Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
RIVAS, B. de las

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Degradacion de compuestos fenolicos presentes en vino mediante cepas de Lactobacillus plantarum
Autor LANDETE, J.M.   RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   MU?OZ, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 49-51
Descriptors Fenols Compostos fenolics Lactobacillus plantarum Acid cinamic
Localització 663.2 (063) Con

Títol Degradacion de taninos por Lactobacillus plantarum. Actividad tanasa
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   GOMEZ-CORDOVES, C.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2008 - V: LXIII- N: 3211, Pg: 454-458
Descriptors Degradacio Tanins Lactobacillus plantarum Elaboracio de vi Produccio de vi Astringencia Disminucio Cultiu malolactic

Títol Deteccion de bacterias productoras de fenoles volatiles en vinos. Metodo molecular
Autor RIVAS, B. de las   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3256, Pg: 518-523
Descriptors Deteccio Bacteris Fenols volatils Vi Most Vi blanc Bacteris lactics Metode molecular Acid fenolic

Títol Estilo de Lactobacillus hilgardii en parada de fermentacion. Identificacion y tipificacion de cepas
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   MU?OZ, R.  
Dades Font La Semana Vitivinicola. Revista tecnica del sector vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2007 - V: - N: 3176, Pg: 1990-1995
Descriptors Lactobacillus hilgardii Fermentacio Microbiologia Vi Taxonomia Vinificacio Biologia molecular

Títol Estudio de Lactobacillus hilgardii en parada de fermentacion. Identificacion y tipificacion de cepas
Autor RODRIGUEZ, H.   RIVAS, B. de las   MU?OZ, R.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4423-4428
Descriptors Llevats Llevats vinics Fongs Fermentaci? Fermentacio vinica Lactobacillus hilgardiix Col?nia

Títol Identificacion de cepas de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum. Tecnica de secuenciacion multilocular
Autor RIVAS, B. de las   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4364-4373
Descriptors Elaboracio de vi Fermentacio malolactica Fermentacio Bacteris lactics Vi negre Seq?enciacio multilocular

Títol MLST (Multilocus Sequence Typing): Un metodo molecular para la caracterizacion inequivoca de cepas de Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum
Autor RIVAS, B. de las   MARCOBAL, A.   MU?OZ, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 34-35
Descriptors Oenococcus oeni Lactobacillus plantarum Fermentacio malolactica Identificacio Metode de tipificacio Metodes moleculars
Localització 663.2 (063) Con

Títol Metodo molecular para la deteccion de bacterias productoras de aminas. PCR durante el proceso de vinificacion
Autor RIVAS, B. de las   MARCOBAL, A.   CARRASCOSA, A. V.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3225, Pg: 1558-1563
Descriptors PCR Bacteris Vinificacio Amines biogenes Metode molecular Vi