Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Acid malic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 52


Títol Acide malique du vin et du mout. Determination par la methode fluorimetrique.
Autor SAUCIUC, J.  
Dades Font FV - 1985 - V: - N: 790, Pg: 4 p.
Descriptors Fluorimetria Vi Most Dosificacio Dosatge Acid malic
Localització FV 790

Títol Acidez de los vinos, La. Influencia en la calidad
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3212, Pg: 518-521
Descriptors Vi Vi negre Caracteristiques del vi Acidesa Acid tartric Acid lactic Acid acetic Acid malic Equilibri acid

Títol Acidificacion biologica de vinos con bajo contenido en acidos
Autor VAL VILLA, P.   FERRER SOLER, S.   PARDO CUBILLOS, I.  
Dades Font Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 34-42
Descriptors Acidificacio biologica Vi Contingut baix d'acids Acidesa Acid lactic Most Llevats Bacteris lactics Acid malic

Títol Acidificacion del mosto por saccharomyces SPP
Autor YERAMIAN, N. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3080, Pg: 2870-2873
Descriptors Acidificacio Most Saccharomyces spp. Llevats Fermentacio Acid malic Acidesa

Títol Acidificacion del mosto por saccharomyces spp
Autor YERAMIAN, N. et al.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4577-4579
Descriptors Llevats Fermentacio alcoholica Acidesa Acid malic Saccharomyces SPP

Títol Automatisation en flux continu du dosage enzymatique de l?acide malique des vins
Autor LONVAUD-FUNEL, A.   DONECHE, B.   BLEUZE, D.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin - 1980 - V: 14- N: 4, Pg: 207-217
Descriptors Flux continu Acid malic Vi Dosatge Enzims
Localització C 19/36

Títol Baisses d'acidite: les facteurs agronomiques
Autor CHAMPAGNOL, F.  
Dades Font VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1993 - V: - N: 180, Pg: 37-37
Descriptors Acidesa Vinya Vi Most Qualitat Acid malic Raim Garnatxa Maduracio Nutricio Garnacha

Títol Besoins nutritionnels des bacteries malolactiques
Autor SILVANO, A.   DELAHERCHE, A,   KRIEGER-WEBER, S.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 144, Pg: 15-19
Descriptors Necessitats Bacteris malolactics Bacteris Acid organic Acid malic Acid tartric Fermentacio malolactica

Títol Biosensores enzimaticos para el analisis de glucosa, fructosa y acido malico en vinos
Autor VAZQUEZ DE PRADA, A.G.   RUIZ BARRIO, M.A.   REVIEJO GARCIA, J.   PINGARRON, J.M.  
Dades Font Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 70-74
Descriptors Biosensor Glucosa Fructosa Acid malic Tecniques analitiques Enzims

Títol Control biologico de la acidez en mostos de zonas calidas.I. Seleccion de levaduras productoras de acido malico y acido lactico
Autor YERAMIAN, N.   CALDERON, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 199-204
Descriptors Control biologic Acidesa Most Zones calides Acid malic Acid lactic Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Controle de la fermentation malolactique par chromatographie des acides organiques sur papier et couche mince
Autor BOUVIER, J.C.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 852, Pg: 6 p.
Descriptors Fermentacio malolactica Cromatografia Acid organic Analisi Vi negre Acid malic Acid lactic
Localització FV 852

Títol Correction de l'acidite des mouts et des vins.
Autor REBELEIN, H.  
Dades Font Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141
Descriptors Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania
Localització C 5/50

Títol Degradacion biologica del acido malico. La fermentacion malolactica
Autor MINATI, J.L.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2721, Pg: 3509-3515
Descriptors Acid malic Degradacio biologica Fermentacio malolactica

Títol Determination de l'acide D-malique , de l'acide L-malique et de l'acide DL-malique
Autor JUNGE, C.  
Dades Font FV - novembre 1990 - V: - N: 876, Pg: 6 p.
Descriptors Analisi Determinacio Identificacio Acid malic Acid L-malic Acid D-malic Acid DL-malic Vi Control de qualitat Cromatografia HPLC Metode enzimatic
Localització FV 876

Títol Determination enzymatique de l'acide malique.
Autor HOHORST, H.J.   BUSCH, I.   MAYER, K.  
Dades Font FV - febrer 1969 - V: - N: 312, Pg: 3 p.
Descriptors Metode enzimatic Acid malic Vi
Localització FV 312

Títol Determination fluorimetrique de l'acide malique du mout et du vin.
Autor CASTINO, M.  
Dades Font FV - abril 1975 - V: - N: 561, Pg: 4 p.
Descriptors Fluorimetria Acid malic Most Vi
Localització FV 561

Títol Determination quantitative des principaux composants acides du vin par chromatographie liquide haute pression
Autor SCHNEYDER, J.   FLAK, W.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 749, Pg: 5 p.
Descriptors Acid Vi HPLC Determinacio Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Acid carboxilic Acid citric Acid fumaric Acid succinic
Localització FV 749

Títol Dosage enzymatique des acides citrique, lactique et malique, libres et lies dans les vins .
Autor VAN DEN DRIESSCHE, S.   THYS, L.  
Dades Font FV - juny 1982 - V: - N: 755, Pg: 8 p.
Descriptors Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Determinacio Acid citric Acid lactic Acid malic Vi blanc Vi negre
Localització FV 755

Títol Dosage de l?acide malique dans les vins par voie enzymatique
Autor JUNGE, Ch.   OLSCHIMKE, O.   NIESNER, W  
Dades Font FV - agost 1969 - V: - N: 326, Pg: 3 p.
Descriptors Acid malic Vi Metode enzimatic Enzims Fotometria Determinacio
Localització FV 326

Títol Dosage des acides tartrique, malique et citrique dans les mouts et les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression
Autor AUGUSTE, M. H.   BERTRAND, M. A.  
Dades Font FV - maig 1980 - V: - N: 721, Pg: 4 p.
Descriptors Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid citric Analisi quimica Determinacio Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Vi Most Cromatografia de liquids HPLC Espectrofotometria
Localització FV 721

Títol Efecto de los polifenoles de vino sobre el crecimiento y metabolismo de glucosa y fructosa, acido malico e histidina de lactobacillus hilgardii
Autor ALBERTO, M.R.   FARIAS, M.E.   MARCA DE NADRA, M.C.  
Dades Font VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 273-275
Descriptors Polifenols Vi Creixement Metabolisme Glucosa Fructosa Acid malic Histidina Lactobacillus hilgardii
Localització 663.2 JOR

Títol Effect of must fermentation temperature on minor products formed by cryo and non-cryotolerant Saccharomyces cerevisiae strains
Autor CASTELLARI, L.   MAGRINI, A.   PASSARELLI, P.   ZAMBONELLI, C.  
Dades Font Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 7 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 125-132
Descriptors Fermentacio del most Saccharomyces cerevisiae Temperatura de fermentacio Compostos minoritaris Criotolerancia Acid succinic Etanol Vinficacio Llevats Productes menors Acid malic Acid acetic Grup criotolerant
Localització C 24/59

Títol Etude des interactions entre Saccharomyces cerevisae et Oenococcus oeni: Impact sur la realisation de la fermentation malolactique en cultures sequentielles et en co-inoculation
Autor NEHME, N.   MATHIEU, F.   TAILLANDIER, P.  
Dades Font Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2009 - V: 36- N: 131, Pg: 11-14
Descriptors Vinificacio Fermentacio malolactica Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni Acid malic Coinoculacio Pes molecular Treball d'experimentacio

Títol Etudes collaboratives 1984
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 783, Pg: 3 P.
Descriptors Determinacio Acid malic Acid lactic Acid citric Vi Calci Magnesi Clorur Sodi Potassi
Localització FV 783

Títol Evolucion de los acidos organicos en uva de mesa "Autumn Seedless" durante su conservacion frigorifica y comercializacion
Autor ARTES HERNANDEZ, F.   ARTES CALERO, F.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 115-117
Descriptors Acid organic Autumn Seedless Conservacio frigorifica Comercialitzacio Acid tartaric Acid malic Raim de taula Fred

Títol Evoluzione degli acidi fissi delle olive in dipendenza del processo di trasformazione: Nota II
Autor MARSILIO, C.   VLAHOV, G.   BRIGHIGNA, A.  
Dades Font Annali dell'Istituto Sperimentale per la Elaiotecnica VOL 8 - 1978-1980 - V: - N: , Pg: 71-78
Descriptors Acid organic de la polpa Oliva Acid malic Acid citric Qualitat Sistema sevilla
Localització C 5/114

Títol Experiments of acidification of musts and wines with DL-malic acid, DL-lactic acid and L(+) tartaric acid
Autor DELFINI, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 135-142
Descriptors Acidificacio Most Vi Acid malic Acid lactic Acid tartaric
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Fisiologia de la maduracion de la uva
Autor ANDRADES, M?.S  
Dades Font Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 21-30
Descriptors Raim Maduracio Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Glucosa Fructosa Compostos fenolics

Títol IV Congreso Nacional de Enologos: Seleccion de levaduras productoras de acido malico para la acidificacion de vinos
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VARELA, F.   COLOMO, R.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 26 Junio 1999 - V: - N: 2759, Pg: 2158-2163
Descriptors Seleccio Llevats Acid malic Acidificacio Vi

Títol Influence des teneurs en acide malique des mouts sur le dosage de l'acide tartrique par analyse en flux continu par colorimetrie avec le metavanadate
Autor TROSSAIS, J.   ASSELIN, C.  
Dades Font Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 249-259
Descriptors Most Acid tartric Acid tartaric Determinacio Vi Acid malic Dosificacio Dosatge Flux continu Colorimetria Metavanadat
Localització C 2/29

Títol Influencia de distintas dosis y momentos de aplicacion del riego sobre la madurez tecnologica y fenolica de uvas tintas cv Tempranillo en Extremadura
Autor VALDES SANCHEZ, M.E. et al.  
Dades Font XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 191-200
Descriptors Deficit hidric pH Acid malic Antocians Potencial hidric Tempranillo Irrigacio Maduracio fenolica
Localització 6348(462.221.2) JOR

Títol Influencia de la temperatura y del pH en la biosintesis de acido malico por Sccharomyces cerevisiae seleccionadas
Autor CALDERON, F.   NAVASCUES, E.   VARELA, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 237-242
Descriptors Temperatura pH Biosintesi Acid malic Saccharomyces cerevisiae Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Influencia del momento de aplicacion del riego sobre la produccion y la calidad del mosto.
Autor GARCIA, E.   MARTINEZ, F.   LISSARRAGUE, J. R.   SOTES, V.  
Dades Font VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 49-
Descriptors Most Produccio Millora qualitativa Reg Vinya Raim Viticultura Cultiu Composicio pH Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Analisi

Títol Kinetics of Production and Consumption of Organic Acids During Alcoholic Fermentation by Saccharomyces cerevisae
Autor RAMON-PORTUGAL, F.   SEILLER, I.   TAILLANDIER, P.   FAVAREL, J.L.   NEPVEU, F.   STRHAIANO, P.  
Dades Font Food Technology and Biotechnology ISSN: 1330-9862 - october 1999 - V: - N: 37, Pg: 235-240
Descriptors Saccharomyces Llevats Fermentacio alcoholica Acid malic
Localització C 15/67

Títol La acidez volatil
Autor
Dades Font Vinum - Febrero 2002 - V: - N: 28, Pg: 17
Descriptors Acid tartaric Acid lactic Acid malic Acidesa volatil Vinagre

Títol Malolactic fermentation, more than just the conversation of malic acid to lactic acid
Autor KRIEGER, S.A.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 575-587
Descriptors Fermentacio malolactica Acid lactic Acid malic

Títol Nouveautes dans les levains malolactiques
Autor GINDREAU, E.   AUGUSTIN, C.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 13-16
Descriptors Llevats vinics Llevats Malolactic Franca FML Volatilitat Acid malic

Títol Nuevas tecnologias para el desarrollo y control de fermentacion malolactica
Autor PARDO, I. et al.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: V- N: 28, Pg: 79-86
Descriptors Fermentacio malolactica Tecnologia Control Inoculacio Acid malic

Títol Optimization of the conditions for preparing bacterial cultures for malolactic bioconversion
Autor NAOURI, P...[et al.]  
Dades Font Journal of Biotechnology ISSN: 0168-1656 VOL 10 - 1989 - V: - N: , Pg: 135-150
Descriptors Bioconversio malolactica Lactobacil Leuconostoc oenos Enzims malolactics Acid malic Acid lactic
Localització C 3/36

Títol Parametros enologicos de vinos de las Islas Canarias de acuerdo con su origen geografico
Autor DIAZ, C.   CONDE, J.E.   CLAVERIE, C.   DIAZ, E.   PEREZ TRUJILLO, J.P.  
Dades Font Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio / Agosto 2002 - V: 39- N: 334, Pg: 147-150
Descriptors Vi Illes Canaries Canaries Enologia Denominacio d'origen Parametres enologics pH Acidesa total Acid malic Acid tartaric Acidesa volatil Densitat Caracteritzacio fisicoquimica

Títol Ralationship between nitrate-reductase activity and malic acid synthesis in grapevines
Autor FAILLA, O.   BRANCADORO, L.   SCIENZA, A.  
Dades Font Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 363-366
Descriptors Nitrat reductasa Acid malic Vinya
Localització 634.814 SIM

Títol Rapport alcool/extrait dans les vins Algeriens
Autor L'INSTITUT DE LA VIGNE ET DU VIN , Alger.  
Dades Font FV - mar? 1978 - V: - N: 658, Pg: 8 p.
Descriptors Vi Algeria Alcohol Acidesa Glicerol Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Extracte sec Extracte reduit
Localització FV 658

Títol Rapport alcool/extrait dans les vins de table blancs et rouges de Crimee
Autor OGORODNIK, S. T.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 611, Pg: 4 p.
Descriptors Vi negre Crimea Alcohol Extracte Grau alcoholic Graduacio Vi blanc Vi de taula Constituents Acidesa Acid malic Acid lactic Glicerol
Localització FV 611

Títol Rapport alcool/extrait des vins Portigais.
Autor TEIXEIRA, A. M.   FONSECA, M. T.   GUEIFAO, M. T.  
Dades Font FV - octubre 1977 - V: - N: 649, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Grau alcoholic Alcohol Portugal Graduacio Dosificacio Dosatge Constituents Determinacio Acid lactic Acid malic Glicerol Acidesa Polifenols
Localització FV 649

Títol Rapport alcool/extrait des vins hongrois (Recolte 1974)
Autor
Dades Font FV - mar? 1976 - V: - N: 589, Pg: 5 p.
Descriptors Vi Hongria Alcohol Graduacio Grau alcoholic Glicerol Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Constituents
Localització FV 589

Títol Research Note. Commercial trial of winemaking using two selected starters of saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content.
Autor FATICHENTI, F.   FARRIS, G.A.   DEIANA, P.   CECCARELLI, S.   SERRA, M  
Dades Font American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 236-240
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Acid malic Fermentacio alcoholica
Localització C 8/83

Títol Simultaneous and sequential fermentations with yeast and lactic acid bacteria in apple juice
Autor HERRERO, M. et al.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - January 1999 - V: 22- N: 1, Pg: 48-51
Descriptors Poma Suc de poma Acid lactic Suc de poma concentrat Interaccio amb microorganismes Acidesa Acid malic Degradacio Acidificacio biologica Acidificacio
Localització C 2/20

Títol Sobre los indices de color en vinos tintos de Rioja de cosechas 2000 y 2001 a traves del proceso DML
Autor RUIZ HERNANDEZ, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: LVII- N: 2907, Pg: 1286-1287
Descriptors Index de color Vi negre Rioja Color Collita 2000 Collita 2001 Proces DML Acid malic Index de polifenols totals Intensitat colorant

Títol Temperature and enzymic control of malate metabolism in berries of vitis vinifera
Autor RUFFNER, H.P.   HAWKER, J.S.   HALE, C.R.  
Dades Font Phytochemistry - 1976 - V: 15- N: , Pg: 1877-1880
Descriptors Control Enzims Metabolisme Vitis vinifera Temperatura Acid malic
Localització C 18/74

Títol The Total titratable acidity of wine grapes as quality factor : red cultivars
Autor DU PLESSIS, C. S  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 39, Pg:
Descriptors Raim negre Acidesa Acid tartric Acid tartaric Acid malic

Títol The Total titratable acidity of wine grapes as quality factor : white cultivars
Autor DU PLESSIS, C. S  
Dades Font Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 40, Pg:
Descriptors Raim blanc Acidesa Acid tartric Acid tartaric Acid malic

Títol Valeur du rapport alcool/extrait des vins de Moldavie (U.R.R.S.)
Autor OGORODNIK, S. T.   SEREBRIANSKAYA, G. V.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 674, Pg: 2 p.
Descriptors Extracte Alcohol Vi blanc Vi negre Glicerol Acid lactic Acid malic Moldavia
Localització FV 674