Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Floculacio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 20


Títol A flocculation test for moderately flocculent brewing yeast
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL v. 81 - 1975 - V: - N: 2, Pg: 123-126
Descriptors Calci Etanol Floculacio Llevats
Localització C 13/123

Títol Caracterizacion de cepas de levadura cervecera en base a la formacion de compuestos volatiles en la fermentacion
Autor ABREU MIRABAL, J.   PINO ALEA, J. A.   QUIJANO CELIS, C. E.   [et al.]  
Dades Font Alimentaria: revista de Investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Junio 2008 - V: - N: 394, Pg: 44-50
Descriptors Llevats Fermentacio Cervesa Saccharomyces cerevisiae Saccharomyces uvarum Compostos volatils Most cervecer Analisi quantitativa Floculacio

Títol Clarifloculation d?effluents vinicoles
Autor COMA, J.   ELMALEH, S.   BUTEL, P.   ROBIC, I.  
Dades Font 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 375-380
Descriptors Floculacio Efluents vinicoles Coagulacio
Localització 505.05 Con

Títol Estudio de la fase de floculacion en el proceso de clarificacion por encolado de vino tinto
Autor ITURMENDI, N.   BELOKI, G.   MARIN, R.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 402-404
Descriptors Vi negre Clarificacio Floculacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Estudio ecologico y caracterizacion de la capacidad floculante de cepas de levadura de la denominacion de origen vinos de Madrid
Autor FAJARDO, C.M.   SIMON, B.   LUNA, P.   HIDALGO, P.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Abril 2003 - V: - N: 342, Pg: 99-105
Descriptors Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Floculacio Ecologia Vinos de Madrid DO Denominacio d'origen

Títol Floculacion en cepas vinicas de Saccharomyces cerevisiae. Estudio de algunos factores implicados en el proceso de agregacion celular
Autor HIDALGO, P.   FAJARDO, M.C.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2003 - V: III- N: 14, Pg: 59-63
Descriptors Floculacio Vinya Saccharomyces cerevisiae Llevats

Títol Focculation in "saccharomyces cerevisiae" : mechanism of celldell interactions
Autor MIKI, B. L. A.  
Dades Font - 1981 - V: - N: , Pg: 193-198
Descriptors Floculacio Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 3/2

Títol Glycogen - a physiological determinant of yeast flocculation?
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1614-1621
Descriptors Floculacio Llevats Glicogen
Localització C 14/5

Títol Influencia del medi en l'agregacio de llevats floculants
Autor GRAMONA, J.  
Dades Font ACE : Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - gener-mar? 1987 - V: - N: 10, Pg: 10-15
Descriptors Floculacio Llevats

Títol Killer Yeasts - Cause of stuck fermentations in a wine cellar
Autor VAN VUUREN, H.J.J.   WINGFIELD, B.D.  
Dades Font South African Journal of Enology and Viticulture VOL 7 - 1986 - V: - N: 2, Pg: 113-118
Descriptors Celler Floculacio Vi Aturada fermentativa Apagament
Localització C 9/19

Títol La Clarificacion de los vinos
Autor PEYNAUD, E.   RIBEREAU-GAYON, J.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831
Descriptors Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio
Localització C 4/78

Títol La floculacion en levaduras cerveceras
Autor MATEIU REINA, Y.   ABREU MIRAL, J.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2004 - V: XLI- N: 358, Pg: 109-112
Descriptors Llevats Cervesa Floculacio

Títol La floculacion: su mecanismo y los factores que la controlan
Autor BUCKWOLD, V.E.   LOAYZA-BUCKWOLD, S.  
Dades Font Cerveza y Malta ISSN: 03003-4481 - 4? trimestre 1999 - V: XXXVI- N: 144, Pg: 41-47
Descriptors Floculacio Mecanismes Llevats Fermentacio
Localització C 18/153

Títol Optimization of coagulation-flocculation treatment to winery wastewaters
Autor SIERRA, D. et al.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 383-386
Descriptors Materia organica Coagulants Coagulacio Floculacio Residus Aigues residuals Efluents vitivinicoles
Localització 504.05 GES

Títol Physico-chemical treatment for he depuration of wine distillery wastewaters vinasses
Autor BELTRAN DE HEREDIA, J.   DOMINGUEZ, J.R.   PARTIDO, E.  
Dades Font Proceedings of the 3rd international specialised conference on sustainable viticulture and winery wastes management - Maig 2004 - V: - N: , Pg: 253-260
Descriptors Depuracio Vinya Destil?lacio Coagulacio Floculacio Tractament fisicoquimic Celler Vinasses Residus Efluents vitivinicoles
Localització 504.05 GES

Títol Proteinas de pared implicadas en la floculacion de levaduras vinicas (Saccharomyces cerevisiae): evaluacion de distintos metodos de extraccion
Autor SIMON, B. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2005 - V: XLII- N: 360, Pg: 91-95
Descriptors Proteines de paret Llevats vinics Saccharomyces cerevisiae Metodes d'extraccio Floculacio

Títol Seleccion y diferenciacion enologica de cepas de Saccharomyces cerevisiae aisladas durante la vinificacion en la comarca de "O Baixo Minyo"
Autor ANGULO, L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1993 - V: - N: 27, Pg: 28-36
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Cep Vinificacio Llevats Galicia Fermentacio Control de qualitat Vi Rias Baixas DO Floculacio Etanol Acid sulfhidric Factor Killer Baixo Minho

Títol The Measurement of yeast flocculence and its significance in brewing
Autor HELM, E.   THORNE, R. S. W.   NOHR, B.  
Dades Font Wallerstein laboratory communication - desembre 1953 - V: - N: , Pg: 315-326
Descriptors Llevats Floculacio Determinacio Cervesa
Localització C 1/7

Títol The relationship of acid-soluble glucogen to yeast flocculation
Autor PATEL, G.B.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Canadian Journal of Microbiology ISSN: 0008-4166 VOL 21 - 1975 - V: - N: 10, Pg: 1608-1613
Descriptors Floculacio Llevats Glicogen
Localització C 14/3

Títol Tratamiento de las aguas residuales de la almazara mediante el reactivo de Fenton
Autor BELTRA, J.   GARCIA, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2008 - V: - N: 234, Pg: 46-49
Descriptors Almassera Estudi cinetic Oli d'oliva Extraccio Alpechin Aigues residuals Prectractament Coagulacio Floculacio Demanda quimica d'oxigen DQO