Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Gasos

Resultat de la cerca

Registres trobats: 8


Títol Los gases y la refrigeracion en la enologia. Los principales actores son el nitrogeno y el dioxido de carbono.
Autor MAGRINYA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 26-27
Descriptors Enologia Gasos Refrigeracio Nitrogen Dioxid de carboni Verema

Títol Anhidrido carbonico en el vino. Gases en enologia
Autor VICARIA, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4327-4330
Descriptors Gasos enologics Gasos Gaso Elaboracio de vi Propietats Propietats escumants Anhidrid carbonic Desgasificacio

Títol Aven?os en la cromatografia de gasos aplicada a l'analisi de compostos volatils al vi
Autor LOPEZ, R.   CACHO, J.  
Dades Font ACE Revista d?Enologia ISSN: 0212-842X - 1r semestre 2011 - V: 28- N: 93, Pg: 4-6
Descriptors Cromatografia de gasos Compostos volatils Vi Metodes d'analisi

Títol Banc d'essai moteur. Maitriser les consommations d'energie
Autor FINOT, R.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Janvier 2008 - V: 32- N: 336, Pg: 38-39
Descriptors Energia Consum Estalvi energetic Biocarburants Emissions Gasos Tractor agricola Tractor Maquinaria agricola

Títol Bodegas riojanas apuestan por certificar su huella de carbono
Autor EGIDO, A.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Abril 2013 - V: - N: 3397, Pg: 478
Descriptors Carboni Certificacio Certificacio ISO 14064 Emissions Gasos Gasos enologics

Títol Gases en la industria alimentaria, Los
Autor ROMERO, L.   CALVO, J.L.   GARCIA, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 46-47
Descriptors Gasos CO2 Dioxid de carboni Legislacio Seguretat alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Insectes

Títol N2, CO2 y O2: soluciones para el sector carnico
Autor PRAXAIR ESPA?A S.L.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 73-77
Descriptors Gasos Sector carnic Mixer-cutter Armaris criogenics Tunel criogenic Nitrogen Dioxid de carboni Oxigen Neu carbonica Productes carnics

Títol Tecniques emprades per a la deteccio d'organismes modificats geneticament
Autor ESTEVE, T.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Desembre 2002 - V: V- N: 6, Pg: 49-50
Descriptors Organismes modificats geneticament Tecniques Deteccio Tractament termic Tractament per irradiacio Irradiacio Gasos