Registres trobats: 56
Títol | Los gases y la refrigeracion en la enologia. Los principales actores son el nitrogeno y el dioxido de carbono. |
Autor | MAGRINYA, M. |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2007 - V: - N: 48, Pg: 26-27 |
Descriptors | Enologia Gasos Refrigeracio Nitrogen Dioxid de carboni Verema |
Títol | Absorption of carbon dioxide by plant roots |
Autor | BERGQUIST, N.O. |
Dades Font | Botaniska Notiser - 1964 - V: - N: 3, Pg: 249-261 |
Descriptors | Arrel Plantes Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Absorcio |
Localització | C 8/130 |
Títol | Aplicacion de gases en la elaboracion del vino. |
Autor | RODRIGUEZ GIRO, Marta |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - maig-juny 1994 - V: - N: 32, Pg: 46-50 |
Descriptors | Vi Vinificacio Elaboracio Produccio Gas Oxigen Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Nitrogen Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Addicio Most Hiperoxigenacio |
Títol | Appareil pour la determination du gaz carbonique dans le vin |
Autor | HUBACH, C. E. |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 211, Pg: 2 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Determinacio Metodologia |
Localització | FV 211 |
Títol | Appreciation des methodes de determination de l'anhydride carboni-que. |
Autor | RASQUILHO RAPOSO, M. |
Dades Font | FV - abril 1968 - V: - N: 282, Pg: 3 p. |
Descriptors | Determinacio Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | FV 282 |
Títol | Balance y huella de carbono del olivar |
Autor | BELLIDO, L.L. FERNANDEZ GARCIA, M.P. LOPEZ-BELLIDO GARRIDO, P.J. |
Dades Font | Vida rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2014 - V: Suplemento de Vida rural- N: , Pg: 1-14 |
Descriptors | Oliverar Olivera Petjada de carboni CO2 Dioxid de Carboni Sol Sol agricola |
Localització | C 26/1 |
Títol | Biocombustibles, Los.?una oportunidad agricola? |
Autor | LOPEZ, P. MONTORO, A. CRUZ, F. de la |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 22-25 |
Descriptors | Biocombustible Sector agricola Energia renovable Efecte hivernacle CO2 Dioxid de carboni Biocarburants |
Títol | Bouchon en liege pour vins effervescents, Le. Partie 2/2: Impacts du liege sur les proprietes sensorielles des vins |
Autor | CARON, D. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 31-35 |
Descriptors | Tap de suro Vi efervescent Suro Propietats sensorials Dioxid de carboni CO2 Cromatografia de gasos Propietats fisiques Caracteristiques sensorials |
Títol | Cambios climaticos y produccion vegetal |
Autor | CERVANTES, M. |
Dades Font | Agricultura. Revista agropecuaria ISSN: 0002-1334 - febrer 1994 - V: - N: 739, Pg: 147-150 |
Descriptors | Produccio vegetal Efecte hivernacle Dioxid de carboni |
Títol | Changement climatique, Le: etat des connaissances et premiere approche des consequences pour la viticulture |
Autor | SEGUIN, B. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 2-9 |
Descriptors | Canvi climatic Consequencies Temperatura Viticultura Vinya Dioxid de carboni Fran?a Ecosistema Impacte |
Títol | Co2 assimilation and photorespiration of grapevine leaves: responses tolight and drought |
Autor | DURING, H |
Dades Font | Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 27 - 1988 - V: - N: , Pg: 199-208 |
Descriptors | Produccio Raim Vinya Fotosintesi Varietats Riesling Hivernacle Llum Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Reg Estres |
Localització | C 4/144 |
Títol | Codi enologic : Dioxid de carboni (Carbonei dioxydum, CO2) |
Autor | |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - octubre-desembre 1987 - V: - N: 13, Pg: 23 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | Cuantificacion del CO2 y evaluacion de la calidad de la espuma en vinos espumosos. |
Autor | MORENO-ARRIBAS, M. V. PUEYO, E. POLO, M. C. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL Anyo XV - mar? 1996 - V: - N: 2, Pg: 123-127 |
Descriptors | Escuma Vi escumos Qualitat Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | Determination de l'acidite titrable. |
Autor | IOURJAN, J. I. ROUVINSKY, O. E. PAVLENKO, N. M. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 801, Pg: 2 P. |
Descriptors | Determinacio Acidesa Most Vi pH Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | FV 801 |
Títol | Determination de l?anhydride carbonique dans le vin, le vin perlant et le vin mousseux |
Autor | HENNIG, K. LAY, A |
Dades Font | FV - novembre 1967 - V: - N: 257, Pg: 4 p. |
Descriptors | Determinacio Vi escumos Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Titrimetria |
Localització | FV 257 |
Títol | Determination de la quantite de gaz carbonique contenue dans les vins tranquilles. |
Autor | FLANZY, M. MARTY, Mity MOURGUES, J. |
Dades Font | FV - abril 1970 - V: - N: 363, Pg: 3 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Determinacio |
Localització | FV 363 |
Títol | Determination du CO2 dans les vins mousseux. |
Autor | MERJANIAN, A.A. |
Dades Font | FV - 1983 - V: - N: 773, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi escumos Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 773 |
Títol | Diagnosis of mistakes in winemaking |
Autor | RECHT, Jacques |
Dades Font | American Wine Society Journal ISSN: 0364-698x VOL 24 - 1992 - V: - N: 3, Pg: 85-88 |
Descriptors | Vi Vinificacio Defectes Desacidificacio Estabilitzacio Analisi sensorial Acidesa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Qualitat |
Títol | Dioxyde de carbone. |
Autor | MOULIN, J. P. BOUNIOL, C. LLORCA, M. S. TUSSEAU, D. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 772, Pg: 15 P. |
Descriptors | Titrimetria Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Dosificacio Dosatge Determinacio Vi gasificat |
Localització | FV 772 |
Títol | Dispositif combine pour la mesure du pH, du potentiel d'oxydoreduction, de la conductibilite specifique et de la temperature du vin et d'autres spiritueux et dosage quantitatif de l'oxygene et du CO2 (1). |
Autor | LITCHEV, V. GORANOV, N. ALBERT, H. YANAKIEV, M. |
Dades Font | FV - octubre 1972 - V: - N: 425, Pg: 3 p. |
Descriptors | pH Temperatura Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Oxigen Fermentacio Oxidacio Reduccio |
Localització | FV 425 |
Títol | Dosage de l'acide carbonique dans le vin, le vin Perle et le vin Mousseux. |
Autor | HENNING, K. LAY, A. |
Dades Font | FV - agost 1968 - V: - N: 294, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Determinacio Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 294 |
Títol | Dosage de l'anhydride carbonique dans les vins tranquilles et Mousseux. |
Autor | CAPT, E. SCHOPFER, J. F. DUFOUR, A. |
Dades Font | FV - mar? 1969 - V: - N: 315, Pg: 6 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Vi escumos Dosificacio Dosatge Addicio Determinacio |
Localització | FV 315 |
Títol | Dosage de l?acide carbonique dans les vins par les methodes utilises en U.R.S.S. Description des modes operatoires |
Autor | DEIBNER, L |
Dades Font | FV - febrer 1968 - V: - N: 261, Pg: 17 p. |
Descriptors | Unio Sovietica URSS Metode Vetcher/Greschnov Metode Vartanyan Vi escumos Vi tranquil Dioxid de carboni Gasometria Volumetria Determinacio Gravimetria CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | FV 261 |
Títol | Dosage du gaz carbonique dans les vins a l'aide d'une electrode specifique. |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - febrer 1975 - V: - N: 528, Pg: 5 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Dosificacio Dosatge Electrode selectiu |
Localització | FV 528 |
Títol | Dosage du gaz carbonique par titrimetrie (Complement au FV 736) |
Autor | BRUN, S. TEP, Y. |
Dades Font | FV - abril 1982 - V: - N: 736 bis, Pg: 1 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Analisi Gas Determinacio Identificacio Dosificacio Dosatge Titrimetria Vi tranquil Vi escumos |
Localització | FV 736 bis |
Títol | Dosage du gaz carbonique par titrimetrie |
Autor | BRUN, S. TEP, Y. |
Dades Font | FV - mar? 1981 - V: - N: 736, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Titrimetria Analisi Gas Dosificacio Dosatge Vi tranquil Vi escumos Determinacio Identificacio |
Localització | FV 736 |
Títol | Dosage du gaz carbonique |
Autor | L?Union Internationale des Producteurs de Jus de Fruits |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 212, Pg: 2 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Determinacio |
Localització | FV 212 |
Títol | Dosage rapide du gaz carbonique par titrimetrie. |
Autor | SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - juliol 1973 - V: - N: 460, Pg: 1 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Titrimetria Determinacio |
Localització | FV 460 |
Títol | Du CO2 pour refroidir vos blancs |
Autor | DUBOURDIEU, D. LAVIGNE, V. |
Dades Font | Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - novembre 1990 - V: - N: 148, Pg: 125-126 |
Descriptors | Vi blanc Temperatura Refrigeracio Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Títol | El CO2 en la industria cervecera espa?ola |
Autor | ROUCO, C. |
Dades Font | Cerveza y Malta ISSN: 030003-4481 - 4? trimestre 1999 - V: XXXVI- N: 144, Pg: 30-39 |
Descriptors | CO2 Cervesa Industria Espanya Industria cervesera Dioxid de carboni |
Localització | C 18/153 |
Títol | Evaluation de la quantite de gaz carbonique contenue dans les vins. |
Autor | JAULMES, P. |
Dades Font | FV - novembre 1976 - V: - N: 621, Pg: 8 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 621 |
Títol | Evaluation de la quantite de gaz carbonique contenue dans les vins. |
Autor | JAULMES, P. |
Dades Font | FV - octubre 1968 - V: - N: 305, Pg: 3 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Determinacio |
Localització | FV 305 |
Títol | Gases en la industria alimentaria, Los |
Autor | ROMERO, L. CALVO, J.L. GARCIA, A. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2008 - V: - N: 236, Pg: 46-47 |
Descriptors | Gasos CO2 Dioxid de carboni Legislacio Seguretat alimentaria Conservacio d'aliments Congelacio Insectes |
Títol | Impacts du changement climatique sur la vigne et le raisin |
Autor | GOUTOULY, J. P. |
Dades Font | Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Avril-Mai 2009 - V: - N: 235, Pg: 23-26 |
Descriptors | Escalfament global Vinya Temperatura Baia Raim Canvi climatic Dioxid de carboni Floridura Radiacio ultraviolada Insectes |
Títol | Implantacion de cubiertas verdes en la calidad del suelo. Calidad fisica, quimica y biologica |
Autor | OCHOA, J. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2009 - V: LXIV- N: 3255, Pg: 454-458 |
Descriptors | Sol CO2 Dioxid de carboni Cobertura vegetal Navarra 2008 Analisi estadistica Qualitat Materia organica Sol viticola |
Títol | Jornada tecnica Refrigeracio a la industria enologica |
Autor | V.V.A.A |
Dades Font | - Abril - V: Documentacio 3- N: , Pg: 1 dossier |
Descriptors | CO2 Refrigeracio Industria enologica Cava DFC Dioxid de carboni |
Localització | C 17/53 |
Títol | Kinetic analysis of Saccharomyces cerevisiae in activation by high pressure carbon dioxide |
Autor | ERKMEN, O. |
Dades Font | International Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2002 - V: XIV- N: 4, Pg: 431-438 |
Descriptors | Analisi cinetica Saccharomyces cerevisiae Dioxid de carboni Alta pressio Llevats |
Títol | La huella del carbono vinculada a la viticultura |
Autor | SOTES, V. |
Dades Font | Vida Rural ISSN: 1133-8938 - Marzo 2011 - V: 18- N: 325, Pg: 18-21 |
Descriptors | Canvi climatic Efecte hivernacle Dioxid de carboni Viticultura Medi ambient |
Títol | Le gaz carbonique : un danger permanent |
Autor | CAYON, M. CARLIEZ, M. |
Dades Font | Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - febrer 1994 - V: - N: 184, Pg: 51-53 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Celler Cava Accidents laborals Salut Prevencio |
Títol | Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 1/2: Une approche experimentale |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2010 - V: 37- N: 134, Pg: 28-30 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Champagne Xampany Copa Assaig comparatiu |
Títol | Liberation progressive du CO2 dissous hors d'un vin de Champagne servi en flute et en coupe, La. Partie 2/2: Une approche theorique |
Autor | LIGER-BELAIR, G. [et.al] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2010 - V: 37- N: 135, Pg: 53-55 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Alliberament Copa de vi Copa Champagne |
Títol | Los efectos combinados de los cambios climaticos y del aumento en la concentracion de CO2 atmosferico sobre el crecimiento potencial de tres variedades de vid |
Autor | GOZZINI, B. BINDI, M. ORLANDINI, S. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1996 - V: - N: 46, Pg: 32-40 |
Descriptors | Vinya Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Creixement Italia Clima Canvi climatic |
Títol | Mesure de la resistance specifique du vin au degagement de CO2 |
Autor | MERJANIAN, A.A. |
Dades Font | FV - octubre 1969 - V: - N: 337, Pg: 8 p. |
Descriptors | Vi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Analisi quimica |
Localització | FV 337 |
Títol | Methode rapide de dosage du gaz carbonique dans les vins tranquilles. |
Autor | SCHOPFER, J. F. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 444, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi tranquil Determinacio Vi escumos Pressio |
Localització | FV 444 |
Títol | Methode titrimetrique pour le dosage de la teneur en gaz carbonique dissous dans les vins tranquilles, mousseux et gazeifies |
Autor | GORANOV, N. |
Dades Font | FV - 1983 - V: - N: 758, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metode titrimetric Dosificacio Dosatge Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Determinacio Vi tranquil Vi escumos Vi gasificat |
Localització | FV 758 |
Títol | N2, CO2 y O2: soluciones para el sector carnico |
Autor | PRAXAIR ESPA?A S.L. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Septiembre 2001 - V: XX- N: 161, Pg: 73-77 |
Descriptors | Gasos Sector carnic Mixer-cutter Armaris criogenics Tunel criogenic Nitrogen Dioxid de carboni Oxigen Neu carbonica Productes carnics |
Títol | Photoinhibition in Vitis californica. The role of temperature during high-light treatment |
Autor | GAMON, J. A. PEARCY, R. W. |
Dades Font | Plant Physiology ISSN: 0032-0889 VOL 92 - 1989 - V: - N: , Pg: 487-494 |
Descriptors | Vitis californica Raim Varietats Llum Temperatura Fotosintesi Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic |
Localització | C 6/44 |
Títol | Projet de description d'une methode:variation naturelle du rapport des isotopes 16-O et 18-O dans l'eau comme methode d'analyse physique du vin en vue du controle de l'origine et de l'addition d'eau |
Autor | FORSTEL, H. JULICH, F. |
Dades Font | FV - juliol 1992 - V: - N: 919, Pg: 7 p. |
Descriptors | Isotop Aigua Vi Oxigen Espectrometria de massa Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Control de qualitat Addicio |
Localització | FV 919 |
Títol | Quand le vrac se reinvente: Le vrac est-il vraiment ecologique? |
Autor | THOMAS, E. |
Dades Font | Viti ISSN: 0757-4673 - Mai-Juin 2014 - V: - N: 398, Pg: 24-25 |
Descriptors | Comercialitzacio vitivinicola Comercialitzacio en origen Granel Venda a l'engros CO2 Dioxid de Carboni Ecologia |
Títol | Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mosseux. (Complement au FV 337). |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1971 - V: - N: 389, Pg: 1 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Unio Sovietica URSS Vi escumos Vinificacio Destil.lacio Metode xampanyes Metode tradicional |
Localització | FV 389 |
Títol | Quelques resultats numeriques par les trois methodes originales d'analyse des vins mousseux.(Complement au FV 338). |
Autor | |
Dades Font | FV - novembre 1971 - V: - N: 390, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi escumos Unio Sovietica URSS Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi gasificat Vinificacio |
Localització | FV 390 |
Títol | Recherche de la teneur en "Acide carbonique combine" dans les vins mousseux |
Autor | MERJANIAN, A.A. KOZENCEAU, E.M |
Dades Font | FV - 1969 - V: - N: 338, Pg: 3 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi escumos Determinacio Volumetria |
Localització | FV 338 |
Títol | Relation entre la pression et la quantite d'anhydre carbonique contenu dans les vins mousseux. |
Autor | JAULMES, P. |
Dades Font | FV - agost 1972 - V: - N: 422, Pg: 4 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Gas carbonic Vi escumos Pressio |
Localització | FV 422 |
Títol | Responses of glasshouse grown cotton to irrigation with carbon dioxide-saturated water |
Autor | MAUNEY, J.R. HENDRIX, D.L. |
Dades Font | Crop science VOL 28 - setembre-octubre 1988 - V: - N: , Pg: 835-838 |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Irrigacio |
Localització | C 8/118 |
Títol | Study on the Methodology for the Quantification of Carbon Dioxide in Wine Using a Quartz Crystal Microbalance |
Autor | GOMES, M. T. DUARTE, A. C. OLIVEIRA, J. P. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 1431-4630 VOL 202 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 337-338 |
Descriptors | Dioxid de carboni Vi Metodologia Determinacio Microbalan? Quars |
Localització | C 11/14 |