Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Glucosa

Resultat de la cerca

Registres trobats: 37


Títol A Glucose-repressible Gene Encodes Acetyl-CoA Hydrolase from Saccharomyces cerevisiae
Autor LEE, F-J. S   LIN, L-W   SMITH, J. A.  
Dades Font The Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 265 - maig 1990 - V: - N: 13, Pg: 7413-7418
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Glucosa Genetica Acetil Hidrolasa cDNA ADN Acid desoxiribonucleic Acid ribonucleic ARN RNA
Localització C 11/15

Títol A national vineyard fruit composition survey - evaluating the G-G assay
Autor FRANCIS, L   ARMSTRONG, H   CYNKAR, W   KWIATKOWSKI, M   ILAND, P   WILLIAMS, P  
Dades Font Australian Grapegrower and Winemaker ISSN: 0727-3606 - 1998 - V: - N: Annual Tecnhical Issue, Pg: 51-58
Descriptors Vinya Glucosa Composicio Raim Glucosa
Localització C 15/32

Títol Aislamiento y caracterizacion de levaduras tolerantes a altas concentraciones de azucares
Autor GARCIA MARTINEZ, T.   MAESTRE, O.   PEINADO, R.P.   ET AL.  
Dades Font Avances en ciencias y tecnicas enologicas ISSN: 978-84-690-6060-5 - 2007 - V: - N: , Pg: 102-104
Descriptors Llevats Glucosa Fermentacio
Localització 663.2 (063) Con

Títol Ansatze zur Behebung von Garstockungen: Fructophile Hefen, Glucosezusatz und Arginin
Autor PULVER, D.  
Dades Font 13th International Enology Symposium - June 2002 - V: - N: , Pg: 185-194
Descriptors Reactivacio de fermentacions lentes Llevats Fructophilic Glucosa Fermentacio lenta
Localització 663.2 SYM

Títol Biosensores enzimaticos para el analisis de glucosa, fructosa y acido malico en vinos
Autor VAZQUEZ DE PRADA, A.G.   RUIZ BARRIO, M.A.   REVIEJO GARCIA, J.   PINGARRON, J.M.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 70-74
Descriptors Biosensor Glucosa Fructosa Acid malic Tecniques analitiques Enzims

Títol Capacite de consommation du fructose par les levures oenologiques
Autor ORTIZ-JULIEN, A.   DUMONT, A.   RAYNAL,C.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-868 - Octobre 2008 - V: 35- N: 129, Pg: 15-18
Descriptors Fermentacio Vi Fructosa Glucosa Consum Most Llevats Consum de sucre Temperatura

Títol Catabolite inactivation of the glucose transport system in Saccharomyces cerevisiae
Autor BUSTURIA, A.   LAGUNAS, R.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0001-2798 - 1986 - V: - N: 132, Pg: 379-385
Descriptors Glucosa Saccharomyces cerevisiae Transport de glucosa
Localització C 10/29

Títol Clarification of glucose syrups using mineral membranes
Autor AMAR-REKIK, R.B.   BEJAR, S.   ELLOUZ, R.  
Dades Font International Sugar Journal ISSN: 0020-8841 VOL 96 - 1994 - V: - N: 1151, Pg: 434-436; 467-471
Descriptors Clarificacio Glucosa Membrana
Localització C 13/109

Títol Determination du glycerol, du 2-3 butanediol et du dihydroxyacetone dans les sucres, le sorbitol, le mannitol, etc.. par chromatographie de partage
Autor NEISH, A.C  
Dades Font FV - maig 1967 - V: - N: 147, Pg: 8 p.+ 1 feuillet d?errata
Descriptors Cromatografia Glicerol Vi Determinacio Sorbitol Mannitol Sucre Glucosa Butanodiol Dihidroxiacetona
Localització FV 147

Títol Determination du rapport glucose-fructose par chromatographie sur papier.
Autor GELENCSER, J.   KALLAY, M.   SARKANY, P.  
Dades Font FV - novembre 1974 - V: - N: 521, Pg: 4 p.
Descriptors Glucosa Fructosa Cromatografia Vi Determinacio Espectrofotometria
Localització FV 521

Títol Determination of Individual Simple Sugars in Aqueous Solution by Near Infrared Spectrophotometry.
Autor DULL, G. G.   GIANGIACOMO, R.  
Dades Font Journal of Food Science ISSN: 0022-1147 VOL 49 - 1984 - V: - N: , Pg: 1601-1603
Descriptors Espectrometria Sucre Glucosa Fructosa

Títol Dosage du glucose et du fructose residuels dans les vins par methode enzymatique. Comparaison avec les methodes chimiques de determination des sucres residuels.
Autor LAFON-LAFOURCADE, S.   LAFITTE, M.   JOYEUX, A.  
Dades Font FV - mar? 1977 - V: - N: 634, Pg: 4 p.
Descriptors Glucosa Fructosa Residus Vi Metode enzimatic Metode quimic Sucre Vi Dosificacio Dosatge
Localització FV 634

Títol Dosage du glucose, du fructose et du glycerol par chromatographie en phase liquide a haute pression .
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 722, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Glucosa Fructosa Glicerol Sucre Reduccio Cromatografia de gasos Cromatografia de liquids HPLC Analisi quimica Dosificacio Dosatge Identificacio Composicio Determinacio
Localització FV 722

Títol Dosage du glucose, du fructose et du saccharose dans le vin.(1)
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - febrer 1973 - V: - N: 438, Pg: 6 p.
Descriptors Glucosa Fructosa Sacarosa Sucre Vi Determinacio
Localització FV 438

Títol Efecto de los polifenoles de vino sobre el crecimiento y metabolismo de glucosa y fructosa, acido malico e histidina de lactobacillus hilgardii
Autor ALBERTO, M.R.   FARIAS, M.E.   MARCA DE NADRA, M.C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 273-275
Descriptors Polifenols Vi Creixement Metabolisme Glucosa Fructosa Acid malic Histidina Lactobacillus hilgardii
Localització 663.2 JOR

Títol Efectos del tratamiento con altas presiones y de la adicion de glucosa oxidas-catalasa en la estabilidad del color y en la evaluacion sensorial del zumo de uva. Effects of high hydrostatic pressure processing and of glucose oxidase-catalase addition on the color stability and sensorial score of grape juice
Autor CASTELLARI, M.   MATRICARDI, L.   ARFELLI, G.   CARPI, G.   GALASSI, S.  
Dades Font Food Science and Technology International Ciencia y Tecnologia de Alimentos Internacional ISSN: 1082-0132 VOL 6 - 2000 - V: - N: 1, Pg: 17-23
Descriptors Suc de raim Most Glucosa oxidasa-catalasa Color Polifenols

Títol Effects of ethanol and other alkanols on the glucose transport system of Saccharomyces cerevisiae
Autor LEAO, C.   VAN UDEN, N.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 24 - 1982 - V: - N: , Pg: 2601-2604
Descriptors Llevats Transport glucosa Glucosa Etanol Alcanols
Localització C 14/26

Títol Evaluation statistique de l'essai collaboratif sur le dosage enzymatique des sucres.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 661, Pg: 15 p.
Descriptors Enzims Sucre Vi Estadistiques Dosificacio Dosatge Determinacio Glucosa
Localització FV 661

Títol Fed-batch and repeated batches for the production of gluconic acid by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must.
Autor BUZZINI, P.   GOBBETTI, M.   ROSSI, J.  
Dades Font Agro-food Industry Hi-Tech - setembre-octubre 1993 - V: - N: 5, Pg: 25-28
Descriptors Acid gluconic Most concentrat rectificat Aspergil.lus Aspergillus niger Glucosa Analisi Fermentacio Produccio
Localització C 5/52

Títol Fisiologia de la maduracion de la uva
Autor ANDRADES, M?.S  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 21-30
Descriptors Raim Maduracio Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Glucosa Fructosa Compostos fenolics

Títol In Vivo Anaysis of Metabolic Dynamics in Saccharomyces cerevisiae: I. Experimental Observations
Autor Theobalsd, U.   Mailinger, W   Baltes, M.   Rizzi, M.   Reuss, M.  
Dades Font Biotechnology and Bioengineering ISSN: 0006-3592 VOL 55 - December 1997 - V: - N: 2, Pg: 305-316
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Glicolisi Glucosa
Localització C 15/17

Títol Inhibition of glucose transport by phenylglyoxal: Both dissipation of DeltapH and essential arginyl residues are involved
Autor GUY, M.   VOLOKITA, M.  
Dades Font Physiologia Plantarum ISSN: 0031-9317 VOL 102 - 1998 - V: - N: 2, Pg: 250-256
Descriptors Acid alfa-aminoisobutiric Glucosa Inhibicio Protoplastes
Localització C 13/65

Títol Internal acidification and cAMP increase are not correlated in Saccharomyces
Autor MAZON, M.J.   GANCEDO, J.M   ERASO, P.  
Dades Font European Journal of biochemistry ISSN: 0014-2956 VOL 165 - 1987 - V: - N: , Pg: 671-674
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Sucre Acidificacio Glucosa
Localització C 8/109

Títol Involvement of kinases in glucose and fructose uptake by Saccharomyces cerevisiae
Autor BISSON, L. F.   FRAENKEL, D. G.  
Dades Font Proceedings of the National Academy of Science U.S.A. ISSN: 0027-8424 VOL 80 - mar? 1983 - V: - N: , Pg: 1730-1734
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Glucosa Fructosa
Localització C 7/43

Títol Kinetic analysis and simulation of glucose transport in plasma membrane vesicles of glucose-repressed and derepressed Saccharomyces cerevisiae cells
Autor FUHRMANN, G.F.   VOLKER, B.   SANDER, S.   POTTHAST, M.  
Dades Font Experientia ISSN: 0014-4754 VOL 5 - 1989 - V: - N: , Pg: 1018-1023
Descriptors Transport Glucosa Saccharomyces cerevisiae Vesicula
Localització C 9/6

Títol Manipulation of the concentration of glycosyl-glucose in Shiraz grapes with irrigation management.
Autor McCARTHY, M.G.   ILAND, P.G.   COOMBE, B.G.   WILLIAMS, P.J.  
Dades Font Maintaining the competitive edge: proceedings of the ninth Australian Wine Industry Technical Conference; 16-19 july 1995 - 1996 - V: - N: , Pg: 101-104
Descriptors Concentracio Glicosid Glucosa Shiraz Raim Irrigacio Reg
Localització C 12/50

Títol Molecular Mechanism of Regulation of Yeast Plasma Membrane H+- ATPase by Glucose
Autor ERASO, P.   PORTILLO, F.  
Dades Font Journal of Biological Chemistry ISSN: 0021-9258 VOL 269 - abril 1994 - V: - N: 14, Pg: 10393-10399
Descriptors Membrana plasmatica Regulacio Llevats Glucosa
Localització C 7/69

Títol Molecular mechanism of regulation of yeast plasma membrane H+-ATPase by glucose. Interaction between domains and identification of new regulation sites
Autor ERASO, P.   PORTILLO, F.  
Dades Font The journal of biological chemistry - abril 1994 - V: - N: 14, Pg: 10393-10399
Descriptors ATPasa Mecanismes moleculars Regulacio Membrana plasmatica Plasma Llevats Glucosa Domini autoinhibitori d'ATPasa Mutacio Carboxil Aminoacid
Localització C 7/107

Títol Monografico panificacion
Autor AITS  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Mayo 2013 - V: - N: 443, Pg: 28-60
Descriptors Pa Consum Alimentacio saludable Galeta Aliments artesanals Aliments Vi Llavor del raim Blat Kamut Innovacio Glucosa

Títol Observations sur les methodes de dosage des sucres reducteurs
Autor SUDRAUD, M. P.   JOYEUX, A.   CRUEGE, J.   LAFITTE, M.  
Dades Font FV - abril 1978 - V: - N: 665, Pg: 2 p.
Descriptors Sucre Reduccio Addicio Dosificacio Dosatge Vi Analisi quimica Glucosa Fructosa Metode enzimatic Determinacio
Localització FV 665

Títol Organic acid metabolism under different glucose concentrations of Leuconostoc oenos from wine.
Autor SAGUIR, F.M.   MANCA DE NADRA, M.C.  
Dades Font Journal of Applied Bacteriology ISSN: 0021-8847 VOL 81 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 393-397
Descriptors Vi Glucosa Leuconostoc oenos Metabolisme Acid organic
Localització C 12/92

Títol Remarques sur la methode analytique du dosage des glycose, fructose et saccharose dans le vin.
Autor HARVALIA, A.  
Dades Font FV - abril 1977 - V: - N: 641, Pg: 2 p.
Descriptors Fructosa Sacarosa Glucosa Vi Dosificacio Dosatge Determinacio
Localització FV 641

Títol Significance of copper in alcohol production with fermentation of raisin extracts by the cell recycle process
Autor DRAINAS, C.   KOUTINAS, A. A.   AKRIDA, K.  
Dades Font Journal of Food Science VOL 55 - 1990 - V: - N: 6, Pg: 1588-1590
Descriptors Coure Alcohol Produccio Fermentacio Most Glucosa Etanol Llevats Sucre Saccharomyces cerevisiae Raim Varietats Trechumena Psila Reciclatge
Localització C 4/99

Títol The Influence of media conditions on the utilisation of monosaccharides by a strain of Saccharomyces uvarum (carlsbergensis)
Autor PANCHAL, C. J.   STEWART, G. G.  
Dades Font Journal of the Institute of Brewing ISSN: 0046-9750 VOL 88 - mar?-abril 1989 - V: - N: , Pg: 86-89
Descriptors Saccharomyces uvarum Llevats Sacarid Sucre Glucosa Fructosa Cervesa Fermentacio Hidrolisi Sacarosa
Localització C 4/113

Títol The mechanism of intracellullar acidification induced by glucose in Saccharomyces cerevisiae
Autor RAMOS, S. et al.  
Dades Font Journal of General Microbiology ISSN: 0001-5409 - 1989 - V: - N: 135, Pg: 2413-2422
Descriptors Acidificacio intracel?lular Glucosa Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització C 18/58

Títol The mechanism of transmembrane glucose transport in yeast: evidence for phosphorylation, associated with transport
Autor VAN STEVENINCK, J  
Dades Font Archives of biochemistry and biophysics - 1969 - V: - N: 130, Pg: 544-252
Descriptors Llevats Transport Glucosa
Localització C 9/2

Títol Transient hyperpolarization of yeast by glucose and ethanol
Autor VAN DER MORTEL, J. B. J.   MULDERS, D.   KORTHOUT, H.   THEUVENET, A. P. R.   BORST-PAUWELS, G. W. F. H.  
Dades Font Biochimica et Biophysica - 1988 - V: - N: 936, Pg: 421-428
Descriptors Hiperpolaritzacio Glucosa Etanol Llevats Saccharomyces cerevisiae
Localització C 23/70