Registres trobats: 12
Títol | A chaque vin, sa gelatine |
Autor | TOILLON, D. |
Dades Font | VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757 4673 - gener 1998 - V: - N: 226, Pg: 56-58 |
Descriptors | Gelatina Colatge Llevats Proteines Hidrolisi |
Títol | Empleo de gelatinas liquidas para la flotacion de mostos |
Autor | PUENTE, V., RIGAU, I. |
Dades Font | La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2010 - V: - N: 3319, Pg: 1654-1658 |
Descriptors | Flotacio Gelatina Clarificacio de most |
Títol | Estudio de la clarificacion proteica de vinos blancos con silice coloidal, gelatina y bentonita |
Autor | GUELLAR, J.A. MESIAS IGLESIAS, A. VIDAL ARAGON, M.C. GUERRA, M.T. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 239-250 |
Descriptors | Clarificacio proteica Vi blanc Silice coloidal Gelatina Bentonita |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Etude realisee sur des gelatines en vue de la revision du codex oenologique. |
Autor | VIALATTE, C. |
Dades Font | FV - 1990 - V: - N: 847, Pg: 6 p. |
Descriptors | Analisi Control de qualitat Tanins Gelatina |
Localització | FV 847 |
Títol | Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia |
Autor | PUENTE, V. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629 |
Descriptors | Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines |
Títol | Gelees, cofiseries gelifiees et confitures de raisin |
Autor | MOURGUES, J. CONTE, Th |
Dades Font | Vigne, raisin, vin et sante. IIIe. Rencontre Internationale - maig 1993 - V: - N: 1700122923, Pg: 31-37 |
Descriptors | Melmelada Raim Gelatina |
Localització | 663.81 Ren |
Títol | Informe sobre la reunion de la subcomision de metodos de analisis de la Oficina Internacional del Vino celebrada en Paris los dias 1, 2, y 3 de octubre |
Autor | |
Dades Font | - octubre 1992 - V: - N: , Pg: |
Descriptors | Vi Analisi Metode Enzims Tanins Gelatina Goma arabiga Carbamat d'etil Residus Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre |
Localització | C 2/7 |
Títol | La Clarificacion de los vinos |
Autor | PEYNAUD, E. RIBEREAU-GAYON, J. RIBEREAU-GAYON, P. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831 |
Descriptors | Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio |
Localització | C 4/78 |
Títol | La trigeneracion aplicada a la fabricacion de gelatina |
Autor | CRUZATE, M. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 155-159 |
Descriptors | Gelatina Fabricacio Elaboracio Trigeneracio |
Títol | Les gelatines |
Autor | LAGUNE-AMMIRATI, L. |
Dades Font | Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 99-102 |
Descriptors | Gelatina Vinificacio Elaboracio de vi |
Títol | Preliminary study on the interaction of gelatin-red wine components |
Autor | |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XI - 1999 - V: - N: 3, Pg: 231-239 |
Descriptors | Interaccio Vi negre Gelatina Compostos |
Títol | Progresos en los conocimientos sobre los diferentes tipos de gelatina |
Autor | LAGUNE-AMMIRATI, L. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2722, Pg: 3582-3591 |
Descriptors | Gelatina Vi Clarifiacio |
Localització | C 10/41 |