Registres trobats: 42
Títol | Aminas biogenas en alimentos: metodos de deteccion de bacterias productoras |
Autor | MARCOBAL, A. DE LAS RIVAS, B. MU?OZ, R. |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2006-2007 - V: - N: 379, Pg: 66-72 |
Descriptors | Amines biogenes Aliments Deteccio Bacteris Histamina Tiramina Putrescina Cadaverina Metode molecular Medi diferencial |
Títol | Analysis of anthocyanins in red fruits by use of HPLC/Spectral array detection |
Autor | VERSARI, A. BARBANTI, D. BIESENBRUCH, S. FARNELL, P. J. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL IX - 1997 - V: - N: 2, Pg: 141-148 |
Descriptors | Analisi antocianica Antocianins Deteccio HPLC Espectre Fruita |
Títol | Aplicacion de tecnologia biosensorica a la deteccion de histamina en pescado a tiempo real |
Autor | SALLERES, S. ARANTZAMENDI, A. GONZALEZ, I. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2013/2014 - V: - N: 449, Pg: 52-55 |
Descriptors | Aplicacio Tecnologia biosensorica Deteccio Histamina Peix |
Títol | Brettanomyces/Dekkera: control i deteccio en cellers |
Autor | NAVASCUES LOPEZ-CORDON, E. |
Dades Font | ACE: Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - 1r trimestre 2007 - V: - N: 78, Pg: 14-20 |
Descriptors | Fenols volatils Llevats Olor fenolica Sensibilitat olfactiva Vi Bretanomyces dekkera |
Títol | Chromatography of biogenic amines. I. Generally applicable separation and detection methods |
Autor | SEILER, N. |
Dades Font | Journal of Chromatography - 1977 - V: - N: 143, Pg: 221-246 |
Descriptors | Cromatografia Amines biogenes Separacio Deteccio |
Localització | C 19/6 |
Títol | Com s'identifiquen els bacteris lactics responsables de la produccio d'amines biogenes en vins? |
Autor | POLO, L. PARDO, I. LANDETE, J.M. FERRER, S. |
Dades Font | ACE. Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3r Trimestre 2008 - V: - N: 84, Pg: 10-17 |
Descriptors | Bacteris lactics Amines biogenes Vi Contaminants Quantificacio Origen Deteccio |
Títol | Comparacion de un metodo inmunofluorescente enzimatico automatizado con un metodo convencional para la deteccion de Escherichia coli O157 en alimentos |
Autor | SABATE, S. SERRA, M. LORENZO, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 95-96 |
Descriptors | Escherichia coli Aliments Deteccio |
Títol | Congener Profiles in the Detection of Illicit Spirits |
Autor | SIMPKINS, W.A. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1985 - V: 36- N: , Pg: 367-376 |
Descriptors | Deteccio Vi espirituos |
Localització | C 19/110 |
Títol | Control de enfermedades de cultivos aplicando tecnicas de agricultura de precision |
Autor | JORDAN RAMIREZ, R. NAVAS CORTES, J. A. |
Dades Font | Vida Rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Diciembre 2007 - V: XIV- N: 260, Pg: 24-27 |
Descriptors | Agricultura de precisio Malalties Malalties agricoles Deteccio prevencio Agricultura sostenible Proteccio de cultius Dades estadistiques |
Títol | Control y deteccion rapida de bacterias aceticas: aplicaciones en enologia |
Autor | GUILLAMON, J.M. |
Dades Font | Los suelos y su trabajo en relacion con la calidad de los vinos - Mayo 2000 - V: XV Cursos Rioja- N: , Pg: 29-38 |
Descriptors | Bacteris acetics Deteccio Enologia Control |
Localització | 631.4:634.8 CUR |
Títol | Current methods for detection of Brettanomyces bruxellensis |
Autor | CONTERNO, L. ARVIK, T. HENICK-KLING, TH. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 497-506 |
Descriptors | Metodes Deteccio Brettanomyces bruxellensis Defectes del vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Deteccion de bacterias productoras de fenoles volatiles en vinos. Metodo molecular |
Autor | RIVAS, B. de las [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2009 - V: LXIV- N: 3256, Pg: 518-523 |
Descriptors | Deteccio Bacteris Fenols volatils Vi Most Vi blanc Bacteris lactics Metode molecular Acid fenolic |
Títol | Deteccion de brettanomyces /dekkera en vinos y material de bodega |
Autor | ROJO, B. CALVO DE LA BANDA, M.T. TORRES, C. RUIZ LARREA, F. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 301-303 |
Descriptors | Brettanomyces dekkera Deteccio Vi Bodega |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Deteccion de leche de cabra en oveja. tecnica de PCR en tiempo real |
Autor | LOPEZ CALLEJA, I. GONZALEZ, I. FAJARDO, V. [et al.] |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio/Agosto 2007 - V: - N: 225, Pg: 38-42 |
Descriptors | Llet Llet de cabra PCR Deteccio ADN |
Títol | Deteccion rapida de Brettanomyces/Dekkera en vinos por PCR-RT |
Autor | TORRES, C.T. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 52-55 |
Descriptors | Brettanomyces/Dekkera Deteccio PCR Vi Llevats vinics Polimerasa |
Títol | Deteccion y fluctuacion estacional del fitoplasma del Stolbur en vid |
Autor | BATLLE, A. SABATE, J. LAVI?A, A. |
Dades Font | Fruticultura Profesional ISSN: 1131-5679 - 2005 - V: Nutri-Fitos- N: 155, Pg: 99-106 |
Descriptors | Fitoplasma Bois noir Stolbur Deteccio Vinya |
Títol | Detection Limits with Specified Assurance Probabilities |
Autor | CLAYTON, C.A. HINES, J.W. ELKINS, P.D. |
Dades Font | Analytical Chemistry ISSN: 0003-2700 - October 1987 - V: 59- N: 20, Pg: 2506-2514 |
Descriptors | Deteccio Limits Seguretat Probabilitat |
Localització | C 21/74 |
Títol | Detection de oenococcus oeni par cytometrie en flux |
Autor | SALMA, M. ROUSSSEAUX, S. SEQUEIRA, A. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 148, Pg: 20-24 |
Descriptors | Deteccio Oenococcus oeni Citometria de flux |
Títol | Detector evaporativo de dispersion de luz. Una herramienta versatil en el analisis de aceites y grasas |
Autor | VAZQUEZ, L. TORE, A. TORRES, C. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 62-66 |
Descriptors | HPLC Oli Deteccio Lipids |
Títol | Development of a polymerase chain reaction technique for the detection of grapevin fanleaf virus in grapevine tissue |
Autor | ROWHANI, A. CHAY, C. GOLINO, D.A. FALK, B.W. |
Dades Font | Phytopathology ISSN: 0031-949X VOL 83 - 1993 - V: - N: 7, Pg: 749-753 |
Descriptors | Virosi Virus Deteccio Polimerasa Vinya Curtnuat Entrenus curt GFLV |
Localització | C 9/79 |
Títol | El virus del moteado de la parietaria en plantaciones de tomate de Catalu?a: deteccion y control |
Autor | GALIPIENSO, L. et al. |
Dades Font | Viticultura/Enologia Profesional - 2006 - V: - N: 107 Extraordinario 2006, Pg: 113-116 |
Descriptors | Virus Taques Tomaquet Catalunya Plantacio Deteccio Control |
Títol | Etapes cle du developpement de Brettanomyces bruxellensis pendant la vinification |
Autor | CUTZACH-BILLARD, I. DELAHERCHE, A. COULON, J. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 24-26 |
Descriptors | 2007 Vinificacio Vi Syrah Carignan Metode d'analisi PCR Deteccio |
Títol | Etude comparative d'une methode semi-quantitative pour la detection de l'Ochratoxine A |
Autor | CUTZACH-BILLARD, I. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 43-45 |
Descriptors | Ocratoxina A Deteccio Metode semi-quantitatiu Vinificacio |
Títol | Evaluacion de un medio cromogenico en la deteccion de vibrio parahaemolyticus en alimentos |
Autor | SERRA, M. SABATE, S. TORRENTS, A. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria. Revista de tecnologia e higiene de los alimentos. ISSN: 0300-5755 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 385, Pg: 93-94 |
Descriptors | Aliments Microorganismes Deteccio |
Títol | High-perfromance liquid chromatographic detection and quantitation of amines in must and wine |
Autor | BUTEAU, C. DUITSCHAEVER, C.L. ASHTON, G.C. |
Dades Font | Journal of Chromatrography ISSN: 0021-9673 - 1984 - V: 385- N: , Pg: 201-210 |
Descriptors | Cromatografia liquida d'alta resolucio Deteccio Amines Most Vi |
Localització | C 20/94 |
Títol | Huesped no deseado: Brettanomyces Bruxellensis, Un |
Autor | HERNANDEZ, I BARBERO, F. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 66-71 |
Descriptors | Brettanomyces bruxellensis Vi Llevats Deteccio Control |
Títol | Improved estimatin of the limit of detection inmultivarate calibration |
Autor | FABER, K. KOWALSKI, B.R. |
Dades Font | Fresenius Journal of Analytical Chemistry ISSN: 0016-1152 - 1997 - V: - N: 357, Pg: 789-795 |
Descriptors | Deteccio Analisi sensorial Llindar de deteccio Espectrometria Calibratge multivariat |
Localització | C 9/124 |
Títol | MYGP+COPPER, a medium thet detects both Saccharomyces and non- Saccharomyces wild yeast in the presence of culture yeast |
Autor | TAYLOR, G. MARSH, A.S. |
Dades Font | Journal of the institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 90 - maig-juny 1984 - V: - N: , Pg: 134-145 |
Descriptors | Cultiu de llevats Llevats Saccharomyces Contaminacio Deteccio |
Localització | C 9/119 |
Títol | Maladies du bois. Les connaissances progressent |
Autor | SI, S. |
Dades Font | Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Octobre 2007 - V: - N: 333, Pg: 32-35 |
Descriptors | Malalties Malalties de la fusta Deteccio Vinya |
Títol | Mecanismos de deteccion de organismos geneticamente modificados |
Autor | FOLCH I MONTORI, I. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Enero 2007 - V: - N: 185, Pg: 47-55 |
Descriptors | Organismes modificats geneticament Deteccio OGM |
Títol | Metodo de deteccion directa de Bettanomyces ssp en vinos de crianza en barrica |
Autor | NAVASCUES, E. RASINES, G. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 24-26 |
Descriptors | Brettanomyces ssp Deteccio Vi Crian?a Barrica Vi de crian?a Llevats |
Títol | Nuevas tecnicas de identificacion, deteccion y cuantificacion de levaduras de importancia enologica |
Autor | MAS, A. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Enero-Febrero 2004 - V: IV- N: 15, Pg: 65-70 |
Descriptors | Llevats Identificacio Deteccio Quatificacio |
Títol | Optimizacion de la tecnica de Cromatografia Liquida de Alta Resolucion (DHPLC) para deteccion e identificacion de bacterias acido-aceticas de interes en la produccion de vinagre |
Autor | SAGARZAZU GRAU, N. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Julio/Agosto 2013 - V: - N: 445, Pg: 40-45 |
Descriptors | Optimitzacio Tecnica Cromatografia liquida d'alta resolucio Deteccio Identificacio Bacteris acidacetics Produccio de vinagre |
Títol | Organismos Modificados Geneticamente (OMG): "Deteccion, Legislacion y Evaluacion de riesgos" |
Autor | ESTEVE, T. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre-Enero 2009-2010 - V: - N: 409, Pg: 63-65 |
Descriptors | Organismes modificats geneticament Deteccio Legislacio Avaluacio de riscos Normativa Seguretat alimentaria |
Títol | Practicas enologicas autorizadas en la Union Europea vs. nuevo mundo. Deteccion y control |
Autor | MICHELENA SAVAL, R. DE |
Dades Font | - 2001 - V: - N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | Unio Europea Practiques enologiques Deteccio Control Normativa Enologia Vi |
Localització | C 12/52 |
Títol | Rapid detection of viable Brettanomyces in wine |
Autor | ARVIK, T. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 255-263 |
Descriptors | Vi Brettanomyces Deteccio |
Títol | Sensitive detection of grapevine virus A B, or leafrollassociated III from viruliferous mealybugs and infected tissue by cDNA amplification |
Autor | MINAFRA, A. HADIDI, A. |
Dades Font | Journal of virological methods ISSN: 0166-0934 - 1994 - V: - N: 47, Pg: 175-188 |
Descriptors | Virosi Virus Deteccio Raim |
Localització | C 9/76 |
Títol | Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament |
Autor | ESTEVE, T. |
Dades Font | Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50 |
Descriptors | Organismes modificats geneticament Deteccio Analisi Etiquetatge Control OMG Transgenic |
Títol | Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament |
Autor | ESTEVE, T. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50 |
Descriptors | Organismes modificats geneticament Tecniques Deteccio Tractament termic Tractament per irradiacio Irradiacio Gasos |
Títol | Tecnologia para la deteccion de metales en la industria alimentaria. Evitar el metal para aumentar la rentabilidad |
Autor | GILES, N. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Julio-Agosto 2009 - V: - N: 245, Pg: 32-36 |
Descriptors | Deteccio Metall Industria alimentaria HACCP Punts de control critics Seguretat alimentaria |
Títol | Vinaixa:'L'unic detector d'olors es l'olfacte huma? |
Autor | LOMBARTE, R. |
Dades Font | Diari de Tarragona - Mar? 2008 - V: - N: , Pg: 5 |
Descriptors | Investigacio Investigacio vitivinicola Investigacio i desenvolupament Deteccio Olor Nas electronic URV Universitat Rovira i Virgili |
Localització | C 24/109 - Enologia recull ENO 158 |
Títol | Zygosaccharomyces, discreta pero peligrosa en bodega. Levaduras |
Autor | ZUMARRAGA, M. BARBERO, F. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Noviembre 2009 - V: LXIV- N: 3288, Pg: 3014-3020 |
Descriptors | Llevats Vi Most Zygosaccharomyces bailii Deteccio Alteracions del vi Metode de control Celler Prevencio |