Registres trobats: 41
Títol | Acetaldehyde metabolism by wine lactic acid bacteria |
Autor | OSBORNE, J.P MIRA DE ORDUNYA, R PILONE, G.L LIU, S.Q |
Dades Font | FEMS Microbiology Letters ISSN: 0378-1097 - july 2000 - V: - N: 191, Pg: 51-55 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Dioxid de sulfur Acetaldehid Acid lactic |
Localització | C 15/26 |
Títol | Acidez de los vinos, La. Influencia en la calidad |
Autor | LLANOS, M. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Marzo 2008 - V: LXIII- N: 3212, Pg: 518-521 |
Descriptors | Vi Vi negre Caracteristiques del vi Acidesa Acid tartric Acid lactic Acid acetic Acid malic Equilibri acid |
Títol | Acidificacion biologica de vinos con bajo contenido en acidos |
Autor | VAL VILLA, P. FERRER SOLER, S. PARDO CUBILLOS, I. |
Dades Font | Enologos - Noviembre-Diciembre 2002 - V: IV- N: 20, Pg: 34-42 |
Descriptors | Acidificacio biologica Vi Contingut baix d'acids Acidesa Acid lactic Most Llevats Bacteris lactics Acid malic |
Títol | Aplicaciones de la biologia molecular en tecnologia de alimentos |
Autor | MARTIN, M. C. et al. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5755 - Mayo 2005 - V: - N: 363, Pg: 28-33 |
Descriptors | Aliments ADN DNA Gens Biologia molecular Bacteris acidolactics Acid lactic Clonacio Mutacio genetica PCR Bacteriofags Tiramina |
Títol | Aplicaciones enologicas del acido lactico |
Autor | MOSCOSO, A. |
Dades Font | La Setmana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Junio 2011 - V: - N: 3353, Pg: 1049-1053 |
Descriptors | Acidificacio Acid lactic Organitzacio comuna del mercat vitivinicola Reglamentacio comunitaria Propietats |
Títol | Control biologico de la acidez en mostos de zonas calidas.I. Seleccion de levaduras productoras de acido malico y acido lactico |
Autor | YERAMIAN, N. CALDERON, F. COLOMO, B. SUAREZ, J.A. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-076-0 - Mayo 2000 - V: XXII Jornadas- N: , Pg: 199-204 |
Descriptors | Control biologic Acidesa Most Zones calides Acid malic Acid lactic Llevats |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Controle de la fermentation malolactique par chromatographie des acides organiques sur papier et couche mince |
Autor | BOUVIER, J.C. |
Dades Font | FV - abril 1990 - V: - N: 852, Pg: 6 p. |
Descriptors | Fermentacio malolactica Cromatografia Acid organic Analisi Vi negre Acid malic Acid lactic |
Localització | FV 852 |
Títol | DL- lactic acid production and /or degradation by wine yeast during alcoholic fermentation |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | OIV Australia congress proceedings 26th world congress & 81st general assembly of the Office International de la vigne et du vin - October 2001 - V: Section oenology: the evolution of oenological traditions to meet consumer needs and expectations- N: Oral presentations: physical processing and its impact on organoleptic characteritics, Pg: 40-47 |
Descriptors | Acid lactic Llevats Fermentacio alcoholica |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | De l?influence de l?acide ethanol-sulfonique sur le dosage colorimetrique de l?acide lactique |
Autor | REBELEIN, H |
Dades Font | FV - - V: - N: 239, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid lactic Colorimetria Acid etanol-sulfonic Determinacio Vi |
Localització | FV 239 |
Títol | Determination enzymatique de l'acide lactique (1). |
Autor | SUAREZ, A. LLAGUNO, C. |
Dades Font | FV - gener 1974 - V: - N: 470, Pg: 5 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Vi Determinacio Acid lactic Enzims Fermentacio alcoholica Vinificacio |
Localització | FV 470 |
Títol | Determination quantitative des principaux composants acides du vin par chromatographie liquide haute pression |
Autor | SCHNEYDER, J. FLAK, W. |
Dades Font | FV - mar? 1982 - V: - N: 749, Pg: 5 p. |
Descriptors | Acid Vi HPLC Determinacio Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Acid carboxilic Acid citric Acid fumaric Acid succinic |
Localització | FV 749 |
Títol | Development and use of a selective medium for isolation of leuconostoc spp. from vegetables and dairy products |
Autor | BENKERROUM, N. MISBAH, M. SANDINE, W. E. TANTAOUI, A. |
Dades Font | Applied and Environmental Microbiology ISSN: 0099-2240 VOL 59 - febrer 1993 - V: - N: 2, Pg: 607-609 |
Descriptors | Leuconostoc Aillament Acid lactic Lactobacillus bulgaricus |
Localització | C 5/119 |
Títol | Dosage enzymatique des acides citrique, lactique et malique, libres et lies dans les vins . |
Autor | VAN DEN DRIESSCHE, S. THYS, L. |
Dades Font | FV - juny 1982 - V: - N: 755, Pg: 8 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Dosificacio Dosatge Determinacio Acid citric Acid lactic Acid malic Vi blanc Vi negre |
Localització | FV 755 |
Títol | Dosage de l?acide lactique |
Autor | DIMOTAKI-KOURAKOU, V |
Dades Font | FV - maig 1966 - V: - N: 204, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid lactic Vi Metode Semichon i Flanzy Determinacio |
Localització | FV 204 |
Títol | Dosage enzymatique de l'acide lactique total. |
Autor | JUNGE, Ch. |
Dades Font | FV - febrer 1974 - V: - N: 479, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metode enzimatic Enzims Vi Acid lactic Determinacio |
Localització | FV 479 |
Títol | En marcha la experimentacion de acidificacion con acido lactico. El objetivo es que esta practica enologica, no autorizada, lo pueda ser en un futuro proximo |
Autor | LOPEZ, A. |
Dades Font | Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Julio 2006 - V: LXI- N: 3126, Pg: 2191-2193 |
Descriptors | Acidificacio Acid lactic Practiques enologiques |
Títol | Etudes collaboratives 1984 |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - 1984 - V: - N: 783, Pg: 3 P. |
Descriptors | Determinacio Acid malic Acid lactic Acid citric Vi Calci Magnesi Clorur Sodi Potassi |
Localització | FV 783 |
Títol | Experiencia de acidificacion con acido lactico de mostos y vinos blancos de Extremadura |
Autor | ALVAREZ FRANCO, M?.L. COTILA DEL HOYO, P.A. MARIN EXPOSITO, M?.J. MATEOS DE PORRA, J.M. ZAMORA DE ALBA, E. |
Dades Font | Jornadas de Viticultura y Enologia de Tierra de Barros: Almendralejo ISSN: 84-7930-070-1 - Mayo 1998 - V: XX Jornadas- N: , Pg: 253-266 |
Descriptors | Acidificacio Acid lactic Most Vi blanc Extremadura |
Localització | 634.8(462.221.1) JOR |
Títol | Experiments of acidification of musts and wines with DL-malic acid, DL-lactic acid and L(+) tartaric acid |
Autor | DELFINI, C. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 135-142 |
Descriptors | Acidificacio Most Vi Acid malic Acid lactic Acid tartaric |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | Glucons§ureverg§rung durch Milchs§urebakterien des weines. Fermentation of gluconic acid by lactic acid bacteria isolated from wine |
Autor | RADLER, F. SCH?NIG, I. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 0044-3026 - 1978 - V: - N: 167, Pg: 165-170 |
Descriptors | Fermentacio Vi Acid lactic Acid gluconic Bacteris lactics Llevats |
Localització | C 4/61 |
Títol | Identification of lactic acid bacteria isolated from South African brandy base wines |
Autor | DU PLESSIS, H.W. et al. |
Dades Font | International Journal of Food Microbiology ISSN: 0168-1605 - 2004 - V: - N: 91, Pg: 19-29 |
Descriptors | Acid lactic Bacteris acidolactics Vi base Sud Africa Africa del sud |
Localització | C 15/62 |
Títol | Influence of galvanic field on Saccharomyces cerevisiae in grape must fermentation, The |
Autor | BEROVIC, M. POTOCNIK, M. STRUS, J. |
Dades Font | Vitis. Journal of Grapevine Research ISSN: 0042-7500 - 2008 - V: 47- N: 2, Pg: 117-122 |
Descriptors | Saccharomyces cerevisiae Fermentacio alcoholica Sauvignon blanc Vi HPLC GC Glicerol Acid lactic ADN DNA |
Títol | Interrelationship between yeasts and lactic acid bacteria in the process of winemaking |
Autor | GORINA, V.A. TANASHUK, T.N. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II Oenology. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Llevats Acid lactic Bacteris Interrelacio Vinificacio |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | La acidez volatil |
Autor | |
Dades Font | Vinum - Febrero 2002 - V: - N: 28, Pg: 17 |
Descriptors | Acid tartaric Acid lactic Acid malic Acidesa volatil Vinagre |
Títol | Lactic acid bacteria: model systems for in vivo studies of sugar transport and metabolism in gram-positive organisms |
Autor | THOMPSON, John |
Dades Font | Biochimie - 1988 - V: - N: 70, Pg: 325-336 |
Descriptors | Potencial PEP Cicles futils Bacteriostasi Cicle glicosic 31P-NMR in vivo Acid lactic Metabolisme Regulacio del transport de sucre |
Localització | C 1/77 |
Títol | Le dosage en serie de l'acide lactique.(*) |
Autor | REBELEIN, H. |
Dades Font | FV - novembre 1972 - V: - N: 430, Pg: 3 p. |
Descriptors | Acid lactic Espectrofotometria Determinacio Vi Colorimetria Acetaldehid |
Localització | FV 430 |
Títol | Levels of major organic acids in wine materials of the Crimea and the occurrence in them of lactic acid bacteria |
Autor | KISHKOVSKAIA, S.A. IVANOVA, E.V. KOVALCHOUK, E.V. TOKARIEVA, O.I. PIKAR, N.A. |
Dades Font | Slovakia Viticulture and Viniculture Congress Proceedings - June 2002 - V: Posters II. Scientific and practical aspects of wine quality- N: , Pg: cd-rom |
Descriptors | Acid organic Bacteris Acid lactic |
Localització | 634.8:663.2 CON (Cd-rom) |
Títol | Malolactic fermentation, more than just the conversation of malic acid to lactic acid |
Autor | KRIEGER, S.A. |
Dades Font | International Association of Enology, Management and Wine Marketing. 14 International Enology Symposium - May 2005 - V: - N: , Pg: 575-587 |
Descriptors | Fermentacio malolactica Acid lactic Acid malic |
Títol | Mode operatoire pour le dosage colorimetrique simultane de l?acide tartrique et de l?acide lactique dans le vin et le mout |
Autor | REBELEIN, H |
Dades Font | FV - mar? 1962 - V: - N: 93, Pg: 7 p. |
Descriptors | Most Acid tartric Acid tartaric Acid lactic Vi Most |
Localització | FV 93 |
Títol | Optimization of the conditions for preparing bacterial cultures for malolactic bioconversion |
Autor | NAOURI, P...[et al.] |
Dades Font | Journal of Biotechnology ISSN: 0168-1656 VOL 10 - 1989 - V: - N: , Pg: 135-150 |
Descriptors | Bioconversio malolactica Lactobacil Leuconostoc oenos Enzims malolactics Acid malic Acid lactic |
Localització | C 3/36 |
Títol | Preparation et execution d'etudes collegiales comparatives. |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 600, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metodologia Analisi Metode Acid lactic Determinacio |
Localització | FV 600 |
Títol | Rapport alcool/extrait dans les vins Algeriens |
Autor | L'INSTITUT DE LA VIGNE ET DU VIN , Alger. |
Dades Font | FV - mar? 1978 - V: - N: 658, Pg: 8 p. |
Descriptors | Vi Algeria Alcohol Acidesa Glicerol Acid tartric Acid tartaric Acid malic Acid lactic Extracte sec Extracte reduit |
Localització | FV 658 |
Títol | Rapport alcool/extrait dans les vins de table blancs et rouges de Crimee |
Autor | OGORODNIK, S. T. |
Dades Font | FV - maig 1976 - V: - N: 611, Pg: 4 p. |
Descriptors | Vi negre Crimea Alcohol Extracte Grau alcoholic Graduacio Vi blanc Vi de taula Constituents Acidesa Acid malic Acid lactic Glicerol |
Localització | FV 611 |
Títol | Rapport alcool/extrait des vins Portigais. |
Autor | TEIXEIRA, A. M. FONSECA, M. T. GUEIFAO, M. T. |
Dades Font | FV - octubre 1977 - V: - N: 649, Pg: 2 p. |
Descriptors | Vi Grau alcoholic Alcohol Portugal Graduacio Dosificacio Dosatge Constituents Determinacio Acid lactic Acid malic Glicerol Acidesa Polifenols |
Localització | FV 649 |
Títol | Remarques sur les methodes de dosage de l?acide lactique |
Autor | DIMOTAKI-KOURAKOU, V |
Dades Font | FV - maig 1966 - V: - N: 205, Pg: 4 p. |
Descriptors | Acid lactic Vi Determinacio Metode Semichon i Flanzy Metode Rebelein Metode Kain i Schneyder |
Localització | FV 205 |
Títol | Simultaneous and sequential fermentations with yeast and lactic acid bacteria in apple juice |
Autor | HERRERO, M. et al. |
Dades Font | Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology ISSN: 1367-5435 - January 1999 - V: 22- N: 1, Pg: 48-51 |
Descriptors | Poma Suc de poma Acid lactic Suc de poma concentrat Interaccio amb microorganismes Acidesa Acid malic Degradacio Acidificacio biologica Acidificacio |
Localització | C 2/20 |
Títol | The occurrence and characterization of lactic acid bacteria in brandy base wines |
Autor | LAMBRECHTS, M. |
Dades Font | XXVeme Congres Mondial de la Vigne et du Vin - Juin 2000 - V: 2- N: , Pg: 321-330 |
Descriptors | Acid lactic Bacteris Vi |
Localització | 634.8:663.2 CON |
Títol | The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for Gram-negative bacteria |
Autor | GREGORY, P. C. INGLEDEW, W. M. |
Dades Font | Brewers Digest - abril 1981 - V: - N: , Pg: 24-35 |
Descriptors | Bacteris Acid lactic Flavobacterium proteus Bacteriologia Medi Acid acetic |
Localització | C 10/7 |
Títol | The use and understanding of media used in brewing bacteriology. Selective media for the isolation of lactic acid bacteria |
Autor | CASEY, G. P. INGLEDEW, W. M. |
Dades Font | Brewers Digest - mar? 1981 - V: - N: , Pg: 38-45 |
Descriptors | Bacteris Bacteriologia Medi Acid acetic Acid lactic Flavobacterium proteus |
Localització | C 10/6 |
Títol | Transfer of Plasmid-Mediated Antibiotic Resistance from Streptococci to Lactobacilli. |
Autor | GIBSON, E. M. CHACE, N. M. LONDON, S. B. LONDON, J. |
Dades Font | Journal of Bacteriology ISSN: 0021-9193 VOL 137 - gener 1979 - V: - N: 1, Pg: 614-619 |
Descriptors | Lactobacil Bacteris Acid lactic |
Localització | C 6/126 |
Títol | Valeur du rapport alcool/extrait des vins de Moldavie (U.R.R.S.) |
Autor | OGORODNIK, S. T. SEREBRIANSKAYA, G. V. |
Dades Font | FV - juny 1978 - V: - N: 674, Pg: 2 p. |
Descriptors | Extracte Alcohol Vi blanc Vi negre Glicerol Acid lactic Acid malic Moldavia |
Localització | FV 674 |