Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
LARUE, F.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Acidite volatile: les conditions de production par les levures
Autor LARUE, F.   ROZES, N.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 113-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 36-38
Descriptors Llevats Acidesa Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Vinificacio Most Vi Temperatura

Títol Dekkera/Brettanomyces : une levure redoutable
Autor LARUE, F.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1991 - V: - N: 158, Pg: 45-46
Descriptors Llevats Dekkera/Bretanomyces Vi Alteracions del vi Defectes del vi

Títol Effect of a variation of grape must temperature on the fermentative ability and the neutral lipid content of Saccharomyces cerevisiae
Autor ROZES, N.   LARUE, F.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 10 - 1988 - V: - N: 11, Pg: 821-824
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Temperatura Fermentacio Variacio
Localització C 9/32

Títol IBS : Des fongicides qui perturbent les fermentations
Autor LARUE, F.  
Dades Font Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1991 - V: - N: 159, Pg: 106-108
Descriptors Fungicides Fermentacio Vinificacio Llevats Esters Vi blanc Vi negre Composicio Analisi Dosificacio Dosatge

Títol Influencia de la clarificacion de mostos de vendimias blancas sobre la fermentacion alcoholica
Autor LARUE, F.   FROUDIERE, I.  
Dades Font IV Cursos de la Rioja 89 - - V: - N: , Pg: 27-41
Descriptors Clarificacio Most Raim blanc Fermentacio alcoholica Vi blanc Vinificacio
Localització 663.252.4 Fer

Títol La nocion del factor de supervivencia y sus implicaciones en vinificacion
Autor LARUE, F.  
Dades Font XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 119-125
Descriptors Fermentacio Most Congressos Vi negre Factors de supervivencia Esteroides Acid oleanolic Ergosterol
Localització 663.252.4 CUR

Títol Quelques observations sur les conditions de la formation d'anhydride sulfureux en vinification
Autor CARUANA, C.   PARK, M. K.   LARUE, F.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 241-248
Descriptors Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Vi Vinificacio Vi blanc Fermentacio Saccharomyces cerevisiae Xampany Saccharomyces bayanus Aerobiosi
Localització C 3/11

Títol Relationship between the sterol content of yeast cells and their fermentation activity in grape must.
Autor LARUE, F.   LAFON-LAFOURCADE, S.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 39 - April 1980 - V: - N: 4, Pg: 808-811
Descriptors Esterol Activitat fermentativa Most
Localització C 12/99