Registres trobats: 4
Títol | Analisis molecular y genomico de levaduras para la elaboracion de cava |
Autor | URPI BONELL, P. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero/Febrero 2012 - V: - N: 265, Pg: 18-23 |
Descriptors | Analisi molecular Llevats Elaboracio de cava Biologia molecular Fermentacio enologica Saccharomyces Caves Freixenet |
Títol | Determination of oxygen utilization pathways in an industrial strain of Saccharomyces cerevisiae during enological fermentation |
Autor | SALMON, J.M. FORNAIRON, C. BARRE, P. |
Dades Font | Journal of Fermentation and Bioengineering ISSN: 0385-6380 - 1998 - V: 86- N: 2, Pg: 154-163 |
Descriptors | Oxigen Saccharomyces cerevisiae Fermentacio enologica |
Localització | C 17/38 |
Títol | Funcion de los esteroles, La. El equipo de investigacion del INRA de Montpellier analiza la proteccion de las levaduras durante la fermentacion |
Autor | LALLEMAND |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4341-4343 |
Descriptors | Elaboracio de vi Llevats vinics Llevats Investigacio vitivinicola Investigacio Fermentacio Fermentacio enologica |
Títol | Les aromes fermentaires: suivre en ligne leur synthese pour ameliorer leur controle |
Autor | MOURET, J.R. [et al.] |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Aout/Septembre/Octobre 2011 - V: - N: 248, Pg: 9-11 (Cahier technique) |
Descriptors | Aroma Fermentacio enologica Saccharomyces cerevisiae |