Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Fermentacio enologica

Resultat de la cerca

Registres trobats: 4


Títol Analisis molecular y genomico de levaduras para la elaboracion de cava
Autor URPI BONELL, P.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 18-23
Descriptors Analisi molecular Llevats Elaboracio de cava Biologia molecular Fermentacio enologica Saccharomyces Caves Freixenet

Títol Determination of oxygen utilization pathways in an industrial strain of Saccharomyces cerevisiae during enological fermentation
Autor SALMON, J.M.   FORNAIRON, C.   BARRE, P.  
Dades Font Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1998 - V: 86- N: 2, Pg: 154-163
Descriptors Oxigen Saccharomyces cerevisiae Fermentacio enologica
Localització C 17/38

Títol Funcion de los esteroles, La. El equipo de investigacion del INRA de Montpellier analiza la proteccion de las levaduras durante la fermentacion
Autor LALLEMAND  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4341-4343
Descriptors Elaboracio de vi Llevats vinics Llevats Investigacio vitivinicola Investigacio Fermentacio Fermentacio enologica

Títol Les aromes fermentaires: suivre en ligne leur synthese pour ameliorer leur controle
Autor MOURET, J.R.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 9-11 (Cahier technique)
Descriptors Aroma Fermentacio enologica Saccharomyces cerevisiae