Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Llevats vinics

Resultat de la cerca

Registres trobats: 51


Títol A la recerca del codi digital dels llevats del vi
Autor BORNEMAN, A.   FORGAN, A. H.   CHAMBERS, P. J.   [et al.]  
Dades Font ACE. Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 4rt Trimestre 2008 - V: 25- N: 85, Pg: 26-29
Descriptors Genoma Llevats vinics Sequencia Parada fermentativa DNA Vi Soques de llevat

Títol Activadores biologicos de la fermentacion alcoholica. Empleo de complementos nutritivos
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2008 - V: LXIII- N: 3247, Pg: 3466-3468
Descriptors Activadors biologics Fermentacio alcoholica Llevats Llevats vinics

Títol Actividad B-glucosidasica en levaduras vinicas: su aplicacion sobre glicosidos naturales
Autor AREVALO, M.   UBEDA, J.F.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2005 - V: V- N: 22, Pg: 33-37
Descriptors B-glucosidasica Llevats vinics Glicosids naturals

Títol Analisis de la conjugacion de levaduras homotalicas durante la fermentacion de mosto
Autor AMBRONA, J.   REGODON, J.A.   RAMIREZ, M.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 58-59
Descriptors Llevats Llevats vinics Renovacio genomica Conjugacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Anfiquimica, biotecnologia de vanguardia
Autor ANFIQUIMICA  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 64
Descriptors Tecnologia enologica Llevats Llevats vinics Productes enologics Elaboracio de vi Vi escumos Vi Llevats Llevats secs Llevats vinics

Títol Aplicacion de la proteomica en la caracterizacion de cepas vinicas de Saccharomyces cerevisiae
Autor GOMEZ, M.J.   JORRIN, J.   SANCHO, E.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 282-284
Descriptors Proteomics Saccharomyces cerevisiae Llevats vinics
Localització 663.2 JOR

Títol Aplicacions de l'enginyeria genetica i la genomica en enologia
Autor GONZALEZ, R.   RAMON, D.  
Dades Font ACE.Revista d'enologa ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 4-8
Descriptors Enginyeria genetica Vinya Genomica Enologia Biotecnologia Ra?m Llevats vinics Llevats Vi Genetica

Títol Biotecnologia de las bacterias aceticas: aplicacion a estudios poblacionales en enologia
Autor GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 43-50
Descriptors Biotecnologia Llevats vinics Enologia Bacteris acetics Estudi poblacional
Localització 663.2 ENO

Títol Brettanomyces: une levure commune sous surveillance
Autor ITV France  
Dades Font Les Cahiers itineraires d?itv France: ISSN: 29064-17386 - Juillet 2006 - V: - N: 12, Pg: 26
Descriptors Brettanomyces Llevats Elaboracio de vi Llevats vinics
Localització C 24/321

Títol Busqueda de actividad b-glucosidasica a en levaduras vinicas no saccharomyces
Autor AREVALO, M.   CHACON, M.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2006 - V: VI- N: 32, Pg: 32-35
Descriptors Beta-glucosidasica Llevats vinics No saccharomyces

Títol Cambio climatico en las levaduras, El. La investigacion recoge datos desde 1939 en el ambito de la D.O. Rioja
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4280-4295
Descriptors Vi DO La Rioja DO Llevats Canvi climatic Llevats vinics Etanol Estudi cientific Estudi comparatiu Temperatura de fermentacio Temperatura Acumulacio de sucre

Títol Caracterizacion de dos cepas vinicas de Saccharomyces Cerevisiae mediante las tecnicas PCR-TTGE
Autor PRADO GARCIA-CONSUEGRA, E.   FERNANDEZ GONZALEZ, M.   UBEDA IRANZO, J.   BRIONES PEREZ, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Mayo/junio 2004 - V: 15- N: 92, Pg: 54-59
Descriptors Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae PCR-TTGE Cep Temporal temperature gradient electrophoresis Eletroforesi

Títol Clasificacion de levaduras vinicas
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitvinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2002 - V: LVII- N: 2916, Pg: 2150-2154
Descriptors Classificacio Llevats vinics Temperatura de fermentacio Vi

Títol Co-levurage Metschnikowia pulcherrima-Saccharomyces cerevisiae
Autor SADOUDI, M.   ROUSSEAUX, S.   BALLESTER, J.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 17-20
Descriptors Llevats enologics Llevats vinics Metschnikowia pulcherrima-Saccharomyces cerevisiae

Títol Des pectinases de qualite oenologique
Autor CANAL, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 38-40
Descriptors Pectinliasa Llevats vinics Estrategies de vinificacio Extraccions vinicoles Extraccio del most Clarificacio de most

Títol Deteccion rapida de Brettanomyces/Dekkera en vinos por PCR-RT
Autor TORRES, C.T.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 52-55
Descriptors Brettanomyces/Dekkera Deteccio PCR Vi Llevats vinics Polimerasa

Títol Determinacion simultanea de actividades alcohol acetiltransferasa y ester hidrolasa en extractos celulares de levaduras vinicas
Autor ROJAS, V. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 43-48
Descriptors Alcohol acetiltransferasa Esters hidrolasa Llevats vinics Vinificacio

Títol Distribucion de levaduras vinicas en dos bodegas de la D.O. Valdepe?as que usan diferentes procedimientos de elaboracion
Autor BRIONES PEREZ, A.I.   FERNANDEZ GONZALEZ, M.   HERNANDEZ GOMEZ, L.F.   UBEDA IRANZO, J.F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2002 - V: XXI- N: 166, Pg: 67-70
Descriptors Llevats vinics Valdepe?as DO Valdepenyas DO Proces d'elaboracio Fermentacio Evolucio Denominacio d'origen Enologia

Títol Estudio de Lactobacillus hilgardii en parada de fermentacion. Identificacion y tipificacion de cepas
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   MU?OZ, R.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4423-4428
Descriptors Llevats Llevats vinics Fongs Fermentaci? Fermentacio vinica Lactobacillus hilgardiix Col?nia

Títol Estudio ecologico y caracterizacion de la capacidad floculante de cepas de levadura de la denominacion de origen vinos de Madrid
Autor FAJARDO, C.M.   SIMON, B.   LUNA, P.   HIDALGO, P.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 99-105
Descriptors Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Floculacio Ecologia Vinos de Madrid DO Denominacio d'origen

Títol Funcion de los esteroles, La. El equipo de investigacion del INRA de Montpellier analiza la proteccion de las levaduras durante la fermentacion
Autor LALLEMAND  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4341-4343
Descriptors Elaboracio de vi Llevats vinics Llevats Investigacio vitivinicola Investigacio Fermentacio Fermentacio enologica

Títol Genetica de llevats vinics
Autor RAMON, D.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-89866-77-5 - Novembre 1998 - V: - N: , Pg: 7-12
Descriptors Genetica Llevats vinics
Localització 663.2 ENO

Títol Identificacion y caracterizacion de levaduras vinicas mediante tecnicas moleculares y sus posibles aplcaciones
Autor QUEROL, A.  
Dades Font Enologia avui ISSN: 84-8424-037-1 - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 31-42
Descriptors Llevats vinics Tecniques moleculars Saccharomyces cerevisiae
Localització 663.2 ENO

Títol Impact de la co-inoculation levures/bacteries sur l'arome des vins rouges
Autor ANTALICK, G.   PERELLO, m.c.   REVEL, G. DE  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 9-10
Descriptors Aroma del vi Caracteristiques organoleptiques Vi negre Inoculacio Bacteris Llevats Llevats vinics

Títol Incidencia de los tratamientos fitosanitarios sobre la calidad de los vinos
Autor GARCIA CALLEJA, A.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Marzo 2008 - V: XV- N: 264, Pg: 36-38
Descriptors Vi Fitosanitaris Qualitat Plagues de la vinya Vinya Llevats Llevats vinics Fermentacio

Títol Inestabilidad genetica en la levadura vinica saccharomyces cerevisiae
Autor AMBRONA CORDERO, J.   VINAGRE ARIAS, A.   ZAMORA DE ALBA, E.   [et al.]  
Dades Font Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-Diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 44-49
Descriptors Vi Llevats Llevats vinics Fermentacio Inestabilitat genetica Cicloheximida Perdua Heterogeneitat genetica Heterogeneitat Toxina Killer

Títol Interactions entre levures et elements mineraus, Les
Autor WALKER, G.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 11-13
Descriptors Llevats Llevats vinics Interaccio Elements minerals Fermentacio Vi

Títol La qualite aromatique par la maitrise de la microflore prefermentaire
Autor IMMELE, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 21-23
Descriptors Elaboracio de vi Sulfatat Qualitat organoleptica Aroma del vi Microflora fermentativa Llevats seleccionats Llevats vinics Llevats

Títol Lallemand, un mundo de soluciones naturales para a?adir valor a sus vinos
Autor LALLEMAND  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 73
Descriptors Productes enologiscs Llevats Llevats vinics Bacteris

Títol Mecanismos de respuesta a estres en levaduras vinicas
Autor MATALLANA, E.  
Dades Font Enologia Avui ISSN: 84-8424-037-1 - Novembre 2001 - V: - N: , Pg: 39-46
Descriptors Estres Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae
Localització 663.2 ENO

Títol Mejora del aroma del vino mediante beta glucosidasas de levaduras vinicas
Autor AREVALO VILLENA, M?   UBEDA IRANZO, J.   BRIONES PEREZ, A.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2005 - V: V- N: 25, Pg: 64-68
Descriptors Aroma Vi Vinificacio Beta glucosidasa Llevats vinics Analisi sensorial Cromatografia de gasos Compostos volatils

Títol Metabolisme nitrogenat de Saccharomyces cerevisiae en la fermentacio del vi
Autor MAS, A.   BELTRAN, G.   SANCHO, M  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2n Semestre 2013 - V: 30- N: 98, Pg: 11-16
Descriptors Metabolisme Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Vi Canvi climatic Sector vitivinicola Llevats vinics Nitrogen Organoleptic

Títol Millora de la fermentacio alcoholica en condicions extremes
Autor SALMON, J.M.   ORTIZ-JULIEN, A.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 18-22
Descriptors Fermentacio alcoholica Llevats vinics Fisiologia Rehidratacio Esterol Membrana plasmatica

Títol Modificacio genetica de llevats vinics
Autor QUEROL, A.  
Dades Font ACE. Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 2000 - V: - N: 52, Pg: 16-19
Descriptors Modificacio genetica Llevats vinics Vi Millora genetica

Títol Nouveautes dans les levains malolactiques
Autor GINDREAU, E.   AUGUSTIN, C.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 13-16
Descriptors Llevats vinics Llevats Malolactic Franca FML Volatilitat Acid malic

Títol Nouvelle levure pour la production de vins destines a l'elaboration d'eaux-de-vie de Cognac de qualite, Une
Autor SILVANO, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 49-50
Descriptors Llevats vinics Eaux-de-vie Produccio vitivinicola Produccio Cognac Conyac

Títol Nueva levadura para vino blanco de Nueva Zelanda, Una
Autor LEE, S.A.   SHEEHAN, H.   DEED, R.C.   RICHARDS, K.D.   GARDNER, R.C.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 26-27
Descriptors Vi blanc Llevats Llevats vinics Elaboracio de vi Nova Zelanda

Títol Nuevos marcadores geneticos de levaduras vinicas para el control de fermentaciones en bodega
Autor AMBRONA CORDERO, J.   VINAGRE ARIAS, A.   ALVAREZ FRANCO, M.L.   [et al.]  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Noviembre-diciembre 2007 - V: IX- N: 50, Pg: 38-43
Descriptors Llevats Llevats vinics Fermentacio Marcadors genetics Control de fermentacio Most Cayetana Fermentacio del most Rodamina Vi Fenotip Killer

Títol Nuevos metodos de identificacion de levaduras vinicas basados en la reaccion en cadena de la polimerasa (PCR)
Autor HIERRO, N.   GONZALEZ, A.   ROZES, N.   MAS, A.   GUILLAMON, J.M.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 195-197
Descriptors Llevats vinics Polimerasa
Localització 663.2 JOR

Títol Perfil bioquimico de levaduras vinicas floculantes
Autor FAJARDO, M.C.   HIDALGO, P.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 198-200
Descriptors Llevats vinics Perfil bioquimic
Localització 663.2 JOR

Títol Perfil enologico y distribucion de cepas de levadura de la Denominacion de Origen Vinos de Madrid
Autor HIDALGO, P.   FERNANDEZ, K.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 121-126
Descriptors Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Parametres enologics Diversitat Distribucio geografica Vinos de Madrid DO Denominacio d'origen

Títol Por un mejor conocimiento de los productos derivados de las levaduras. Entretiens Scientifiques Lallemand-Sudafrica 2006
Autor PALACIOS, A.   FRAN?OIS, J.M.   ALEXANDRE, H.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4379-4386
Descriptors Llevats Propietats Cararteristiques Llevats vinics Llevats secs inactius Lies Saccharomyces Saccharomyces cerevisiae Posit

Títol Proteinas de pared implicadas en la floculacion de levaduras vinicas (Saccharomyces cerevisiae): evaluacion de distintos metodos de extraccion
Autor SIMON, B. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 91-95
Descriptors Proteines de paret Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Metodes d'extraccio Floculacio

Títol Saccharomyces cerevisiae no marca diferencias en el grado alcoholico. Caracterizacion del rendimiento de las levaduras
Autor PALACIOS, A.   AUGUSTIN, CH.   SOTO, F.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4429-4434
Descriptors Elaboracio de vi Produccio de vi Llevats Llevats vinics Fermentacio alcoholica Graduacio alcoholica Graduacio Dades estadistiques

Títol Seleccion de levaduras vinicas en la D.O.C. Rioja
Autor
Dades Font IX Cursos Rioja 94 - 1994 - V: - N: , Pg: 107-128
Descriptors Vinificacio Seleccio Rioja DOQ Fenotip Killer Llevats vinics
Localització 663.1:663.252 Cur

Títol Seleccion y mejora genetica de levaduras vinicas
Autor REGODON MATEOS, J.A.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 51-58
Descriptors Seleccio Millora genetica Llevats vinics

Títol Tendencias de la tecnologia enologica en la produccion de vinos de calidad y modelos vitivinicolas
Autor MINGUEZ, S.   [et.al]  
Dades Font IV Foro Mundial del Vino ISSN: 84-8125-241-7 (ISBN) - Mayo 2004 - V: - N: , Pg: 94-113
Descriptors Tendencies Tecnologia enologica Produccio de vi Vi de qualitat Model vitivinicola Llevats vinics Extraccio del color Estabilitzacio del color Maceracio prefermentativa
Localització 663.2 For

Títol Utilisation de levains malolactiques pour une meilleure maitrise du risque Brettanomyces, L'
Autor RENOUF, V.   MURAT, M. L.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2008 - V: 35- N: 126, Pg: 11-14
Descriptors Llevats vinics Llevats Brettanomyces Dades estadistiques pH Produccio de vi

Títol Valoracion de varios metodos de extraccion de proteinas de pared de levaduras
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2006 - V: LXI- N: 3106, Pg: 486-489
Descriptors Extraccio Proteines Llevats vinics Llevats

Títol Vers une meilleure connaissance des produits derives de levures
Autor FRANCOIS, J.M. et al.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 9-12
Descriptors Llevats vinics Llevats Volatilitat Aroma del vi Most sintetic Glucoproteina

Títol Vinification continue pas des
Autor
Dades Font Revue fran?aise d?oenologie ISSN: 0395-899X - Juillet-Aout 2013 - V: - N: 259, Pg: 2-6
Descriptors Vinificacio Llevats Llevats vinics Tecniques de vinificacio