Registres trobats: 37
Títol | A Glucose-repressible Gene Encodes Acetyl-CoA Hydrolase from Saccharomyces cerevisiae |
Autor | LEE, F-J. S LIN, L-W SMITH, J. A. |
Dades Font | The Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 265 - maig 1990 - V: - N: 13, Pg: 7413-7418 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Glucosa Genetica Acetil Hidrolasa cDNA ADN Acid desoxiribonucleic Acid ribonucleic ARN RNA |
Localització | C 11/15 |
Títol | A national vineyard fruit composition survey - evaluating the G-G assay |
Autor | FRANCIS, L ARMSTRONG, H CYNKAR, W KWIATKOWSKI, M ILAND, P WILLIAMS, P |
Dades Font | Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - 1998 - V: - N: Annual Tecnhical Issue, Pg: 51-58 |
Descriptors | Vinya Glucosa Composicio Raim Glucosa |
Localització | C 15/32 |
Títol | Aislamiento y caracterizacion de levaduras tolerantes a altas concentraciones de azucares |
Autor | GARCIA MARTINEZ, T. MAESTRE, O. PEINADO, R.P. ET AL. |
Dades Font | Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 102-104 |
Descriptors | Llevats Glucosa Fermentacio |
Localització | 663.2 (063) Con |
Títol | Ansatze zur Behebung von Garstockungen: Fructophile Hefen, Glucosezusatz und Arginin |
Autor | PULVER, D. |
Dades Font | 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 185-194 |
Descriptors | Reactivacio de fermentacions lentes Llevats Fructophilic Glucosa Fermentacio lenta |
Localització | 663.2 SYM |
Títol | Biosensores enzimaticos para el analisis de glucosa, fructosa y acido malico en vinos |
Autor | VAZQUEZ DE PRADA, A.G. RUIZ BARRIO, M.A. REVIEJO GARCIA, J. PINGARRON, J.M. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 70-74 |
Descriptors | Biosensor Glucosa Fructosa Acid malic Tecniques analitiques Enzims |
Títol | Capacite de consommation du fructose par les levures oenologiques |
Autor | ORTIZ-JULIEN, A. DUMONT, A. RAYNAL,C. [et al.] |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 15-18 |
Descriptors | Fermentacio Vi Fructosa Glucosa Consum Most Llevats Consum de sucre Temperatura |
Títol | Catabolite inactivation of the glucose transport system in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | BUSTURIA, A. LAGUNAS, R. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0001-2798 - 1986 - V: - N: 132, Pg: 379-385 |
Descriptors | Glucosa Saccharomyces cerevisiae Transport de glucosa |
Localització | C 10/29 |
Títol | Clarification of glucose syrups using mineral membranes |
Autor | AMAR-REKIK, R.B. BEJAR, S. ELLOUZ, R. |
Dades Font | International Sugar Journal ISSN: 0020-8841 VOL 96 - 1994 - V: - N: 1151, Pg: 434-436; 467-471 |
Descriptors | Clarificacio Glucosa Membrana |
Localització | C 13/109 |
Títol | Determination du glycerol, du 2-3 butanediol et du dihydroxyacetone dans les sucres, le sorbitol, le mannitol, etc.. par chromatographie de partage |
Autor | NEISH, A.C |
Dades Font | FV - maig 1967 - V: - N: 147, Pg: 8 p.+ 1 feuillet d?errata |
Descriptors | Cromatografia Glicerol Vi Determinacio Sorbitol Mannitol Sucre Glucosa Butanodiol Dihidroxiacetona |
Localització | FV 147 |
Títol | Determination du rapport glucose-fructose par chromatographie sur papier. |
Autor | GELENCSER, J. KALLAY, M. SARKANY, P. |
Dades Font | FV - novembre 1974 - V: - N: 521, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glucosa Fructosa Cromatografia Vi Determinacio Espectrofotometria |
Localització | FV 521 |
Títol | Determination of Individual Simple Sugars in Aqueous Solution by Near Infrared Spectrophotometry. |
Autor | DULL, G. G. GIANGIACOMO, R. |
Dades Font | Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 49 - 1984 - V: - N: , Pg: 1601-1603 |
Descriptors | Espectrometria Sucre Glucosa Fructosa |
Títol | Dosage du glucose et du fructose residuels dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques de determination des sucres residuels. |
Autor | LAFON-LAFOURCADE, S. LAFITTE, M. JOYEUX, A. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 634, Pg: 4 p. |
Descriptors | Glucosa Fructosa Residus Vi Metode enzimatic Metode quimic Sucre Vi Dosificacio Dosatge |
Localització | FV 634 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression . |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio |
Localització | FV 722 |
Títol | Dosage du glucose, du fructose et du saccharose dans le vin.(1) |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - febrer 1973 - V: - N: 438, Pg: 6 p. |
Descriptors | Glucosa Fructosa Sacarosa Sucre Vi Determinacio |
Localització | FV 438 |
Títol | Efecto de los polifenoles de vino sobre el crecimiento y metabolismo de glucosa y fructosa, acido malico e histidina de lactobacillus hilgardii |
Autor | ALBERTO, M.R. FARIAS, M.E. MARCA DE NADRA, M.C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 273-275 |
Descriptors | Polifenols Vi Creixement Metabolisme Glucosa Fructosa Acid malic Histidina Lactobacillus hilgardii |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Effects of ethanol and other alkanols on the glucose transport system of Saccharomyces cerevisiae |
Autor | LEAO, C. VAN UDEN, N. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 24 - 1982 - V: - N: , Pg: 2601-2604 |
Descriptors | Llevats Transport glucosa Glucosa Etanol Alcanols |
Localització | C 14/26 |
Títol | Evaluation statistique de l'essai collaboratif sur le dosage enzymatique des sucres. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 661, Pg: 15 p. |
Descriptors | Enzims Sucre Vi Estadistiques Dosificacio Dosatge Determinacio Glucosa |
Localització | FV 661 |
Títol | Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must. |
Autor | BUZZINI, P. GOBBETTI, M. ROSSI, J. |
Dades Font | Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28 |
Descriptors | Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio |
Localització | C 5/52 |
Títol | Fisiologia de la maduracion de la uva |
Autor | ANDRADES, M?.S |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 21-30 |
Descriptors | Raim Maduracio Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Glucosa Fructosa Compostos fenolics |
Títol | In Vivo Anaysis of Metabolic Dynamics in Saccharomyces cerevisiae: I. Experimental Observations |
Autor | Theobalsd, U. Mailinger, W Baltes, M. Rizzi, M. Reuss, M. |
Dades Font | Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 55 - December 1997 - V: - N: 2, Pg: 305-316 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Glicolisi Glucosa |
Localització | C 15/17 |
Títol | Inhibition of glucose transport by phenylglyoxal: Both dissipation of DeltapH and essential arginyl residues are involved |
Autor | GUY, M. VOLOKITA, M. |
Dades Font | Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 VOL 102 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 250-256 |
Descriptors | Acid alfa-aminoisobutiric Glucosa Inhibicio Protoplastes |
Localització | C 13/65 |
Títol | Internal acidification and cAMP increase are not correlated in Saccharomyces |
Autor | MAZON, M.J. GANCEDO, J.M ERASO, P. |
Dades Font | European Journal of biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 165 - 1987 - V: - N: , Pg: 671-674 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Sucre Acidificacio Glucosa |
Localització | C 8/109 |
Títol | Involvement of kinases in glucose and fructose uptake by Saccharomyces cerevisiae |
Autor | BISSON, L. F. FRAENKEL, D. G. |
Dades Font | Proceedings of the National Academy of Science U.S.A. ISSN: 0027-8424 VOL 80 - mar? 1983 - V: - N: , Pg: 1730-1734 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Glucosa Fructosa |
Localització | C 7/43 |
Títol | Kinetic analysis and simulation of glucose transport in plasma membrane vesicles of glucose-repressed and derepressed Saccharomyces cerevisiae cells |
Autor | FUHRMANN, G.F. VOLKER, B. SANDER, S. POTTHAST, M. |
Dades Font | Experientia ISSN: 0014-4754 VOL 5 - 1989 - V: - N: , Pg: 1018-1023 |
Descriptors | Transport Glucosa Saccharomyces cerevisiae Vesicula |
Localització | C 9/6 |
Títol | Manipulation of the concentration of glycosyl-glucose in Shiraz grapes with irrigation management. |
Autor | McCARTHY, M.G. ILAND, P.G. COOMBE, B.G. WILLIAMS, P.J. |
Dades Font | Maintaining the competitive edge: proceedings of the ninth Australian Wine Industry Technical Conference; 16-19 july 1995 - 1996 - V: - N: , Pg: 101-104 |
Descriptors | Concentracio Glicosid Glucosa Shiraz Raim Irrigacio Reg |
Localització | C 12/50 |
Títol | Molecular Mechanism of Regulation of Yeast Plasma Membrane H+- ATPase by Glucose |
Autor | ERASO, P. PORTILLO, F. |
Dades Font | Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 269 - abril 1994 - V: - N: 14, Pg: 10393-10399 |
Descriptors | Membrana plasmatica Regulacio Llevats Glucosa |
Localització | C 7/69 |
Títol | Molecular mechanism of regulation of yeast plasma membrane H+-ATPase by glucose. Interaction between domains and identification of new regulation sites |
Autor | ERASO, P. PORTILLO, F. |
Dades Font | The journal of biological chemistry - abril 1994 - V: - N: 14, Pg: 10393-10399 |
Descriptors | ATPasa Mecanismes moleculars Regulacio Membrana plasmatica Plasma Llevats Glucosa Domini autoinhibitori d'ATPasa Mutacio Carboxil Aminoacid |
Localització | C 7/107 |
Títol | Monografico panificacion |
Autor | AITS |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2013 - V: - N: 443, Pg: 28-60 |
Descriptors | Pa Consum Alimentacio saludable Galeta Aliments artesanals Aliments Vi Llavor del raim Blat Kamut Innovacio Glucosa |
Títol | Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs |
Autor | SUDRAUD, M. P. JOYEUX, A. CRUEGE, J. LAFITTE, M. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p. |
Descriptors | Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio |
Localització | FV 665 |
Títol | Organic acid metabolism under different glucose concentrations of Leuconostoc oenos from wine. |
Autor | SAGUIR, F.M. MANCA DE NADRA, M.C. |
Dades Font | Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 81 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 393-397 |
Descriptors | Vi Glucosa Leuconostoc oenos Metabolisme Acid organic |
Localització | C 12/92 |
Títol | Remarques sur la methode analytique du dosage des glycose, fructose et saccharose dans le vin. |
Autor | HARVALIA, A. |
Dades Font | FV - abril 1977 - V: - N: 641, Pg: 2 p. |
Descriptors | Fructosa Sacarosa Glucosa Vi Dosificacio Dosatge Determinacio |
Localització | FV 641 |
Títol | Significance of copper in alcohol production with fermentation of raisin extracts by the cell recycle process |
Autor | DRAINAS, C. KOUTINAS, A. A. AKRIDA, K. |
Dades Font | Journal of Food Science VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1588-1590 |
Descriptors | Coure Alcohol Produccio Fermentacio Most Glucosa Etanol Llevats Sucre Saccharomyces cerevisiae Raim Varietats Trechumena Psila Reciclatge |
Localització | C 4/99 |
Títol | The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis) |
Autor | PANCHAL, C. J. STEWART, G. G. |
Dades Font | Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89 |
Descriptors | Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa |
Localització | C 4/113 |
Títol | The mechanism of intracellullar acidification induced by glucose in Saccharomyces cerevisiae |
Autor | RAMOS, S. et al. |
Dades Font | Journal of General Microbiology ISSN: 0001-5409 - 1989 - V: - N: 135, Pg: 2413-2422 |
Descriptors | Acidificacio intracel?lular Glucosa Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | C 18/58 |
Títol | The mechanism of transmembrane glucose transport in yeast: evidence for phosphorylation, associated with transport |
Autor | VAN STEVENINCK, J |
Dades Font | Archives of biochemistry and biophysics - 1969 - V: - N: 130, Pg: 544-252 |
Descriptors | Llevats Transport Glucosa |
Localització | C 9/2 |
Títol | Transient hyperpolarization of yeast by glucose and ethanol |
Autor | VAN DER MORTEL, J. B. J. MULDERS, D. KORTHOUT, H. THEUVENET, A. P. R. BORST-PAUWELS, G. W. F. H. |
Dades Font | Biochimica et Biophysica - 1988 - V: - N: 936, Pg: 421-428 |
Descriptors | Hiperpolaritzacio Glucosa Etanol Llevats Saccharomyces cerevisiae |
Localització | C 23/70 |