Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Fermentacio alcoholica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 150


Títol Acidificacion del mosto por saccharomyces spp
Autor YERAMIAN, N. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4577-4579
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica Acidesa Acid malic Saccharomyces SPP

Títol Acidite volatile: les conditions de production par les levures
Autor LARUE, F.   ROZES, N.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 113-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 36-38
Descriptors Llevats Acidesa Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Vinificacio Most Vi Temperatura

Títol Activadores biologicos de la fermentacion alcoholica. Empleo de complementos nutritivos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2008 - V: LXIII- N: 3247, Pg: 3466-3468
Descriptors Activadors biologics Fermentacio alcoholica Llevats Llevats vinics

Títol Activation of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae by octanoic acid.
Autor VIEGAS, C. A.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 137 - 1991 - V: - N: , Pg: 645-651
Descriptors Acid octanoic Saccharomyces cerevisiae Llevats Plasma Membrana ATPasa Enzims Cel.lula Citologia Fermentacio alcoholica Toxicitat Determinacio
Localització C 5/60

Títol Actividad Redox de la membrana citoplasmatica : implicacion en la evolucion del potencial Redox y la multiplicacion celular
Autor VINYEGRA, M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1992 - V: - N: 22, Pg: 34-37
Descriptors Llevats Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Multiplicacio cel.lular Fermentacio alcoholica Membrana

Títol Adapter la vinification des rouges a la matiere premiere
Autor I.A.  
Dades Font Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 4-5 (dossier)
Descriptors Vi negre Vinificacio Materia primera Antocians Fermentacio alcoholica Extraccio

Títol Alcohol fermentation by yeasts - the effect of environmental and other variables
Autor JONES, R.P.   PAMMENT, N.   GREENFIELD, P.F.  
Dades Font Process Biochemistry ISSN: 0032-9592 VOL 16 - April/May 1981 - V: - N: , Pg: 42-49
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats
Localització C 13/83

Títol Alcools et aldehydes herbaces (C6) dans les raisins et les mouts en fermentation alcoolique
Autor MESIAS, J.L. et al.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - 1983 - V: - N: 90, Pg: 51-55
Descriptors Alcohol Aldehids Raim Most Fermentacio alcoholica
Localització C 20/76

Títol An inverse correlation between stress resistance and stuck fermentations in wine yeasts. A molecular study
Autor IVORRA, C.   PEREZ-ORTIN, J.E.   DEL OLMO, M.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 64 - 1999 - V: - N: 6, Pg: 698-708
Descriptors Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Estres Llevats Vi
Localització C 14/58

Títol Analisis sobre el numero optimo de aislados para determinar la diversidad de levaduras en la fermentacion
Autor SANTAMARIA, P.   GARIJO, P.   LOPEZ, R.   GUTIERREZ, A.R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 19-21
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Biodiversitat Fermentacio alcoholica Aillament
Localització 663.2 (063) Con

Títol Aplicacion de la ingenieria del frio a la industria enologica. Necesidades frigorificas en bodega.
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-Junio 2002 - V: II- N: 5, Pg: 23-29
Descriptors Enginyeria del fred Industria enologica Enologia Aplicacio Fred Prefermentacio Fermentacio alcoholica Estabilitzacio fisicoquimica

Títol Apparent loss of sugar transport activity in Saccharomyces Cerevisiae may mainly account for maximum ethanol production during alcoholic fermentation
Autor MAURICIO, J.C.   SALMON, J.M.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - July 1992 - V: - N: 7, Pg: 577-582
Descriptors Transport de sucre Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica
Localització C 14/29

Títol Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation
Autor AGUERA, E.   SAMSON, A.   SOLINE, C.   JULIEN ORTIZ, A.   SIECZKOWSKI, N.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 2-11
Descriptors Llevats inactius Fermentacio alcoholica Vi rosat Vi blanc Oxidacio Glutacio Analisi sensorial Tiols

Títol Automatic detection and correction of assimilable nitrogen deficiency during alcoholic fermentation under enological conditions
Autor BELY, M.   SABLAYROLLES, J.M.   BARRE, P.  
Dades Font International Symposium on Nitrogen in Grapes and Wine - June 1991 - V: - N: , Pg: 211-214
Descriptors Fermentacio alcoholica Deficit de nitrogen Nitrogen
Localització 634.817 INT

Títol Automatic detection of assimilable nitrogen deficiencies during alcoholic fermentation in oenological conditions
Autor BELY, M.   SABLAYROLLES, J.M.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of fermentation and bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1990 - V: 70- N: 4, Pg: 246-252
Descriptors Assimilacio de nitrogen Fermentacio alcoholica Condicions enologiques Nitrogen Enologia
Localització C 34/6

Títol Automatizacion mediante inyeccion en flujo de un sistema para el seguimiento de la fermentacion alcoholica de vinos tintos
Autor GONZALEZ RODRIGUEZ, J.   PEREZ JUAN, P.   LUQUE DE CASTRO, M.D.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-078-7 - Mayo 2001 - V: XXIII Jornadas- N: , Pg: 387-398
Descriptors Injeccio en flux Fermentacio alcoholica Vi negre
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Biorregulador especifico para la fermentacion alcoholica de mostos. Impacto sobre la velocidad de fermentacion y sobre las caracteristicas del vino
Autor PELLERIN, P.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo-junio 2003 - V: III- N: 11, Pg: 36-40
Descriptors Fermentacio alcoholica Most Velocitat de fermentacio Caracteristiques del vi Bioregulador

Títol Capacidad de las levaduras enologicas de consumir fructosa. La fermentacion
Autor DUMONT, A.   RAYNAL, C.   RAGINEL, F.[et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3237, Pg: 2502-2507
Descriptors Parada fermentativa Condicions enologiques Sucre Saccharomyces cerevisiae Fructosa Fermentacio alcoholica Llevats Estudi

Títol Caracterisation des levures oenologiques temperatures de fermentation alcoolique et vins roses: jusqu'ou chercher les frigories? Incidence sur le profil aromatique
Autor PILLET, O.   SILVANO, A.   MASSON, G.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 11-18 (Cahier technique)
Descriptors Llevats enologics Temperatura Fermentacio alcoholica Esters Tiols Perfil aromatic

Títol Conocimientos actuales sobre las paradas de fermentacion. Estudio de la vinificacion en blanco
Autor ROZES, NICOLAS  
Dades Font Enologos - Enero-Febrero 2002 - V: IV- N: 15, Pg: 20-24
Descriptors Fermentacio Fermentacio alcoholica Vinificacio en blanc Creixement Aturada fermentativa Saccharomyces cerevisiae Llevats

Títol Constituants des mouts et fermentation alcoolique. Comment optimiser la capacite fermentaire de la levure dans son lilieu
Autor ORTIZ JULIEN, A.   THEODORE, D.   SILVANO, A.   DUMONT, A.   SPECHT, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 45-49
Descriptors Most Fermentacio alcoholica Llevats Nitrogen Macronutrients Esters Oxigen Esterol Micronutrients Mineral Vitamines

Títol Contribucion al estudio superficial del vino. Memoria de la estada en practicas realizada en la coopertiva de la Espluga del Francoli. Campanya 1990-91.
Autor PICAZO MARCO, Xavier  
Dades Font - 1991 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vi Tensio superficial Espluga de Francoli, l' Most Fermentacio alcoholica Most flor Desfangament Bentonita Metode Conca de Barbera DO Perellada Macabeu
Localització (043) PICAZO MARCO

Títol Contribuciones al estudio de fermentaciones artesanales e industriales de Rioja Alavesa : acido sulfhidrico
Autor VINYEGRA, Milagros  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre-octubre 1992 - V: - N: 9-10, Pg: 45-53
Descriptors Fermentacio Vi Vinificacio Rioja Acid sulfhidric Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica

Títol Control optometrico de la fermantacion alcoholica de mostos
Autor LOPEZ, P. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2006 - V: VI- N: 29, Pg: 52-54
Descriptors Fermentacio alcoholica Most Control optometric

Títol DL- lactic acid production and /or degradation by wine yeast during alcoholic fermentation
Autor DELFINI, C.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 40-47
Descriptors Acid lactic Llevats Fermentacio alcoholica
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Desalcoholizacion parcial de vinos durante la fermentacion alcoholica mediante osmosis inversa
Autor FRANCO, E.   BALLESTEROS, F.   FELIPE, E.   HERNANDO, D.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l'interior d'Enologos)- N: 82, Pg: 48-56
Descriptors Desalcoholitzacio Fermentacio alcoholica Osmosi inversa Cinetica fermentativa Concentracio d'alcohol

Títol Description of alcoholic fermentation kinetics. Its variability significance
Autor BELY, M.   SABLAYROLLES, J. M.   BARRE, P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 41 - 1990 - V: - N: 4, Pg: 319-324
Descriptors Cinesi Fermentacio alcoholica Most Llevats
Localització C 10/10

Títol Desenvolupament de les soques diana de llevat per a la industria vinica
Autor CORDERO, R.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2010 - V: 27- N: 92, Pg: 12-14
Descriptors Soques Llevats Industria vinicola Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica

Títol Determination enzymatique de l'acide lactique (1).
Autor SUAREZ, A.   LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - gener 1974 - V: - N: 470, Pg: 5 p.
Descriptors Metode enzimatic Vi Determinacio Acid lactic Enzims Fermentacio alcoholica Vinificacio
Localització FV 470

Títol Deux levures peuvent-elles produire deux vins rouges differents?
Autor USCIDDA, N.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2009 - V: - N: 238, Pg: 9-15
Descriptors Fermentacio alcoholica Vi negre Vinificacio Corsega Llevats Estudi comparatiu

Títol Dinamica de las poblaciones de bacterias acido-lacticas durante la fermentacion alcoholica de mostos de "O Baixo Minyo"
Autor ANGULO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - gener-febrer 1993 - V: - N: 24, Pg: 27-30
Descriptors Fermentacio alcoholica Bacteris acidolactics Densitat cel.lular

Títol Dossier: La fermentation alcoolique. Le veritable pouvoir des levures
Autor CARLIEZ, M.   DELTEIL, D.   LOZANO, L  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - setembre 1994 - V: - N: 190, Pg: 31-46
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica Vi Vinificacio Seleccio Most Constituents Oxigen Nitrogen Tiamina Saccharomyces cerevisiae

Títol Efecto de diferentes antifungicos comerciales frente a levaduras tipo no-Saccharomyces aisladas durante la fermentacion alcoholica de mosto de uva
Autor GALLEGO, A.R.   GONZALEZ, J.A.   GALLARDO, C.S.   ARAUJO, A.B.   RODRIGUEZ, L.A.  
Dades Font Alimetaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2002 - V: XXXIX- N: 337, Pg: 159-162
Descriptors No saccharomyces Antifungics Efecte inhibitori Ribeira Sacra Ourensana Llevats Fermentacio alcoholica Most de ra?m

Títol Efecto de la inoculacion puntual con levaduras comerciales sobre la ecologia de la fermentacion alcoholica en una bodega de la D.O.Ca Rioja
Autor SANTAMARIA AQUILUE, P.   LOPEZ MARTIN, R.   GARIJO JIMENEZ, P.   EPIFANIO FERNANDEZ, S.I.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 187-188
Descriptors Llevats Inoculacio Fermentacio alcoholica Rioja DOQ
Localització 663.2 JOR

Títol Efecto del desfangado y de la temperatura de elaboracion en la fermentacion alcoholica y en la calidad de vinos blancos
Autor SANTAMARIA, P.   LOPEZ, R.   GUTIERREZ, A.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1997 - V: - N: 50, Pg: 12-17
Descriptors Fermentacio alcoholica Desfangament Temperatura

Títol Efecto del enriquecimiento del mosto de uva con manoproteinas parietales de levadura antes d ela fermentacion alcoholica
Autor SUBERVIOLA, J.   CELAYETA, G.   GARCAINDIA, J.   RECIO, E.   SANTIAGO, L.   PALACIOS, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 86-87
Descriptors Enriquiment Most Mannoproteines Llevats Fermentacio alcoholica
Localització 663.2 JOR

Títol Efecto del uso de levaduras inactivas en las paradas de fermentacion. Influencia y variacion de los acidos grasos en el desarrollo de la fermentacion alcoholica
Autor SUAREZ, C.   PALACIOS, A.   SANTIAGO, L.   SANTAMARIA, P.   LOPEZ, R.   GUTIERREZ, A.R.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2003 - V: LVIII- N: 2990, Pg: 4134-4140
Descriptors Llevats inactius Fermentacio Acids grassos Fermentacio alcoholica

Títol Efet combine des niveaux d'azote assimilable et de bourbes: nouveau parametre a prendre en compte pour la maitrise de la fermentation alcoholique
Autor CASALTA, E.   CERVI, M.F.   SABLAYROLLES, J.M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 9-15
Descriptors Fermentacio alcoholica Tecnologia enologica Azot Llevats Elaboracio de vi Vi blanc

Títol Effect of acetic acid bacteria upon the growth and metabolism of yeasts during the fermentation of grape juice, The
Autor DRYSDALE, G.S.   FLEET, G.H.  
Dades Font Journal of applied bacteriology ISSN: 0021-8847 - 1989 - V: - N: 67, Pg: 471-481
Descriptors Bacteris Acid acetic Acetobacter Metabolisme Llevats Fermentacio alcoholica Most Gluconobacter Saccharomyces cerevisiae Kloeckera apiculata Candida stellata Acetat d'etil
Localització C 9/133

Títol Effect of the nutrient evolution during grape ripening on the alcoholic fermentation dynamics. Experiments with pignoletto and riesling cultivars
Autor GUERZONI, E.   SOLARI, C.   MARCHETTI, R.  
Dades Font Sciences des aliments ISSN: 0240-8813 VOL 9 - 1989 - V: - N: 2, Pg: 267-284
Descriptors Raim Llevats Fermentacio Fermentacio alcoholica
Localització C 8/102

Títol Effect of three Saccharomyces cerevisiae strains on the volatile composition of Albari?o wines
Autor VILANOVA, M.   MASNEUF-POMAREDE, I.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 221-227
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Llevats Albarinyo Components volatils Vi Fermentacio alcoholica Analisi quimica Alcohol Esters Albari?o

Títol Effet de steroides de la canne a sucre sur des levures en fermentation alcoolique
Autor BOURGEOIS, P.   FAHRASMANE, L.  
Dades Font Canadian Institut of Food Science and Technology Journal - 1998 - V: - N: 5, Pg: 555-557
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica
Localització C 13/106

Títol Eficacia del tratamiento antibotritico con Switch en uvas de la variedad Mencia e influencia sobre la fermentacion alcoholica y la calidad de los vinos obtenidos
Autor BLANCO, P. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2004 - V: IV- N: 21, Pg: 43-47
Descriptors Switch Mencia Fermentacio alcoholica Qualitat del vi Malalties de la vinya Fongs Tractament antibotritic

Títol El vi: una biocatalisi d'alta expressio
Autor FERRER, S.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 3-4
Descriptors Elaboracio de vi Bioquimica Derivats Fermentacio alcoholica

Títol Enological problems associated with uncontrolled Lactobacillus spp. growth
Autor EDWARDS, C.G.   MILLS, J.M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 199-212
Descriptors Lactobacillus spp. Influencia Fermentacio alcoholica Bacteris Enologia
Localització 663.2 SYM

Títol Estudi e l'efecte del microcel a la fermentacio alcoholica. Memoria d'estada en practiques a les bodegues Alexandre Bonnet
Autor BARBA, L. M.  
Dades Font - Juny 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Fermentacio alcoholica Microcel Champagne Vins Vinificacio
Localització (043) BARBA ESTADELLA

Títol Estudio de la captacion de nitrogeno por la levadura durante la fermentacion alcoholica
Autor BELTRAN, G.   BAIGES, I.   NOVO, M.T.   CHIVA, R.   GUILLAMON, J.M.   MAS, A.   ROZES, N.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 201-203
Descriptors Nitrogen Llevats Fermentacio alcoholica
Localització 663.2 JOR

Títol Ethanol tolerance and activity of plasma membrane ATPase in Kluyveromyces marxianus and Saccharomyces cerevisae
Autor ROSA,M. F.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology - 1992 - V: - N: , Pg: 23-27
Descriptors Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae ATPasa Etanol Protons
Localització C 3/91

Títol Etude du carbamate d'ethyle dans les vins
Autor BERTRAND, M. A.   INGARGIOLA, M. C.  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 952, Pg: 4 p.
Descriptors Carbamat d'etil Vi Analisi Control de qualitat Dosificacio Dosatge Determinacio Identificacio Fran?a Llevats Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Envelliment Bacteris
Localització FV 952

Títol Evolucio i caracteritzacio de llevats durant el proces de fermentacio espontania de most procedent de carinyena negra de la DO Emporda-Costa Brava
Autor COLLDECARRERA, M.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842-X VOL 10 - 4t trimestre 1993 - V: - N: 28, Pg: 18-26
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats Vinificacio Vi Emporda-Costa Brava DO Most Carinyena negre Cari?ena negra

Títol Evolucion de las tecnicas de vinificacion en respuesta a los cambios climaticos
Autor MOUTOUNET, M.  
Dades Font V Foro mundial del vino ISSN: 978-84-8125-305-4 (ISBN) - Marzo 2006 - V: - N: , Pg: 63-70
Descriptors Canvi climatic Practiques enologiques Tecniques de vinificacio Noves tecnologies Vi Sucre Most Desalcoholitzacio Destil?lacio Fermentacio alcoholica
Localització 634.8:663.2 For

Títol Evolucion del contenido de los fungicidas cyprodinil y fludioxonil durante la fermentacion alcoholica de mostos sinteticos
Autor SAEZ HERNAEZ, A.   MARTINEZ SORIA, M.T.   LOPEZ ALONSO, M.   SANZ ASENSIO, J.   PONS JUBERA, B.   FERNADEZ ZURBANO, P.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 285-287
Descriptors Fungicides Ciprodinil Fludioxonil Fermentacio alcoholica Most sintetic
Localització 663.2 JOR

Títol Evolucion del perfil aromatico al final de la fermentacion alcoholica en vinos airen inoculados con una levadura seleccionada en la D.O.Mancha
Autor PALACIOS, A.   HUERTA, T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 455-466
Descriptors Perfil aromatic Fermentacio alcoholica Vi airen Vi inoculat Llevats La Mancha DO La Manxa DO
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156
Descriptors Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire
Localització C 9/134

Títol Exocellular polysaccharides from Saccharomyces in wine
Autor DUBOURDIEU, D.   LLAUBERES, R. M.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 41 - 1987 - V: - N: , Pg: 277-286
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Cromatografia de gasos Polisacarids Vi blanc Temperatura Llevats Produccio Emmagatzematge Glucosid Sacarid Posit Sediment Fermentacio alcoholica Solatge
Localització C 4/101

Títol Expression levels and patterns of glycolytic yeast genes during wine fermentation
Autor PUIG, S.   PEREZ-ORTIN, J.E.  
Dades Font Systematic Applied Microbiology ISSN: 0723-2020 VOL 23 - 2000 - V: - N: , Pg: 300-303
Descriptors Glicolisi Llevats Vi Expressio genetica Fermentacio alcoholica
Localització C 15/12

Títol Facteurs technologiques et oenologiques de maitrise des sulfites en fermentation alcoolique
Autor PIC-BLATEYRON, L.   PLADEAU, V.   GRANES, D.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 17-23 (cahier technique)
Descriptors Factors tecnologics Sulfit Fermentacio alcoholica Vinificacio

Títol Fermentaciones a bajas temperaturas (13QC). Efectos de las cepas de levaduras y la adicion de nutrientes
Autor LLAURADO, J.   CONSTANTI, M.   ROZES, N.   MAS, A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 87-92
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats Nutrients Addicio

Títol Fermentaciones alcoholica y malolactica en vinos y sidras. Aspectos microbiologicos
Autor HERRERO, M.   DE LA ROZA, C.   GARCIA, L. A.   DIAZ, M.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVII - mar? 1998 - V: - N: 2, Pg: 61-66
Descriptors Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vinificacio Sidra Inoculacio Control de fermentacio Saccharomyces cerevisiae

Títol Fermentation alcoholique
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 8-11
Descriptors Fermentacio alcoholica Fermentacio Elaboracio de vi Sulfitatge Verema
Localització C 24/321

Títol Fermentation alcoolique. Les levures, unse source de SO2
Autor E.T.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2010 - V: - N: 364, Pg: 34-36
Descriptors SO2 Fermentacio alcoholica Llevats Sofre Sulfitatge Riscos microbiologics

Títol Formacion de aminas biogenas durante fermentaciones alcoholicas espontaneas e inoculadas de mostos blancos: efecto del SO2
Autor GARDE-CERDAN, T. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Enero-Febrero 2007 - V: - N: 108, Pg: 55-61
Descriptors Amines biogenes Fermentacio alcoholica Most blanc Compostos nitrogenats Fermentacio espontania Fermantacio inoculada Most Vi Saccharomyces cerevisiae

Títol Formacion de compuestos sulfurados volatiles durante la fermentacion alcoholica
Autor CALDENTEY, P.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 3 - novembre-desembre 1992 - V: - N: 11-12, Pg: 40-44
Descriptors Vi Fermentacio alcoholica Components volatils Aroma Sulfat Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre

Títol Formation of Terpenes by Yeast during Alcoholic Fermentation
Autor HOCK, R.   BENDA, I.   SCHREIER, P.  
Dades Font Z Lebensm Unter Forsch - 1984 - V: - N: , Pg: 450-452
Descriptors Terpens Llevats Fermentacio alcoholica
Localització C 21/11

Títol Glycerol production of various strains of saccharomyces
Autor RADLER, F   SCHUTZ, H  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 33 - november 1982 - V: - N: 1, Pg: 36-40
Descriptors Llevats Saccharomyces Glicerol Vi Fermentacio alcoholica
Localització C 15/38

Títol Importancia de los micronutrientes en la fermentacion alcoholica
Autor PALACIOS, A.   SANTIAGO, L.   MACIAS, C.   RASINES, G.   NAVASCUES, E.   RODRIGUEZ, P.  
Dades Font Enologos - Abril-Mayo 2002 - V: IV- N: 17, Pg: 18-20
Descriptors Micronutrients Zinc Magnesi Coure Potassi Biotina Tiamina Fermentacio alcoholica Most

Títol Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee
Autor POLO, M.C.   MARTIN CORDERO, P.   CABEZUDO, M.D.  
Dades Font Bulletin de l'OIV ISSN: 0029-7127 - 1984 - V: - N: 638, Pg: 312-321
Descriptors Caracteristiques varietals del most Most Fermentacio alcoholica Llevats
Localització C 1/46

Títol Influence des caracteristiques varietales de mouts de cepages differents sur la fermentation alcoolique par une seule souche de levure selectionnee
Autor POLO, M. C.   MARTIN-CORDERO, P.   CABEZUDO, M. D.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 638 - 1984 - V: - N: , Pg: 312-321
Descriptors Analisi discriminant Vi Vinya Varietats Most Fermentacio alcoholica Llevats Vi varietal Raim blanc Raim negre Identificacio Estadistiques
Localització C 4/85

Títol Influence of galvanic field on Saccharomyces cerevisiae in grape must fermentation, The
Autor BEROVIC, M.   POTOCNIK, M.   STRUS, J.  
Dades Font Vitis. Journal of Grapevine Research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 117-122
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Sauvignon blanc Vi HPLC GC Glicerol Acid lactic ADN DNA

Títol Influence of oxygen on the biosynthesis of cellular fatty acids, sterols and phospholipids during alcoholic fermentation by Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii
Autor MAURICIO, J.C.   MILLAN, C.   ORTEGA, J.M.  
Dades Font World Journal of Microbiology & Biotechnology - 1998 - V: - N: 3, Pg: 405-410
Descriptors Oxigen Influencia Biosintesi Acid gras Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Torulaspora delbrueckii
Localització C 12/86

Títol Influencia de la clarificacion de mostos de vendimias blancas sobre la fermentacion alcoholica
Autor LARUE, F.   FROUDIERE, I.  
Dades Font IV Cursos de la Rioja 89 - - V: - N: , Pg: 27-41
Descriptors Clarificacio Most Raim blanc Fermentacio alcoholica Vi blanc Vinificacio
Localització 663.252.4 Fer

Títol Influencia de los micronutrientes en la fermentacion alcoholica de levaduras tipo Saccharomices cerevisiae CEG
Autor PALACIOS, A.   SANTIAGO, L.   MACIAS, C.   RASINES, G.   NAVASCUES, E.   RODRIGUEZ, P.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2002 - V: LVII- N: 2912, Pg: 1830-1836
Descriptors Micronutrients Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Llevats Mineral Vitamina Compostos volatils

Títol Influencia de los residuos de plaguicidas en la fermentacion alcoholica
Autor OLIVA, J.   NAVARRO, G.   BARBA, A.   NAVARRO, S.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 153-156
Descriptors Fermentacio alcoholica Influencia Residus Plaguicides Enologia

Títol Influencia del SO2 en el consumo de compuestos nitrogenados durante la fermentacion alcoholica de mostos esterilizados por pulsos electricos de alta intensidad (PEAI)
Autor GARDE CERDAN, T.  
Dades Font Alimentacion, Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Diciembre 2006 - V: XXV- N: 218, Pg: 52-56
Descriptors SO2 Compostos nitrogenats Fermentacio alcoholica Most Esterilitzacio Pols electric d'alta intensitat PEAI

Títol Influencia del contenido del fungicida pirimetanil en la evolucion de la fermentacion alcoholica en un mosto sintetico
Autor VAQUERO FERNANDEZ, L.   MARTINEZ SORIA, M.T.   FERNANDEZ ZURBANO, P.   PONS JUBERA, B.   LOPEZ ALONSO, M.   SANZ ASENSIO, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 111-113
Descriptors Fungicides Pirimetanil Fermentacio alcoholica Most sintetic
Localització 663.2 JOR

Títol Influencia del desfangado en la calidad del vino. Evolucion de la fermentacion alcoholica.
Autor LOPEZ, R.   SANTAMARIA, M. P.   GUTIERREZ, A. R.   INYIGUEZ CRESPO, M.   GONYI, M  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1995 - V: - N: 1-2, Pg: 50-56
Descriptors Fermentacio alcoholica Vi Desfangament Qualitat Most Clarificacio

Títol Influenza dei residui di prodotti pesticidi sulla fermentazione alcolica dei mosti e sulla qualita dei vini
Autor SCHOPFER, J.F.  
Dades Font L?Enotecnico - Dicembre 1985 - V: - N: , Pg: 59-67
Descriptors Residus Pesticides Fermentacio alcoholica Most Vi
Localització C 20/30

Títol Influenza dei residui di prodotti pesticidi sulla fermentazione alcolica dei mosti e sulla qualita dei vini
Autor SHOPFER, J.F  
Dades Font L'Enotecnico - gener 1986 - V: - N: , Pg: 59-67
Descriptors Vi Qualitat Fermentacio alcoholica Residus Pesticides Most
Localització C 7/121

Títol Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim
Localització C 7/70

Títol Inhibition of Yeast Growth by Octanoic and Decanoic Acids Produced during Ethanolic Fermentation
Autor VIEGAS, C.   ROSA, M. F.   SA-CORREIA, I.   NOVAIS, J. M.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - gener 1989 - V: - N: 1, Pg: 21-28
Descriptors Llevats Creixement Fermentacio etanolica Acid octanoic Acid decanoic Fermentacio alcoholica
Localització C 6/51

Títol Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   GENEIX, C.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249
Descriptors Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most
Localització C 9/15

Títol Interacciones entre microorganismos durante la fermentacion vinica
Autor GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Aire, agua y suelo en la produccion de uva para vino de calidad - 2003 - V: Curso Rioja 18ns 2003, Haro, Rioja- N: , Pg: 9-22
Descriptors Microorganismes Fermentacio vinica Llevats Fermentacio alcoholica Bacteris acetics
Localització 634.814.2 CUR

Títol Investigaci?n y ciencia: Evolucion del grado medio de polimerizazcion (mDP) de los taninos en vinos tintos de Monastrell con diferente contenido polifenlico durante la micro-oxigenacion.
Autor CANO LOPEZ, M.   PARDO MINGUEZ, F.   LOPEZ ROCA, M.   [ET AL.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (a l?interior d?Enologos)- N: 85, Pg: 40-46
Descriptors Microoxigenacio Tanins Polimeritzacio Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica

Títol Kinetics of Production and Consumption of Organic Acids During Alcoholic Fermentation by Saccharomyces cerevisae
Autor RAMON-PORTUGAL, F.   SEILLER, I.   TAILLANDIER, P.   FAVAREL, J.L.   NEPVEU, F.   STRHAIANO, P.  
Dades Font Food Technology and Biotechnology ISSN: 1330-9862 - october 1999 - V: - N: 37, Pg: 235-240
Descriptors Saccharomyces Llevats Fermentacio alcoholica Acid malic
Localització C 15/67

Títol L'azote assimilable dans le mout de raisin: quelles methodes pour determiner sa teneur?
Autor CASALTA, E.   SABLAYROLLES, J.M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 13-16 (cahier technique)
Descriptors Fermentacio alcoholica Most Llevats Fermentacio alcoholica

Títol La fermentation alcoolique. Une source d'amines biogenes
Autor SCHNEIDER, I.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 38-42
Descriptors Fermentacio alcoholica Amines biogenes Brettanomyces Dekkera Hanseniaspora vineae Torulaspora delbrueckii

Títol La fertilisation foliaire de la vigne et ses consequences sur les mouts et les vins
Autor DUFOURCQ, T.   DAVAUX, F.   CHARRIER, F.   POUPAULT, P.   SCHNEIDER, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 40-43
Descriptors Fertilitzacio foliar Vinya Tiols Pulveritzacio foliar Compostos aromatics Fermentacio alcoholica Nitrogen Sofre

Títol La influencia del ergosterol y del oxigeno sobre el metabolismo del geraniol, durante la fermentacion alcoholica
Autor VAUDANO, E.   GARCIA MORUNO, E.   DI ESTEFANO, R.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Ergosterol Oxigen Metabolisme Geraniol Fermentacio alcoholica
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol La temperature. Un parametre essentiel pour le controle de la fermentation alcoolique
Autor SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 27-28
Descriptors Temperatura Fermentacio alcoholica Impacte Qualitat Tecnologia

Títol La thermo-detente, une nouvelle dimension apportee a la thermovinification
Autor DUBERNET, M. et al.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2005 - V: - N: 214, Pg: 24-28
Descriptors Termovinificacio Vinificacio Fermentacio alcoholica

Títol Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre.
Autor PARFAIT, A.   JOURET, C.  
Dades Font Industries alimentaires et agricoles. ISSN: 0019-9311 - 1980 - V: - N: , Pg: 721-724
Descriptors Sucre Glicerol Fermentacio alcoholica Analisi Produccio Determinacio Composicio Defectes Control de qualitat Rom
Localització C 4/133

Títol Le glycerol dans la fermentation alcoolique des melasses et des jus de cannes a sucre
Autor PARFAIT, A.   JOURET, C.  
Dades Font Industries alimentaires et agricoles ISSN: 0019-9311 VOL 97 - 1980 - V: - N: 7/8, Pg: 721-724
Descriptors Glicerol Fermentacio alcoholica Sucre Rom Begudes alcoholiques Formacio Llevats
Localització C 4/37

Títol Les besoins azotes de onze levures mieux cernes. fermentacions alcooliques
Autor
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Juillet-Aout 2007 - V: - N: 331, Pg: 44-45
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats Nitrogen

Títol Les non-Saccharomyces et leur expression lors de la fermentation alcoolique: cas specifique de Torulaspora Delbrueckii
Autor RENAULT, P.   EHSANI, M.   BELY, M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet/Aout/Septembre 2010 - V: - N: 242, Pg: 8-15
Descriptors Saccharomyces Fermentacio alcoholica Torulaspora delbrueckii Variabilitat Llevats Acidesa volatil Fenols volatils

Títol Levaduras autoctonas de Navarra (I). Estudio especiologico de levaduras vinicas autoctonas de Navarra.
Autor LEON, M. A. de   SUBERVIOLA, J.   SUAREZ, J. A.   ARROYO, V.  
Dades Font Navarra Agraria ISSN: 0214-6401 - juliol-agost 1994 - V: - N: 85, Pg: 23-29
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica Espanya Navarra Cultiu Analisi
Localització C 5/99

Títol Levures non-Saccharomyces, Les. Dynamique et caracterisation durant les etapes pre-fermentaires et la fermentation alcoolique
Autor ZOTT, K.   LONVAUD-FUNEL, A.   MASNEUF-POMAREDE, I.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 11-12
Descriptors Llevats No saccharomyces Prefermentacio Etapes prefermentatives Fermentacio alcoholica Vinificacio en negre

Títol Liberacion y formacion de aromas varietales a partir de precursores "glicosidicos" procedentes de variaciones neutras durante el transcurso de la fermentacion alcoholica
Autor LOSCOS, N.   HERNANDEZ ORTE, P.   CACHO, J.   FERREIRA, V.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 116-118
Descriptors Glicosid Saccharomyces cerevisiae Vi Fermentacio alcoholica Fermentacio Aroma
Localització 663.2 (063) Con

Títol Los micronutrientes en la fermentacion alcoholica del vino. Nutrientes convencionales frente a nutrientes organicos
Autor MACIAS, C.   RASINES, G.   RODRIGUEZ, P.   PALACIOS, A.   SANTIAGO, L.   O.JULIEN, A.   TRIOLI, G.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2002 - V: II- N: 7, Pg: 27-36
Descriptors Micronutrients Nutrients Fermentacio alcoholica Nutrients organics Nutrients convencionals Vi

Títol Maitrise de la teneur en acidite volatile et du deroulement de la fermentation alcoolique des vins de paille du Jura
Autor GERBAUX, V.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Desembre-Janvier 2009-2010 - V: - N: 239, Pg: 6-12
Descriptors Vi Jura Fermentacio alcoholica Acidesa volatil Grau alcoholic Llevats

Títol Management des mannoproteines
Autor CHARPENTIER, C.   ESCOT, S.   FEUILLAT, M.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 721-734
Descriptors Mannoproteines Utilitzacio Fermentacio alcoholica Llevats Envelliment del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Memoria de la estancia en practicas en la estacion de viticultura y enologia de Navarra (EVENA)
Autor RIPA ZUDAIRE, Raul  
Dades Font - Juny 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Navarra DO Celler Verema Vinificacio Fermentacio alcoholica Fermentacio Maceracio carbonica Llevats Laboratori
Localització (043) RIPA ZUDAIRE

Títol Memoria de vinificacion. Estudio de la fermentacion malolactica simultanea con la alcoholica en elaboracion del tempranillo con L.oenos
Autor FUENTE, J.  
Dades Font - Juny 1991 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Celler Torres Ull de llebre Tempranillo Leuconostoc oenos
Localització (043) FUENTE RUS

Títol Metabolisme des bacteries acetiques dans le mout de raisin. Consequences a l'egard de la fermentation alcoolique et malolactique
Autor JOYEUX, A.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 247-255
Descriptors Bacteris acetics Metabolisme Most Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica
Localització C 16/22

Títol Metabolisme et production de composes soufres par la levure
Autor MINARIK, E  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 559 - 1977 - V: - N: , Pg: 640-648
Descriptors Compostos sulfurosos Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Produccio Vinificacio Vi Fermentacio Reduccio Sulfat Sulfit Fermentacio alcoholica Enzims Sulfur d'hidrogen
Localització C 4/90

Títol Metodo Ganimede, El. Elaboracion de vinos
Autor PEDRAJO PEREZ, A.   ACHUTEGUI DOMINGUEZ, J.  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 70, Pg: 52-60
Descriptors Sector vitivinicola Tecnologia Tecnologia enologica Investigacio vitivinicola Investigacio i desenvolupament Metode Ganimede Diposit de fermentacio Fermentacio del most Elaboracio de vi Bodegues Vinificacio Fermentacio alcoholica Extraccio Eficiencia energetica Eficiencia

Títol Microvinificacicons a l'estacio enologica de Reus. Inoculacio de bacteris malolactics homofermentatius a l'inici de la fermentacio alcoholica.
Autor MOLONS PUIG, Judith  
Dades Font - 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Reus Microvinificacio Fermentacio alcoholica Inoculacio
Localització (043) MOLONS PUIG

Títol Millora de la fermentacio alcoholica en condicions extremes
Autor SALMON, J.M.   ORTIZ-JULIEN, A.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 18-22
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats vinics Fisiologia Rehidratacio Esterol Membrana plasmatica

Títol Mise en evidence d'une production de proteases exocellulaires par les levures au cours de la fermentation alcoolique du mout de raisin
Autor FEUILLAT, M.   BRILLANT, G.   ROCHARD, J.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 14 - 1980 - V: - N: 1, Pg: 37-52
Descriptors Most Raim Fermentacio alcoholica Llevats Proteases exocel.lulars
Localització C 8/111

Títol Mise en oeuvre de la synergie entre une preparation enzymatique et une levure pour augmenter et stabiliser la couleur des vins rouges
Autor FERMENT, E.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 8-10
Descriptors Color del vi Vi negre Preparat enzimatic Estabilitzacio del color Llevats Pigment Syrah Fermentacio alcoholica

Títol Mixed columns made to order in gas chromatography. IV. Isothermal selective separation of alcoholic and acetic fermentation products
Autor CABEZUDO, M. D.  
Dades Font Journal of chromatographic science ISSN: 0021-9665 VOL 16 - febrer 1978 - V: - N: , Pg: 61-67
Descriptors Fermentacio acetica Fermentacio alcoholica Cromatografia de gasos Programa informatic Informatica Components volatils Begudes alcoholiques Vi Cervesa Whisky Brandi Composicio Analisi
Localització C 4/2

Títol Modelizacion y simulacion enologica
Autor MARIN ARROYO, R.  
Dades Font VV VITIVINICULTURA ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1996 - V: - N: 76-77, Pg: 50-55
Descriptors Simulacio enologica Enologia Vinicultura Modelitzacio enologica Fermentacio alcoholica Celler

Títol New developments in wine microbiology
Autor RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 1, Pg: 1-10
Descriptors Fermentacio alcoholica Vi Microbiologia Raim
Localització C 7/61

Títol Nitrogen demand of different yeast strains during alcoholic fermentation. Importance of the stationary phase
Autor MANGINOT, C.   ROUSTAN, J.L.   SABLAYROLLES, J.M.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141-0229 - November-December 1998 - V: 23- N: , Pg: 511-517
Descriptors Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Assimilacio de nitrogen Nitrogen Llevats enologics
Localització C 17/21

Títol Noueaux adjuvants oenologiques possibles d'origine levurienne
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 143-164
Descriptors Fermentacio alcoholica Fermentacion malolactica Llevats Macromolecules
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Nouvelles alternatives pour le collage des mouts raisins blancs
Autor RENOUF, V.   LOUAZIL, P.   IRTUMENDI, N.   MOINE, V.   DAULNY, B.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 30-33
Descriptors Vi blanc Clarificacio de vi Qualitat organoleptica Fermentacio alcoholica

Títol Nutrition azotee et levure
Autor CABOULET, D.   ROY, A.   DUCASSE, M.A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 26-28
Descriptors Elaboracio de vi Qualitat aromatica Fermentacio alcoholica Fermentacio del most Fermentacio

Títol Optimissation et simplification de l'apport de nutriments pour securiser les fermentations alcooliques
Autor DORIGNAC, E.   GILIA, J.F.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 32-34
Descriptors Fermentacio Fermentacio alcoholica Tecniques de vinificacio Optimitzacio

Títol Optimizacion de las prestaciones de las levaduras de la gama Vitilevure: el Procedimiento YSEO
Autor SIECZKOWSKI, N   VIALATTE, M.  
Dades Font Viticultura Enologia profesional ISSN: 1131-5679 - Septiembre 2007 - V: - N: 111, Pg: 44-46
Descriptors Vi Llevats Fermentacio alcoholica Produccio

Títol Oxygenation et fermentation alcoolique
Autor MASNEUF, I.  
Dades Font Journal International des sciences de la vigne et du vin ISSN: 1151-0285 - 1998 - V: - N: HORS SERIE, Pg: 177-179
Descriptors Oxigenacio Oxigen Fermentacio alcoholica Aireacio del most

Títol Paradas de fermentacion: causas y soluciones
Autor NAVARRO GARCIA, G.   NAVARRO GARCIA, S.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 51-58
Descriptors Parada fermentativa Solucions Causes Fermentacio alcoholica Nutrients Etanol Oxigen Substancies toxiques Temperatura Practiques enologiques

Títol Pesticidi impiegati in viticoltura e lieviti vinari
Autor FARRIS, G. A.   BUDRONI, M.  
Dades Font Enotecnico - juliol-agost 1987 - V: - N: , Pg: 87-91
Descriptors Pesticides Viticultura Vi Fermentacio Fermentacio alcoholica Residus
Localització C 7/31

Títol Pilotage automatique de la temperature de fermentation en conditions oenologiques
Autor SABLAYROLLES, J.M.   BARRE, P.  
Dades Font Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1989 - V: - N: 9, Pg: 239-251
Descriptors Temperatura de fermentacio Fermentacio alcoholica Enologia Pilotatge
Localització C 14/69

Títol Pilotage de l'elaboration de vins blancs de profil aromatique thiol
Autor LAGARDE, C.   BERNARD, N.   CROS, S   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 33-35
Descriptors Gestio de la qualitat enologica Vi blanc Potencial aromatic Elaboracio de vi Verema Fermentacio alcoholica Tiols aromatics Tiols

Títol Prevention du risque Brettanomyces par l'utilisation d'outils analytiques innovants et la gestion rigoureuse du process d'elaboration
Autor MURAT, M.L. et al.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 23-27
Descriptors Brettanomyces Elaboracio Alteracions Vinifcacio Prefermentacio Fermentacio alcoholica

Títol Propiedad de las levaduras autoctonas y de las levaduras comerciales en la vinificacion
Autor GONZALEZ, S.   BARRIO, E.   QUEROL, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 42-46
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica Llevats autoctons

Títol Protease A activity and nitrogen fractions released during alcoholic fermentation and autolysis in enological conditions
Autor ALEXANDRE, H.   HEINTZ, D.   CHASSAGNE, D.   GUILLOUX-BENATIER, M.   CHARPENTIER, C.   FEUILLAT, M.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology ISSN: 1367-5435 - 2001 - V: - N: 26, Pg: 235-240
Descriptors Autolisi Proteases Aminoacid Peptid Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Llevats
Localització C 16/15

Títol Puesta a punto y validacion de un reactor continuo de dos etapas para el estudio de la fermentacion alcoholica en condiciones enologicas
Autor ALEIXANDRE-TUDO, J.L.   ROS, C.   ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Febrero 2014 - V: - N: 450, Pg: 77-91
Descriptors Reactor Reactor continu Fermentacio Fermentacio alcoholica Condicions enologiques Saccharomyces cerevisiae

Títol Redemarrer une fermentation alcoolique arretee. Optimisation du protocole de mise en oeuvre
Autor SILVANO, A.   PILLET, O.   RAYNAL, C.   RAGINEL, F.   ORTIZ, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 52-55
Descriptors Fermentacio alcoholica Rehidratacio Aclimatacio

Títol Relationship between H2S-producing strains of wine yeast and different fermentation conditions
Autor TAMAYO, C.   UBEDA, J.   BRIONES, A.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 45 - 1999 - V: - N: 4, Pg: 343346
Descriptors Sulfur d'hidrogen Llevats Vi Fermentacio alcoholica
Localització C 14/57

Títol Relationship between sugar uptake kinetics and total sugar consumption in different industrial Saccharomyces cerevisiae strains during alcoholic fermentation
Autor SALMON, J. M.   MAURICIO, J. C.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 89-94
Descriptors Cinesi d'elevament del sucre Consum de sucre Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae
Localització C 11/65

Títol Research Note. Commercial trial of winemaking using two selected starters of saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content.
Autor FATICHENTI, F.   FARRIS, G.A.   DEIANA, P.   CECCARELLI, S.   SERRA, M  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 236-240
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid malic Fermentacio alcoholica
Localització C 8/83

Títol Resolution oeno 1/92 : procedes puor limiter la formation de mousse
Autor
Dades Font XX Congreso mundial de la vinya y del vino - maig 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Fermentacio alcoholica Escuma Most Formacio Reglament
Localització C 2/6

Títol Role de le levure dans la transformation de certains constituants volatils du bois de chene au cours de l'elaboration en barrique des vins blancs secs
Autor MARSAL, F  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x VOL 22 - 1988 - V: - N: 1, Pg: 33-38
Descriptors Fermentacio alcoholica Vinificacio Vi blanc sec Llevats Botes de roure Components volatils Aroma
Localització C 3/27

Títol Role des microorganismes dans la formation de substances combinant le SO2
Autor LAFON-LAFOURCADE, S  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 652-653 - 1985 - V: - N: , Pg: 590-604
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Vi Conservacio Microorganismes Llevats Fermentacio alcoholica Most Bacteris lactics Botrytis cinerea Podridura grisa Botritis Fongs Bacteris acetics Microflora
Localització C 4/91

Títol Saccharomyces cerevisiae no marca diferencias en el grado alcoholico. Caracterizacion del rendimiento de las levaduras
Autor PALACIOS, A.   AUGUSTIN, CH.   SOTO, F.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4429-4434
Descriptors Elaboracio de vi Produccio de vi Llevats Llevats vinics Fermentacio alcoholica Graduacio alcoholica Graduacio Dades estadistiques

Títol Securisation et gain de temps. Co-inoculation levures/bacteries
Autor SI. S.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2008 - V: 32- N: 340-341, Pg: 38-40
Descriptors Coinoculacio Brettanomyces Fermentacio malolactica Fermentacio alcoholica Fermentacio retardada Llevats Bacteris Llevats seleccionats Elaboracio e vi Amines biogenes Beaujolais Sofre Sulfitatge Bacteris lactics Vi jove Fermentacio en blanc

Títol Seguimiento continuo de microfermentaciones alcoholicas mediante la resonancia magnetica nuclear de proton
Autor LOPEZ-RITUERTO. E.   ANTON, I.   AVENOZA, A.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 271-273
Descriptors RMN Fermentacio alcoholica
Localització 663.2(063) Con

Títol Seleccion de una cepa enologica con caracter prevalente. Estudio preliminar de los resultados de fermentacion
Autor ALVAREZ, J.M.   DE PAOLA, M.   PULVIRENTI, A.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2005 - V: VII- N: 37, Pg: 32-38
Descriptors Cep enologic Prevalent Fermentacio alcoholica Fermentacio Seleccio Llevats Tempranillo

Títol Selection d?une nouvelle souche de levure beaujolaise pour les vins rouges fruites: RB 4
Autor LEMPEREUR, V.   BOISSON, R.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2007 - V: - N: 124, Pg: 29-32
Descriptors Vi negre Llevats Fermentacio alcoholica

Títol Sensor de fibra optica para la medicion en linea de solidos
Autor CARCEL, L.M.   CRESPO, R.   PEREZ, M.A.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2009 - V: LXIV- N: 3271, Pg: 1670-1674
Descriptors Terbolesa Vi Fermentacio alcoholica Turbidimetria Tempranillo Cigales DO Sensor Most

Títol Temperatures : deux solutions pour les maitriser
Autor
Dades Font VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - juny 1990 - V: - N: 144, Pg: 47-56
Descriptors Vi Temperatura Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Estabilitzacio Vi blanc Vi negre Bomba de calor reversible Most Fred Calor Cost

Títol The influence of Cu Concentration on ethanolic fermentation by Saccharomyces cerevisiae
Autor AZENHA, M.   VASCONCELOS, M.T.   MORADAS FERREIRA, P.  
Dades Font Journal of Bioscience and Bioengineering ISSN: 1389-1723 - 2000 - V: 90- N: 2, Pg: 163-167
Descriptors Fermentacio alcoholica Most Toxicitat Saccharomyces cerevisiae Coure
Localització C 17/23

Títol The influence of pesticides (particularly Botrytis fungicides) on alcoholic fermentation
Autor SCHNEIDER, I.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 541-547
Descriptors Fermentacio alcoholica Pesticides Vi

Títol Thermoregulation. Optimisations de la conception des installations et de la supervision pour une parfaite maitrise des temperatures et de nouvelles apllications oenologiques
Autor BASQUIAT, M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 49-51
Descriptors Termoregulacio Maceracio prefermentativa Fermentacio alcoholica Maceracio postfermentativa Fermentacio malolactica Instal?lacions

Títol Trouver le bon equilibre. Debourbage des mouts blancs.
Autor FEUILLAT, M.  
Dades Font Viti. De la vigne au vin. ISSN: 0757-4673 - febrer 1995 - V: - N: 195, Pg: 49-50
Descriptors Most blanc Clarificacio Col.loide Llevats Fermentacio alcoholica Llot Fermentacio

Títol Utilisations pratiques de la cytometrie de flux pour les suivi des levures en oenologie
Autor GERBAUX, V.   THOMAS, J.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin-Juillet 2009 - V: - N: 236, Pg: 8-13
Descriptors Citometria de flux Llevats Brettanomyces Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica Vi negre Control microbiologic

Títol Vinificaciones comparadas en tinto tradicional y por maceracion carbonica, de Vitis Vinifera, variedad Monastrell : IV.Pectinas
Autor NAVARRO, G...[et al]  
Dades Font Anales de Bromatologia ISSN: 0003-2492 VOL 40 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 369-373
Descriptors Monastrell Maceracio carbonica Most Fermentacio alcoholica Pectina Vinificacio Vi negre Clarificacio Filtracio
Localització C 4/96

Títol Vinos blancos dulces
Autor LLANOS COMPANY, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4453-4458
Descriptors Vi blanc Vi dol? Vi blanc dol? Fermentacio alcoholica Analisi sensorial

Títol Zum wirkungsmechamismus von Dichlofluanid (N,N-Dimethyl-N'-phenyl-[N'-Fluordichlormethylthio]-Sulfamid)
Autor DITTRICH, H. H.   ISSINGER, O. G.  
Dades Font - novembre-desembre - V: - N: , Pg: 651-663
Descriptors Vi Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Pesticides Enzims Diclofluanida
Localització C 9/70

Títol pH and trace-elements content in raisin exract industrial-scale alcoholic fermentation
Autor AKRIDA, K.   DEMERTZIS, P. G.   KOUTINAS, A. A.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering - maig 1988 - V: - N: , Pg: 666-669
Descriptors pH Raim Grecia Vinificacio Fermentacio alcoholica Coure Vi Constituents Metall Sucre Alcohol Llevats
Localització C 5/67