Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Tecniques analitiques

Resultat de la cerca

Registres trobats: 5


Títol Biosensores enzimaticos para el analisis de glucosa, fructosa y acido malico en vinos
Autor VAZQUEZ DE PRADA, A.G.   RUIZ BARRIO, M.A.   REVIEJO GARCIA, J.   PINGARRON, J.M.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 70-74
Descriptors Biosensor Glucosa Fructosa Acid malic Tecniques analitiques Enzims

Títol Control de los procesos de elaboracion, calidad y trazabilidad del vinagre de Jerez
Autor DURAN GUERRERO, E.  
Dades Font Tesi doctoral en linia - 2008 - V: - N: , Pg: Tota la tesi
Descriptors Vinagre Vinagre de Jerez DO Vi Tecniques analitiques Extraccio Compostos volatils Productes fitosanitaris Panel de degustacio
Localització http://minerva.uca.es/publicaciones/asp/tesis/duranguerrero.pdf

Títol Evolucion de los sistemas de control agroalimentario
Autor GAMON VILA, M.  
Dades Font Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Mayo 2008 - V: - N: 199, Pg: 26-29
Descriptors Laboratori d'analisi Laboratori de control de qualitat Seguretat alimentaria Qualitat alimentaria Espanya Intoxicacio Control de qualitat Unio Europea Europa Laboratori de referencia Tecniques analitiques Contaminants Residus fitosanitaris Legislacio alimentaria Additius alimentaris Conservant Vi Oli Panel de degustacio Decret 227/2008

Títol L'aventure du bag in box. Choisir son materiel
Autor HAULOT, O  
Dades Font Viti de la vigne aun vin ISSN: 0399-3558 - Avril 2007 - V: - N: 328, Pg: 19-22
Descriptors Tecniques analitiques Tecnificacio Tecniques enologiques Tecniques viticoles Bag-in-box

Títol Tecnicas analiticas en el control de calidad y caracterizacion de la sidra natural asturiana
Autor PICINELLI, A.   SUAREZ, B.   MORENO, J.   CASO RODRIGUEZ, L.M?.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Septiembre 2000 - V: - N: 315, Pg: 129-136
Descriptors Sidra Caracteritzacio Parametres globals HPLC CG-FID PCR Control de qualitat Qualitat Tecniques analitiques