Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Acid lactic

Resultat de la cerca

Registres trobats: 41


Títol Acetaldehyde metabolism by wine lactic acid bacteria
Autor OSBORNE, J.P   MIRA DE ORDUNYA, R   PILONE, G.L   LIU, S.Q  
Dades Font FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - july 2000 - V: - N: 191, Pg: 51-55
Descriptors Fermentacio malolactica Dioxid de sulfur Acetaldehid Acid lactic
Localització C 15/26

Títol Acidez de los vinos, La. Influencia en la calidad
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3212, Pg: 518-521
Descriptors Vi Vi negre Caracteristiques del vi Acidesa Acid tartric Acid lactic Acid acetic Acid malic Equilibri acid

Títol Acidificacion biologica de vinos con bajo contenido en acidos
Autor VAL VILLA, P.   FERRER SOLER, S.   PARDO CUBILLOS, I.  
Dades Font Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 34-42
Descriptors Acidificacio biologica Vi Contingut baix d'acids Acidesa Acid lactic Most Llevats Bacteris lactics Acid malic

Títol Aplicaciones de la biologia molecular en tecnologia de alimentos
Autor MARTIN, M. C. et al.  
Dades Font Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 28-33
Descriptors Aliments ADN DNA Gens Biologia molecular Bacteris acidolactics Acid lactic Clonacio Mutacio genetica PCR Bacteriofags Tiramina

Títol Aplicaciones enologicas del acido lactico
Autor MOSCOSO, A.  
Dades Font La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: - N: 3353, Pg: 1049-1053
Descriptors Acidificacio Acid lactic Organitzacio comuna del mercat vitivinicola Reglamentacio comunitaria Propietats

Títol Control biologico de la acidez en mostos de zonas calidas.I. Seleccion de levaduras productoras de acido malico y acido lactico
Autor YERAMIAN, N.   CALDERON, F.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 199-204
Descriptors Control biologic Acidesa Most Zones calides Acid malic Acid lactic Llevats
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Controle de la fermentation malolactique par chromatographie des acides organiques sur papier et couche mince
Autor BOUVIER, J.C.  
Dades Font FV - abril 1990 - V: - N: 852, Pg: 6 p.
Descriptors Fermentacio malolactica Cromatografia Acid organic Analisi Vi negre Acid malic Acid lactic
Localització FV 852

Títol DL- lactic acid production and /or degradation by wine yeast during alcoholic fermentation
Autor DELFINI, C.  
Dades Font OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 40-47
Descriptors Acid lactic Llevats Fermentacio alcoholica
Localització 634.8:663.2 CON

Títol De l?influence de l?acide ethanol-sulfonique sur le dosage colorimetrique de l?acide lactique
Autor REBELEIN, H  
Dades Font FV - - V: - N: 239, Pg: 4 p.
Descriptors Acid lactic Colorimetria Acid etanol-sulfonic Determinacio Vi
Localització FV 239

Títol Determination enzymatique de l'acide lactique (1).
Autor SUAREZ, A.   LLAGUNO, C.  
Dades Font FV - gener 1974 - V: - N: 470, Pg: 5 p.
Descriptors Metode enzimatic Vi Determinacio Acid lactic Enzims Fermentacio alcoholica Vinificacio
Localització FV 470

Títol Determination quantitative des principaux composants acides du vin par chromatographie liquide haute pression
Autor SCHNEYDER, J.   FLAK, W.  
Dades Font FV - mar? 1982 - V: - N: 749, Pg: 5 p.
Descriptors Acid Vi HPLC Determinacio Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Acid carboxilic Acid citric Acid fumaric Acid succinic
Localització FV 749

Títol Development and use of a selective medium for isolation of leuconostoc spp. from vegetables and dairy products
Autor BENKERROUM, N.   MISBAH, M.   SANDINE, W. E.   TANTAOUI, A.  
Dades Font Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 59 - febrer 1993 - V: - N: 2, Pg: 607-609
Descriptors Leuconostoc Aillament Acid lactic Lactobacillus bulgaricus
Localització C 5/119

Títol Dosage enzymatique des acides citrique, lactique et malique, libres et lies dans les vins .
Autor VAN DEN DRIESSCHE, S.   THYS, L.  
Dades Font FV - juny 1982 - V: - N: 755, Pg: 8 p.
Descriptors Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Determinacio Acid citric Acid lactic Acid malic Vi blanc Vi negre
Localització FV 755

Títol Dosage de l?acide lactique
Autor DIMOTAKI-KOURAKOU, V  
Dades Font FV - maig 1966 - V: - N: 204, Pg: 3 p.
Descriptors Acid lactic Vi Metode Semichon i Flanzy Determinacio
Localització FV 204

Títol Dosage enzymatique de l'acide lactique total.
Autor JUNGE, Ch.  
Dades Font FV - febrer 1974 - V: - N: 479, Pg: 4 p.
Descriptors Metode enzimatic Enzims Vi Acid lactic Determinacio
Localització FV 479

Títol En marcha la experimentacion de acidificacion con acido lactico. El objetivo es que esta practica enologica, no autorizada, lo pueda ser en un futuro proximo
Autor LOPEZ, A.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2191-2193
Descriptors Acidificacio Acid lactic Practiques enologiques

Títol Etudes collaboratives 1984
Autor JUNGE, CH.  
Dades Font FV - 1984 - V: - N: 783, Pg: 3 P.
Descriptors Determinacio Acid malic Acid lactic Acid citric Vi Calci Magnesi Clorur Sodi Potassi
Localització FV 783

Títol Experiencia de acidificacion con acido lactico de mostos y vinos blancos de Extremadura
Autor ALVAREZ FRANCO, M?.L.   COTILA DEL HOYO, P.A.   MARIN EXPOSITO, M?.J.   MATEOS DE PORRA, J.M.   ZAMORA DE ALBA, E.  
Dades Font Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 253-266
Descriptors Acidificacio Acid lactic Most Vi blanc Extremadura
Localització 634.8(462.221.1) JOR

Títol Experiments of acidification of musts and wines with DL-malic acid, DL-lactic acid and L(+) tartaric acid
Autor DELFINI, C.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 135-142
Descriptors Acidificacio Most Vi Acid malic Acid lactic Acid tartaric
Localització 634.8:663.2 CON

Títol Glucons§ureverg§rung durch Milchs§urebakterien des weines. Fermentation of gluconic acid by lactic acid bacteria isolated from wine
Autor RADLER, F.   SCH?NIG, I.  
Dades Font Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1978 - V: - N: 167, Pg: 165-170
Descriptors Fermentacio Vi Acid lactic Acid gluconic Bacteris lactics Llevats
Localització C 4/61

Títol Identification of lactic acid bacteria isolated from South African brandy base wines
Autor DU PLESSIS, H.W. et al.  
Dades Font International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2004 - V: - N: 91, Pg: 19-29
Descriptors Acid lactic Bacteris acidolactics Vi base Sud Africa Africa del sud
Localització C 15/62

Títol Influence of galvanic field on Saccharomyces cerevisiae in grape must fermentation, The
Autor BEROVIC, M.   POTOCNIK, M.   STRUS, J.  
Dades Font Vitis. Journal of Grapevine Research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 117-122
Descriptors Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Sauvignon blanc Vi HPLC GC Glicerol Acid lactic ADN DNA

Títol Interrelationship between yeasts and lactic acid bacteria in the process of winemaking
Autor GORINA, V.A.   TANASHUK, T.N.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Llevats Acid lactic Bacteris Interrelacio Vinificacio
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol La acidez volatil
Autor
Dades Font Vinum - Febrero 2002 - V: - N: 28, Pg: 17
Descriptors Acid tartaric Acid lactic Acid malic Acidesa volatil Vinagre

Títol Lactic acid bacteria: model systems for in vivo studies of sugar transport and metabolism in gram-positive organisms
Autor THOMPSON, John  
Dades Font Biochimie - 1988 - V: - N: 70, Pg: 325-336
Descriptors Potencial PEP Cicles futils Bacteriostasi Cicle glicosic 31P-NMR in vivo Acid lactic Metabolisme Regulacio del transport de sucre
Localització C 1/77

Títol Le dosage en serie de l'acide lactique.(*)
Autor REBELEIN, H.  
Dades Font FV - novembre 1972 - V: - N: 430, Pg: 3 p.
Descriptors Acid lactic Espectrofotometria Determinacio Vi Colorimetria Acetaldehid
Localització FV 430

Títol Levels of major organic acids in wine materials of the Crimea and the occurrence in them of lactic acid bacteria
Autor KISHKOVSKAIA, S.A.   IVANOVA, E.V.   KOVALCHOUK, E.V.   TOKARIEVA, O.I.   PIKAR, N.A.  
Dades Font Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom
Descriptors Acid organic Bacteris Acid lactic
Localització 634.8:663.2 CON (Cd-rom)

Títol Malolactic fermentation, more than just the conversation of malic acid to lactic acid
Autor KRIEGER, S.A.  
Dades Font International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 575-587
Descriptors Fermentacio malolactica Acid lactic Acid malic

Títol Mode operatoire pour le dosage colorimetrique simultane de l?acide tartrique et de l?acide lactique dans le vin et le mout
Autor REBELEIN, H  
Dades Font FV - mar? 1962 - V: - N: 93, Pg: 7 p.
Descriptors Most Acid tartric Acid tartaric Acid lactic Vi Most
Localització FV 93

Títol Optimization of the conditions for preparing bacterial cultures for malolactic bioconversion
Autor NAOURI, P...[et al.]  
Dades Font Journal of Biotechnology ISSN: 0168-1656 VOL 10 - 1989 - V: - N: , Pg: 135-150
Descriptors Bioconversio malolactica Lactobacil Leuconostoc oenos Enzims malolactics Acid malic Acid lactic
Localització C 3/36

Títol Preparation et execution d'etudes collegiales comparatives.
Autor Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante  
Dades Font FV - abril 1976 - V: - N: 600, Pg: 4 p.
Descriptors Metodologia Analisi Metode Acid lactic Determinacio
Localització FV 600

Títol Rapport alcool/extrait dans les vins Algeriens
Autor L'INSTITUT DE LA VIGNE ET DU VIN , Alger.  
Dades Font FV - mar? 1978 - V: - N: 658, Pg: 8 p.
Descriptors Vi Algeria Alcohol Acidesa Glicerol Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Extracte sec Extracte reduit
Localització FV 658

Títol Rapport alcool/extrait dans les vins de table blancs et rouges de Crimee
Autor OGORODNIK, S. T.  
Dades Font FV - maig 1976 - V: - N: 611, Pg: 4 p.
Descriptors Vi negre Crimea Alcohol Extracte Grau alcoholic Graduacio Vi blanc Vi de taula Constituents Acidesa Acid malic Acid lactic Glicerol
Localització FV 611

Títol Rapport alcool/extrait des vins Portigais.
Autor TEIXEIRA, A. M.   FONSECA, M. T.   GUEIFAO, M. T.  
Dades Font FV - octubre 1977 - V: - N: 649, Pg: 2 p.
Descriptors Vi Grau alcoholic Alcohol Portugal Graduacio Dosificacio Dosatge Constituents Determinacio Acid lactic Acid malic Glicerol Acidesa Polifenols
Localització FV 649

Títol Remarques sur les methodes de dosage de l?acide lactique
Autor DIMOTAKI-KOURAKOU, V  
Dades Font FV - maig 1966 - V: - N: 205, Pg: 4 p.
Descriptors Acid lactic Vi Determinacio Metode Semichon i Flanzy Metode Rebelein Metode Kain i Schneyder
Localització FV 205

Títol Simultaneous and sequential fermentations with yeast and lactic acid bacteria in apple juice
Autor HERRERO, M. et al.  
Dades Font Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - January 1999 - V: 22- N: 1, Pg: 48-51
Descriptors Poma Suc de poma Acid lactic Suc de poma concentrat Interaccio amb microorganismes Acidesa Acid malic Degradacio Acidificacio biologica Acidificacio
Localització C 2/20

Títol The occurrence and characterization of lactic acid bacteria in brandy base wines
Autor LAMBRECHTS, M.  
Dades Font XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 321-330
Descriptors Acid lactic Bacteris Vi
Localització 634.8:663.2 CON

Títol The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for Gram-negative bacteria
Autor GREGORY, P. C.   INGLEDEW, W. M.  
Dades Font Brewers Digest - abril 1981 - V: - N: , Pg: 24-35
Descriptors Bacteris Acid lactic Flavobacterium proteus Bacteriologia Medi Acid acetic
Localització C 10/7

Títol The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for the isolation of lactic acid bacteria
Autor CASEY, G. P.   INGLEDEW, W. M.  
Dades Font Brewers Digest - mar? 1981 - V: - N: , Pg: 38-45
Descriptors Bacteris Bacteriologia Medi Acid acetic Acid lactic Flavobacterium proteus
Localització C 10/6

Títol Transfer of Plasmid-Mediated Antibiotic Resistance from Streptococci to Lactobacilli.
Autor GIBSON, E. M.   CHACE, N. M.   LONDON, S. B.   LONDON, J.  
Dades Font Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 137 - gener 1979 - V: - N: 1, Pg: 614-619
Descriptors Lactobacil Bacteris Acid lactic
Localització C 6/126

Títol Valeur du rapport alcool/extrait des vins de Moldavie (U.R.R.S.)
Autor OGORODNIK, S. T.   SEREBRIANSKAYA, G. V.  
Dades Font FV - juny 1978 - V: - N: 674, Pg: 2 p.
Descriptors Extracte Alcohol Vi blanc Vi negre Glicerol Acid lactic Acid malic Moldavia
Localització FV 674