Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Dioxid de carboni

Resultat de la cerca

Registres trobats: 56


Títol Los gases y la refrigeracion en la enologia. Los principales actores son el nitrogeno y el dioxido de carbono.
Autor MAGRINYA, M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 26-27
Descriptors Enologia Gasos Refrigeracio Nitrogen Dioxid de carboni Verema

Títol Absorption of carbon dioxide by plant roots
Autor BERGQUIST, N.O.  
Dades Font Botaniska Notiser - 1964 - V: - N: 3, Pg: 249-261
Descriptors Arrel Plantes Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Absorcio
Localització C 8/130

Títol Aplicacion de gases en la elaboracion del vino.
Autor RODRIGUEZ GIRO, Marta  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 46-50
Descriptors Vi Vinificacio Elaboracio Produccio Gas Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Nitrogen Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Addicio Most Hiperoxigenacio

Títol Appareil pour la determination du gaz carbonique dans le vin
Autor HUBACH, C. E.  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 211, Pg: 2 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Determinacio Metodologia
Localització FV 211

Títol Appreciation des methodes de determination de l'anhydride carboni-que.
Autor RASQUILHO RAPOSO, M.  
Dades Font FV - abril 1968 - V: - N: 282, Pg: 3 p.
Descriptors Determinacio Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic
Localització FV 282

Títol Atmosferas modificadas para el control de plagas en productos alimentarios
Autor RIUDAVETS, J.   CASTA?E, C.   ALOMAR, O.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2008 - V: - N: 393, Pg: 40-45
Descriptors Seguretat alimentaria Seguretat del consumidor Plaguicides Insectes Acar MIP Plagues Control biologic Control fisic Control quimic Atmosfera modificada Dioxid de carboni CO2 Industria agroalimentaria Control de plagues Envasat Aliments Productes alimentaris Materia prima Distribuci? Insecticides Fumigant quimic Aliments envasats en atmosfera modificada Al?lergi Al?lergen

Títol Balance y huella de carbono del olivar
Autor BELLIDO, L.L.   FERNANDEZ GARCIA, M.P.   LOPEZ-BELLIDO GARRIDO, P.J.  
Dades Font Vida rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2014 - V: Suplemento de Vida rural- N: , Pg: 1-14
Descriptors Oliverar Olivera Petjada de carboni CO2 Dioxid de Carboni Sol Sol agricola
Localització C 26/1

Títol Biocombustibles, Los.?una oportunidad agricola?
Autor LOPEZ, P.   MONTORO, A.   CRUZ, F. de la  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 22-25
Descriptors Biocombustible Sector agricola Energia renovable Efecte hivernacle CO2 Dioxid de carboni Biocarburants

Títol Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 2/2: Impacts du liege sur les proprietes sensorielles des vins
Autor CARON, D.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 31-35
Descriptors Tap de suro Vi efervescent Suro Propietats sensorials Dioxid de carboni CO2 Cromatografia de gasos Propietats fisiques Caracteristiques sensorials

Títol Cambios climaticos y produccion vegetal
Autor CERVANTES, M.  
Dades Font Agricultura. Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - febrer 1994 - V: - N: 739, Pg: 147-150
Descriptors Produccio vegetal Efecte hivernacle Dioxid de carboni

Títol Changement climatique, Le: etat des connaissances et premiere approche des consequences pour la viticulture
Autor SEGUIN, B.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 2-9
Descriptors Canvi climatic Consequencies Temperatura Viticultura Vinya Dioxid de carboni Fran?a Ecosistema Impacte

Títol Co2 assimilation and photorespiration of grapevine leaves: responses tolight and drought
Autor DURING, H  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 27 - 1988 - V: - N: , Pg: 199-208
Descriptors Produccio Raim Vinya Fotosintesi Varietats Riesling Hivernacle Llum Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Reg Estres
Localització C 4/144

Títol Codi enologic : Dioxid de carboni (Carbonei dioxydum, CO2)
Autor
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 23
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic

Títol Cuantificacion del CO2 y evaluacion de la calidad de la espuma en vinos espumosos.
Autor MORENO-ARRIBAS, M. V.   PUEYO, E.   POLO, M. C.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 123-127
Descriptors Escuma Vi escumos Qualitat Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic

Títol Determination de l'acidite titrable.
Autor IOURJAN, J. I.   ROUVINSKY, O. E.   PAVLENKO, N. M.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 801, Pg: 2 P.
Descriptors Determinacio Acidesa Most Vi pH Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic
Localització FV 801

Títol Determination de l?anhydride carbonique dans le vin, le vin perlant et le vin mousseux
Autor HENNIG, K.   LAY, A  
Dades Font FV - novembre 1967 - V: - N: 257, Pg: 4 p.
Descriptors Determinacio Vi escumos Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Titrimetria
Localització FV 257

Títol Determination de la quantite de gaz carbonique contenue dans les vins tranquilles.
Autor FLANZY, M.   MARTY, Mity   MOURGUES, J.  
Dades Font FV - abril 1970 - V: - N: 363, Pg: 3 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Determinacio
Localització FV 363

Títol Determination du CO2 dans les vins mousseux.
Autor MERJANIAN, A.A.  
Dades Font FV - 1983 - V: - N: 773, Pg: 2 p.
Descriptors Vi escumos Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 773

Títol Diagnosis of mistakes in winemaking
Autor RECHT, Jacques  
Dades Font American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 85-88
Descriptors Vi Vinificacio Defectes Desacidificacio Estabilitzacio Analisi sensorial Acidesa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Qualitat

Títol Dioxyde de carbone.
Autor MOULIN, J. P.   BOUNIOL, C.   LLORCA, M. S.   TUSSEAU, D.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 772, Pg: 15 P.
Descriptors Titrimetria Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Dosificacio Dosatge Determinacio Vi gasificat
Localització FV 772

Títol Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1).
Autor LITCHEV, V.   GORANOV, N.   ALBERT, H.   YANAKIEV, M.  
Dades Font FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p.
Descriptors pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio
Localització FV 425

Títol Dosage de l'acide carbonique dans le vin, le vin Perle et le vin Mousseux.
Autor HENNING, K.   LAY, A.  
Dades Font FV - agost 1968 - V: - N: 294, Pg: 4 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Determinacio Dosificacio Dosatge
Localització FV 294

Títol Dosage de l'anhydride carbonique dans les vins tranquilles et Mousseux.
Autor CAPT, E.   SCHOPFER, J. F.   DUFOUR, A.  
Dades Font FV - mar? 1969 - V: - N: 315, Pg: 6 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Vi escumos Dosificacio Dosatge Addicio Determinacio
Localització FV 315

Títol Dosage de l?acide carbonique dans les vins par les methodes utilises en U.R.S.S. Description des modes operatoires
Autor DEIBNER, L  
Dades Font FV - febrer 1968 - V: - N: 261, Pg: 17 p.
Descriptors Unio Sovietica URSS Metode Vetcher/Greschnov Metode Vartanyan Vi escumos Vi tranquil Dioxid de carboni Gasometria Volumetria Determinacio Gravimetria CO2 Anhidrid carbonic
Localització FV 261

Títol Dosage du gaz carbonique dans les vins a l'aide d'une electrode specifique.
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font FV - febrer 1975 - V: - N: 528, Pg: 5 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Dosificacio Dosatge Electrode selectiu
Localització FV 528

Títol Dosage du gaz carbonique par titrimetrie (Complement au FV 736)
Autor BRUN, S.   TEP, Y.  
Dades Font FV - abril 1982 - V: - N: 736 bis, Pg: 1 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Analisi Gas Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Titrimetria Vi tranquil Vi escumos
Localització FV 736 bis

Títol Dosage du gaz carbonique par titrimetrie
Autor BRUN, S.   TEP, Y.  
Dades Font FV - mar? 1981 - V: - N: 736, Pg: 4 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Titrimetria Analisi Gas Dosificacio Dosatge Vi tranquil Vi escumos Determinacio Identificacio
Localització FV 736

Títol Dosage du gaz carbonique
Autor L?Union Internationale des Producteurs de Jus de Fruits  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 212, Pg: 2 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Determinacio
Localització FV 212

Títol Dosage rapide du gaz carbonique par titrimetrie.
Autor SUDRAUD, M. P.  
Dades Font FV - juliol 1973 - V: - N: 460, Pg: 1 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Titrimetria Determinacio
Localització FV 460

Títol Du CO2 pour refroidir vos blancs
Autor DUBOURDIEU, D.   LAVIGNE, V.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1990 - V: - N: 148, Pg: 125-126
Descriptors Vi blanc Temperatura Refrigeracio Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic

Títol El CO2 en la industria cervecera espa?ola
Autor ROUCO, C.  
Dades Font Cerveza y Malta ISSN: 030003-4481 - 4? trimestre 1999 - V: XXXVI- N: 144, Pg: 30-39
Descriptors CO2 Cervesa Industria Espanya Industria cervesera Dioxid de carboni
Localització C 18/153

Títol Evaluation de la quantite de gaz carbonique contenue dans les vins.
Autor JAULMES, P.  
Dades Font FV - novembre 1976 - V: - N: 621, Pg: 8 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 621

Títol Evaluation de la quantite de gaz carbonique contenue dans les vins.
Autor JAULMES, P.  
Dades Font FV - octubre 1968 - V: - N: 305, Pg: 3 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Determinacio
Localització FV 305

Títol Gases en la industria alimentaria, Los
Autor ROMERO, L.   CALVO, J.L.   GARCIA, A.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 46-47
Descriptors Gasos CO2 Dioxid de carboni Legislacio Seguretat alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Insectes

Títol Impacts du changement climatique sur la vigne et le raisin
Autor GOUTOULY, J. P.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 23-26
Descriptors Escalfament global Vinya Temperatura Baia Raim Canvi climatic Dioxid de carboni Floridura Radiacio ultraviolada Insectes

Títol Implantacion de cubiertas verdes en la calidad del suelo. Calidad fisica, quimica y biologica
Autor OCHOA, J.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3255, Pg: 454-458
Descriptors Sol CO2 Dioxid de carboni Cobertura vegetal Navarra 2008 Analisi estadistica Qualitat Materia organica Sol viticola

Títol Jornada tecnica Refrigeracio a la industria enologica
Autor V.V.A.A  
Dades Font - Abril - V: Documentacio 3- N: , Pg: 1 dossier
Descriptors CO2 Refrigeracio Industria enologica Cava DFC Dioxid de carboni
Localització C 17/53

Títol Kinetic analysis of Saccharomyces cerevisiae in activation by high pressure carbon dioxide
Autor ERKMEN, O.  
Dades Font International Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 4, Pg: 431-438
Descriptors Analisi cinetica Saccharomyces cerevisiae Dioxid de carboni Alta pressio Llevats

Títol La huella del carbono vinculada a la viticultura
Autor SOTES, V.  
Dades Font Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2011 - V: 18- N: 325, Pg: 18-21
Descriptors Canvi climatic Efecte hivernacle Dioxid de carboni Viticultura Medi ambient

Títol Le gaz carbonique : un danger permanent
Autor CAYON, M.   CARLIEZ, M.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - febrer 1994 - V: - N: 184, Pg: 51-53
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Celler Cava Accidents laborals Salut Prevencio

Títol Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 1/2: Une approche experimentale
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 28-30
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Champagne Xampany Copa Assaig comparatiu

Títol Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 2/2: Une approche theorique
Autor LIGER-BELAIR, G.   [et.al]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 53-55
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Alliberament Copa de vi Copa Champagne

Títol Los efectos combinados de los cambios climaticos y del aumento en la concentracion de CO2 atmosferico sobre el crecimiento potencial de tres variedades de vid
Autor GOZZINI, B.   BINDI, M.   ORLANDINI, S.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 32-40
Descriptors Vinya Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Creixement Italia Clima Canvi climatic

Títol Mesure de la resistance specifique du vin au degagement de CO2
Autor MERJANIAN, A.A.  
Dades Font FV - octubre 1969 - V: - N: 337, Pg: 8 p.
Descriptors Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Analisi quimica
Localització FV 337

Títol Methode rapide de dosage du gaz carbonique dans les vins tranquilles.
Autor SCHOPFER, J. F.  
Dades Font FV - febrer 1973 - V: - N: 444, Pg: 4 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Determinacio Vi escumos Pressio
Localització FV 444

Títol Methode titrimetrique pour le dosage de la teneur en gaz carbonique dissous dans les vins tranquilles, mousseux et gazeifies
Autor GORANOV, N.  
Dades Font FV - 1983 - V: - N: 758, Pg: 3 p.
Descriptors Metode titrimetric Dosificacio Dosatge Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Determinacio Vi tranquil Vi escumos Vi gasificat
Localització FV 758

Títol N2, CO2 y O2: soluciones para el sector carnico
Autor PRAXAIR ESPA?A S.L.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 73-77
Descriptors Gasos Sector carnic Mixer-cutter Armaris criogenics Tunel criogenic Nitrogen Dioxid de carboni Oxigen Neu carbonica Productes carnics

Títol Photoinhibition in Vitis californica. The role of temperature during high-light treatment
Autor GAMON, J. A.   PEARCY, R. W.  
Dades Font Plant Physiology ISSN: 0032-0889 VOL 92 - 1989 - V: - N: , Pg: 487-494
Descriptors Vitis californica Raim Varietats Llum Temperatura Fotosintesi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic
Localització C 6/44

Títol Projet de description d'une methode:variation naturelle du rapport des isotopes 16-O et 18-O dans l'eau comme methode d'analyse physique du vin en vue du controle de l'origine et de l'addition d'eau
Autor FORSTEL, H.   JULICH, F.  
Dades Font FV - juliol 1992 - V: - N: 919, Pg: 7 p.
Descriptors Isotop Aigua Vi Oxigen Espectrometria de massa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Control de qualitat Addicio
Localització FV 919

Títol Quand le vrac se reinvente: Le vrac est-il vraiment ecologique?
Autor THOMAS, E.  
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 24-25
Descriptors Comercialitzacio vitivinicola Comercialitzacio en origen Granel Venda a l'engros CO2 Dioxid de Carboni Ecologia

Títol Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mosseux. (Complement au FV 337).
Autor
Dades Font FV - novembre 1971 - V: - N: 389, Pg: 1 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Unio Sovietica URSS Vi escumos Vinificacio Destil.lacio Metode xampanyes Metode tradicional
Localització FV 389

Títol Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mousseux.(Complement au FV 338).
Autor
Dades Font FV - novembre 1971 - V: - N: 390, Pg: 2 p.
Descriptors Vi escumos Unio Sovietica URSS Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi gasificat Vinificacio
Localització FV 390

Títol Recherche de la teneur en "Acide carbonique combine" dans les vins mousseux
Autor MERJANIAN, A.A.   KOZENCEAU, E.M  
Dades Font FV - 1969 - V: - N: 338, Pg: 3 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Determinacio Volumetria
Localització FV 338

Títol Relation entre la pression et la quantite d'anhydre carbonique contenu dans les vins mousseux.
Autor JAULMES, P.  
Dades Font FV - agost 1972 - V: - N: 422, Pg: 4 p.
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Gas carbonic Vi escumos Pressio
Localització FV 422

Títol Responses of glasshouse grown cotton to irrigation with carbon dioxide-saturated water
Autor MAUNEY, J.R.   HENDRIX, D.L.  
Dades Font Crop science VOL 28 - setembre-octubre 1988 - V: - N: , Pg: 835-838
Descriptors Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Irrigacio
Localització C 8/118

Títol Study on the Methodology for the Quantification of Carbon Dioxide in Wine Using a Quartz Crystal Microbalance
Autor GOMES, M. T.   DUARTE, A. C.   OLIVEIRA, J. P.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 1431-4630 VOL 202 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 337-338
Descriptors Dioxid de carboni Vi Metodologia Determinacio Microbalan? Quars
Localització C 11/14