
Registres trobats: 4
| Títol | Acidez de los vinos, La. Influencia en la calidad |
| Autor | LLANOS, M. |
| Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3212, Pg: 518-521 |
| Descriptors | Vi Vi negre Caracteristiques del vi Acidesa Acid tartric Acid lactic Acid acetic Acid malic Equilibri acid |
| Títol | Amelioration de la qualite des vins rouges via l'utilisation maitrisee de l'oxygene |
| Autor | PIRDEL, A. KUTMAN, A. PAUL, R. |
| Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Novembre 2007 - V: 34- N: 125, Pg: 36-38 |
| Descriptors | Vi Vi negre Elaboracio de vi Oxigen Estabilitat oxidativa Equilibri acid Oxigenacio Eliminacio d'aire |
| Títol | Definition d'un otineraire technique por la vinification du Pinot noir |
| Autor | GERBAUX, V. |
| Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Avril 2013 - V: - N: 147, Pg: 42-45 |
| Descriptors | Vi Equilibri acid Pinot noir Pinot negre Vinificacio |
| Títol | Equilibrio ionico en mostos y vinos. Factores que intervienen. |
| Autor | FRANCO, E. |
| Dades Font | Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1994 - V: - N: 11-12, Pg: 38-46 |
| Descriptors | Equilibri ionic Most Vi Potassi Acidesa Equilibri acid pH |