Registres trobats: 27
Títol | Bouchage liege des grands vins: bouteilles couleuses et gouts de bouchon |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. LEFEBVRE, A. |
Dades Font | Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 240-248 |
Descriptors | Suro Tap Vi |
Localització | 663.2 Sim |
Títol | Dosage des composes phenoliques totaux dans les vins |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - desembre 1969 - V: - N: 343, Pg: 2 p. |
Descriptors | Compostos fenolics Vi blanc Reactiu Folin-Ciocalteu Vi negre Determinacio |
Localització | FV 343 |
Títol | Dosage des sucres residuels dans les vins secs par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | BERTRAND, M. A. DUBERNET, M. O. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - febrer 1975 - V: - N: 526, Pg: 4 p. |
Descriptors | Sucre Residus Vi sec Cromatografia de gasos |
Localització | FV 526 |
Títol | Dosage du gaz carbonique dans les vins a l'aide d'une electrode specifique. |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - febrer 1975 - V: - N: 528, Pg: 5 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Dosificacio Dosatge Electrode selectiu |
Localització | FV 528 |
Títol | Dosage du glycerol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | BERTRAND, M. A. DUBERNET, M. O. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - febrer 1975 - V: - N: 527, Pg: 3 p. |
Descriptors | Glicerol Vi Dosificacio Dosatge Cromatografia de gasos |
Localització | FV 527 |
Títol | Dosage du methanol dans le vin par chromatographie en phase gazeuse. |
Autor | BERTRAND, M. A. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - abril 1972 - V: - N: 408, Pg: 2 p. |
Descriptors | Metanol Determinacio Cromatografia de gasos Vi |
Localització | FV 408 |
Títol | Dosage simultane, dans le vin, par chromatographie en phase gazeuse, de l'acetate d'ethyle, du methanol, du methyl-2 propanol 1, du propanol-1, du butanol-2, du butanol-1 et du melange methyl-2 butanol-1 et methyl-3 butanol-1. |
Autor | BERTRAND, M. A. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - abril 1972 - V: - N: 409 Bis. Annule et remplace le precedent FV 409., Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Determinacio Cromatografia de gasos Acetat d'etil Metanol Butanol Propanol Metil |
Localització | FV 409 |
Títol | Effect of a variation of grape must temperature on the fermentative ability and the neutral lipid content of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | ROZES, N. LARUE, F. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 10 - 1988 - V: - N: 11, Pg: 821-824 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Temperatura Fermentacio Variacio |
Localització | C 9/32 |
Títol | Etude comparee des tests de stabilite proteique |
Autor | DUBOURDIEU, D. SERRANO, M. VANNIER, A.C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X - 1988 - V: 22- N: 4, Pg: 261-273 |
Descriptors | Estabilitat proteica Metode d'analisi Estudi comparatiu Vi blanc Analisi |
Localització | C 1/72 |
Títol | Evolution of acetic acid bacteria during fermentation and storage of wine |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 48 - juliol 1984 - V: - N: 1, Pg: 153-156 |
Descriptors | Emmagatzematge Vi Acid acetic Bacteris Acetobacter Fermentacio alcoholica Vinificacio Conservacio Exposicio a l'aire |
Localització | C 9/134 |
Títol | Influence du cepage et du milieu sur la composition phenolique de cinq raisins noirs |
Autor | BISSON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Annales de technologie agricole - 1978 - V: 27- N: 4, Pg: 827-835 |
Descriptors | Polifenols Raim Varietats |
Localització | C 19/13 |
Títol | Inhibition de Saccharomyces cerevisiae dans le mout de raisin |
Autor | LARAU, F. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | C.R. Acad. Sc. Paris - 1982 - V: - N: 22 mar?, Pg: 587-590 |
Descriptors | Most Raim Saccharomyces cerevisiae Inhibicio |
Localització | C 7/45 |
Títol | Inhibition of Alcoholic Fermentation of Grape Must by Fatty Acids Produced by Yeasts and their Elimination by Yeast Ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Acid gras Llevats Most de raim |
Localització | C 7/70 |
Títol | Inhibition of alcoholic fermentation of grape must by fatty acids produced by yeasts and their elimination by yeast ghosts |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. GENEIX, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 47 - juny 1984 - V: - N: 6, Pg: 1246-1249 |
Descriptors | Acid gras Llevats Fermentacio alcoholica Aturada fermentativa Apagament Most |
Localització | C 9/15 |
Títol | La Clarificacion de los vinos |
Autor | PEYNAUD, E. RIBEREAU-GAYON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831 |
Descriptors | Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio |
Localització | C 4/78 |
Títol | La maceration finale a chaud dans la vinification en rouge (experimentation 1980) |
Autor | GLORIES, Y. RIBEREAU-GAYON, P. RIBEREAU-GAYON, J. |
Dades Font | Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 623-627 |
Descriptors | Maceracio Vinificacio en negre Maceracio en calent |
Localització | C 19/43 |
Títol | Le debourbage des mouts de vendage blanche |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. LAFON-LAFOURCADE, S. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin VOL 9 - 1975 - V: - N: , Pg: 117-139 |
Descriptors | Desfangament Most Vi blanc |
Localització | C 9/27 |
Títol | Les Polysaccharides solubles du mout : methode simple d'appre- ciation; evolution au cours de la maturation; incidence sur les operations prefermentaires |
Autor | DUBOURDIEU, D. HADJINICOLAU, D. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 15 - 1981 - V: - N: 1, Pg: 29-40 |
Descriptors | Polisacarids Most Maduracio Prefermentacio Vinificacio Precipitacio Dosificacio Dosatge Fenols Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Sauvignon Envelliment Semillon Maduracio Vinificacio Raim blanc Carbazole |
Localització | C 4/87 |
Títol | Les alterations des vins par les bacteries acetiques et les bacteries lactiques |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597x - 1984 - V: 18- N: 1, Pg: 67-82 |
Descriptors | Alteracions del vi Bacteris acetics Bacteris lactics Vi Microflora acetica |
Localització | C 15/58 |
Títol | Les techniques de laboratoire appliquees a l?identification des aromes des vins |
Autor | BOIDRON, J.N. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Industries alimentaries et agricoles ISSN: 0019-9311 - 1967 - V: - N: , Pg: 883-893 |
Descriptors | Aroma Vi Tecniques de laboratori Identificacio |
Localització | C 19/31 |
Títol | Maitriser la technologie pour preserver la typicite des vins |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | VITI : Documentation Agricole ISSN: 0399-3558 - mar? 1990 - V: - N: 141, Pg: 39-40 |
Descriptors | Vi Qualitat Mecanitzacio Automatitzacio Enologia Vinicultura Tecnologia Maquinaria |
Títol | Metabolisme des bacteries acetiques dans le mout de raisin. Consequences a l'egard de la fermentation alcoolique et malolactique |
Autor | JOYEUX, A. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Sciences des Aliments ISSN: 0240-8813 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 247-255 |
Descriptors | Bacteris acetics Metabolisme Most Fermentacio alcoholica Fermentacio malolactica |
Localització | C 16/22 |
Títol | Mise au point d'une mesure rapide de l'activite laccase dans les mouts et dans les vins par la methode a la syringaldazine. Application a l'appreciation de l'etat sanitaire des vendages |
Autor | DUBOURDIEU, D. GRASSIN, C. DERUCHE, C. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 VOL 18 - 1984 - V: - N: 4, Pg: 237-252 |
Descriptors | Metode colorimetric Raim Podridura Most Laccase |
Localització | C 7/78 |
Títol | New developments in wine microbiology |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 36 - 1985 - V: - N: 1, Pg: 1-10 |
Descriptors | Fermentacio alcoholica Vi Microbiologia Raim |
Localització | C 7/61 |
Títol | Relationship between the sterol content of yeast cells and their fermentation activity in grape must. |
Autor | LARUE, F. LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 39 - April 1980 - V: - N: 4, Pg: 808-811 |
Descriptors | Esterol Activitat fermentativa Most |
Localització | C 12/99 |
Títol | Some Interpretations of Colour Changes in Young Red Wines During Their Conservation |
Autor | RIBEREAU-GAYON, P. PONTALLIER, P. GLORIES, Y. |
Dades Font | Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 - 1983 - V: 34- N: , Pg: 505-516 |
Descriptors | Vi jove Vi negre Color Canvi Conservacio |
Localització | C 20/51 |
Títol | Specifications generales des preparations des ecorces de levure destinees au traitement des mouts et des vins en vue de stimuler leur fermentation. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | FV - 1986 - V: - N: 806, Pg: 4 p. |
Descriptors | Llevats Most Vi Vinificacio |
Localització | FV 806 |