Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
SALMON, J.M.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 13


Títol Apparent loss of sugar transport activity in Saccharomyces Cerevisiae may mainly account for maximum ethanol production during alcoholic fermentation
Autor MAURICIO, J.C.   SALMON, J.M.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - July 1992 - V: - N: 7, Pg: 577-582
Descriptors Transport de sucre Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica
Localització C 14/29

Títol Apport de levures inactivees riches en glutathion en cours de fermentation alcoolique: un nouvel outil pour la protection des vins blancs et roses contre l'oxydation
Autor AGUERA, E.   SAMSON, A.   SOLINE, C.   JULIEN ORTIZ, A.   SIECZKOWSKI, N.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Janvier/Fevrier 2012 - V: - N: 250, Pg: 2-11
Descriptors Llevats inactius Fermentacio alcoholica Vi rosat Vi blanc Oxidacio Glutacio Analisi sensorial Tiols

Títol Determination of oxygen utilization pathways in an industrial strain of Saccharomyces cerevisiae during enological fermentation
Autor SALMON, J.M.   FORNAIRON, C.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1998 - V: 86- N: 2, Pg: 154-163
Descriptors Oxigen Saccharomyces cerevisiae Fermentacio enologica
Localització C 17/38

Títol Efet combine des niveaux d'azote assimilable et de bourbes: nouveau parametre a prendre en compte pour la maitrise de la fermentation alcoholique
Autor CASALTA, E.   CERVI, M.F.   SABLAYROLLES, J.M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 9-15
Descriptors Fermentacio alcoholica Tecnologia enologica Azot Llevats Elaboracio de vi Vi blanc

Títol Effect of sugar transport inactivation in Saccharomyces cerevisiae on sluggish and stuck enological fermentations
Autor SALMON, J.M.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 55 - abril 1989 - V: - N: 4, Pg: 953-958
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Sucre Fermentacio
Localització C 9/52

Títol Fouloir dynamique Pellenc: un nouvel outil innovant, Le
Autor ARNAUD, C.   NIERO, R.   SAMSON, A.   CAILLE, S.   DUCCASSE, M.H.   BES, M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2012 - V: - N: 255, Pg: 2-8
Descriptors Verema Innovacio Tecnologia enologica Extraccio de components fenolics

Títol L'azote assimilable dans le mout de raisin: quelles methodes pour determiner sa teneur?
Autor CASALTA, E.   SABLAYROLLES, J.M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 13-16 (cahier technique)
Descriptors Fermentacio alcoholica Most Llevats Fermentacio alcoholica

Títol Les thiols varietaux: precurseurs et devenir en cours de vinification
Autor ROLAND, A.   RAZUNGLES, A.   SALMON, J.M.   SCHNEIDER, R.  
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 4-8 (Cahier Technique)
Descriptors Tiols Vinificacio Prefermentacio Fermentacio

Títol Management de la temperature de la vendange depuis la vigne jusqu'a a la mise en fermentation. Etude quantitative de la protection obtenue contre l'oxydation
Autor FRISSANT, S.   DELMAS, C.   SOUQUET, J.M.   SAMSON, A.   MOUTOUNET, M.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 21-25
Descriptors Temperatura Collita Oxidacio Most blanc Oxidacio controlada Oxigen

Títol Millora de la fermentacio alcoholica en condicions extremes
Autor SALMON, J.M.   ORTIZ-JULIEN, A.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 18-22
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats vinics Fisiologia Rehidratacio Esterol Membrana plasmatica

Títol Outils technologiques de reduction des intrants en oenologie
Autor SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre/Octobre 2012 - V: - N: 254, Pg: 423-425
Descriptors Durabilitat Innovacio Tecnologia Elaboracio de vi

Títol Particules solides: impacts sur le deroulement de la fermentation
Autor SALMON, J.M.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Juin/Juillet 2011 - V: - N: 247, Pg: 12 (cahier technique)
Descriptors Particules Most Termotractament Fermentacio Fitosterols

Títol Stress hydrique et teneurs azotees des raisins et mouts
Autor OJEDA, H.   SALMON, J.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 26-27
Descriptors Estres oxidatiu Nitrogen Fermentacio Most Raim