Registres trobats: 9
Títol | Biosensor technique: development of a bio-electrochemical fuel cell for fast determination of viability / activity of yeast starter cultures and fermentability of grape must |
Autor | GROSSMANN, M. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 32-39 |
Descriptors | Biosensor Llevats Fermentacio Most |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Biosensores enzimaticos para el analisis de glucosa, fructosa y acido malico en vinos |
Autor | VAZQUEZ DE PRADA, A.G. RUIZ BARRIO, M.A. REVIEJO GARCIA, J. PINGARRON, J.M. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 70-74 |
Descriptors | Biosensor Glucosa Fructosa Acid malic Tecniques analitiques Enzims |
Títol | Calidad y seguridad alimentaria: una responsabilidad compartida al servicio de la salud publica y el desarrollo del sector |
Autor | |
Dades Font | Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2009 - V: - N: 401, Pg: 36-55 |
Descriptors | Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Industria agroalimentaria Analisi de riscos Biosensor Legislacio Control de processos |
Títol | Determinacion de azucares residuales en vinos mediante el empleo de un biosensor amperometrico. Comparacion con los metodos mas usuales: metodo de Fehling y metodo enzimatico |
Autor | GIL, M. KONTOUDAKIS, N. CAMPS, J. [Et al.] |
Dades Font | Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 44-53 |
Descriptors | Vi Determinacio de sucre residual Biosensor amperometric Metode de Fehling Metode enzimatic |
Títol | Development of a biosensor for the rapid determination of cell number and activity of wine yeasts |
Autor | GROSSMANN, M.K. JUNGWIRTH, S. PESCHECK, N. SELL, D. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 33-41 |
Descriptors | Biosensors Nombre de cel?lules Llevats Vi |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | El papel potencial de los biosensores en la industria alimentaria |
Autor | ALFARO,B PEREZ-VILLARREAL,B |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnolog?a ISSN: 0212-1689 - octubre 2000 - V: - N: 8, Pg: 89-91 |
Descriptors | Biosensor Industria alimentaria |
Títol | Microbial biosensor for sucrose in control of fermentation processes |
Autor | ROTARIU, L. BALA, C. MAGEARU, V. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 263-266 |
Descriptors | Biosensor Sucrosa Fermentacio |
Localització | 663.254 IN V |
Títol | Monitoring readily biodegradable COD load in winery watewater and distillery slopd by a titration biosensor |
Autor | ROZZI, A. BUFFIERE, P. STEYER, J.P. MASSONE, A. |
Dades Font | 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 271-278 |
Descriptors | Efluents vinicoles |
Localització | 505.05.Con |
Títol | Use of a glucose biosensor for monitoring of fermentation processes |
Autor | BALA, C.et al. |
Dades Font | First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 259-262 |
Descriptors | Biosensor Fermentacio |
Localització | 663.254 IN V |