Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Biosensor

Resultat de la cerca

Registres trobats: 9


Títol Biosensor technique: development of a bio-electrochemical fuel cell for fast determination of viability / activity of yeast starter cultures and fermentability of grape must
Autor GROSSMANN, M.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteristics, Pg: 32-39
Descriptors Biosensor Llevats Fermentacio Most
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Biosensores enzimaticos para el analisis de glucosa, fructosa y acido malico en vinos
Autor VAZQUEZ DE PRADA, A.G.   RUIZ BARRIO, M.A.   REVIEJO GARCIA, J.   PINGARRON, J.M.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 70-74
Descriptors Biosensor Glucosa Fructosa Acid malic Tecniques analitiques Enzims

Títol Calidad y seguridad alimentaria: una responsabilidad compartida al servicio de la salud publica y el desarrollo del sector
Autor
Dades Font Alimentaria: revista de investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Marzo 2009 - V: - N: 401, Pg: 36-55
Descriptors Qualitat alimentaria Seguretat alimentaria Industria agroalimentaria Analisi de riscos Biosensor Legislacio Control de processos

Títol Determinacion de azucares residuales en vinos mediante el empleo de un biosensor amperometrico. Comparacion con los metodos mas usuales: metodo de Fehling y metodo enzimatico
Autor GIL, M.   KONTOUDAKIS, N.   CAMPS, J.   [Et al.]  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Julio-Agosto 2014 - V: 16- N: 90, Pg: 44-53
Descriptors Vi Determinacio de sucre residual Biosensor amperometric Metode de Fehling Metode enzimatic

Títol Development of a biosensor for the rapid determination of cell number and activity of wine yeasts
Autor GROSSMANN, M.K.   JUNGWIRTH, S.   PESCHECK, N.   SELL, D.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 33-41
Descriptors Biosensors Nombre de cel?lules Llevats Vi
Localització 663.2 SYM

Títol El papel potencial de los biosensores en la industria alimentaria
Autor ALFARO,B   PEREZ-VILLARREAL,B  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnolog?a ISSN: 0212-1689 - octubre 2000 - V: - N: 8, Pg: 89-91
Descriptors Biosensor Industria alimentaria

Títol Microbial biosensor for sucrose in control of fermentation processes
Autor ROTARIU, L.   BALA, C.   MAGEARU, V.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 263-266
Descriptors Biosensor Sucrosa Fermentacio
Localització 663.254 IN V

Títol Monitoring readily biodegradable COD load in winery watewater and distillery slopd by a titration biosensor
Autor ROZZI, A.   BUFFIERE, P.   STEYER, J.P.   MASSONE, A.  
Dades Font 2e congres international sur le traitement des effluents vinicoles. Bordeaux, France 5-7 mai 1998 ISSN: 2-85362-496-X - Maig 1998 - V: - N: , Pg: 271-278
Descriptors Efluents vinicoles
Localització 505.05.Con

Títol Use of a glucose biosensor for monitoring of fermentation processes
Autor BALA, C.et al.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 259-262
Descriptors Biosensor Fermentacio
Localització 663.254 IN V