Per visualitzar el registre sencer cliqueu el títol corresponent.
Si cliqueu sobre un descriptor us farà una nova cerca del terme seleccionat.
També es pot fer una cerca al catàleg del terme cercat:
Gust de suro

Resultat de la cerca

Registres trobats: 15


Títol ?Corcho natural o corcho sintetico?
Autor LLANOS, M.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2002 - V: LVII- N: 2924, Pg: 2886-2892
Descriptors Suro natural Suro sintetic Gust de suro

Títol Aislamiento e identificacion de hongos asociados a la mancha amarilla en el corcho
Autor BERBEGAL, M.   ARMENGOL, J.   GARCIA-JIMENEZ, J.   ROSELLO, J.   MATAS, C.  
Dades Font Enologos - Abril-Mayo 2002 - V: IV- N: 17, Pg: 52-58
Descriptors Tricloroanisol Penicillium Trichoderma Gust de suro Fongs

Títol Cahier technique
Autor REVUE FRANCAISE D'OENOLOGIE  
Dades Font Revue fran?aise d'oenologie ISSN: 0395-899X - Octobre-Novembre 2007 - V: - N: 226, Pg: 4 pp.
Descriptors Tanins Tanins enologics Oxidoreduccio Potencial d'oxidoreduccio Analisi del vi Llevats Contaminants Ocratoxina A (OTA) Gust de suro Brettanomyces bruxellensis

Títol Compuestos responsables del sabor a corcho y del caracter Brett. Metodologia para la determinacion simultanea
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Agosto 2008 - V: LXIII- N: 3233, Pg: 2247-2252
Descriptors Vi Qualitat del vi Gust de suro Aroma del vi Components volatils Anisols Fenols volatils Determinacio simultania

Títol Cuando el placer se rompe
Autor HIDALGO TOGORES, JOSE  
Dades Font Vino y Gastronomia ISSN: 131-5997 - 2000 - V: XVII- N: 170, Pg: 26-31
Descriptors Defectes del vi Color Olor Gust Gust de suro Vi Vi defectuos

Títol Determinacion de haloanisoles y halofenoles en tapones de corcho. Empleo de energia microondas
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana Vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Mayo 2008 - V: LXIII- N: 3221, Pg: 1126-1131
Descriptors Tap de suro Propietats Composicio quimica Conservacio Extraccio Microones Gust de suro Defectes del vi Extraccio de components volatils TCA TCP TBP PCP

Títol El tapon de corcho: sabores y olores en el vino
Autor NAVARRO, M.  
Dades Font Vitivinicultura ISSN: 0214-9605 - novembre-desembre 1996 - V: - N: 82-83, Pg: 57-60
Descriptors Tap Suro Gust de suro Olor Aroma Defectes del vi

Títol Gustos y olores a moho o a tapon. Analisis microbiologico de vinos y corchos
Autor NAVASCUES, E.   CALDERON, F.   VILA, F.   CALLEJO, M.J.   COLOMO, B.   SUAREZ, J.A.  
Dades Font XVIII Jornadas de Viticultura y Enologia Tierra de Barros ISSN: 84-7930-0647 - 1996 - V: - N: , Pg: 457-461
Descriptors Gust de suro Analisi microbiologica Vi Suro Defectes del vi Olor a floridura Floridura
Localització 634.8(462.221.2) JOR

Títol Halofenoles en vino: nueva metodologia para su deteccion. Microextraccion en fase solida
Autor PEREZ DEL NOTARIO, N.   GONZALEZ-SAIZ, J.   PIZARRO, C.  
Dades Font Semana vitivinicola,La ISSN: 0037-184X - Septiembre 2008 - V: LXIII- N: 3235, Pg: 2375-2379
Descriptors Halofenols Vi Gust de suro Derivatitzacio Microextraccio en fase solida

Títol Le gout dit "de bouchon": une fatalite? Une solution: le conditionnement d'air des chais
Autor RUTMAN, E.   PETIT, P.   DUSSAUD, J.   ESCAFFRE, P.  
Dades Font Revue des Oenologues et des Techniques Vitivinicoles et Oenologiques ISSN: 0760-9868 - Janvier 2004 - V: 31- N: 110, Pg: 38-41
Descriptors Gust de suro Fotocatalisi Filtracio Defectes del vi

Títol Les fluides supercritiques. Une innovation au service du bouchon de liege! Partie 2/2
Autor LUMIA, G.   ARACIL, J.M.  
Dades Font Revue des Oenologuees ISSN: 0760-9868 - Janvier 2006 - V: 33- N: 118, Pg: 13-16
Descriptors Fluids supercritics Tap de suro Gust de suro Analisi sensorial

Títol Les gouts de bouchon, mise au point
Autor MICHEL, G.  
Dades Font Revue Fran?aise d'Oenologie ISSN: 0395-899X - Septembre-Octobre 2003 - V: - N: 202, Pg: 20-22
Descriptors Gust de suro Analisi Defectes del vi Cloroanisols Clorofenols

Títol Los tapones para botellas de vino: eficacia de cierre, control de calidad sensorial y microbiologica y relacion con el defecto de "gusto a corcho" del vino
Autor HERMOSIN GUTIERREZ, I.  
Dades Font Tecnologia del Vino ISSN: 1578-6153 - Marzo-Abril 2002 - V: II- N: 4, Pg: 64-78
Descriptors Tap de suro Control de qualitat Qualitat sensorial Qualitat microbiologica Estirilitzacio Defectes del vi Gust de suro Microorganismes Cloroanisols Prevencio

Títol Nueva tecnologia para la reduccion de compuestos volatiles en tapones. Procedimiento Innocork
Autor MESQUITA, A.   MACKU, C.   WOLTER, D.   [et al.]  
Dades Font Semana vitivinicola, La ISSN: 0037-184X - Abril 2008 - V: LXIII- N: 3219, Pg: 982-988
Descriptors Suro Tap de suro Industria surera Extraccio Innocork Control de qualitat TCA Components volatils Qualitat del vi Gust de suro

Títol SCEA Raymond (Gironde). Un bouchon en verre pour un "P?tit coin de paradis"
Autor Viti de la vigne au vin  
Dades Font Viti de la vigne au vin ISSN: 0757-4673 - Fevrier 2006 - V: 30- N: 315, Pg: 38-40
Descriptors Suro Tap de suro Gust de suro