Registres trobats: 52
Títol | Acide malique du vin et du mout. Determination par la methode fluorimetrique. |
Autor | SAUCIUC, J. |
Dades Font | FV - 1985 - V: - N: 790, Pg: 4 p. |
Descriptors | Fluorimetria Vi Most Dosificacio Dosatge Acid malic |
Localització | FV 790 |
Títol | Acidez de los vinos, La. Influencia en la calidad |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3212, Pg: 518-521 |
Descriptors | Vi Vi negre Caracteristiques del vi Acidesa Acid tartric Acid lactic Acid acetic Acid malic Equilibri acid |
Títol | Acidificacion biologica de vinos con bajo contenido en acidos |
Autor | VAL VILLA, P. FERRER SOLER, S. PARDO CUBILLOS, I. |
Dades Font | Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 34-42 |
Descriptors | Acidificacio biologica Vi Contingut baix d'acids Acidesa Acid lactic Most Llevats Bacteris lactics Acid malic |
Títol | Acidificacion del mosto por saccharomyces SPP |
Autor | YERAMIAN, N. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2005 - V: LX- N: 3080, Pg: 2870-2873 |
Descriptors | Acidificacio Most Saccharomyces spp. Llevats Fermentacio Acid malic Acidesa |
Títol | Acidificacion del mosto por saccharomyces spp |
Autor | YERAMIAN, N. et al. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Diciembre 2005 - V: LX- N: 3098-3099, Pg: 4577-4579 |
Descriptors | Llevats Fermentacio alcoholica Acidesa Acid malic Saccharomyces SPP |
Títol | Automatisation en flux continu du dosage enzymatique de l?acide malique des vins |
Autor | LONVAUD-FUNEL, A. DONECHE, B. BLEUZE, D. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin - 1980 - V: 14- N: 4, Pg: 207-217 |
Descriptors | Flux continu Acid malic Vi Dosatge Enzims |
Localització | C 19/36 |
Títol | Baisses d'acidite: les facteurs agronomiques |
Autor | CHAMPAGNOL, F. |
Dades Font | VITI: de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - octubre 1993 - V: - N: 180, Pg: 37-37 |
Descriptors | Acidesa Vinya Vi Most Qualitat Acid malic Raim Garnatxa Maduracio Nutricio Garnacha |
Títol | Besoins nutritionnels des bacteries malolactiques |
Autor | SILVANO, A. DELAHERCHE, A, KRIEGER-WEBER, S. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Juillet 2013 - V: - N: 144, Pg: 15-19 |
Descriptors | Necessitats Bacteris malolactics Bacteris Acid organic Acid malic Acid tartric Fermentacio malolactica |
Títol | Biosensores enzimaticos para el analisis de glucosa, fructosa y acido malico en vinos |
Autor | VAZQUEZ DE PRADA, A.G. RUIZ BARRIO, M.A. REVIEJO GARCIA, J. PINGARRON, J.M. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2011 - V: - N: 428, Pg: 70-74 |
Descriptors | Biosensor Glucosa Fructosa Acid malic Tecniques analitiques Enzims |
Títol | Control biologico de la acidez en mostos de zonas calidas.I. Seleccion de levaduras productoras de acido malico y acido lactico |
Autor | YERAMIAN, N. CALDERON, F. COLOMO, B. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 199-204 |
Descriptors | Control biologic Acidesa Most Zones calides Acid malic Acid lactic Llevats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Controle de la fermentation malolactique par chromatographie des acides organiques sur papier et couche mince |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 852, Pg: 6 p. |
Descriptors | Fermentacio malolactica Cromatografia Acid organic Analisi Vi negre Acid malic Acid lactic |
Localització | FV 852 |
Títol | Correction de l'acidite des mouts et des vins. |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | Bulletin de l'O.I.V. ISSN: 0029-7127 - 1971 - V: - N: 480, Pg: 136-141 |
Descriptors | Vi Most Acidesa Alemanya Rectificacio Acid Acid malic Acid tartric Acid tartaric pH Desacidificacio Defectes del vi Defectes del most Alteracions del vi Alteracions del most Millora qualitativa Alemania |
Localització | C 5/50 |
Títol | Degradacion biologica del acido malico. La fermentacion malolactica |
Autor | MINATI, J.L. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Octubre 1998 - V: - N: 2721, Pg: 3509-3515 |
Descriptors | Acid malic Degradacio biologica Fermentacio malolactica |
Títol | Determination de l'acide D-malique , de l'acide L-malique et de l'acide DL-malique |
Autor | JUNGE, C. |
Dades Font | FV - novembre 1990 - V: - N: 876, Pg: 6 p. |
Descriptors | Analisi Determinacio Identificacio Acid malic Acid L-malic Acid D-malic Acid DL-malic Vi Control de qualitat Cromatografia HPLC Metode enzimatic |
Localització | FV 876 |
Títol | Determination enzymatique de l'acide malique. |
Autor | HOHORST, H.J. BUSCH, I. MAYER, K. |
Dades Font | FV - febrer 1969 - V: - N: 312, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Acid malic Vi |
Localització | FV 312 |
Títol | Determination fluorimetrique de l'acide malique du mout et du vin. |
Autor | CASTINO, M. |
Dades Font | FV - abril 1975 - V: - N: 561, Pg: 4 p. |
Descriptors | Fluorimetria Acid malic Most Vi |
Localització | FV 561 |
Títol | Determination quantitative des principaux composants acides du vin par chromatographie liquide haute pression |
Autor | SCHNEYDER, J. FLAK, W. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 749, Pg: 5 p. |
Descriptors | Acid Vi HPLC Determinacio Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Acid carboxilic Acid citric Acid fumaric Acid succinic |
Localització | FV 749 |
Títol | Dosage enzymatique des acides citrique, lactique et malique, libres et lies dans les vins . |
Autor | VAN DEN DRIESSCHE, S. THYS, L. |
Dades Font | FV - juny 1982 - V: - N: 755, Pg: 8 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Determinacio Acid citric Acid lactic Acid malic Vi blanc Vi negre |
Localització | FV 755 |
Títol | Dosage de l?acide malique dans les vins par voie enzymatique |
Autor | JUNGE, Ch. OLSCHIMKE, O. NIESNER, W |
Dades Font | FV - agost 1969 - V: - N: 326, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid malic Vi Metode enzimatic Enzims Fotometria Determinacio |
Localització | FV 326 |
Títol | Dosage des acides tartrique, malique et citrique dans les mouts et les vins par chromatographie en phase liquide a haute pression |
Autor | AUGUSTE, M. H. BERTRAND, M. A. |
Dades Font | FV - maig 1980 - V: - N: 721, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid citric Analisi quimica Determinacio Identificacio Composicio Dosificacio Dosatge Vi Most Cromatografia de liquids HPLC Espectrofotometria |
Localització | FV 721 |
Títol | Efecto de los polifenoles de vino sobre el crecimiento y metabolismo de glucosa y fructosa, acido malico e histidina de lactobacillus hilgardii |
Autor | ALBERTO, M.R. FARIAS, M.E. MARCA DE NADRA, M.C. |
Dades Font | VII Jornadas cientificas de los grupos de investigacion enologica - Mayo 2003 - V: - N: 15, Pg: 273-275 |
Descriptors | Polifenols Vi Creixement Metabolisme Glucosa Fructosa Acid malic Histidina Lactobacillus hilgardii |
Localització | 663.2 JOR |
Títol | Effect of must fermentation temperature on minor products formed by cryo and non-cryotolerant Saccharomyces cerevisiae strains |
Autor | CASTELLARI, L. MAGRINI, A. PASSARELLI, P. ZAMBONELLI, C. |
Dades Font | Italian Journal of Food Science ISSN: 1120-1770 VOL 7 - 1995 - V: - N: 2, Pg: 125-132 |
Descriptors | Fermentacio del most Saccharomyces cerevisiae Temperatura de fermentacio Compostos minoritaris Criotolerancia Acid succinic Etanol Vinficacio Llevats Productes menors Acid malic Acid acetic Grup criotolerant |
Localització | C 24/59 |
Títol | Etude des interactions entre Saccharomyces cerevisae et Oenococcus oeni: Impact sur la realisation de la fermentation malolactique en cultures sequentielles et en co-inoculation |
Autor | NEHME, N. MATHIEU, F. TAILLANDIER, P. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2009 - V: 36- N: 131, Pg: 11-14 |
Descriptors | Vinificacio Fermentacio malolactica Saccharomyces cerevisiae Oenococcus oeni Acid malic Coinoculacio Pes molecular Treball d'experimentacio |
Títol | Etudes collaboratives 1984 |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 783, Pg: 3 P. |
Descriptors | Determinacio Acid malic Acid lactic Acid citric Vi Calci Magnesi Clorur Sodi Potassi |
Localització | FV 783 |
Títol | Evolucion de los acidos organicos en uva de mesa "Autumn Seedless" durante su conservacion frigorifica y comercializacion |
Autor | ARTES HERNANDEZ, F. ARTES CALERO, F. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero - Febrero 2004 - V: XLI- N: 350, Pg: 115-117 |
Descriptors | Acid organic Autumn Seedless Conservacio frigorifica Comercialitzacio Acid tartaric Acid malic Raim de taula Fred |
Títol | Evoluzione degli acidi fissi delle olive in dipendenza del processo di trasformazione: Nota II |
Autor | MARSILIO, C. VLAHOV, G. BRIGHIGNA, A. |
Dades Font | Annali dell'Istituto Sperimentale per la Elaiotecnica VOL 8 - 1978-1980 - V: - N: , Pg: 71-78 |
Descriptors | Acid organic de la polpa Oliva Acid malic Acid citric Qualitat Sistema sevilla |
Localització | C 5/114 |
Títol | Experiments of acidification of musts and wines with DL-malic acid, DL-lactic acid and L(+) tartaric acid |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 135-142 |
Descriptors | Acidificacio Most Vi Acid malic Acid lactic Acid tartaric |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Fisiologia de la maduracion de la uva |
Autor | ANDRADES, M?.S |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 - juliol-setembre 1990 - V: - N: 9, Pg: 21-30 |
Descriptors | Raim Maduracio Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Glucosa Fructosa Compostos fenolics |
Títol | IV Congreso Nacional de Enologos: Seleccion de levaduras productoras de acido malico para la acidificacion de vinos |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. VARELA, F. COLOMO, R. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - 26 Junio 1999 - V: - N: 2759, Pg: 2158-2163 |
Descriptors | Seleccio Llevats Acid malic Acidificacio Vi |
Títol | Influence des teneurs en acide malique des mouts sur le dosage de l'acide tartrique par analyse en flux continu par colorimetrie avec le metavanadate |
Autor | TROSSAIS, J. ASSELIN, C. |
Dades Font | Connaissance de la vigne et du vin ISSN: 0010-597X VOL 19 - 1985 - V: - N: 4, Pg: 249-259 |
Descriptors | Most Acid tartric Acid tartaric Determinacio Vi Acid malic Dosificacio Dosatge Flux continu Colorimetria Metavanadat |
Localització | C 2/29 |
Títol | Influencia de distintas dosis y momentos de aplicacion del riego sobre la madurez tecnologica y fenolica de uvas tintas cv Tempranillo en Extremadura |
Autor | VALDES SANCHEZ, M.E. et al. |
Dades Font | XXV Jornadas de viticultura y enologia de Tierra de Barros ISSN: 84-7930-084-1 - Mayo 2003 - V: XXV- N: , Pg: 191-200 |
Descriptors | Deficit hidric pH Acid malic Antocians Potencial hidric Tempranillo Irrigacio Maduracio fenolica |
Localització | 6348(462.221.2) JOR |
Títol | Influencia de la temperatura y del pH en la biosintesis de acido malico por Sccharomyces cerevisiae seleccionadas |
Autor | CALDERON, F. NAVASCUES, E. VARELA, F. COLOMO, B. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 237-242 |
Descriptors | Temperatura pH Biosintesi Acid malic Saccharomyces cerevisiae Llevats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Influencia del momento de aplicacion del riego sobre la produccion y la calidad del mosto. |
Autor | GARCIA, E. MARTINEZ, F. LISSARRAGUE, J. R. SOTES, V. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - gener-febrer 1994 - V: - N: 1-2, Pg: 49- |
Descriptors | Most Produccio Millora qualitativa Reg Vinya Raim Viticultura Cultiu Composicio pH Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Analisi |
Títol | Kinetics of Production and Consumption of Organic Acids During Alcoholic Fermentation by Saccharomyces cerevisae |
Autor | RAMON-PORTUGAL, F. SEILLER, I. TAILLANDIER, P. FAVAREL, J.L. NEPVEU, F. STRHAIANO, P. |
Dades Font | Food Technology and Biotechnology ISSN: 1330-9862 - october 1999 - V: - N: 37, Pg: 235-240 |
Descriptors | Saccharomyces Llevats Fermentacio alcoholica Acid malic |
Localització | C 15/67 |
Títol | La acidez volatil |
Autor | |
Dades Font | Vinum - Febrero 2002 - V: - N: 28, Pg: 17 |
Descriptors | Acid tartaric Acid lactic Acid malic Acidesa volatil Vinagre |
Títol | Malolactic fermentation, more than just the conversation of malic acid to lactic acid |
Autor | KRIEGER, S.A. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 575-587 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Acid lactic Acid malic |
Títol | Nouveautes dans les levains malolactiques |
Autor | GINDREAU, E. AUGUSTIN, C. |
Dades Font | Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques - Janvier 2007 - V: 34- N: 122, Pg: 13-16 |
Descriptors | Llevats vinics Llevats Malolactic Franca FML Volatilitat Acid malic |
Títol | Nuevas tecnologias para el desarrollo y control de fermentacion malolactica |
Autor | PARDO, I. et al. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Noviembre-Diciembre 2005 - V: V- N: 28, Pg: 79-86 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Tecnologia Control Inoculacio Acid malic |
Títol | Optimization of the conditions for preparing bacterial cultures for malolactic bioconversion |
Autor | NAOURI, P...[et al.] |
Dades Font | Journal of Biotechnology ISSN: 0168-1656 VOL 10 - 1989 - V: - N: , Pg: 135-150 |
Descriptors | Bioconversio malolactica Lactobacil Leuconostoc oenos Enzims malolactics Acid malic Acid lactic |
Localització | C 3/36 |
Títol | Parametros enologicos de vinos de las Islas Canarias de acuerdo con su origen geografico |
Autor | DIAZ, C. CONDE, J.E. CLAVERIE, C. DIAZ, E. PEREZ TRUJILLO, J.P. |
Dades Font | Alimentaria ISSN: 0300-5755 - Julio / Agosto 2002 - V: 39- N: 334, Pg: 147-150 |
Descriptors | Vi Illes Canaries Canaries Enologia Denominacio d'origen Parametres enologics pH Acidesa total Acid malic Acid tartaric Acidesa volatil Densitat Caracteritzacio fisicoquimica |
Títol | Ralationship between nitrate-reductase activity and malic acid synthesis in grapevines |
Autor | FAILLA, O. BRANCADORO, L. SCIENZA, A. |
Dades Font | Comptes rendus du IV Simposium international de physiologie de la vigne - Maggio 1992 - V: - N: , Pg: 363-366 |
Descriptors | Nitrat reductasa Acid malic Vinya |
Localització | 634.814 SIM |
Títol | Rapport alcool/extrait dans les vins Algeriens |
Autor | L'INSTITUT DE LA VIGNE ET DU VIN , Alger. |
Dades Font | FV - mar? 1978 - V: - N: 658, Pg: 8 p. |
Descriptors | Vi Algeria Alcohol Acidesa Glicerol Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Extracte sec Extracte reduit |
Localització | FV 658 |
Títol | Rapport alcool/extrait dans les vins de table blancs et rouges de Crimee |
Autor | OGORODNIK, S. T. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 611, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi negre Crimea Alcohol Extracte Grau alcoholic Graduacio Vi blanc Vi de taula Constituents Acidesa Acid malic Acid lactic Glicerol |
Localització | FV 611 |
Títol | Rapport alcool/extrait des vins Portigais. |
Autor | TEIXEIRA, A. M. FONSECA, M. T. GUEIFAO, M. T. |
Dades Font | FV - octubre 1977 - V: - N: 649, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Grau alcoholic Alcohol Portugal Graduacio Dosificacio Dosatge Constituents Determinacio Acid lactic Acid malic Glicerol Acidesa Polifenols |
Localització | FV 649 |
Títol | Rapport alcool/extrait des vins hongrois (Recolte 1974) |
Autor | |
Dades Font | FV - mar? 1976 - V: - N: 589, Pg: 5 p. |
Descriptors | Vi Hongria Alcohol Graduacio Grau alcoholic Glicerol Acidesa Acid malic Acid tartric Acid tartaric Constituents |
Localització | FV 589 |
Títol | Research Note. Commercial trial of winemaking using two selected starters of saccharomyces cerevisiae which do not reduce malic acid content. |
Autor | FATICHENTI, F. FARRIS, G.A. DEIANA, P. CECCARELLI, S. SERRA, M |
Dades Font | American Journal of Enology and Viticulture ISSN: 0002-9254 VOL 32 - 1981 - V: - N: 3, Pg: 236-240 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Acid malic Fermentacio alcoholica |
Localització | C 8/83 |
Títol | Simultaneous and sequential fermentations with yeast and lactic acid bacteria in apple juice |
Autor | HERRERO, M. et al. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - January 1999 - V: 22- N: 1, Pg: 48-51 |
Descriptors | Poma Suc de poma Acid lactic Suc de poma concentrat Interaccio amb microorganismes Acidesa Acid malic Degradacio Acidificacio biologica Acidificacio |
Localització | C 2/20 |
Títol | Sobre los indices de color en vinos tintos de Rioja de cosechas 2000 y 2001 a traves del proceso DML |
Autor | RUIZ HERNANDEZ, M. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2002 - V: LVII- N: 2907, Pg: 1286-1287 |
Descriptors | Index de color Vi negre Rioja Color Collita 2000 Collita 2001 Proces DML Acid malic Index de polifenols totals Intensitat colorant |
Títol | Temperature and enzymic control of malate metabolism in berries of vitis vinifera |
Autor | RUFFNER, H.P. HAWKER, J.S. HALE, C.R. |
Dades Font | Phytochemistry - 1976 - V: 15- N: , Pg: 1877-1880 |
Descriptors | Control Enzims Metabolisme Vitis vinifera Temperatura Acid malic |
Localització | C 18/74 |
Títol | The Total titratable acidity of wine grapes as quality factor : red cultivars |
Autor | DU PLESSIS, C. S |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 39, Pg: |
Descriptors | Raim negre Acidesa Acid tartric Acid tartaric Acid malic |
Títol | The Total titratable acidity of wine grapes as quality factor : white cultivars |
Autor | DU PLESSIS, C. S |
Dades Font | Vori Leaflet Series - 1976 - V: - N: 40, Pg: |
Descriptors | Raim blanc Acidesa Acid tartric Acid tartaric Acid malic |
Títol | Valeur du rapport alcool/extrait des vins de Moldavie (U.R.R.S.) |
Autor | OGORODNIK, S. T. SEREBRIANSKAYA, G. V. |
Dades Font | FV - juny 1978 - V: - N: 674, Pg: 2 p. |
Descriptors | Extracte Alcohol Vi blanc Vi negre Glicerol Acid lactic Acid malic Moldavia |
Localització | FV 674 |