Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Extraccio

Resultat de la cerca

Registres trobats: 91


Títol ?Que es la deconstruccion?
Autor BRAMAZ, A.  
Dades Font Vinum: la revista europea del vino - Abril-Mayo 2008 - V: - N: 6, Pg: 62
Descriptors Vi Alcohol Extraccio de components volatils Extraccio Proces fisic Destil?lacio Destil?lacio alcoholica Estats Units d'America California Unio Europea

Títol A Method for detecting volatile amines in grapes and wines
Autor OUGH, C. S.   DAUDT, C. E.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 31 - 1980 - V: - N: 4, Pg: 356-359
Descriptors Most Vi Amines volatils Identificacio Analisi Destil.lacio Extraccio Cromatografia Cromatografia de gasos
Localització C 3/129

Títol Accumulation of volatile oak compounds in a model wine stored in American and Limousin oak barrels
Autor SPILLMAN, P.J.   ILAND, P.G.   SEFTON, M.A.  
Dades Font Australian Journal of Graper and Wine Research - 1998 - V: 4- N: , Pg: 67-73
Descriptors Roure Vi Extraccio Components volatils Volatilitat Barriques
Localització C 12/48

Títol Adapter la vinification des rouges a la matiere premiere
Autor I.A.  
Dades Font Viti de la Vigne au Vin ISSN: 0757-4673 - Juliol-Agost 2005 - V: 29- N: 309, Pg: 4-5 (dossier)
Descriptors Vi negre Vinificacio Materia primera Antocians Fermentacio alcoholica Extraccio

Títol Analisis de la influencia de algunos parametros poco estudiados en la extraccion de los acidos grasos de cadena corta para la caracterizacion sensorial de un vino mediante HS-SPME-CG-MS
Autor PEREZ OLIVERO, S.J.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2014 - V: Suplemento Investigacion y ciencia (paginas interiores)- N: , Pg: 48-50
Descriptors Caracteristiques sensorials Elaboracio de vi Sucre Extraccio Acid gras Polifenols

Títol Analisis de metodos rapidos de extraccion para seguir la maduracion fenolica de la uva
Autor IZCARA, E.   GONZALEZ-SANJOSE, M.L.  
Dades Font Enologos - Noviembre/Diciembre 2001 - V: III- N: 14, Pg: 14-18
Descriptors Metodes d'extraccio Maduracio fenolica Color Vi Analisi Extraccio Raim

Títol Analisis de residuos de pesticidas en vino
Autor ALONSO-ALLENDE, A.  
Dades Font Quimica e industria ISSN: 0033-6521 - Febrero 1981 - V: 27- N: 2, Pg: 103-105
Descriptors Pesticides Residus Vi Cromatografia liquida de gasos Cromatografia liquida d'alta resolucio Extraccio Espectrofotometria ultraviolada
Localització C 19/45

Títol Aplicacion de analisis de inyeccion de flujo en la determinacion de sulfitos en alimentos
Autor RUIZ-CAPILLAS PEREZ, C.   JIMENEZ COLMENERO, F.  
Dades Font Alimentaria : investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Octubre 2009 - V: - N: 407, Pg: 108-112
Descriptors Sulfit Aliments Analisi per injeccio en flux Determinacio Additius Additius alimentaris Extraccio

Títol Aplicacion de la EFP-EFS (extraccion con fluidos presurizados acoplada con extraccion en fase solida) al seguimiento de la maduracion de uvas
Autor PI?EIRO, Z.   PALMA, M.   BARROSO, C.G.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 433-443
Descriptors Compostos fenolics Extraccio Raim Maduracio
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Aplicacion de liquidos sobrecalentados para la extraccion de los residuos solidos de la vinificacion
Autor PEREZ JUAN, P.M.   GONZALEZ RODRIGUEZ, J.   LUQUE DE CASTRO, M.D.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacin enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 54-56
Descriptors Residus solids Vinificacio Liquids sobrecalentats Extraccio
Localització 663.2 JOR

Títol Cambios tecnologicos en la extraccion del aceite de orujo de oliva
Autor ESPINOLA LOZANO, F.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2003 - V: XXII- N: 178, Pg: 60-64
Descriptors Oli de sansa Oli de pinyolada Extraccio Orujo Canvis tecnologics

Títol Caracterisation des cepages par les substances aromatiques des raisins
Autor RAPP, A. [et al.]  
Dades Font Bulletin de L'O.I.V. ISSN: 0029-7127 VOL 53 - febrer 1980 - V: - N: 588, Pg: 91-114
Descriptors Cep Raim Aroma Components volatils Identificacio Extraccio Varietats Riesling Moscatell (raim) Analisi sensorial
Localització C 3/139

Títol Changes in the concentration of volatile oak compounds and esters in red wine stored for 18 monts in re-used French oak barrels
Autor GARDE CERDAN, T.   TORREA GO?I, D.   ANCIN AZPILICUETA, C.  
Dades Font Australian Journal of Grape and Wine Research ISSN: 1322-7130 - 2002 - V: 8- N: 2, Pg: 143-146
Descriptors Maduracio Vi Compostos volatils Extraccio Botes Roure

Títol Characterization of cDNAs encoding Triticum durum dehydrins and their expression patterns in cultivars that differ in drought tolerance
Autor LABHILILI, M.   JOUDRIER, P.   GAUTIER, M.F.  
Dades Font Plant science ISSN: 0162-9452 - 1995 - V: - N: 112, Pg: 219-230
Descriptors Plantes ADN Extraccio Aillament
Localització C 9/55

Títol Comparacion de metodos de extraccion de clorofenoles y cloroanisoles. Aplicacion a su determinacion en corchos utilizados en el embotellado del vino
Autor MARTINEZ SORIA, M.T.   ECHEVARRIA EGUIGUREN, G.   FERNANDEZ ZURBANO, P.   LOPEZ ALONSO, M.   DIAZ YUBERO, F.   SANZ ASENSIO, J.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 108-110
Descriptors Extraccio Clorofenols Cloroanisols Suro Embotellament
Localització 663.2 JOR

Títol Control automatico de extractoras
Autor ORTEGA, A.   PALOMAR, J.M.   MATA, J.E.   CRUZ, F.   MONTORO, V.  
Dades Font Alimentacion equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Mayo 2001 - V: XX- N: 158, Pg: 139-149
Descriptors Oli Extraccio extractor

Títol Control de los procesos de elaboracion, calidad y trazabilidad del vinagre de Jerez
Autor DURAN GUERRERO, E.  
Dades Font Tesi doctoral en linia - 2008 - V: - N: , Pg: Tota la tesi
Descriptors Vinagre Vinagre de Jerez DO Vi Tecniques analitiques Extraccio Compostos volatils Productes fitosanitaris Panel de degustacio
Localització http://minerva.uca.es/publicaciones/asp/tesis/duranguerrero.pdf

Títol Derives cyanes
Autor JUNGE, C.  
Dades Font FV - 1990 - V: - N: 877, Pg: 2 p.
Descriptors Destil.lacio Acid cianhidric Extraccio Derivats Analisi
Localització FV 877

Títol Determinacion de haloanisoles y halofenoles en tapones de corcho. Empleo de energia microondas
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3221, Pg: 1126-1131
Descriptors Tap de suro Propietats Composicio quimica Conservacio Extraccio Microones Gust de suro Defectes del vi Extraccio de components volatils TCA TCP TBP PCP

Títol Determination des amines non volatiles dans le vin.
Autor MAYER, K.   PAUSE, G.  
Dades Font FV - mar? 1973 - V: - N: 449, Pg: 4 p.
Descriptors Amines no volatils Vi Aroma Cromatografia en capa fina CCF Determinacio Butanol Extraccio Amines biogenes
Localització FV 449

Títol Determination du Cadmium dans les vins par extraction et spectrophotometrie d'absorption atomique.
Autor ANDERS, U.   HAILER, G.  
Dades Font FV - maig 1979 - V: - N: 689, Pg: 4 p.
Descriptors Cadmi Determinacio Dosificacio Dosatge Espectrofotometria d'absorcio atomica Vi Extraccio
Localització FV 689

Títol Determination of traces of herbicide mixtures in water by on-line solid-phase extraction followed by liquid chromatography with diode-array detection and multivariate self-modeling curve resolution.
Autor LACORTE, S.   BARCELO,D.   TAULER,R  
Dades Font Journal of Chromatography A. ISSN: 0021-9673 - 1995 - V: - N: 697, Pg: 345-355
Descriptors Cromatografia liquida Aigua Herbicides Extraccio
Localització C 6/85

Títol Dossier tanins
Autor
Dades Font Viti ISSN: 0757-4673 - Septembre 2011 - V: - N: 373, Pg: 20-28
Descriptors Tanins enologics Proteines Polimers Interaccio Fran?a Extraccio Maduracio Microoxigenacio

Títol Efecto de la aplicacion de taninos enologicos durante la maceracion en la composicion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos
Autor MARTINEZ GARCIA, j.   LOPEZ MARTIN, R.   SANTAMARIA AQUILUE, P.   BARUA GONZALEZ, M.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 53-62
Descriptors Estabilitzacio Extraccio Maceracio Polifenols Tanins

Títol Eficacio en la extraccion de la fraccion volatil en vinos blancos de fibras con recubrimiento de polidimetilsiloxano empleando la cromatografia de gases acoplada a la espectometria de masas
Autor PEREZ OLIVERO, S.  
Dades Font Enologos ISSN: 1695-7296 - Mayo-Junio 2013 - V: A?o XV- N: 83, Pg: 36-38
Descriptors Microextraccio Extraccio Fibra Polidimetilsiloxa Vi blanc Elaboracio de vi

Títol Elaboracion de vinos tintos de crianza: impacto de nuevas preparaciones enzimaticas sobre la variedad Cabernet Sauvignon y Tempranillo
Autor GUERRAND, D.   ALOISIO, s.   PALACIOS A.   SANTIAGO, L.   MACIAS, C.   NAVASCUES, e.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Marzo / Abril 2003 - V: - N: 85, Pg: 45-50
Descriptors Activitats secundaries Color Extraccio Pectines Vi negre Crian?a Cabernet sauvignon Tempranillo Ull de llebre

Títol Enquete sur le rapport alcool/extrait
Autor CABANIS, J.C.   BRUN, S.  
Dades Font FV - novembre 1979 - V: - N: 706, Pg: 8 p.
Descriptors Xaptalitzacio Vi Control de qualitat Grau alcoholic Frau Defectes Graduacio Analisi Extraccio Dosificacio Dosatge Composicio
Localització FV 706

Títol Estrazione delle antocianine monoglucosidate durante la macerazione
Autor BONATTI, A.  
Dades Font Vino, Bevanda et Alimento - juny 1984 - V: - N: , Pg: 323-327
Descriptors Extraccio Antocians Maceracio
Localització 663.2 Sim

Títol Estudi sobre metodes d'extraccio de polifenols en el raim
Autor GALMES, A.  
Dades Font - Juny 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Raim Polifenols Extraccio Vinificacio Scala Dei Escaladei Vi Priorat DO
Localització (043) GALMES FERRER

Títol Estudi sobre metodes d'extraccio de polifenols en raim: memoria d'estada en practiques a Cellers Scala Dei SA
Autor GALMES, A.  
Dades Font - 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Memoria d'estada en practiques Projecte Cellers Scala Dei SA Priorat DO Estudi economic Elaboracio Vinificacio Polifenols Extraccio Escaladei Escaladei
Localització (043) GALMES FERRER

Títol Estudio de un metodo de extraccion para la valoracion del contenido fenolico en hollejos de uva
Autor BLAZQUEZ, I.   DOMINGUEZ, J.A.   PRODANOV, M.   ALONSO, G.L.  
Dades Font XXII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros - 2000 - V: - N: , Pg: 583-593
Descriptors Metode d'extraccio Extraccio Valoracio Contingut fenolic Raim
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Estudio y optimizacion de un metodo analitico para la estimacion de los parametros de madurez fenolica de uvas tintas
Autor FRAGOSO GARCIA, S.   MESTRES SOLE, M.   BUSTO BUSTO, O.  
Dades Font Enologos: revista oficial de la Federacion Espa?ola de Asociaciones de Enologos ISSN: 1695-7296 - Marzo-Abril 2009 - V: XI- N: 58, Pg: 38-43
Descriptors Maduresa fenolica Polifenols Antocians Optimitzacio Metode analitic Compostos fenolics Raim Vi negre Extraccio

Títol Estudios sobre la maduracion de Rioja 2004, Localizacion y evolucion de cromatismo clorofilico
Autor RUIZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - 4 juny 2005 - V: LX- N: 3.069, Pg: 1878-1880
Descriptors Rioja Maduracio Color Extraccio Cromatisme clorific

Títol Etudes sur l?extraction des composes phenoliques (anthocyanes et tanins) au cours de la vinification en rouge
Autor GLORIES, Y.  
Dades Font Academie d?agriculture de France - Avril 1981 - V: - N: , Pg: 628-634
Descriptors Extraccio Compostos fenolics Antocians Tanins Vinificacio en negre
Localització C 19/42

Títol Extraccio i identificacio dels components de l'oli essencial d'alfabrega (Ocimum basilicum L.) procedent d'egipte
Autor GUADAYOL, J.M.   ALERT, J.   CAIXACH, J.   RIVERA, J.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Decembre 1996 - V: I- N: 0, Pg: 11-14
Descriptors Oli essencial d'alfabrega Egipte Extraccio de components Identificacio Oli d'alfabrega Components

Títol Extraccion asistida por microondas de cloroanisoles y clorofenoles. Barricas de roble
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3216, Pg: 790-795
Descriptors Elaboracio de vi Cloroanisols Clorofenols Extraccio

Títol Extraccion de taninos de las semillas durante la vinificacion
Autor BAUTISTA ORTIN, A.B.   HERNANDEZ-JIMENEZ, A.   BUSSE VALVERDE, N.   JIMENEZ PASCUAL, E.   LOPEZ-ROCA, J.M.   GOMEZ PLAZA, E.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Febrero 2012 - V: - N: 3369, Pg: 198-205
Descriptors Extraccio Tanins Llavor Vinificacio

Títol Extraccion y evolucion de color en la variedad Tinto Fino en la Denominacion de Origen Vinos de Madrid. Incidencia del uso de enzimas pectoliticos
Autor CABELLOS, J.M.   AROYO, T.   MARTIN, A.   PRIETO, B.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 373-383
Descriptors Extraccio Color Varietats de ra?m Tinto fino Madrid DO Enzims pectolitics
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Extraction de la MDMP par le CO2 supercritique. Application au liege
Autor BOBE, A.   CARRERE, M.   BALBUSQUIER, C.   LOISEL, C.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2012 - V: 39- N: 142, Pg: 38-39
Descriptors Extraccio 2-methoxy-3,5-dimethylpyrazine MDMP Dioxid de carboni supercritic Pirazina

Títol Extraction des jus. Presser davantage et meilleur.
Autor DESSEIGNE, J.M.  
Dades Font VITI ISSN: 0399-3558 - juliol-agost 1994 - V: - N: 189, Pg: 43-44
Descriptors Raim Premsatge Extraccio Most Premsa de membrana Maquinaria Mecanitzacio Verema

Títol Extraction et identification des colorants synthetiques dans les vins et juds de fruits.
Autor ROUEN, J.   BONNET, G.   LEMAIRE, J-L.   ABENSOUR, A.  
Dades Font FV - maig 1973 - V: - N: 458, Pg: 8 p.
Descriptors Extraccio Identificacio Colorants Sintetic Suc de fruita Vi Cromatografia en capa fina CCF Constituents
Localització FV 458

Títol Extraction of Information from Large Data Sets by Pattern Recognition
Autor DERDE, M.P.   MASSART, D.L.  
Dades Font Fresenius Journal of Analytical Chemsitry ISSN: 0016-1152 - 1982 - V: - N: 313, Pg: 484-495
Descriptors Informacio Extraccio Reconeixement de patrons Patrons Grup de dades
Localització C 19/61

Títol Extraction of fatty acids by controlled maceration of "Pedro Ximenez" grapes
Autor MILLAN, C.   RUBIO, A.   VARGAS, A.   MOYANO, L.   ORTEGA, J. M.  
Dades Font Cerevisia and Biotechnology ISSN: 0770-1713 - - V: - N: , Pg: 23-28
Descriptors Extraccio Acid gras Maceracio Raim
Localització C 8/7

Títol Fibras de microextraccion de PDMS/100 y PDMS/DVB
Autor PEREZ, S.J.   PEREZ, J.P.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2013 - V: - N: 3401, Pg: 902-904
Descriptors Compostos volatils Elaboracio de vi Recniques viticoles Extraccio Fibra

Títol Identification and determination of volatile constituents in Burgundy Pinot noir wines
Autor SCHREIER, P.   DRAWERT, F.   ABRAHAM, K. O.  
Dades Font Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie ISSN: 0023-6438 VOL 13 - 1980 - V: - N: , Pg: 318-321
Descriptors Components volatils Pinot noir Vi Pinot negre Cromatografia Cromatografia de gasos Aroma Extraccio Espectrometria Identificacio Borgonya Bourgogne
Localització C 3/121

Títol Implantacion de sistemas de autocontrol en la industria extractora de aceite de oliva virgen
Autor SANCHEZ PINEDA DE LAS INFANTAS, M?.T.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 93-96
Descriptors Oli d'oliva verge Extraccio Sistema d'autocontrol APPCC HACCP Analisi de riscos i control de punts critics

Títol Incidencias del taponado. Origen de las impurezas que afectan al vino embotellado
Autor VICARIA TORRALBO, M.   MU?OZ GARCIA, R.   MARTINEZ MANUEL, S.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2007 - V: LXII- N: 3199, Pg: 4006-4012
Descriptors Tap Envasat Tapada Tapar Extraccio Problem?tica

Títol Influence de l'oxygene au cours de la maceration sur la structure polyphenolique et aromatique de vins rouges de qualite
Autor SILVA, A.   LAMBRI, M.   DE FAVERI, D.M.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Novembre-Decembre 2005 - V: - N: 215, Pg: 22-28
Descriptors Oxigen Maceracio Polifenols Estructura polifenolica Aroma Vi negre Qualitat Extraccio Fermentacio

Títol Influencia del proceso de maceracion en la extraccion y estabilidad polifenolica de los vinos tintos
Autor MARTINEZ GARCIA, J.   LOPEZ MARTIN, R.   SANTAMARIA AQUILUE, P.   BARUA GONZALEZ, M.   GUTIERREZ VIGUERA, A.R.  
Dades Font Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentacion en Viticultura y Enologia - Abril 2000 - V: - N: , Pg: 19-38
Descriptors Maceracio Extraccio Estabilitzacio polifenolica Compostos polifenolics Vi negre Polifenols
Localització 634.8:663.2(061.3) GRU

Títol Inheritance of stenospermocarpic seedlessness in vitis vinifera L.
Autor LEDBETTER, C.A.   BURGOS, L.  
Dades Font The Journal of Hederity. ISSN: 0022-1503 VOL 85 - 1994 - V: - N: 2, Pg: 157-160
Descriptors Raim Vitis vinifera Pinyol Reproduccio Extraccio Millora qualitativa Herencia
Localització C 4/127

Títol L'extraction en oenologie. Partie 2/2
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: 38- N: 141, Pg: 17-18
Descriptors Extraccio Fermentacio Desfangament Maceracio

Títol L'extraction en oenologie. Partie 2/2
Autor CRESPY, A.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2011 - V: - N: 141, Pg: 17-18
Descriptors Extraccio Fermentacio Desfangament Maceracio

Títol L'extraction-concentracion de l'ethanol du vin- Sa standardisation et ses limites.
Autor TEP, Y.   BRUN S.  
Dades Font FV - 1986 - V: - N: 809, Pg: 12 p.
Descriptors Etanol Vi Determinacio Destil.lacio Rectificacio Alcohol superior Extraccio Concentracio
Localització FV 809

Títol La extraccion de antocianinas durante la vinificacion en tinto. Implicaciones en la utilitzacion de esas moleculas como herramienta
Autor REVILLA, E.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section Oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: quality assurance and product stability, Pg: 172-180
Descriptors Extraccio Antocianines Vinificacio Vi negre Molecules
Localització 634.8:663.2 CON

Títol La maceracion prefermentativa en fred. Efectes en l'extraccio del color i dels compostos fenolics, i influencia del nivell de maduracio del raim
Autor LLAUDY, M.C. et al.  
Dades Font ACE Revista d'Enologia ISSN: 0212-842X - 3er trimestre 2005 - V: 22- N: 72, Pg: 11-14
Descriptors Maceracio prefermentativa en fred Extraccio Color Compostos fenolics Maduracio del raim Neu carbonica Raim negre Vinificacio

Títol La matiere colorante du raisin. Son extraction, sa purification en vue de son utilisation dans diverses industries.
Autor SALGUES, M.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1980 - V: - N: 590, Pg: 286-301
Descriptors Raim Colorants Color Extraccio Suc de fruita Composicio Antocians
Localització C 4/132

Títol Las membranas liquidas de emulsion como alternativa en la recuperacion de productos alimentarios. Aplicacion a la extraccion de acido citrico obtenido en procesos fermentativos
Autor BODALO, A.   GOMEZ, E.   LEON, G.   GUZMAN   M.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 157-163
Descriptors Membrana liquida Emulsio Productes alimentaris Extraccio Acid citric Fermentacio

Títol Les Pressoirs pneumatiques et continus
Autor BERGER, J. L.  
Dades Font Viti: de la vigne au vin ISSN: 0399-3558 - juny 1989 - V: - N: 133, Pg: 71-76
Descriptors Premsatge Premsa pneumatica Premsa continua Mecanitzacio Maquinaria Extraccio Most Caracteristiques tecniques Premsa d'impulsio
Localització C 5/3

Títol Les bonnes pratiques de l'enzymage. Impact sur les procedes d'extraction et de clarification
Autor CANAL LLAUBERES, R.M.   [et al.]  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2010 - V: - N: 136, Pg: 9-11
Descriptors Enzimatge Extraccio Clarificacio

Títol Les fluides supercritieques. Une innovation au service du bouchon de liege! Partie 1/2
Autor LUMIA, G.   PERRE, C.  
Dades Font Revue des Oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2005 - V: Special Boucher et conditionner les vins- N: 117, Pg: 12-15
Descriptors Tap de suro Propietats Fluids supercritics Extraccio CO2

Títol Maceration prefermentaire a chaud. Etude des paramatres d'optimisation de l'extraction
Autor LEMPEREUR, V.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2012 - V: 49- N: 145, Pg: 46-48
Descriptors Maceracio prefermentativa en calor Extraccio Estabilitzacio del color

Títol Manoproteinas en vino por cromatografia de gases. Saccharomyces cerevisiae
Autor MARTINEZ-RODRIGUEZ, A.J.   NU?EZ, Y.   CARRASCOSA, A.V.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3249, Pg: 70-72
Descriptors Mannoproteines Vi Llevats Quantificacio Cromatografia de gasos Extraccio Metode d'analisi

Títol Memoria de practicas en bodega. Cosecha 2003. Bodega Joaquin Fernandez, Mediogorria (Navarra)
Autor JIMENO MENDOZA, K.  
Dades Font - Enero 2004 - V: - N: , Pg: 1 dossier
Descriptors Memoria llicenciatura ML Vinificacio Color Extraccio Deposits Tast organoleptic
Localització ML - JIMENO MENDOZA

Títol Methode pour la determination de la conformite de la partie aromatique des boissons spiritueuses
Autor BRUNERIE, M. P.  
Dades Font FV - juliol 1991 - V: - N: 911, Pg: 18 p.
Descriptors Components volatils Aroma Composicio Begudes alcoholiques Extraccio Cromatografia de gasos Espectrometria de massa Dissolvent
Localització FV 911

Títol Methodes internationales d'analyse des boissons spiritueuses d'origine viticole
Autor
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 879, Pg: 64 p.
Descriptors Analisi quimica Analisi sensorial Begudes alcoholiques Grau alcoholic Graduacio Alcohol superior Graduacio Acidesa Composicio Esters Extraccio Aldehids Metanol Furfural Sucre Colorants Dosificacio Dosatge Color Sacarosa
Localització FV 879

Títol Metodo Ganimede, El. Elaboracion de vinos
Autor PEDRAJO PEREZ, A.   ACHUTEGUI DOMINGUEZ, J.  
Dades Font Vinos de Espa?a - 2008 - V: - N: 70, Pg: 52-60
Descriptors Sector vitivinicola Tecnologia Tecnologia enologica Investigacio vitivinicola Investigacio i desenvolupament Metode Ganimede Diposit de fermentacio Fermentacio del most Elaboracio de vi Bodegues Vinificacio Fermentacio alcoholica Extraccio Eficiencia energetica Eficiencia

Títol Mise au point sur les techniques d'extraction et de separation des constituants volatils du vin.
Autor ETIEVANT, P.  
Dades Font Connaissance de la Vigne et du Vin ISSN: 0010-597X VOL 21 - 1987 - V: - N: 4, Pg: 247-265
Descriptors Vi Analisi Components volatils Composicio Extraccio Aroma Destil.lacio Espai de cap Identificacio
Localització C 5/89

Títol Nueva tecnologia para la reduccion de compuestos volatiles en tapones. Procedimiento Innocork
Autor MESQUITA, A.   MACKU, C.   WOLTER, D.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3219, Pg: 982-988
Descriptors Suro Tap de suro Industria surera Extraccio Innocork Control de qualitat TCA Components volatils Qualitat del vi Gust de suro

Títol Nuevas tendencias en la extraccion y el refinado de aceites vegetales comestibles
Autor GARCIA, A.   RIERA, F.   ALVAREZ, R.   COCA, J.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2005 - V: XXIV- N: 200, Pg: 84-92
Descriptors Oli vegetal Extraccio Refinament Dioxid de carboni supercritic Dissolvent alternatiu Tecnologia de membrana Membrana Decoloracio

Títol Obtaining oils and fats from source materials
Autor
Dades Font Bailey's industrial oil and fat materials VOL 4 - 1996 - V: - N: , Pg: 61-155
Descriptors Oli d'oliva Oli de palma Oli Elaboracio d'oli Greix Obtencio de greix Obtencio d'oli Material acid Pretractament mecanic Pretractament calent Premsatge Premsa continua Extraccio Dissolucio Dissolvent Reproduccio de materies animals Assecatge Extrusio
Localització C 9/138

Títol Optimizacion de la fabricacion de aceite de oliva mediante analisis de orujos en tiempo real
Autor GARCIA MESA, J.A.  
Dades Font Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 1999 - V: - N: 5, Pg: 59-62
Descriptors Oli de sansa d'oliva Oli d'oliva Elaboracio Analisi Subproductes Extraccio

Títol Pectins from fruit processing waste a review
Autor SUDHAKAR, D.V.   MAINI, S.B.  
Dades Font Indian Food Packer - January-February 1995 - V: - N: , Pg: 39-57
Descriptors Peptines Fruita Extraccio Produccio
Localització C 12/31

Títol Preparacion de orujos previa al secado y al proceso de extraccion con disolventes
Autor ORTEGA, A.   PALOMAR, J.M.   CRUZ, F.   MATA, J.E.   MONTORO, V.  
Dades Font Alimentacion Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 - Octubre 2001 - V: XX- N: 162, Pg: 95-107
Descriptors Extraccio Dissolvent Fermentacio Pinyolada Oliva Assecat

Títol Preparation of high molecular weight genomic DNA from nuclei of woody plants
Autor LURO, F.  
Dades Font Biotechniques VOL 19 - 1995 - V: - N: 3, Pg: 388-392
Descriptors Plantes ADN Extraccio Aillament
Localització C 9/56

Títol Presencia de fenoles totales y otros componentes en el roble de barriles usados en cuba para el a?ejamiento del ron. Algunos aspectos de su extraccion.
Autor GONZALEZ DELGADO, J. C.  
Dades Font Alimentaria: revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2001 - V: - N: 327, Pg: 133-139
Descriptors Roure Barril Rom Fenols Extraccio Cuba

Títol Problematica del analisis de antocianinas en uvas tintas frente a la diferenciacion varietal
Autor REVILLA GARCIA, E.   MARTIN ORTEGA, G.   RYAN MURUA, J.M.  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - Octubre/Diciembre 1998 - V: - N: 58, Pg: 50-62
Descriptors Antocianines Diferenciacio varietal Extraccio HPLC Raim negre

Títol Purification and characterization of an intracellular family 3B-glucosidase from Lactobacillus Sanfranciscensis CB1
Autor DE ANGELIS, M.   ET AL  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 - 2005 - V: XVII- N: 2, Pg: 131-142
Descriptors Lactobacillus Sanfranciscensis CB1 B-glucosidasa Metabolisme carbonic Caracteritzacio enzimatica Peptid Fermentacio ADN Extraccio Purificacio

Títol Rapid extraction of volatile compounds in wine and vinegar using extrelut resin.
Autor GERBI, V.   ZEPPA, G.   CARNACINI, A.  
Dades Font Italian Journal of Food Science. - agost 1994 - V: - N: 4, Pg: 259-267
Descriptors Vi Vinagre Components volatils Extraccio Aroma Resines Composicio
Localització C 5/90

Títol Repartition du plomb dans la baie de Raisin
Autor TEISSEDRE, P. L.   CANABIS, M. T.   CHAMPAGNOL, F.   CANABIS, J. C.  
Dades Font FV - desembre 1992 - V: - N: 932, Pg: 8 p.
Descriptors Raim Plom Cep Vinya Determinacio Composicio Analisi Extraccio
Localització FV 932

Títol Research note quantitative gas chromatographic determination of specific esters and higher alcohols in wine using ffeon extraction
Autor MARAIS, J.   HOUTMAN, A.C.  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture - 1979 - V: 30- N: 3, Pg: 250-252
Descriptors Cromatografia de gasos Determinacio Esters Vi Freon Extraccio
Localització C 18/138

Títol Reviews of the progress of Dairy Science: Genetics of lactic acid bacteria
Autor LYDON, F.   GASSON, M. J.  
Dades Font The Journal of Dairy Research ISSN: 0022-02999 - 1981 - V: - N: 48, Pg: 363-376
Descriptors DNA plasmid ADN plasmid Bacteris acidolactics Extraccio
Localització C 7/111

Títol Riego y su relacion con la calidad del aceite de oliva virgen extra, El. Resultados mas relevantes de los ensayos de influencia del riego sobre la composicion y calidad del aceite
Autor HIDALGO, J.   VEGA, V.   HIDALGO, J.C.  
Dades Font Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Octubre 2009 - V: XVI- N: 296, Pg: 30-34
Descriptors Oli d'oliva Caracteristiques organoleptiques Reg Composicio Qualitat de l'oli Extraccio Acidesa Polifenols Acid gras

Títol Sensitive assay for measuring amoxicillin in human plasma and middle ear fluid using solid-phase extraction and reversed-phase high-performance liquid chromatography
Autor YUAN, Z.   RUSSLIE, H. Q.   CANAFAX, D. M.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0378-4347 - 1995 - V: - N: 674, Pg: 93-99
Descriptors Cromatografia liquida d'alta resolucio Extraccio en fase solida Extraccio
Localització C 8/97

Títol Sequence Analysis of Leuconostoc oenos DNA: Organization of pLo13, a Cryptic Plasmid
Autor FREMAUX, C.   AIGLE, M.   LONVAUD-FUNEL, A.  
Dades Font Plasmid ISSN: 0147-619X VOL 30 - 1993 - V: - N: , Pg: 212-223
Descriptors Leuconostoc oenos Viniflora oenos ADN Extraccio Plasmid
Localització C 7/114

Títol Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.  
Dades Font Tecnologia i Ciencia dels Aliments ISSN: 1137-79762 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31
Descriptors Extraccio Components volatils Aliments

Títol Tecniques d'extraccio dels components volatils dels aliments
Autor GUADAYOL, J.M.   BAQUERO, T.  
Dades Font TECA Tecnologia i Ciencies dels Aliments ISSN: 1137-7976 - Juliol 1998 - V: II- N: 2, Pg: 26-31
Descriptors Components volatils Extraccio de components volatils Aliments Tecniques d'extraccio Aliments

Títol The aroma of grapes. I. Extraction and determination of free and glycosidically bound fractions of some grape aroma components
Autor GUNATA, Y.Z.   BAYONOVE, C.L.   BAUMES, R.L.   CORDONNIER, R.E.  
Dades Font Journal of Chromatography ISSN: 0021-9673 - 1985 - V: - N: 331, Pg: 83-90
Descriptors Components aromatics Aroma Raim Extraccio
Localització C 15/11

Títol Tratamiento de las aguas residuales de la almazara mediante el reactivo de Fenton
Autor BELTRA, J.   GARCIA, J.  
Dades Font Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Junio 2008 - V: - N: 234, Pg: 46-49
Descriptors Almassera Estudi cinetic Oli d'oliva Extraccio Alpechin Aigues residuals Prectractament Coagulacio Floculacio Demanda quimica d'oxigen DQO

Títol Valoracion de varios metodos de extraccion de proteinas de pared de levaduras
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Febrero 2006 - V: LXI- N: 3106, Pg: 486-489
Descriptors Extraccio Proteines Llevats vinics Llevats

Títol Vinificacio i marqueting a Buena Vista Winery. Estudi experimental sobre la influencia del "punch down" en l'extraccio de compostos fenolics en la varietat Pinot noir.
Autor CONESA, A.  
Dades Font - setembre 1993 - V: - N: , Pg:
Descriptors Estada en practiques Vinificacio Buena Vista Winery Pinot negre Pinot noir Compostos fenolics Mercat Vi California Marqueting Carneros DO
Localització (043) CONESA CALVO

Títol Wine and pesticide residues. Extraction by SPME
Autor URRTY, L.   DOURNEL, J.M.   MONTURY, M.  
Dades Font First Symposium In Vino Analytica Scientia. Application de la chimie analytique aux vins et spiritueux - Juin 1997 - V: - N: , Pg: 300-302
Descriptors Vi Pesticides Residus Extraccio SPME
Localització 663.254 IN V