Registres trobats: 8
Títol | Acidite volatile: les conditions de production par les levures |
Autor | LARUE, F. ROZES, N. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 113-4673 - desembre 1993 - V: - N: 182, Pg: 36-38 |
Descriptors | Llevats Acidesa Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Vinificacio Most Vi Temperatura |
Títol | Dekkera/Brettanomyces : une levure redoutable |
Autor | LARUE, F. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - octubre 1991 - V: - N: 158, Pg: 45-46 |
Descriptors | Llevats Dekkera/Bretanomyces Vi Alteracions del vi Defectes del vi |
Títol | Effect of a variation of grape must temperature on the fermentative ability and the neutral lipid content of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ROZES, N. LARUE, F. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 10 - 1988 - V: - N: 11, Pg: 821-824 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Temperatura Fermentacio Variacio |
Localització | C 9/32 |
Títol | IBS : Des fongicides qui perturbent les fermentations |
Autor | LARUE, F. |
Dades Font | Viti : Documentation agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1991 - V: - N: 159, Pg: 106-108 |
Descriptors | Fungicides Fermentacio Vinificacio Llevats Esters Vi blanc Vi negre Composicio Analisi Dosificacio Dosatge |
Títol | Influencia de la clarificacion de mostos de vendimias blancas sobre la fermentacion alcoholica |
Autor | LARUE, F. FROUDIERE, I. |
Dades Font | IV Cursos de la Rioja 89 - - V: - N: , Pg: 27-41 |
Descriptors | Clarificacio Most Raim blanc Fermentacio alcoholica Vi blanc Vinificacio |
Localització | 663.252.4 Fer |
Títol | La nocion del factor de supervivencia y sus implicaciones en vinificacion |
Autor | LARUE, F. |
Dades Font | XI Cursos Rioja'96: Temas actuales de la fermentacion de los vinos tintos - 1996 - V: - N: , Pg: 119-125 |
Descriptors | Fermentacio Most Congressos Vi negre Factors de supervivencia Esteroides Acid oleanolic Ergosterol |
Localització | 663.252.4 CUR |
Títol | Quelques observations sur les conditions de la formation d'anhydride sulfureux en vinification |
Autor | CARUANA, C. PARK, M. K. LARUE, F. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 241-248 |
Descriptors | Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Vi Vinificacio Vi blanc Fermentacio Saccharomyces cerevisiae Xampany Saccharomyces bayanus Aerobiosi |
Localització | C 3/11 |
Títol | Relationship between the sterol content of yeast cells and their fermentation activity in grape must. |
Autor | LARUE, F. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 39 - April 1980 - V: - N: 4, Pg: 808-811 |
Descriptors | Esterol Activitat fermentativa Most |
Localització | C 12/99 |