Registres trobats: 37
Títol | Acide citrique. Etude collaborative pour la determination de la repetabilite et de la reproductibilite des methodes d'analyse |
Autor | JUNGE, CH. |
Dades Font | FV - 1983 - V: - N: 753, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metodologia Analisi Metode enzimatic |
Localització | FV 753 |
Títol | Appareil pour la determination du gaz carbonique dans le vin |
Autor | HUBACH, C. E. |
Dades Font | FV - novembre 1966 - V: - N: 211, Pg: 2 p. |
Descriptors | Dioxid de carboni CO2 Anhidrid carbonic Vi Determinacio Metodologia |
Localització | FV 211 |
Títol | Caracterizacion de operaciones mecanizadas mediante tecnicas de agricultura de precision |
Autor | AGUERA VERA, J. PEREZ RUIZ, M. |
Dades Font | Vida rural: el quincenal del campo ISSN: 1133-8938 - Junio 2008 - V: XV- N: 271, Pg: 38-42 |
Descriptors | Agricultura de precisio Tecnologia Mapa GPS Agricultura Maquinaria agricola Maquinaria agraria Mecanitzacio Optimitzacio Parametres generals Tractor Tractor agricola Metodologia Sensor Treball d'experimentacio |
Títol | Caracterizacion de vinos rosados. Metodologia. |
Autor | HABA, M. CHIRIVELLA, C. MENDEZ, J. PEREZ, A. |
Dades Font | Viticultura Enologia Profesional ISSN: 1131-5679 VOL Anyo VII - gener-febrer 1996 - V: - N: 42, Pg: 65-69 |
Descriptors | Caracteritzacio Espanya Vi rosat Zones productores |
Títol | Compuestos responsables del sabor a corcho y del caracter Brett. Metodologia para la determinacion simultanea |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3233, Pg: 2247-2252 |
Descriptors | Vi Qualitat del vi Gust de suro Aroma del vi Components volatils Anisols Fenols volatils Determinacio simultania |
Títol | Contribution a la planification et a l'execution d'essais collaboratifs et a leur evaluation statistique |
Autor | GO?TSCH, P. H. KR?NERT, W. OLSCHIMKE, D. OTTO, U. VIERK?TTER, S. |
Dades Font | FV - abril 1978 - V: - N: 667, Pg: 13 p. |
Descriptors | Analisi Metodologia Aliments Defectes Laboratori |
Localització | FV 667 |
Títol | Control de calidad de los lotes de tapones nuevos para prevenir el riesgo de contaminacion por cloroanisoles: planteamiento experimental para el desarrollo de una nueva metodologia |
Autor | FUNDACION PARA LA CULTURA DEL VINO |
Dades Font | - 2004 - V: Anisoles y brettanomyces: causas efectos y mecanismos de control- N: , Pg: 20-31 |
Descriptors | Cloroanisols Control de qualitat Tap de suro Qualitat Vi |
Localització | 663.258 ENC |
Títol | Datos de cata de variedades blancas : metodologia de analisis |
Autor | MARTINEZ, J AMOROS, J. A. |
Dades Font | VV : Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - setembre 1991 - V: - N: 9, Pg: 48-55 |
Descriptors | Vi blanc Analisi sensorial Vi Qualitat Vinya Conduccio |
Títol | Desarrollo de una metodologia in vitro para la determinacion rapida de actividad biocidabiostatica sobre agentes fitopatogenos |
Autor | LARA, J.M. et al. |
Dades Font | Phytoma ISSN: 1131-8988 - Enero 2007 - V: - N: 185, Pg: 56-58 |
Descriptors | Metodologia In vitro Activitat biocida-bioestatica Agents fitopatogens |
Títol | Determination et application de la repetabilite et la reproductibilite. |
Autor | OLSCHIMKE, D. |
Dades Font | FV - abril 1979 - V: - N: 682, Pg: 5 p. |
Descriptors | Normes Reglament Analisi Aliments Metodologia |
Localització | FV 682 |
Títol | Diverses experiencies sobre l'engreix de lludrigons |
Autor | LLEONART, F. [et al.] |
Dades Font | Experimentacio agraria - 1983-1984 - V: - N: 45, Pg: 4-35 |
Descriptors | Densitat Poblacio Alta temperatura Dades estadistiques Metodologia Il?luminacio Baixa temperatura |
Localització | C 24/210 |
Títol | Dosage des acides des vins par isotachophorese. |
Autor | CHAUVET, S. CAZABEIL, J. M. SUDRAUD, M. P. |
Dades Font | FV - juny 1989 - V: - N: 837, Pg: 6 p. |
Descriptors | Acid Vi Dosificacio Dosatge Isotacoforesi Metode Metodologia |
Localització | FV 837 |
Títol | Entrainement en analyse sensorielle d'un anel specialise |
Autor | LORENZINI, F. PFISTER, R. VIRET, O. |
Dades Font | Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques ISSN: 0760-9868 - Octobre 2013 - V: - N: 149, Pg: 40-42 |
Descriptors | Formacio Cata Entrenament Degustacio Analisi sensorial Avaluacio sensorial Metodologia analitica Metodologia |
Títol | Evaluacion del impacto ambiental de los tratamientos quimicos aereos realizados contra Bactrocera oleae en una zona de olivar en Tarragona durante tres a?os |
Autor | ESCOLANO, M. A. |
Dades Font | Phytoma Espa?a: la revista profesional de sanidad vegetal ISSN: 1131-8988 - Abril 2008 - V: - N: 198, Pg: 82-86 |
Descriptors | Agricultura Ecosistema Insecticides Tractament aeri Mosca de l'olivera Plagues Malalties Toxicitat Catalunya Oli d'oliva Tarragona Olivicultura Bactrocera oleae Metodologia Treball d'experimentacio 1999 |
Títol | Fidelite d'une methode d'essai. |
Autor | AFNOR |
Dades Font | FV - abril 1972 - V: - N: 407, Pg: 2 p. |
Descriptors | Fran?a Vi Analisi Metodologia Metode Normes Reglament |
Localització | FV 407 |
Títol | Halofenoles en vino: nueva metodologia para su deteccion. Microextraccion en fase solida |
Autor | PEREZ DEL NOTARIO, N. GONZALEZ-SAIZ, J. PIZARRO, C. |
Dades Font | Semana vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3235, Pg: 2375-2379 |
Descriptors | Halofenols Vi Gust de suro Derivatitzacio Microextraccio en fase solida |
Títol | Identificacion de uva en blancos gallegos mediante RMN y GC-MS |
Autor | MARTIN PASTOR, M. GUITAN. E. RIGUERA, R. |
Dades Font | La Semana Vitivinicola ISSN: 0037-184X - Juliol 2014 - V: - N: 3426, Pg: 966-973 |
Descriptors | Viticultura Vi blanc Vi de Galicia Metodologia Caracteritzacio del vi RMN GC-MS |
Títol | Identificacion y cuantificacion rapida de los contaminantes. Fuentes de contaminacion del vino |
Autor | CHATONNET, P. [et al.] |
Dades Font | Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Enero 2009 - V: LXIV- N: 3251, Pg: 198-204 |
Descriptors | Contaminacio Vi Alteracions microbianes Microbiologia Identificacio Quantificacio Tecniques Metodologia Metodes Tecniques moleculars Llevats |
Títol | Importance et utilite du controle des distributions statistiques des donnees d'analyse. |
Autor | CASTINO, M. |
Dades Font | FV - novembre 1982 - V: - N: 763, Pg: 17 p. |
Descriptors | Metodologia Estadistiques Analisi |
Localització | FV 763 |
Títol | Influencias de distintas metodologias de elaboracion de vinos blancos obtenidos con uvas de la variedad Verdejo |
Autor | LOSADA ARIAS, M.M. GARCIA-NOBLEJAS.V PALACIOS GARCIA, A. |
Dades Font | Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Septiembre-Octubre 2002 - V: II- N: 7, Pg: 43-50 |
Descriptors | Metodologia Vinificacio Vi blanc Varietats de raim Verdejo Polifenols Grau alcoholic Analisi |
Títol | Justesse et reproductibilite des methodes d'analyses. |
Autor | JUNGE, Ch. SPADINGER, Ch. |
Dades Font | FV - mar? 1976 - V: - N: 593, Pg: 5 p. |
Descriptors | Metodologia Analisi sensorial Analisi quimica Vi Control de qualitat |
Localització | FV 593 |
Títol | La evaluacion del riesgo: una metodologia para fijar los niveles de proteccion de los consumidores |
Autor | MORENO, B. CAPITA, R. GARCIA ARMESTO, M.R. |
Dades Font | Alimentaria Revista de Tecnologia e Higiene de los Alimentos ISSN: 0300-5557 - Noviembre 2003 - V: XL- N: 348, Pg: 45-50 |
Descriptors | Proteccio Consumidor Avaluacio de riscos HACCP ARICPC Sistema de qualtiat Riscos |
Títol | Los metodos modernos como alternativa a los clasicos para el analisis microbiologico de los alimentos |
Autor | ROSA, M. P. de la MEDINA, L. M. JORDANO, R. |
Dades Font | Alimentacion. Equipos y Tecnologia ISSN: 0212-1689 VOL XVI - setembre 1997 - V: - N: 7, Pg: 107-113 |
Descriptors | Analisi microbiologica Aliments Metodologia |
Títol | Matarromera elabora el llamado vino sin alcohol |
Autor | CORTIJO, V. |
Dades Font | Alimentaria: investigacion, tecnologia y seguridad ISSN: 0300-5755 - Noviembre 2010 - V: 10- N: 418, Pg: 87-89 |
Descriptors | Vi sense alcohol Metodologia Columna de cons rotatoris |
Títol | Metodologia para la zonificacion de areas vitivicolas: apliacion en una area model del Penedes |
Autor | HERRERO, C. et al. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo II- N: , Pg: 1-8 |
Descriptors | Zonificacio Arees viticoles Penedes |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Obtencion de aceite de oliva virgen de calidad. Estudio mediante metodologia de superficie de respuesta |
Autor | MOYA VILAR, M. et al. |
Dades Font | Alimentacion, equipos y tecnologia ISSN: 0212-1689 - Abril 2006 - V: XXV- N: 211, Pg: 31-35 |
Descriptors | Oli d'oliva verge Qualitat |
Títol | Prediction, basee sur la droite ajustee des intervalles de confiance des resultats quantitatifs |
Autor | CABEZUDO, M.D. GOROSTIZA, E.F. de HERRAIZ, M. |
Dades Font | FV - desembre 1980 - V: - N: 729, Pg: 9 p. |
Descriptors | Metode Metodologia Regressio lineal Estadistiques |
Localització | FV 729 |
Títol | Preparation et execution d'etudes collegiales comparatives. |
Autor | Laboratoire d'oenologie de l'institut Max Von Pettenkofer. Office Federal de la Sante |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 600, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metodologia Analisi Metode Acid lactic Determinacio |
Localització | FV 600 |
Títol | Propuesta de una metodologia para la implantacion del sistema de la calidad en el laboratorio de microbiologia del departamento de fundamentos quimicos y biologicos |
Autor | PITA BRAVO, V. VALDES ALMARAL, O. LUNA MARTINEZ, V. |
Dades Font | Alimentaria, revista de tecnologia e higiene de los alimentos ISSN: 0300-5755 - Enero-Febrero 2003 - V: - N: 340, Pg: 35-40 |
Descriptors | Sistema de qualitat Microbiologia Laboratori Qualitat Laboratori de microbiologia |
Títol | Rapport relatif a la reunion du comite du codex alimentarius sur les methodes d'analyse et d'echantillonnage (CCMAS). |
Autor | |
Dades Font | FV - 1989 - V: - N: 845, Pg: 3 p. |
Descriptors | Metode Metodologia Analisi Normes Reglament Aliments Vi |
Localització | FV 845 |
Títol | Region vitivinicola del Vale dos Vinhedos (Brasil): Una metodologia para la definicion de limites geograficos y elaboracion de cartas en escala media |
Autor | FALCADE, I. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo II- N: , Pg: 1-10 |
Descriptors | Regio vitivinicola Brasil Limits geografics Carta en escala mitja Vale dos Vinhedos |
Localització | 634.8:663.2 SIM |
Títol | Statistique systematique au sujet des essais collaboratifs de methodes d'analyse. |
Autor | GARCIA, M. |
Dades Font | FV - mar? 1977 - V: - N: 622, Pg: 7 p. |
Descriptors | Metode Analisi Metodologia Vi |
Localització | FV 622 |
Títol | Stratigie de recherche. Definition et objectifs |
Autor | GOUPY, J. |
Dades Font | La methode des plans d'experiences - 1988 - V: - N: , Pg: 1-7 |
Descriptors | Estrategies de recerca Recerca Metodologia Experimentacio |
Localització | C 10/28 |
Títol | Study on the Methodology for the Quantification of Carbon Dioxide in Wine Using a Quartz Crystal Microbalance |
Autor | GOMES, M. T. DUARTE, A. C. OLIVEIRA, J. P. |
Dades Font | Zeitschrift fur Lebensmittel Untersuchung und Forschung ISSN: 1431-4630 VOL 202 - 1996 - V: - N: 4, Pg: 337-338 |
Descriptors | Dioxid de carboni Vi Metodologia Determinacio Microbalan? Quars |
Localització | C 11/14 |
Títol | Test pour ecarter les valeurs aberrantes dans une serie de mesures. |
Autor | NALIMOV |
Dades Font | FV - abril 1976 - V: - N: 598, Pg: 4 p. |
Descriptors | Metodologia Metode Estadistiques |
Localització | FV 598 |
Títol | Una delegacio siciliana d'Agricultura visita cellers dela Conca de barbera |
Autor | DIARI DE TARRAGONA |
Dades Font | Diari de Tarragona - 20 Mar? 2012 - V: - N: , Pg: 15 |
Descriptors | Cellers Conca de Barbera Cooperacio agricola Metodologia Treball |
Localització | C 25/13 |
Títol | Zonage vitivinicole:Recherches et considerations initiales sur une proposition de nouvelle methodologie d'evaluation de la qualite du produit tel qu'element base pour le zonage aussi |
Autor | CARGNELLO, G. |
Dades Font | Tercer Simposio Internacional Zonificacion Vitivinicola - Mayo 2000 - V: Tomo IV- N: , Pg: 1-10 |
Descriptors | Zones vitivinicoles Avaluacio de la qualitat Metodologia |
Localització | 634.8:663.2 SIM |