Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Deteccio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 42


Títol Aminas biogenas en alimentos: metodos de deteccion de bacterias productoras
Autor MARCOBAL, A.   DE LAS RIVAS, B.   MU?OZ, R.  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 66-72
Descriptors Amines biogenes Aliments Deteccio Bacteris Histamina Tiramina Putrescina Cadaverina Metode molecular Medi diferencial

Títol Analysis of anthocyanins in red fruits by use of HPLC/Spectral array detection
Autor VERSARI, A.   BARBANTI, D.   BIESENBRUCH, S.   FARNELL, P. J.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 141-148
Descriptors Analisi antocianica Antocianins Deteccio HPLC Espectre Fruita

Títol Aplicacion de tecnologia biosensorica a la deteccion de histamina en pescado a tiempo real
Autor SALLERES, S.   ARANTZAMENDI, A.   GONZALEZ, I.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2013/2014 - V: - N: 449, Pg: 52-55
Descriptors Aplicacio Tecnologia biosensorica Deteccio Histamina Peix

Títol Brettanomyces/Dekkera: control i deteccio en cellers
Autor NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E.  
Dades Font ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 14-20
Descriptors Fenols volatils Llevats Olor fenolica Sensibilitat olfactiva Vi Bretanomyces dekkera

Títol Chromatography of biogenic amines. I. Generally applicable separation and detection methods
Autor SEILER, N.  
Dades Font Journal of Chromatography - 1977 - V: - N: 143, Pg: 221-246
Descriptors Cromatografia Amines biogenes Separacio Deteccio
Localització C 19/6

Títol Com s'identifiquen els bacteris lactics responsables de la produccio d'amines biogenes en vins?
Autor POLO, L.   PARDO, I.   LANDETE, J.M.   FERRER, S.  
Dades Font ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 10-17
Descriptors Bacteris lactics Amines biogenes Vi Contaminants Quantificacio Origen Deteccio

Títol Comparacion de un metodo inmunofluorescente enzimatico automatizado con un metodo convencional para la deteccion de Escherichia coli O157 en alimentos
Autor SABATE, S.   SERRA, M.   LORENZO, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 95-96
Descriptors Escherichia coli Aliments Deteccio

Títol Congener Profiles in the Detection of Illicit Spirits
Autor SIMPKINS, W.A.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1985 - V: 36- N: , Pg: 367-376
Descriptors Deteccio Vi espirituos
Localització C 19/110

Títol Control de enfermedades de cultivos aplicando tecnicas de agricultura de precision
Autor JORDAN RAMIREZ, R.   NAVAS CORTES, J. A.  
Dades Font Vida Rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Diciembre 2007 - V: XIV- N: 260, Pg: 24-27
Descriptors Agricultura de precisio Malalties Malalties agricoles Deteccio prevencio Agricultura sostenible Proteccio de cultius Dades estadistiques

Títol Control y deteccion rapida de bacterias aceticas: aplicaciones en enologia
Autor GUILLAMON, J.M.  
Dades Font Los suelos y su trabajo en relacion con la calidad de los vinos - Mayo 2000 - V: XV Cursos Rioja- N: , Pg: 29-38
Descriptors Bacteris acetics Deteccio Enologia Control
Localització 631.4:634.8 CUR

Títol Current methods for detection of Brettanomyces bruxellensis
Autor CONTERNO, L.   ARVIK, T.   HENICK-KLING, TH.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 497-506
Descriptors Metodes Deteccio Brettanomyces bruxellensis Defectes del vi
Localització 663.2 SYM

Títol Deteccion de bacterias productoras de fenoles volatiles en vinos. Metodo molecular
Autor RIVAS, B. de las   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3256, Pg: 518-523
Descriptors Deteccio Bacteris Fenols volatils Vi Most Vi blanc Bacteris lactics Metode molecular Acid fenolic

Títol Deteccion de brettanomyces /dekkera en vinos y material de bodega
Autor ROJO, B.   CALVO DE LA BANDA, M.T.   TORRES, C.   RUIZ LARREA, F.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 301-303
Descriptors Brettanomyces dekkera Deteccio Vi Bodega
Localització 663.2 JOR

Títol Deteccion de leche de cabra en oveja. tecnica de PCR en tiempo real
Autor LOPEZ CALLEJA, I.   GONZALEZ, I.   FAJARDO, V.   [et al.]  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 38-42
Descriptors Llet Llet de cabra PCR Deteccio ADN

Títol Deteccion rapida de Brettanomyces/Dekkera en vinos por PCR-RT
Autor TORRES, C.T.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 52-55
Descriptors Brettanomyces/Dekkera Deteccio PCR Vi Llevats vinics Polimerasa

Títol Deteccion y fluctuacion estacional del fitoplasma del Stolbur en vid
Autor BATLLE, A.   SABATE, J.   LAVI?A, A.  
Dades Font Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5679 - 2005 - V: Nutri-Fitos- N: 155, Pg: 99-106
Descriptors Fitoplasma Bois noir Stolbur Deteccio Vinya

Títol Detection Limits with Specified Assurance Probabilities
Autor CLAYTON, C.A.   HINES, J.W.   ELKINS, P.D.  
Dades Font Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 - October 1987 - V: 59- N: 20, Pg: 2506-2514
Descriptors Deteccio Limits Seguretat Probabilitat
Localització C 21/74

Títol Detection de oenococcus oeni par cytometrie en flux
Autor SALMA, M.   ROUSSSEAUX, S.   SEQUEIRA, A.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 20-24
Descriptors Deteccio Oenococcus oeni Citometria de flux

Títol Detector evaporativo de dispersion de luz. Una herramienta versatil en el analisis de aceites y grasas
Autor VAZQUEZ, L.   TORE, A.   TORRES, C.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 62-66
Descriptors HPLC Oli Deteccio Lipids

Títol Development of a polymerase chain reaction technique for the detection of grapevin fanleaf virus in grapevine tissue
Autor ROWHANI, A.   CHAY, C.   GOLINO, D.A.   FALK, B.W.  
Dades Font Phytopathology ISSN: 0031-949X VOL 83 - 1993 - V: - N: 7, Pg: 749-753
Descriptors Virosi Virus Deteccio Polimerasa Vinya Curtnuat Entrenus curt GFLV
Localització C 9/79

Títol El virus del moteado de la parietaria en plantaciones de tomate de Catalu?a: deteccion y control
Autor GALIPIENSO, L. et al.  
Dades Font Viticultura/Enologia Profesional - 2006 - V: - N: 107 Extraordinario 2006, Pg: 113-116
Descriptors Virus Taques Tomaquet Catalunya Plantacio Deteccio Control

Títol Etapes cle du developpement de Brettanomyces bruxellensis pendant la vinification
Autor CUTZACH-BILLARD, I.   DELAHERCHE, A.   COULON, J.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 24-26
Descriptors 2007 Vinificacio Vi Syrah Carignan Metode d'analisi PCR Deteccio

Títol Etude comparative d'une methode semi-quantitative pour la detection de l'Ochratoxine A
Autor CUTZACH-BILLARD, I.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 43-45
Descriptors Ocratoxina A Deteccio Metode semi-quantitatiu Vinificacio

Títol Evaluacion de un medio cromogenico en la deteccion de vibrio parahaemolyticus en alimentos
Autor SERRA, M.   SABATE, S.   TORRENTS, A.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 93-94
Descriptors Aliments Microorganismes Deteccio

Títol High-perfromance liquid chromatographic detection and quantitation of amines in must and wine
Autor BUTEAU, C.   DUITSCHAEVER, C.L.   ASHTON, G.C.  
Dades Font Journal of Chromatrography ISSN: 0021-9673 - 1984 - V: 385- N: , Pg: 201-210
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Deteccio Amines Most Vi
Localització C 20/94

Títol Huesped no deseado: Brettanomyces Bruxellensis, Un
Autor HERNANDEZ, I   BARBERO, F.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 66-71
Descriptors Brettanomyces bruxellensis Vi Llevats Deteccio Control

Títol Improved estimatin of the limit of detection inmultivarate calibration
Autor FABER, K.   KOWALSKI, B.R.  
Dades Font Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1997 - V: - N: 357, Pg: 789-795
Descriptors Deteccio Analisi sensorial Llindar de deteccio Espectrometria Calibratge multivariat
Localització C 9/124

Títol MYGP+COPPER, a medium thet detects both Saccharomyces and non- Saccharomyces wild yeast in the presence of culture yeast
Autor TAYLOR, G.   MARSH, A.S.  
Dades Font Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 90 - maig-juny 1984 - V: - N: , Pg: 134-145
Descriptors Cultiu de llevats Llevats Saccharomyces Contaminacio Deteccio
Localització C 9/119

Títol Maladies du bois. Les connaissances progressent
Autor SI, S.  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Octobre 2007 - V: - N: 333, Pg: 32-35
Descriptors Malalties Malalties de la fusta Deteccio Vinya

Títol Mecanismos de deteccion de organismos geneticamente modificados
Autor FOLCH I MONTORI, I.  
Dades Font Phytoma ISSN: 1131-8988 - Enero 2007 - V: - N: 185, Pg: 47-55
Descriptors Organismes modificats geneticament Deteccio OGM

Títol Metodo de deteccion directa de Bettanomyces ssp en vinos de crianza en barrica
Autor NAVASCUES, E.   RASINES, G.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 24-26
Descriptors Brettanomyces ssp Deteccio Vi Crian?a Barrica Vi de crian?a Llevats

Títol Nuevas tecnicas de identificacion, deteccion y cuantificacion de levaduras de importancia enologica
Autor MAS, A. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 65-70
Descriptors Llevats Identificacio Deteccio Quatificacio

Títol Optimizacion de la tecnica de Cromatografia Liquida de Alta Resolucion (DHPLC) para deteccion e identificacion de bacterias acido-aceticas de interes en la produccion de vinagre
Autor SAGARZAZU GRAU, N.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 40-45
Descriptors Optimitzacio Tecnica Cromatografia liquida d'alta resolucio Deteccio Identificacio Bacteris acidacetics Produccio de vinagre

Títol Organismos Modificados Geneticamente (OMG): "Deteccion, Legislacion y Evaluacion de riesgos"
Autor ESTEVE, T.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2009-2010 - V: - N: 409, Pg: 63-65
Descriptors Organismes modificats geneticament Deteccio Legislacio Avaluacio de riscos Normativa Seguretat alimentaria

Títol Practicas enologicas autorizadas en la Union Europea vs. nuevo mundo. Deteccion y control
Autor MICHELENA SAVAL, R. DE  
Dades Font - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Unio Europea Practiques enologiques Deteccio Control Normativa Enologia Vi
Localització C 12/52

Títol Rapid detection of viable Brettanomyces in wine
Autor ARVIK, T.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 255-263
Descriptors Vi Brettanomyces Deteccio

Títol Sensitive detection of grapevine virus A B, or leafrollassociated III from viruliferous mealybugs and infected tissue by cDNA amplification
Autor MINAFRA, A.   HADIDI, A.  
Dades Font Journal of virological methods ISSN: 0166-0934 - 1994 - V: - N: 47, Pg: 175-188
Descriptors Virosi Virus Deteccio Raim
Localització C 9/76

Títol Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament
Autor ESTEVE, T.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50
Descriptors Organismes modificats geneticament Deteccio Analisi Etiquetatge Control OMG Transgenic

Títol Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament
Autor ESTEVE, T.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50
Descriptors Organismes modificats geneticament Tecniques Deteccio Tractament termic Tractament per irradiacio Irradiacio Gasos

Títol Tecnologia para la deteccion de metales en la industria alimentaria. Evitar el metal para aumentar la rentabilidad
Autor GILES, N.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 245, Pg: 32-36
Descriptors Deteccio Metall Industria alimentaria HACCP Punts de control critics Seguretat alimentaria

Títol Vinaixa:'L'unic detector d'olors es l'olfacte huma?
Autor LOMBARTE, R.  
Dades Font Diari de Tarragona - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 5
Descriptors Investigacio Investigacio vitivinicola Investigacio i desenvolupament Deteccio Olor Nas electronic URV Universitat Rovira i Virgili
Localització C 24/109 - Enologia recull ENO 158

Títol Zygosaccharomyces, discreta pero peligrosa en bodega. Levaduras
Autor ZUMARRAGA, M.   BARBERO, F.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2009 - V: LXIV- N: 3288, Pg: 3014-3020
Descriptors Llevats Vi Most Zygosaccharomyces bailii Deteccio Alteracions del vi Metode de control Celler Prevencio