoholicas espontaneas e inoculadas de mostos blancos: efecto del SO2 |
Autor | GARDE-CERDAN, T. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 55-61 |
Descriptors | Amines biogenes Fermentacio alcoholica Most blanc Compostos nitrogenats Fermentacio espontania Fermantacio inoculada Most Vi Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Formacion de compuestos sulfurados volatiles durante la fermentacion alcoholica |
Autor | CALDENTEY, P. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 40-44 |
Descriptors | Vi Fermentacio alcoholica Components volatils Aroma Sulfat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Títol | Formation of Terpenes by Yeast during Alcoholic Fermentation |
Autor | HOCK, R. BENDA, I. SCHREIER, P. |
Dades Font | Z Lebensm Unter Forsch - 1984 - V: - N: , Pg: 450-452 |
Descriptors | Terpens Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | C 21/11 |
Títol | Glycerol production of various strains of saccharomyces |
Autor | RADLER, F SCHUTZ, H |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - november 1982 - V: - N: 1, Pg: 36-40 |
Descriptors | Llevats Saccharomyces Glicerol Vi Fermentacio alcoholica |
Localització | C 15/38 |
Títol | Importancia de los micronutrientes en la fermentacion alcoholica |
Autor | PALACIOS, A. SANTIAGO, L. MACIAS, C. RASINES, G. NAVASCUES, E. RODRIGUEZ, P. |
Dades Font | Enologos - Abril-Mayo 2002 - V: IV- N: 17, Pg: 18-20 |
Descriptors | Micronutrients Zinc Magnesi Coure Potassi Biotina Tiamina Fermentacio alcoholica Most |
Títol | Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee |
Autor | POLO, M.C. MARTIN CORDERO, P. CABEZUDO, M.D. |
Dades Font | Bulletin de l'OIV ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 638, Pg: 312-321 |
Descriptors | Caracteristiques varietals del most Most Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 1/46 |
Títol | Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee |
Autor | POLO, M. C. MARTIN-CORDERO, P. CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 638 - 1984 - V: - N: , Pg: 312-321 |
Descriptors | Analisi discriminant Vi Vinya Varietats Most Fermentacio alcoholica Llevats Vi varietal Raim blanc Raim negre Identificacio Estadistiques |
Localització | C 4/85 |
Títol | Influence of galvanic field on Saccharomyces cerevisiae in grape must fermentation, The |
Autor | BEROVIC, M. POTOCNIK, M. STRUS, J. |
Dades Font | Vitis. Journal of Grapevine Research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 117-122 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Sauvignon blanc Vi HPLC GC Glicerol Acid lactic ADN DNA |
Títol | Influence of oxygen on the biosynthesis of cellular fatty acids, sterols and phospholipids during alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii |
Autor | MAURICIO, J.C. MILLAN, C. ORTEGA, J.M. |
Dades Font | World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1998 - V: - N: 3, Pg: 405-410 |
Descriptors | Oxigen Influencia Biosintesi Acid gras Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Torulaspora delbrueckii |
Localització | C 12/86 |
Títol | Influencia de la clarificacion de mostos de vendimias blancas sobre la fermentacion alcoholica |
Autor | LARUE, F. FROUDIERE, I. |
Dades Font | IV Cursos de la Rioja 89 - - V: - N: , Pg: 27-41 |
Descriptors | Clarificacio Most Raim blanc Fermentacio alcoholica Vi blanc Vinificacio |
Localització | 663.252.4 Fer |
Títol | Influencia de los micronutrientes en la fermentacion alcoholica de levaduras tipo Saccharomices cerevisiae CEG |
Autor | PALACIOS, A. SANTIAGO, L. MACIAS, C. RASINES, G. NAVASCUES, E. RODRIGUEZ, P. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2002 - V: LVII- N: 2912, Pg: 1830-1836 |
Descriptors | Micronutrients Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Llevats Mineral Vitamina Compostos volatils |
Títol | Influencia de los residuos de plaguicidas en la fermentacion alcoholica |
Autor | OLIVA, J. NAVARRO, G. BARBA, A. NAVARRO, S. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 153-156 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Influencia Residus Plaguicides Enologia |
Títol | Influencia del SO2 en el consumo de compuestos nitrogenados durante la fermentacion alcoholica de mostos esterilizados por pulsos electricos de alta intensidad (PEAI) |
Autor | GARDE CERDAN, T. |
Dades Font | Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 52-56 |
Descriptors | SO2 Compostos nitrogenats Fermentacio alcoholica Most Esterilitzacio Pols electric d'alta intensitat PEAI |
Títol | Influencia del contenido del fungicida pirimetanil en la evolucion de la fermentacion alcoholica en un mosto sintetico |
Autor | VAQUERO FERNANDEZ, L. MARTINEZ SORIA, M.T. FERNANDEZ ZURBANO, P. PONS JUBERA, B. LOPEZ ALONSO, M. SANZ ASENSIO, J. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 111-113 |
Descriptors | Fungicides Pirimetanil Fermentacio alcoholica Most sintetic |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Influencia del desfangado en la calidad del vino. Evolucion de la fermentacion alcoholica. |
Autor | LOPEZ, R. SANTAMARIA, M. P. GUTIERREZ, A. R. INYIGUEZ CRESPO, M. GONYI, M |
Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 50-56 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Vi Desfangament Qualitat Most Clarificacio |
Títol | Influenza dei residui di prodotti pesticidi sulla fermentazione alcolica dei mosti e sulla qualita dei vini |
Autor | SCHOPFER, J.F. |
Dades Font | L?Enotecnico - Dicembre 1985 - V: - N: , Pg: 59-67 |
Descriptors | Residus Pesticides Fermentacio alcoholica Most Vi |
Localització | C 20/30 |
Títol | Influenza dei residui di prodotti pesticidi sulla fermentazione alcolica dei mosti e sulla qualita dei vini |
Autor | SHOPFER, J.F |
Dades Font | L'Enotecnico - gener 1986 - V: - N: , Pg: 59-67 |
Descriptors | Vi Qualitat Fermentacio alcoholica Residus Pesticides Most |
Localització | C 7/121 |
Títol | Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim |
Localització | C 7/70 |
Títol | Inhibition of Yeast Growth by Octanoic and Decanoic Acids Produced during Ethanolic Fermentation |
Autor | VIEGAS, C. ROSA, M. F. SA-CORREIA, I. NOVAIS, J. M. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - gener 1989 - V: - N: 1, Pg: 21-28 |
Descriptors | Llevats Creixement Fermentacio etanolica Acid octanoic Acid decanoic Fermentacio alcoholica |
Localització | C 6/51 |
Títol | Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most |
Localització | C 9/15 |
Títol | Interacciones entre microorganismos durante la fermentacion vinica |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Aire, agua y suelo en la produccion de uva para vino de calidad - 2003 - V: Curso Rioja 18ns 2003, Haro, Rioja- N: , Pg: 9-22 |
Descriptors | Microorganismes Fermentacio vinica Llevats Fermentacio alcoholica Bacteris acetics |
Localització | 634.814.2 CUR |
Títol | Investigaci?n y ciencia: Evolucion del grado medio de polimerizazcion (mDP) de los taninos en vinos tintos de Monastrell con diferente contenido polifenlico durante la micro-oxigenacion. |
Autor | CANO LOPEZ, M. PARDO MINGUEZ, F. LOPEZ ROCA, M. [ET AL.] |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l?interior d?Enologos)- N: 85, Pg: 40-46 |
Descriptors | Microoxigenacio Tanins Polimeritzacio Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica |
Títol | Kinetics of Production and Consumption of Organic Acids During Alcoholic Fermentation by Saccharomyces cerevisae |
Autor | RAMON-PORTUGAL, F. SEILLER, I. TAILLANDIER, P. FAVAREL, J.L. NEPVEU, F. STRHAIANO, P. |
Dades Font | Food Technology and Biotechnology ISSN: 1330-9862 - october 1999 - V: - N: 37, Pg: 235-240 |
Descriptors | Saccharomyces Llevats Fermentacio alcoholica Acid malic |
Localització | C 15/67 |
Títol | L'azote assimilable dans le mout de raisin: quelles methodes pour determiner sa teneur? |
Autor | CASALTA, E. SABLAYROLLES, J.M. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 13-16 (cahier technique) |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Most Llevats Fermentacio alcoholica |
Títol | La fermentation alcoolique. Une source d'amines biogenes |
Autor | SCHNEIDER, I. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 38-42 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Amines biogenes Brettanomyces Dekkera Hanseniaspora vineae Torulaspora delbrueckii |
Títol | La fertilisation foliaire de la vigne et ses consequences sur les mouts et les vins |
Autor | DUFOURCQ, T. DAVAUX, F. CHARRIER, F. POUPAULT, P. SCHNEIDER, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 40-43 |
Descriptors | Fertilitzacio foliar Vinya Tiols Pulveritzacio foliar Compostos aromatics Fermentacio alcoholica Nitrogen Sofre |
Títol | La influencia del ergosterol y del oxigeno sobre el metabolismo del geraniol, durante la fermentacion alcoholica |
Autor | VAUDANO, E. GARCIA MORUNO, E. DI ESTEFANO, R. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Ergosterol Oxigen Metabolisme Geraniol Fermentacio alcoholica |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | La temperature. Un parametre essentiel pour le controle de la fermentation alcoolique |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 27-28 |
Descriptors | Temperatura Fermentacio alcoholica Impacte Qualitat Tecnologia |
Títol | La thermo-detente, une nouvelle dimension apportee a la thermovinification |
Autor | DUBERNET, M. et al. |
Dades Font | Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2005 - V: - N: 214, Pg: 24-28 |
Descriptors | Termovinificacio Vinificacio Fermentacio alcoholica |
Títol | Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre. |
Autor | PARFAIT, A. JOURET, C. |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles. ISSN: 0019-9311 - 1980 - V: - N: , Pg: 721-724 |
Descriptors | Sucre Glicerol Fermentacio alcoholica Analisi Produccio Determinacio Composicio Defectes Control de qualitat Rom |
Localització | C 4/133 |
Títol | Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre |
Autor | PARFAIT, A. JOURET, C. |
Dades Font | Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 VOL 97 - 1980 - V: - N: 7/8, Pg: 721-724 |
Descriptors | Glicerol Fermentacio alcoholica Sucre Rom Begudes alcoholiques Formacio Llevats |
Localització | C 4/37 |
Títol | Les besoins azotes de onze levures mieux cernes. fermentacions alcooliques |
Autor | |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2007 - V: - N: 331, Pg: 44-45 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats Nitrogen |
Títol | Les non-Saccharomyces et leur expression lors de la fermentation alcoolique: cas specifique de Torulaspora Delbrueckii |
Autor | RENAULT, P. EHSANI, M. BELY, M. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet/Aout/Septembre 2010 - V: - N: 242, Pg: 8-15 |
Descriptors | Saccharomyces Fermentacio alcoholica Torulaspora delbrueckii Variabilitat Llevats Acidesa volatil Fenols volatils |
Títol | Levaduras autoctonas de Navarra (I). Estudio especiologico de levaduras vinicas autoctonas de Navarra. |
Autor | LEON, M. A. de SUBERVIOLA, J. SUAREZ, J. A. ARROYO, V. |
Dades Font | Navarra Agraria ISSN: 0214-6401 - juliol-agost 1994 - V: - N: 85, Pg: 23-29 |
Descriptors | Llevats Fermentacio alcoholica Espanya Navarra Cultiu Analisi |
Localització | C 5/99 |
Títol | Levures non-Saccharomyces, Les. Dynamique et caracterisation durant les etapes pre-fermentaires et la fermentation alcoolique |
Autor | ZOTT, K. LONVAUD-FUNEL, A. MASNEUF-POMAREDE, I. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 11-12 |
Descriptors | Llevats No saccharomyces Prefermentacio Etapes prefermentatives Fermentacio alcoholica Vinificacio en negre |
Títol | Liberacion y formacion de aromas varietales a partir de precursores "glicosidicos" procedentes de variaciones neutras durante el transcurso de la fermentacion alcoholica |
Autor | LOSCOS, N. HERNANDEZ ORTE, P. CACHO, J. FERREIRA, V. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 116-118 |
Descriptors | Glicosid Saccharomyces cerevisiae Vi Fermentacio alcoholica Fermentacio Aroma |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Los micronutrientes en la fermentacion alcoholica del vino. Nutrientes convencionales frente a nutrientes organicos |
Autor | MACIAS, C. RASINES, G. RODRIGUEZ, P. PALACIOS, A. SANTIAGO, L. O.JULIEN, A. TRIOLI, G. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2002 - V: II- N: 7, Pg: 27-36 |
Descriptors | Micronutrients Nutrients Fermentacio alcoholica Nutrients organics Nutrients convencionals Vi |
Títol | Maitrise de la teneur en acidite volatile et du deroulement de la fermentation alcoolique des vins de paille du Jura |
Autor | GERBAUX, V. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Desembre-Janvier 2009-2010 - V: - N: 239, Pg: 6-12 |
Descriptors | Vi Jura Fermentacio alcoholica Acidesa volatil Grau alcoholic Llevats |
Títol | Management des mannoproteines |
Autor | CHARPENTIER, C. ESCOT, S. FEUILLAT, M. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 721-734 |
Descriptors | Mannoproteines Utilitzacio Fermentacio alcoholica Llevats Envelliment del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Memoria de la estancia en practicas en la estacion de viticultura y enologia de Navarra (EVENA) |
Autor | RIPA ZUDAIRE, Raul |
Dades Font | - Juny 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Navarra DO Celler Verema Vinificacio Fermentacio alcoholica Fermentacio Maceracio carbonica Llevats Laboratori |
Localització | (043) RIPA ZUDAIRE |
Títol | Memoria de vinificacion. Estudio de la fermentacion malolactica simultanea con la alcoholica en elaboracion del tempranillo con L.oenos |
Autor | FUENTE, J. |
Dades Font | - Juny 1991 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Vinificacio Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Celler Torres Ull de llebre Tempranillo Leuconostoc oenos |
Localització | (043) FUENTE RUS |
Títol | Metabolisme des bacteries acetiques dans le mout de raisin. Consequences a l'egard de la fermentation alcoolique et malolactique |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 247-255 |
Descriptors | Bacteris acetics Metabolisme Most Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica |
Localització | C 16/22 |
Títol | Metabolisme et production de composes soufres par la levure |
Autor | MINARIK, E |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 559 - 1977 - V: - N: , Pg: 640-648 |
Descriptors | Compostos sulfurosos Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Produccio Vinificacio Vi Fermentacio Reduccio Sulfat Sulfit Fermentacio alcoholica Enzims Sulfur d'hidrogen |
Localització | C 4/90 |
Títol | Microvinificacicons a l'estacio enologica de Reus. Inoculacio de bacteris malolactics homofermentatius a l'inici de la fermentacio alcoholica. |
Autor | MOLONS PUIG, Judith |
Dades Font | - 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Estada en practiques Reus Microvinificacio Fermentacio alcoholica Inoculacio |
Localització | (043) MOLONS PUIG |
Títol | Millora de la fermentacio alcoholica en condicions extremes |
Autor | SALMON, J.M. ORTIZ-JULIEN, A. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 18-22 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats vinics Fisiologia Rehidratacio Esterol Membrana plasmatica |
Títol | Mise en evidence d'une production de proteases exocellulaires par les levures au cours de la fermentation alcoolique du mout de raisin |
Autor | FEUILLAT, M. BRILLANT, G. ROCHARD, J. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 37-52 |
Descriptors | Most Raim Fermentacio alcoholica Llevats Proteases exocel.lulars |
Localització | C 8/111 |
Títol | Mise en oeuvre de la synergie entre une preparation enzymatique et une levure pour augmenter et stabiliser la couleur des vins rouges |
Autor | FERMENT, E. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 8-10 |
Descriptors | Color del vi Vi negre Preparat enzimatic Estabilitzacio del color Llevats Pigment Syrah Fermentacio alcoholica |
Títol | Mixed columns made to order in gas chromatography. IV. Isothermal selective separation of alcoholic and acetic fermentation products |
Autor | CABEZUDO, M. D. |
Dades Font | Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 16 - febrer 1978 - V: - N: , Pg: 61-67 |
Descriptors | Fermentacio acetica Fermentacio alcoholica Cromatografia de gasos Programa informatic Informatica Components volatils Begudes alcoholiques Vi Cervesa Whisky Brandi Composicio Analisi |
Localització | C 4/2 |
Títol | Modelizacion y simulacion enologica |
Autor | MARIN ARROYO, R. |
Dades Font | VV VITIVINICULTURA ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1996 - V: - N: 76-77, Pg: 50-55 |
Descriptors | Simulacio enologica Enologia Vinicultura Modelitzacio enologica Fermentacio alcoholica Celler |
Títol | New developments in wine microbiology |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 1, Pg: 1-10 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Vi Microbiologia Raim |
Localització | C 7/61 |
Títol | Nitrogen demand of different yeast strains during alcoholic fermentation. Importance of the stationary phase |
Autor | MANGINOT, C. ROUSTAN, J.L. SABLAYROLLES, J.M. |
Dades Font | Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - November-December 1998 - V: 23- N: , Pg: 511-517 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Assimilacio de nitrogen Nitrogen Llevats enologics |
Localització | C 17/21 |
Títol | Noueaux adjuvants oenologiques possibles d'origine levurienne |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 143-164 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Fermentacion malolactica Llevats Macromolecules |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Nouvelles alternatives pour le collage des mouts raisins blancs |
Autor | RENOUF, V. LOUAZIL, P. IRTUMENDI, N. MOINE, V. DAULNY, B. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 30-33 |
Descriptors | Vi blanc Clarificacio de vi Qualitat organoleptica Fermentacio alcoholica |
Títol | Nutrition azotee et levure |
Autor | CABOULET, D. ROY, A. DUCASSE, M.A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 26-28 |
Descriptors | Elaboracio de vi Qualitat aromatica Fermentacio alcoholica Fermentacio del most Fermentacio |
Títol | Optimissation et simplification de l'apport de nutriments pour securiser les fermentations alcooliques |
Autor | DORIGNAC, E. GILIA, J.F. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 32-34 |
Descriptors | Fermentacio Fermentacio alcoholica Tecniques de vinificacio Optimitzacio |
Títol | Optimizacion de las prestaciones de las levaduras de la gama Vitilevure: el Procedimiento YSEO |
Autor | SIECZKOWSKI, N VIALATTE, M. |
Dades Font | Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Septiembre 2007 - V: - N: 111, Pg: 44-46 |
Descriptors | Vi Llevats Fermentacio alcoholica Produccio |
Títol | Oxygenation et fermentation alcoolique |
Autor | MASNEUF, I. |
Dades Font | Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 177-179 |
Descriptors | Oxigenacio Oxigen Fermentacio alcoholica Aireacio del most |
Títol | Paradas de fermentacion: causas y soluciones |
Autor | NAVARRO GARCIA, G. NAVARRO GARCIA, S. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 51-58 |
Descriptors | Parada fermentativa Solucions Causes Fermentacio alcoholica Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura Practiques enologiques |
Títol | Pesticidi impiegati in viticoltura e lieviti vinari |
Autor | FARRIS, G. A. BUDRONI, M. |
Dades Font | Enotecnico - juliol-agost 1987 - V: - N: , Pg: 87-91 |
Descriptors | Pesticides Viticultura Vi Fermentacio Fermentacio alcoholica Residus |
Localització | C 7/31 |
Títol | Pilotage automatique de la temperature de fermentation en conditions oenologiques |
Autor | SABLAYROLLES, J.M. BARRE, P. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 239-251 |
Descriptors | Temperatura de fermentacio Fermentacio alcoholica Enologia Pilotatge |
Localització | C 14/69 |
Títol | Pilotage de l'elaboration de vins blancs de profil aromatique thiol |
Autor | LAGARDE, C. BERNARD, N. CROS, S [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 33-35 |
Descriptors | Gestio de la qualitat enologica Vi blanc Potencial aromatic Elaboracio de vi Verema Fermentacio alcoholica Tiols aromatics Tiols |
Títol | Prevention du risque Brettanomyces par l'utilisation d'outils analytiques innovants et la gestion rigoureuse du process d'elaboration |
Autor | MURAT, M.L. et al. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 23-27 |
Descriptors | Brettanomyces Elaboracio Alteracions Vinifcacio Prefermentacio Fermentacio alcoholica |
Títol | Propiedad de las levaduras autoctonas y de las levaduras comerciales en la vinificacion |
Autor | GONZALEZ, S. BARRIO, E. QUEROL, S. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 42-46 |
Descriptors | Llevats Fermentacio alcoholica Llevats autoctons |
Títol | Protease A activity and nitrogen fractions released during alcoholic fermentation and autolysis in enological conditions |
Autor | ALEXANDRE, H. HEINTZ, D. CHASSAGNE, D. GUILLOUX-BENATIER, M. CHARPENTIER, C. FEUILLAT, M. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2001 - V: - N: 26, Pg: 235-240 |
Descriptors | Autolisi Proteases Aminoacid Peptid Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Llevats |
Localització | C 16/15 |
Títol | Puesta a punto y validacion de un reactor continuo de dos etapas para el estudio de la fermentacion alcoholica en condiciones enologicas |
Autor | ALEIXANDRE-TUDO, J.L. ROS, C. ALEIXANDRE, J.L. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 77-91 |
Descriptors | Reactor Reactor continu Fermentacio Fermentacio alcoholica Condicions enologiques Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Redemarrer une fermentation alcoolique arretee. Optimisation du protocole de mise en oeuvre |
Autor | SILVANO, A. PILLET, O. RAYNAL, C. RAGINEL, F. ORTIZ, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 52-55 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Rehidratacio Aclimatacio |
Títol | Relationship between H2S-producing strains of wine yeast and different fermentation conditions |
Autor | TAMAYO, C. UBEDA, J. BRIONES, A. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 45 - 1999 - V: - N: 4, Pg: 343346 |
Descriptors | Sulfur d'hidrogen Llevats Vi Fermentacio alcoholica |
Localització | C 14/57 |
Títol | Relationship between sugar uptake kinetics and total sugar consumption in different industrial Saccharomyces cerevisiae strains during alcoholic fermentation |
Autor | SALMON, J. M. MAURICIO, J. C. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 89-94 |
Descriptors | Cinesi d'elevament del sucre Consum de sucre Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 11/65 |
Títol | Research Note. Commercial trial of winemaking using two selected starters of saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content. |
Autor | FATICHENTI, F. FARRIS, G.A. DEIANA, P. CECCARELLI, S. SERRA, M |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 236-240 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid malic Fermentacio alcoholica |
Localització | C 8/83 |
Títol | Resolution oeno 1/92 : procedes puor limiter la formation de mousse |
Autor | |
Dades Font | XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Escuma Most Formacio Reglament |
Localització | C 2/6 |
Títol | Role de le levure dans la transformation de certains constituants volatils du bois de chene au cours de l'elaboration en barrique des vins blancs secs |
Autor | MARSAL, F |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x VOL 22 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-38 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Vinificacio Vi blanc sec Llevats Botes de roure Components volatils Aroma |
Localització | C 3/27 |
Títol | Role des microorganismes dans la formation de substances combinant le SO2 |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 652-653 - 1985 - V: - N: , Pg: 590-604 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Conservacio Microorganismes Llevats Fermentacio alcoholica Most Bacteris lactics Botrytis cinerea Podridura grisa Botritis Fongs Bacteris acetics Microflora |
Localització | C 4/91 |
Títol | Saccharomyces cerevisiae no marca diferencias en el grado alcoholico. Caracterizacion del rendimiento de las levaduras |
Autor | PALACIOS, A. AUGUSTIN, CH. SOTO, F. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4429-4434 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Llevats Llevats vinics Fermentacio alcoholica Graduacio alcoholica Graduacio Dades estadistiques |
Títol | Securisation et gain de temps. Co-inoculation levures/bacteries |
Autor | SI. S. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 38-40 |
Descriptors | Coinoculacio Brettanomyces Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Fermentacio retardada Llevats Bacteris Llevats seleccionats Elaboracio e vi Amines biogenes Beaujolais Sofre Sulfitatge Bacteris lactics Vi jove Fermentacio en blanc |
Títol | Seguimiento continuo de microfermentaciones alcoholicas mediante la resonancia magnetica nuclear de proton |
Autor | LOPEZ-RITUERTO. E. ANTON, I. AVENOZA, A. [et al.] |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 271-273 |
Descriptors | RMN Fermentacio alcoholica |
Localització | 663.2(063) Con |
Títol | Seleccion de una cepa enologica con caracter prevalente. Estudio preliminar de los resultados de fermentacion |
Autor | ALVAREZ, J.M. DE PAOLA, M. PULVIRENTI, A. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2005 - V: VII- N: 37, Pg: 32-38 |
Descriptors | Cep enologic Prevalent Fermentacio alcoholica Fermentacio Seleccio Llevats Tempranillo |
Títol | Selection d?une nouvelle souche de levure beaujolaise pour les vins rouges fruites: RB 4 |
Autor | LEMPEREUR, V. BOISSON, R. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 29-32 |
Descriptors | Vi negre Llevats Fermentacio alcoholica |
Títol | Sensor de fibra optica para la medicion en linea de solidos |
Autor | CARCEL, L.M. CRESPO, R. PEREZ, M.A. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2009 - V: LXIV- N: 3271, Pg: 1670-1674 |
Descriptors | Terbolesa Vi Fermentacio alcoholica Turbidimetria Tempranillo Cigales DO Sensor Most |
Títol | Temperatures : deux solutions pour les maitriser |
Autor | |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1990 - V: - N: 144, Pg: 47-56 |
Descriptors | Vi Temperatura Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Estabilitzacio Vi blanc Vi negre Bomba de calor reversible Most Fred Calor Cost |
Títol | The influence of Cu Concentration on ethanolic fermentation by Saccharomyces cerevisiae |
Autor | AZENHA, M. VASCONCELOS, M.T. MORADAS FERREIRA, P. |
Dades Font | Journal of Bioscience and Bioengineering ISSN: 1389-1723 - 2000 - V: 90- N: 2, Pg: 163-167 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Most Toxicitat Saccharomyces cerevisiae Coure |
Localització | C 17/23 |
Títol | The influence of pesticides (particularly Botrytis fungicides) on alcoholic fermentation |
Autor | SCHNEIDER, I. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 541-547 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Pesticides Vi |
Títol | Thermoregulation. Optimisations de la conception des installations et de la supervision pour une parfaite maitrise des temperatures et de nouvelles apllications oenologiques |
Autor | BASQUIAT, M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 49-51 |
Descriptors | Termoregulacio Maceracio prefermentativa Fermentacio alcoholica Maceracio postfermentativa Fermentacio malolactica Instal?lacions |
Títol | Trouver le bon equilibre. Debourbage des mouts blancs. |
Autor | FEUILLAT, M. |
Dades Font | Viti. De la vigne au vin. ISSN: 0757-4673 - febrer 1995 - V: - N: 195, Pg: 49-50 |
Descriptors | Most blanc Clarificacio Col.loide Llevats Fermentacio alcoholica Llot Fermentacio |
Títol | Utilisations pratiques de la cytometrie de flux pour les suivi des levures en oenologie |
Autor | GERBAUX, V. THOMAS, J. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 8-13 |
Descriptors | Citometria de flux Llevats Brettanomyces Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vi negre Control microbiologic |
Títol | Vinificaciones comparadas en tinto tradicional y por maceracion carbonica, de Vitis Vinifera, variedad Monastrell : IV.Pectinas |
Autor | NAVARRO, G...[et al] |
Dades Font | Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 40 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 369-373 |
Descriptors | Monastrell Maceracio carbonica Most Fermentacio alcoholica Pectina Vinificacio Vi negre Clarificacio Filtracio |
Localització | C 4/96 |
Títol | Vinos blancos dulces |
Autor | LLANOS COMPANY, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4453-4458 |
Descriptors | Vi blanc Vi dol? Vi blanc dol? Fermentacio alcoholica Analisi sensorial |
Títol | Zum wirkungsmechamismus von Dichlofluanid (N,N-Dimethyl-N'-phenyl-[N'-Fluordichlormethylthio]-Sulfamid) |
Autor | DITTRICH, H. H. ISSINGER, O. G. |
Dades Font | - novembre-desembre - V: - N: , Pg: 651-663 |
Descriptors | Vi Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Pesticides Enzims Diclofluanida |
Localització | C 9/70 |
Títol | pH and trace-elements content in raisin exract industrial-scale alcoholic fermentation |
Autor | AKRIDA, K. DEMERTZIS, P. G. KOUTINAS, A. A. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering - maig 1988 - V: - N: , Pg: 666-669 |
Descriptors | pH Raim Grecia Vinificacio Fermentacio alcoholica Coure Vi Constituents Metall Sucre Alcohol Llevats |
Localització | C 5/67 |