Registres trobats: 51
Títol | A la recerca del codi digital dels llevats del vi |
Autor | BORNEMAN, A. FORGAN, A. H. CHAMBERS, P. J. [et al.] |
Dades Font | ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt Trimestre 2008 - V: 25- N: 85, Pg: 26-29 |
Descriptors | Genoma Llevats vinics Sequencia Parada fermentativa DNA Vi Soques de llevat |
Títol | Activadores biologicos de la fermentacion alcoholica. Empleo de complementos nutritivos |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2008 - V: LXIII- N: 3247, Pg: 3466-3468 |
Descriptors | Activadors biologics Fermentacio alcoholica Llevats Llevats vinics |
Títol | Actividad B-glucosidasica en levaduras vinicas: su aplicacion sobre glicosidos naturales |
Autor | AREVALO, M. UBEDA, J.F. BRIONES, A.I. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2005 - V: V- N: 22, Pg: 33-37 |
Descriptors | B-glucosidasica Llevats vinics Glicosids naturals |
Títol | Analisis de la conjugacion de levaduras homotalicas durante la fermentacion de mosto |
Autor | AMBRONA, J. REGODON, J.A. RAMIREZ, M. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 58-59 |
Descriptors | Llevats Llevats vinics Renovacio genomica Conjugacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Anfiquimica, biotecnologia de vanguardia |
Autor | ANFIQUIMICA |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64 |
Descriptors | Tecnologia enologica Llevats Llevats vinics Productes enologics Elaboracio de vi Vi escumos Vi Llevats Llevats secs Llevats vinics |
Títol | Aplicacion de la proteomica en la caracterizacion de cepas vinicas de Saccharomyces cerevisiae |
Autor | GOMEZ, M.J. JORRIN, J. SANCHO, E. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 282-284 |
Descriptors | Proteomics Saccharomyces cerevisiae Llevats vinics |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Aplicacions de l'enginyeria genetica i la genomica en enologia |
Autor | GONZALEZ, R. RAMON, D. |
Dades Font | ACE.Revista d'enologa ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 4-8 |
Descriptors | Enginyeria genetica Vinya Genomica Enologia Biotecnologia Ra?m Llevats vinics Llevats Vi Genetica |
Títol | Biotecnologia de las bacterias aceticas: aplicacion a estudios poblacionales en enologia |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 43-50 |
Descriptors | Biotecnologia Llevats vinics Enologia Bacteris acetics Estudi poblacional |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Brettanomyces: une levure commune sous surveillance |
Autor | ITV France |
Dades Font | Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 26 |
Descriptors | Brettanomyces Llevats Elaboracio de vi Llevats vinics |
Localització | C 24/321 |
Títol | Busqueda de actividad b-glucosidasica a en levaduras vinicas no saccharomyces |
Autor | AREVALO, M. CHACON, M. BRIONES, A.I. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2006 - V: VI- N: 32, Pg: 32-35 |
Descriptors | Beta-glucosidasica Llevats vinics No saccharomyces |
Títol | Cambio climatico en las levaduras, El. La investigacion recoge datos desde 1939 en el ambito de la D.O. Rioja |
Autor | RUIZ, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4280-4295 |
Descriptors | Vi DO La Rioja DO Llevats Canvi climatic Llevats vinics Etanol Estudi cientific Estudi comparatiu Temperatura de fermentacio Temperatura Acumulacio de sucre |
Títol | Caracterizacion de dos cepas vinicas de Saccharomyces Cerevisiae mediante las tecnicas PCR-TTGE |
Autor | PRADO GARCIA-CONSUEGRA, E. FERNANDEZ GONZALEZ, M. UBEDA IRANZO, J. BRIONES PEREZ, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/junio 2004 - V: 15- N: 92, Pg: 54-59 |
Descriptors | Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae PCR-TTGE Cep Temporal temperature gradient electrophoresis Eletroforesi |
Títol | Clasificacion de levaduras vinicas |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitvinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2002 - V: LVII- N: 2916, Pg: 2150-2154 |
Descriptors | Classificacio Llevats vinics Temperatura de fermentacio Vi |
Títol | Co-levurage Metschnikowia pulcherrima-Saccharomyces cerevisiae |
Autor | SADOUDI, M. ROUSSEAUX, S. BALLESTER, J. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 17-20 |
Descriptors | Llevats enologics Llevats vinics Metschnikowia pulcherrima-Saccharomyces cerevisiae |
Títol | Des pectinases de qualite oenologique |
Autor | CANAL, R.M. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 38-40 |
Descriptors | Pectinliasa Llevats vinics Estrategies de vinificacio Extraccions vinicoles Extraccio del most Clarificacio de most |
Títol | Deteccion rapida de Brettanomyces/Dekkera en vinos por PCR-RT |
Autor | TORRES, C.T. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 52-55 |
Descriptors | Brettanomyces/Dekkera Deteccio PCR Vi Llevats vinics Polimerasa |
Títol | Determinacion simultanea de actividades alcohol acetiltransferasa y ester hidrolasa en extractos celulares de levaduras vinicas |
Autor | ROJAS, V. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 43-48 |
Descriptors | Alcohol acetiltransferasa Esters hidrolasa Llevats vinics Vinificacio |
Títol | Distribucion de levaduras vinicas en dos bodegas de la D.O. Valdepe?as que usan diferentes procedimientos de elaboracion |
Autor | BRIONES PEREZ, A.I. FERNANDEZ GONZALEZ, M. HERNANDEZ GOMEZ, L.F. UBEDA IRANZO, J.F. |
Dades Font | Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 67-70 |
Descriptors | Llevats vinics Valdepe?as DO Valdepenyas DO Proces d'elaboracio Fermentacio Evolucio Denominacio d'origen Enologia |
Títol | Estudio de Lactobacillus hilgardii en parada de fermentacion. Identificacion y tipificacion de cepas |
Autor | RODRIGUEZ, H. RIVAS, B. de las MU?OZ, R. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4423-4428 |
Descriptors | Llevats Llevats vinics Fongs Fermentaci? Fermentacio vinica Lactobacillus hilgardiix Col?nia |
Títol | Estudio ecologico y caracterizacion de la capacidad floculante de cepas de levadura de la denominacion de origen vinos de Madrid |
Autor | FAJARDO, C.M. SIMON, B. LUNA, P. HIDALGO, P. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 99-105 |
Descriptors | Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Floculacio Ecologia Vinos de Madrid DO Denominacio d'origen |
Títol | Funcion de los esteroles, La. El equipo de investigacion del INRA de Montpellier analiza la proteccion de las levaduras durante la fermentacion |
Autor | LALLEMAND |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4341-4343 |
Descriptors | Elaboracio de vi Llevats vinics Llevats Investigacio vitivinicola Investigacio Fermentacio Fermentacio enologica |
Títol | Genetica de llevats vinics |
Autor | RAMON, D. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 7-12 |
Descriptors | Genetica Llevats vinics |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Identificacion y caracterizacion de levaduras vinicas mediante tecnicas moleculares y sus posibles aplcaciones |
Autor | QUEROL, A. |
Dades Font | Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 31-42 |
Descriptors | Llevats vinics Tecniques moleculars Saccharomyces cerevisiae |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Impact de la co-inoculation levures/bacteries sur l'arome des vins rouges |
Autor | ANTALICK, G. PERELLO, m.c. REVEL, G. DE |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 9-10 |
Descriptors | Aroma del vi Caracteristiques organoleptiques Vi negre Inoculacio Bacteris Llevats Llevats vinics |
Títol | Incidencia de los tratamientos fitosanitarios sobre la calidad de los vinos |
Autor | GARCIA CALLEJA, A. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2008 - V: XV- N: 264, Pg: 36-38 |
Descriptors | Vi Fitosanitaris Qualitat Plagues de la vinya Vinya Llevats Llevats vinics Fermentacio |
Títol | Inestabilidad genetica en la levadura vinica saccharomyces cerevisiae |
Autor | AMBRONA CORDERO, J. VINAGRE ARIAS, A. ZAMORA DE ALBA, E. [et al.] |
Dades Font | Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 44-49 |
Descriptors | Vi Llevats Llevats vinics Fermentacio Inestabilitat genetica Cicloheximida Perdua Heterogeneitat genetica Heterogeneitat Toxina Killer |
Títol | Interactions entre levures et elements mineraus, Les |
Autor | WALKER, G. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 11-13 |
Descriptors | Llevats Llevats vinics Interaccio Elements minerals Fermentacio Vi |
Títol | La qualite aromatique par la maitrise de la microflore prefermentaire |
Autor | IMMELE, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 21-23 |
Descriptors | Elaboracio de vi Sulfatat Qualitat organoleptica Aroma del vi Microflora fermentativa Llevats seleccionats Llevats vinics Llevats |
Títol | Lallemand, un mundo de soluciones naturales para a?adir valor a sus vinos |
Autor | LALLEMAND |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 73 |
Descriptors | Productes enologiscs Llevats Llevats vinics Bacteris |
Títol | Mecanismos de respuesta a estres en levaduras vinicas |
Autor | MATALLANA, E. |
Dades Font | Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 39-46 |
Descriptors | Estres Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae |
Localització | 663.2 ENO |
Títol | Mejora del aroma del vino mediante beta glucosidasas de levaduras vinicas |
Autor | AREVALO VILLENA, M? UBEDA IRANZO, J. BRIONES PEREZ, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 64-68 |
Descriptors | Aroma Vi Vinificacio Beta glucosidasa Llevats vinics Analisi sensorial Cromatografia de gasos Compostos volatils |
Títol | Metabolisme nitrogenat de Saccharomyces cerevisiae en la fermentacio del vi |
Autor | MAS, A. BELTRAN, G. SANCHO, M |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 11-16 |
Descriptors | Metabolisme Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Vi Canvi climatic Sector vitivinicola Llevats vinics Nitrogen Organoleptic |
Títol | Millora de la fermentacio alcoholica en condicions extremes |
Autor | SALMON, J.M. ORTIZ-JULIEN, A. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 18-22 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Llevats vinics Fisiologia Rehidratacio Esterol Membrana plasmatica |
Títol | Modificacio genetica de llevats vinics |
Autor | QUEROL, A. |
Dades Font | ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 52, Pg: 16-19 |
Descriptors | Modificacio genetica Llevats vinics Vi Millora genetica |
Títol | Nouveautes dans les levains malolactiques |
Autor | GINDREAU, E. AUGUSTIN, C. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 13-16 |
Descriptors | Llevats vinics Llevats Malolactic Franca FML Volatilitat Acid malic |
Títol | Nouvelle levure pour la production de vins destines a l'elaboration d'eaux-de-vie de Cognac de qualite, Une |
Autor | SILVANO, A. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 49-50 |
Descriptors | Llevats vinics Eaux-de-vie Produccio vitivinicola Produccio Cognac Conyac |
Títol | Nueva levadura para vino blanco de Nueva Zelanda, Una |
Autor | LEE, S.A. SHEEHAN, H. DEED, R.C. RICHARDS, K.D. GARDNER, R.C. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 26-27 |
Descriptors | Vi blanc Llevats Llevats vinics Elaboracio de vi Nova Zelanda |
Títol | Nuevos marcadores geneticos de levaduras vinicas para el control de fermentaciones en bodega |
Autor | AMBRONA CORDERO, J. VINAGRE ARIAS, A. ALVAREZ FRANCO, M.L. [et al.] |
Dades Font | Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 38-43 |
Descriptors | Llevats Llevats vinics Fermentacio Marcadors genetics Control de fermentacio Most Cayetana Fermentacio del most Rodamina Vi Fenotip Killer |
Títol | Nuevos metodos de identificacion de levaduras vinicas basados en la reaccion en cadena de la polimerasa (PCR) |
Autor | HIERRO, N. GONZALEZ, A. ROZES, N. MAS, A. GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 195-197 |
Descriptors | Llevats vinics Polimerasa |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Perfil bioquimico de levaduras vinicas floculantes |
Autor | FAJARDO, M.C. HIDALGO, P. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 198-200 |
Descriptors | Llevats vinics Perfil bioquimic |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Perfil enologico y distribucion de cepas de levadura de la Denominacion de Origen Vinos de Madrid |
Autor | HIDALGO, P. FERNANDEZ, K. |
Dades Font | Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 121-126 |
Descriptors | Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Parametres enologics Diversitat Distribucio geografica Vinos de Madrid DO Denominacio d'origen |
Títol | Por un mejor conocimiento de los productos derivados de las levaduras. Entretiens Scientifiques Lallemand-Sudafrica 2006 |
Autor | PALACIOS, A. FRAN?OIS, J.M. ALEXANDRE, H. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4379-4386 |
Descriptors | Llevats Propietats Cararteristiques Llevats vinics Llevats secs inactius Lies Saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Posit |
Títol | Proteinas de pared implicadas en la floculacion de levaduras vinicas (Saccharomyces cerevisiae): evaluacion de distintos metodos de extraccion |
Autor | SIMON, B. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 91-95 |
Descriptors | Proteines de paret Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Metodes d'extraccio Floculacio |
Títol | Saccharomyces cerevisiae no marca diferencias en el grado alcoholico. Caracterizacion del rendimiento de las levaduras |
Autor | PALACIOS, A. AUGUSTIN, CH. SOTO, F. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4429-4434 |
Descriptors | Elaboracio de vi Produccio de vi Llevats Llevats vinics Fermentacio alcoholica Graduacio alcoholica Graduacio Dades estadistiques |
Títol | Seleccion de levaduras vinicas en la D.O.C. Rioja |
Autor | |
Dades Font | IX Cursos Rioja 94 - 1994 - V: - N: , Pg: 107-128 |
Descriptors | Vinificacio Seleccio Rioja DOQ Fenotip Killer Llevats vinics |
Localització | 663.1:663.252 Cur |
Títol | Seleccion y mejora genetica de levaduras vinicas |
Autor | REGODON MATEOS, J.A. |
Dades Font | Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 51-58 |
Descriptors | Seleccio Millora genetica Llevats vinics |
Títol | Tendencias de la tecnologia enologica en la produccion de vinos de calidad y modelos vitivinicolas |
Autor | MINGUEZ, S. [et.al] |
Dades Font | IV Foro Mundial del Vino ISSN: 84-8125-241-7 (ISBN) - Mayo 2004 - V: - N: , Pg: 94-113 |
Descriptors | Tendencies Tecnologia enologica Produccio de vi Vi de qualitat Model vitivinicola Llevats vinics Extraccio del color Estabilitzacio del color Maceracio prefermentativa |
Localització | 663.2 For |
Títol | Utilisation de levains malolactiques pour une meilleure maitrise du risque Brettanomyces, L' |
Autor | RENOUF, V. MURAT, M. L. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 11-14 |
Descriptors | Llevats vinics Llevats Brettanomyces Dades estadistiques pH Produccio de vi |
Títol | Valoracion de varios metodos de extraccion de proteinas de pared de levaduras |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2006 - V: LXI- N: 3106, Pg: 486-489 |
Descriptors | Extraccio Proteines Llevats vinics Llevats |
Títol | Vers une meilleure connaissance des produits derives de levures |
Autor | FRANCOIS, J.M. et al. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 9-12 |
Descriptors | Llevats vinics Llevats Volatilitat Aroma del vi Most sintetic Glucoproteina |
Títol | Vinification continue pas des |
Autor | |
Dades Font | Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 259, Pg: 2-6 |
Descriptors | Vinificacio Llevats Llevats vinics Tecniques de vinificacio |