Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
BRIONES, A.I.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Actividad B-glucosidasica de Debaryomyces peseudolimorphus y su efecto en la liberacion de terpenos en vino (I)
Autor AREVALO, M.   UBEDA, J.F.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Maig-Juny 2005 - V: V- N: 24, Pg: 26-30
Descriptors Debaryomyces peseudopolimorphys Terpens Glucosidasica Vi Extracte enzimatic Microvinificacio Hidrolisi

Títol Actividad B-glucosidasica en levaduras vinicas: su aplicacion sobre glicosidos naturales
Autor AREVALO, M.   UBEDA, J.F.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2005 - V: V- N: 22, Pg: 33-37
Descriptors B-glucosidasica Llevats vinics Glicosids naturals

Títol Busqueda de actividad b-glucosidasica a en levaduras vinicas no saccharomyces
Autor AREVALO, M.   CHACON, M.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Julio-Agosto 2006 - V: VI- N: 32, Pg: 32-35
Descriptors Beta-glucosidasica Llevats vinics No saccharomyces

Títol Elaboracion de Aguardiente de Melon
Autor BRIONES, A.I.   HERNANDEZ, L.F.   UBEDA, J.F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2002 - V: xxi- N: 171, Pg: 47-51
Descriptors Aiguardent de melo Elaboracio Fermentacio Destil?lacio Analisi de sucs

Títol Elaboracion de un plan APPCC en una bodega
Autor BRIONES, A.I.   UBEDA, J.F.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 0212-1689 - Mayo-Junio 2001 - V: I- N: 1, Pg: 89-93
Descriptors Cellers Enologia HACCP APPCC Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Incremento del aroma del aguardiente de melon mediante maceracion
Autor HERNANDEZ GOMEZ, L.F.   UBEDA, J.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Enero 2005 - V: XXIV- N: 197, Pg: 106-110
Descriptors Aroma Aiguardent de melo Melo Maceracio

Títol Levaduras presentes durante la fermentacion vinica: analisis comparativos entre los recuentos en medios solidos y la tecnica PCR-TTGE
Autor FERNANDEZ-GONZALEZ, M.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Tecnologia del vino ISSN: 1578-6153 - Julio/agosto 2004 - V: 4- N: 18, Pg: 60-64
Descriptors Llevats Fermentacio vinica Analisi comparativa Tecnica PCR-TTGE PCR-TTGE Polimorfisme

Títol Levaduras y enzimas en enologia
Autor FERNANDEZ, M.   ESPINOSA, J.C.   UBEDA, J.F.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 81-85
Descriptors Llevats Enzims Enologia

Títol Typing of non-Saccharomyces yeasts with enzymatic activities of interest in wine-making
Autor FERNANDEZ, M.;   UBEDA, J.F.   BRIONES, A.I.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2000 - V: 59- N: , Pg: 29-36
Descriptors No saccharomyces Saccharomyces Llevats Vinificacio Activitat enzimatica Vi Proteinasa Glucosidasa PCR
Localització C 16/9