Registres trobats: 20
Títol | A flocculation test for moderately flocculent brewing yeast |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 81 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 123-126 |
Descriptors | Calci Etanol Floculacio Llevats |
Localització | C 13/123 |
Títol | Caracterizacion de cepas de levadura cervecera en base a la formacion de compuestos volatiles en la fermentacion |
Autor | ABREU MIRABAL, J. PINO ALEA, J. A. QUIJANO CELIS, C. E. [et al.] |
Dades Font | Alimentaria: revista de Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 44-50 |
Descriptors | Llevats Fermentacio Cervesa Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces uvarum Compostos volatils Most cervecer Analisi quantitativa Floculacio |
Títol | Clarifloculation d?effluents vinicoles |
Autor | COMA, J. ELMALEH, S. BUTEL, P. ROBIC, I. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 375-380 |
Descriptors | Floculacio Efluents vinicoles Coagulacio |
Localització | 505.05 Con |
Títol | Estudio de la fase de floculacion en el proceso de clarificacion por encolado de vino tinto |
Autor | ITURMENDI, N. BELOKI, G. MARIN, R. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 402-404 |
Descriptors | Vi negre Clarificacio Floculacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Estudio ecologico y caracterizacion de la capacidad floculante de cepas de levadura de la denominacion de origen vinos de Madrid |
Autor | FAJARDO, C.M. SIMON, B. LUNA, P. HIDALGO, P. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 99-105 |
Descriptors | Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Floculacio Ecologia Vinos de Madrid DO Denominacio d'origen |
Títol | Floculacion en cepas vinicas de Saccharomyces cerevisiae. Estudio de algunos factores implicados en el proceso de agregacion celular |
Autor | HIDALGO, P. FAJARDO, M.C. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 59-63 |
Descriptors | Floculacio Vinya Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Títol | Focculation in "saccharomyces cerevisiae" : mechanism of celldell interactions |
Autor | MIKI, B. L. A. |
Dades Font | - 1981 - V: - N: , Pg: 193-198 |
Descriptors | Floculacio Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 3/2 |
Títol | Glycogen - a physiological determinant of yeast flocculation? |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1614-1621 |
Descriptors | Floculacio Llevats Glicogen |
Localització | C 14/5 |
Títol | Influencia del medi en l'agregacio de llevats floculants |
Autor | GRAMONA, J. |
Dades Font | ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 10-15 |
Descriptors | Floculacio Llevats |
Títol | Killer Yeasts - Cause of stuck fermentations in a wine cellar |
Autor | VAN VUUREN, H.J.J. WINGFIELD, B.D. |
Dades Font | South African Journal of Enology and Viticulture VOL 7 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 113-118 |
Descriptors | Celler Floculacio Vi Aturada fermentativa Apagament |
Localització | C 9/19 |
Títol | La Clarificacion de los vinos |
Autor | PEYNAUD, E. RIBEREAU-GAYON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831 |
Descriptors | Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio |
Localització | C 4/78 |
Títol | La floculacion en levaduras cerveceras |
Autor | MATEIU REINA, Y. ABREU MIRAL, J. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2004 - V: XLI- N: 358, Pg: 109-112 |
Descriptors | Llevats Cervesa Floculacio |
Títol | La floculacion: su mecanismo y los factores que la controlan |
Autor | BUCKWOLD, V.E. LOAYZA-BUCKWOLD, S. |
Dades Font | Cerveza y Malta ISSN: 03003-4481 - 4? trimestre 1999 - V: XXXVI- N: 144, Pg: 41-47 |
Descriptors | Floculacio Mecanismes Llevats Fermentacio |
Localització | C 18/153 |
Títol | Optimization of coagulation-flocculation treatment to winery wastewaters |
Autor | SIERRA, D. et al. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 383-386 |
Descriptors | Materia organica Coagulants Coagulacio Floculacio Residus Aigues residuals Efluents vitivinicoles |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Physico-chemical treatment for he depuration of wine distillery wastewaters vinasses |
Autor | BELTRAN DE HEREDIA, J. DOMINGUEZ, J.R. PARTIDO, E. |
Dades Font | Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 253-260 |
Descriptors | Depuracio Vinya Destil?lacio Coagulacio Floculacio Tractament fisicoquimic Celler Vinasses Residus Efluents vitivinicoles |
Localització | 504.05 GES |
Títol | Proteinas de pared implicadas en la floculacion de levaduras vinicas (Saccharomyces cerevisiae): evaluacion de distintos metodos de extraccion |
Autor | SIMON, B. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 91-95 |
Descriptors | Proteines de paret Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Metodes d'extraccio Floculacio |
Títol | Seleccion y diferenciacion enologica de cepas de Saccharomyces cerevisiae aisladas durante la vinificacion en la comarca de "O Baixo Minyo" |
Autor | ANGULO, L. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 28-36 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Cep Vinificacio Llevats Galicia Fermentacio Control de qualitat Vi Rias Baixas DO Floculacio Etanol Acid sulfhidric Factor Killer Baixo Minho |
Títol | The Measurement of yeast flocculence and its significance in brewing |
Autor | HELM, E. THORNE, R. S. W. NOHR, B. |
Dades Font | Wallerstein laboratory communication - desembre 1953 - V: - N: , Pg: 315-326 |
Descriptors | Llevats Floculacio Determinacio Cervesa |
Localització | C 1/7 |
Títol | The relationship of acid-soluble glucogen to yeast flocculation |
Autor | PATEL, G.B. INGLEDEW, W.M. |
Dades Font | Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1608-1613 |
Descriptors | Floculacio Llevats Glicogen |
Localització | C 14/3 |
Títol | Tratamiento de las aguas residuales de la almazara mediante el reactivo de Fenton |
Autor | BELTRA, J. GARCIA, J. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2008 - V: - N: 234, Pg: 46-49 |
Descriptors | Almassera Estudi cinetic Oli d'oliva Extraccio Alpechin Aigues residuals Prectractament Coagulacio Floculacio Demanda quimica d'oxigen DQO |