Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Gelatina

Resultat de la cerca

Registres trobats: 12


Títol A chaque vin, sa gelatine
Autor TOILLON, D.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757 4673 - gener 1998 - V: - N: 226, Pg: 56-58
Descriptors Gelatina Colatge Llevats Proteines Hidrolisi

Títol Empleo de gelatinas liquidas para la flotacion de mostos
Autor PUENTE, V.,   RIGAU, I.  
Dades Font La semana vitivinicola ISSN: 0037-184X - Agosto 2010 - V: - N: 3319, Pg: 1654-1658
Descriptors Flotacio Gelatina Clarificacio de most

Títol Estudio de la clarificacion proteica de vinos blancos con silice coloidal, gelatina y bentonita
Autor GUELLAR, J.A.   MESIAS IGLESIAS, A.   VIDAL ARAGON, M.C.   GUERRA, M.T.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-074-4 - Mayo 1999 - V: XXI Jornadas- N: , Pg: 239-250
Descriptors Clarificacio proteica Vi blanc Silice coloidal Gelatina Bentonita
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Etude realisee sur des gelatines en vue de la revision du codex oenologique.
Autor VIALATTE, C.  
Dades Font FV - 1990 - V: - N: 847, Pg: 6 p.
Descriptors Analisi Control de qualitat Tanins Gelatina
Localització FV 847

Títol Gelatinas enologicas, Las. Determinacion de la especificidad frente a la astringencia
Autor PUENTE, V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Junio 2008 - V: LXIII- N: 3226, Pg: 1622-1629
Descriptors Gelatina Vi negre Agents clarificants Clarificacio Astringencia Etiquetat Vi Tanins 2006 Tempranillo Rioja Pes molecular Carrega Polifenols Hidrolisi Dades estadistiques Proteines

Títol Gelees, cofiseries gelifiees et confitures de raisin
Autor MOURGUES, J.   CONTE, Th  
Dades Font Vigne, raisin, vin et sante. IIIe. Rencontre Internationale - maig 1993 - V: - N: 1700122923, Pg: 31-37
Descriptors Melmelada Raim Gelatina
Localització 663.81 Ren

Títol Informe sobre la reunion de la subcomision de metodos de analisis de la Oficina Internacional del Vino celebrada en Paris los dias 1, 2, y 3 de octubre
Autor
Dades Font - octubre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Analisi Metode Enzims Tanins Gelatina Goma arabiga Carbamat d'etil Residus Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre
Localització C 2/7

Títol La Clarificacion de los vinos
Autor PEYNAUD, E.   RIBEREAU-GAYON, J.   RIBEREAU-GAYON, P.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - - V: - N: 2438, Pg: 3823-3831
Descriptors Clarificacio Proteines Floculacio Metall Ferro Oxigen Acidesa Col.loide Vi blanc Vi negre Temperatura Gelatina Bentonita Tanins Catio
Localització C 4/78

Títol La trigeneracion aplicada a la fabricacion de gelatina
Autor CRUZATE, M.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 1999 - V: - N: 8, Pg: 155-159
Descriptors Gelatina Fabricacio Elaboracio Trigeneracio

Títol Les gelatines
Autor LAGUNE-AMMIRATI, L.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 99-102
Descriptors Gelatina Vinificacio Elaboracio de vi

Títol Preliminary study on the interaction of gelatin-red wine components
Autor
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL XI - 1999 - V: - N: 3, Pg: 231-239
Descriptors Interaccio Vi negre Gelatina Compostos

Títol Progresos en los conocimientos sobre los diferentes tipos de gelatina
Autor LAGUNE-AMMIRATI, L.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2722, Pg: 3582-3591
Descriptors Gelatina Vi Clarifiacio
Localització C 10/41