Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
RODRIGUEZ, H.

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Degradacion de compuestos fenolicos presentes en vino mediante cepas de Lactobacillus plantarum
Autor LANDETE, J.M.   RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   MU?OZ, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 49-51
Descriptors Fenols Compostos fenolics Lactobacillus plantarum Acid cinamic
Localització 663.2 (063) Con

Títol Degradacion de taninos por Lactobacillus plantarum. Actividad tanasa
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   GOMEZ-CORDOVES, C.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3211, Pg: 454-458
Descriptors Degradacio Tanins Lactobacillus plantarum Elaboracio de vi Produccio de vi Astringencia Disminucio Cultiu malolactic

Títol Eliminacion de la ocratoxina a mediante bacterias lacticas. Estudios sobre la interaccion in vitro
Autor DEL PRETE, V.   RODRIGUEZ, H.   CARRASCOSA, A.V.   [et al.]  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 2007 - V: - N: 3192, Pg: 3382-3386
Descriptors Vi Ocratoxina A OTA Enologia Bacteris lactics Assaig in vitro

Títol Eliminacion de ocratoxina A mediante bacterias lacticas
Autor PRETE, V. del   RODRIGUEZ, H.   CARRASCOSA, A.V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4495-4500
Descriptors Elaboracio de vi Bacteris lactics Ocratoxina Ocratoxina A Interaccio Degradacio OTA Microtoxina

Títol Estilo de Lactobacillus hilgardii en parada de fermentacion. Identificacion y tipificacion de cepas
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   MU?OZ, R.  
Dades Font La Semana Vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2007 - V: - N: 3176, Pg: 1990-1995
Descriptors Lactobacillus hilgardii Fermentacio Microbiologia Vi Taxonomia Vinificacio Biologia molecular

Títol Estudio de Lactobacillus hilgardii en parada de fermentacion. Identificacion y tipificacion de cepas
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   MU?OZ, R.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4423-4428
Descriptors Llevats Llevats vinics Fongs Fermentaci? Fermentacio vinica Lactobacillus hilgardiix Col?nia

Títol Estudios in vitro sobre la eliminacion de Ocratoxina A mediante bacterias lacticas del vino
Autor RODRIGUEZ, H.   PRETE, V. del   CARRASCOSA, A.V.;   RIVAS, B. de las;   GARCIA MORUNO, E.;   MU?OZ, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 36-37
Descriptors Ocratoxina A Microtoxina Bacteris lactics Lactobacillus plantarum Oenococcus oeni Vi
Localització 663.2 (063) Con

Títol L. plantarum para la obtencion de productos de alto valor a?adido. A partir de compuestos fenolicos presentes en residuos vitivinicolas
Autor LANDETE, J.M.   RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B.de las   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2008 - V: LXIII- N: 3204, Pg: 6-10
Descriptors Residus vinicoles Residus vitivinicoles Fenols Eliminacio de residus L. Plantarum Medi ambient