Registres trobats: 8
Títol | Los gases y la refrigeracion en la enologia. Los principales actores son el nitrogeno y el dioxido de carbono. |
Autor | MAGRINYA, M. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 26-27 |
Descriptors | Enologia Gasos Refrigeracio Nitrogen Dioxid de carboni Verema |
Títol | Anhidrido carbonico en el vino. Gases en enologia |
Autor | VICARIA, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4327-4330 |
Descriptors | Gasos enologics Gasos Gaso Elaboracio de vi Propietats Propietats escumants Anhidrid carbonic Desgasificacio |
Títol | Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi |
Autor | LOPEZ, R. CACHO, J. |
Dades Font | ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6 |
Descriptors | Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi |
Títol | Banc d'essai moteur. Maitriser les consommations d'energie |
Autor | FINOT, R. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2008 - V: 32- N: 336, Pg: 38-39 |
Descriptors | Energia Consum Estalvi energetic Biocarburants Emissions Gasos Tractor agricola Tractor Maquinaria agricola |
Títol | Bodegas riojanas apuestan por certificar su huella de carbono |
Autor | EGIDO, A. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2013 - V: - N: 3397, Pg: 478 |
Descriptors | Carboni Certificacio Certificacio ISO 14064 Emissions Gasos Gasos enologics |
Títol | Gases en la industria alimentaria, Los |
Autor | ROMERO, L. CALVO, J.L. GARCIA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 46-47 |
Descriptors | Gasos CO2 Dioxid de carboni Legislacio Seguretat alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Insectes |
Títol | N2, CO2 y O2: soluciones para el sector carnico |
Autor | PRAXAIR ESPA?A S.L. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 73-77 |
Descriptors | Gasos Sector carnic Mixer-cutter Armaris criogenics Tunel criogenic Nitrogen Dioxid de carboni Oxigen Neu carbonica Productes carnics |
Títol | Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament |
Autor | ESTEVE, T. |
Dades Font | TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50 |
Descriptors | Organismes modificats geneticament Tecniques Deteccio Tractament termic Tractament per irradiacio Irradiacio Gasos |