Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Enzims

Resultat de la cerca

Registres trobats: 156


Títol Action of light, nitrate and ammonium on the levels of NADH- and ferredoxin-dependent glutamete synthases in the cotyledons of mustard seedlings
Autor HECHT, U.   OELMULLER, R.   SCHMIDT, S.   MOHR, H.  
Dades Font Planta ISSN: 0032-0935 - 1988 - V: - N: 175, Pg: 130-138
Descriptors Nitrat Llum Amoni Cotiledon Enzims Plantes
Localització C 3/117

Títol Activation of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae by octanoic acid.
Autor VIEGAS, C. A.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0022-1287 VOL 137 - 1991 - V: - N: , Pg: 645-651
Descriptors Acid octanoic Saccharomyces cerevisiae Llevats Plasma Membrana ATPasa Enzims Cel.lula Citologia Fermentacio alcoholica Toxicitat Determinacio
Localització C 5/60

Títol Activation of plasma membrane H+-ATPase and expression of PMA1 and PMA2 genes in Saccharomyces cerevisiae cells grown at supraoptimal temperatures
Autor VIEGAS, C. A.   SEBASTIAO, P. B.   NUNES, A. G.   SA-CORREIA, I.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 61 - maig 1995 - V: - N: 5, Pg: 1904.1909
Descriptors ATPasa Membrana plasmatica Temperatura Cultiu in vitro Gens Enzims Immunoanalisi Beta-galactooxidasa PMA1 PMA2 Saccharomyces cerevisiae
Localització C 9/135

Títol Adsoptiion specificity of immobilized tannin for proteins and other organic compounds
Autor WATANABE, T.   MORI, T.   TOSA, T.   CHIBATA, I.  
Dades Font Agricultural and Biological Chemistry ISSN: 0002-1369 VOL 45 - 1981 - V: - N: 4, Pg: 10001-1003
Descriptors Tanins Proteines Compostos organics Absorcio Sake Cervesa Japo Enzims Constituents Determinacio Analisi Sucre
Localització C 6/40

Títol Alcohol dehydrogenase activities of wine yeasts in relation to higher alcohol formation
Autor SINGH, R.   KUNKEE, R. E.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 32 - novembre 1976 - V: - N: 5, Pg: 666-670
Descriptors Vi Llevats Alcohol Alcohol deshidrogenasa Enzims
Localització C 7/44

Títol Aldehyde dismutase activity of yeast alcohol dehydrogenase
Autor TRIVIC,S   LESKOVA,V   WINSTON, G.W  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 - january 1999 - V: - N: 21, Pg: 231-234
Descriptors Llevats Saccharomyces cerevisiae Enzims Aldehids dismutasa Alcohol deshidrogenasa
Localització C 15/71

Títol An enzyme-immunoassay for cis-(+)-abscisic acid.
Autor WEILER, Elmar W.  
Dades Font Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 VOL 54 - 1982 - V: - N: , Pg: 510-514
Descriptors Acid abscisic Reguladors de creixement Enzims
Localització C 3/32

Títol Analyse collaborative des acides organiques des mouts et des vins par HPLC.
Autor TUSSEAU, D.   BENOIT, C.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 813, Pg: 16 p.
Descriptors Acid organic Most Vi Cromatografia de liquids HPLC Enzims
Localització FV 813

Títol Antioxidant compounds in wine and protective effect of provinol on mitochondrial coenzime Q and ATP production in hypertension
Autor
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Section 2: Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Components antioxidants Vi Enzims Mitocondria ATP
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Aplicacion de diferentes enzimas de extraccion de color en uvas tintas de Navarra. Estudio del rendimiento y de la componente analitica y organoleptica de los vinos
Autor SUBERVIOLA RIPA, J.   JIMENO MENDOZA, K.   IZURIAGA, C.   [Et al.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 30-40
Descriptors Transformacio raim/vi Enzims Raim negre Navarra Component analitic Component organoleptic

Títol Aplicacion de enzimas en la industria enologica
Autor RODRIGUEZ, M. I.   ACILU, M.   ALDAMIZ, P.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - desembre 1997 - V: - N: 10, Pg: 61-64
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Enologia Vinificacio Enzims Industria vinicola

Títol Aplicacion de pulsos electricos de alta intensidad de campo para la conservacion de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos
Autor PEDRO ELEZ MARTINEZ, A.   MARSELLES FONTANET, R.   MARTIN BELLOSO, O.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2005 - V: - N: 364, Pg: 86-101
Descriptors Aliments Conservacio d'aliments Qualitat Pols electric d'alta intensitat Microorganismes Enzims

Títol Aproximacion a la generacion de SH2
Autor VINYEGRA, M.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 VOL 2 - juny 1991 - V: - N: 6, Pg: 52-54
Descriptors Bacteris lactics Fermentacio Enzims Sulfat Acid sulfhidric

Títol Aqueous two-phase extraction of plant enzymes from sources containing large amounts of tannins and anionic mucilages.
Autor VILTER, H.  
Dades Font Bioseparation . - 1990 - V: - N: , Pg: 283-292
Descriptors Polisacarids Polifenols Polietile Enzims Tanins
Localització C 3/29

Títol Aspectes relacionats amb els canvis de color en els caves
Autor MARTI, M.   GOMEZ, J. M.   TORRE, M. C. de la  
Dades Font ACE : Revista d'enologia ISSN: 0212-842X - juliol-setembre 1987 - V: - N: 12, Pg: 30-32
Descriptors Cava Color Embruniment Enzims Reaccio de Maillard Caramel.litzacio Acid ascorbic Oxidacio Polifenoloxidases (PPO)

Títol Aumento de rendimiento de la vinificacion con tratamiento enzimatico
Autor JANE, S.   ROSELLO, A.   SINTES, E.   CASTRO, J. J. de   SANCHO, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - mar?-abril 1995 - V: - N: 37, Pg: 39-45
Descriptors Enzims Macabeu Xarel.lo Rendiment Acidesa volatil Vinificacio

Títol Automatisation de dosages enzimatiques pour l?analyse oenologique
Autor BATTLE, J.L.   BOUVIER, J.C.  
Dades Font Cahier Scientifique - 1986 - V: - N: 101, Pg: 38-43
Descriptors Dosificacio Enzims Analisi enologica Automatitzacio
Localització C 19/131

Títol Automatisation en flux continu du dosage enzymatique de l?acide malique des vins
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   DONECHE, B.   BLEUZE, D.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1980 - V: 14- N: 4, Pg: 207-217
Descriptors Flux continu Acid malic Vi Dosatge Enzims
Localització C 19/36

Títol Avec les enzymes, des vins rouges plus colores
Autor CANAL, R. M.  
Dades Font Viti : Documentation Agricole ISSN: 0399-3559 - setembre 1990 - V: - N: 146, Pg: 30-33
Descriptors Vi negre Enzims Color Analisi sensorial Enzims pectolitics

Títol Bacterias lacticas enologicas (y II)
Autor DE LAS RIVAS, B.   MUNOZ R.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Septiembre 2010 - V: - N: 3322, Pg: 1846-1852
Descriptors Bacteris lactics Fenols volatils Enzims Residus vitivinicoles Enologia Metodes moleculars Amines biogenes

Títol Biamperometric determination of ethanol, lactate and Glycerol using immobilised enzymes in flow streams
Autor CHRISTIAN, G.   ATTIYAT, A.  
Dades Font Analyst ISSN: 0003-2654 VOL 105 - febrer 1980 - V: - N: , Pg: 154-160
Descriptors Etanol Lactat Glicerol Determinacio Biamperimetria Enzims
Localització C 2/25

Títol Bioremediation of food industry effluents: recent applications of free and immobilised polyphenoloxidases
Autor CHIACCHIERINI, E.   RESTUCCIA, D.   VINCI, G.  
Dades Font Food science and technology international ISSN: 1082-0132 - December 2004 - V: 10- N: 6, Pg: 373-382
Descriptors Bioremediacio Industria alimentaria Enzims Polifenoloxidasa Efluents Residus

Títol Biosensores enzimaticos para el analisis de glucosa, fructosa y acido malico en vinos
Autor VAZQUEZ DE PRADA, A.G.   RUIZ BARRIO, M.A.   REVIEJO GARCIA, J.   PINGARRON, J.M.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 70-74
Descriptors Biosensor Glucosa Fructosa Acid malic Tecniques analitiques Enzims

Títol Calcium ions and polyamines activate the plasma membrane-located 1,3-B-glucan synthase
Autor JEBLICK, W.   BALSCHEK, W.   KAUSS, H.   FINK, J.  
Dades Font Planta - 1987 - V: - N: , Pg: 130-135
Descriptors Cel.lula Citologia Calci Ions Membrana Enzims Plasma Densitat
Localització C 4/136

Títol Calidad y compuestos aromaticos de vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa y adicion de enzimas
Autor SALINAS, M.R.   GARIJO, J.   PARDO, F.   ZALACAIN, A.   ALONSO,G.L.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 102-104
Descriptors Qualitat Compostos aromatics Vi rosat Maceracio prefermentativa Enzims
Localització 663.2 JOR

Títol Caracterizacion de la enzima polifenoloxidasa. Actividad en mostos y vinos
Autor FERNANDEZ CORTES, J.   GUERRA, M?.T..   VIDAL ARAGON, M? C.  
Dades Font EnoRigen - Mayo - Junio 2004 - V: - N: 1, Pg: 18-23
Descriptors Polifenoloxidasa Enzims Most Vi

Títol Characterization of Vitis vinifera L. glutamine synthetase and molecular cloning of cDNAs for the cytosolic enzyme
Autor LOULAKAKIS, K.A.   ROUBELAKIS-ANGELAKIS, K.A.  
Dades Font Plant molecular biology - 1996 - V: - N: 31, Pg: P. 983-992
Descriptors Vitis vinifera L. Molecules Clons ADN Enzims Enzims citosolics
Localització C 10/69

Títol Componentes volatiles en uvas
Autor GOMEZ, E. [et al.]  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - juliol-agost 1993 - V: - N: 7-8, Pg: 37-40
Descriptors Raim Components volatils Aroma Acid Varietats Alcohol Esters Composicio Analisi Hidrolisi Enzims Monoterpens

Títol Compte rendu des travaux
Autor
Dades Font - maig 1987 - V: - N: , Pg: 1-16
Descriptors Vi Filtracio tangencial Col.loide Enzims Estabilitzacio tartrica Membrana Osmosi inversa Most Ultrafiltracio Microfiltracio tangencial Escuma Carboximeticel.lulosa
Localització C 1/1

Títol Considerations preliminaires a l'inscription au "codex oenologique" des preparations d'enzymes pectolytiques.
Autor MARTEAU, G.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 567, Pg: 7 p.
Descriptors Enzims Additius Produccio Microorganismes
Localització FV 567

Títol Des enzymes pour extraire ou clarifier
Autor GABILLOT, P.   MAILLIER, P.   ROLAND, J.M.  
Dades Font VITI ISSN: 0757-4673 - juliol-agost 1996 - V: - N: 211, Pg: 50-51
Descriptors Vi rosat Vi blanc Enzims Clarificacio

Títol Des enzymes pour se rapprocher des raisins et du terroir
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - gener 1995 - V: - N: 194, Pg: 44-45
Descriptors Enzims Vi Vinificacio Raim Terrer

Títol Descarboxylation of cinnamic acids by saccharomyces cerevisiae
Autor GRAMATICA, P. [et al.]  
Dades Font Biorganic Chemistry ISSN: 0045-2068 VOL 10 - 1981 - V: - N: , Pg: 14-21
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Begudes alcoholiques Acid cinamic Estereoquimica Enzims Fermentacio Descarboxilacio Llevats
Localització C 4/53

Títol Determination enzymatique de l'acide lactique (1).
Autor SUAREZ, A.   LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - gener 1974 - V: - N: 470, Pg: 5 p.
Descriptors Metode enzimatic Vi Determinacio Acid lactic Enzims Fermentacio alcoholica Vinificacio
Localització FV 470

Títol Divulgacion Empresarial: RCL-Bioproces. ?Que hay detras de las pectinasas para la enologia?. Interes de la purificacion de las enzimas.
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Septiembre-Octubre 2013 - V: A?o XV- N: 85, Pg: 34-37
Descriptors Enzims Purificacio Pectina Fenols volatils Etilfenol Composicio del most Qualitat aromatica

Títol Dosage de l?acide citrique par voie enzymatique
Autor
Dades Font FV - agost 1969 - V: - N: 325, Pg: 3 p.
Descriptors Acid citric Metode enzimatic Enzims Vi Determinacio
Localització FV 325

Títol Dosage de l?acide malique dans les vins par voie enzymatique
Autor JUNGE, Ch.   OLSCHIMKE, O.   NIESNER, W  
Dades Font FV - agost 1969 - V: - N: 326, Pg: 3 p.
Descriptors Acid malic Vi Metode enzimatic Enzims Fotometria Determinacio
Localització FV 326

Títol Dosage du glycerol dans les vins et les vinaigres par voie enzymatique.
Autor SUAREZ, A.   LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - - V: - N: 582, Pg: 5 p.
Descriptors Glicerol Vi Vinagre Enzims Determinacio Metode enzimatic
Localització FV 582

Títol Dosage enzymatique de l'acide citrique.
Autor MOELLERING, H.   GRUBER, W.  
Dades Font FV - gener 1969 - V: - N: 311, Pg: 4 p.
Descriptors Enzims Acid citric Vi
Localització FV 311

Títol Dosage enzymatique de l'acide lactique total.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - febrer 1974 - V: - N: 479, Pg: 4 p.
Descriptors Metode enzimatic Enzims Vi Acid lactic Determinacio
Localització FV 479

Títol Dosage enzymatique du sorbitol dans les vins
Autor
Dades Font FV - juliol 1969 - V: - N: 323, Pg: 3 p.
Descriptors Enzims Sorbitol Vi Determinacio Metode enzimatic
Localització FV 323

Títol Dossier: Les enzymes. Comment en tirer profit?.
Autor
Dades Font VITI ISSN: 0399-3558 - maig 1994 - V: - N: 187, Pg: 25-37
Descriptors Enzims Vi Viticultura Vinificacio Fermentacio Reglament Legislacio Normes Fran?a

Títol Efecte dels enzims glucosidassics en la varietat xarel.lo en tres nivells de maduracio
Autor BARTRA, E.   ESCURSELL, A.  
Dades Font XV Congreso Internacional del Cava - 1997 - V: - N: , Pg:
Descriptors Cava Enzims glucosidasics Xarel.lo Maduracio
Localització 663.223 Con

Títol Efecto de nuevas tecnicas de vinificacion sobre el perfil antocianico de vinos de Monastrell, Syrah y Cavernet Sauvignon
Autor HERNANDEZ, A.   GIL, R.   BAUTISTA, A.   [et al.]  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 417-419
Descriptors Vinificacio Vi Color Antocians Enzims Congelacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Efecto de polisacaridos y enzimas de maceracion en el color de vinos tintos de tempranillo
Autor AYESTARAN, B.   GUADALUPE, Z.   LEON, D.   PALACIOS, A.   ECHAVARRI, F.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 80-82
Descriptors Polisacarids Enzims Maceracio Color Vi negre Tempranillo Ull de llebre
Localització 663.2 JOR

Títol Effect of Condensed Grape Tannis on the In Vitro Activity of Digestive Proteases and Activation of their Zymogens.
Autor OH, H. I.   HOFF, J. E.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 51 - 1986 - V: - N: 3, Pg: 577-580
Descriptors Tanins Raim Enzims Proteases
Localització C 6/50

Títol Effect of nitrogen limitation on synthesis of enzymes in saccharomyces cerevisiae during fermentation of high concentration of carbohydrates
Autor THOMAS, K.C.   HYNES, S.H.   INGLEDEW, W.M.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 18 - 1996 - V: - N: 10, Pg: 1165-1168
Descriptors Carbohidrats Llevats Saccharomyces cerevisiae Sintesi Enzims Nitrogen
Localització C 13/119

Títol Effects of maceration time and pectolytic enzymes added during maceration on the phenolic composition of must
Autor FERNANDEZ-ZURBANO, P.   FERREIRA, V.   PENYA, C.   ESCUDERO, A.   CACHO, J.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 5 - August 1999 - V: - N: 4, Pg: 319-325
Descriptors Most Macabeu Chardonnay Maceracio Fenols Enzims

Títol Effet d'une preparation enzymatique sur l'evolution du profil polyphenolique et sensoriel d'un vin rouge de Mourvedre
Autor DELTEIL, D.  
Dades Font XXVeme Congres Mondiel de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 129-134
Descriptors Enzims Polifenols Analisi sensorial Vi negre Mourvedre
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Effet des enzymes de maceration sur la composition phenolique des vins rouges
Autor DUCASSE, M.A.   CHEYNIER, V.   FULCRAND, H.   DOCO, T.  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre/Decembre 2011 - V: - N: 249, Pg: 19-21 (Cahier technique)
Descriptors Enzims Maceracio Composicio fenolica Vi rosat Polifenols Tanins Color

Títol Efficaces, surtout en clarification
Autor GUERIN, L.  
Dades Font Viti: de la vigne aun vin ISSN: 0757-4673 - Mars 2007 - V: - N: 327, Pg: 41-43
Descriptors Enzims Enzims pectolitics Vi Clarificacio

Títol Einfluss von Botrytisbefall, Enzym- und Hefepraparaten auf Phenolzusammensetzung un Qualitat von Rotweinen der Sorte Blauer Zweigelt und Trollinger
Autor EDER, R.   OSWALD, B.   BRANDES, W.   SCHMID, H.   WENDELIN, S.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 675-697
Descriptors Botrytis Malalties de la vinya Llevats Enzims Compostos fenolics Qualitat del vi Vi Vi negre Blauer zweigelt Trollinger
Localització 663.2 SYM

Títol El metanol del vino.
Autor CORDONNIER, R.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X VOL 42 - 1987 - V: - N: 2135, Pg: 2827
Descriptors Vi Metanol Composicio Pectina Enzims Suc de fruita
Localització C 4/119

Títol Energy metabolism of saccharomyces cerevisiae discrepancy between ATP balance and known metabolic functions
Autor LAGUNAS, R.  
Dades Font Biochimica et biophysica Acta ISSN: 0006-3002 - 1976 - V: - N: 440, Pg: 661-674
Descriptors Enzims Metabolisme Saccharomyces cerevisiae Funcions metaboliques
Localització C 10/60

Títol Enzima tanasa de Lactobacillus plantarum CECT 748T. Produccion y propiedades
Autor CURIEL, J.A.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2009 - V: LXIV- N: 3291, Pg: 3206-3212
Descriptors Tanins Polifenols Enzims Activitat enzimatica Purificacio Produccio

Títol Enzimas para la texturizacion
Autor RIOS ARIAS, Y.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Diciembre/Enero 2011/2012 - V: - N: 429, Pg: 52-56
Descriptors Textura Enzims Legislacio Productes reestructurats

Títol Enzimas y sus aplicaciones en enologia, Los. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3202-3203, Pg: 4407-4414
Descriptors Elaboracio de vi Produccio de vi Enzims Enologia Most Composicio del vi Composicio fenolica Color Color del vi

Títol Enzimas, levaduras y taninos: herramientas para mejorar la calidad y estabilidad del color de los vinos tintos
Autor BAUTISTA ORTIN, A.B.   LOPEZ ROCA, J.M.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Mayo - Junio 2004 - V: IV- N: 17, Pg: 29-33
Descriptors Enzims Llevats Tanins Qualitat del vi Color Vi negre Estabilitzacio

Títol Enzimic quantification of (1-3)(1-4)-B-D-glucan in barley and malt
Autor MCCLEARY, B.V.  
Dades Font The Journal of The Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 - 1985 - V: 91- N: , Pg: 285-295
Descriptors Quantificador Enzims Malta Malt
Localització C 19/105

Títol Enzims: fent que les coses passin
Autor PSZCZOLA, D.E.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Setembre 1999 - V: III- N: 4, Pg: 44-49
Descriptors Enzims Proteines Lecitina Proteines encreuadores

Títol Enzymatische Freisetzung gebundener Aromastoffe in Wein
Autor GROSSMANN, M.   RAPP, A.   RIETH, W.  
Dades Font Deutsche Lebensmittel-Rundschau ISSN: 0012-0413 - 1987 - V: 83- N: 1, Pg: 7-12
Descriptors Enzims Aroma Vi
Localització C 21/66

Títol Enzymes pour l'oenologie. Mode de production, mode d'action et impact sur la transformation du raisin en vin
Autor SPARROW, C.B. et al.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2006 - V: 33- N: 121, Pg: 29-32
Descriptors Enologia Enzims Produccio Raim Vi

Títol Estudi de dotze clons de Pinot noir sobre diferents portaempelts, i l'aplicacio d'enzims B-glucosidases i la climatologia sobre la verema de l'any 1992 a caves Gramona.
Autor JANE, L.  
Dades Font - Juny 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Clons Pinot noir Pinot negre Portaempelt Verema Clima Enzims Caves Gramona
Localització (043) JANE ROS

Títol Estudio comparativo del efecto de una b-glucosidasa pura y un preparado enzimatico comercial con actividad b-glucosidasica en el perfil aromatico de vios de moscatel y merseguera
Autor GARCIA, M.J.   ALIEXANDRE, J.L.   VALLES, S.   GENOVES, S.   TORRALBA, T.   ALVAREZ, I.   SURIA, A.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 131-133
Descriptors B-glucosidasa Enzims Aroma Moscatell Merseguera
Localització 663.2 JOR

Títol Etude de l'efficacite de l'urease pour l'elimination de l'uree, principal precurseur du carbamate d'ethyle au cours du viellissement
Autor BERTRAND, M. A.   INGARGIOLA, M. C.  
Dades Font FV - mar? 1993 - V: - N: 953, Pg: 4 p.
Descriptors Urea Vi Envelliment Carbamat d'etil Enzims Ureasa
Localització FV 953

Títol Etude de l'inactivation de l'O-diphenoloxydase des raisins par methodes chimiques et physiques.
Autor MINDADZE, R.K.   DATOUNACHVILI, E.N.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 676, Pg: 3 p.
Descriptors Oxidacio Difenoloxidasa Raim Analisi quimica Enzims
Localització FV 676

Títol Evaluacion de la aptitud tecnologica de la carne de cerdo iberico para la obtencion de jamones de alta calidad sensorial (I)
Autor CAVA, R.   ANDRES, A.I.   PRETON, M.J.   CARRAPISO, A.I.   RUIZ, J.  
Dades Font Eurocarne: la revista internacional del sector carnico ISSN: 1132-2675 - Diciembre 1999 - V: - N: 82, Pg: 29-35
Descriptors Aptitud tecnologica Pernil iberic Qualitat sensorial Enzims Nucleotids Lipids
Localització C 15/122

Títol Evaluacion de las actividades enzimaticas de interes enologico presentes en preparados enzimaticos comerciales
Autor GENOVES, S.   MANZANARES, P.   VALLES, S.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre - Octubre 2004 - V: IV- N: 19, Pg: 28-33
Descriptors Enzims Preparat enzimatic Productes enologics Activitat enzimatica glicosidica

Títol Evaluation of molecular typing technique to assign genetic diversity among saccharomyces cerevisiae strains
Autor BALEIRAS, M.   EIJSMA, B.   HOFSTRA, H.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 62 - gener 1996 - V: - N: 1, Pg: 41-46
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Enzims Vi
Localització C 7/41

Títol Evaluation statistique de l'essai collaboratif sur le dosage enzymatique des sucres.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 661, Pg: 15 p.
Descriptors Enzims Sucre Vi Estadistiques Dosificacio Dosatge Determinacio Glucosa
Localització FV 661

Títol Gaschromatographische Untersuchungen uber die AromastofFe von Weinbeeren I. An reicherung und Kapillar Chromatographische Auftrennung
Autor RAPP, A.   MASTRICH, H.   ENGEL, L.  
Dades Font Vitis ISSN: 0042-7500 VOL 15 - 1976 - V: - N: , Pg: 29-36
Descriptors Aroma Components volatils Analisi Enzims Oxidacio Metanol Concentracio Composicio
Localització C 4/56

Títol Genetic and biochemical evidence for Hexokinase PII as a key enzyme involved in carbon catabolite repression in Yeast
Autor ENTIAN, K. D.  
Dades Font Molec. Gen. Genet. - 1980 - V: - N: 178, Pg: 633-637
Descriptors Llevats Hexosa Enzims
Localització C 9/22

Títol Glucananses en oenologie, un point sur les connaisances, Les
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 39-41
Descriptors Vi Enzims Propietats quimiques Propietats fisiques Clarificacio de vi Filtracio Caracteristiques organoleptiques

Títol Guida practica degli enzimi enologici.
Autor
Dades Font - - V: - N: , Pg: 5 p.
Descriptors Enzims Enologia Vinicultura Vinificacio en blanc Vinificacio en negre Vi
Localització C 3/98

Títol Highly active processing enzyme preparations for red winemaking
Autor LAPERCHE, S.R.   GORTGES, S.  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - 2001 - V: 449a- N: , Pg: 99-111
Descriptors Vi negre Vinificacio Enzims Color Antocianins Analisi polifenolica Analisi sensorial
Localització C 15/124

Títol How bilayer lipids affect membrane protein activity
Autor CARRUTHERS, A.   MELCHIOR, D.L.  
Dades Font Trends in biochemical sciences tibs ISSN: 0376-5067 - agost 1986 - V: - N: , Pg: 331335
Descriptors Enzims Membrana Lipids Transport
Localització C 9/117

Títol Hydroxycinnamates of vitis vinifera : sensory assessment in relation to bitterness in white wines
Autor VERETTE, E.   NOBLE, A. C.   SOMERS, T. C.  
Dades Font Journal of the Science of Food and Agriculture ISSN: 0022-5142 VOL 45 - 1988 - V: - N: 3, Pg: 267-272
Descriptors Hidroxicinamat Vitis vinifera Vi blanc HPLC Enzims Analisi sensorial Amargor Acid tartric Acid tartaric Cromatografia de gasos Gust
Localització C 2/91

Títol Hypotheses sur les processus aboutissant a la synthese des aromes des vins et roles des metaux
Autor BOURGUIGNON, L.   BOURGUIGNON, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2011 - V: - N: 141 especial, Pg: 38-39
Descriptors Sintesi Aroma Metall Sintesi bioquimica Enzims

Títol Identida de marca rejuvenecida, Una
Autor OENOBRANDS  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 74
Descriptors Productes enologics Elaboracio de vi Enzims Fermentacio vinica Fermentador

Títol Immobilised laccase for phenolic removal in must and wine.
Autor BRENNA, O.   BIANCHI, E.  
Dades Font Biotechnology Letters ISSN: 0141-5492 VOL 16 - gener 1994 - V: - N: 1, Pg: 35-40
Descriptors Laccase Enzims Most Vi Metode enzimatic Compostos fenolics Constituents
Localització C 5/58

Títol Immobilized tannin - a novel adsorbent for protein and metal ion.
Autor CHIBATA, I.   TOSA, T.   MORI, T.   WATANABE, T.   SAKATA, N.  
Dades Font Enzyme and Microbial Technology ISSN: 0141 - 0229 VOL 8 - mar? 1986 - V: - N: , Pg: 130-136
Descriptors Tanins Proteines Metall Ions Enzims Absorcio Cervesa Cromatografia
Localització C 6/32

Títol Importance of the structural zinc atom for the stability of yeast alcohol dehydrogenase
Autor MAGONET, E.   HAYEN, P.   DELFORGE, D.   DELAIVE, E.   REMACLE, J.  
Dades Font Biochemical Journal ISSN: 0264-6021 VOL 287 - 1992 - V: - N: , Pg: 361-365
Descriptors Atom Zinc Llevats Alcohol deshidrogenasa Enzims
Localització C 6/41

Títol In vivo activation by ethanol of plasma membrane ATPase of Saccharomyces cerevisiae
Autor ROSA, M. F.   CORREIA, I. S.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 57 - mar? 1991 - V: - N: 3, Pg: 830-835
Descriptors Etanol Membrana Llevats Saccharomyces cerevisiae Fermentacio Enzims Plasma Cel.lula ATPasa ATP Metabolisme Microorganismes Proteines
Localització C 4/69

Títol In vivo glucose activation of the yeast plasma membrane ATPase
Autor SERRANO, R.  
Dades Font Federation of European Biochemical Societies - juny 1983 - V: - N: 1, Pg: 11-14
Descriptors Llevats Enzims ATPasa Membrana plasmatica Regulacio
Localització C 1/84

Títol Influence de l'utilisation d'enzymes de maceration sur la teneur en thiols varietaux de vins de Sauvignon blanc produits dans les vignobles du Sud-Ouest
Autor GEFFROY, O.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 19-20
Descriptors Enzims Maceracio Sauvignon blanc Sud-oest Fran?a

Títol Influence of skin contact and enzyme clarification on the polysaccharide composition of two monovarietal Bairrada white wines
Autor COIMBRA, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 229-236
Descriptors Clarificacio Enzims Polisacarids Vi blanc Monovarietals
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influence of the enzyme treatment in terpenol compounds of Maria Gomes white wines from two different harvests
Autor ROCHA, S.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 471-472
Descriptors Enzims Tractament Vi blanc Terpenol
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influencia de enzimas y levaduras en la formacion de compuestos aromaticos en vinos de Moscatel
Autor ALEIXANDRE BENAVENT, J. L   AZNAR SAMPER, A.   SURIA, A.  
Dades Font Viticultura Enologia Prpofesional ISSN: 1131-5679 - julio / septiembre 2000 - V: - N: 69, Pg: 44 - 49
Descriptors Enzims Compostos aromatics Enzims pectolitics Llevats Moscatell

Títol Influencia de la tecnica de vinificacion sobre la evolucion fenolica y de color de vinos de syrah, cabernet sauvignon y monastrell
Autor HERNANDEZ JIMENEZ, A.   [et al.]  
Dades Font Enologos : revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2009 - V: XI- N: 60, Pg: 38-43
Descriptors Enzims Congelacio Raim Compostos fenolics Syrah Monastrell Cabernet sauvignon Vi Color Color del vi

Títol Influencia de la utilizacion de levaduras seleccionadas y enzimas en el contenido de alcoholes superiores y esteres en vino blanco seco de la variedad Moscatel
Autor ALEIXANDRE, J.L.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 271-276
Descriptors Llevats Enzims Alcohol Vi blanc Moscatell
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Influencia de los fenomenos redox en la estabilidad de los vinos
Autor ESPINOSA, L. C  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1992 - V: - N: 21, Pg: 55-59
Descriptors Vi Vinificacio Potencial redox Potencial d'oxidoreduccio Oxidacio Reduccio Envelliment Enzims Oxigen Buquet Estabilitzacio

Títol Informe sobre la reunion de la subcomision de metodos de analisis de la Oficina Internacional del Vino celebrada en Paris los dias 1, 2, y 3 de octubre
Autor
Dades Font - octubre 1992 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vi Analisi Metode Enzims Tanins Gelatina Goma arabiga Carbamat d'etil Residus Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre
Localització C 2/7

Títol Inhibition of plasma membrane and tonoplast ATPases by erythrosin B.
Autor COCUCCI, M. C.  
Dades Font Plant science ISSN: 0618-9452 VOL 47 - 1986 - V: - N: , Pg: 21-27
Descriptors Mitocondri Cel.lula Membrana Plasma ATP Metode enzimatic ATPasa Enzims Clorofil.la Hidrolisi
Localització C 4/70

Títol Innovacion en los procesos de clarificacion y fermentacion de los mostos de uva.
Autor GIACOMINI, P.   OSTINELLI, A.   MARCHI, A. de   ROVIRA, J.   BURGUERA, J. L.   SANCHO, M.   ANDREU, J. L.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1994 - V: - N: 33, Pg: 40-55
Descriptors Vi Most Clarificacio Fermentacio Llevats Desfangament Composicio Flotacio Enzims Analisi Maceracio Temperatura

Títol L'us d'enzims en enologia
Autor VALLES ALVENTOSA, S.  
Dades Font Enologia avui - Abril 1997 - V: - N: , Pg: 21-28
Descriptors Enzims Enologia Enzims endogens Enzims exogens
Localització 663.2 ENO

Títol La cryo-falsh: un nouvel outil d'aide a l'obtention de vins fruites
Autor BESSIERE, A.   PUJOL, F.   CRESPY, A.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 30-35
Descriptors Cryo-flash Vi afruitat Fisiologia Anatomia Enzims Maceracio carbonica Maceracio sulfitica Termovinificacio

Títol La fermentacio malolactica hoy
Autor LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font IX Cursos Rioja 94 - 1994 - V: - N: , Pg: 81-90
Descriptors Fermentacio malolactica Vinificacio Enzims Bacteris
Localització 663.1:663.252 Cur

Títol La nova biotecnologia enologica
Autor GIL PONCE, JOSE-VICENTE  
Dades Font Metode ISSN: 1133-3987 - 2001 (primavera) - V: - N: 29, Pg: 32-36
Descriptors Biotecnologia enologica Enologia Llevats Metode d'identificacio Modificacio genetica Enzims

Títol La tecnica de conservacio d'aliments per pulsacions electriques
Autor MARTIN BELLOSO, O.   BARBOSA CANOVAS, G.V.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Novembre 1997 - V: I- N: 1, Pg: 65-71
Descriptors Conservacio d'aliments Pulsacions electriques Microorganismes Enzims Aliments

Títol Las Enzimas y su influencia en la calidad de las elaboraciones
Autor TORREALBA, A.  
Dades Font La Prensa del Rioja - octubre 1992 - V: - N: 64, Pg: 17
Descriptors Enzims Elaboracio Vi

Títol Las enzimas en vinificacion
Autor CANAL, R. M.  
Dades Font VV VITIVINICULTURA ISSN: 0214-9605 - maig-juny 1996 - V: - N: 76-77, Pg: 56-58
Descriptors Enzims Vinificacio

Títol Le lysozyme: un nouvel additif ecologique
Autor GERBAUX, V.  
Dades Font VITI: De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - abril 1996 - V: - N: 208, Pg: 54-55
Descriptors Bacteris Lactics Enzims Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre

Títol Legislacion, obligacion de trazabilidad y seguridad alimentaria: las respuestas de un productor de enzimas
Autor PELLERIN, P. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3081, Pg: 2950-2954
Descriptors Legislacio Seguretat alimentaria Enzims Reglament

Títol Legislation, obligation de tra?abilite et securite alimentair : les responses d'un producteur d'enzymes
Autor PELLERIN, P. et al.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2005 - V: - N: 214, Pg: 35-37
Descriptors Legislacio Seguretat alimentaria Enzims Reglamentacio

Títol Les besoins thermiques d'une cave. Principe, base de calcul et exemples
Autor MARENGO, D.   ROCHARD, J.   CAROSSO, E.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 66-70
Descriptors Necessitats termiques Elaboracio de vi Enzims Llevats Bacteris Envelliment

Títol Les enzymes en oenologie 2eme volet: interet dans les operations prefermentaires sur vin rouge
Autor GUERIN, L.   [et al.]  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Decembre/Janvier 2010/2011 - V: - N: 244, Pg: 7-18 (Cahier Technique)
Descriptors Vinificacio en rosat Enzims Prefermentacio Vi rosat Preparat enzimatic Activitat enzimatica Pectina Extraccio del color Clarificacio

Títol Les enzymes et l'xtraction des aromes
Autor CANAL, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2013 - V: - N: 149 Special, Pg: 30-32
Descriptors Elaboracio de vi Qualitat aromatica Enzims Aroma del vi Practiques enologiques Maceracio prefermentativa

Títol Les enzymes: Applications industrielles et analytiques
Autor CHARNOCK, S.J.   McCLEARY, B.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 11-15
Descriptors Enzims Aplicacio industrial Aplicacio analitica Industria alimentaria Kit d'assaig

Títol Les preparations enzymatiques utilisees en oenologie
Autor VILLETTAZ, J. C.  
Dades Font Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin ISSN: 1151-0285 - 1997 - V: - N: Hors serie, Pg: 47-55
Descriptors Preparat enzimatic Enzims Enzimatge Vinificacio Enologia Tractament

Títol Les produits oenologiques apportent une securite
Autor VITI  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757467 - juliol/agost 1998 - V: - N: 232, Pg: 21-27
Descriptors Vinificacio Bacteris lactics Enzims Llevats Productes enologics

Títol Levaduras y enzimas en enologia
Autor FERNANDEZ, M.   ESPINOSA, J.C.   UBEDA, J.F.   BRIONES, A.I.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Marzo 2000 - V: - N: 2, Pg: 81-85
Descriptors Llevats Enzims Enologia

Títol Light and CO2 limitation of photosynthesis and states of the reactions regenerating ribulose 1,5-bisphosphate or reducing 3-phosphoglycerate
Autor DIETZ, K-J   HEBER, U.  
Dades Font Biochimica et biophysica Acta ISSN: 0006-3002 - 1986 - V: - N: 848, Pg: 392-401
Descriptors Fotosintesi Ribulosa Bisfosfat Poder d'assimilacio Flux carbonic Enzims
Localització C 10/59

Títol Los enzimas y sus aplicaciones en enologia. Las tecnicas enzimaticas ayudan a producir vinos mas asequibles para el comprador
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2007 - V: LXII- N: 3170, Pg: 1446-1453
Descriptors Enzims Enologia Vinificacio Tecniques enologiques Subproductes Compostos fenolics

Títol Manoproteinas: utilizacion de enzimas para mejorar las sensaciones en boca del vino
Autor NAVASCUES, E.   PALACIOS, A.T.   DULAU, L.   IZQUIERDO-TORRES,B.   LARREAL, M.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 219-228
Descriptors Mannoproteines Enzims Vi
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Mechanism of solute transport in selected eukaryotic microorganisms.
Autor EDDY, A.A.  
Dades Font Advances in microbial physiology. ISSN: 0065-2911 VOL 23 - 1982 - V: - N: , Pg: 78 p.
Descriptors Fongs Llevats Enzims ATPasa Microbiologia Microorganismes Micronutrients Transport Cel.lula
Localització C 5/97

Títol Metabolisme et production de composes soufres par la levure
Autor MINARIK, E  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V ISSN: 0029-7127 VOL 559 - 1977 - V: - N: , Pg: 640-648
Descriptors Compostos sulfurosos Anhidrid sulfuros SO2 Dioxid de sofre Llevats Produccio Vinificacio Vi Fermentacio Reduccio Sulfat Sulfit Fermentacio alcoholica Enzims Sulfur d'hidrogen
Localització C 4/90

Títol Mieux connaitre le role des enzymes
Autor PELLERIN, P.  
Dades Font VITI. De la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - gener 1998 - V: - N: 226, Pg: 58-59
Descriptors Enzims Activitat enzimatica Reglament

Títol Modification of white table wines with enzymes from botrytis cinerea pers.
Autor DE JONG, D. W   DOUGLAS KING, A.   BOYLE, F. P.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 19 - 1968 - V: - N: 4, Pg: 228-237
Descriptors Enzims Botritis Botrytis cinerea Podridura grisa Fongs Vi blanc
Localització C 8/108

Títol Nitrate reductase from thalli of marchantia polymorpha
Autor TAKIO, S.   TAKAMI,S.   HINO, S  
Dades Font Journal Hattori Bot. Lab. - juliol 1985 - V: - N: 58, Pg: 131-137
Descriptors Creixement Nitrat reductasa Enzims
Localització C 3/65

Títol Nitrate reductase inactivator in a chlorate resistant mutant of the Liverwort, Marchantia paleacea var. diptera
Autor TAKIO, Susumu  
Dades Font Journal of Plant physiology ISSN: 0176-1617 VOL 136 - 1990 - V: - N: , Pg: 30-34
Descriptors Cel.lula Genetica Nitrit reductasa Nitrat reductasa Clorat Resistencia Propagacio Citologia Enzims Briofits Plantes
Localització C 5/68

Títol Optimisation de l'extraction et la stabilisation des polyphenols. Impact de l'utilisation d'une enzyme produite par fermentation semi-solide et d'un tanin active
Autor NEDJMA, M.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2009 - V: 36- N: 133, Pg: 13-17
Descriptors Polifenols Extraccio de polifenols Estabilitzacio polifenolica Enzims Vi negre Antocians Tanins Fermentacio semi solida Merlot negre 2007 Raim Perfil organoleptic Caracteristiques analitiques Analisi sensorial Tast

Títol Optimisation des etapes prefermentaires des vendanges blanches avec une formulation enzymatique adaptee
Autor FERNANDEZ, O.   BAJARD-SPARROW, C   FAUVEAU, C.   PELLERIN, P.  
Dades Font Revue des Oenologues ISSN: 0760-9868 - Juliol 2005 - V: 32- N: 116, Pg: 29-31
Descriptors Etapes prefermentatives Verema blanca Enzims

Títol Overcoming problems of phenolics and quinones in the isolation of plant enzymes and organelles
Autor LOOMIS, W.D.  
Dades Font Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 31 - 1994 - V: - N: , Pg: 528-545
Descriptors Fenols Fenologia Flavonoides Plantes Enzims Compostos fenolics Cel.lula Citologia Microbiologia
Localització C 5/70

Títol Preparation of inmmobilized proteins covalently coupled through silane coupling agents to inorganic supports.
Autor WEETALL, Howard H.  
Dades Font Applied Biochemistry and Biotechnology. ISSN: 0273 - 2289 VOL 41 - 1993 - V: - N: , Pg: 157-188
Descriptors Proteines Sila Enzims Silici Metall Antigens Anticossos Recipient
Localització C 6/37

Títol Preparations d'enzymes pectolytiques. (Inscription au "codex oenologique").
Autor MARTEAU, G.  
Dades Font FV - juny 1975 - V: - N: 568, Pg: 5 p.
Descriptors Microorganismes Enzims Vi Additius
Localització FV 568

Títol Prescriptions generales sur les preparations enzymatiques exploitables en technologie "Raisin"
Autor MARTEAU, G.   OLIVIERI, CH.  
Dades Font FV - novembre 1981 - V: - N: 742, Pg: 3 p.
Descriptors Preparacio Enzims Produccio
Localització FV 742

Títol Procesado de alimentos mediante pulsos electricos de alta intensidad de campo, II Efectos sobre microorganismos y componentes de los alimentos
Autor BENDICHO, S.   ARANTEGUI, J.   MARTIN, O.  
Dades Font Alimentaria revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Junio 2001 - V: XXXVIII- N: 323, Pg: 37-44
Descriptors Polsos electrics d'alta densitat de camp Microorganismes Enzims Efectes Components dels aliments Aliments

Títol Production of ethanol, acetaldehyde, and acetic acid in wine by various yeast races : role of alcohol and aldehyde dehydrogenase
Autor MILLAN, C.   ORTEGA, J. M.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 39 - 1988 - V: - N: 2, Pg: 107-112
Descriptors Fermentacio Most Saccharomyces cerevisiae Raim Pedro Ximenez Varietats Montilla-Moriles DO Vi Acid carboxilic Enzims Acetaldehid Llevats Etanol
Localització C 4/88

Títol Puesta en evidencia de la intervencion de diferentes proteasas de Saccharomyces bayanus en vinos de cava
Autor MIGUEL, C.   MESIAS, J. L.   RAMIREZ, J.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - octubre-desembre 1990 - V: - N: 11, Pg: 45-53
Descriptors Llevats Cava Elaboracio Saccharomyces bayanus Enzims Proteases

Títol Purification of a plasma membrane-bound adenosine triphosphatase form plant roots
Autor HODGES, T.K.   LEONARD, R.T.  
Dades Font Methods in enzymology ISSN: 0076-6879 VOL 32 - 1974 - V: - N: , Pg: 392-406
Descriptors ATPasa Enzims Cel.lula Citologia Membrana Plantes Sacarosa Sucre
Localització C 4/135

Títol Raisonnement de l'utilisation des enzymes et des tanins oenologiques en fonction du stress hydrique de la vigne
Autor BERNARD, N.   ZEBIC, O.   SIECZKOWSKI, N.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 16-20
Descriptors Enzims Tanins Tanins enologics Estres hidric Vinya Vi Qualitat del vi

Títol Red and white: all wines benefit from enzymes
Autor MALLADI, A.  
Dades Font Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Octubre 2007 - V: - N: 387, Pg: 64-65
Descriptors Vi Enzims Vi negre Vi blanc

Títol Residual amounts of proteinaceous additives in table wine
Autor WATTS, D. A.   OUGH, C. S.   BROWN, W. D  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 46 - 1981 - V: - N: , Pg: 681-687
Descriptors Residus Additius Vi blanc Vi negre Vi de taula analisi bromatologica Proteines Clarificacio Filtracio Most Enzims
Localització C 4/118

Títol Roles des enzymes au pressurage et en phase prefermentaire
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2012 - V: - N: 144, Pg: 29-33
Descriptors Premsat Premsatge Enzims Catalisi enzimatica

Títol Seclin, el secreto de las enzimas
Autor DIAZ PINTADO,P.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 20-25
Descriptors Industria vinicola Enzims Produccio industrial d'enzims

Títol Seguimiento de la autolisis acelerada de lias de levaduras por pectinasas y (beta)-glucanasas
Autor FERNANDEZ, O.   RODRIGUEZ, R.   RODRIGUEZ, D.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 90-92
Descriptors Autolisi Polisacarids Enzims Lies
Localització 663.2 (063) Con

Títol Seminari d'estiu d'Enologia ; La liberacion de precursores de aromas para las enzimas durante la vinificacion
Autor ABBOTT, N.  
Dades Font Seminari d'estiu d'Enologia - juliol 1996 - V: - N: , Pg:
Descriptors Vinificacio Alliberament Aroma Enzims Precursors aromatics
Localització 634.8:663.2(061.3) SEM

Títol Solubilization, affinity chromatography and Ca 2+/polyamine activation of the plasma membrane-located 1,3-b-D- glucan synthase
Autor JEBLICK, W.   KAUSS, H.  
Dades Font Plant Science ISSN: 0618-9452 VOL 48 - 1987 - V: - N: , Pg: 63-69
Descriptors Cromatografia Calci Plasma Membrana Citologia Plantes Cel.lula Enzims Cromatografia
Localització C 4/134

Títol Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins.
Autor MARTEAU  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 626, Pg: 5 p.
Descriptors Most Verema Vi Tractament Enzims Collita
Localització FV 626

Títol Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins.
Autor MARTEAU, G.   OLIVIERI, Ch.  
Dades Font FV - maig 1978 - V: - N: 672, Pg: 4 p.
Descriptors Enzims Verema Tractament Collita Most Vi
Localització FV 672

Títol Specifications generales des preparations enzymatiques destinees au traitement des vendanges, des mouts et des vins.
Autor MARTEAU, G.   OLIVIERI, Ch.  
Dades Font FV - juliol 1979 - V: - N: 692, Pg: 4 p.
Descriptors Enzims Addicio Dosificacio Dosatge Vi Most Verema Collita Additius Toxicitat Contaminants Higiene
Localització FV 692

Títol Structure and function of proton translocating ATPase in plasma membranes of plants and fungi.
Autor SERRANO, R.  
Dades Font Biochimica et Biophysica Acta ISSN: 0304-4157 - 1988 - V: - N: 947, Pg: 1-28
Descriptors Fongs Plantes Metode enzimatic Bioquimica Biologia Membrana Cel.lula ATPasa Metabolisme Enzims Plasma Microorganismes Genetica ATP Hidrolisi Clons
Localització C 4/68

Títol Structure, function and regulation of plasma membrane H+-ATPase
Autor SERRANO, R.  
Dades Font Febs letters ISSN: 0014-5793 VOL 325 - juny 1993 - V: - N: 1-2, Pg: 108-111
Descriptors ATPasa Membrana plasmatica Mapatge epitopic Immunolocalitzacio Llevats Enzims Auxina Propietats inhibitories
Localització C 9/118

Títol Study of enological behaviour of different yeasts involved in the sherry wines aging process: ethanol tolerance, karyotype stability and activity of specific enzymes
Autor CANTORAL, J.M.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 48-58
Descriptors Comportament enologic Llevats Crian?a Etanol Enzims
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Sur la destruction enzymatique et les changements de constitution des produits de transformation du pyrocarbonate d?ethyle avec les constituants des aliments
Autor FINGERHUT, M.   LANG, K   KRUG, E.   REIMOLD, W.   PAULI, O.  
Dades Font FV - novembre 1966 - V: - N: 218, Pg: 1 p.
Descriptors Pirocarbonat d'etil Enzims Constituents Aliments Toxicitat Salut Vi Most Suc de fruita
Localització FV 218

Títol Temperature and enzymic control of malate metabolism in berries of vitis vinifera
Autor RUFFNER, H.P.   HAWKER, J.S.   HALE, C.R.  
Dades Font Phytochemistry - 1976 - V: 15- N: , Pg: 1877-1880
Descriptors Control Enzims Metabolisme Vitis vinifera Temperatura Acid malic
Localització C 18/74

Títol Temperature et mise en oeuvre des enzymes. Un parametre cle de leur efficacite
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 39- N: 145, Pg: 35-36
Descriptors Temperatura Enzims Activitat enzimatica Catalisi enzimatica

Títol Tissue fractionation studies. 5.The association of acid phosphatase with a special class of cytoplasmic granules in rat liver.
Autor APPELMANS, F.   WATTIAUX, R.   DUVE, C. de  
Dades Font Biochemical Journal ISSN: 0264-6021 VOL 59 - 1955 - V: - N: , Pg: 438-445
Descriptors Fosfatasa acida Enzims Identificacio Determinacio Mitocondri Citologia
Localització C 5/55

Títol Tyrosinase activity under different medium conditions. Possible applications to prevent browing of white wines
Autor TORRES, C. de   [ET. AL]  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2009 - V: - N: 408, Pg: 86-91
Descriptors Tirosinasa Most Hiperoxidacio Enzims Raim blanc Activitat enzimatica

Títol Une enzyme pour augmenter la couleur sans accentuer le risque Brett. Vinification en rouge
Autor I. A.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Septembre 2009 - V: 33- N: 354, Pg: 40-41
Descriptors Vinificacio en negre Enzims Color Brettanomyces Color del vi

Títol Utilisation de preparations enzymatiques pour la clarification des vins. Aspects economiques et qualitatifs
Autor CANAL-LLAUBERES, R.M.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Mai / Juin 2002 - V: - N: 194, Pg: 10-12
Descriptors Clarificacio Aspectes economics Filtracio Col?loides Accio enzimatica Enzims

Títol Utilizacion de enzimas en vinos rosados elaborados con maceracion prefermentativa. Incidencia en el aroma
Autor SALINAS, M.R.   GARIJO, J.   PARDO, F.   ZALACAIN, A.   ALONSO, G.L.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2003 - V: V- N: 23, Pg: 34-40
Descriptors Enzims Vi rosat Maceracio prefermentativa Aroma

Títol Vieillissement des vins blancs: Etat des connaissances actuelles. Partie 1/3-Mecanismes d'oxydation des vins
Autor KARBOWIAK, T.   GOUGEON, R.D.   ALINC, J-B.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2009 - V: 36- N: 130, Pg: 19-23
Descriptors Envelliment Vi blanc Oxidacio Mecanismes Oxigen Enzims Oxidacio quimica

Títol Volatile ester hydrolysis of formation during storage of model solutions and wines
Autor OUGH, C. S.   RAMEY, D. D.  
Dades Font Journal of Agricultural and Food Chemistry ISSN: 0021-8561 VOL 28 - 1980 - V: - N: , Pg: 928-934
Descriptors Esters Vi Emmagatzematge Fermentacio Hidrolisi Vi negre Destil.lacio Llevats Vi blanc Etanol Cromatografia Cromatografia de gasos Identificacio Esters volatils Most Acid Alcohol Enzims
Localització C 3/140

Títol Yeast plasma membrane ATPase is essential for growth anh has homology with (Na+K), K+- and Ca- ATPases
Autor SERRANO, R.   KIELLAND-BRANDT, M. C.   FINK, G. R.  
Dades Font Nature VOL 319 - febrer 1986 - V: - N: , Pg: 689-693
Descriptors Plasma Membrana ATPasa ATP Enzims Potassi Calci Sodi Genetica Clons Plantes Fongs Cel.lula
Localització C 4/130

Títol Zum wirkungsmechamismus von Dichlofluanid (N,N-Dimethyl-N'-phenyl-[N'-Fluordichlormethylthio]-Sulfamid)
Autor DITTRICH, H. H.   ISSINGER, O. G.  
Dades Font - novembre-desembre - V: - N: , Pg: 651-663
Descriptors Vi Fermentacio alcoholica Saccharomyces cerevisiae Pesticides Enzims Diclofluanida
Localització C 9/70