Registres trobats: 2
Títol | Efet combine des niveaux d'azote assimilable et de bourbes: nouveau parametre a prendre en compte pour la maitrise de la fermentation alcoholique |
Autor | CASALTA, E. CERVI, M.F. SABLAYROLLES, J.M. SALMON, J.M. |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 9-15 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Tecnologia enologica Azot Llevats Elaboracio de vi Vi blanc |
Títol | Relazioni tra componenti azotate dei mosti e qualita dei vini |
Autor | TRIOLI, G. PARONETTO, L. |
Dades Font | Vignevini ISSN: 0000-20160 - 1992 - V: - N: 1-2, Pg: 29-36 |
Descriptors | Azot Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces ludwigil Metabolisme Proteines |
Localització | C 24/52 |